Experientele unei foste rapite (1)

Reclame

15 gânduri despre „Experientele unei foste rapite (1)

 1. Foarte tare textul, ma bucur sa vad ca astefl de informatii ies la suprafata. Recent am descoperit si eu negativii ce ne conduc in lumea fizica au deturnat si viata de apoi. A fost greu sa aceptat, dar asta este adevarul. Reincarnare = reciclare.
  Do not go into the light!

 2. Va intreba-ti de ce au dat solutia pentru iesirea din lantul reincarnarilor dar nu au dat si cheia. Oare nu e posibil ca cei ce nu se lasa hipnotiza-ti sa fie de fapt cei 144 000 si extraterestrii sa aiba alt plan cu ei. Nu cumva nu le da drumul ci ii foloseste la altceva? Ca nimeni nu da nici macar jumatate din ceva fara a vrea ceva. Oare nu e si asta o momeala?

 3. Hakuna matata , forumistii . De accord cu ceea ce stiu si io despre tema di articolu de fata , poci sa va spui citeva treburi . In primu rind sfirsitu dominatiei e.t. astora care a luat Terra ca ostateca e aproape . Creatorul Universului va trimite armatili (daca se poate spune asa ) care ii va scoate de pe Pamint pe e.t. actuali . Síntem o creatie a Luí ! Nu a celor care ne-a dezviat de la drumu nostru initial . El are putere sa recupereze tot ce s-a distrus din cauza celor care ne tine in sclavie de atita amar de vreme . Sa nu uitam ca la urma urmii , si e.t. astia raí , este urmasii unor fiinte créate de catre El ! Reptilienii astia de pe Pamint si alte planete , se crede mari si tari . Si spune ca pe une ei a ajuns in Univers , ei face ce vrea fara sa dea socoteala la niminea , má ntelegeti . Si nu conteaza ca omoara sau supune la iecsperiente de tot felu ( unili de-a dreptu infricoshatoare ) oamini , animale , pasari si altili . Numa ca El ( Dumnizeu sau Creatorul Universului ) din fericire , nu va lasa lucrurili asa . Lupta impotriva lor se va desfasura pe cel putin 2 fronturi : unu spiritual , si altu material . S-ar putea sa fié mai multe planuri finca izista mai multe dimensiuni nu numa asta in care traím noi acuma si aicia . Draga Mónica , permiteaza-mi te rog sa-ti sugerez un lucru : tu te intrebi daca va hi vorba de cele 144.000. care ar fi sálvate . Sa stii ca or si ce s-ar crede si spune despre Biblie , daca cetesti cu atentie uneori gasesti raspunsuri la multe intrebari . In cazu tau de izemplu , iti recomandez sa cetesti cu rabdare si atentie in Biblie in Sfintu Matei , capitolu 24 de la paragraphu 29 pina la 44 . Acolo vei gasi un raspuns mai detaliat la intrebarea ta . Acuma bine , faptu ca recomandez uneori sa se ceteasca din Biblie , nu o fac din postura unui fundamentalist ! Cum am mai spus , sint credincios , dará nu unu fanátic , fundamentalist sau radical ! Nu ! Sint un simplu credincios si atit . Si respectez pe or si cine fié el ateu , adept al unor filozofii , credincios sau religios . Sfirsitu actuales stari de lucruri pe Terra , va incepe cu punerea in evidentza a izistentzei gigantzilor . Ei este creaturili e.t. -lor , nu a luí Dumnizeu !

  • Marinica, ai dreptate cand spui ca „ocupatia” e pe ultima suta de metri. Cat despre giganti, daca sunt creatia et-lor, inseamna ca sunt adamitii initiali facuti de et pentru a le servi ca sclavi. Versiunea 1.0 avea prea mult din adn-ul complex al et-lor si nu a stat ca sclava, a evoluat rapid si a plecat, stabilindu-se in alt loc. Au intemeiat Lemuria. Au plecat din Atlantis, orasul intemeiat de et negativi ramasi captivi pe planeta. Cei din versiunea 1.0 se numeau „the serpent people” nu stiu de ce.
   Ramasi fara sclavi, dar cu multa munca de facut (gasit si exploatat resurse), et a facut veriunea v 2.0, cu adn cu mult mai putine randuri, mult mai prost si mai usor de controlat. Cred ca noi suntem aia, dar nu sunt sigur.
   Cand membrii v1 au auzit ca et negativu a facut o versiune noua de sclavi, au hotarat sa mearga sa-i elibereze. nu stiu daca au ajuns la ei prin lupta sau nu, dar au ajuns si le-au spus ca stiu ca sunt sclavi, ca si ei au trecut prin asta si ca sunt dispusi sa-i ia cu ei acasa. barbatii, cam prostuti, nu s-au bagat, dar femeile au sarit pe ei instantaneu. deh, erau si frumosi, aveau si tehnologie, cum sa nu plece cu ei? 🙂
   et negativu, creatorul bibliei si a tuturor religiilor, a povestit ca sarpele a ispitit-o pe femeie cu marul, ca sarpele ar fi satana cica. in realitate, „the serpent people” le-au oferit femeilor cunoasterea (marul) si le-au luat cu ei, le-au salvat.
   Si eu iti respect toate punctele de vedere.

   • Georgepre, pe net sunt oameni platiti sa ” deruteze” , dezinformeze si denigreze cand te apropii de adevar. Placa tipica te fac nebun sau iti sugereaza ca nu stii gramatica. Asta e modul clasic de a deturna atentia de la subiect si de al duce in derizoriu. Sau mai stii o fi dragoste la prima vedere si nu a stiut cum sa-mi faca o declaratie de amor.

 4. PAI…ce pricepi de aici?E o realitate in vis??? Cum a putut scrie asa ceva,daca ajunsese o biluta intr-un borcan?!!!! Este SF…desigur!O imaginatie bogata…sau altfel? Cine ma poate contrazice?

 5. Gabriela, as vrea sa vorbesc cu tine despre acest text, as vrea sa incerc sa raspund fetei la unele intrebari pe care si le pune (asa cum stiu eu) si sa ii sugerez niste surse care trateaza subiectul. Se poate?
  poti sa nu publici mesajul acesta, georgepreduca#gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s