Istoria secretă a omenirii

Pietrele gravate din Inca (Peru) stau mărturie că istoria omenirii a fost falsificată.

Din cauza orgoliului de “cuceritori” ai planetei Pământ, omenirea refuză să admită că au mai existat pe Terra civilizații comparabile cu civilizația tehnologică actuală. În fapt este vorba de o alternare a civilizațiilor  tehnologice terestre. Legea nescrisă a vieții pe Pământ – și pe alte planete din Univers – presupune acumulări progresive de cunoștințe științifice și tehnice, după care urmează autodistrugerea civilizației tehnologice prin ea însăși. Nu trebuie să ne mire că au mai existat în vremi îndepărtate avioane, elicoptere, nave sofisticate și alte mijloace de transport și de luptă. Nu ar trebui să ne surprindă nici faptul, că  produsele tehnologice ale speciei umane din toate timpurile seamănă între ele. Programul cerebral al omenirii a rămas același; invențiile tehnologice își urmează calea, potrivit programului existent pe “hard disk-ul” cerebral al omului.

Oamenii de știință se referă numai la un ciclu al civilizațiilor ce s-au succedat pe Pământ – și la modul superficial -, de la era “primitivă” până la apogeul tehnologic din zilele noastre, fără să se întrebe cum a ajuns omenirea în era “primitivă”. Restul dovezilor istorice existente le ignoră cu desăvârșire, trecându-le la capitolul ciudățeniilor. De pildă, elicoptere, avioane, nave maritime comparabile cu cele existente în zilele noastre  incizate în temple din vechime, sunt persiflate de către arheologi pentru că, după opinia lor “așa ceva nu putea să exista la vremea respectivă”. (A se consulta în cest sens și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat Enigme ale preistoriei. Relicve aeronautice și astronautice.)

Frapantă este similitudinea dintre elicopterul figurat pe pereții templelor lui Seti I din Abydos și lui Amon Ra din Karnak (Egipt), cu elicopterele din zilele noastre, utilizate la ridicarea şi transportarea unor obiecte grele (foto 1).

Foto 1

Pe același perete din templul lui Seti I, la înălțimea de 10 m, există și alte vehicule tehnice redate deasupra unor hieroglife indescifrabile (foto 2).

Foto 2

 

Foto 3

Cât despre ipoteza lansată de arheologi, cum că ar fi vorba de reprezentările unor albine, pentru că faraonul Seti I ar fi fost poreclit la vremea sa „albină” datorită hărniciei sale, iată cum arăta o albină ce există pe același perete (foto 3) .

Arheologii nu își pun nici întrebarea, cum de au lucrat vechii egipteni în interiorul piramidelor, făurind în piatră texte și imagini, fără să lase nici o urmă de fum din “făcliile” folosite pentru iluminarea încăperilor.

În privința vechimii omului pe Pământ, lucrurile sunt și mai încurcate. Savanții au stabilit, în baza teoriei evoluțiilor speciilor elaborată de Charles Darwin (teorie expirată în prezent) și a unor fosile cu valoare documentară îndoielnică, că vechimea omului pe Terra este de aproximativ 200.000 de ani. Drept care, artefactele preistorice care vin în contradicție cu această ipoteză sunt, ca să folosim un eufemism, ignorate. În realitate sunt distruse sau în cel mai fericit caz sunt ascunse de ochii celorlalți semeni, în depozite secrete. Așa s-a întâmplat și cu pietrele gravate de la Inca (Peru), de importanță majoră pentru istoria omenirii.

Foto 4. Savantul peruan Javier Cabrera, care a ascuns artefactele de la Inca.

În anii ’70 ai secolului trecut, în urma secării râului Inca din Peru, a fost descoperită o așezare umană ce prezenta un înalt nivel de cultură, cu  vechimea estimată la peste 65.000.000 de ani! Cele aproximativ 10.000 de artefacte prelevate din așezare au fost luate în păstrare de un arheolog renumit din Peru, dr. Javier Cabrera, și închise într-o încăpere ascunsă. Pentru că, după cum afirma savantul peruan, „Nu suntem pregătiți pentru astfel de secrete”. Este vorba de o civilizație necunoscută, dificil de încadrat din punct de vedere istoric, ale cărei artefacte depășesc imaginația arheologilor. Înainte de a muri în anul 2001, Javier Cabrera s-a destăinuit unor oameni de știință europeni, că a ținut într-o camera secretă aflată la subsolul muzeului, „obiecte cu totul speciale, a căror semnificație este imposibil de deslușit prin cunoștințele actuale”.

