CAP 8 / Altare si sacrificii pentru un dumne-zeu satanist

In Biblie sunt foarte multe pasaje in care dumnezeu interzice mancatul carnii cu sangele sau, ori bautul sangelui vreunui animal, fapt care m-a facut sa cred ca in sfarsit ii invata si el pe evrei o regula sanitara foarte importanta. Cele mai severe infectii se pot contacta prin ingerarea sangelui in organism. In vremurile trecute era dificil sa intelegi cum se putea transmite o boala prin sange, atunci cand un animal era infectat cu vreun virus, iar carnea sa nu era gatita suficient de bine. De la acest aliment omul se inbolnavea fara sa inteleaga de unde a capatat acea boala. In acele timpuri transfuziile de sange nu erau cunoscute, deci nu pot decat sa fiu convinsa ca intr-adevar dumnezeu le-a interzis in mod clar ingerarea sangelui in organism punand accentul pe carnea care trebuia scursa la maxim de acest lichid. Deutronomul 12/23-24 “ Numai vezi sa nu cumva sa mananci sangele, caci sangele este viata si sa nu mananci viata impreuna cu carnea. Sa nu-l mananci ci sa il versi pe pamant ca apa.” Leviticul 16/10 “Daca vreun om din casa lui Israel sau din strainii care locuiesc in mijlocul lor, mananca sange de orice fel imi voi intoarce fata impotriva celui ce manaca sangele si il voi nimici in mijlocul poporului sau.” Leviticul 17 / 13 “Daca vreunul din copii lui Israel sau din strainii care locuiesc in mijlocul lor vaneaza o fiara sau o pasare care se mananca sa-i verse sangele si sa il acopere cu tarana.” Leviticul 19/26 “ Sa nu mancati nimic cu sange…” Geneza 9/4 “Numai carne cu viata ei, cu sangele ei sa nu mancati”

In afara riscului unei serioase inbornaviri a organismului produsa de ingerarea sangelui, in Biblie ne este dat un alt motiv extrem de important pentru care consumarea sa nu trebuia sa existe. Leviticul 17/11” Caci viata {sufletul} trupului este in sange. Vi l-am dat ca sa il puneti pe altar, ca sa slujeasca ca ispasire pentru suflete voastre, caci prin viata{sufletul} din el face sangele ispasire.” Deutronomul 12/23 “Numai vezi sa nu cumva sa mananci sangele, caci sangele este viata {sufletul} si sa nu mananci viata {sufletul} impreuna cu carnea.” Sunt extrem de multe paragrafe in care se accentueaza existenta sufletului in sange. Eu pentru limba romana am o Biblie din 1938, in care este specificat ce inseamna termenul viata, adica suflet, la fel cum de altfel este scris si in manuscrisele originale. Detin si o Biblie din 1982 dar ce inseamna termenul viata a disparut. Probabil numai ei au voie sa modifice si sa taie ce nu le convine, atunci cand omul incepe sa isi puna intrebari. De ce este important asa ceva? O sa va spun mai tarziu.

In antichitate se facea ispasirea pedepselor cu sangele copiilor sau al animalelor, iar altarele se insemnau cu sangele ofertei sacrificate in acel loc. Cu sange a semnat dumne-zeu portile evreilor ca sa poata sa le recunosca casele atunci cand a facut genocidul celor dintai nacuti ai egiptenilor. Dumnezeu a decimat toti primii nascuti in casele egiptenilor si o mare cantitate de sange a fost aruncata peste poporul evreu cand dumne-zeu a facut pactul cu ei. Sangele lui Cristos a fost varsat si ridicat apoi la rang de ispasitor al pacatelor omului tot pentru ca in el este sufletul. Credinciosul bea vinul care este sangele lui Cristos pentru ca in el este sufletul nemuritor, viata eterna care nu are nici inceput nici sfarsit. Eiiii, sunt foarte buni popii astia sa intoarca adevarul cum le place lor, dar ne-am trezit si noi si iata ca incepem sa ii combatem cu propriile lor arme.

E important sa nu versi sangele nimanui, fie el animal sau om pentru ca avand in vedere faptul ca orice vietate este un suflet nevinovat, nimeni si nimic nu are dreptul sa o ucida. Geneza 9/5 “Voi cere inapoi sangele sufletelor voastre: il voi cere inapoi de la orice dobitoc, si voi cere viata {sufletul} omului din mainile omului si din mana oricui este fratele sau.” Dar din ce cauza avea dumnezeu atata grija pentru sangele omului, din moment ce el singur a asasinat milioane de oameni nevinovati? Geneza 9/6 “Daca cineva varsa sangele omului, si sangele lui sa fie varsat de om, pentru ca dumne-zeu a facut pe om dupa chipul sau,” ar fi raspunsul biblic, dar o fi adevarat ca sufletul omului sta in sange?

