RH negativ – sange uman sau extraterestru?

Astazi am sa va povestesc ceva foarte interesant, voi aborda un subiect despre care lumea stiintifica, medicii si savantii sistemului nu au nici un interes sa va vorbeasca la fel cum nici marea majoritate a oilor adormite nu doresc sa stie sau sa se intrebemai mult. Este vorba despre asa numitul RH. Rh-ul sau Rhesus, este o antigena, o proteina care exista pe suprafata globulelor rosii numite stiintific eritrocite. Dintre cele trei antigene existente, C, D sI E, cea de tipul D are importanta clinica. Ele se gasesc asa cum am spus pe suprafata globulelor rosii si sunt prezente la 80% din populatie. Aceasta este o caracteristica ereditara si se transmite pe baza unor legi genetice foarte precise. In cazul in care o persoana prezinta aceasta caracteristica, ea apartine grupului RH pozitiv {RH+} In cazul in care pe globulele rosii nu exista aceste proteine, perosna in cauza apartine grupului RH negativ {RH-}

Dar cine s-a nascut primul, RH-ul negativ sau RH-ul pozitiv? O fi adevarat ca provine de la maimutele din care se trage omul? Legea lui Darwin, demascata deja de numerosi oameni de stiinta, ne spune ca da. Dar daca Darwin are dreptate, de ce toate maimutele planetei fie de acum milioane de ani, fie de astazi, au toate RH-ul pozitiv si nici una negativ? Atunci de unde isi are provenienta RH-ul negativ din moment ce nici o mama care are sange cu RH negativ nu poate da nastere in mod natural unui copil cu RH pozitiv din motive de incompatibilitate??

Din studiile de genetica descoperim ca noi,oamenii, putem sa ereditam doar ceea ce aveau inaintasii nostrii, nimic mai mult sau mai putin. Putem sa avem orice combinatie sau trasaturi de la toti inaintasii nostri, dar doar atat. Deci, daca omul si maimuta au evoluat dintr-un inaintas comun, sangele lor ar fi trebuit sa evolueze in acelasi mod pentru ca factorii sanguini sunt transmisi cu cea mai mare precizie si exactitate fata de orice alta caracteristica ereditara. Se pare ca omul si maimuta Rhesus au avut un inaintas comun in trecutul antic, pentru ca toate primatele terstre au acest factor Rh pozitiv, numai ca acest lucru lasa pe dinafara toate persoanele care au RH negativ. Daca toata umanitatea a evoluat dintr-un singur inaintas al carui sange este compatibil, de unde provin cei cu RH negativ?

Daca nu sunt descendentii omului preistoric ar putea sa fie descendentii unei antice incrucisari cu extraterestrii sau sunt rezultatul unei mutatii genetice artificiale? Toate animalele si toate fiintele vii cunoscute de om, la fel si omul insusi, se pot incrucisa cu aceeasi specie de diverse dimensiuni, culori, forma, fara sa existe nici o diferenta in acest sens, atunci de ce exista boala Emolitica a noilor nascuti daca toti oamenii apartin aceleiasi specii???

Sigur ca nu intelegeti mare lucru din tot ce am spus, dar am sa va explic ca la copii mici pentru ca eu, in ultimii 17 ani am renuntat sa merg sa ma plimb, sa ma relaxez, sa beneficiez de aceste iluzorii momente ale vietii pentru care multi si-au facut un mod de a trai pentru a ma ocupa de ceea ce nu ni se spune. De aproape 2 decenii colind doar biblioteci, congrese, conferinte, reuniuni private, oameni de stiinta de reala valoare, studii si carti rare ca sa inteleg rostul acestei vieti mizerabile in care omul orb se zbate.

