CAP 10 / Cum dumne-zeu rasplateste pe Satana si il distruge pe om

Cine sunt si de unde au venit acesti ingeri ai intunericului care zi si noapte tenteaza omul pentru a-l duce la ruina? Pentru care motiv sunt atat de suparati pe bietul om, care nici macar nu ii cunoaste dar care se teme enorm de ei? Sarpele i-a deschis omului ochii ca sa-si inteleaga menirea de sclav nestiutor la curtea lui dumne-zeu, deci, pentru care motiv a intrat intre el si femeia omului o asa de mare ura? Interesante si legitime intrebari pentru oricare persoana care vrea cu adevarat sa inteleaga caile astea ascunse ale lui dumne-zeu, asa cum zic popii, pentru ca a venit vremea sa ne punem intrebari si sa intelegem de ce vedem 80% din umanitate cu genunchii indoiti ca sa ceara iertare la stafii.

Povestirile biblice ne spun ca Satana si ingerii sai, sunt fosti ingeri ai lui dumne-zeu, care au incalcat poruncile lui, la fel ca omul, deci sunt fiinte inteligente, spirituale, care au trait in sfere inalte ale cerului. Asa cum ne spune scriptura, Satana era cel mai frumos si mai intelept inger din toata ostirea ceresca, dar intr-o zi a decis sa nu mai fie de acord cu dumne-zeu, decizand sa ii ia locul. In realitate Satana nu dorea locul lui dumne-zeu ci dorea sa nu i se mai supuna, el dorea sa fie cel care isi ia destinele in maini fara sa astepte sa vina altul sa ii spuna ce si cum trebuie sa faca, de aceea a decis sa abandoneze imparatia cerului. El nu a dorit sa ii ia locul lui dumne-zeu asa cum se spune, fiindca acest lucru reiese din faptul ca intre cei doi nu a fost nici o lupta de putere, ba din contra amandoi au decis ca el sa fie cel care tenteaza si duce la pierzare omul, pentru ca in mainile sale va sta pamantul cu toate bogatiile si frumusetile lui.

Faptul ca ingerul nu a mai vrut sa fie sub tutela lui dumnezeu ii aduce urmari minunate in viata sa fiindca el nu va fi niciodata nici blestemat, nici impiedicat sa duca o viata frumoasa, nici urat si izgonit de catre creator, asa cum a facut cu omul, desi intre cei doi era o mare diferenta de cunoastere si constientizare a lucrurilor. Faptul ca era in opozitie cu dumne-zeu nu l-a impiedicat sa mearga in rai ca sa tenteze femeia omului, nu l-a oprit de a asista la adunarile generale facute de dumne-zeu cu restul garnizoanei ceresti si nici nu l-a trimis intr-un loc cu foc vesnic, asa cum vor sa ne faca sa credem, popii si religia lor. Nuuuu. Dumnezeu ii da lui Satana pamantul, fiindca pamantul cu tot ce e in el si pe el sunt ale sale. Dumnezeu ii da pamantul?? Pai de ce o face?? Pe pamant nu eram si noi, amaratii de oameni??? De ce ni se spune ca pamantul este al nostru, cand in realitate este locul imparatiei Satanei?? De ce popii amagesc lumea cu iadul, locul focului vesnic in loc sa spuna ca de fapt iadul, este insasi pamantul?

 

In Evanghelia dupa Luca, este scris in mod extrem de explicit faptul ca nimic pamantesc, sau mai corect spus, nimic material nu apartine omului sau lui dumne-zeu ci acestui inger intunecat de care toti au frica. Isus pleaca in desert sa tina post si sa mediteze departe de lume, dar dupa el vine si diavolul care incearca sa faca orice ca sa-l tenteze, sa il abata de la calea sa: Luca 4/5-7 “Şi suindu-L diavolul pe un munte înalt, I-a arătat într-o clipă toate împărăţiile lumii: si I-a zis diavolul: Ţie îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi strălucirea lor, căci mi-a fost dată mie şi eu o dau cui voiesc; Deci dacă Tu Te vei închina înaintea mea, toată va fi a Ta.”