Sangele este un lucru foarte pretios pentru corp. El transporta mancarea si hraneste fiecare organ, oxigeneaza creierul, creaza globule rosii care mentin sistemul imunitar si pe cele albe care ne dau sanatatea, dar cel mai important element al sangelui este ADN-ul. Nici un om nu are ADN-ul identic cu al altuia si aceasta este una din particularitatile sale importante. Genele ne transmit caracterele ereditare ale stramosilor nostri dar ADN-ul ne da particularitatea singularitatii individului. Structura ADN-ului nostru este incompleta datorita manipularii genetice pe care dumne-zeul acesta a facut-o omului, dar prefer sa vorbim la timpul potrivit despre asta. Am vorbit despre obisnuinta celor alesi de dumnezeu de a se impreuna cu rude foarte apropiate, iar acest lucru era foarte important pentru mentinerea liniei de sange pur, nealterat pentru ei, in timp ce omul obisnuit o pierde sau i se slabeste, iar sangele albastru nu mai exista: dar o alta particularite importanta a sangelui pentru dumnezeu, este rolul sau pe altarele de sacrificiu.

Sacrificiile pe care dumne-zeul acesta le cere sunt de mai multe feluri, pentru multumire, reparare, comuniune, ispasire sau alte scarboase moduri de a varsa sange uman sau de animale in onoarea lui. In fiecare zi evreii sacrificau sute de animale innotand in bai de sange doar pentru ca aceasta era Leviticul 3/5 “…o jertfa de foc, de un miros placut domnului.”sau Leviticul 3/11 “ Aceasta este mancarea unei jertfe mantuita de foc inaintea domnului.” Citind aceste orori iti vine sa te intrebi spontan ce nevoie avea acest dumnezeu, care este un spirit, de miros de carne fripta si de mancare mistuita de foc {adica arsa, facuta scrum}, din moment ce a zis ca nu trebuie sa versi sange.

De ce ii trebuiau raurile de sange care curgeau pe altare si care apoi erau stranse in vase imense pentru a fi apoi aruncat? Ce placere nebuna poti sa ai in acest templu abator in care milioane de animale erau beregatite si lasate sa moara pana tot sangele li se scurgea din vene in aceste oale imense? Cat dracu de sfant poate sa fie un loc in care duci mii de animale de toate felurile{sunt verste unde se afirma ca beregateau cate 7000 de animale pe zi}, vaci, capre oi, tauri, boi, care put si se pisa pe ei de frica, in asteptarea de a fi beregatiti pentru a face placere unui dement?? Aceste animale carora sangele le-a fost lasat sa curga din gat, erau apoi despicate pentru a li se lua organele in numele domnului. Leviticul 3/7-11 “Daca va aduce jertfa un miel, sa il aduca inaintea domnului. Sa puna mana pe capul dobitocului {popa} si sa il injunghie inaintea cortului intalnirii: fii lui Aaron sa-i stropeasca sangele pe altar de jur imprejur. Din aceasta jertfa de multumire sa aduca o jertfa mistuita de foc inaintea domnului, si anume: grasimea, coada intreaga pe care o va desface de la osul spinarii, grasimea care acopera matele si toata grasimea care tine de mate, cei doi rarunchi si grasimea de pe ei, de pe coapse si praporul ficatului pe care il va dezlipi de langa rarunchi. Preotul sa le arda pe altar. Aceasta este mancarea unei jertfe mistuite de foc inaintea domnului.”

Mai fratilor, nu le inventez eu, acestea sunt cuvintele Bibliei dumne-zeului cel “bun”. Are astfel de descrieri cu minime detalii in doua capitole de iti vine sa iti vomiti matele din tine fara sa mai pun la socoteala starea de scarba pe care o ai la citirea acestor orori de care inghenunchiatii sunt mandri. Crestinopatilor, dar ce cacat mananca dumnezeul asta al vostru? Este aceasta sfintenia domnului care transforma propriul santuar intr-un grajd scarbos si imputit, plin de animale asasinate in numele lui, doar pentru a le lua coada care sta pe popou, ca pe o ofranda dorita de el??

Ce este acest dumne-zeu, un satanist, care se bucura la vederea partilor scarboase ale victimei de la care ia energia din sange, datorita fricii pe care o aveau animalele sacrificate? Anticul Testament este plin de astfel de descrieri ale sacrificiilor de orice tip care trebuiau facute pe altarele scarboase ale domnului. In timpurile antice se aduceau ofrande de multumire mamei noastre care ne-a facut, nu sacrificii de sange cum cere acest dumnezeu care se screme din toti rarunchii sa descrie bine ritualul scrificiului pentru fiecare tip de animal in parte astfel ca pana ajungi sa termini de citit aceste orori iti trebuiesc cateva zile bune cu vomitat cu tot.

In zilele noastre aceste orori se practica de catre alti dementi numiti satanisti, pentru demonii lor, dar nu pot fi invinovatiti prea mult fiindca tot ce fac, toate aceste ritualuri sunt respectate ad literam, exact asa cum a ordonat dumne-zeu sa se faca pentru el. Singura diferenta care exista intre cele doua executii este numele divinitatii care in loc de dumne-zeu se numeste Satana.

Iata ce scrie John Milton in caretea sa “Paradisul pierdut al lui Moloch” in care sunt descrise ritualuri oribile facute pentru acesti demoni, indiferent de numele lor, pentru ca doar demonii au nevoie de astfel de orori fiindca se hranesc cu energia care se desprinde de trupul victimei.

