Medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile

Revin cu o temă de actualitate stringentă, ce se manifestă, din păcate, în industria medicamentelor de sinteză pe care omenirea le folosește zilnic. Savanți cu renume mondial din aria medicinii au atras de nenumărate ori atenția asupra faptului abominabil, că medicamentele nu sunt fabricate în folosul sănătății maselor umane, ci sunt menite să mențină maladiile în stare cronică, de pe urma cărora industria farmaceutică să câștige cât mai mulți bani. Printre alte mărturii în acest sens, cităm din declarația laureatului Premiului Nobel pentru Medicină, Dr. Richard J. Roberts:

Dr. Richard J. Roberts, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină.

„Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli. (…) Industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulți bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră.  (…) Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă şi de aceea nu se fac cercetări în acest domeniu. (…) Aproape toți politicienii – şi ştiu ce vorbesc – depind cu nerușinare de acele companii multinaţionale farmaceutice care le finanţează campaniile. Restul sunt vorbe goale.” (Sursa: publicația spaniolă La Vanguardia).

Chimistul Shane Ellison, om de știință cu masterat în chimie organică, fost angajat al Array BioPharma și Eli Lilly, a declarat în mod public:

„Când am lucrat în industria farmaceutică, acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: Țineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm. (…) Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația. (…) Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide”.

Pe de altă parte, după cum reiese din documente guvernamentale secrete britanice, de curând declasificate, vaccinurile sunt o farsă pusă la cale de companiile farmaceutice multinaționale. (Sursa: Revista internațională Nexus new times magazine). Și mărturii în acest sens pot continua, fără să afecteze orientarea macabră  a  trusturilor farmaceutice internaționale.

Eficiența terapeutică a medicamentelor procesate de industria farmaceutică este redusă, în comparație cu efectele secundare dezastruoase  pe care le cauzează în planul sănătății umane. Unele substanțe chimice cauzează și stări de dependență la medicamente pe care bolnavul le consumă zilnic.

Efectele terapeutice ale antibioticelor sunt pe ultima sută de metri

Efectele curative ale penicilinei, descoperite întâmplător în anul 1928 de către Alexander Fleming, se diminuează pe zi ce trece din cauza modificărilor genetice ale microorganismelor patogene. Virușii și bacteriile cauzatoare de boli și-au dezvoltat o serie de mutații biologice, ceea ce le face rezistente la antibioticele actuale. Industria farmaceutică nu face investiții în sectoare de cercetare, ca să contracareze acest fenomen nefast. Efectele terapeutice ale antibioticelor sunt pe ultima sută de metri și nu s-a făcut nimic pentru înlocuirea acestor medicamente, necesare pentru combaterea unor viruși și bacterii letale. Industria farmaceutică nu este interesată nici de efectele negative pentru sănătatea umană, rezultate în urma combinării ulterioare a unor substanțe chimice din diferite medicamente de sinteză în organismul bolnavului.

Medicamentele produse de industria farmaceutică sunt testate numai pentru bărbați

Un amic, medic primar, își exprima deunăzi nedumerirea, că pentru tratarea unor boli a prescris același medicament în cazul pacienților bărbați și femei, dar a constatat diferențe notabile privind eficacitatea medicamentelor asupra pacienților săi. Medicul nu era la curent cu faptul că medicamentele produse de industria farmaceutică sunt testate numai pentru bărbați. Datorită psihofiziologiei diferite ale femeilor, vor trebui elaborate în cel mai scurt timp posibil și medicamente destinate femeilor. Este vorba de o neglijență condamnabilă a industriei farmaceutice.

Reclama agresivă pentru medicamente prin mass-media

Zi de zi populația planetei este agresată cu sute de reclame prin mass-media scrisă și audio-vizuală, prin care este îndemnată să cumpere medicamente pentru tratamentul diverselor boli de care suferă (sau închipuindu-și că suferă), zădărnicind astfel eforturile medicilor de a prescrie, în cunoștință de cauză, modalități terapeutice individuale. Și nu poate fi oprit acest flagel, din cauză că trusturile de presă colaborează – contra cost – cu industria farmaceutică.

La orizont se află amorsată o bombă biologică: o specie letală de mycoplasmă

Ce pot face guvernele în sensul prevenirii înmulțirii necontrolate a populației terestre? Fac ceea ce știu îndeobște să facă: să declanșeze războaie regionale și mondiale, să răspândească epidemii la nivel zonal și global. Pentru acest scop abject se păstrează, în relativ secret, un agent patogen deosebit de virulent, ce se manifestă cu simptome de gripă dar nu este gripă, cu care majoritatea populației a fost infectată deja prin vaccinări obligatorii: mycoplasma

Mycoplasma, agent patogen deosebit de virulent, ce va decima populația globului în viitorul apropiat.

La nivelul de informare a populației se cunoaște faptul că principalii agenți  patogeni ce declanșează diverse maladii la specia umana, sunt grupați în două clase: viruși și bacterii. Despre cel de-al treilea și mai important agent patogen, ce va provoca o epidemie globală, se păstrează tăcerea: o specie letală de mycoplasmă. Inocularea cu mycoplasmă prin vaccinăriri obligatorii, va reduce drastic în viitorul apropiat populația Terrei, dar nu în mod selectiv. Vor deceda semeni valoroși, laolaltă cu indivizi care nu au nicio legătură cu progresul societății umane. (Sursa: Revista internațională Nexus new times magazine).

Omenirea se află sub spectrul modificării genetice a virusului rabiei (turbării), astfel ca acesta se va transmite și prin aer

Virusul rabiei.

Rabia (turbarea) este o boală produsă de un virus care atacă sistemul nervos central. Animale infectate cu virusul rabiei răspândesc boala prin intermediul salivei sau a contactului direct cu țesutul animal sau uman. Omul poate lua rabie în urma mușcăturilor produse de animale sălbatice sau domestice bolnave, cât și prin contact direct cu saliva acestora. Perioada de incubație a virusului rabic este de circa 5 săptămâni. Primele simptome care apar sunt durerea si amorțeala la locul mușcăturii, urmate de febră, arsură, mâncărime, tuse sau senzația de gât uscat, durere abdominală, anxietate, neliniște ce poate evolua spre agitație extremă. Ulterior, apar perioade de comportament bizar, cu halucinații, delir, frica de apă (hidrofobie), frica de aer (aerofobie), spasme musculare la nivelul mușchilor feței, gâtului sau a diafragmei, urmate de convulsii, fluctuații mari ale temperaturii corporale, ale pulsului și presiunii sangvine, insuficiență cardiacă și respiratorie, comă. (Sursa: SfatulMediculului.ro).

Virusul rabiei, ca orice virus dezvoltă în timp diverse modalități de inoculare a speciilor biologice terestre. Potrivit concluziilor oamenilor de știință, nu se poate exclude faptul ca acest virus, teribil prin efectele negative ce le produce asupra organismelor vii, să sufere o mutație genetică astfel încât se transmită și prin aer. 

În laboratoare militare se fac experimente genetice pentru crearea unor viruși periculoși, transmisibili prin aer.