Paragraful acesta este o piatra grea pe umarul oricarui crestin practicant pentru ca aici este explicat nu numai al cui este pamantul ci si toate lucrurile materiale, tehnologia, casele, rangurile inalte, bogatiile, masinile….fiindca omul toata viata cauta sa devina cineva, sa devina bogat, crezand ca acestea sunt de fapt rostul si menirea sa in aceasta lume, uitand de omenia care il face de fapt om. El isi vinde sufletul pentru a avea aceste iluzii diavolului care ii da tot pana i-l ia, iar apoi isi ia inapoi tot ce i-a dat. In acest paragraf este insusi Isus cel care este tentat de diavol, iar acesta i se lauda cu bogatiile pe care el le are si pe care le poate da oricui vrea ca sa isi atinga scopul: “îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi strălucirea lor, căci mi-a fost dată mie şi eu o dau cui voiesc”cu conditia sa i se inchine. A te inchina davolului nu insemna sa stai in genunchi cum sta turma de bahaitoare in biserica, ci sa te lasi atras de aceste miraje colorate ale tehnologiei care iti strica viata, iti baga boala in oase si iti pierde sufletul, fiindca pamantul este fundul galetii cu cacat in care se sbate omenirea, este ultima etapa care trebuie trecuta ca sa ramai pentru totdeauna suflet etern sau sa pieri si din planul spiritual cu a doua moarte despre care vorbeste apocalipsa.

Omul nu are nevoie sa munceasca si sa robesca pentru poleie colorate fiindca nici un animal nu munceste ca sa traiasca pe pamant fiindca natura, Mama noastra ii da tot ce are nevoie, dar este diavolul cel care a distrus tot, impreuna cu dumne-zeu  si acum toti sufera din aceasta cauza. Matei 6/25, 26, 28, 31, 34 “De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiţi pentru sufletul vostru ce veţi mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veţi îmbrăca; au nu este sufletul mai mult decât hrana şi trupul decât îmbrăcămintea? Priviţi la păsările cerului, că nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în jitniţe, şi Tatăl vostru Cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai presus decât ele? Iar de îmbrăcăminte de ce vă îngrijiţi? Luaţi seama la crinii câmpului cum cresc: nu se ostenesc, nici nu torc. Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? Nu vă îngrijiţi de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale.”

Matei 6/19-21 “Nu vă adunaţi comori pe pământ, unde molia şi rugina le strică şi unde furii le sapă şi le fură. Ci adunaţi-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde furii nu le sapă şi nu le fură. Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta.”

Cu alte cuvinte nu mai radeti ca ala are si a facut si a dres, iar celalalt nu a facut nimic, nu are nimic, fiindca radeti unul de altul si dracul de toti, fiindca el vi le da pe toate fiindca el le are pe toate in stapanire ca sa va pierdeti ceea ce este cel mai important, cum zice Matei ”Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta,” pentru ca unde este inima ta acolo este SUFLETUL TAU.

Acum ca ati inteles, sper, al cui este cu adevarat pamantul pe care Satana a vrut sa i-l dea in dar lui Isus insusi, numai ca sa devina scalvul sau, dar nu i-a mers. Sa vedem acum, ce a mai facut acest inger cu care dumne-zeu nu s-a comportat asa rau cum a facut cu bietul om. In ultimul capitol al Bibliei ne este inca o data descris cum diavolul este stapanul pamantului dupa ce s-a indepartat de dumne-zeu. Apocalipsa 12 / 9,12 ” Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el. Pentru aceasta, bucuraţi-vă ceruri şi cei ce locuiţi în ele. Vai vouă, pământule şi mare, fiindcă diavolul a coborât la voi având mânie mare, căci ştie că timpul lui e scurt.”

In cartea lui Iov, diavolul merge sa asiste la intrunirea domnului cu alti ingeri, iar cand dumne-zeu il intreaba de unde vine, el ii raspunde ca a fost sa vagabondeze pe pamant: Iov 1/6-7 “Dar într-o zi îngerii lui Dumnezeu s-au înfăţişat înaintea Domnului şi Satan a venit şi el printre ei. Atunci Domnul a zis către Satan: “De unde vii?” Iar Satan a răspuns Domnului şi a zis: “Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos”. Cu alte cuvinte, inca o data aceste paragrafe ne arata clar care este iadul cu care ne sperie popa si al cui este el.