“In primul rand Moloch, rege oribil, murdar de sange

De sacrificii umane si de lacrimile parintilor,

Din cauza zgomotului puternic al tobelor si al tamburinelor,

Nu a auzit plansul copiilor care au trecut focul,

Macabrului sau idol.”

Dumnezeu descrie de fiecare data cum trebuie sa fie animalul care trebuie sa fie sacrificat in cinstea sa. Acesta trebuie sa fie perfect, fara defecte de nici un fel, sa nu se fi imperecheat niciodata si sa fie un exemplar vanjos, puternic, la fel cum Aleister Crowley, cel mai celebru satanist al lumii explica in cartea sa : “Magick in theory and practice” {Magia in teorie si practica}sacrificiul de copii si motivele mortii rituale. “ Conform teoriei anticilor magicieni, orice fiinta vie este o fantana de energie care variaza dupa cantatitate in functie de dimensiunea animalului si dupa calitate in functie de caracterul sau mintal si moral. In momentul mortii acestui animal, aceasta energie este eliberata in mod imprevizibil. Daca doriti sa aveti maxime rezultate in termeni spirituali, trebuie sa alegeti o victima care are cea mai mare forta si puritate. Un copil, un baiat, cu o inocenta perfecta si o ridicata inteligenta, este victima cea mai multumitoare si potrivita.”

Vedeti, scopul oricarui ritual este acela de a nutri demonii. Energia puternica care se elibereaza din cauza fricii si a durerii, ii satura pe demoni, pentru ca acea energie eterna pe care ei o cauta de la inceputuri se numeste suflet. Vazand cate sacrificii dorea dumne-zeu sa i se faca, nu poti sa ai dubii ca este un demon la fel ca si altii care ne sunt descrisi ca opozitorii sai. Puteti sa va faceti mii de cruci si sa scuipati in san pana va curge apa pe picioare, adevarul nu il mai puteti acopri cu nestiinta, prostia si pozitia cainelui batut in 4 labe pe care o adoptati in fata oricui vi se pare ca ar fi mai cu stare sau mai tare.

Treziti-va baaaa, nu va mai inchinati la naluci pentru ca stramosii vostri au fost asasinati fiindca picioarele lor nu au stiut sa se indoaie in fata nimanui. Au murit razand, fara frica, sperand ca cei ce vor veni sa nu uite acest lucru, in timp ce azi, omul nu mai poate face nimic singur pentru ca a descoperit pozitia caprei in care poti sa stai ca sa ceri altora ce ar trebui sa faci singur. Aoleu, nu se mai caca pisica, sa o ajute dumne-zeu sa se vindece, sotul are hemoroizi, dumnezeu o sa il vada si pe el, mama nu mai poate sa isi tina pisatul, uite-te doamne si la ea….. Acum sincer, cat as fi eu de scarbita de acest dumnezeu si de faptele sale inumane, nu pot sa nu spun ca si mai scarbita sunt de acest popor de milogi in 4 labe, de aceste rame care se tarasc cu capul in nisip fiindca i-a parasit mintea pentru ca este inacceptabil ca o fiinta care se crede inteligentul planetei si taticul tuturor dobitoacelor pamantului sa ajunga mai neputincios si mai cretin decat toate la un loc. Dupa voi omul nu mai poate face nimic pentru ca totul este dorinta lui dumnezeu. Pai de ce nu plecati toti la el tragandu-va cate una in capatana seaca, in felul acesta putand sa stati langa acest atotputernic fara sa mai deranjati pe cei carora nu au frica nici de el, nici de moarte, nici de a-si face o viata cum si-o doresc ??

Exista in Biblie niste paragrafe din care iti poti da seama ca de fapt aici sunt doi dumne-zei, asa cum sunt doua creatii si asa cum sunt doi Cristosi. O sa va demonstrez multe lucruri interesante de care nu aveti habar desi va bateti cu pumnii in piept ca stiti tot. Cantecul de slava pe care Moise il aduce lui dumne-zeu, si care cu siguranta la origine este o oda adusa adevaratatei creatoare, ne spune cum poporul evreu a abandonat adevaratul sau parinte. Deutronomul 32/16-17 “L-au intaratat la gelozie prin dumnezei straini. L-au maniat la uraciuni. Au adus jertfe dracilor, unor idoli care nu sunt dumne-zei, unor dumnezei pe care nu ii cunosteau, dumnezei noi, veniti e curand, de care nu se temusera parintii vostri.”