 

Potrivit unor informații neoficiale scăpate din laboratoare  militare, se fac experimente pentru crearea unor arme biologice cu efecte catastrofale asupra sănătății și vieții umane, printre care și un proiectil ce va dispersa prin aer virusul rabiei. Dacă vor fi scăpate experimentele de sub control din cauza unei erori umane sau din rea intenție, se va declanșa o pandemie de rabie, care va decima o însemnată parte a speciei umane, întrucât nu există niciun tratament medical pentru oprirea evoluției acestei cumplite boli.

Industria farmaceutică în contextul proliferării necontrolate a speciei umane

Populația Pământului a depășit 7,3 miliarde de oameni, pe care planeta noastră nu îi mai poate hrăni din cauza împuținării resurselor de hrană, din vina exclusivă a omului. Până în anul 2050, ONU preconizează o creștere a  populației terestre la peste 9 miliarde de oameni. Înmulțirea necontrolată a populației va duce la analfabetism, foamete, pandemii și conflicte armate pentru hrană și apă potabilă. Omul este cea mai iresponsabilă specie de pe Terra, distrugând sistematic mediul în care trăiește; și se înmulțește peste măsură.

Explozia demografică mondială se revarsă către țările avansate din punct de vedre economic, constituind o povară pentru plătitorii de biruri din țările occidentale.

În timp ce guvernele lumii se pregătesc să reprime proliferarea  demografică mondială prin războaie nucleare, prin arme chimice, bacteriologice și infestarea omenirii cu microbi patogeni, eu cred că există o cale de mijloc pentru a ieși din acest impas: o parte din bugetele militare să fie alocate pentru educație și pentru sănătatea populației din țările sărace, inclusiv pentru dezvoltarea economică a zonelor defavorizate. Populațiile trebuie să rămână în locul lor de obârșie și să participe activ la progresul economic al țărilor de origine, în loc să migreze către alte regiuni geografice, care au beneficiat de aportul fizic și intelectual al cetățenilor din țările respective. Costurile unei reforme în acest domeniu vor fi incomparabil mai mici, decât cele necesare pentru a stăvili exodul maselor umane din țările subdezvoltate și ravagiile pe care aceștia le vor face în țări dezvoltate economic.

Este necesară totodată, o reprogramare a subconștientului uman pentru  al face pe om capabil să gândească cu mintea sa, ce trebuie făcut pentru împuținarea populației globului pe căi naturale, pașnice și în mod selectiv. Mai ales în mod selectiv; cititorii vor înțelege la mă refer.

De zeci de milioane de ani pe Terra coexistă o diversitate de culturi umane, ce sunt adesea în contradicție reciprocă. Pe o parte există așa-zise societăți civilizate, cu progrese științifice și tehnologice evidente, iar pe de altă parte se află triburi primitive, a căror interese sunt diametral opuse cu scopul urmărit de omenire. Între cele două segmente ale civilizației umane se situează populațiile din lumea a treia, aflate în curs de migrare (a se citi: în curs de năvălire) către zone dezvoltate economic. Este dificil de stabilit un echilibru viabil între aceste culturi din perspectiva unei democrații perimate, care și-a pierdut demult eficiența practică.

Pe Pământ au coexistat și coexistă umanoizi ce trăiesc în culturi diferite. În acest sens, nimic nu s-a schimbat în gândirea umană.

 

Femei schilodite de obiceiuri barbare. În numele unei democrații depășite din punctul de vedere al aplicabilității practice, oameni de știință, religiile și mass-media internațională le numesc culturi umane, ce trebuie păstrate fără ingerințe exterioare.

 

”Vrăjitorul” unui trib de canibali din Papua Noua Guinee, care decide ce semen să fie ucis și mâncat de membrii tribului. Papuaș dintr-un trib din Noua Guinee. Inutil să precizăm valoarea sa umană.

 

Pe Terra există și în zilele noastre triburi de canibali, despre care mass-media tace în numele unei false democrații.

Cade în sarcina industriei farmaceutice să participe la rezolvarea acestei  probleme, cu adevărat spinoasă pentru omenire. Oportunitatea sterilizării unor segmente ale populației terestre în viitorul apropiat, nu trebuie privită sub aspectul unei crime împotriva umanității, din moment ce acei umanoizi se pregătesc să migreze în țări dezvoltate economic și să profite de munca altor semeni. Populațiile din lumea industrializată au șanse minime să se opună instinctelor primitive, violente ale migratorilor. Aceștia beneficiind de virtuțile” unei democrației anacronice, își vor impune credințele și obiceiurile lor ancestrale, distrugând cultura, știința și tehnologiile occidentale pe care nu le vor înțelege. În cest mod este posibil să fi dispărut civilizații anterioare ale omenirii.

Industria farmaceutică în loc să elaboreze medicamente care să mențină bolile în stare cronică, din interese financiare meschine, mai cu folos ar fi să investească în cercetare pentru crearea unor medicamente eficiente, care să contribuie la vindecarea definitivă a unor maladii de care suferă omenirea. Marile trusturi farmaceutice transnaționale sunt interesate  numai de sporirea profitul financiar, în dauna sănătății umane. Care să fie rostul acumulării de capital, în accepția minții managerilor din industria medicamentelor? Viața omului pe Pământ este foarte scurtă; iar când pornește în eternitate, nu ia cu sine averile adunate în timpul vieții, averi ce rămân de izbeliște după trecerea sa în neființă. Cred că este vorba de un blocaj cerebral, ce va duce în viitorul apropiat la extincția speciei umane, blocaj cauzat de gândirea dificilă masculină, ce se propagă ca o pandemie pe planeta noastră. A se vedea în acest sens și articole apărute în Jurnal Paranormal, cu titlurile: Imperii antice prospere și pașnice, conduse de femei, despre care istoricii nu vorbesc; și Omenirea se află la un pas de autodistrugere. Se poate salva, fără convulsii sociale, prin matriarhat.

(Pentru acest articol au fost folosite fotografii postate pe internet.)

Sursa: http://jurnalparanormal.ro/content/un-secret-teribil-al-industriei-farmaceutice-medicamentele-nu-sunt-elaborate-ca-s%C4%83-vindece

Reclame

27 de gânduri despre „Medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile

 1. Hakuna matata , forumistii ! Maestrul Iisus (urmare ) . Un alt fapt din viata lu Iisus care a fost ignorat de catre apostóli si biserica este o calatorie pe care Iisus a facut-o la muntele Hermon . Se afla la frontiera actual dintre Israel si Liban . Apostólii nu a isplicat niciodata c’e s-a intimplat acolo cu viata lu Iisus . El s-a retras intr-o grota pentru a medita . Si acolo , printre-un proces de neinteles pentru mintea noastra , a avut loc phenomen fantastic ! Un proces in urma caruia , Iisus intra in posesia Naturii Lui divine . Mai bine spus , o recupereaza caci El se reíncarnase in fiintza omineasca . Incepinda din acel moment , Iisus fiintza omineasca , …. stie cine este cu adavarat ! Si stie acuma pentru c’e a vinita pe pamint intruchipat in om . De aicia inainte , Iisus este Iisus divinul !! De om , nu mai are decit infatisarea si graiu . Cu spiritul Lui , este alte treburi . Dupa un timp , se duce la riul Iordan une varu lui , Ioan botezatoru il boteaza . Dupa asta , Scripturili ne spune ca Iisus a plecat in desert ca sa hie pus la incercare de catre necuratu . O alta manipularé a bisericii . Iisus a fost plecat 40 de zile dar nu in desert ! Él a fost intre-un loc cu multe coline si máslini . Intr-o localitate care azi nu mai izista . Si nu a stat 40 de zile fara sa manínce ! La drept vorbind , El a traít cu neste beduini . S-a bucurat de ospitalitatea lor . Si cind se indeparta de ei , mergea printre máslini si medita . Él stia ca ora Lui se apropia si trebuia sa inceapa mai intii activitatea de propagare a mesajului Lui . Un mesaj simplu : ,, Voi toti sinteti copilasii !ui Dumnizeu , fara deosebire de starea voastra soceala actuala , indeferent de une sinteti si indeferent de límba si coloarea voastra !! ,,. Mesaj dinamita in special pentru evreii farisei care era f. selectivi , elitisti si sclavagisti , ma ntelegeti . Dupa botezarea lui , El se retrage aproape de lacu Tiberiade . Pe data de 12 Iunie , anu 26 era noastra , Ioan botezatoru este arrestat de catre oaminii lu Antipa , guvernatoru . E lucru stabilit ca Ioan botezatoru , avea o reputatie destul de sólida in rindu credinciosilor si avea multi fani , cum s-ar zice . El va ramine in inchisoare piña pe 10 Ianuarie anu 28 e.n. Pe 10 Ianuarie , este decapitat iar capu lui este adus pe o tava lu Salomee fica lu Irodias . Pina aicia , istoria este cunoscuta . Dará acum sa vedem ceva c’e atita apostólii cit si biserica a trecut sub tacere . In timpu in care Ioan era inchis , simpatizanti de Ioan s-a dus in repetate rinduri pe malu lacului Tiberiade la Iisus si l-a cerut sa intervina pentru a scapa pe Ioan . Insa , or si cit ar parea de nedrept , Maestrul Iisus nu a miscat un deget pentru Ioan . De aici a aparut neste conflicte intre fanii lu Iisus si cei ai lu Ioan . Conflicte care a durat piña dupa moartea Maestrului ! Intre fanii lu Ioan care a vinita la Iisus dupa ajutoru a fost si un anume … Iuda Iscariotul ! Avem decí un motiv de suparare din partea lu Iuda pe Maestru Iisus . Atitudinea lu Iisus pare condamnabila la o prima vedere . Dará sa vedem un lucru . Iisus stia ca Ioan prin compórtamentu si predica lui , era o sursa permanenta de conflicte si dezorden. Chiar daca l-ar hi scapat o data din inchisoare , l-ar hi arrestat din nou . Si tot asa . Asa ca , Iisus a lasat destinu sa-si continúe drumu . ( va urma )

  • Da, iar daca vei citi Coranul, vei constata de cate ori ii aminteste pe evrei ca fiind responsabili pentru dezastrul de pe pamant. Se spune in Coran ca, la sfarsitul timpurilor, si piatra va spune ca in spatele ei sta ascuns un evreu. Frustrarile nasc grupuri legionare, fasciste. Am auzit ca si Roxin e legionar. Niciodata nu elimini un rau prin alt rau. Nu ai cum sa-i invingi tinand cont de faptul ca toti liderii lumii li se ploconesc. Ii invingem mergand cu Dumnezeu. Cu Dumnezeu nu merg avarii care nu fac nimic in jurul lor de teama ca se saracesc. Daca m-ar fi ascultat romanii din grupurile asa zis spirituale si ar fi mers toti pe Altruism si Daruire, am fi fost acum foarte sus ca nivel de constiinta iar Romania nu ar fi sub diktatura fascista a lui Iohannis. La ce ne foloseste acum sa rumegam istoria glorioasa a dacilor? Nationalismul exagerat de masonerie si grupurile „dacilor” a crescut EGO-ul acestui popor pana la cote alarmante. Din cauza fumurilor de alesi n-au mai observat dezastrul ecologic din Romania. Evreii sunt vinovati de multe, dar nu ei au pus acest popor sa-si distruga tara si copiii. Trufia si prostia merg mana in mana. Trufasul este primul inhatat de Satana. Trufasul a ales regatul acestei lumi atunci cand a crezut minciuna cu alesii si nealesii. Si Argeseanu s-a imbolnavit de virusul „ales”. Reikieistii toti se cred mai presus decat noi, pentru ca se cred initiati. Initieri de doi bani cumparate de la maestri obscuri. In timp ce Dumnezeu iti vorbeste prin tot ce te inconjoara. Cu conditia sa iubesti ceea ce te inconjoara. Daca treci cu nasul pe sus pe langa maidanezul scheletic tot orb ce cauta pe Dumnezeu in carti vei ramane. Carturarii sunt genul de oameni care l-au tradat pe Iisus. Pentru ca mintea nu poate cuprinde Iubirea. E prea ingusta. Prea trufasa.