Să vedem despre ce este vorba. Cele peste  10.000  de pietre de diferite dimensiuni descoperite la Inca au suprafața neagră și fină, pe care sunt gravate diferite imagini. Pietrele au greutate mai mare decât rocile actuale, având același volum.

Pe suprafața pietrei din foto 5 este incizat globul pământesc, probabil așa cum era cu aproximativ 65.000.000 de ani în urmă. De reținut că între cele două Americi și continentul Africa, oceanul Atlantic a fost redat sub forma unei fășii înguste (geologic vorbind), reprezentând perioada geologică când începuse deriva continentelor. Pe rocă este înfățișat conturul continentului Africa, desprins din America de Sud. În interiorul continentelor, printre meridiane și paralele, se văd imagini ce reprezintă figuri umane, locuințe și edificii publice, dinozauri și  alte animale de epocă.

Foto 5. Globul pământesc, așa cum arăta cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă. 

Foto 6. Figuri umane: unele sunt îmbrăcate cu decență, altele sunt îmbrăcate sumar, la fel ca în zilele noastre pe diferite meridiane ale globului. 

Foto 7.  Dinozaurii, animale dispărute cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă, incizate pe suprafața pietrelor de la Inca.

Foto 8. Canguri de acum 65 milioane de ani, figurați pe pietrele de la Inca, identici cu cei vii din zilele noastre.

Foto 9, 10. Lupta oamenilor cu dinozauri.

Foto 11. Ființă umană călare pe un  dinozaur erbivor (domesticit?).

Foto 12. Intervenții medicale umane.

Foto 13. Intervenții medicale umane.

Foto 14. Simbolul medicinii, cu șarpele încolăcit pe piciorul cupei cu venin, incizat pe rocile de la Inca. Veninul de șarpe se folosește și în zilele noastre în tratamente medicale.

Foto 15. Astronom studiind bolta cerului, incizat pe pietrele de la Inca.

Foto 16. Viața spirituală a omului de acum circa 65 milioane de ani. Incizie pe rocile din Inca. 
Figuri similare existente pe petroglifele de la Inca și geoglifele  din deșertul Nazca, din Peru.

Unele dintre petroglife (desene incizate pe roci) de la Inca prezintă similitudini cu geoglife (figurile uriașe trasate pe sol, vizibile îndeobște din aer) descoperite în deșertul Nazca (Peru). Ceea ce ar permite o estimare a vechimii desenelor de la Nazca la circa 65 milioane de ani. În continuare, prezentăm câteva exemple în acest sens. Maimuțele, păsările colibri, tarantulele figurate pe solul de la Nazca, sunt similare cu petroglifele de la Inca; și sunt identice cu cele ce trăiesc în zilele noastre.

Foto 17. Figuri de animale și siluete umane, incizate pe petroglifele de la Inca.

Foto 18. Maimuță incizată pe pietrele descoperite la Inca.

Foto 19. Aceeași figură de maimuță existentă în deșertul Nazca.

Foto 20. Pasărea colibri incizată pe pietrele de la Inca.

Foto 21. Aceeași pasăre colibri realizată în deșertul Nazca.

Foto 22. Pietrele din Inca. În stânga imaginii și în colțurile de jos, în dreapta și stânga, se văd incizate tarantule.

Foto 23. Tarantulă similară, realizată în deșertul Nazca.

Foto 24. Zid preincaș din pietre, fără mortar, în rosturile căruia nu se poate strecura nici o lamă de cuțit. Este practic indestructibil. Prin ce mijloace tehnice a fost realizat?
Istoria speciei umane așa cum a fost concepută după teoria darwinistă, reprezintă un fals monumental. La ora actuală, darwinismul fost redus la o simplă ipoteză; și ca toate prezumțiile, nu mai este obligatoriu a se preda în școli. Printr-un nefericit concurs de împrejurări, Darwin a stabilit filiația omului din maimuță. Cu teoria darwinistă și-au luat doctorate zeci de mii de oameni de știință, care i-au ținut isonul “părintelui” teoriei evoluționiste. De pildă, omul de știință român, prof. univ. dr. Marcian David Bleahu, declara în cartea sa căpătâi, întitulată Omul și peștera, apărută în anul 1978, că dânsul este mândru că se trage din maimuță (!)

Ce fac oamenii de știință nu este întotdeauna știință. Toată viața lor se canonesc să-și apere titlurile științifice, luate nu rareori pe ipoteze care se dovedesc ulterior a fi false. La rândul lor, ei conduc doctorate cu teze care au ca obiect aceleași teorii fără acoperire științifică, școlind discipoli care să le ducă pe mai departe “învățăturile”, în pofida progresului științific. De exemplu, cu teoria evoluției speciilor elaborată de Charles Darwin, savanții au ținut în loc omenirea peste un secol; și nu au de gând să renunțe. Reputația și remunerația lor fiind în funcție de cât vor reuși să-i păcălească pe semeni. La care se adaugă curente religioase, ce mențin de secole omenirea în cel mai crunt obscurantism medieval.