Se poate crede ca aici este vorba despre dumnezeul lui Moise care nu este multumit de faptul ca poporul incepuse sa faca sacrificii demonilor si altor dumne-zei necunoscuti de ei si de parintii lor. Nu. Sacrificiile de orice tip au fost ordonate de el, si el i-a invatat cum sa procedeze ca sa ucida cat mai multe fiinte pe altarele sale imputite de sange si de durere. El dorea sange si moarte, ca orice demon care traieste cu asa ceva. Paragraful de mai sus ne spune ca omul a uitat adevarata sa origine si a inceput sa jerfeasca pe altare fiinte nevinovate, pentru demoni, pentru dumnezei necunoscuti, de care neam de neamul lor nu a auzit, fiinte care i-au indemnat sa faca uraciuni si sa se comporte ca bestiile. In Osea 6/6 mama noastra care ne-a facut pe toti spune: “ Caci bunatate doresc, nu jertfe, si cunostinta de dumnezeu mai mult decat arderile de tot”, pentru ca nu jertfele, statul cu curul in sus sau urlarea legilor lui dumnezeu te conduc spre cunostere si spiritualitate, ci bunatatea, altruismul, omenia, bunul simt de a nu te crede atat de inalt incat sa nu te pot apleca sa stergi lacrima cuiva sau cacatul de la curul unui mos care nu mai poate si nu are pe nimeni.

Un alt paragraf care imi place extrem de mult este in Miheia 6/6, pentru ca ar trebui sa va faca sa ganditi mai mult. “Cu ce ma voi infatisa inaintea domnului ca sa stau inaintea lui? Infatisa-ma-voi cu arderi de tot si cu vitei de un an? Dar oare domnului ii vor placea mii de berbeci si miile de rauri de untdelemn? Oare ii voi da pe cel dintai nascut al meu ca pret pentru faradelegea mea si rodul pantecului meu pentru pacatul sufletului meu? Ti s-a aratat omule ceea ce este bun si ceea ce domnul cere de la tine: dreptate, iubire si milostivire.”

Paragraful acesta este strecurat in interiorul altora in care dumne-zeu ameninta si blesteama, ca de obicei pe cei care nu il asculta, dar este printre singurele care in realitate combate absolut tot ce dumne-zeul evreilor le-a cerut dintotdeauna. Cu astfel de paragrafe vin popii sa iti arate cat de bun este preainaltul dupa ce distruge si asasineaza cu sange rece propriile creaturi, incercand sa ii arate si o parte de bunatate care de fapt nu e deloc a lui, ci a celei care a creat totul. Dumnezeu a uzurpat locul sau insusindu-si-l ca fiind al lui, iar tot ceea ce ea a facut fara pata, el a modificat, distrus, murdarit si falsificat. O sa va explic mai pe larg si aceste lucruri, dar in acest verset adevarata creatoare nu a cerut si nu a pretins nimic de la creaturile sale in afara de a fi oameni cu dreptatea, iubirea, libertatea si omenia in ei.

Si in Isaia dorintele celei care a creat totul sunt puse pe seama domnului evreilor care iar se contrazice de unul singur sperand ca vom fi atat de idioti incat sa trecem cu vederea sutele de sacrificii de sange despre care vorbeste in cateva zeci de pagini ale Bibliei, de poti sa vomiti la cerere fara probleme. Isaia 1/11-16 “La ce imi foloseste multimea jertfelor voastre? M-am saturat de arderile de foc cu berbeci si de grasimea viteilor grasi si nu mai vreu sange de tauri, de miei sau de tapi. Cand veneati sa le aduceti cine vi le cerea? Nu mai aducetri daruri zadarnice. Tamaierile imi sunt dezgustatoare, lunile noi, zilele de odihna si adunarile de sarbatori nu le mai pot suferi. Urasc lunile noi si sarbatorile voastre sunt pentru mine o povara. Ajunge! Cand ridicati ochii catre mine eu imi intorc ochii aiurea…mainile voastre sunt pline de sange. Spalati-va! Curatiti-va! Nu mai faceti rau inaintea ochilor mei. Incetati odata ! Invatati sa faceti binele, cautati DREPTATEA, ajutati pe cel apasat, faceti dreptate orfanului si aparati-o pe vaduva.”

Vedeti, este imposibil sa nu gandesti cum e posibil ca dumne-zeul insetat de sangele a milioane de animale pe care le cerea a fi beregatite in numele sau, acum dintr-o data a inceput sa aiba scarba si sila de ceea ce el insusi ordona sa se faca. La o analiza atenta realizezi ca aici sunt de fapt doua personaje distincte care vorbesc, aici sunt doi dumne-zei. Unul este colericul, tiranicul si vesnic insetatul de sange dumne-zeu al evreilor, in timp ce celalalt nu cere nimic, nu vrea nimic, este scarbit si satul de uraciunile si rautatea omului. Singurul lucru pe care il doreste nu sunt nici pedepse, nici blesteme, ci dorinta de a te intoarce la conditia ta de om drept, cinstit si omenos.

As putea sa mai adaug aici inca cateva zeci de pagini cu miile de sacrificii pe care evreii erau obligati sa vina sa le faca acestui dumne-zeu demon care gasea placeri namarginite in durere, mizerie, sange nevinovat si asasinate dar prefer sa va las sa citit singuri aceste randuri pentru a vomita copios si pentru a va intreba cum este posibil sa venerzi asa ceva.

