IATA DE CE APAR CRATERE PESTE TOT IN LUME

Toate aceste gauri care apar ca ciupercile dupa ploaie in ultimul timp in orice parte a lumii, sant rotunde, au un diametru care variaza intre 30 si 50 de metri si au o adancime intre 60 si 120 de metri?? Da ce dracu natura are compasul si metrul la ea cand face rahaturile astea?? Aparent nimeni nu stie sa iti spuna din ce cauza apar desi in realitate este doar o mascare a lucrurilor pe care ei le fac, pentru ca acestea in realitate sant provocate de tehnologii de ultima ora cu care zgarma pamantul in lung si in lat ca sa isi faca galerii, ca sa le gaseasca si sa le modernizeze pe cele existente si ca sa mai bage un pic frica in prostul care ii crede si le bea apa din gura ca sant buni si drepti. Iaca aici ce isi ce fac ei pe sub pamant daca nu stiti si nu ati vazut. Au pana pe la -120 de nivele

Reclame

6 gânduri despre „IATA DE CE APAR CRATERE PESTE TOT IN LUME

  1. ………………..de la minutul 1.49 -2.00 imaginile sint filmate in salina Turda , judetul Cluj, inainte de a fi montat liftul „cadou’ de la Udrea.

    • daca doar crezi, desi nu crezitu asa ceva, este pentru ca esti doar o persoana foarte prost informata care chiar daca nu stie nimic isi permite sa dea cu presupusul. uite pentru cultura ta generala iti dau un link ( sant cu miile in toate limbile globului) in care vei vedea DOAR unul dintre anticele orase subterane, care este construit pe 20 nivele sub pamant. se gaseste in turcia. ia de de te uita si plangi ca esti slab pregatit iar ironia timpa este arma voastra cea mai tare. http://www.slideshare.net/soris001/orasul-secret-derinkuyu

  2. lasa asta, ca stim bine ce au construit tracii in Turcia, eu vorbesc de cele 120 de niveluri din capul tau, cum suna? Cu ecou?

    • pai ce crezi ca daca tu nu stii de ele asta inseamna ca ele nu exista? cine te obliga sa ma crezi sau sa vizitezi acest blog? nimeni. du-te si urmeaza invataturile scolilor de fite ca ei stiu ce zic. sant informati pentru tine si ce zic este litera de lege. ei sant abilitati sa iti spuna cum stau lucrurile, iar tu trebuie sa zici da. pe de alta parte te-as ruga sa echilibrezi un pic tonul pentru ca eu nu vreau sa conving pe nimeni de ceea ce spun, eu doar informez. vrei sa crezi bine, nu vrei sa crezi esti liber sa ramai la idea ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s