Gestul făcut de dr. Javier Cabrera cu cele peste 10.000 de artefacte de importanță excepțională pentru omenire, se încadrează în procedeele nefaste pe care le fac uneori oamenii de știință, pentru a își păstra intactă reputația. Probabil și titlul de doctor în științe pe care a avut Javier Cabrera, s-a bazat tot pe o teză darwinistă. Dar inciziile de pe pietrele din Inca, prin animale pe care le au figurate – căprioare, canguri, girafe, păsări colibri, etc., contrazic teoria evoluționistă a lui Darwin. La care se adaugă implacabil albine, libelule, țânțari, pești, ornitorinci, crocodili, rechini, crabi-potcoavă, etc., găsiți fosilizați de sute de milioane de ani și care mai trăiesc, bine-mersi, și în zilele noastre.

La finalul acestui articol, merită reținută concluzia academicianului român, Radu Vulpe, exprimată la încheierea unei discuții cu autorul acestor rânduri: “Este greu pentru un om de știință când își dă seama, la sfârșitul carierei sale științifice, că a mers pe un drum greșit. Însă un om de știință adevărat, ar trebui să recunoască greșeala pe care a făcut. Dar câți au puterea să o facă?” – s-a întrebat, meditativ, octogenarul istoric.

Prin urmare, ce este de făcut într-o atare situație? Să defilăm în continuare în sens giratoriu – via Papua Nova Guinee –, sau să apucăm taurul de coarne și să trezim pe săpătorii istoriei omenirii din letargia suficienței?

Sursa: http://jurnalparanormal.ro/content/istoria-secret%C4%83-omenirii

Anunțuri

6 gânduri despre „Istoria secretă a omenirii

  1. Draga Gabriela iti doresc atit tie cit si celor dragi tie , un An Nou 2017 fericit , plin cu realizari minunate . Si voua dragi cetitori la fel . Cu un timp in urma , un politic american important a facut o calatorie in … Antarctida ! Voyaj de placeré ? S-ar parea ca nu . Se vehículeaza neste treburi cum ca acolo ar izista reprezentantii unei cevilizatii extraterestre . Ca acolo ar hi o sau neste baze de-ale lor ! De alfel alti reprezentantzi ai puterilor militare mondiale a fost si ei pe acolo . De izemplu metropolitu rusilor . In fine . Americanu se pare ca nu a fost primit cu surle si trimbitze ci a fost respins nemediat ca o persoana non grata , ma ntelegeti . Atuncea el s-a dus in Noua Zelanda , unde dupa sosirea lui s-a produs un cutremur . Ceva , ceva , trebe ca este in Antarctica si ceva iesit din común se intimpla acolo , ca prea este multe calatorii ale mai marilor ominirii pe acolo . Pina una alta , sionismu continúa sa receptionese sí cu suces , lovituri in coaste si la barbie , cum s-ar zicem in box . Asfel , militari americani a ocúpat ,, pe discrete ,, multe adaposturi subterane in USA , iar in Canadá , s-a ,, scos din circulatie ,, un tren subterrán din Vancouver care se pare ca facea legatura cu neste adaposturi antiatomice . Ca o característica generala , e ca toate locurli astea subterane pe une a intrata militari , este propietatea Cabalei ! Desigur ca presa , cum e controlada de catre sionisti , nu sufla o vorba . Se pare ca alta supusa a sionismului , Merkel , nu va mai hi aleasa cancelareasa Germaniei la alegerli urmatoare . Apropos de Merkel si refugiatii din Orient . Arábii din tarile petrolifere plateste bani mafiotilor Ca sa transporte ,, refugiatii ,, in Europa si nu in Orientu Miljociu petrolífer ca sa nu ii deranjeze pe bogati in tarili producatoare de petról . Dragi forumistii , va spuneam o data ca anumite entitati a pierduta un razboi in cosmos si s-a refugiata pe pamint ! Iata ca dintr-o alta sursa diferita , se confirmeaza din nou treaba asta . Deci , entitatili astea , care este foarte periculoase pentru noi ominirea , a vinita sa se refugieze pe planeta noastra la mari adincimi . Nu ne putem ascunde dupa degete . ,, Ei ,, , este mult mai puternici decit noi ominirea , cu o technologie f dezvoltata . Dara ce se intimpla ? Se pare ca o coalitie íntergalactica este pe urmili ,, lor ,,. Asa ca nu totu e pierdut . Depinde numai si numai de noi ! Daca constiintza noastra se deshchide cum trebe in noi , Universu nu ne va lasa ! Este f posibil ca cineva din coalitia asta intergalactica sa deschiza un ,, drum ,, prin Antarctida si sa putem sa stabilim un contact pe víu si concret atita cu Universu nostru cit si cu altili , ma ntelegeti ! Caci noi traiam in virtual si c’e vedem face parte dintr-un sistem de holograme bine manipulate pentru ca tocma si taman noi ominirea sa nu ne dam seama de ceea ce se intimpla in juru nostru ! In lume , este , sa zicem 300 de famelii care controleaza totu pe pamintu asta . Regina Marii Britanii ar hi cum s-ar spune ,, preoteasa cea mare ,, a acestui sistem . Nu mai apare des in fata multimii ! Invoqueaza motive de sanatate . Dara se pare ca e vrajeala . Se teme de ceva . Fameliilor astora , le e frica de un proces international caci ar avea de dat socoteala pentru toate nenoricirili pe care le-a facut ! Cum s-ar spune , Marco , magarushii nu numa ca are copita pregatita , dara stie si pe cine sa loveasca !

