Corrado Malanga – Dialog în hipnoză cu parazitul Lux (Lucifer)

Reclame

4 gânduri despre „Corrado Malanga – Dialog în hipnoză cu parazitul Lux (Lucifer)

  1. Pingback: Corrado Malanga – Dialog în hipnoză cu parazitul Lux (Lucifer) | Extraterestrii Printre Noi | radupopescublog

  2. Mda, cam bland Luciferul prezentat in filmulet fata de cel care-l „vedem” la cei posedati si unde are puterea de a-si ridica victima si a o izbi de pereti. Pot sa fac si eu un scenariu dintr-asta si sa-l citesc de pe foi impreuna cu o alta persoana. Acest Malanga a mai colaborat cu vreun specialist – o alta persoana impartiala care sa confirme cele prezentate de el? Vai ce speriati sunt extraterestri de Corrado Malanga – singurul exorcist care-i poate distruge. Incep deja sa casc.

    • buna cameleonule xyz. esti unul dintre miile de lasi habarnisti care nu are curajul sa se semneze cu numele sau adevarat pentru aceleasi motive comune acestui tip de persoane care sant numite Iuda.luciferul despre care tu vorbesti nu este prezentat pentru ca aceste entitati nu se prezinta ci incep sa comunice inasteptat atunci cand vibratia din apropierea lor este diferita pentru ca in general acesta vibratie le face mult rau. tin sa te anunt ca nicaieri pe acesta planeta entitatile parazite nu pot sa reactioneze brutal, asa cum se intampla prin biserici, atunci cand persoana respectiva este in hipnoza. ti-as recomanda sa citesti despre parintele mondial al hipnozei, ERIKSON, pentru ca Malanga nu face hipnoza comerciala, asa cum fac cei care doar iti manipuleaza mintea atingandu-te sau sugerandu-ti anumite stari pentru simplul motiv ca el face hipnoza eriksoniana. cazurile prezentate in aceste video nu au activata si partea vizuala din motive de praivasi, datorate dorintelor celor care erau sub hipnoza. acest malanga nu a colaborat cu nici un specialist pentru ca este unul dintre cei mai mari specialisti la nivel mondial in acest domeniu, este suficient sa scrii numele sau pe google sau pe youtube si vei avea surpriza sa realizezi ca vei gasi cercetarile sale traduse in toate limbile globului. deci….el nu este ca tine un amarat fara nume care isi permite sa ponegreasca pe cineva de care nu are habar ci este o persoana care isi asuma responsabilitatea atunci cand spune ceva dovedind cu probe stiintifice motivul pentru care el considera acel lucru in acel fel, si este o persoana care isi afiseaza numele atunci cand combate ceva sau pe cineva. acest lucru nu il face niciodata dandu-si cu presupusul asa cum face orice ignorant ca tine, ci iti spune stiintific de ce acel lucru este intr-un fel sau altul. fisierele cu hipnozele facute de Malanga ( sant cam 2000, un numar impresionnt avand in vedere ca insusi erikson a facut pe percursul intregii sale vieti 3500 din care 365 pe propria sotie)sant catalogate, sant inregistrate si sant pastrate intr-un institut unde se poate verifica originlitatea lor si existenta persoanei care a dorit sa se lase hipnotizat. deci, ha ha ha nu malanga ii distruge ci persoana in cauza, ii distruge, daca nu ai realizat pana acum. popa si exorcistii nu vor putea niciodata sa te libereze de ei pentru simplul motiv ca fiecare trebuie sa o faca singur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s