CAP 13. Cele doua creatii ale Bibliei

Aparitia omului pe pamant este un argument care a dat mereu nastere la ample discutii intre stiinta si religie care au creat fiecare dintre ele cate un curent cunoscute ca evolutionism si creationism. Stiinta sustine ca omul a evoluat de-a lungul miilor de ani din maimuta, pe cand religia sustine ca omul a fost creat de dumne-zeu. Care o fi adevarul? O fi asa de greu sa il aflam atunci cand vrem cu adevarat?. Inainte de a analiza ce spune Biblia despre acest lucru, am sa va expun cateva idei importante ca sa puteti sa urmariti mai bine firul acestei incursiuni in istoria antica a omului.
Teoria evolutionismului, asa cum este sustinuta de Darwin, este deja un afront la capacitatile de gandire si judecata ale omului actual pentru ca este imposibil sa mai accepti explicatii puerile prin care esti obligat sa crezi ca o teorie care a devenit un adevar de necontestat fara nici o dovada concreta, trebuie sa mai stea in picioare. Evolutia tuturor animalelor este identica la orice specie de mamifer, reptila, insecta, peste, dar este diferita la om, care a devenit o anomalie a Naturii, o fiinta care iese din tiparele naturalului. Cum este posibila o transformare atat de rapida si radicala a dobitocului intr-o fiinta cu judecata? Intrebari sunt multe dar eu vi le enumar pe cele mai importante.
1)Cum este posibil ca aceasta evolutie naturala sa se faca doar pentru specia umana, nicidecum pentru toate?
2)Cum este posibil ca natura sa faca o transformare atat de rapida si complexa, astfel incat un animal sa devina o specie cu capacitati fizice atat de diferite fata de restul creaturilor?
3)Cum este posibil ca natura sa lucreze atat de mult si perfect exact in punctele cheie ale transformarii animalului?
4)Cum este posibil ca, cutia craniana sa se dubleze ca volum atat de repede?
5)Cum este posibil ca, corzile vocale sa se modifice in asa fel incat omul sa poata vorbi?
6)Cum este posibil ca instinctele primare sa dispara asa ca la hocus-pocus si sa se transforme in sentimente si lacrimi?
7)Cum este posibil sa se modifice cromozomii maimutei in asa hal incat sa devina mai multi ca sa poata permite impreunarea?
8)Cum este posibil ca dintr-un animal plin de par sa devina un chel integral?
9)Cum este posibil sa iti cada coada si caninii, pe care nimeni nu i-a putut modifica niciodata la nici o specie?
10) Cum este posibil sa ti se modifice degetele de la picioare in asa hal incat sa devina nu lipite, ci un intreg?
11) Si mai presus de toate, unde este scheletul care face trecerea de la maimuta la om, cunoscut ca inelul lipsa??
Aceasta evolutie a omului este atat de radicala incat numai cand auzi de ea iti cade si parul din nas facand in acest fel inca un pas catre evolutia perfecta. Ar mai fi si alte intrebari, dar cele mai importante sunt acestea si cu siguranta nici un om de stiinta onest nu ar putea sa sustina ca aceasta transformare radicala a omului este o naturala evolutie, in loc sa admite ca este o interventie genetica pe o specie deja existenta. Problema care se pune, asa cum vom vedea, este ca si acest creationism are multe semne de intrebare, dar la acestea, ca si la evolutionism, vom incerca sa raspundem mai tarziu pentru ca raspunsurile sunt aci, in Biblie.
In scrierile antice dupa care a fost copiata, modificata si redactata Biblia apar mai multe nume cu care divinitatile erau numite pentru ca protagonisti acestor scrieri erau zeii. In Biblie insa, datorita faptului ca s-a inventat monoteismul, adica cultul pentru o singura divinitate, acesti zei au fost transformati toti intr-una singura luand nastere dumne-zeul biblic. Din aceasta cauza toata creatia a devenit opera acestui dumne-zeu, desi scrierile antice ne spun clar ca totul a fost facut de mai multe divinitati, nicidecum de una singura. (Pentru cat de mult si-ar dori crestinopatii ca Biblia sa fie ortodoxa, ii anunt cu tristete in suflet ca Biblia este una singura si este Biblia evreilor, careia fiecare cult i-a mai adaugat alte carti tot iudee pentru a personaliza cultul respectiv. Nici Isus si nici dumne-zeu nu s-au plimbat pe plaiurile mioritice si nici nu au avut vreo treaba importanta cu dacii.)
Deci, prima fraza a Bibliei iudeilor este aceasta si se citeste de la dreapta spre stanga, asa cum va arata sageata : .
Traducerea sa cuvant cu cuvant este: “La inceput divinitatile (zeii) au facut cerul si pamantul.” Al treilea cuvant, subliniat cu liniute punctate, este Elohim, este un plural si inseamna divinitatile. ELOHIM deriva din cuvantul ELOAH care este singularul cuvantului divinitati. Ele au fost inlocuite in Biblie cu cuvantul “domnul” sau “domnul dumne-zeu”, asa cum cuvantul JHWH sau YHWH a fost inlocuit cu dumne-zeu. Aceasta renumita tetagrama este numele propriu al lui dumne-zeu, pentru ca si el are un nume pe care evreii il stiu si il pronunta fara nici o frica, mai cu seama ca numele lui dumne-zeu in biblia lor, dupa care s-au copiat toate Bibliile actuale apare de mai bine de 5.000 de ori. In romaneste traducerea tetagramei este Iehova.
Deci, la inceput zeii au creat cerul si pamantul”pentru ca au fost mai multi creatori nicidecum numai acest dumne-zeu, asa cum tot Biblia ne confirma acest lucru. Iata: Geneza 1/26 “ Şi a zis Dumnezeu: „Să facem omul după chipul şi după asemănarea Noastră…” Geneza 2/18 “Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el”.”, Geneza 3/22 “Si a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul.”, Geneza 11/7 “Haidem, dar, să Ne pogorâm şi să amestecăm limbile lor, ca să nu se mai înţeleagă unul cu altul”. Vedeti cum falsificatorii scrierilor antice au omis ca si in aceste versete sa preamaresca puterea acestui dumne-zeu care a facut totul singur, cand de fapt erau mai multe divinitati, asa cum afirma singuri? Sa facem omul dupa chipul nostru, sa-i facem un ajutor, s-a facut omul ca unul dintre noi, hai sa ne coboram sa ii facem sa nu se mai inteleaga. Vedeti, toate la plural pentru ca nu doar Iehova a facut aceasta lume bolnava si rapace, ci toti.
Va amintiti ca la inceputul acestei carti va spuneam ca in Biblie sunt relatate doua versiuni ale acelorasi fapte, fiecare diferita una de alta? Ei bine, si creatia este relatata in doua feluri diferite una de alta, dar de aceasta data, nu pentru ca cineva a copiat din doua surse diferite, ci pentru ca sunt doua creatii diferite.
Ambele povestiri ale creatiei sunt ambigue, iar afirmatiile se bat cap in cap, exact cum se intampla intotdeauna cand nu trebuie sa intelegi mare lucru si nu trebuie sa iti pui intrebari, numai ca daca stai si gandesti, te luminezi imediat si incepi sa intelegi multe lucruri. Inainte de toate intelegi ca aceasta prima “creatie” are niste etape precise in care fiecare fiinta trebuie sa apara. Ca sa nu cumva sa gresesti sau sa nu intelegi, fiecare etapa a fost facuta in cate o zi, dar nu este vorba despre zilele de astazi ci despre zilele acelea antice, infinit de lungi cand soarele si luna nu existau, iar timpul nu putea fi masurat. Aceste “zile” sunt de fapt etapele cresterii, dezvoltarii si nasterii vietii pe pamant. Creatiile incep amandoua cam cu aceeasi fraza : “La inceput a facut dumne-zeu cerul si pamantul” Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.” Serios ???
Pai cum a facut dumnezeu pamantul si cum se plimba duhul asta de la incepututi pe deasupra lui din prima zi, daca acesta a iesit din ape de abia a treia zi? Geneza 1/9-10 “Şi a zis Dumnezeu: „Să se adune apele cele de sub cer la un loc şi să se arate uscatul!” Şi a fost aşa. Si s-au adunat apele cele de sub cer la locurile lor şi s-a arătat uscatul. Uscatul l-a numit Dumnezeu pământ, iar adunarea apelor a numit-o mări. Şi a văzut Dumnezeu că este bine….Ziua a treia. ” Interesant, nu? Dar nu este tot, fiindca tot aici aflam ce anume era in locul pamantului pe care se tot lauda ca l-a facut si deasupra caruia se plimba. “Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.” Aaaaa. Deci nu pamantul a fost la inceput, ci apa, iar pe apa nu a facut-o el fiindca era deja de la inceputuri. Este bine sa tineti minte aceasta fraza fiindca va va ajuta.
