CONSTANTIN OLARIU – SI PIETRELE VORBESC ADEVARUL

Reclame

7 gânduri despre „CONSTANTIN OLARIU – SI PIETRELE VORBESC ADEVARUL

  1. Pingback: CONSTANTIN OLARIU – SI PIETRELE VORBESC ADEVARUL | Extraterestrii Printre Noi | radupopescublog

  2. Sunt destui neghiobi carora li se nazar multe generozitati. Cei mai multi habar nu au de istoria civilizatiilor vechi, pentru a aprofunda un studiu comparativ. Degeaba le spui ca pe petroglifele din alte locuri – care au 800 000 – 1500 000 – ani apar simbolurile de aici.

  3. ei NU si NU! fiindca tin la sminteala slefuita uneori in 20 – 30 de ani, cand mai simplu era sa procedeze cinstit, din aproape in aproape. Dar NU! Vor sa minuneze, sa te lase traznit si fara grai! Apoi se agata de hainele tale sa le cumperi cartile, cu o politete gretoasa.

  4. cel mai haioase sunt „dictionarele” care au „descoperit” limba dacilor, uneori te bufneste rasul cum despart si scarmana cuvintele pana le gasesc „radacini” care mai de care. In fine, geniile astea – care preiau ce spunea Nicolae Densusianu si infloresc in jur cat se poate – nu-si pun intrebari elementare. De pilda: cum mama dr…a existat acel „cui dacic” si a disparut el asa, fara urme, ba si toate buletinele de analiza! Parca l-au „expertizat” in trei laboratoare! Ei, si cum nu au reusit omuletii astia norocosi sa doseasca macar un singur buletin de analize ori sa faca o fotocopie? Psst! Ne aud oamenii in negru:)

  5. Acolo nu se afla niciun Buletin de analize. Eu inteleg ca gura care nu spune o poveste – atribuita cuiva care nu poate sa o mai confirme sau sa o dezminta – nu primeste de mancare, in cazul nostru aplauze, dar aici e vorba de ISTORIA NEAMULUI. Mesajul e clar: gruparile noastre vor interveni, in cazul acestor naicaci, la fel de brutal cum intervin in cazul falangistilor romanizarii.

    Cat despre Olariu: e stiut ca brodeaza aiureli pornind de la documente reale, fie prost traduse. In logica lui evreul este principalul nostru inamic, nu slabiciunile noastre. De unde se vede (fireste ca se mai vede si din altele, de pilda din incropeala de dictionar) ca nu e de ajuns sa-ti iubesti neamul, trebuie sa ai si toate tiglele pe casa, ba si simtul masurii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s