AUTOR: GABRIELA DOBRESCU / BIBBIA IL LIBRO DEGLI EXTRATERRESTRI

Anunțuri

7 gânduri despre „CAP 8 / Altare si sacrificii pentru un dumne-zeu satanist

  1. A Bonjour forumistii ! In última vreme citiva din mai marii ominirii a voyajat in Antarctica . Di ce ? Iata o varianta café circula pe internet . In treacat hie spus , sionistii a facut o gresala care ii demasqueaza si va plati pretu tradarii lor care dureaza de secole . Gresala asta a sionismului a fost ca nu a inteles puterea internetului ! Cum ei controleaza ziare , reviste , radio , tv. si alte medii de comunícatie , era siguri ca lumea va hi sedata in continuaré cu intoxu lor . Dará lumea se trezeste . Acuma , ei vrea sa vaza cum distruge internetu . Cu ce motive o sa apara ca sa ne spuna ca internetu nu e ceva bun ? Datorita internetului , sionistii a fost prinsi cu ocaua mica si poate hi denuntzati pentru crimele lor ! Si mai ales lumea poate sa aiba acces la informatie nu numa correcta dará si útila , ma ntelegeti . Se spune ca in timpu unor lucrari sub Marea Mosquee , o macara a cazut si omorit citeva persoane . Pe de alta parte , o invalmaseala gigantica de lume s-ar hi soldat cu moartea a vo 4000 de persoane . Dupa neste stiri rusesti , treaba asta s-ar hi datora faptului ca sub Mosquee s-ar hi gasit o arca . Arca sf. Gabriel . Si arca asta ar hi in realítate o arma de plasma care s-a declansat producind moartea celor 4000 si caderea macaralei . Si ea ar hi fost incredintzata lu Mahomed de catre Gabriel ca s- o pazeasca . De asemenea lu Mahomed i s-ar hi lasat si ,, módul de folosire ,, dara el nu trebuia sa se atinga de ea ! Acuma bine , sefii religiosi musulmani a trimes nemediat neste stafete la Moscova . Di c’e ? Pai , in trecut , ortodocshii a salvat in timpu unui incendiu de la Sfinta Sofía in Constantinopol neste pergamente care a ajuns in Rusia . Si intre pérgamentili astea era si ,, instructiunile de folosire a arcei ,,! Deci stafetli a cerut audientza la mitropolitu Rusiei si a solicitat ca sa ajute la treaba cu arca . Aicia trebe facuta o mentiune : celor care fusese in Antarctica mai inainte , ,, gardienii din Antarctica ( alte cevilizatii ) ,, le pusese in vedere ca trebuia sa aduca nemediat ,, arca din Arabia Saudita ..! Asfel se face ca neste nave rusesti sosira in Portu Yeddah si incarcara ,, arca ,, pe care , sub buna escorta , a dus-o in Antarctica si a predat-o ,, gardienilor din Antarctica ,,. In alta ordine de idei , se pare ca ominirea va suferi neste transformarí . In primu rind , va cadea sionismu , desi el face totu ca sa se mentína la putere . Dara va cadena si ominirea va putea sa intre pe alt fagas . Pe fagasu pe care ar hi trebuit sa mergem de la bun inceput dara am fost interceptati in drumu nostru de catre neste fortze oculte . Sin fericire , neste rase extraterestre binevoitoare cu noi umanii ( este si altili pe care nu ii interesam ) ne va ajuta sa ne indreptam . Si in socetate , nu va mai cistiga intotdeauna ,, cei c’e merita ,, , ci vom cistiga toti . Selectia in política si alte domenii se va face pe baza de meritocratie , nu pe baza de nepotism , pile , amenintzari sau crime . Este posibil ca ,, rasele binevoitoare ,, cu noi sa ne deshchiza o bresha prin care sa ne putem comunica cu Universu inconjurator pe concrete si sa vedem adavarata fatza a lucrurilor .

  2. Hakuna matata , forumistii ! M-am gindit sa adaug o completare la postarea anterioara . La o prima vedere , se poate spune despre ea ca e ca un basm de Ispirescu , hahahaha . De accord . Dará iata ca este neste amanunte care intrigueaza . Isplic : Cu un timp in urma vecinu Putin spunea : ,, – Traim neste timpuri mesiánice . Si Rusia incepu sa joace un rol activ in regiunea ,, Edenului ,,. Acuma urmeaza o chronologie a unor lucruri . 1. Pe 12 Septembrie 2015 se descopera ,, masinaria ,, care produce caderea macaralei . 2. Pe 24 Septembrie 2015 , ,, masinaria ,, produce moartea a 4000 de persoane dara autoritatile da duma ca lumea a murit din cauza invalmaselii , a lipsei de orden , rabdare si disciplina . 3. Pe 25 Septembre , ajunge la Moscova , mesagerii sefilor religiosi din Mecca . 4. Pe 30 Septembre , Putin , impulsat de un ,, sentiment profetic , ordoneaza armatei sa intre in Siria si sa-i distruga pe teroristi ! 5. Pe 7 Dechembre 2015 , Rusia declara ca va construí o baza in Antarctica .