O alta vrajeala a lui dumnezeu in creatia aceasta din prima zi, in afara de facerea pamantului este aceasta: Geneza 1/ 3 “Şi a zis Dumnezeu: „Să fie lumină!” Şi a fost lumină. Şi a văzut Dumnezeu că este bună lumina, şi a despărţit Dumnezeu lumina de întuneric. Lumina a numit-o Dumnezeu ziuă, iar întunericul l-a numit noapte. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua întâi.” Pe cuvantul tau de mincinos?? Pai cum a facut el ziua si noaptea in prima zi, din moment ce soarele si luna au fost facute in ziua a patra?? Cine lumina cerul ca sa fie ziua din moment ce in ziua a patra se specifica cu lux de amanunte ca soarele si luna despart ziua de noapte? Geneza 1/ 14-19 “Şi a zis Dumnezeu: „Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte şi să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele şi anii, si să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Şi a fost aşa. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei şi luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopţii, şi stelele. Şi le-a pus Dumnezeu pe tăria cerului, ca să lumineze pământul Să cârmuiască ziua şi noaptea şi să despartă lumina de întuneric. Şi a văzut Dumnezeu că este bine. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a patra.” Intelegeti cata vrajeala este in ceea ce esti invatat din frageda pruncie?
O alta anomalie a acestei creatii este faptul ca prima data acest dumne-zeu porunceste sa se faca ceva, iar apoi se preface ca este el cel care face ceea ce a poruncit. Mi se pare palavrageala unui cretin care porunceste la stafii sa faca vreun lucru, iar apoi incepe el sa execute lucrarea pentru indeplinirea propriei poruncii. Iata: Geneza 1/ 20-21 “Apoi a zis Dumnezeu: „Să mişune apele de vietăţi, fiinţe cu viaţă în ele şi păsări să zboare pe pământ, pe întinsul tăriei cerului!” Şi a fost aşa.” “A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape şi toate fiinţele vii, care mişună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, şi toate păsările înaripate după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.” Sau Geneza 1/ 24-25 Apoi a zis Dumnezeu: „Să scoată pământul fiinţe vii, după felul lor: animale, târâtoare şi fiare sălbatice după felul lor”. Şi a fost aşa.“A făcut Dumnezeu fiarele sălbatice după felul lor, şi animalele domestice după felul lor, şi toate târâtoarele pământului după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.”
Ceva in aceste relatari imi dadea cu virgula, pentru ca este un non sens sa poruncesti apelor sa creeze vietuitoare, iar apoi sa te apuci tu sa le faci. E ca si cand superpotenta universala ar avea Alzheimer. Am realizat imediat ca aici ori sunt multe minciuni, ori sunt doua creatii diferite suprapuse in care popii si scribii au adaugat al doilea paragraf ca sa ai impresia ca aceasta naluca plasmuita de ei, este marele arhitect a tot si a toate.
Acum sa va demonstrez cum dumne-zeu nu a facut nimic din ceea ce se lauda. Geneza 1/ 3, 6, 9, 14, 20, 24, “Si a zis dumne-zeu sa fie lumina.” Si a fost lumina…., Şi a zis Dumnezeu: „Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!” Şi a fost aşa…… Şi a zis Dumnezeu: „Să se adune apele cele de sub cer la un loc şi să se arate uscatul….. Şi a zis Dumnezeu: „Să fie luminători pe tăria cerului….. Apoi a zis Dumnezeu: „Să mişune apele de vietăţi…, Apoi a zis Dumnezeu: „Să scoată pământul fiinţe vii…” Nu vi se pare un pic straniu ca acest dumne-zeu doar sta si comanda sa se faca toate singure, iar in a saptea zi, se odihneste fiindca era obosit de dat atatea ordine altora, care trebuiau sa duca la bun sfarsit ceea ce el comanda?
Vedeti, el nu a facut nimic, ci doar comanda altora ce sa faca. El comanda apelor sa se stranga ca sa iasa pamantul, comanda sa fie lumina si imediat soarele da lumina, cere o diviziune intre ape si acestea o fac, cere ca apele sa faca vietati si apar vietati, iar apoi ordona pamantului sa faca si el vietuitoare si el o face. Face exact la fel ca orice patron care isi comanda angajatii sa produca pentru el ceea ce el are nevoie, nefiind nicidecum opera unui mare arhitect al universului cum se vrea aceasta stafie. Creatorii creaza singuri, nu au slugi carora trebuie sa le comande, fiindca ei singuri fac totul.
In realitate el nu comanda nimic nimanui fiindca acea creatie exista deja. El vrea doar sa ne faca sa credem ca prin porunca sa mareata totul s-a facut asa, ca prin magie, numai ca aceasta creatie este facuta de adevarata potenta universala. Ea este atat de puternica si de complexa incat acest dumne-zeu, pe cat ar fi el de smecher, nu poate sa o egaleze dara-mi-te sa o depasesca, dar poate sa incarlige relatarile astfel incat sa se creada ca a fost el cel care a facut totul la inceputuri. Voi analiza acum randurile care ne-au mai ramas din adevarata creatie de unde am eliminat laudaroseniile acestui dumne-zeu, ramanand doar cu ceea ce a facut adevarata creatoare. Acum o sa cascati bine urechile fiindca aceste randuri sunt primordiale.
Va amintiti ca am specificat la inceput, ca in prima zi dumne-zeu nu mergea pe deasupra pamantului, ci pe deasupra apelor? Ei bine este important sa accentuez acest lucru pentru ca la inceputuri peste tot era doar apa si intuneric, si absolut tot ce este fiinta cu viata in ea, cum zice Biblia, a venit din invizibil la vizibil din apa. Mai toate fiintele vii ale acestei planete iau nastere in apa, omul insusi traieste primele sale 9 luni in apa, fara de care nu ar putea sa se plamadeasca, fiind pana la sfarsitul vietii sale 80% apa.
Din apa nu au luat nastere luna, soarele si stelele, dar a luat nastere viata in toate formele sale, iar aceste forme nu sunt cu siguranta cele pe care le cunostem si le vedem astazi, pentru ca din perfectiune nu poate sa ia nastere imperfectiunea, desi multi cred aceste baliverne, umilind fara voie, pe cea care ne-a plamadit pe toti. Geneza 1/11-13 “ Apoi a zis Dumnezeu: „Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într-însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care să dea rod cu sămânţă în sine, după fel, pe pământ!” Şi a fost aşa. Pământul a dat din sine verdeaţă: iarbă, care face sămânţă, după felul şi după asemănarea ei, şi pomi roditori, cu sămânţă, după fel, pe pământ. Şi a văzut Dumnezeu că este bine. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a treia.”
Desi stafia se lauda ca el a poruncit sa creasca iarba, vedem cum pamantul a dat de la sine iarba si verdeata fara nici o interventie a divinitatilor, inca de la inceput, dar ceea ce te lasa masca este faptul ca toate ies “dupa fel”, adica dupa soiurile lor. Pai dupa care soiuri daca acestea erau primele? La fel se intampla si cu apele care incep sa fie populate de vietati, iar cerul de pasari care trebuiau sa se inmulteasca pe pamant. Toate aceste vietati erau fiinte CU VIATA IN ELE si toate au iesit dupa rasele lor fiecare si toate erau mascul si femela de la inceput pentru ca Geneza 1/22 spune: „Prăsiţi-vă şi vă înmulţiţi şi umpleţi apele mărilor şi păsările să se înmulţească pe pământ!. Apoi pamantul a dat FIINTE VII, după felul lor: animale, târâtoare şi fiare sălbatice după felul lor.
Ca sa dai nastere la fiinte CU VIATA IN ELE, trebuie sa fii si tu o fiinta vie, nicidecum o martaciune, deci apa este o fiinta cu viata in ea din moment ce a creat tot dupa specii si dupa sex. Pamantul este mort, fara viata in el, dar a dat la iveala flora si fauna pentru ca sub el este tot apa arhitectul vietii. Totul a iesit dupa fel, pentru ca un creator adevarat se manifesta printr-o multitudine de forme pentru a arata puterea vietii.