Sa recapitulam un pic cateva aspecte importante. Ingerul si omul, dupa invatatura scripturii, sunt doua fiinte care au pacatuit in fata lui dumne-zeu, dar primul care s-a razvratit a fost ingerul, nu omul. Acest inger insa, poate sa vina in rai ca sa pacaleasca omul, i se da in dar pamantul cu toate bogatiile si regatele sale, cu care poate sa faca ce vrea, inclusiv cu omul nestiutor care il locuieste, poate sa vina si sa asiste la tot felul de intruniri ale lui dumne-zeu cu ceilalti ingeri, i se permite sa ia decizii si sa i se pun in carca chiar sarcini pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit, fiindca doar prin el dumne-zeu poate sa vada daca omul ii este loial, pentru ca altfel nu stie nici o iota. Acest inger al sau este o fiinta spirituala de inalta clasa, care a locuit cu atotputernicul in persoana, deci nu era un dobitoc care nu stia nimic din planurile si din “operele” sale. Satana, stia tot si era unul care se vede ca stia sa faca totul foarte bine pentru ca nici unui alt inger nu ii este data pe mana creatia sa, cu care se lauda atata, pentru a fi umilita, batjocorita si indurerata, din dragoste pe care o are pentru ea acest dumne-zeu. Ma lasi !!!  

In comparatie cu ingerul, omul care era creatia cea mai de pret a domnului, este umilit si batjocorit atat de dumne-zeu cat si de ingerii sai, desi el era exact ca un copil, care nu avea habar care este binele si raul. Omul este izgonit din gradina pe care o lucra ca zilier, este aruncat pe pamant ca sa isi bata dracii joc de el, dar mai rau decat atat, nemernicul creator il ajuta sa aiba o viata de cacat prin ceea ce pregateste pentru el si pentru femeia sa. Geneza 3/16-19 “  Iar femeii i-a zis: “Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni”. Iar lui Adam i-a zis: “Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: “Să nu mănânci”, blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrăneşti din el în toate zilele vieţii tale! Spini şi pălămidă îţi va rodi el şi te vei hrăni cu iarba câmpului! Din sudoarea fetei tale îţi vei mânca pâinea ta, până te vei întoarce în pământul din care eşti luat; căci pământ eşti şi în pământ te vei întoarce”.”

Pai cum dracu ne iubeste mai frate hahalera asta asa de mult incat ne face viata un iad, iar noi trebuie sa ii lingem picioarele fiindca ne-a facut sa devenim niste taratoare bune doar de munca ? De ce pe om nu l-a lasat sa se apare? De ce ingerul care a pacatuit primul cu buna stiinta este rasplatit, in schimb omului care nu avea habar de nimic i se ia totul? Eh, o sa intelegeti la momentul potrivit mai bine. Acum pot sa va spun doar ca omul era atat de puternic incat amandoi aveau o frica teribila de el. Ingerii au gresit si le-a fost negata spiritualitatea, dar nu si accesul la ceruri avand in vedere ca Satana devine printul acestei lumi despre care trebuia sa dea socoteala stapanului atunci cand il trimetea sa tortureze, sa inspaimante si sa supuna omul.

In comparatie cu diavolul si regimentul sau de ingeri, omul devine constient de absolut tot, dar este izgonit din paradis, ii este pus pe umeri un pacat pe care nu l-a infaptuit niciodata, este torturat zi si noapte de acesti draci care il indemoniaza si ii fura gandurile si actiunile, fiindca actioneaza prin el, ii este harazita o viata de cacat prin vointa “bunului” sau tata, iar pentru asta trebuie sa treaca printr-o judecata care il va duce inspre rai sau iad in functie de ce face. Imi place judecata asta stramba a lui dumne-zeu, pentru ca se vede cum stie sa rasplateasca doar pe cel care este mai tare nicidecum pe cel de partea caruia este dreptatea, la fel ca si in zilele noastre, de aceea dreptate si justitie nu exista.