  3. Hakuna matata , forumistii ! Incepinda cu postarea asta , Am sa incerca sa traduc din ingleza pentru aceia dintre voi care nu cetita inca articolul scris de catre Preston James si Mike Harris . Va asigur ca este un articol explosiv ! Rugamintea mea ar hi ca voi dragi cetitori sa vorbiti in juru vostru de el . Caci faptili evocate in el , va avea consecintze serioase mai de vreme sau mai tirziu . Autoríi luí , par a fi fost f. minutiosi si grijuluii cu detaliili mentionate . Sa incep . ,, Cortina se ridica acuma pentru a expune la lumina zilei pe complecte mafia khazara si planu ei criminal pentru a se infiltra , a tiraniza pe toata lumea si sa stearga toate religiili abrahamice si sa permita asfel existentza doar a Talmudismului Babilonic , cunoscut ca ,, lucíferismul ,, satanismu sau anticul cult a lu Baal . Nota : istoria khazarilor , mai precis cea a mafiei khazare , cel mai mare sindicat al crimei organízate din lume , in care s-a transformata oligarchia khazara prin uzul banilor magici babilonieni , a fost complect extirparta din manualele de history . Actuala mafie khazara stie ca nu poate sa existe sau sa actioneze fara un secret infam . Prin urmare , a cheltuit sume mari de bani ca sa. extírpeze trecutu sau din manualili de history cu scopu de a impedica ca lumea sa afle de crimele care da putere celui mai mare grup criminal organízat din lume . Autoríi acestui articol a facut tot posibilu pentru a reinvia partea asta a trecutului lor , parte pe care khazarii vrea sa o tie ascunsa . A fost Mike Harris cel care a a descoperit existentza acestei Istorie secreta de juraminte de singe a mafiei khazare pentru a se razbuna pe Rusia si pe rusi pentru ajutoru pe care l-a dat americanilor in lupta lor pentru independentza coloniilor si , mai tirziu , pentru faptu ca Nordul a cistigat razboiul de Secesiune ( 1861- 1865 ) . Kahazrii , a facut un juramint pe singe , cu ritualuri satanice ( babiloniene ) ca avea sa se razbune crunt atita pe rusi cit si pe americani ! La conferintza din Siria cu tema Lupta contra terorismului si extremismului religios pe data de 1 Dechembre 2014 , in discursu sau principal , directoru principal de la Veterans Today , Gordon Duff , a adus la cunostintza opiniei públice mondiale pentru prima data faptu ca : ,, Terorismu mondial se datoreaza unui mare sindicat criminal internacional , asociat cu statul Israel !! ,,. Divulgarea acestor lucruri a pus nemediat in stare de shock , audientza . In acelasi timp , liderii mondiali din lume primera si ei reportu asta a lu Gordon Duff . Multa lume s-a cutremurata . Si avea de ce ! Comotia provocata de catre discursu istoric de la Damasc de divulgaré , dureaza piña in ziua de azi , ma ntelegeti . Acuma se stie ca mafia khazara duce un razboi secret contra USA y los americanos utilizand terorismu falsh , ilegalu sistema de la Reserva federal . Acuma se stie ca mafia khazara este de vina pentru atentatu din 11 Noiembre 2001 si atentatu din Oklahoma City din 1995 ! Acuma un scurt istoric ascuns al khazarior . 100 – 600 E.N. O socetate incredibil de veninoasa apare in Khazaria . Khazarii se constituirá intr-o natiune guvernata de catre un rege pervers cu o oligarchie secreta de practicantzi a magiei negre cu ritualuri babilonice ( satanice) . In acele timpuri , khazaria era cunoscuta de catre tarile vecine ca un pamint plin de borfasi , asasini , hoti de drumu mare , hoti de identitate . Uneori , dupa c’e omora lume , daca le servea la ceva , le fura si identitatea . Pina si in ziua de azi este evrei cu nume deloc evreiesti . Le servea Ca sa se infiltreze mai usor in alte locuri . Pentru khazari , módul asta de viata era ceva normal . 600 e.n. – Rusia si tarili vecine , satule de atitea nenoriciri , da un ultimátum khazarilor . va urma .