Dupa ce toate aceste fiinte au iesit la lumina, vine randul omului sa fie creat, dar si el, la fel ca oricare alta vietuitoare vede lumina zilei de la inceput barbat si femeie. Geneza 1/ 26-27 “ Şi a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră…. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.” Vedeti, prima data a zis ca face omul dupa asemanarea noastra, dar apoi specifica ca e mai bine dupa infatisarea lui. Cu alte cuvinte, in prima creatie, toate animalele au fost de la inceput mascul si femela asa cum si omul a fost tot de la inceput femeie si barbat pentru ca daca nu erau asa nu puteau sa se inmulteasca, iar ipocritul dumne-zeu isi asuma o creatie care nu este a lui, doar pentru a se lauda cu puterea sa. In aceasta creatie el nu il face inainte pe barbat si apoi din barbat creaza femeia, ci amandoi sunt facuti de la inceput diferiti si tot de la inceput se puteau si impreuna. Geneza 1/ 28 Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: „Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!”
In aceasta creatie, absolut toate vietuitoarele pamantului, omul inclus, erau diferite ca infatisare si ca mod de manifestare dar ca obiceiuri, mod de viata, de comunicare, de inmultire totul era identic. Nimeni nu era stapan si nimeni nu era mai presus decat celalalt pentru ca toate beneficiau de absoluta libertate. Nimeni nu trebuia sa trudeasca pentru ceva fiindca creatoarea lor le-a dat absolut totul. Ei trebuiau dar sa intinda mana si sa ia ce doresc pentru ca toti erau vegani de la inceput si nimeni nu trebuia sa ucida pentru a manca pentru ca o adevarata potenta creatoare, buna si iubitoare nu putea sa faca copii care sa se manance intre ei, care sa se vaneze si sa verse sange nevinovat pe pamant de dragul stomacului.
Pe de alta parte ea facuse intreg pamantul un Paradis in care se gasea mancare din belsug pentru toti, indiferent cat erau de gigantici. Geneza 1/29-31 “ Apoi a zis Dumnezeu: „Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră. Iar tuturor fiarelor pământului şi tuturor păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor ce se mişcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Şi a fost aşa.” Ati vazut? Toata lumea era vegana de la inceput, indiferent daca erau oameni sau animale.
Acum intelegeti de ce nu este dumne-zeu si ingerii sai cei care au creat totul? El stie ca nu a creat viata si tocmai de aceea da doar ordine ca sa ti se para ca el este arhitectul vietii, in schimb el doar da nume la ceea ce era deja.
Acum sa vedem ce anume a facut dumnezeul crestinopatilor de este el atat de mandru de creatia sa. In a doua povestire a creatiei, nu mai apar zilele in care sunt facute fiintele, ci pregatirea pamantului pentru a fi locuit, de catre insusi dumne-zeu. El nu a facut pamantul, asa cum am vazut in prima creatie, pentru ca el iese singur din apele care l-au creat, asa cum nu poate nici sa il faca sa rodeasca pentru ca si de aceasta data cea care poarta viata este tot apa. Geneza 2/ 5-6 “Pe câmp nu se afla nici un copăcel, iar iarba de pe el nu începuse a odrăsli, pentru că Domnul Dumnezeu nu trimisese încă ploaie pe pământ şi nu era nimeni ca să lucreze pământul. Ci numai abur ieşea din pământ şi umezea toată faţa pământului.”
De data aceasta dumne-zeu nu mai ordona sa creasca iarba si pomii pentru ca nimic nu se facea la comanda sa, asa cum v-am explicat, ci Geneza 2/8 “Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit.” Aaahhaaa, deci acum a sadit-o el, nu a mai dat ordine, ba din contra, a invatat sa tina sapa in mana. Geneza 2/9 “Şi a făcut Domnul Dumnezeu să răsară din pământ tot soiul de pomi, plăcuţi la vedere şi cu roade bune de mâncat.” Deci dupa ce le-a sadit cu seminte din prima creatie, acestea au inceput sa creasca si sa rodeasca, dar nu pentru ca el era un scamator care facea sa apara si sa dispara totul, ci pentru ca, iata, a pus osul la treaba ca orice om gospodar care vrea sa aiba o gradina.
Dumne-zeu asta, dupa fiecare cataclim a facut mereu selectii artificiale cu ceea ce trebuia sa ramana si cu ceea ce trebuia sa dispara si o sa vedem si de ce, fiindca pana la urma, astazi se vede cel mai bine ce a vrut el de la inceput pentru om. Astfel, dupa ce prima adevarata creatie dispare, el ca de obicei, incepe sa refaca ceea ce a fost folosind seminte pentru plante dar si ovule pentru a crea restul vietuitoarelor, pentru ca acest dumne-zeu impreuna cu zeii sai au descoperit tehnologia cu care incet incet distrug viata. Bolile, mizeria, bacteriile, virusii mutati si alte inventii diavolesti sunt adevarata cauza a degradarii corpului si a sfarsitului sau, pentru ca viata nu are nevoie de tehnologie fiindca aceasta tehnologie a fost inventata dupa miracolele pe care le facea viata insasi. Zeii au descoperit secretul materiei si pentru ca ei stiu sa se joace cu ea, devin stapanii a tot ceea ce fac.
Gradina Edenului nu putea sa rodeasca doar pentru ca el comanda sa iasa roade, ci pentru ca Geneza 2/10 “… din Eden ieşea un râu, care uda raiul, iar de acolo se împărţea în patru braţe.” Ati vazut cum este usor sa pui botul la tot felul de basme cu scamatorii facute de stafii ceresti, in loc sa belesti ochii si sa intelegi cum de fapt apa face aceste minuni in oricare parte a pamantului?? Ei bine, dupa ce se straduieste el sa personalizeze ceea ce trebuia sa creasca in gradina sa, se gandeste ca ar fi bine sa faca un gradinar, un sclav, care sa stea si sa lucreze pamantul in locul sau, fiindca din gura nu se facea nimic si atunci “creaza” omul. Geneza 2/15 “Şi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze şi s-o păzească.”
Acum sa vedem cum a creat aceasta “superpotenta” omul. Geneza 2/ 7 “Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.” Deci, in prima creatie, omul a fost facut in ziua a sasea, dar acel om a iesit la fel ca orice alta fiinta creata de Mama Natura, O FIINTA VIE, pe cand aici omul nu este asa. El nu este creat din tarana, fiindca tarana nu este plastilina, el este creat din sangele sau mai bine zis, din ADN-ul altei fiinte existente deja. Dumne-zeu nu a creat o fiinta vie ci un corp mort, fiindca ne spune clar ca dumne-zeu “a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.” Pai ce dracu a creat asta, un mort? Da. El a creat un corp fara viata pe care l-a numit Adam ( Adam in traducere inseamna pamant, materie, corp), peste care a suflat ca sa ii dea viata.
Apoi, ce se gandeste, el?!! Ia sa fac in asa fel ca aceste corpuri sa se inmultesca singure, la fel ca cele originare. Zis si facut. Il adoarme pe robotul biologic Adam, preleveaza din nou ADN si construieste un corp feminin, dar cum sa ii dea viata acestuia, pentru ca asa cum stim corpul uman este doar o haina in care trebuie sa intre o energie vie ca sa ii dea viata. Eva este o energie vie care stim ca este viata, este mama celor vii, este datatoarea de viata, pentru ca Eva este sufletul. Dumne-zeu face un corp feminin in care pune viata, pentru ca peste ea nu a mai suflat ca sa ii dea viata, asa cum a facut cu Adam. Ce inseamna asta? Inseamna ca dumne-zeu pune adevarata viata eterna in corpuri mortale, de aceea el spune ca omul nu mai are voie sa atinga copacul cu viata eterna, fiindca eternitatea a ascuns-o in el. Geneza 3/21” A făcut Domnul Dumnezeu lui Adam şi femeii lui îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat.” Ce dragut !!! Marele genetician dumne-zeu umbla prin ADN-ul maimutei si face un corp din piele, fara par, fara coada, cu corzi vocale, ma rog, transforma tot ce era natural intr.o specie unica care sa se creada stapanul pamantului si al propriilor sai frati, animalele, dar devine sclavul divinitatii.