Dar ingerii acestia au mai facut ceva extraordinar de murdar fata de om, distrugandu-l din punct de vedere fizic inca o data. In Geneza ne este descrisa imperecherea acestor ingeri cu omul. Geneza 6 /1-6 “ Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice, Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit. Dar Domnul Dumnezeu a zis: “Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!” In vremea aceea traiau pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime. Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele, I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.”

Cat sa fii de prost, cat sa fii de inapoiat mintal, cat sa fii de indoctrinat ca sa admiti cu o usurinta iesita din comun ca niste spirite se unesc cu fiicele omului care le nasc lor fii?? Ingerii nu erau nici spirite nici fiinte decazute fiindca nu ne este specificat ca acesti fii ai lui dumne-zeu faceau parte dintre ingerii lui Satana, ci ne este spus cu exactitate ca unii din fii lui dumne-zeu s-au unit cu fiicele omului. Ca sa te poti uni sexual cu omul trebuie sa ai un corp, deci, acesti fii ai lui dumne-zeu, care nu erau oameni, erau si ei intrupati aici pe pamant si ce au gandit ei, in inteligenta lor:” ia sa ne apucam noi sa facem ceva experiente cu aceasta rasa umana, sa vedem ce iese.” Asa ca au inceput sa distruga rasele umane printr-o impreunare in afara masurii, pentru ca fii lor, chemati in Biblie, eroii antichitatii, au fost de fapt niste monstri inspaimantatori, niste giganti care au inceput sa isi manance parintii si sa distruga intreaga creatie, motiv pentru care se decide distrugerea in intregime a omului prin potop.

Dar nu este tot. Dupa ce au amagit fetele oamenilor in paturile lor, acesti zei, sunt inspaimantati de ceea ce au facut, dar dumne-zeu, care este taticul lor, nu al omului, decide ca omul trebuie sa plateasca si de aceasta data pentru “că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele, I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.” Pai cum este posibil mai frate, ca si de aceasta data sa plateasca tot omul pentru faptul ca vin animalele astea din cer, nu rezista la frumusetea domnitelor omului, le incaleca ca armasarii, le fac monsti, nu copii, si omul este de vina? E ceva care imi da cu virgula. In toate povestile preotesti omul este de vina pentru toate rele de pe pamant, dar daca incepi sa iti pui intrebari si sa analizezi mai bine situatia, realizezi ca vina este de fapt a altora care vor sa il ponegresca si sa il faca sa se simta o fiinta mizerabila, doar din cauza bunatatii, increderii si iubirii sale.

Dar durerile bietului om nu se sfarsesc aici, fiindca o alta pedeapsa pe care Satana i-o aplica cu vointa lui dumne-zeu, este posedarea corpului sau de diferite entitati. Noul testament este plin de astfel de descrieri in care oameni indemoniati vin la Isus pentru a li se scoate lor raul din corp. Luca 8/ 2 “Şi unele femei care fuseseră vindecate de duhuri rele şi de boli: Maria, numită Magdalena, din care ieşiseră şapte demoni.” Luca 8 / 26-30 “Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii. Şi ieşind pe uscat, L-a întâmpinat un bărbat din cetate, care avea demon şi care de multă vreme nu mai punea haină pe el şi în casă nu mai locuia, ci prin morminte. Şi văzând pe Iisus, strigând, a căzut înaintea Lui şi cu glas mare a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu Celui Preaînalt? Rogu-Te, nu mă chinui. Căci poruncea duhului necurat să iasă din om, pentru că de mulţi ani îl stăpânea, şi era legat în lanţuri şi în obezi, păzindu-l, dar el, sfărâmând legăturile, era mânat de demon, în pustie. Şi l-a întrebat Iisus, zicând: Care-ţi este numele? Iar el a zis: Legiune. Căci demoni mulţi intraseră în el….”

