AGATARSII-DACII-GETII / POPORUL CU 1000 DE NUME SI IDENTITATEA LOR FURATA

Reclame

11 gânduri despre „AGATARSII-DACII-GETII / POPORUL CU 1000 DE NUME SI IDENTITATEA LOR FURATA

 1. Hakuna matata , forumistii ! Intre subectele care ar trebui sa ne intereseze e si urmatoru : craniili alungite . Pe la 1928 , intr-o localitte peruana (Paracas) s-a descoperite neste cranii de o forma putin comuna . Era alungite . Dupa unele analize s-a stabilita ca A.D.N.-ul Acestor cranii nu este de origine umana!! Craniu alungit este dintr-o bucata si nu format din oase impreunate ( vezi ocipitalu, frontalu , parietalu ) cum e cazu craniilir de oamini . Craniili don Perú a fost datate ca avind vo 3000 de ani , aprox. Ceea ce ar hi cu adavarat surprinzator dar si periculos e ca nu se stie ce era cu ,, lumea cu craniili astea alunngite . O doamna pe núme Karen Hudes fost cadru superior in finanza mondiala indreapta un deget acuzator inspre … Vatican !! De ce ? S-ar parea ca neste creaturi cu asfel de capete ( alunngite ) traieste in Vatican ! Imbracate cu haine lungi si cu tichia aia mare peste cap , niminea nu-i poate vedea si mai ales sa-i scoata la Niminea nu poate íntra in Vatican sa cerceteze. Ce face ,, ei ,, acolo ? Pai se asigura ca fluxu cel mai mare de bani de pe intreaga planeta se indreapta spre Vatican . Karen Hudes spune ca a analizata indeaproape circuitu banilor ca experta in Drept financiar si a constatat ca banii de pe toata planeta , intr-un fel sau altu tranziteaza pe acolo . Capetele astea alunngite manipuleaza religia , politica si finantzele in asa fel incit oaminii sa nu se inteleaga intre ei . Conflicte le locale , regionales sau mondiale este provocate de ei . Dara cel mai dureros e faptu ca este umani care ne tradeaza pe noi restu umanitatii . Pe de alta parte , múlti arheologi chiar daca nu o recunoaste in públic stie ca faraónu Akenathon , nevasta lui Nefertiti si fetele lor avea capu de forma alungita ! Deci era podoabe de astea de alta rasa care exploata umanii propiu-zisi . Se poate vedea in hieroglife toate astea . O parte de arheologi si cercetatori ( desigur blamati de catre restu comunitatii stiintifice oficiale desigur) crede ca Akenathon a fost detronat de catre reptilieni . Si a trebuit sa pleca . Acuma bine , el insusi sau cineva din cercu lui ( cu cap alungit ) a devenit ulterior Moisés !! De aia umbla tot timpu cu capu acoperit , ca sa nu i se vaza Deformitatea . Bazic discutinda , capetele alunngite este contra noastra . Ne crede inferiori si buni numa de slugarit , ma ntelegeti . Rusine sa le hie celor care colaboreaza cu dusmanii rasei noastre . Frati romanasi, nu ce dati Muntii nostri nimanui . Túnelurli si galeríili din Bucegi trebe deschise !

  • Bine ai mai zis, fratioare! M-ai uns pe suflet.
   Omenirea este sclava in continuare, adormita. Abia astept sa se trezeasca si sa se elibereze de parazitii astia imputiti.

