CE NU NE ARATĂ MASS-MEDIA: EFECTELE VACCINĂRII

Jim Carrey EXPLODEAZĂ împotriva vaccinurilor: Mercurul din peşte este periculos, dar este ok pentru copii?

Actorul Jim Carrey a criticat aspru noua legislaţie adoptată, marţi, 1 iulie, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi. 
Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu şi de aceea sunt extrem de periculoase pentru copii, informează The independent.co.uk.
Jim Carrey, care a vorbit în repetate rânduri despre riscul la care sunt supuşi oamenii prin vaccinare, susţine că Jerry Brown, guvernatorul statului California trebuie să fie oprit. 
Mai mult, într-un mesaj postat pe reţeaua socială Twitter, actorul canadian, în vârstă de 53 de ani, l-a numit pe Jerry Brown „un fascist corporatist”.
„Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit”, a fost mesajul lui Jim Carrey pe Twitter.
Într-o altă postare, Jim Carrey arată că nu este împotriva vaccinărilor, ci se opune injectării copiilor cu thimerosal, un compus organo-mercurial, care conţine aproximativ 49% din greutatea sa mercur
 „Nu sunt împotriva vaccinării. Sunt împotriva thimerosalului şi împotriva mercurului. Au scos thimerosalul din vaccinuri, dar nu din toate”, scrie actorul pe Twitter. 
„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?”, a fost un alt mesaj al lui Jim Carrey, pe Twitter.
 
Jim Carrey și fosta sa soție, Jenny McCarthy, au o fetiță care suferă de autism. În postările sale de pe twitter, Carrey recomandă frecvent documentarul „Trace Amounts” ca o sursă de informație.
SURSA: http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Jim-Carrey-EXPLODEAZA-impotriva-vaccinurilor-Mercurul-din-peste-este-periculos-dar-este-ok-pentru-copii-DOCUMENTAR-119762
IATA CATEVA DIN EFECTELE VACCINARII

O reacție severă la vaccinul pentru prevenirea hepatitei:

O reacție îngrozitoare la vaccinul BCG:

Reacții cutanate severe după vaccinare:

 

Contorsiuni faciale și distorsiuni urmate după vaccinul DTP:

O altă victimă inocentă a vaccinului:

Distrusă neurologic de către vaccinul DPT:

Vaccin împotriva variolei care aproape că i-a distrus brațul și umărul acestei persoane:

O altă reacție severă la nivel cutanat, în urma vaccinării:

Teșut distrus în profunzime din cauza vaccinului:

Vaccinul pentru prevenire HPV, a transformat această fată sănătoasă și normală într-o victimă a vaccinului cu creierul distrus:


Sursa; https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/06/29/fotografii-socante-ce-nu-ne-arata-mass-media-efectele-vaccinarii/

Un gând despre „CE NU NE ARATĂ MASS-MEDIA: EFECTELE VACCINĂRII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s