Gândeşte, încă nu este ilegal!

Anunțuri

2 gânduri despre „Gândeşte, încă nu este ilegal!

  1. Stimata doamna Gabriela Dobrescu.
    Apreciez foarte mult site-ul dv si eram bucuros cand primeam articole si video pentru ca sunt pasionat de aceste subiecte pe care le tratati,de multa vreme si le consider de maxima importanta pentru toata lumea.Insa aceasta bucurie a inceput sa-mi fie umbrita in ultima vreme de niste formulari politicoase care-mi spun mai elegant sa-mi pun pofta-n cui.Video-ul de pe prezenta postare de exemplu imi afiseaza un sec „SORRY,THIS VIDEO COULD NOT BE PLAYED” !Nici macar „can” ci could,la conditional,adica „nu AR putea fi derulat”.
    Curiozitatea mea este legata de originea acestor interdictii.Este o schimbare a intentiei dv sau absurditatea asta provine din alte cauze?Cum adica,sa mi se posteze ceva dar sa imi fie imposibil sa vizionez?E ca si cand se adopta legi pe care e interzis sa le cunosti (quantunque se intampla si de-astea in lumea noastra anapoda)Cu stima,Ioan.

    • Va multumesc f mult pt aceasta sesizare care din pacate nu Este singulara. Va raspund cu tristete Si Va Rog Sa scuzati aceste inconveniente. Am inceput Sa studiez izvoarele neconventionale acum aproape 2 decenii. Nefiind in Romania am avut acces Mai usor la multe lucrari ascunse sau interzise multumita unor persoane de onestitate maxima desi multe din ele snt de notorietate publica internationala. Am inceput de la o simpla curiozitate Si am ajuns Sa stiu Mai mult decat multe carti de stiinta aprobate de sistem. Am inteles ca de fapt toata vata Este o minciuna in care omul traieste Sa fie un sclav controlat intr-o inchisoare fara gratii. Am inceput Sa scriu carti Si articole in Italia unde am o oarecare notorietate. Sunt periculoasa pt sistem Dar ma tolereaza pt ca putini cred Si mult Mai putini stiu ce zic cu adevarat. Singurul mod pt a publica ce stiu a ramas netul, facebook, blogurile mele, noul canal youtube pt ca cel vechi a fost inchis Si diferite posturi de radio sau canale private. Nu am incasat niciodata nici macar un cent pe aceasta munca pt ca adevarul nu are pret Si se spune gratis. Am pornit de la nimic Si am ajuns da am in 3 ani 7 milioane de vizite. Problema Este ca daca eu nu fac bani din asta s-au gandit altii Sa faca obstructionand vizionarea fara anumite conditii care nu au legatura cu mine Si in care nu sunt implicata. Mai e Si sistemul care imi cenzureaza multe…ma Rog. Nu Este vina mea Dar cel Mai rau Este faptul ca eu nu stii nimic Si ca la mine pe pagini totul Este normal. O zi Buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s