 2. Bajuna matata , forumistii! Salut George ! Ominirea Trebe sa se trezeasca ca de unde nu , va hi vai si-amar de viata ei ! Noi umanii am fost manipulati de la inceputurli noastre si inca síntem manevrati de numa . Dara nu ne dam seama . Acuma bine ca sintem manipulati , e o treaba . Dara ca unii dintre fiintele ominesti sa se faca complicii manipulatorilor , este o crima impotriva umanitatii !! Cei ce ne manipuleaza le da unora dintre noi avantaje financiare , politice , religioase , etc.etc. Si ,, jigodiili ,, astea ne vinde manipulatorilor . Cum ? Informindu-ne gresit . Sau mai bine zis desinformindu-ne . Ca e vorba de ,, informatii ,, la radio , la tv. , in presa , daca analizezi un pic , nu gasesti mai nimica interesant sau folositor . Numa aiureli . Si asta se intimpla mai peste tot in lume . Tu crezi ca e simpla intimplare ? Nu !! E un patrón general menit sa ne tie tocma in stare de indobitocire acuta . Adavarata informátia utila , e ,, clasificata,, si e in miinili celor mari , ma ntelegi . Dara e o stare provocata expre ca sa nu gindim . Si daca nu gindim , nu vóm actiona . Si este tocma ce vrea manipulatorii . Cum ei vede ca lumea incepe sa intre e pe ici pe coló si sa isprima índoieli , ,, ei,, este disperati . Simte ca ceasu lor se apropie . Incearca sa ne tie in turma . Si atuncea va avea loc conflicte militare . Idea lor e ca ,, in fata pericolului ,, Trebe sa aceptam implanturi de cipuri ca sa se distinga ,, Omu bun de cel rau ?!?! ,,. Ca sa him protejati ! Ceea ce este jalnic e ca unii dintre umani , vezi marii capitalisti , banqueri , polítici , religiosi , ne vinde pe noi ( tribunele de jos ) lumea necajita si nevinovata e.t.- lor care nu cauta altaceva decit sa ne distruga . Adica este aliat ii celor care cauta pieirea noastra ! Idea lor de baza e ca sa hie un conflict devastador care sa termine cu cel putin nu state din populatie lumii . Iar ce alanta jumate , cu cipuri implantarte sa hie sclavi pe veci . Dara asta nu se va realiza in totalitate . Din fericire. Or in ce caz , multa lume va umbla intr-o zi cu cipurili astea . Pentru ca este unii care chiar daca le arati probé concrete , ei nu te crede ! Pentru ca este atita de indobitociti ca nu vrea sa vaza evidentza . Ma rog . Reveninda la Romania noastra , George reiau indemnu de acuma cunoscut : frati romani , convingeri t.v. , cel putin cea pública daca cea privata nu vrea si mergeti la Bucegi . Frati romani ,organizatii-va si mergeti la túnelurli din Bucegi ! Trebe deschise si aratat la toata lumea ce e acolo . Desigur ca ,, voci oficiale si cuñoscatori ,, va spune ca nu e nimica acolo . Ca e o nebunie . Pai daca e Ada , mergeti acolo sa va convingeti . Aveti grija sa nu se scoata ,ucturili d acolo fara stirea voastra . Daca vedeti mascari de militari si equipament militar in zona , e clara treaba . Vrea sa scoata pe blat lucruri d acolo . Frati romani , e pamintu vostru , e dreptu vostru !!

 3. Salut forumistii ! Rog din foarte mult ca daca din intimplare cineva dintre cetitorii de pe acest forum are familiari care a lucrat in timpurli trecute cu Securea si stie ceva de túneluri in alta parte , sau despre alte ciudatenii cum ar hi corpurile de gigantzi sau ,,alte alea ,, ca sa zic asa , sa faca cunoscute públicului roman treburli ascunse . Macar acuma sa hie si ei folositori . Fratilor , nu e de gluma ! Inca ne mai putem apara ! Inca este timp . Daca VOi cei ce stiti lucruri importante le veti tine ascunse , veti prejudica natiunea romaña cum nici nu va imaginati . Sint sigur ca si unii dintre voi este preocupati . Unii dintre voi sinteti oamini cinstiti . Nu va faceti complici celor care vrea sa ne distruga neamu si sa ne fure tara . Manipulatorii care ii plateste pe tradatorii umanitatii nu ii va lua in brate v’o data . Tot neste unelte va hi . Asa ca nu va faceti iluzii !. Si sistemu asta nu mai poate dura . E pe sfirsite . Am sa va amintesc un dicton pe care il stiti si voi : unitatea face fortza !! Dumnizeu ( sau Creatorul nostru ) ne-a facut cu daru Costiintzei ! Ne-a facut cu daru gindirii si sentimentelor ! Nu sintem nici reptilieni ,nici homo capensis ( craniili alunngite) . Sintem umani ! Sintem copiii lu Dumnizeu ! Trebe sa ne ajutam si nu sa ne vindem .si mai ales sa ne aparam glia noastra stramoseasca . Pe pamintu Romaniei este neste treburi fantástice . E un pamint bogat . E un Pamint frumos !! Si este neste Energii cum nici prin minte ne-ar trece ca ar putea izista ! De izemplu in Bucegi ! In afara de asta , in Romania este pirámide , corpuri de gigantzi si altili . Daca lumea nu stie de ele , e pentruca mereu s-a facut totu ca lumea sa nu aiba aces la informatie sa sa hie asfel mai usor manipulata . Lumea masónilor , iluminatilor , satanisilor , si a a altor lifte parazite oculte se apropie de sfirsit . Frati romani , ei este disperati si nu stie ce sa mai faca . Noi sintem mai múlti decit ei ! A vinita vremea sa le spunem : lasati-o dreaccu d vrajeala cu secretíli si Ritualurili voastre ca nu e loc ! Stim ce hram purtati ! Asa ca dati-o pe pe bune : Sinteti cu noi , tribunele , sau o ardetzi cu cei ce va manipuleaza si va cere sa ne oprimiti ? Strainilor le e fríca ca nu cumva romanii sa dibaceasca cum e miscarea cu energía din Bucegi ! Ca unde une al putea sa o folosim , am íntra de numa si nemediat in ,, grupa mare ,, , ma ntelegeti . Un cintic patriotic spunea cinva : ,, Desteapta-te romane ! E mai indicat ca niciodata ! Frati romani , afara cu hotii , pungashi si tradatorii neamului nostru !! Or si cine ar hi ei !!