 2. A Bonjour forumistii ! Acuma vom trata un alt punt sensibil din istoria religiei . Si anume cum , cu o falshitate s-a creat biserica católica care este cea c’e este in ziua de azi . Dragi cetitori , daca printre voi este credinciosi fideli in mare procentaj scripturilor , atuncea a va rog io din f. mult , nu mai cetiti c’e urmeaza pentru ca nu o sa va placa ! Va asigur totusi ca intentia mea nu este aceea de a leza sensibilitatili religioase ale cuiva . Io stiu c’e este sa hii credincios pentru ca io insumi sunt unu ( dupa c’e am fost un ateu de numa ) ma ntelegeti . Io crez in Dumnizeu ( slavit hie numili Lui ! ) . Dara Dumnizeu acesta in care io crez , si care poate ca nu este preponderent religios , nu este zeu criminal , barbar , care cere sacrificii de tot felu . Si mai ales care ne tine ca pe neste sclavi in serviciu celor care traieste ca neste paraziti pe spatele ominirii . Nicio grija . Si asasinu asta va da socoteala intr-o zi in fata adavaratului Creator al nostru ! De alfel , momentu scadentzei se apropie . Aproape ca bate la usa . Dará ma rog , e alta poveste , cum s-ar zice . Sa revin la infiintzarea bisericii catolice care numara azi un miliard de fideli . Intr-o zi , Maestru Iisus , vorba cu apostólii . Si la un un moment dat El ar hi spus , aprox . caci difera un pic de la o sursa de informatie la alta : ,, – Si eu iti spun ca tu esti Petro , si peste roca asta voi construí biserica mea si nici moartea nu o va putea distruge . Iti voi da cheili regatului ceresc si ceea ce tu vei lega pe pamint , va hi legat si in ceruri . Si ceea c’e tu dezlegi pe pamint , va hi dezlegat in ceruri ,,. Matei 16 : 18 . A infiintzat oare Iisus o biserica ? Surprinzator , nu ? Repet , a fundat Iisus o biserica ? NU ! NU ! Nu era nici stilu si nici intentia Lui de a crea …. biserici ! Daca ar hi fost asa , milioane de oamini ar hi ramas pe dinafara mesajului Lui .Milioane de oamini ar hi ramas fara sperantza !! Nu ! Maestru a spus alceva . Si nu s-a adresat numa lu Petro ci lat toti apostólii : ,, – Io va spui voua ca peste inimili voastre voi construí FRATIA SPIRITUALA ( nicidecum o biserica ) a regatului ceresc . Si peste Roca asta spirituala , voi ridica realitatili eterne ale regatului Tatalui meu si nicio fortza va putea face ceva contra acestea Fratii Spirituale !,,. De aicia in colo incepe marea falshitate o data cu presupusa fundaré a bisericii de catre Iisus prin Petró ! Dupa invierea Maestrului , Petró este ales lideru indiscutabil al noii miscari care se va numi Christianism . Si , cineva se puse a redactar evangheliili . Si nu numa asta . Dar a shchimbat pe complecte multe din ceea c’e gindise , spusese si facuse Maestru Iisus . De aicia a rezultat multe falshitati care dureaza piña in ziua de azi . Una din falshitatili astea ( caci ele este numeroase , ma ntelegeti ) este si urmatoarea . Maestru Iisus predica in templu . La un moment dat , aude neste zgomote facute de catre cei care shchimba bani si cei care vindea anímale pentru sacrificii . Biblia en spune ca Iisus ar hi lúat un bici si ar hi lovita pe unii din astia cere profana templu cu activitati comerciale . Iisus lo importante da cu biciu ? Haida-de bre ! El nu a propagat niciodata uzu violentei . Nu a tolerat nicio forma de violenta . Niciodata ! Intre motivili care nu il lasa sa manifesté violentza fata de oamini , era unu special despre care poate ca am sa va postez ceva intr-o zi ! C’e a facut El , a fost alceva . S-a dus si a deshchis portili de la tzarcuri si a liberata asfel boíl , ghitzeii , oili , berbecii si tzapii . Si toata gloata asta de anímale a fost cea care a rasturnata mesele cambistilor si negustorilor ! De mentionat e faptu ca o mare parte a evereilor care se afla pe acolo , aplauda la scena deshchisa liberarea animalelor . ( va urma )

  • Probabil ca Biserica la care se referea reprezenta Sistemul Dumnezeu diferit de matricea oilor. In acel sistem fiecare dintre noi suntem unici. Adica, invers decat au incercat comunistii atunci cand au creat o masa de roboti controlati prin frica. Si invers decat fac grupurile new age care egalizeaza prin spalare pe creiere a turmei chemate la guru cutarescu sa le deschida chakrele. Si invers decat face BOR care ii invata pe enoriasi sa nu judece si sa nu cerceteze. Pentru ca Iisus a fost tradat, au trebuit sa mai vina si alti Invatatori. Toti au fost sacrificati de oi pe altarul lui Satana. Oile merg toate in aceeasi directie si chiar ii ucid pe cei rebeli, atipici. Asa erau sa ma ucida „spiritualii” din grupurile de pe net cand le-am spus ca suntem in bucla de timp si ca Dumnezeu nu ne va permite Saltul in 5D cum propagau ei minciuni, pentru ca Universul ne percepe ca pe niste virusuri care alimenteaza cu vorbe goale sistemul Satana, dar nu fac nimic concret in jurul lor. Internetul e o panza de paianjen ce ne separa de Lumina. De aceea sforaie romanii si de aceea nu au revelatii curate. Voi ati construit deja un egregor. Daca doar asta ati facut in acesti ani, adica ati postat si comentat, sunteti captivi in propria vorbarie. Daca ati mai facut si altceva, in plan fizic, pentru ecosistemul in care unii traiesc doar ca sa moara, sunteti sus si va apropiati de iesirea din Matrix.

 3. Ca de obicei,postare extraordinar de interesanta.Sunt foarte curios sa stiu daca se cunoste,macar cu o aproximatie acceptabila, momentul scadentei!

  • Bonjour Sorine ! Am sa incerc sa raspund la intrebarea ta . Dara mai intii permiteaza-mi sa spui ca io nu o fac ca pe o profetie . Io nu sint si nici nu vreau sa hiu ,,profet , ghicitor in astre – hahahahaha – sau ceva de felu asta . Io nu le am cu astea si nici nu vreau sa le am finca din puntu meu de vedere , poate hi neste manipulari , ma ntelegi . Acuma bine , cin ar incepe ,, momentu scadentei ,, ? Iti voi da un raspuns care pleaca dintr-o idee pur personala . Si pot gresi . Totusi , dupa ce am analizata neste treburi citite in Biblie . Io crez ca cel putin unu din semanalili in care incepe ,, Sfirsitul sistemului actual de lucruri ,, dara atentie , NU sfirsitu pamintului , va hi cin papa va pleca de la Vatican pentru a se pune la adapost in alta parte . Si nu stiu daca e vorba de papa actual sau urmatoru . Insa , pentru mine , un lucru e sigur ! Vaticanu va cadea !

   • :)))
    Tocmai ai facut o profetie care nu inseamna nimic. Pe nivelul de constiinta al fiecaruia dintre noi lucrurile se petrec diferit. Daca n-am avea TV sau internet nici n-am sti ca exista un papa baubau la Vatican. Ne afecteaza cu ceva scufundarea Vaticanului? Nu prea cred…Romania tot in vibratia ei nu prea ridicata va ramane. Doar daca…mmm…s-ar scufunda si piramidele masonilor. Atunci, da, am observa cum se schimba Romania in jurul nostru. Dar poate ca voi traiti in Italia? Ei…atunci si acolo e jale. Mafia, sclavia moderna pe plantatiile patronilor italieni. Va fi cum va fi…Eu zic sa nu asteptati pana cad ei, pentru ca au mai facut si altii profetii si i-a prins sfarsitul personal tot prin lumea aceasta. Trecand la treaba iesiti voi dintre ei si nu riscati sa vi se prabuseasca sistemele vechi in cap. Deja se observa cum mama natura si-a pierdut rabdarea cu noi. Omul e cea mai distructiva specie. Au inceput sa moara albinele. Urmam noi?

