Lipiciul de carne, ceva care intrece imaginatia

Ultima gaselnita a multinationalelor care ne dau sa mancam rahat in loc de mancare este lipiciul de carne. Cand macelarii folosesc acest praf deosebit de toxic isi acopera fata cu o masca ca sa nu il inhaleze.

Dar sa vedem ce este lipiciul de carne. Lipiciul de carne este un praf care lipeste toate resturile de carne care au ramas din prelucrare. Nu are importanta daca acele bucati provin de la mai multe tipuri de animale sau doar de la unul.

Peste bucatile care ar fi trebuit sa fie aruncate la cos, se presara acesta pulbere alba, se amesteca bine, dupa care se pune intr-un celofan sau folie cu care se strange totul ca intr-un salam. Cand se taie insa……miracol!! Carmea devine o singura felie compacta care nu se rupe apoi in bucatelele din care a fost facuta.

Se stie bine ca pachetul de legi numite Codex Alimentarius au legiferat producerea mancarii sintetice din materiale chimice, din aceasta cauza nimeni si nimic nu poate sa protesteze din cauza acestui genocid pe fata asupra mancatorilor de cadavre.

Pofta buna si urmariti cu ochii larg deschisi salamurile si costitele voastre afumate, cu 50% carne in ele, de unde provin. Nu va faceti iluzii ca asta este la ei. Deschideti ochii pentru ca colonia americana numita Romania este locul unde se experimenteaza toate mizeriile americane. Am fost primii care am produs OGM-urile asasinilor de la Monsanto in Europa, si tot primii care am introdus Codex Alimentarius cu multa bucurie.

Degeaba noi strigam ca santem otraviti si ca mancarea din galantare este rahat. Pentru majoritatea este foarte buna, gustul este superb si apoi ce daca nu prea este naturala, in definitiv ce sa mancam? Nimic nu este bun.

Treziti-va frate din somn ca nu se poate manca rahat in loc de mancare doar pentru ca este bun la gust si pentru a-ti umple stomacul. Un om demn mananca lemne si craci, asa cum a fost creat la origine ca sa manance, nu cadavre si chimicale ale industriei chimice doar ca sa aiba stomacul plin.

Mai sant cei care spun ca si lemnele si cracile sant otravite. DA. Asa este, dar otrava lor nu este procesata si organismul nu le retine, le elimina relativ repede. Deci, din aceasta cauza sant atatea boli, iar voi umblati cu medicamente in buzunar de la cel mai tanar la cel mai batran, pentru ca OMUL ESTE CEEA CE MANANCA.

Ar mai fi cei care spun asa: „si ce ba, tu daca mananci doar fructe, legume si seminte nu mori tot ca mie?” Raspunsul este asa: ” Ba da. Vegetalele nu aduc nemurirea ci calitatea fantastica a vietii care este foarte inalta. Nu ai nevoie de doctori, nu faci tumori, nu umblii cu medicamente in geanta si nu incalzesti paturile spitalelor deloc. Tu mori cazand din picioare.” Iata ! Asta este doar una din diferente.

Restul sta in alte lucruri pe care nu este nevoie sa le stii cand orizontul tau nu este pe cer ci pe pamant, dar sa nu uitati ca nici un geniu sau mare intelept al acestei planete nu a fost carnivor ci vegetarian.

Exemplu: Tesla, Gandi, Aldo Capitini, Diogene, Empedocle, Epicuro, Albert Einstein, San Francesco, Giuseppe Garibaldi, Mahatma Ghandi, Alphonse De Lamartine, Leonardo Da Vinci, Franz Kafka, J. Kellogg, Martin Luther King, Gustav Mahler, Ovidio, Pitagora, Platone, Plutarco, Porfirio, Rousseau, Gorge Bernard Shaw, Percy B. Shelley
Isaac B. Singer, Seneca, Socrate, Tagore, Teofrasto, Thoreau
Lev Tolstoj, Voltaire, Margherite Yourcenar, Richard Wagner, Simone Weil si alte zeci si zeci inca.

Dar sa va zic si cativa vegetarieni faimosi care imi vin in minte: Bryan Adams, Alec Baldwin, Brigitte Bardot, Drew Barrimore, Kim Basinger, Charlie Chaplin, Penelope Cruz, Leonardo Di Caprio, Bob Dylan, Richard Gere, Margherita Hack, Kirk Hammett, Daryl Hannah, George Harrison, Dustin Hoffman , Carl Lewis, John Lennon, Ricky Martin, Lea Massari, Paul e Linda McCartney, Moby Edwin Moses, Martina Navratilova, Gwyneth Paltrow, Michelle Pfeiffer, Brad Pitt, Robert Redford, Red Ronnie, Tiziano Sclavi, Tiziano Terzani, Tina Turner, Umberto Veronesi

Iata filmul in care veti invata sa uniti rahatul ca sa il faceti fleici. Este dragut pentru ca ei iti arata cum sa faci din carne macra o bucata intreaga, nu iti arata cum unesc ei ramasite dezgustatoare ca sa le faca tobe, carnati, polonezi, crenvusti si alte scarboase delicatete.

Deschideti ochii si cautati-va omenia si constiinta care va spune ca omul nu traieste ca sa mance. Deschideti carea aia pentru care va bateti cu pumnii in piept ca faceti ce zice, in care scrie: „Nu doar de paine se hraneste omul ci cu vorbe drepte si adevar.”
Autor: gabriela dobrescu

Anunțuri

3 gânduri despre „Lipiciul de carne, ceva care intrece imaginatia

  1. Nu inteleg de ce mai mananca oamenii asa ceva….viata e pretioasa si scurta.De asta nascocesc prin laboratoare tot felul de gripe aviare,porcine etc ca sa omoare animalele din curtea oamenilor si sa cumperi de la ei.Criminalii vor plati si ei candva dar pana atunci e important ce facem noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s