Omul a devenit muritor in corpul care este mentinut de suflet, de minte si de spirit. Corpurile acestea au fost modificate din ce in ce mai mult pana a ajunge astazi o malformatie a creatiei, niste mutanti, niste anomalii ale naturii nostre iniziale, niste dobitoace bune de munca, niste scalvi fara minte orgoliosi ca suntem exceptia de la adevarata creatie, pe care o haleste fara mila, ignorand faptul ca isi mananca fratii. Aceste corpuri au ajuns un fel de capcana pentru suflete, pentru ca ele cred ca daca intra in corpuri se pot manifesta in vizibil, in timp ce sunt uzate pentru interese meschine. Cu alte cuvinte el a bagat sufletul intr-un corp mort, caruia acest suflet ii da viata, si apoi cu nerusinare spune ca omul a adus moartea in lume. Faptul ca acest corp nu este creat pe pamant ci intr-un laborator sau pe vreo astronava a lui dumne-zeu ne este confirmat tot de Biblie care ne spune ca Geneza 2/15” Şi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden.” Ati inteles acum ca omul acesta a fost creat in alta parte si apoi a fost pus in Eden?
In aceasta creatie, nu animalele sunt create primele, ci omul, iar mai apoi aceste vietuitoare sunt aduse la Adam pentru a li se da un nume. Geneza 2/19 “Şi Domnul Dumnezeu, Care făcuse din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului, le-a adus la Adam, ca să vadă cum le va numi; aşa ca toate fiinţele vii să se numească precum le va numi Adam.” Te intrebi instantaneu, de ce a mai facut el fiarele din moment ce toate au iesit singure din apa si din pamant? Pai el le-a facut din nou pentru ca prima generatie nu mai exista decat ca seminte si ca ovule fiindca acestea disparuse. Deci, el face o alta selectie artificiala din care creaza alte animale mai mici ca marime si mai rapace pentru ca de aici, din aceasta creatie omul a invatat sa isi vaneze proprii frati si sa ii faca friptura, fiindca carne cruda precum papa leul, omul nu a mai gustat niciodata decat sub forma de biftec tartar.
Dumnezeu face omul dupa chipul si asemanarea sa, astfel incat blajinul om sa devina o fiara insetata de sange si de moarte exact ca si el, care cerea sacrificii de sange si jertfe arse in totalitate pentru ca ii placea foarte mult mirosul de carne arsa. Cand Cain si Abel vin la el cu daruri, dumne-zeu cauta spre Abel care ii aduce cadavre si grasimi animale, nicidecum spre Cain care ii aduce verdeata si fructe vii. Geneza 4/3-6 “Dar după un timp, Cain a adus jertfă lui Dumnezeu din roadele pământului. Şi a adus şi Abel din cele întâi-născute ale oilor sale şi din grăsimea lor. Şi a căutat Domnul spre Abel şi spre darurile lui, Iar spre Cain şi spre darurile lui n-a căutat. Şi s-a întristat Cain tare şi faţa lui era posomorâtă.”
In Pentateuc ( cartile lui Moise) exista niste liste extrem de lungi in care dumne-zeu ordona omului ce animale are voie sa manance si ce animale sa nu manance. Pe langa faptul ca acest lucru este in totala opozitie cu prima regula aparuta in Geneza unde omul si animalul mancau toate iarba, frunze, craci si seminte, iti incolteste in minte o intrebare legitima: care este motivul pentru care se face o distinctie atat de clara si precisa a fratiorilor pe care trebuie sa ii mananci? Pai totul este explicat tot in paginile Bibliei. In primul capitol al Genezei toate animalele pe care pamantul le-a creat, erau toate mancatoare de frunze, craci, iarba si seminte pentru ca toate, inclusiv omul, au fost vegane. Geneza 1/24 si 30 “Apoi a zis Dumnezeu: „Să scoată pământul fiinţe vii, după felul lor: animale, târâtoare şi fiare sălbatice după felul lor”. Şi a fost aşa.” Iar tuturor fiarelor pământului şi tuturor păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor ce se mişcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Şi a fost aşa. “ In al doilea capitol insa, animalele sunt facute de catre acest dumne-zeu in persoana si ii sunt prezentate lui Adam care trebuie sa le puna nume. Geneza 2/19 “Şi Domnul Dumnezeu, Care făcuse din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului, le-a adus la Adam, ca să vadă cum le va numi; aşa ca toate fiinţele vii să se numească precum le va numi Adam.” In tot capitolul 11 din Levitic puteti sa gasiti lista cu tot ce se poate consuma ca fiinta vie de catre noul om-animal facut de dumne-zeu. Transformarea aceasta genetica facuta de catre zei asupra omului si animalelor a dat nastere la animale bolnave, insetate de sange pentru ca erau diferite de nevinovatele ierbivore care nu faceau rau nimanui.
Prima creatie este facuta de catre adevarata creatoare, din aceasta cauza tot ce a luat nastere de la ea au fost fiinte cu viata in ele, fiinte vii, care nu se mancau intre ele si nici nu aveau nevoie sa munceasca ca sa se intretina. Ele au luat nastere printr-o evolutie naturala si toate aveau aceleasi obiceiuri, mod de viata si de exprimare dar difereu prin infatisare si prin dotele pe care le avea fiecare. A doua “creatie” a fost de fapt o modificare a unei specii existente (a luat tarana, adica ADN) pentru a crea un animal bun de munca. El creaza un corp mort careia ii da viata printr-o pacaleala, pentru ca o pacaleste pe Eva (sufletul, care este viata eterna) sa intre in acest corp. In acest fel, el face noul om-animal care cauta pe dinafara ceea ce are deja inauntru, si care se roaga unui uzurpator sa ii dea ceea ce el are de fapt dintotdeauna…..o sa va explic in partea a doua a cartii.
Dumne-zeu a distrus mereu generatiile adevarate…sau ceea ce a mai ramas din ele si a recreat mereu replici din ce in ce mai mici pentru ca puterea omului era atat de mare incat el cu toate fierataniile lui tehnologice nu ii putea tine piept, iar acest lucru ni-l confirma tot Biblia. Ecleziasticul 1/ 9- 11” Toate lucrurile sunt într-o necurmată frământare, aşa cum nu se poate spune; ochiul nu se mai satură privind, şi urechea nu oboseşte auzind. Ce a fost va mai fi, şi ce s-a făcut se va mai face; nu este nimic nou sub soare. Dacă este vreun lucru despre care s-ar putea spune: „Iată ceva nou!”, demult lucrul acela era şi în veacurile dinaintea noastră. Nimeni nu-şi mai aduce aminte de ce a fost mai înainte; şi ce va mai fi, ce se va întâmpla mai pe urmă, nu va lăsa nicio urmă de aducere aminte la cei ce vor trăi mai târziu.“ Ecleziastul 3/15”Ce este a mai fost, şi ce va fi a mai fost; şi Dumnezeu aduce iarăşi înapoi ce a trecut.” Ecleziasticul 2/12 “12. Atunci mi-am întors privirile spre înţelepciune, prostie şi nebunie. – Căci ce va face omul care va veni după împărat? Ceea ce s-a făcut şi mai înainte.” Eclesiastul 3/15 “Ce este a mai fost, ce va fi este; Dumnezeu aduce iarasi inapoi ce a disparut.”
Totul are ciclicitate pentru ca nimic din aceasta mizerie sa nu se sfarseasca, ci sa inceapa din nou. Aceasta este motivul pentru care acest dumne-zeu in loc sa dea drumul creatiei sa evolueze o tine pe loc ca sa faca acelasi lucru de mii de ani doar pentru ca acesta este pepiniera lui de suflete cu care se hraneste de mii de ani. In loc se evolueze, viata a degenerat din ce in ce mai rau pana cand nu va mai fi deloc, fiindca somnul constiintei il va face stapan pe acest dumne-zeu peste viata eterna. Au fost patru generatii umane despre care vorbesc miturile omenirii si toate au fost asasinate de acest kiler, iar noi suntem a cincea si ultima. Despre asta in Biblie vorbeste Daniel, un mare invatat al timpului, care a inteles multe lucrui, dar ale carui vorbe au fost rastalmacite cu abilitate in folosul acestui dumne-zeu. Doar istoria este scrisa si modificata de invingatori, nu?
In Eclesiastul 3/2-8 sunt descrisi timpii acestia ai dualitatii si ai ciclicitatii.”Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui. Nasterea isi are vremea ei, si moartea isi are vremea ei; saditul isi are vremea lui, si smulgerea celor sadite isi are vremea ei. Uciderea isi are vremea ei, si tamaduirea isi are vremea ei; daramarea isi are vremea ei, si zidirea isi are vremea ei; plansul isi are vremea lui, si rasul isi are vremea lui; bocitul isi are vremea lui, si jucatul isi are vremea lui; aruncarea cu pietre isi are vremea ei, si strangerea pietrelor isi are vremea ei; imbratisarea isi are vremea ei, si departarea de imbratisari isi are vremea ei; cautarea isi are vremea ei, si pierderea isi are vremea ei; pastrarea isi are vremea ei, si lepadarea isi are vremea ei; ruptul isi are vremea lui, si cusutul isi are vremea lui; tacerea isi are vremea ei, si vorbirea isi are vremea ei; iubitul isi are vremea lui, si uratul isi are vremea lui; razboiul isi are vremea lui, si pacea isi are vremea ei. “