Demonul acesta care locuieste in fiecare din oameni, se numeste in termeni moderni Ego. Daca ii permiti sa te domine, el va creste in tine din ce in ce mai mult pana te va stapani, iar bunatatea si omenia ta vor deveni fum. In acel moment omul nu mai este om, ci un demon care sub aspect uman conduce si controleaza gandurile si actiunile omului caruia i-a luat locul. Ca sa reuseasca acest lucru, ei pacalesc omul de mii de ani, astfel incat astazi pe acest pamant sunt multi demoni cu chip de om, sau iarba rea, cum ii numeste Biblia.

Fiind pacalit, omul nu mai este raspunzator de actiunile sale, fiindca in realitate este ego-ul cel care conduce, nu sufletul. Deci, pentru care motiv inca o data este dat in mainile acestor animale care il umilesc si il degradeaza de la conditia sa umana? Omul a devenit o papausa in mainile acestor tirani care fac orice sa ii distruga ultimile sale puteri. Ei conduc lumea aceasta, viata noastra, guvernele, tarile, planeta intreaga si toata aceasta lume mortala. Ei au puterea ca sa domine peste toti si peste toate regatele Terrei.

Nu pot sa trec cu vederea aceasta situatie umilitoare, jenanata in care se scalda omenirea care nu vrea sa se trezeasca ca sa vada realitatea in fata. Demonul, sau Ego-ul care opereaza in toate corpurile umane, stie ca constiinta a inceput sa se trezeasca si atunci cand incepe desteptarea, nimic si nimeni nu are o putere mai mare ca ea, de aceea ei au inceput sa amageasca in alte moduri lumea. 2 Corinti 11 /13-“15 “Pentru că unii ca aceştia sunt apostoli mincinoşi, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos. Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii. Nu este deci lucru mare dacă şi slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptăţii, al căror sfârşit va fi după faptele lor.”

Avand in vedere ca printul si seful acestei lumi nu este dumne-zeu, asa cum vor toti crestinii habarnisti sa creada, ci Satana si garnizoana sa, ei opereaza pentru a opri cat mai multi sa se trezeasca, sa vada realitatea in fata, sa ii faca sa fie dominati de dorinte si simtaminte rele, fiindca stiu ca nu vor putea sa treaca pragul si atunci nu lasa nici pe altii sa il treaca. Este important sa stai cu capul in jos si cu curul in sus sa ii rogi sa iti dea casa, telefoane, masina, servici si meseria de ministru, sa muncesti pana la extrem, ca sa nu ai timp sa gandesti, sa te bucuri de viata, pentru ca ei iti vor da tot, ca sa fii multumit, sa stai mereu ingenunchiat sa ii slavesti ca au fost buni si te-au ajutat, pana cand iti iau ceea ce este mai bun in tine, apoi iti dau ceva rau de o sa il injuri inclusiv pe creator pentru durerea provocata.

Cum ei stiu si pot sa se prefaca in orice, fiindca materia nu are secrete pentru ei, iar aici ei sunt stapani, se transforma in tot felul de fecioare, dumnezei, ingeri, persoane moarte care vin sa va caute, in icoane care plang, rad, vorbesc, sau care va vindeca. Ciolanele moarte tip moaste, care aveti impresia ca va dau puteri cand le atingeti sunt tot opera lor, fiindca dumne-zeul acestei lumi se numeste Satana, adica fratele dumne-zeului cel mare, de care am vorbit pana acum. Sumerii ii numeau Enki si Enlil. Dar aceasta este o alta istorie. Pana atunci insa, incepeti sa intelegeti ca nimeni nu vrea binele omului fiindca de mii de ani toti nu au facut nimic altceva decat sa ii fure puterile si sa il faca sa se inchine la fiinte care sunt cu mult inferioare lui, fiindca puterea nu sta in tehnologie, ci in constiinta care este dumnezeul din interiorul fiecarui om.

