Tehnologie OZN, filmata intr-o baza militara

Reclame

4 gânduri despre „Tehnologie OZN, filmata intr-o baza militara

  1. O catastrofă de tehnologie pământeană . Abia dacă se ridică în aer . Tehnologie englezească . Nu poate fi OZN ( obiect zburător neidentificat ) .

  2. Te intereseaza un PROIECT nou,de talie mondiala? Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero.pe internet.! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:ntluca@yahoo.com

  3. A Bonjour forumistii ! Potrivita unei perspective andromedana ( andromedanii apartine unei cevilizatii extra-terestre ) , cu un timp care nu mai are dimensiune in trecut , s-a formata o biosfera , un ecosistem pe baza de Oxigen pe Pamint . Cei ce a creat asta , nu se mai stie cine era si pe une s-a dus . Cert ar hi faptu ca de biosfera asta , a dat reptilienii de ea , mai tirziu . Acuma bine , ei este creati pe ecosistemu Hidrogen . Se pare ca ca ei , ca socetate , se bazeaza pe arborili de casta . Se bazeaza pe sistemu de monarhie . Adica regili in frunte, in juru lui nobilimea si mai jos , intilnim ,, muncitorii,,. Care munceste sa -i tina pe toti , ma ntelegeti . A , si f. important , religia care se ocupa de proslavirea regelui cu orice pret . Si de aicia izvoraste toate Ritualurili mai mult sau mai putin singeroase . Deci satánice . De aceea , Biserica nu are de vazut nimica cu Creatorul nostru . Acuma bine , este múlti credinciosi si asta e bine . Dara conducatorii tuturor bisericilor , vrind-nevrind are legatura cu satanismo . Avem si noi umanii cel putin o forma de organizare a Socetatii similar a cu cea a reptilienilor . Ma refer la Socetatea ingleza . In frunte regili , injuri lui contzii , ducii , marquizii si alti ,, nobili,,. La loc de cinste sta biserica . Iar mai jos , sta muncitorii . Ei munceste ca sa tie pe toata shleahta ,,de sus,,. Si atit coroana cit si nobilimea isi transmite din tata in fiu privilegili . Iar munctorii isi transmite problemili , ma ntelegeti . Treaba ar mai hi cum ar mai hi, Dara se zvoneste ca uneori coroana si nobilimea asista la Ritualuri in care se Ajunge Chiar si la sacrificii umane . Io nu am probé si nici nu ma pronuntz . Dara e lume care se ingrijoreaza de disparitia a multor persoane, in special copii . Care nu mai este gasiti niciodata . Puteti íntra pe internet daca vreti si veti gasi acolo subecte pe tema asta .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s