Familiile cu “doi tați” încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE

doi tatiO carte destinata copiilor, care face referire la o “familie” formata din parinti de acelasi sex (gay), si care a fost publicata in aceste zile și urmeaza sa fie distribuita in gradinitele și librariile din Santiago, i-a alarmat pe părinții si pe politicienii din Chile.

Cartea se numeste “Nicolás are doi tati” (“Nicolás tiene dos papás”) si este publicată de Mișcarea pentru Integrarea și Libertatea Homosexualilor (Movilh).

In carte, puteti vedea cum Nicolas, impreuna cu cei doi tati, incearca sa le explice colegilor “ce viata normala duce”, concluzionand ca “nu ar renunta la o astfel de familie, pentru o alta”. Cartea prezinta viata de fiecare zi a lui Nicolas, si chiar intalniri intre cei doi tati si mama acestuia.

Autorii marturisesc ca au urmarit ca aceasta carte sa ii vizeze pe copiii cu vârste cuprinse între 3 si 6 ani – “o varsta la care copiii încep să pună întrebări despre propriile origini și sunt intrebati, despre familia lor, de către colegii lor”.

Petra Thorn a adaptat cartea sa “Povestea familiei noastre”, cu ajutorul Lisei Green, care este o mamă lesbiană a trei copii conceputi prin inseminare de la un barbat donator.

Autorii au pus la dispozitia cititorului chiar si unele rame foto, la începutul și la sfârșitul cărții, astfel încât părinții sa poata adauga fotografii, “pentru a le face propriilor copii continutul mai personal”. Ambele metode de inseminare (asistată medical DI și auto-inseminare) sunt explicate, de asemenea, pentru a personaliza cartea.

Inițiativa Movilh a fost finanțata de… guvernul olandez și de UE. O puteti vedea aici. De pe LONews

http://www.frontpress.ro/2014/11/familiile-cu-doi-tati-incep-sa-fie-prezentate-in-cartile-de-gradinita-cu-fonduri-ue.html

Aici veti vedea filmul facut la o expozitie in care li se explica copiilor mici ce este sexul si cum se face. Ororile sant inimaginabile pentru ca tinerilor ar trebui sa li se prezinte functiile glandelor sexuale si cum se perpetueaza specia nu sex incepand din frageda pruncie. Care animal al acestei planete, in afara de omul inteligent isi invata puii cum se face sex?? Nici unul pentru ca menirea puiutilor este joaca si supravietuirea asupra pericolelor prima data,  nu sexul.

Ma rog, acesta este punctul meu de vedere care nu a fost mereu sustinut nici macar de mame care au copii mici, pentru ca pentru unele era important sa iti intoxici copilul cu aceste atrocitati pentru a fi pregatit sa nu cumva sa procreeze din nestiinta. Eu consider ca sexul este ceva de natura primara, animala si nu poate fi confundat cu iubirea si cu cunoasterea a ceea ce implica uniunea celor doua sexe. Iata la ce lectii va trebui sa va ascultati copii…mai nou.

Reclame

2 gânduri despre „Familiile cu “doi tați” încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE

  1. Aceasta este inca un pas al „” guvernului mondial „” cu scop vadit de a crea si promova o noua „”legiune „” de deranjati mental !!! Dupa chipul si asemanarea lor !!!!!

  2. …Nu inteleg de ce acceptam ..Daca ne pasa de sufletelele aceastea fara vina , de educatia si sanatatea copiilor nostri , avem datoria , posibilitata si puterea de a schimba legile , guvernele , legiuitorii , chiar presedintii . Ei sunt acolo datorita noua ..si le cresc radacini urate .. Oameni , parinti , bunici , tineri , treziti-va ..Suntem condusi spre dezastru ..Aveti ochi si urechi ? Va mai pasa ? 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s