 4. Hakuna matara , forumistii ! Maestru Iisus . Si uitati asa , shiru falshifitatilor a continuat cu tupeu . Un izemplu este procesiunea anuala din Jerusalem denomita ,, Drumu Calvarului ,. Aicia , dintr-un singur focu se afla mai multe falshifitati . In primu rind si mai intii ( hahaha ) , drumu pe care a fost dus la Golgota pentru izecutie Maestru Iisus nu a fost cel pe care processioneaza lumea azi . Di ce ? Sa ne amintim : Iisus in compania altor 2 ,, hotzi ,, este dis la locu de pedeapsa . Dara nu putea sa hie drumu asta pentru ca authoritatili nu putea sa rishte securitatea locuitorilor din strazili importante ale orasului . In realitate , Iisus a fost dus pe un drum cit mai indepartat de centru orasului . Deci o prima falshifitate . Nemediat , Isi face loc alta ! Locu actual unde se afla Biserica Sfintului Mormint nu este locu une a fost omorit Iisus . Daca observam cu atentie o harta a Jerusalemului din antiquitate , vom observa cu usurintza ca adavarata Golgota se afla cel pputin la 1km inspre Nord de Golgota actuala ! Cin incepe falshitatea ? Prin anu 328 en . Helena , mama lu imparatu Constatntin face o calatorie la Jerusalem . Ajunge into-un loc une vede 3 crucii . Si ( in mod gresit ) ea crede ca este vorba de cruciili ul Iisus si ale celor 2 hotzi izecutati in acelas timp cu Iisus . Nemediat , fara alte preambule , inteleptzi si armate de preotzi ,, binecuvinteaza ,, de numa locu ca fiind ,, locu une a murit Iisus ,,! Alte falshifitati . Helena cin a ajuns acolo , nu stia neste lucruri . In primu rind , condemnatii nu ducea in spinare … crucea ! Nu ! Ci numai lemnu transversal ! Dara ea nu avea de une sa stie asta . Caci lucru asta a fost demonstrat stiintzific abia in sec . XX ! O alta falshifitate este ca pamintu pe care Helena mergea , nu era acelas pe care mersese Maestru ! In aproape 3 secole , Jerusalem fusese darimata si reconstruita de v’o 20 de ori ! Asta o atesta archeologi evrei ! In realitate , strazili pe care mersese Iisus , sa afla cu 20 de m pe dedesubt ! Or in ce caz , lucrurile astea nu mai are vreo importantza deosebita . Caci traditia , religia si istoria a facut bine lucru lor : escamotarea adavarului in ceea ce priveste adavaratu mesaj al Invatatorului Iisus . Nici dupa moarte si nici dupa reinviere , Iisus nu a avut liniste ! Iara credinciosii a fost din nou inselati . Astfel , evangheliili scrie ca Maestru Iisus , dupa reinvierea Lui , ar hi aparut in fata oaminilor numa de 4 ori ! Alta falshitate . In total , El a aparut de 19 ori !! Dara , spre rusinea lor , atita apostolii cit si biserica a trecut sub tacere lucru asta . Di ce ? Pentru ca in alte aparitzii , Maestru a spus neste lucruri care nu cadra de loc cu viziunea macista a apostolilor ( in special Petro care nu vedea cu ochi buni prezentza lu Maria Magdalena in miljocu lor ) si a socetatii de atunci pe de-o parte , Iara pe de alta nu cadra nici cu interesele celor care luase controlu noii biserici . Izemple de aparitzii ale Maestrului ignorate de apostoli si biserica : – Duminica 9 de Aprilie anu 30 e.n. in casa lu Josef de Arimatea in Jerusalem . Maestru se prezinta in fata lu Maria Magdalena si a altor 24 de femei si le spune :: ,, – Voi , sinteti chemate sa proclamati liberarea umanitatii prin uniunea cu Evanghelia lu Dumnizeu ! ,,. Pentru socetatea macista , asta era ceva intolerable . Si atuncea , aparitzia in care Maestru a spus asta , a fost stearsa din evanghdliili apostolilor , ! Marti 18 April anu 30 e.n. in casa lu Rodan in Alexandria un fan de-al lu Iisus : apparition nr . 12 . Martori 80 Greci si evrei . El le spune :: ,, – Tatal meu m-a trimis sa stabilesc ceva care nu este propietate de nicio rasa , de nicio natiune , de niciun group de educatori sau predicatori . Evanghelia lu Dumnizeu ( mesaju pe care Madstru il transmitea ) , apartine deopotriva evreilor cit si altor natiuni . Bogatilor si saracilor , oaminilor lliberi si sclavilor , fara deosebire de coloare si infatisare . Bagati bine de seama ! Mesaju acesta , nu trebe sa hie pastrat numa de preoti . Nu este propietatea lor !! ,,. Dragi forumistii , in apropierea zilei de Paste , voi mai posta ceva in legatura cu Invatatorul Iisus .

  • Te cramponezi de prostioare vechi. Universul este in continua schimbare. Energia Cristica vine spre noi codificat. Nu conteaza deloc locul sau timpul in care s-a produs Sacrificiul. Dupa cum nu trebuie sa mergi la moastele lui Arsenie Boca pentru a intra in contact cu el. Daca n-ati priceput pana acum ca Energia Cristica patrunde doar in inimile curate, inseamna ca nu vi le-ati curatat si bajbaiti prin labirintul mintilor voastre alambicate. Cu cat veti complica mai mult informatia de pe blogul vostru, cu atat mai greu va ajunge la voi Energia Cristica. La treaba! Universul nu asteapta pana cititi voi toate cartile din lume si devorati toate blablaurile de pe net. Normal ca medicamentele nu-si mai fac efectul. Nu neaparat pentru ca sunt contrafacute. S-a acumulat prea multa mizerie informationala in om, din cauza incalcarii flagrante a legilor universului si nimic nu-l mai vindeca. Ca sa nu treaca mizeria la urmasi care sunt multi dintre ei spirite curate, cristice, boala se instaleaza la adulti. Ati vazut cate cazuri de cancer exista in lume? Din nefericire, si copiii sunt atinsi. A pornit tavalugul autodistrugerii. Dacii stiau ca trebuie vindecat in primul rand sufletul. In Romania, dezechilibrul s-a produs din cauza excesului de terapii complementare facute dupa mintea gainilor. Vindeci superficial un om, dar mizeria sufleteasca trece la urmasi. Parintii mananca agurida iar copiilor li se strapezesc dintii.