Nu intamplator sunt la curent cu acest subiect de 100 de puncte, ci pentru ca datorita acestui RH negativ am pierdut un copil care merita sa traiasca. Pe vremea ceausista nu exista nici atata informare nici atatea modalitati de a intelege aspecte despre care nimeni nu are motive sau interese sa te lumineze. Astazi cad sunt putine lucruri despre care poate nu stiu mare lucru, pot sa va informez cu exactitate si despre acest subiect delicat pentru ca am reusit sa vorbesc exact cu cine trebuia pentru a intelege ce se intampla. In principal ce implica acest factor Rh??

Rh-ul negativ creaza boala Emolitica si reactia alergica care se manifesta atunci cand o mama cu RH negativ poarta in pantece al doilea copil. La prima sarcina copilul nu are nici un fel de urmari dar la a doua lucrurile se complica pentru ca corpul mamei considera copilul un virus, un parazit si atunci sistemul ei imunitar incearca sa ucida copilul. Pare inverosimil, dar este purul adevar. Astazi, mamele care se afla in aceasta situatie sunt supuse la examene medicale dupa care li se face o transfuzie de sange pentru sanatatea fatului, li se spune in general. Ei bine, pe vremea tineretii mele nu se facea aceasta banala transfuzie de sange, iar din aceasta cauza propriul meu corp a incercat sa ucida propriul copil. Am nascut prematur si la o jumatate de ora de la nastere copilul a facut hemoragie cerebrala. A trait doar 6 ani si jumatate asa cum a prevazut doctorul cu care am nascut si care la acea vreme mi-a spus aceste lucruri. Nu am inteles eu prea bine cum este posibila o astfel de scamatorie, dar acum ceva ani am insistat sa ma informez si sa inteleg si acest aspect destul de jenant pentru adeptii teoriei evoluzioniste. Da cum este posibil ca propriul corp sa ucida viata pe care o are in el? La nici o specie existenta in Natura pe Terra nu se intampla asa ceva.

Multe carti antice vorbesc despre un proces de modificare genetica, de hibridizare, de incrucisare a omului cu fiinte care nu apartin pamantului pentru ca numai atunci cand se incruciseaza doau specii aparent asemanatoare dar cu diferente genetice total diferite se intampla acest lucru. De exemplu incrucisarea dintre un cal si o magarita genereaza catarul, care este un animal hibrid incapabil sa se reproduca in mod natural pentru ca speciile sunt similare dar genetic sunt total diferite. Oamenii cu RH negativ sunt marturia vie ca rasele umane nu au nici stramosi comuni nici nu au fost creati de Natura. Asemanarile lor fizice cu alti oameni sunt mari dar cele genetice au fost mereu ascunse sau corectate prin metode medicale despre care nu ti se spune mai nimic.

Nimeni, niciodata nu a incercat sa explice de unde provin aceste fiinte cu RH negativ care sunt fiinte extrem de senzitive, au capacitati paranormale de care multi nu au habar, sunt foarte receptivi la lumea care nu se vede, au vizualizari sau simt lucruri pe care altii nici nu le viseaza, pot contacta alta lume, se cunosc putin pe ei insusi dar se bucura de dotari diferite fata de restul lumii.

Lumea stiintifica nu poate sa iti spuna ca acestia sunt hibrizi, mutatii genetice antice pentru ca teoria si castelele de nisip despre trecutul omenirii pe care ni l=au spus s-ar surpa intr-o secunda, iar ei ar fi deconspirati. Ei nu pot sa iti spuna cine este stramosul comun al omului pentru ca nu exista. Cum ar putea ei sa iti spuna ca stramosul comun al omului este omul insusi?? Cum o sa poata ei sa spuna ca omul este inelul lipsa dintre om si extraterestii, parintii biologici ai acestei specii umane si dumnezeul care a plamadit aceasta generatie de dementi urlatori la cer.

Omul cu RH negativ este legatura dintre om, legitimul proprietar al corpurilor si al pamantului si extraterestru, impostorul care care a gasit modalitatea de a se hrani cu energia eterna a omului manipuland ceea ce mama noastra Natura a creat. Cei care au in sange teoria evoluzioinista a lui Darwin nu vor putea sa explice niciodata cum este posibil ca aceste persoane sa nu aiba un factor care se gaseste in toate primatele pamantene, maimuta inclusa, fara sa se intrebe de ce?