  2. Referitor la Merkel, ea si rompuy au luat premiul Kalinger pentru „aportul”adus distrugerii Europei, asta in contextul mesajului lui Marinica…..am citit despre Kalinger ……….si te cam inspaiminta aplicarea planurilor lui postmortem.

  3. A Bonjour forumistii ! Azi , am postez neste lucruri gindite si spuse de catre Eustache Mullins un american care atrágea atentia asupra pericolului sionistilor . De sigur ca él a fost catalogat ca fiind un ,, anti sionista ,,. Din motive lesne de inteles , nicio o editura ,, serioasa ,, nu i-a publicat scrisurili lui . In fine . Cu privire la sionisti , iata aproximativ c’e spunea : ,, Sionismu sau evreii reformati in general , este o mare batáie de cap pentru evreii ortodocshi . Di c’e ? Neintelegerea intre evreii ,, reformati ,, , (sionistii ) si evreii ortodocshi pleaca de la módul de formare al Statului Israel . De acord cu prophetiili antice , evreii ortodocshi asteapta inca sosirea profetului ( pentru ei nu este Iisus ) care le va da pamintul pe Care sa-si construiasca tara . Ei un recunoaste teritoriu actual al Israelului ca fiind tzara lor pentru ca teritoriu acesta a fost in realítate cumparat de catre Rochilzi , care este umani si nu o divinitate cum spune profétia antica . Pina si in Knesseth , Parlamentu israelului , evreii ortodocshi se cearta cu evreii reformati de numa si tot timpu ! Acuma s revenim un pic in urma si sa vedem neste treburi in timpu lu Hitler . Crea ce istoria oficiala nu spune e ca pe atuncea , adica piña prin 1933 aprox. evreii din Germanía o ducea de nemaipomenit . Facea afaceri infloritoare , locuia in vile , petrecea vacantze lux .Ei nu voia sa emigreze niciunde . Numa ca famelia Rochild avea neste planuri . Trebuia sa-si bage coada in atita fericire . Si atuncea , c’e-a facut negustoru ? Pai ce-a facut e ca a autat si fabricat un motiv de dezbinare a evreilor si sa-i oblige sa ,, emigreze spre un pamint al lor , unde sa hie in sigurantza , ( Palestina ) ,,. Cum i-a obligat ? Prin teroare si asasinate . Mullins isplica : ,, Hitler era sefu partidului national-socialist . Bun . Dara partidu lui nu putea sa ajunga la putere usor . Atuncea , cu acordu lu Rochild , un agente dublu (lucra pentru nacional-socealisti si sionisti in acelas timp , s-a intilnita cu Hitler si i-a propuso o alíantza . In shchimb , va hi ajutat sa ajunga sigur la putere ! Tineti-va bine cetitori : agentu evreilor sionisti da de inteles lu Hitler ca trebe sa faca ceva ,, impotriva unor evrei antisoceali !!!! Cine era evreii astia antisoceali ? Pai , ca din intimplare , ( oare ?) era tocma si taman …. bieti evrei ortodocshi ! Dupa un timp de gindire , Hitler acepta tirgu . La urma urmii , atita Hitler cit si sionistii , voua acelas lucru : scoaterea evrei lor din Germanía . Populatia normala a Germaniei nu intelege nimica din drama unei parti a evreilor . Pentru nemti , e o problema interna a evreilor . De unde sa stie ei ca o parte a evreilor , reformati ( sionisti ) se intelesese cu Hitler ca sa faca sa suferea o alta parte a evreilor ortodocshi ! Ei a fost cei care a platit cele mai grele preturi . Sionistii care nu astepta decit asta , s-a oferit de numa si nemediat sa-i duca pe ,, evreii necajti in … noua patrie , Palestina . Pe de de alta parte , partidu National socealist , si-a shchimbat numili in partidu Nazi ! Acuma bine , c’e insemneaza vorba nazi ? Mullíns continúa : vorba nazi viene de la doua silabe : Na de la Nationalism , si , atentie acuma , Zi de la …. Sionism !!!! De c’e cu Zeta ? Pai in ingleza , sionism se spune Zionism , deci cu Z ! De aicia , Na Zi = nazi , ma ntelegeti . Sionismu asta , numa nenorociri a facut si face in lume . Él este autoru Noii Ordini mondiale . Él vrea sa sclavizeaze toata planeta si sa ne microcipeze pe toti pe pamintu asta . Dará nu va reusi ! O va lúa in bot frumos si pe complecte . Cábala primeste lovituri napraznice din multe directii . Lumea se trezeste .