  4. Urmare . In timp ce khazarii facea tot felu de crime si jafuri , curtea regelui era formata dintr- o oligarchie secreta care se ocupa de numa cu practicarea mágiei negre cu ritualuri care vinea de la Babilonia antica . Liderii natiunilor vecine primise atitea reclamatii contra khazarilor ca se unirá toti intr-un grup si dadura un ultimátum regelui khazarilor . Le-a pus in vedere ca poporu khazar trebuia sa aleaga una din cele trei religii abrahamice , oricare , si sa faca din ea religia oficiala a statului lor ! De asemenea , le spuse ca religia asta trebuia sa hie socializata in asa fel incit sa hie predata copiilor de la o virsta frageda si mai ales ca religia asta , TREBUIA RESPECTATA ! Asfel , regelui khazar , i s- a dat de ales intre Cristianism , Judaísm si Islam . Regele khazar a ales Judaismul . A promis ca va respecta si aplica religia asta cit si faptu ca nu avea sa mai supere vecinii toti adunati sub autoritatea tzarului Rusiei . In ciuda promisiunii facute regele khazar si cercu lui intim a mentínut practica magiei negre , cunoscuta ca ,, satanismo secreto ,,. Satanismu asta secret incluía ceremonii oculte de magie neagra in care se sacrifica copii . Dupa ce ii singera pe micuti , li se bea singele si minca inimioara lor ! Adincu si obscuru secret al acestor ceremonii oculte si clandestine era ca aceste ceremonii se baza in antica adorare al dios baal . Una din ceremonia asta se cunoaste cu numili de cultu bufnitzei ! Cu scopu de a insela confederatia de nationes liderata de catre Rusia care era cu ochii pe khazaria , regele khazar a fusionat práctica de magia neagra , luciferiana , cu Judaismu si a creat o religie híbrida secreta sub numele de Talmudismu Babilonic ! Asta a devenit religia Nationale a khazarilor si a inculcat acelas rau prin care khazaria era cunoscuta inainte ! Din pacate , khazarii conginuara pe acelas drum . Adica fura si omora pe aceia care trecea pe territoriu lor . Dupa ce omora lumea , criminalii khazari incerca sa le fure si identitatea . Asfel , devenira maestrí in arta camuflajului si a falshelor identitati piña in ziua de azi impreuna cu sacrificii de copii pe altaru lu baal . Anu 1000 e.n. Rusia si natiunile vecine sictirite la máxim , luara masuri . In juru anului 1000 , Rusia si natiunile vecine , invadara khazaria cu scopu de a opri cimele incredibile khazarilor contra propiului popor . Crime care incluía sequestru copiilor pentru a hi sacrificati lu baal .Regele khazar si cercu lui intim de criminali si asasini incepura a hi cunoscuti ca ,, mafia khazara ,,. Regele khazar si curtea lui ( mafia khazara ) urdirá un plan de razbunare eterna pe Rusia si alti vecini pentru ca intrara in khazaria si i-a scos de la putere . Liderii khazari conta cu o retzea de spionaj perfectionata si datorita ei , avu timpu sa fuga spre alte natiuni din Estu Europii , aducinda cu ei impresionante cuantitati de aur si argint , produsu atitor pradaciuni ! In noile locuri , se facura discreti si se regrupara din nou , dara sub alte identitati ! In secret , continuará cu adorarea lu baal , masacru copiilor . Ei credea ca baal le va lumea in stapinire cu toate bogatiili ei . Dupa ei , baal urma sa le dea lumea in stapinire dara piña atuncea , khazarii trebui asa continúe cu sacrificiili de copii ! ( va urma )

  5. ( urmare ) History khazarilor . Dupa ce a fost expulzata sute de ani , mafia khazara invadeaza Anglia – . Pentru a reusi aceasta invazie , khazarii contractara pe Oliver Cromwell pentru a asasina pe regele Charles I si a pregati terenu pentru ca Anglia sa hie un loc sigur pentru tranzactiili bancare ale khazarilor . Treaba asta a declansat razboaili civile ingleze care s-a desfasurata v’o 10 ani si s-a soldat cu moartea regelui si a sute de nobili veritabili ! In felu acesta , Londra a devenit capitala bancii europene si a fost inceputu Imperiului británic ! Mafia khazara decide sa infiltreze si sa sequestreze toata banca mondiala a acelor timpuri utilizinda magia neagra babilonica , cunoscuta ca magia satanica a banilor sau arta secreta de a face bani sin nimic utilizinda uzura pentru acumularea de intereses . Mafia khazara puse la batáie imensa bogatie a ei pentru a crea un Nou sistem bancar bazat pe magia neagra si banii mágici din Babilonia . Khazarii spunea ca ei invatase asta de la spiritele invocate ( demonii ) . Si ca ,, spiritele ,, alea , datorita sacrificiilor singeroase pe care khazarii le facea , ii rasplatea pentru aceste sacrificii lu baal aducindu-le noroc in ,, afaceri ,,. In sfirsit , regele khazar si curtea lui se infiltreaza in Germanía ! De sigur ca niminea nu stia in afara de ei ca era un rege si curtes lui . Cum am vazut , era experti in a-si atribuí identitati si ocupatii de tot felu . De regula se dadea drept negutatori de treaba !?!?!? Si cum avea bani flota , se descurca usure fara sa trezeasca banuieli . Daca ar hi stiut bietii germaní pe cine avea in miljocu lor ! Grupu de khazari ajuns in Germanía , a ales si si-a pus numili Bauer . Sub numili asta ei avea sa hie reprezentatzi si , de sigur a continuata cu practica mágiei negre alimentata de baal . Cei din grupu Bauer cu Scutu Rosu , care simboliza singili copiilor sacrifícati ( dara nu stia niminea in afara de ei ) a schimbat a din nou numili . Din Bauer , s-a ajuns la …. Rothschild ! Care inseamna ,, Copiii pietrei ,, sau Satán . Rotschildzii como reprezentantzi de seama ai mafiei khazare , se infiltreaza si captureaza banca ingleza ! Din meres , tine a la discretie … natiunea ingleza ! Tatal de la dinastía Bauer | Rotschild , a avut 5 copii care s-a infiltrata cu timpu si s-a facut stapini pe banca europeana , de sistemu bancar central de City din Londra , prin operatiuni tot atita de falshe precum si numili lor . Un izemplu : Rotschildzii a dat duma ca Napoleón cistigase la Waterloo pe cind in realíte , piérduse . Asta a permitat Rotschildzilor sa praduiasca averea nobilimii ingleze . La bursa de valori , totu s-a darimat ! Si bogatii vindea totu la preturi de nimica ! Cui vindea ? Pai Rotschildzilor ! Ei a creata un un sistem bancar privado care facea bani falshi din nimica utilizinda magia neagra si a obtinut un profit imens pe spatili poporului ingléz ! Se utiliza magia neagra , satanica . ( va urma )