Fiecare generatie umana se naste din cea care a fost inaintea sa, din acesta cauza oamenii actuali nu isi amintesc nimic din ceea ce a fost la inceput, pentru ca nu au fost ei cei de la inceput, ci altii, mult mai potenti. Fiecare generatie care a urmat a degenerat din ce in ce mai rau, nu numai din punct de vedere fizic, pentru ca nu mai sunt giganti, ci, ceea ce este cel mai rau, este ca au degenerat din punct de vedere al intelepciunii, al constiintei si al cunostintelor care pentru ei astazi sunt doar basme, povesti si legende. Biblia aceasta atat de controversata, nu se numeste degeaba cartea de capatai a omenirii. Ea se numeste asa pentru ca este mitul lumii antice originale, dar si al celorlalte generatii care au urmat, numai ca uzurpatorul dumne-zeu si acolitii sai au falsificat-o astfel incat el sa devina patronul vietii.
Sunt o gramada de citate despre acest lucru in Biblie pentru ca omul antic a lasat scris ca radacina este aceeasi, si este singura care mentine si da nastere la tot pentru ca nu poate fi nici atinsa nici modificata, asa, cum s-a intamplat cu tot ce a dat la lumina, care a fost tait, rupt, distrus astfel incat sa nu mai stii niciodata de unde te tragi. Daniel 7-13 “Vedenia pe care am avut-o, când eram culcat în patul meu, a fost: „Mă uitam şi iată un copac în mijlocul pământului, înalt foarte. Copacul creştea şi era puternic şi vârful lui ajungea până la cer şi se putea vedea până la capătul pământului. Frunzişul lui era frumos şi roadele lui multe, şi hrană pentru toţi se afla în el. Sub el căutau umbră fiarele câmpului, iar în ramurile lui îşi făceau cuiburi păsările cerului şi din el se hrăneau toate vieţuitoarele. Priveam în vedenia pe care am avut-o, când eram în patul meu şi iată un înger, un sfânt, se cobora din ceruri; El a strigat cu glas tare şi a poruncit aşa: Doborâţi copacul şi tăiaţi-i crengile, scuturaţi frunzele lui şi împrăştiaţi roadele lui, ca animalele să fugă de sub el şi păsările din frunzişul lui! Iar butucul şi rădăcinile să rămână în pământ în legături de fier şi de aramă, în iarba câmpului! Din roua cerului să fie udat şi cu dobitoacele câmpului să împartă iarba pământului. Inima lui să nu mai fie inimă de om, ci o inimă de dobitoc să-i fie dată şi şapte ani să treacă peste el!” Matei 13/ 31-32 “O altă pildă le-a pus înainte, zicând: Împărăţia cerurilor este asemenea grăuntelui de muştar, pe care, luându-l, omul l-a semănat în ţarina sa, Şi care este mai mic decât toate seminţele, dar când a crescut este mai mare decât toate legumele şi se face pom, încât vin păsările cerului şi se sălăşluiesc în ramurile lui.” Romanii 11/16-17 “Iar dacă este pârga (de făină) sfântă, şi frământătura este sfântă; şi dacă rădăcina este sfântă, şi ramurile sunt. Iar dacă unele din ramuri au fost tăiate, şi tu, care erai măslin sălbatic, ai fost altoit printre cele rămase, şi părtaş te-ai făcut rădăcinii şi grăsimii măslinului,”
Am pus citatul din Daniel langa cel din Matei pentru ca falsificatorii scrierilor au vrut sa indeparteze omul de la adevar si de la intelepciune dand sensuri diferite acestor pilde sau vise, fiindca in cartea lui Daniel, acest citat este visul marelui rege al Babiloniei, Nabucodonosor, vis pe care l-ar fi decriptat Daniel. El spune ca acest copac ar fi regele in persoana care prin porunca ingerului va fi aruncat in bezana, iar inima sa nu va mai fi umana, ci va deveni inima unei fiare, pentru ca el va deveni nebun, lucru neadevarat pentru ca marele rege Nabucodonosor nu a fost nebun nici macar o zi din viata sa.
Ei bine, acest copac este regnul cerului si al pamantului, este toata creatia care a devenit extrem de mare si numeroasa astfel incat a cuprins tot pamantul. Nu poti sa interpretezi altfel acest lucru pentru ca Matei vorbeste tot despre un copac care a venit la lumina dintr-o samanta mica de mustar devenind atat de mare incat vietuitoarele stau in umbra lui, iar pasarile printre ramurile sale. Vedeti, radacinile in toate paragrafe nu pot fi atinse pentru ca sunt sacre, pentru ca daca creatia poate fi modificata genetic, sau prin impreunare sau prin altoire radacina trebuie sa ramana intacta chiar daca este inlantuita, fiindca fara ea totul ar pieri. Inima buna a omului a fost inlocuita cu o inima de bestie, asa cum spune Daniel, pentru ca in ziua de astazi omul si-a vandut sufletul pentru a avea tehnologie, case, masini, functii, pierzandu-si omenia, bunatatea, bunul simt, spiritul pentru adevar, ca sa aiba in schimb polie colorate pentru care se lupta, omoara, dispretuieste si domina pe aproapele sau. Progresul nu consta in tehnologie de ultima ora ci in omenie. Intr-un alt capitol o sa va vorbesc despre ce spune mitul despre aceste generatii umane disparute, care desi au aceeasi radacina au fost atat de diferite.
Cele doua creatii ale Bibliei, in realitate, povestesc despre cele doua moduri in care viata, in toate formele sale, a aparut pe pamant. Prima este singura si adevarata evolutie a vietii in forma materiala, facuta de adevarata creatoare a tot si a toate, iar a doua este manipularea si transformarea vietii in moarte de catre dumne-zeu. Va amintiti ca in multe povestiri, ode, imnuri, Natura este descrisa ca o printesa neasemuit de frumoasa care creaza si mentine totul? Stiti de ce? Pentru ca este vie, pentru ca este eterna si cu ea nici macar acest laudaros neom nu se poate pune. Ea creaza viata pentru ca este vie fiindca ceva mort nu poate sa dea nastere vietii.Oamenii cu adevarat intelepti care au cautat adevaratele izvoare ale facerii vietii ne spun ca tot ce ne inconjoara este viata. Indienii americani au fost asasinati precum animalele nu neaparat pentru a le fi luate pamanturile, ci pentru a li se pierde marea stiinta pe care o aveau despre Natura pe care o respectau, asa cum marelui trib al getilor, gotilor, rumunilor, agatarsilor, chemeti-i cum vreti, a trebuit sa li se piarda urma pentru a nu putea sa mai ai acces la stiinta si cunostintele lor despre puterile nebanuite ale vietii si ale acestei ultime generatii umane.
Mai nou, in timpul nostru, marele Eminescu nu a uitat sa vorbesca despre puterile naturii care ne este prezentata in scoli personificata, nicidecum ca o fiinta vie. Mitul romanilor, Miorita ne vorbeste nu numai despre cum tribul gigantilor Om, care erau adevaratii zei ai pamantului a fost manipulat, manevrat de forte obscure ca sa i se fure puterea, ci si despre adevarata creatoare a vietii. La moartea Omului pusa la cale de ceilalti doi ciobani care nu erau deloc oameni, singura care plange si sufera pentru el este Natura si tot ce era fiinta vie. “Brazi şi păltinaşi I-am avut nuntaşi; Preoţi, munţii mari, Păsări lăutari, Păsărele mii, Şi stele făclii!”. Nimeni nu a vazut ca Miorita este adevaratul mit al Omului care este ucis, iar in locul sau este creata o bestie. Omul este fiul Naturii si el moare ucis de dumne-zeul acesta. Lumea se inchina la Omul care si-a dat viata ca sa va scoata din neantul in care dumne-zeu v-a bagat. E o istorie interesanta si lunga……Va inchinati la voi insusi in loc sa fie acest dumne-zeu si hoardele sale de spirite cei care sa va linga picioarele si sa va ceara iertare pentru nedreptatea si intunericul in care l-au tinut pe propriul lor creator. Nu ati inteles mare lucru, dar in aceasta parte vreau sa vorbesc numai despre ce spune Biblia pe care crestinopatii orbi, surzi si adormiti nu o intelegpentru ca nu o citesc asa cum se cuvine. In a doua parte am sa va explic ceea ce spune acest mit al omenirii cu adevarat.