  4. Hakuna matata , forumistii ! Voi incerca sa complectez postarea anterioara . Va reamintesc ca independent de tirgu propus lu Hitler de catre agentu sionist , Hitler avea ginduri negre cu evreii . Ca sa incepem , mama lui murise intr-o clinica propietaria a unor evrei . El gindea ca mama lui nu se bucurase de tratament equitabil . Mai tirziu , a vrut sa intre la o academie de Belles Artes , condusa de catre evrei dara nu a fost admis . Insa motivu serious care a stat la baza adversity lui fata de evrei , a fost faptu ca ei era initiatorii si propagatorii comunismului . Ca sang ma pierd io in conjuncturi , am sa va spui ce zice un Rabin de treburili astea in general . Deci o spune un Rabin , si dupa parerea mea unu cinstit . El face o analiza corecta si concluzioneaza pe correcte ! Iata deci cam ce spune omu ( de-ar hi multi ca el , ce bine ar hi ) . Nu va spui ca m-a surprins atita franquetza din partea unui Rabin . ,, Hitler avea dreptate , spune Rabinu . Motivili pentru care el ii ura pe evrei , este isplicate in cartea lui Meine Kampf – Lupta mea . El nu ii ura pe evrei pentru ritualurili lor religioase . Nu ! Ii ura pentru faptu ca era … communists ! Si cine a gindit si facut revolution Bolshevica ? Evreii ! Cine a masacrat milioane de persoane in frunte cu intellectuality ? Evreii ! In primul guvern Bolshevik , sin 13 membri , 6 era evrei ! Cine a format armata bolshevica ? Trotsky , evreul ! Cine a format KGB-ul ? Evreii ! Si Rabinu citeaza din nou pe Hitler : evreii este neste distrugatori de culturi . Ei inlatura cultura tarilor pe une traieste cu timpu si asfel Tara respectiva isi poate pierde identitatea culturala propie . Si asta este valabil pentru toate tarili une este evrei in ziua de azi . Hitler nu voia ca sa se intimpla si in Germania . Comunismu pe or si une a trecut , a inceput cu mascrarea culturilor , iecsterminarea intelectualilor in primu rind si apoi a maselor . Compozitoru Wagner le spunea pe fata evreilor : ,, – Voi sinteti neste distrugatori de cultura , nu neste creatori . Si chiar daca va schimbatzi religia si va faceti crestini , tot neste tradatori ramineti . Va bagati in socetate , si dupa aceea o tradati pentru interesele voastre ,,. De aia muzica lu Wagner a fost vetata uneori . Si rabinu , concluzioneaza : ,, Daca am ramas fara Tara , e pentru faptu ca Dumnezeu nostru ne-a abandonat din cauza raului pe care noi evreii l-am facut in lume . Trebe sa tragem concluziili care se impune si sa ne indreptam pe viitor ,,. Bravo , rabine ! Jos palaria ! Aicia inchei postarea mea . Ps. Pentru cei interesati , cautati pe YouTube : Rabinu Yosef Ben Porat . O ultima ocservatie : Romania trebe sa hie f atenta la ce se intimpla cu capitolu cultura . Dragi cetitori , io nu am nimica impotriva nimanui . Dara nici nu poci sa hiu indeferent cin Tara noastra e bataie de joc a sionistilor si a complicilor lor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s