7 gânduri despre „Constructii megalitice gigante in rusia

  1. A Bonjour forumistii ! Incep postarea prin a multumi unei cititoare care mi-a raspuns la una din ,, debitarili,, mele . Draga Elena , desi este f. frumos din partea ta , tu nu ai de ce sa-mi ceri scuze . Nu ai facut nimica rau . Ai isprimat doua opinii de-ale tale . Una se referea la faptu ca as scrie ca un e.t. Hei , mi-a placut metáfora , hahahahaha . A doua opinie se referea la faptu ca tu nu crezi in izistentza e.t.-ilor . Dat fiin faptu ca te-ai isprimat intr-un limbaj decent , nu am ce sa obectez , ma ntelegi . Iar opiniile tale merita respect atita din partea mea cit si a tuturor cetitorilor . De alfel , sint sigur ca esti cineva cu iducatie si scoala , ca múlti alti cetitori ai acestui forum . Ceva imi spune ca la acest forum virtual va adera din ce in ce mai multa lume . Unii ca sa scrie , iara cei mai múlti ca sa se lesine pe ei de ris . Si cum ar putea hi alfel , cin pe aicia se scrie neste treburi ca patinezi de pe scaúne cin te pui sa le cetesti , hahahaha ? Úite , de izemplu stiu pe cineva care posteaza pe aicia , ma face de ma riz chiar si io . In fine , sa auzim de bine , cum s-ar zice .

  2. Intresant , nu am mai vazut/auzit de acestea . Ceea ce mi s-a parut deosebit , este faptul ca vegetatia este relativ tanara …..nu stiu …ciudat .

    • pai este normal sa fie vegetatie tanara pentru ca este mai multa iarba si arbusti pentru ca arborii cresc greu in imensele pietre care sant mult mai mari decat cele de la baalbek care erau pana acum cele mai mari descoperite pana azi pe intreaga planeta.

    • pai este normal sa fie vegetatie tanara pentru ca este mai multa iarba si arbusti pentru ca arborii cresc greu in imensele pietre care sant mult mai mari decat cele de la baalbek care erau pana acum cele mai mari descoperite pana azi pe intreaga planeta.

  3. Hakuna matata , forumistii ! Azi Am sa ,, debitez ,, ceva despre monarhiei . Am cetita ca fostu rege al Romaniei de coreas a pe un ,, printz ,, cu multe titluri specifice monarhiilor . Cica ,, printzu. X de Romania ,,. In primu rind Romaianu este o monarhie. Atuncea de une si piña une fostu rege tot isi bombardeaza descendentia cu atitea titluri ? E culmea ! Dupa ce ca regili a plecat din Romania cu garnituri de tren incarcate piña la refuz cu tot felu de bogatii , nu le-a ajuns . Dupa caderea comunismului , parazitii s-a intors in tara si a fost din nou instariti . Pe spatele poporului roman . Palate , bani de la trezorrería statului ! Munceste romane ca sa traíasca bine parazitii . Stramosii lor a vinita din Germanía ca neste coate goale si s-a ajuns pe spatele necajitilor romani .ca acolo era ca si rusinea fameliei . Cu titluri dara fara bani . Si atuncea , a tabarit pe Romania , sat fara cíini . Cu ajutoru complicilor a secatuita biata tara . Cum am mai spus , monarhili vine dintr-o forma de organizare a e.t.-Lor reptilieni . Nu este regi Prin vointa lu Dumnizeu cel adavarat ! Este regi prin ierahia impusa de catre reptilieni ! DUMNIZEU nu íntra in treaba asta . Cin sistemu actual se va termena , monarhili de pretutindeni va cadea . Si o data cu ele , biserica , masónii , iluminatii , satánistii si alte lighioane care este in serviciu e.t.-lor ce ne isploateza si nu are de loc intentii bune cu noi in perspectiva ! Dara síntem anesteziati din toate partile ca sa nu luam atitudine impotriva sistemului . Toti printzii si printesele ,, isi are locu cald asigurat de numa si nemediat in socetate . In vreme ce romanu de rind e vai de mama si de víata lui ! O alta treaba din peisaju legislativ in Romania , e ca políticienii vrea sa scoata o lege prin care sa nu mai poata hi arestati preventiv ! Sa nu li se mai puna catusele finca e .. degradant !!! Si sa poata face arestu in caz de condamnare la …. domiciliu ! Cum vi se pare ? Nu e culmea neobrazarii ? Lumea ar trebui sa iasa in strada si sa mature toata pleava asta care nu face nimica bun pentru poporu roman ! Si in Timp ce romanii de rind munceste pe salariu de nimica in tara sau este isploatati la máxim in alte tari , pleava soceala o duce de nemaipomenit !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s