AUTORE: GABRIELA DOBRESCU / BIBBIA IL LIBRO DEGLI EXTRATERRESTRI

Anunțuri

16 gânduri despre „CAP 13. Cele doua creatii ale Bibliei

  • O intrebare foarte inteligenta si legitima. Sunt chiar fericita ca cineva a gandit atat de departe ca sa puna o astfel de intrebare. Va rog sa mai aveti un ceva rabdare si o sa va raspund cu mare placere pentru ca acest raspuns este un alt capitol al cartii.

 1. A Bonjour forumistii ! Lupta contra mmafiei khazare se intensifica pe zi ce trece ! Si totu e bun ! Arestatari , eliminari fizice , razboi financiar , razboi esoteric ! Pe data de 16 Februarie , gheneralu rus Valeri Gherasimov si omologu lui in State Josef Danfert , a trimis o armata mixta Russo-Americana in Antarctida . Civilii de acolo va hi evacuati in totalitate cu unili mici isceptii . Se pare ca Kabala at hi detonata neste explosibil nuclear in atmosphera ceea ce a facut ca sa se spune ca va avea loc neste represalii de ce nu se izista contra faptasilor ! Lupta asta pentru eliberare de sub jugu satanist se desfasoara deocamdata mai aprig in State , in Israel , in Japan , in Corea de Sud , in Indonesia . In Japan , o prima lovitura de copita de magarushi a fost data primului ministru sub forma unui atac in regula impotriva lui prin publicarea in mai multe gazete a unor articole in care este acuzat de corruptie agravata si insusire frauduloasa de bunuri materiale . Datu lui afara nu mai este decit o vulgara questiune de timp , ma ntelegeti . In Europa , satabnistii , este in a la putere . Dara li se pregateste surprise pe masura . Merkel , care e supusa sionismului , daca nu Isi baga mintili in cap , v’o dau in scris de pe acuma , 90% , nu va mai hi realeasa cancelareasa . E acuzata intre altili de a aduce ,, refugiatii ,, si a provoca destabilizari si dezordine soceala , la ordenu elitelor oculte . Presedintili actual al Germaniei , e partizanu unei intelegeri cu Rusia si partizanu relatiilor comerciale si de buna vecinatate cu rusii . In Frantza , daca Marie Le Pen ajunge presedinta , UE , dispare . Deja Olanda , vrea sa scoata euro din sistemu ei financiar intern . Intre candidatii la presidentza , se afla si un fost angajat de la banca Rothschild . E jokeu khazarilor Presa in general , va tuna si fulgera impotriva lu Trump de numa si il va acuza de toate relili . Si il va discredita la maxim . Degeaba . Magarushii din toata lumea , vrea libertate . Vrea sa traiasca cum le place lor si nu cum ii obliga elitele oculte . Pentru aceasta , trebe recuperata independentza politica si economica . Satanistii trebe aruncati la gunoi . Daca nu se lasa de facut nenorocirili pe care ei le face de secole , va hi vai si amar de ei ! Ps . De curind , neste ,, vandali ,, a profanat v’o 500 de tumbe in neste cimitire Americans . Vandali ? Sincer , am o indoiala . Vandalii ar profana v’o citeva acolo . Nu 500 ! Aicia avem de-a face cu miscari organizate . Alt punt : presedintili Trump , a inceput o cruciada contra laboratoarelor si fabricilor de vaccinuri ! Bill Gates a facut ciocu mic si merge pe tacute . El si altii ca el . Nu o sa-l Mai vedem curind laudind cu fervoare … vaccinurli !