Sangele de grupa 0 considerat sangele universal al pamantenilor de o puritate atat de perfecta tocmai datorita acestui factor RH negativ este sangele care poate fi donat oricarei persoane terestre indiferent de grupa si de rh-ul pe care il are, dar persoana care are acest sange nu poate primi o transfuzie decat de la unul identic cu al sau. Cum e posibil?? Cei cu sange RH negativ au viziuni, experiente paranormale, rapiri extraterestre, vise vii, abilitati psihice, cicatrice corporale inexplicabile, au legaturi cu fiinte din alte lumi, sunt distrati, neatenti si nu prea le pasa de lumea asta.

Din ceea ce am studiat pot sa afirm cu certitudine ca acest sange pur nu este sange extraterestru ci sange pur uman care a fost spurcat cu cel extraterestru pentru a crea hibridul cuminte si ascultator care sa ii hraneasca pentru totdeauna. In principiu sufletul exista numai la aceste persoane motiv pentru care extraterestrul ii prefera doar pe ei. Acum sunt persoane si cu Rh pozitiv care au suflet tocmai datorit acestor mii de incrucisari.

Autor: Gabriela Dobrescu

Anunțuri

4 gânduri despre „RH negativ – sange uman sau extraterestru?

  1. nasha draga (stii de ce-ti spun asa!), chestia cu rh- am cautat s-o-nteleg si eu (desi nu sint negativ), urmarind pe profesor; tu stii mai multe din interiorul problemei…insa el spune doar ca 85% dintre negativi au „probleme” si ca „ei” preferau sa „lucreze” cu femeile pentru ca organismul mamei sa nu respinga embrionii si abia dupa 1948, dupa descoperirea imunoglobulinelor, au inceput sa prefere si „plusatii”, dar nimic despre barbatii negativi. pe de alta parte, in geneza adevarata a universului, noi, oamenii de generatia 2, am aparut dupa „ei” si datorita „lor”; profu’ zice ca neanderthalii si cro magnonii (ca fiinte modificate) au trait o perioada in paralel. este clar ca negativii sint altceva decit ceilalti, dar, personal, inca nu stiu de unde sa-i iau. citisem pe undeva o transcriere a unei hipnoze in care sufletul isi povesteste vietile ca PO si mai spunea ca nu toti PO au apucat calea proasta. oare negativii sa vina direct de acolo, de la PO?
    profesorul mai spune ca sufletul alege corpul dupa experienta ce trebuie s-o faca (in „Geneza om-univers-mit”), dar ca urmareste si linia genetica a adn-ului compatibil, indiferent de rh, deci merge si rh+ pentru el. atunci aia la care merge de ce sint potriviti? asa ca mai spune-mi ce mai stii, ca sint confuz, inca. iar daca ai un raspuns mai amplu, e mai bun mail-ul.
    multzam!

  2. ,,Nimeni, niciodata nu a incercat sa explice de unde provin aceste fiinte cu RH negativ care sunt fiinte extrem de senzitive, au capacitati paranormale de care multi nu au habar, sunt foarte receptivi la lumea care nu se vede, au vizualizari sau simt lucruri pe care altii nici nu le viseaza, pot contacta alta lume, se cunosc putin pe ei insusi dar se bucura de dotari diferite fata de restul lumii…….Cei cu sange RH negativ au viziuni, experiente paranormale, rapiri extraterestre, vise vii, abilitati psihice, cicatrice corporale inexplicabile, au legaturi cu fiinte din alte lumi, sunt distrati, neatenti si nu prea le pasa de lumea asta.” Nici nu stiti, stimata doamna, cat de mult m-ati lamurit..E greu, pentru ca nu te intelege nimeni, decat cei ca tine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s