 4. Agatarsii erau sarmati.
  Plinium cel Batran pana la cucerirea Daciei de catre romani.
  Gaius Plinius Secundus (AD 23 – August 25, AD 79), better known as Pliny the Elder, was a Roman author
  Dacii locuiau pana la raul Tisa.
  Getii numiti Daci de catre romani.
  XXV. [1] A partir de là, en général, ce sont toutes nations scythiques; cependant le littoral a été occupé par des races diverses, tantôt par les Gètes, appelés Daces par les Romains; tantôt par les Sarmates, que les Grecs appellent Sauromates, …..Dans les parties supérieure entre le Danube et la forêt Hercynienne, jusqu’aux… Pannonie et jusqu’à cette frontière germanique, les campagnes et les plaines sont possédées par les Sarmates Jazyges, les montagnes et les forêts par les Daces, qui ils ont repoussés jusqu’au fleuve Pathissus.
  http://remacle.org/bloodwolf/erudits/plineancien/livre5.htm

   • Nu stiu la cine te referi sa uite istoria.
    Nu uita dvs ca daca citesti carti originale de acum doua mii de ani direct in greaca sau latina nu intervine nimeni sa te minta si sa falsifice istoria.Dacii nu sunt scyti, nu sunt sarmati, sunt o populatie inrudita cu ilirii si latinii.
    Si dacii vorbeau o limba asemanatoare cu romana.

 5. „dacule”, in mintea-ti conjurata se leaga multe natangenii pe care le-ai insirat ca Ion Anapoda pe unde ai avut ocazia. Ti s-a spus cu binisorul ca sursele antice grecesti sunt pline de erori si ca a existat un singur mare neam ale carui ramuri au fost mentianate sub vreo 210 nume, lucruri stiute. Latinii care au intemeiat roma nici macar nu au fost un trib, ci o adunatura de briganzi care nu aveau femei si au trebuit sa le ia pe ale sabinilor, dupa cum o spune chiar povestea lor de inceput. Povestea de inceput e mai lunga si destul de urata. Acesti briganzi pusi pe jaf au preluat ce aveau nevoie de la civilizatia etrusca dupa care au facut-o praf continuandu-si cursa. Niciodata Peninsula nu a fost pacificata in intregime, cand romanii luptau la Dunare se mai gaseau inca cetati care nu recunosteau autoritatea romei. Dealtfel, cruzimea legiunilor romane o intrecea pe cea a „barbarilor”, faptul ca pe columna apar legionari care ridica in pari capete de daci era pentru ei cat se poate de firesc. Pe unde treceau, nu iertau nici femeile, nici copiii, distrugeau sistematic totul si aveau predilectia de a-si ridica locatiile peste cele ale „barbarilor”, ca sa le stearga urma. Cam la fel isi construiau si drumurile. Sclavagism, lupte de gladiatori, sclavi cu care isi faceau de cap in toate sensurile, serbari ale smintelii in care pe strazile romei se imperecheau ca animalele. Fireste ca roma a avut si invatati, ingineri, legiuitori, filosofi, doar lumea lor se marise mult, insa instinctele le-au ramas aceleasi, animale care distrugeau tot ce nu puteau intelege. Pe crestini ii ardeau, crucificau, aruncau la fiare, obisnuinta. Geto-dacii s-au ridicat cand au vazut ca nu e de gluma cu barbarii de la roma, fatarnici lacomi si sangerosi. Geto-dacii nu s-au dus niciodata dupa pamant, ei si-au vazut de treaba lor. Dar cu brutele romane care „civilizau” nu era de glumit si au trebuit sa se apuce de razboaie fiindca era „ori noi, ori ei”. Asta a fost pana la 271, cand romanii s-au retras cu coada intre picioare ca niste potai plouate, dupa ce jefuisera organizat, dar nu au avut nici bruma de demnitate sa lase numele Daciei in pace si l-au dat teritoriilor de la sud, astia erau romanii!

