CORRADO MALANGA – HIPNOZA 18, DIALOG CON LUX (LUCIFER)

Reclame

3 gânduri despre „CORRADO MALANGA – HIPNOZA 18, DIALOG CON LUX (LUCIFER)

  1. Fascinant acest interviu, informatia oferita este confirmata si de alte surse pe care le-am urmarit. Iti multumesc, Gabriela, dar as vrea sa te intreb ceva: ai idee cand a fost inregistrat acest interviu? Aceasta sesiune de hipnoza, cand a avut loc?

    • da. hipnoza este din 2006 sau 2007 pentru ca din 2009 nu a mai lucrat cu hipnoza pentru ca a pus la punct alte tehnici mult mai usoare si mai rapide cu ajutorul carora tu vezi singur aceste lucruri. malanga are o arhiva video si audio extrem de mare (peste 2000) de cazuri pe care le pastreaza in biblioteca sa. totul este inventariat si nimic nu este facut public fara acordul persoanei in cauza chiar daca nu se dau niciodata nume. tocmai din acest motiv nimeni nu il pote contrazice fiinda el a facut studii stiintifice nu chestii comerciale. el nu a luat un leu de la nimeni pentru nimic. eu din 2009 am facut parte intotdeauna din cercul celor care experimentau tehnicile sale pentru ca sant extrem de senzitiva dar si pentru ca avea in echipa sa de cercetare o colaboratoare romanca care a lucrat cu mine la greu. deci…totul este autentic.

      • Iti multumesc pentru raspuns. Sunt sigur ca totul este autentic, nu am nici cea mai mica indoiala din lume. Pentru mine, CM a trecut pe locul I in ceea ce priveste cautatorii si exponentii ADEVARULUI. Greu de egalat munca lui si mai ales rezultatele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s