AUTORE: GABREILA DOBRESCU/BIBBIA IL LIBRO DEGLI EXTRATERRESTRI

Anunțuri

9 gânduri despre „CAP 10 / Cum dumne-zeu rasplateste pe Satana si il distruge pe om

  1. Hakuna matata , forumistii ! Azi am sa va povestesc ceva despre un subect f. sensibil . Si autoru acestui lucru nu este alt cineva decit un arhicunoscut prof de chimie orgánica si industriala , absolvent al Facultatii de Matematici , Fizica si Stiintze Naturale din Pisa , Italia . De vo 30 de ani incoa este si un reputat cercetator intr-un domeniu care te poate inspaiminta ca neófit. Domeniu asta este … abductiili extraterrestre , iar cercetatoru faimos cu un currículum vitae impresionant si care nu mai nevoie de nicio prezentare caci este arhicunoscut , se numeste prof . Malanga ! De vo 20 de ani incoace , el nu mai prezinta ,, probe ,, cu rezultatili cercetarilor lui pentru ca nu mai are sens . Si -a dat seama ca totu e controlat si manipulat de catre guverne . Puterili elitiste oculte , discrediteaaza de numa si nemediat treburili cu adavarat folositoare ominirii . Puterili astea nu va permita niciodata ca treburli legare de extraterestrii si abductii sa ajunga la lumina publica . Dar cel mai tau e ca puterili astea elitiste si anumite guverne stie de abductiili astea , Dara se face ca ploua , finca este complicii extraterestrilor , ma ntelegeti . A primit amelintzari cu duiumu , presiuni de tot felu si a fost discreditat de numa . Dara profu nu se lasa , e tenace . Jos palaria ! Gabi , tú il cunosti !Te invidiez , hahahahaha . Hei , glumesc ! Bun . Acuma sa vedem ce spune omu . Pai ce spune e ceva de Doamne fereste ! Si daca e asa , pai trebe ca noi ominirea sa ne trezim din dormitatu asta si sa Schimbam ceva cel putin la nivel de constiintza in viata noastra . Caci daca nu o facem noi , nu va vini nici un arhanghel s-o faca in locu nostru . In ceea c’e spune prof. Malanga , am deslusit ( mi se pare mie , si am sa va spun si voua ) o portita de scapare . Sa incepem : profu ne spune in primu rind apropos de abductii ca este 5 rase extraterestre care face abductii cu noi , umanii .. Dupa parerea lui , ceea c’e cauta extraterestrii cu a dúctil de umani , este ca sa le rapeasca SUFLETELE , si cu ele sa ajunga la nemurire sau la o longevitate extraordinara ! Va dati seama , cu c’e sintem inzestrati si noi nu o stim !! CEEA c’e ii intereseaza pe ,, ei ,, , este sufletele noastre ! Malanga spune ca atuncea cin cineva este a dus , nu este dus nici pe vreo alta planeta , nici pe o Nava ! Nu ! Este dus intr-un laborator aflat in vreo baza militará subterránea ! Deci anumiti militari si anumite guverne stie de asta ! Nemernicii ! C’e se intimpla ? Acolo , corpu abdusului este pus intr-un recipient mare transparent . Si se poate vedea cum intr-un alt recipient de aceeasi dimensiune apare incetu cu incetul, un exemplar aproape idéntic cu abdusul ! Este ca o fotocopie la scara idéntica , spune Malanga . Este un clon caruia i se ,, grefeaza ,, sufletul ( energía ) abdusului . Se pare insta ca aicia , e.t, are o problema pe care nu a putut sa o rezolve cu toata tecnología lor : dupa un timp , sufletu se desprende de corpu extraterestrului ! Cum o stie Malanga ? Pai omu acesta a facut mii si mii de hipnoze asupra color care zicea ca a fost a dusi . Si asta , mai bine de 30 de ani de hipnosis regresiva . Spune va o data , in timpu unei hipnosis , a putut vorbi cu un extraterestri care se afla in momentu ala in corpu celui hipnotizat . Si ar hi spus ca ei depositeaza in creieru unan o archiva de o minte de extraterestri . E loc destul , pentru ca , spunea e.t. noi nu folosim integral capacítatea creierului nostru ! Si atuncea ei , extrage ,, arhiva ,,asta sí o transfera in corpu unui e.t. mic . Care , dezvoltindu-se , va trezi la viata , fostu e.t. care depositase arhiva lui inainte in creieru unui uman . Decí pe seama noastra , e.t. vrea da-si prelungeasca viata ! Cam de asta ei ne supune abductiilor ! Si acuma , agatati-va bine de scaune ! Caci urmeaza bomba ! Nu ca cea din fituica , cica Libertatea . Atentie deci ! Malanga concluzioneaza cu ceva care rupe cu tot c’e stiam noi piña acuma ! Ceva zguduitor ! Din toata ominirea , núma 25% din ea , mai are sufletu la locu lui ! Va spui sincer ca m-a burdusita mental pentru un moment treaba asta cin am aflato ! Ps . Portitza noastra de salvaré ( asa cum o vaz io , de sigur ) , este ca daca monstrii astia nu poate sa ne tie prizonere sufletele noastre in corpurili lor , cu toata tecnología lor , e ca menirea noastra a umanilor nu e la cheremu lu or si cine ! Am destinati sa avem o alta viata . Am fost interceptati de monstri , nu-i nimica ! Am fost supusi la inteventii si experientze de tot felu . Io am inteles un lucru : sufletu nostru e NEMURITOR ! Dumnizeu nostru , Cel Mare si Adavarat , nu criminalu care a invéntata bisericili de izemplu ! Sintem MARI , SINTEM FRUMOSI , SINTEM CAPABILI , SINTEM URMASI DE DACI , SINTEM COPIII LUI DUMNEZEU CREATORU UNIVERSULUI NOSTRU , SUNTEM …. NEMURITORI , hahahahaha !