  • superb. ai zugravit in cateva cuvinte totul. am sorbit cuvintele tale. asa este. articolul de fata l-am gasit intamplator si am vrut sa il pun pe blog din mai multe puncte de vedere. in primul rand aceste obiceiuri le aveu romanii dar si triburile semitice care traiau in palestina, asa cum sta scris in biblie, datorita faptului ca toti erau o hoarda de briganzi care trebuiau sa se inmulteasca repede, rapid. aceasta este si explicatia pentru care tot neamul ales de divinitate, care de fapt era doar Avram si Sara trebuiau sa traiasca printre adevartii oameni carora trebuiau sa le invete obiceiurile si secretele ca apoi sa ii inlature cu usurinta. tot asa si romanii care au trait printre etrusci pe care apoi i-au distrus. roma a ars cu un scop precis. trebuia sa se stearga cu totul urmele etruscilor care au construit-o. in plus, getii nu au avut niciodata devinitati, nu s-au inchinat nimanui, genunchii lor nu s-au indoit in fata nimanui pentru ca ei insasu se considerau zei, iar atat timp cat esti zeu, nu te umilesti in fata altora. arheologii vor sa inventeze tot felul de altare pe acest pamant dar acelea au fost facute dupa ce s-a inventat monoteismul cu inghenunchiatul si linsul de cruci.

  • superb. ai zugravit in cateva cuvinte totul. am sorbit cuvintele tale. asa este. articolul de fata l-am gasit intamplator si am vrut sa il pun pe blog din mai multe puncte de vedere. in primul rand aceste obiceiuri le aveu romanii dar si triburile semitice care traiau in palestina, asa cum sta scris in biblie, datorita faptului ca toti erau o hoarda de briganzi care trebuiau sa se inmulteasca repede, rapid. aceasta este si explicatia pentru care tot neamul ales de divinitate, care de fapt era doar Avram si Sara trebuiau sa traiasca printre adevartii oameni carora trebuiau sa le invete obiceiurile si secretele ca apoi sa ii inlature cu usurinta. tot asa si romanii care au trait printre etrusci pe care apoi i-au distrus. roma a ars cu un scop precis. trebuia sa se stearga cu totul urmele etruscilor care au construit-o. in plus, getii nu au avut niciodata devinitati, nu s-au inchinat nimanui, genunchii lor nu s-au indoit in fata nimanui pentru ca ei insasu se considerau zei, iar atat timp cat esti zeu, nu te umilesti in fata altora. arheologii vor sa inventeze tot felul de altare pe acest pamant dar acelea au fost facute dupa ce s-a inventat monoteismul cu inghenunchiatul si linsul de cruci.

 6. Aici sunteti in eroare. Izvoarele noastre pastreaza ReNaşterea sub semnul Crucii, Hristos s-a intrupat pentru toate neamurile in mijlocul celui mai pacatos. Crucea a fost ridicata pe Drapelul Sarmizegetusei de unul din Chiliarhi, la anul 117, in timpul rascoalei izbucnite la moartea lui Traian, ind. numele si filiatia. Nu vreau sa continui cu lucruri care nu pot fi crezute, insa drapelul acela exista. La fel cum exista si altele care au fost mostenite de Basarabi si Musatini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s