2 gânduri despre „MEGALITII DIN CARPATI

 1. A Bonjour forumistii ! Anu trecut , Romania a mai cedat un pas in fata Ocidentului . Ma isplic : s-a alaturat Frantei si Germaniei dind o lege prin care cine nu recunoaste holocaustu este pasibil de v’o 3 ani de puscarie ! Nu stiu daca legea e deja in vigoare in Romania , dara e o rusine cum se pleaca politicii romani in fata Ocidentului . Inainte de toate , precizez ca eu n-am nimica contra evreilor . Si nici contra vreunei alte natiuni . Dupa acest preambul , o sa aduc la cunostintza unora dintre voi cite ceva din ce sta scris in Talmud , un fel de compendiu de legi ale unor evrei . Nu va spui ca e ceva de groaza . La intrarea in Knesset , Parlamentul israelian – sta scris un text din Talmud pe care copiiii trebuie sa-l invete pe din afara : ,, Compasiunea fata de un non-evreu e interzisa ! Daca vezi ca un non-evreu se inneaca sau este in vreun alt pericol , este interzis sa-l salvezi ! Daca un non-evreu cade intr-un putz , trebuie sa astupi gura putzului cu o piatra mare pentru ca non-evreul sa moara ! Asfel , natiunea non-evreului va pierde un membru caci toate natiunili non-evreiesti este contra evreilor . Si asa se poate pastra visul tuturor evreilor de a fonda ,, Marili Israel ,,. Alte ,, perle ,, : Un non-evreu nu trebe sa ceteasca treburili astea ca ne-ar putea asasina . A asasina un non-evreu cind se poate , este una obligatie . Sa ucizi un non-evreu nu este un pacat . Lui Dumnezeu ii place cin ucizi un non-evrei finca carnea lor este carne de magari . Si sperma lor este sperma de animale ( bovine ) care in evreieste se spune – goyim – . Adicatelea , pentru unii din evrei , sintem animale cu chip ominesc si menirea noastra a non-evreilor ar hi sa him slugili lor . Acuma , femeili noastre , nu scapa nici ele de ,, calificative scandaloase ,,. Asfel , ele este neste prostituate . Ceva care m-a shocat cin am cetita a fost ca : ,, O fetitza de non-evrei de 3 ani (trei ) poate hi violata de catre un evreu fara probleme ! Si mama lui Iisus a fost o prostituata ! Iisus este in infern intr-o baie de ,, fecale fierbinti ,,.Ar fi multe alte izemple dara ma oppresc aicia . Cei care vreti sa aflati mai multe amanunte , cautati daca vreti pe Google cuvintul ,, goyim ,,. Acuma bine , daca ai vorbi cu evrei , ei it-ar spune ca nu izista asa ceva ! Ca esti un anti-Semit ! Ti-o baga nemediat cu antisemitismu ! Dar acolo veti vedea citatele cu referintze clare , precise . Stiu ca izista si evrei care nu se incadreaza in tiparele astea . Or in ce caz , este impossibil sa nu-ti dea de gindit ce se afla in scrisurili astea .

 2. Salutare,
  Nu ma consider un rasist, antisemit sau alte asemenea lucruri – care pana la urma sunt nocive pentru o societate logica si normala.
  Dar….pentru ca exista un Dar….foarte mare..cand vad ca ungurii vor Transilvania – devin nationalist – asa cum stramosii mei – Dacii – ii acceptau pe strainii care erau de treaba si ii tratau cu sabia pe cei care ridicau pretentii asupra pamanturilor lor.
  Devin rasist – atunci cand cei care sunt pusi in fruntea tarii aduc cu forta pe pamanturile mele – da, ale mele, ale Daciei care este a mea si a celor care se simt legati de acest pamant – pe toti cei care mai devreme sau mai tarziu vor vrea sa fie ei stapani in locul meu si sa faca istoria dupa cum vor ei.
  Devin si anti-european si anti-american, daca trebuie – atunci cand prin jocuri de interese se construieste un momument al Mortii in muntii mei, acolo unde sunt oasele si sangele celor care au murit pentru pamanturile astea, ca sa ramana in continuare ale mele, peste veacuri.
  Cei care credeti ca aceasta tara nu este buna de nimic, cei care va faceti vacantele prin strainataturi, sa vedeti 2 pietre si o apa, va rog doar atat : mergeti in muntii Bucegi, Rarau, muntii Transilvaniei, stati noaptea si ascultati cum va vorbeste pamantul prin frunze, apa, vant, pasari. Ascultati cum va poveste istoria acestor locuri, care s-a scris cu sabia, nu cu pana (ca altii prin acele frumoase locuri pe care le vizitati cu nonsalanta).

  Inainte de toate sunt Nationalist – si asta o spun cu mandrie.

  Sa fim Romani…numai de bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s