2 gânduri despre „Corrado Malanga – Stiinta si religie

  1. Atinge foarte putin din realitate. Partea buna este ca abstractismul lui ma pune pe ganduri si ma face sa caut mai mult.
    Ce este deranjant este ca se contrazice. Respectiv, in discutia cu Lux (sub hipnoza), la final ii spune lui Lux ca nu va reusi sa treaca in „cealalta parte” agatandu-se de un suflet (din cele 20% care vor ajunge „dincolo”) si ca cei care l-au pus sa faca treaba asta il folosesc si apoi se vor descotorosi de el .Lux il intreaba pe Malanga ce are de facut. Iar acesta ii raspunde ca ar trebui sa se intoarca spre Dumnezeu, ca pana la urma tot Dumnezel l-a facut si pe el. Unde este adevarul?

    • malanga, fizica cuantica si oricare invatat al lumii antice sau al lumii actuale chiama dumnezeu constiinta pentru ca constiinta este energia vie, eterna care a fost si este dintotdeauna. constiinta se identifica cu sufletul iar sufletul este omul. cel care a creat totul este omul. el este dumnezeul adevarat. sa nu confundati religia si pe dumnezeu inventat de biserica cu studiile lui malanga. dumnezeu este o inventie la fel ca si isus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s