 5. Hakuna matata , forumistii ! Recent , mr. Trump nu i-a strins mina lu frau Merkel . Sa hi fost o mojicie din partea lu Trump ? Nu ! Nu a fost o mojicie ! A fost un gest-mesaj : ,, Nu iti dau mina pentru ca tu esti servitoarea sionistilor satanisti . Si noi sintem in razboi cu ei !! ,,. Clear ca buna-ziua ! De alfel , puteti vedea si voi pe YouTube ceremonial de inaugurare a unui tunnel in Elvetia . Ritual de-al satanistilor in toata regula . Cu plecaciuni in fata spurcatului si totu , ma ntelegeti . Si cine era prezenti acolo ? Mai toti inaltii demnitari ocidentali . La loc de cinste statea Frau Merkel . Lupta contra imperiului satanist se amplifica . Mr Trump ( Romania noastra are nevoie de un Trump !! ) vrea sa termeneze cu ,, corporatia Statelor Unite ,, formata in 1861 si sa revina la ,, Republica Statelor Americans ,, asa cum se numea in Iulie 1776 ! Representantzi ai structurilor superioare de putere politica , economica , din mediili de comunicatie , etc, etc. , ,, cinta ca la un egzamen de admitere la Consevator ,, pentru a-si salva pielea , caci e groasa ! Aicia e treaba cu pedofilia . Adica cu nemernicii care distruge copilasii . Pentru ca la adapostu funtiilor lor , la adapostu oferit de pozitia lor sociala , nenorocea copilasii . NEMERNICII !! Pe de alta parte , se spune ca Rothschildzii franceji , ar hi pusa la cale asasinarea fratelui smintitului din Corea de Nord . Pentru a
  provoca dezorden in tara si a-l darima de la putere pe zgubiliticu . Pentru a pune mai tirziu acolo un sef care sa le permiteze exploatarea subsolului Nord -corean . De alfel , se spune ca cel omorit in Malaysia nu este fratili dictatorului ci o sosie . Fratili dictatorului are tatuaje . Mortu nu . Sionistii satanists asa a facut de cin se stie ei . Manevre . Ma rog , hie la ei acolo ! Alceva despre care presa nu va vorbi sau scrie curind . Premieru japonéz primeste lovituri de copita de magarushi una dupa alta ! Mai tóate gazetili din Japan , scrie. simultan articole in care il ataca de numa si tot timpu . Si , din mers , magarushii mai da cite o copita si lu ministru de finantze . Daca , din intimplare , premieru va hi lasat in functie , in mod sigur i se va da alt ,, abecedar ,, cu care sa faca política , ma ntelegeti . Total diferit de cel actual . Un inalt demnitar sionist a cerut ajutoru chinejilor . Dara el nu e bine venit in China . Acuma , va cere ajutoru rushilor . In mod sigur , Moscova va spune ,, Niet ,, . Altu care cauta refugiu este regele Arabiei Saudite ! De necrezut , nu-i asa ? Si totusi , él a cerut azil politic in Indonezia . Acolo i s-a dat cu flit . Apoi a incercat in Japan . Acelasi raspuns : flit direct ! Acuma incearca in …. State ! . Un rege care are o curte de numa 1500 de …. insótitori ! De c’e i se intimpla astea ? Pai a fost complicili sionistilor satanisti ! A propós : io crez ca ar hi bine daca si in Romania s-ar lúa la puricat activitatea organiza. ,, philantropice ,,. Si a bancilor Rothschild . In mod sigur ne distruge economía si ne jefuieste tara ! Sionismu asta satanist , preconiza distrugerea a cel putin 90% din populatiei cu scopu de ,, a preserva planeta ,,, Dupa distrugerea sionistilor satanisti , va hi o alta viata pe pamint . Tarili va avea economía lor libera . Si va fi o colaboraré mai dreapta intre popoare . Se va impáduri zonele defrishate salbatic . Se va curata apele riurilor si se va proteja apele marilor si océanelor . Dará pentru moment , trebe intensificata si mai mult lupta contra fiarei sionista-satanista , La inchiere , vreau sa clarific ceva , din nou . Se stie ca sionistii satanisti este in majoritate evrei . Acuma bine , io nu spui ca TOTI EVREII ESTE ASA , Nu ! Acentúez , NU ! Io stiu f. bine ca este si evrei care nu face rau . Are si ei fameliili lor si se lupta ca or si care sa traíasca cu ele . Evrei muncitori si capabili . Io Mateos cuñoscuta evrei de comitét . Di nu are nicio vina pentru crímele comise de catre alta categoríe de evrei ! Io ma refer la bastarzii sionisto-satanisti care a cangrenat socetatili pe une ei a fost ., La bastarzii care vrea sa microcipeze ominirea pentru a o sclaviza . Ei este servitorii lu necuratu care ne tine pe loc si nu evoluam spiritual si material in linii equitative . Dará Sfirsitu lor se apropie ! Din cosmos a sosit si soseste ajutoare care trebe sa scoata pamintu nostru din ghearele negativilor !

  • Cine a creat acest blog este un om foarte fricos care se teme si sa respire, ca nu cumva sa-i intre un OZN in nas. Daca aveti copii ce faceti? Ii tineti toata viata in incubatoare ca sa nu fie rapiti de extraterestrul cu ochi de pisica? Daca si pisicile sunt extratetestre, vai?! De fapt, sunt…Ele apartin unui spirit grup foarte evoluat care experimenteaza ca si noi viata pe pamant. Daca le iubesti, ti-ai asigurat cea mai vesela trupa de prieteni si vindecatori. Am citit testul care ar trebui sa ne edifice in privinta atacurilor demonice. Sunteti intr-o capcana evidenta. Cineva se joaca cu mintile voastre si va induce frica. Cred ca va amintiti cazul Lorin Fortuna, curajosul si patriotul revolutionar de la Timisoara. Se pare ca l-au tradat toti prietenii cu care isi propusese sa mearga pana la capat si si-a cam pierdut mintile saracutul. Obsesia antimasonerie, antisimboluri oculte prin care suntem atacati si alte obsesii l-au transformat intr-un captiv in lumea propriilor idei. Cu cat te preocupa mai mult extraterestrii si alti baubau, cu atat mai repede iti creezi o lume-holograma ce te tine captiv. Nu puteti trai doar in frici. Incercati sa duceti o viata normala, in contact cu natura si ceilalti oameni care gandesc diferit de voi. E bine sa mergeti pe o cale de mijloc si sa va armonizati si cu pamantul gradinarind si cu animalele, salvandu-le, si cu copiii, jucandu-va cu ei si facandu-le mici bucurii, si cu batranii si cu tot ce va intra in realitatea fizica. Realitatea de pe internet e amagitoare si va tine deconectati de pamant. Trebuie sa traim cu picioarele pe pamant, in realitatea zilnica si cu sufletul in Cer. Fara fapte bune, sufletul ramane si el agatat in teluric, transformandu-va in sclavul dorintelor sau iluziilor. Probabil ca toti cei ce postati si comentati pe acest blog aveti acelasi atasament. Nu stiu care…ramane sa vi-l descoperiti singuri. Fortuna si-a pierdut mintile din obsesie. Si el vedea dusmani peste tot. Stiu ca avea dreptate in multe privinte. Bataitza am mancat si eu de la masonii si cabalistii si new agistii din grupurile asa zis spirituale prin care am fost inscrisa. Era chiar sa mor. Dar…cred in Dumnezeu si stiu ca atunci cand mergi spre Lumina, entitati de Lumina vin spre tine ca sa te ajute. Dracii nu suporta lumina si-i tin pe oameni in intunericul fricilor. Drumul spre Iad e pavat cu bune intentii. Cine a conceput acest blog este ca o mama fricoasa ce-si sufoca pruncii prin frici si prea multa dadaceala, nelasandu-i sa-si contureze propria personalitate. Cred ca este un fel de boala. Seamana cu sindromul Muncchausen. Am mai intalnit intr-un grup o doamna, Rica Padureata. Nu-i stiu numele real. Era un fel de maestru de ceremonii cu fortza. Posta dupa urechea ei si dorea ca noi sa jucam toti la fel, ca sa fie armonie. Postari complet inutile, tinand cont ca ne construise in grup o temnitza informationala, o fundatura. Cum sa mai iesi de acolo, mai ales ca refuza sa inceteze cu postarile, sa putem comunica, curatand energetic canalele informationale ale Romaniei. Voi va imbolnaviti singuri daca nu treceti la treaba. Fricile sunt blocaje emotionale si vin din subconstientul necuratat, acolo unde trimitem tot ce reprimam.