 2. Hakuna matata , forumistii ! Desigur ca alegerea lu Trump ca presedinte al Statelor Unite a fost o surpriza ! De ce ? Pai f. multa lume credea ca Hillary avea sa cishtige fara probleme . Ea era jokeu elitelor oculte , era representanta lu ,, establishment ,,. Numa ca nu a fost asa ! Un conglomerat de fortze patriotice a votat pentru Trump . La o prima vedere , s-ar parea ca el este intruchiparea raului . Toate mediili corporative de presa scrisa si vorbita care este propietatea sionistilor tuna si fulgera de numa contra lu Trump . Dara pentru noi , acea categorie de oamini care sintem pentru relatii de equitate sociala , de o independentza economica si politica cit cit acolo , de libertate ,cit de cit acolo , Trump reprezinta o sperantza . Si , in ultima instantza , chiar si pentru Romania ! Isplic . Trebe sa intelegem , ca atita timp cit sionismu este la putere , sintem anihilati . Sintem sedati , sintem robotizati de catre sistemele politice actuale pentru ca ele este dirijate din umbra de catre fortze oculte sataniste . Fortele astea , vrea ca sa creeze noua ordine mondiala . Pai da , ca asa , ne-ar controla mai usor si mai pe complecte . Ci microcipurli implantate , ominirea at hi sclavia pe complecte si pentru totdeauna . Cel putin , asa crede globalistii . Pe fondu asta , apare cineva ca Trump , pune picioru in prag si spune : ,, Ajunge !!!,, . Si nu numa ca spune . Ci si actioneaza ! Ca un taur , impunge din prima zi sistemu establishmentului ! Cine a mai incercat sa se opuie , a termenat-o rau . Vezi cazu lu Kennedy ! Intre atitea altili . Trump a dat ordenu ca se faca curatenie ginerala in viata socials si politica a US. Printre primele masuri , a fost sa puie in CIA oamini cu fibra patriotica si incorruptibili . In armata , la fel . In posturile chieie , la fel . Acuma , sa him realisti . Nu poate sa aiba loc un shchimb valabil in socetate , daca nu este pedepsiti cel putin unii dintre vinovati . Se cerceteaza activitatile lu soros in Rusia , Hungari si Macedonia . Organizatiili lui care cica este philantropice , este acuzate de subminarea economiei tarilor respective si intentii de destabilizare a vietii politice . Cred ca si in Romania noastra , ar trebui cercetate activitatile ,, philanthropilor ,, sionisti ! De asemenea , ar trebui cercetate si bancili Rothschild & company ! In mod sigur , ele nu participa la prosperitatea Romaniei ci la jefuirea ei ! Trebuie de numa si nemediat o ,, Primavara din Romania ,,, Atentie fratilor Romani de pretutindeni , io nu proslavesc pe Trump ! Nu spui ca e cineva perfect ! Tot ce vreau io sa reliefez e faptu ca poate hi un izemplu pentru alte tari ! In ce sens ! In sensu eliberarii economiei Romaniei noastre din miinili sionismului , in sensu ca trebe pusi la conducere oamini care sa hie patriotti si nu corrupti care fura si inseala poporu nostru cu un tupeu de derbedei ! Sa punem neste politici la care sa nu le hie teama de masoni si alte lighioane de felu asta ! Logic , acuma ! Voi cetateni cinstiti , decenti , capabili si chiar patrioti , sinteti mai multi decit satanistii sau cei vinduti lor ! Aduceti-va aminte ca sinteti urmasi ce daci ! Si , in caz de nevoie , va puteti infrunta cu or si cine . Si masonii ar face mai bine daca ar ajuta la progresu tarii ! Si printre ei este lume care ar putea face ceva bun pentru Romania ! Un gazetar American , Alex Jones , are o surprise pentru cititorii lui . Va da in premiera , o lista cu cei ce urmeaza sa hie arestati . Este o lista plina cu nume grele din lumea politica , economica si din gazetarie ! Va hi o batalie mediatica de numa caci gazetili sionistilor , tv. lor , radiourli lor , etc .etc. , se va dezlantui contra lu Trump ! Va acuzat de toate relili din lume ! Dara el , e pregatit . Repet , nu o hi el perfection intruchipata , dara asupra unui lucru are dreptate : sionismu trebe doborit ! Si o omelette nu se face fara sa spargi oua ! Ps . In Romania , Nu se poate spera ceva mai bun atita vreme cit sintem supusi sionismului !

 3. Tony Victor Moldovan, in cartea sa ” Programul terra” tot la aceeasi concluzie a ajuns. Important este sa ” citim printre randuri” .

 4. Hakuna matata , forumistii ! Nu peste mult timp , va hi sarbatoarea de Paste . Ziua in care Maestrul ( caci a fost unul , fara nicio indoiala ) a fost omorit de catre romani sub instigatia evreilor farisei . De data aceasta , voi veni cu neste amanunte mai pputin cunoscute de catre lume in general si trecute cu vederea intentionat sau nu de catre biserica . Dará mai intii un scurt prólog . Noi , ominirea , trebe sa intelegem si sa acceptam un lucru : nu am fost niciodata singuri ! Si nu sintem . Si nici nu vom hi ! Permitati-mi sa repet c’e-am mai postat cinva . Pamintu nostru a fost si este un laborator . Si aicia s-a creat viata vegetala si anímala printre multe altele . Cum a fost posibil ? Cinva , s-a reunit reprezentantzi ai unor cevilizatii extraterestre , cevilizatii cu un grad de dezvoltare spirituala si o tecnologíe inspaimintatoare pentru mintea noastra . Si reprezentantii astia era din diferite galaxii si era de diferite forme si dimensiuni . Si li s-a cerut sa prezinte un proiect de creatie vie care sa poata traí si sa se dezvolte in ráport cu conditiili existente pe planeta Pamint . S-a retinut intre 12 – 20 proiecte. Cifra variaza . Vom lúa ca ipoteza cifra 12 daca 20 ni s-ar parda prea mult . Si aceste 12 cevilizatii , s-a pus pe lucru . Si resultatu final a fost : Omul si Femeia ! Deci a izistat un om si o femeie originari . Iata de c’e sintem únici in Univers ! Avem gene unice ! Sintem produsul a cel putin 12 cevilizatii , ca sa nu spunem mai mult . Si fíecare din ele ne-a pus cite ceva útil , ma ntelegeti . Las la o parte faptu ca sufletu nostru e nemuritor ! Cin murim , de fapt , se distruge corpu , ambalaju in care se afla sufletu dara sufletu se duce apre alte dimensiuni . Si asta , e valabil pentru fíecare dintre noi ! O parte din alte cevilizatii care nu participase la proiectu ,, Umani ,, a inceput sa vaza umanii cu ochi raí . De invidie . Caci chiar daca nu aveam tecnología lor , noi umanii aveam si avem ceva mult mai pretios : calitatile a cel putin 12 cevilizatii si noi umanii vineam si venim cu ele din nastere ! Dará cum am fost si sintem tinuti cu capu in sac , nu ne-am dat seama de asta inca . Si se face totu ca nu aflam . Unili din cevilizatiili astea , nu se mai afla in dimensiunile spatio – temporale accesible noua umanilor dara altili da . Si ele revendíca dreptul lor asupra creatiilor lor , Adicatelea asupra noastra ! Vrea sa ne recupereze ! Cevilizatiili acelea nu ne-a creat ca sa him sclavii cuiva , sa facem razboaie , sa distrugem planeta ! Nu ! Ne-a creat ca sa him independentzi , sa ne ajutam unii pre altii . Si intr-o zi sa ne íntegram in sfirsit in marea famelie formata din fratii si surorili noastre din alte parti ale sistemelor solare si din alte galaxii ! Pare o poveste , nu-i asa ? Si totusi , io sint convins ca asa va hi . Niminea nu ne poate opri ! Or si cine ar vrea sa ne mai tie pe loc , va da gres ! Or si cine ar hi ! Avem protectori puternici in Univers si le va baga mintili in cap , ca sa zic asa lu or si cine vrea sa ne distruga ! Protectorii astia este satui de nenoricirili pe care le facem noi umanii ! Nu va mai trece multa vreme si Ei va interveni ! Ma rog , e alta iacnie de peste , cum s-ar zice . Sa revenim la Madstrul Isus . In treacat hie spus , venirea lui printre noi , a facut parte dintr-un program dinainte stabilit . ( va urma )