  2. Gabriela , felicitari ! Astept cu nerabdare urmatoarele episoade iar cunostintele mele in domeniul Genezei sunt completate cu succes de ipotezele tale. Fascinant , magnific si mult suuces incontinuare.

      • Eu nu cred in biblie iar intrebarea despre Sinele Divin a fost sa stiu daca nu cumva sunt false si aceste informatii.Atat.Multumesc.

      • pai daca credeti in Biblie de ce aveti dubii in legatura cu ceea ce am scris din moment ce totul este scris in ea? Eu nu am scris despre ceea ce vad sau stiu eu ca sa amestecam partile mele nevazute in aceasta poveste care este cat se poate de pamanteasca.

  3. – (pot sa ies din corp)… Trebuie să reţinem tot timpul faptul că noi suntem fiinţe spirituale foarte puternice. EU Sunt CONŞTIINŢĂ PURĂ CONDENSATĂ în corp biologic, de culoare ALB-PUR, care am între 4 şi 5 metri în diametru şi iau oricie formă , … care am venit AICI pe pămant, … pentru a ajuta OMUL sa vada cu Sufletul (sinele divin). DINCOLO cand imi parasesc corpul, SUNT INTERCEPTAT de PAZNICUL (nu ingerul pazitor – care este dracul in persoana si care se poate deghiza in oricie, sau unul dintre supusii SAI, in functie de cresterea Spirituala a fiacarei persoane in parte) care raspunde de mine si care ma obliga sa fac nunai ceea ce vrea EL, (nimeni nu are nici o putere in fata lui). Fac experiente pe mine de foarte multi ani. Nu trebuie sa fie FRICA la nimeni cand se va intalni cu EL. SINGURA PUTERE si FORTA PE CARE O AVEM, EXISTA IN NOI. NIMENI NU TE POATE AJUTA DINCOLO, … DECAT TU INSUTI. … RETINETI: intre NOI si SURSA de unde venim cu totii, NU TREBUIE SA EXISTE INTERMEDIARI ( INGERI de BINE, FIINTE de LUMINA care vin NECHEMATE sa AJUTE. Pentru ca acest ajutor m ,,, TE TRIMITE LA DRACU IN PERSOANA si o sa-ti dau seama ca nu trebuie SA AI INCREDERE IN NIMENI, … DECAT IN TINE. SUNTEM MAI PUTERNICI decat EI, dar inca nu O STIM. Vom gasi o scapare pentru A TRECE DINCOLO DE ACEA LUMINA DE LA CAPATUL TUNELULUI ,… CARE SUNT TOT EI, care CONTROLEAZA TOT si TOATE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s