DE NECREZUT! Un manual pentru clasele primare, cu IMAGINI SEXUALE EXPLICITE

Părinţii dintr-o şcoală  au simţit că explodează când au văzut în manualele copiilor lor de clasa I cum o doamnă aşează cu multă îndemânare un prezervativ pe penisul erect al unui domn. Au urmat imagini cu actul sexual, “liniştea” de după şi naşterea naturală a bebeluşului.

sex2_03_6920687a5c

Seria de imagini desenate şi explicite face parte din lecţia “De unde venim noi?”, incusă într-un manual de educaţie sexuală care îi are ca protagonişti pe Lars şi Lisa, prezentaţi în diferite etape ale actului sexual şi până la naştere.

sex1_04_fbeb9c164a

Editorul manualului, Loewe Verlag, a decis să-l retragă din şcolile din Berlin, unde fusese distribuit, după ce părinţii au făcut o serie de plângeri în acest sens, ajungând chiar până la Senat, notează Spiegel Online.

sex3_01_518bc80969

Realizatorii manualului nu au văzut o problemă decât în faptul că atât desenele, cât şi textul erau “prea avansate” pentru copiii de clasa I.

Mai interesant este însă faptul că, iniţial, reprezentanţii şcolilor unde fusese distribuit manualul au ignorat plângerile părinţilor. Conform publicaţiei citate, manualele nu au fost retrase din şcoală, ci doar “nu se mai află la îndemâna copiilor”.

sex_6
sursa:     http://onlinereport.ro/de-necrezut-un-manual-pentru-clasele-primare-cu-imagini-sexuale-explicite/?fb_action_ids=782293958475775&fb_action_types=og.comments

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s