  6. (Urmare de la mafia khazara ) . Rothschildzii utilizará pe scara larga frauda si inselaciunea pentru a cistiga averile nobilimii ingleze si burgheziei care tocma si taman se formase si lucra cu banii ei prin bancile lu Rothschild . Acestia a creat un sistema bancar fiduciar prívat care fabrica bani falshe din nimica percepind din mers neste interese colosale . Asta era magia neagra a banului ,, fermecat ,, din Babilonia , ma ntelegeti . Rothschildzii declarara in cerca lor intim ca ,, módul asta de actuaré si puterea ascunsa a banilor , li se daduse lor de catre baal ca multumire pentru frecventele singerari sacrificii de copii facut e acestui ,, zeu ,,. O data c’e khazarii a bagata in buzunarele lor sistemu bancar ingléz , se incrucisara cu famelia regala si se facura stapini de-a binilea pe toata Anglia si institutiili ei principale . Unii experti in history crede ca mafiotzii khazari a exterminat membrii fameliei regale reala orchestrinda in secret reproducerea ilícita si adúltera cu khazari , pentru a putea aseza in tronu Angliei proprii pretendentzi . Mafia khazara da o lupta internationala pentru a scoate din circuit regii care guverneza prin legi originare specifice locurilor lor . Lupta asta a khzarilor se atribuie faptului ca ei crede ca tine o legatura personala cu baal ( cunoscut si ca diavolu , lucifer , satanas ) din cauza sacrificiilor de copii . Khazarii detesta or si rege care nu este sub controlu lor si face tot posibilu sa-l doboare de la putere . In secolu XVII , mafia khazara a asasinat pe membrii de la familia regala británica si a substituit prin impostorii lor . In sec. XVIII a asasinat regalitatea franceza . Un pic inainte de primu razboi mondial , a omorita pe Ferdinand din Austria . In 1917 , mafia khazara a formata o armata propie ( bolshevicii ) pentru a se infiltra si a pune mina pe toata Rusia ! A asasinat pe tzar si familia Lui cu singe rece , a bagat baioneta in pieptu uneia din fetele tzarului , si a furat de numa tot auru , argintu si tezaurili artístice care le-a cazut in gheare . Cu un pic inainte de al 2-lea raz. mondial , a avut grija sa omoare ceva membrii de la regalítatea austriaca si germana . Apoi inlaturara regalítatea chinezilor si debilitará la máximum pe cea japoneza ! Intensa ura pe care khazarii o aré fata de or si cine care se inchina altui Dumnezeu si nu se supune lu baal , i-a impins sa omoare regí si sa se asigure ca acestia nu vor mai putea domni niciodata . A facut la fel si cu presedintzii americani du cind la capat operatiuni secrete pentru a-i debilita . Si daca operatiunili astea secrete nu dadea rezultatu scontat , nema problema . Ii liquida de numa si nemediat ! Asa cum facuta cu Abraham Lincoln , MkKinley , John F. Kennedy . Mafia khazara vrea sa liquideze pe or si care guvernant sau functionar ales care indrazneste sa reziste puterii banului diabólic . Cu banii Rothschilzilor s-a finantzat fundareacoloniilor nord americane . A Rothschilzii cei care a ordonat exterminiul in masa al popoarelor bastinase pentru a avea acceso la bogatiili paminturilor lor . Rothschilzii a dezvoltata de numa comertzu cu sclavi ! Banquerii Rothschild aclara de timpuriu ca razboiu era miljoc prin care ei putea sa faca bani multi rápid . Mafia khazara a jurat razbunare eterna contra colonilor Nord americani si contra Rusia pentru a fi ajutat colonii care a cistigat independentza . Asfel , khazarii pierdea controlu asupra coloniilor vía Anglia ! O prantheza personala : pe YouTube puteti vedea si voi cam c’e gindea si spunea despre evreii de atunci parintzii independentzei coloniilor – . Gheneralu Washington si altii . Te crucesti . In fine . Revin la articol . Cin Rothschilzii pierdura razboiu din coloniili Nord americane , dadura vina pe tzar si le rushi pentru blocaju navelor británice ! Khazarii jurará dar razbunare crunta si vesnica pe colonii americani asa cum jurará ( cu ritualuri si tot tacimu , ma ntelegeti ) cu razbunare crunta si vesnica pe fushi in anu 1000 cin Rusia si vecinii intrara in khazaria .

  7. Gabriela, observ că limbajul tău este din ce în ce mai dur. Te înțeleg. Și eu mi-am pierdut răbdarea.
    Succes în continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s