   • Auzi tanti, frica ai doar matale de stafiile din cer care iti trimit spirite bune sau rele sa se joace da v-ati ascunselea pici si picolo, nicidecum noi. Pe de alta parte ia=ti catrafusele si mergi sa pledezi tampenii care nu tin de nici un articol prin alta parte sau asculta can-can tv. te prinde, jur. . Ce dracu ma freaca pe mine de frica ta si de prietenii tai imaginari? Eu mi-am suflecat demult manecile si fac totul singura si stii ceva??? Imi iese totul ca la carte. Cat despre dumne-zeu si ceata lui de stafii ma doare direct la bascheti. Deci, cui ii este frica si de ce??

 6. EU va recomand cu caldura sa cititi „Rapirea pe a noua planeta” (in format electronic) daca vreti sa aflati o frantura de adevar . Nu veti regreta.

  • :)) Voi sunteti atat de ocupati sa invatati din carti, incat nici n-ati observat ca sunteti deja rapiti in sistemul illuminati pe care il alimentati informational cu sarg. Daca v-ati fi construit in Cer prin fapte bune, nici dracu si nici muma padurii nu v-ar mai fi putut rapi. Sunt mai multe categorii de rapiti, in functie de modul in care alimenteaza sistemul de tip paianjen de pe net sau chiar din plan fizic. Depinde de apartenenta la un grup, de liderul de grup si de cui i se inchina liderul. Cei ce rezoneaza pe zamolxianism au fost atrasi in grupuri ce pledeaza pentru revenirea la origini, la matca. Nimic rau, cu conditia ca grupul sa nu fie sub controlul masoneriei nationaliste. Obedientii nu pot fi daci liberi, asa ca membrii obedienti obedientilor nici atat. De fapt, sistemul tot de pe net, cu grupuri cu tot a fost capcana intinsa romanilor care ar fi trebuit sa se trezeasca pana acum si sa primeasca initierile din planurile inalte. Masonii n-au initieri si nici acces in planul divin, asa ca au organizat un fel de competitie a postarilor. Asa, isi asigura accesul la ceea ce le este interzis ca si cunoastere si ne tin si sub control. Ca sa functioneze bine totul, cativa au fost mintiti ca sunt alesi sau din casta IO, ca sa-i spioneze sau parasca pe cei ce refuza indoctrinarea in masa, controlul masoneriei si obedienta in fata celor ce ne jefuiesc tara, ne fura copiii si tinerii inteligenti, ne rad padurile. Cum eu lucrez pentru Dumnezeu si nu pentru dracu’ stiu bine ca nimeni nu e ales si nici IO. Sunt doar mici tertipuri menite a ne separa. Dumnezeu e Unu si nu are alesi, iar voi sunteti sclavi fraieriti. Si mie imi fura ideile. Dar…e problema lor care o sa-i traga in jos. Eu scriu pentru cine are nevoie sa inteleaga Ascensiunea, nu pentru banditii obedienti. Ascensiunea e o spirala, spirala cosmica. Nu ai cum sa urci cand te invarti in jurul cozii revenind mereu in acelasi punct si fara sa-ti repari greselile. De nestiinta noastra se foloseste rasa draco, adica ingerii cazuti, cei ce au incercat sa-L imite pe Creator facand un dezastru pe pamant. Cum ei stiu ca oricum vor crapa in cele din urma, manipuleaza timpul fiecaruia dintre voi dandu-va de lucru pe internet. Asa, timpul vostru personal e folosit de ei chiar impotriva voastra. Daca ati fi facut fapte bune, v-ati fi eliberat din cercul karmic si v-ati fi reconectat la „sistemul” Dumnezeu. Dar se pare ca eu vb cu surzii si orbii. Si daca veti citi toate cartile din lume tot sclavi in Romania veti fi. Si nu doar in Romania, oriunde v-ati duce pe planeta. Din nefericire, orbii isi transforma si urmasii tot in sclavi, intarind si mai mult sistemul draco. Asa degenereaza rasa umana. Isi creste doar mintea si isi creaza conditii artificiale de viata, cat mai comode. Comoditatea adoarme sufletul…Probabil micii cenusii sunt oamenii de odinioara. Si-au crescut mintea, au transformat Creatia intr-o copie artificiala a Prototipului divin si au fost pedepsiti prin taierea legaturilor cu cerul. Cand Cerul iti taie Lumina nu mai ai nicio sansa, degenerezi. De degenerati nici illuminati nu au nevoie. Ei vor „vite” puternice, bune de muls informational. Ma scuzati, n-am vrut sa va spun vaci. Este o figura de stil, ma exprimam metaforic. V-am pusic si pupic dulcic, eu nu mai dau apa la moara masoneriei pe blogul vostru. Doar n-o sa bat clopotele de zece ori pentru babe surde. Am zis pusic si pupic dulcic ca sa ma distrez putin pe seama zaharosilor din grupurile new age care cred ca inima e doar un emoticon, sau un cuvant zaharos. Cu inima te reconectezi la nivelurile superioare nu cu mintea. Cu mintea ramai conectat la mintea colectiva, egregor creat de omenire in ohohooo…de timp. Mintea colectiva nu e mintea Lui Dumnezeu. Nicidecum. E o copie palida, stramba, o iluzie…Adios!

   • Doamna Maria,a comenta pe un blog,oricare blog,este un privilegiu si nicidecum un drept pe care il acorda sau nu titularul lui.Daca nu va plac comentariile si postarile (articolele) de pe blog nu-l mai accesati.Si mult mai bine cred ca ar fi sa incercati sa explicati mai simplu si mai coerent ceea ce ati dorit sa ne transmiteti,ca sa intelegem si noi,astia „mai grei de cap” cum se zice pe romaneste.Adica,intr-un cuvant,mai pe limba noastra.O zi buna.

   • Dupa cum, datoria mea este sa spun cand cineva propaga minciuni. Auzi nebunie…sa verificam daca avem pe cineva cu pielita intre degete. Voi sunteti broaste sau oameni?! Daca pe acest blog exista si oameni nu doar batracieni, pentru ei am postat informatia care sa-i ajute sa ascensioneze. Nu sunteti singurii care propaga tampenii si nu o sa permit ca naivii sa mai fie pacaliti si tinuti in captivitate cu blablauri. Daca pe blogul vostru exista un singur om care sa fie salvat, eu am semanat samanta. Voi…stati cu ochii pe cer ca va salveaza cineva. Nu va salveaza nimeni daca nu meritati. Dumnezeu lucreaza prin oameni si dupa cate vad eu oamenii si-au pierdut bunul simt si insira prostii pe net. Voi vi le veti sterge din astral. Altfel n-o sa iesiti la lumina. Ati creat un paienjenis din care va mirati ca nu iesiti. V-a pus cineva sa construiti un sistem de vorbe goale? Nu cred…a fost alegerea voastra sa nu faceti nimic in plan fizic, deci intrati in categoria celor ce evolueaza foarte lent si se intorc mereu in ciclul karmic, hrana pentru reptilele ce controleaza sistemul de pe pamant. Energetic, pamantul se afla pe nivelul de energie numit in religii iad. In iad inclusiv copiii sufera abuzuri. E din cauza adultilor care nu fac nimic ca sa ascensioneze pe nivelurile inalte. Mai sunteti multi orbi? Am obosit sa va citesc prostiile cu pretentii de ocultism. Cred ca sunteti atat de bine cotati la bursa vorbelor goale de pe internet, incat daca Dumnezeu ar veni sa va roage sa treceti la treaba l-ati privi de sus si i-ati ordona sa va faca el curat. Doar ca…Dumnezeu cand actioneaza o face dur. Ca in Sodoma si Gomora. Eu sunt doar un mesager…Tic-tac! Timpul trece si clipa nu se intoarce…