 5. Domnule Marinica,urmaresc si va citesc de mult timp postarile Domniei Voastre asteptandu-le mereu „ca pe painea calda” cum bine zice o vorba din batrani!M-as bucura(si cred ca nu sunt singurul) daca ati dezvolta subiectul genezei noastre,al istoriei adevarate a omenirii,al drumului pe care-l vom avea de parcurs- ca sa zic asa- in viitorul apropiat si mediu,al cauzelor care au stat si mai stau inca la originea mizeriei existente pe Terra ,s.a.m.d.,bineinteles cu acordul Doamnei Gabriela Dobrescu.Respect si stima.

 6. A Bonjour forumistii ! Domnule Sorin , va multumesc pentru aprecierea d-vstra . In legatura cu subectu genezei , c’e sa spun ? E o tema f. complícata . Deocamdata , ( zic eu ) , hai sa avem un pic de rabdare si sa asteptam . Sint sigur ca Gabitza ( d-na Gabriela ) va aborda lucrul acesta intr-o zi . Si puteti fi sigur ca dinsa este cineva realista care e meticuloasa in activitatile ei . Si eu astept sa-i cetesc articolele .

 7. Hakuna matata , forumistii ! Maestrul Iisus . ( urmare ) In postarile precedente cu Iisus , am vazuta ca mama lui , María si tatal lui Josef ( care a fost si tatal lui biológic dupa parerea mea ) l-au luat si au fugit in Egipt . Acolo a traít vreme de 2 ani in Alexandria . Dupa moartea lu Irod Edomitul in anu – 4 en ., parintii lu Iisus a revenit in tara . María , mamá Lui , era ferm convinsa ca micutu Iisus avea sa hie un viitor mare om politic care avea sa scoata Israelu de sub jugu roman . Deci era ceva polític si nicidecum religios , cum da duma biserica . De aceea , María credea ca era mai bine ca familia sa se stabileasca in Jerusalem , centru politic , pentru ca sa hie mai aproape de viata política si nu in Nazareth , un sat pierdut pe uneva . Numa ca Josef se opune de numa . Caci in locu lu Irod , ajunge Arquelao , alt asasin . Jose se sperie , teme pentru Iisus , si , as este cum familia pleaca la Nazareth , mai departe de Arquelao . Urmeaza o perioada despre care nici apostólii si nici biserica nu face mentione speciala . Copilaria lu Iisus . Biserica in general , numeste perioada asta , ,, anii pierduti ,, ai lu Iisus . Ani pierduti ? Nicidecum ! Cin familia ajunge in Nazareth , Iisus are 3 ani . Era anu – 4 era noastra . In Nazareth Iisus , a vazut crescind cei 8 frati si surori . Cin el avea 14 ani , Josef , moaré iar Iisus devine cap de famelie . Munceste de totu si de toate fara sa se plinga vrodata . Él a traít in Nazareth 24 de ani piña la virsta de 27 de ani ! Voua vi se pare ani pierduti ? Si , ca si orice alt tinar , isi face intrebari asupra vietii si asupra rolului Lui ca fiintza omineasca in lumea inconjuratoare . Iisus , este inca o fiintza paminteasca ca or si care . La virsta de 27 de ani , Iisus poate in sfirsit sa-si indeplineasca un vis : acela de a calatori ! Printre altele , viziteaza Alexandria in Egipt . Acolo se minuneaza cu lecturi in Biblioteca din Alexandria ! Contempleaza piramidili din Egipt ! Dupa aia pleaca la Cartagina in Tunisia de azi . Apoi in Malta . Peste tot observa lumea , oaminii in general si invata de la ei lucruri pe care nu putuse sa le invete in Nazareth . Apoi ajunge la Syracuza . De acolo pleaca la Roma intrinda in ea prin Vía Apia ! Acolo merge la Colisseum si se minuneaza de frumusetea spectacolelor din timpu imparatului Tiberius . Dará mai ales , participa in discutii cu lumea erudita romana pastrind totusi anonimatu . Deocamdata , El este provincialu din Nazareth . De mentionat , este faptu ca ani mai tirziu , cin Pavel si Petru predica in Roma invataturi din scripturile sfinte , era lume care le spunea : ,, – Noi am auzit deja vorbindu-se despre lucrurili astea mai inainte ,,. Pai da , se auzise . Si din gura viitorului Maestru care trecuse pe acolo . Dará biserica nu a vorbit si nu vorbeste despre asta . Vorbeste despre ,, anii pierduti ,, ai lu Iisus . Iisus continúa cu voyaju si ajunge la Corintho si Athenas . Apoi Chipru si in sfirsit in Sifia de azi . De acolo se duce spre Marea Caspica si continúa cu observarea lumii intilnite . Apoi se intoarce la Nazareth . Acolo i se ceruse in repetate rinduri sa participe la miscari de insufectie contra romanilor . Dara El refuzase de fíecare data . ( va urma )

  • marinica, baiete, comentezi mult, fara sens si pe linga subiect doar ca sa te auto-satisfaci, dar cu certitudine deranjezi. esti unul din cei care fac lumea sa evite blogul asta, altminteri bine construit.

 8. Si inca o intrebare,,Daca biblia este luat ca argument pentru anumite dovezi ascunsa,de ce nu se ia in considerare faptul ca la inceput a fost cuvantul.Scum e scris ,soarele si luna au fost creata a 4 zi,In practica ,pamantul nu e o planeta ,e static si cei doi astrii se invart deasupra si nu invers.Multumesc

 9. domnu’Dan…daca ati citi cu atentie biblia(nu am scris „Biblia”,din motive intemeiate)ati ramane „mut”..nu de admiratie…ci de stupoare,vizavi de ce a facut acest dumnezeu biblic yehova,yahweh,sau cum i-o mai fi spunand…biblia este legata strict de poporul ales,adica de evrei …(daca vrei iti dau citate exacte din biblie..)care nu e decat o carte de povesti ,care a fost scrisa,rescrisa…de mii si mii de ori ,nemaivorbind de modificarile care i- au fost aplicate…si daca iei mot-a-mot ce scrie in biblie inseamna ca inca nu ai descoperit cine esti tu in realitate…zice nea isi ca” toti sunteti zei…”si ca nu tre sa cauti afara ce-i inauntru…si ca biserica e trupul si nu o cladire uriasa impodobita in care stau niste popi hoti si pedofili…etc,etc…blablabla…A!si inca ceva:dna Gabriela stie foarte bine ce vorbeste…ca si nea Marinica,chiar daca scrie intr-un stil mai…romanesc…Respecte!

 10. „Creştinismul a fost o mişcare revoluţionară pornită din Palestina, finanţată cu bani evreieşti și răspândită în popor de agitatori evrei prin toate mijloacele posibile”..” Cât despre documentele care alcătuiesc Biblia voastră, nu faceţi decât să le căutaţi, dar nu le citiţi cu atenţie. Am făcut o treabă bună, căci voi ascultaţi orbeşte propaganda noastră.”
  http://frumoasaverde.blogspot.ro/2015/07/un-act-de-acuzare-adevarat-impotriva.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s