   • „defectele” genetice de care vorbiti sunt de fapt mosteniri pe care le avem de la inaintasii nostri pentru ca nimeni nu poate sa aiba o particularitate care nu a existat la stramosii nostri. Omul poate sa mosteneasca doar ceea ce stramosii aveau in dotare, deci polidactilia {mai multe degete la maini si la picioare} sau sindactilia { unirea degetelor prin membrana sau fara} sunt de fapt ereditari genetice si nu vad care este motivul pentru care sunteti atat de irascibila in afara de faptul ca habar nu aveti de existenta lor. In ceea ce priveste salvarea, ati gresit blogul. Nimeni nu asteapta aici salvarea de la stafii pentru ca fiecare a invatat sa se salveze singur. Restul este doar boscorodeala.

 7. Am intalnit destul de des exprimata pe diverse bloguri ideea ca noi,oamenii precum si emotiile impreuna cu energiile noastre am constitui hrana pentru reptilienii care se afla intr-a 4-a dimensiune de unde mai vin si pe la noi in cea dea 3-a dimensiune luandu-si trupuri omenesti.Se pare insa ca nu pot rezista prea mult timp in corpuri umane.Acceleratorul de particole de la CERN-Elvetia se spune ca ar fi de fapt un „portal” dimensional prin care vin si pleaca reptilienii…Dar cred ca Dl. Marinica Trandafir cunoaste mult mai multe despre aceste subiecte si,cu tot respectul,l-as ruga sa ne „lumineze” si pe noi.Bineinteles ,cu acordul Dnei Dobrescu si in masura timpului disponibil al dansului.

  • Sorine, eu nu intervin niciodata in discutiile pe care le aveti, pentru ca de aceea suntem aici ca sa ne transmitem informatii si sa le comentam, sa le intelegem, sa aflam mereu si mai multe. Suntem prieteni, nu dusmani. Va multumesc tututror.

 8. A Bonjour forumistii ! Cu o unda de tristetze trebe sa ma adresez cuiva pe acest forum . Este pentru prima oara ca o fac de cind postez si io pe aicia . Dragi forumistii , io ca si voi , ma consider cineva cu o oarecare iducatie si de carácter . Hahahahaha. In postarea mea voi incerca sa ramin intre parámetrii dictati de catre conducta unui cavaler , ma ntelelegeti . Sa purced dara cu postarea propiu zisa . Ma adresez unei doamne care se iscaleste Maria . D. Buna ziua Maria ! In primu rind si mai intii , iti adresez un stramosesc ,, Bine ai vinit pe blogu acesta ,,. Iti multumim pentru honorabila ta intentie de a ne avertiza asupra ignorantei unora dintre noi si asupra pericolelor c’e ne paste . Acuma , io te rog din f. mult sa cetesti cu atentie cea c’e urmeaza . Io nu ma leg de tine posting asta , vreau doar sa-ti reamintesc neste treburi . Daca vei intelege c’e vreau sa spun , bine . Daca nu , iarasi bine ! Si cred ca voi hi in asentirmentu multor forumisti . Trebe pornit de la idea ca acest blog e o fereastra deschisa spre posibilitatea ca multa lume sa poata dupa caz , ceti sau posta lucruri pe care nu le intilnesti pe toate drumurli . Pe de alta parte , cum se trateaza lucruri mai putin cunoscute , e difícil deocamdata sa stii cine are dreptate si cine nu . Toti si toate avem dreptu sa postam ceea c’e vrem , in masura in care nu insultam pe cine sau jignim . Sa nu uitam ca nu detinem monopolu adavarului . Dará ca unii este mai informati decit altii , asta da . Acuma bine , putem sa nu fim de accord cu c’e se posteaza pe aici . F. bine ! Dará nu inseamna ca trebe sa tratam lumea ca si cum ar hi retarda , ma ntelegi . Ce vreau sa spui cu asta ? Pai mai Marie , chiar daca Fondu celor spuse de tine poate sa ne hie folositor , Forma in care tú o fáci , e , scuza-ma te rog , lamentabila . Tú nu comunici cu noi , ne dictezi , ne impui , ne amelintzi ca Dumnizeu ne lasa finca , nu stim sa-l cautam . Desi ma indoiesc serios de validetzea argumentelor tale , sa admitem ca ai avea dreptate . Dara in cazu acesta ar trebui sa ne isplici cu rabdare si ALTRUISM c’e am putea face ca sa ne correctam . Tú , nu o fáci . E ca si cum ai decreta dintr-o data ca sintem fraieri si gata ! Se poate asa ceva ? Alceva acuma . Tu afirmi ca Energía Cristica vine la oamini dará …. criptat ! Cum face omu ,, fraier ,, ca sa inteleaga si él , ca doara om este , mesaju asta criptat ? Da shpaga la v’un fost securist ? Sau la v’un burtos pletos cu sutana satanista ? Cum poate el sa actioneze pe correcte daca nu intelege mesajju ? Crez ca ai facut tu c’e-ai facut si ti-ai atrás deja ceva antipatíe . Si asta , in numa citeva postari . Ceva imi spune mie ca in ciuda faptului ca ne-ai aruncat in obraz un ,, adiós ,, ofensiv , vei continúa sa postezi pe acest forum . O data ca l-ai cunoscut , nu o sa il mai lasi ! Acuma , atentie ! Daca vrei sa ramii printre noi , bun venit ? Daca vei continúa insa cu forma aceasta dezagreabila de a ne dojeni , nu o vei scoate la capat si ar hi pacat . Ps. Nu e treaba mea , dará ai putea face ceva ca sa te scuzi cu persoana care tine blogu asta . Intre noi acuma , ai atacat-o fara sa o cunosti si mai ales fara sa iti faca ceva ! Spune si tú , e normal sa o ataci ? O cunosti ? Ti-a facut v’un rau ? La urma urmei e blogu ei si poate sa scrie c’e vrea . María , io am incercat sa-ti isplic un lucru : toti si toate meritam un pic respect . Si ca avem sau nu dreptate in ceea c’e priveste postarili noastre , aicia , nu trebe creem tensiuni . Iti doresc o zi sau seara buna ! Marinica Trandafir .

 9. http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/11000-Gabriela-Dobrescu

  Ai lucrat cu Pop Adrian, Gabriela. Esti virusata. E un demon nenorocit care-si racoleaza victimele de pe net si din licee. Stie ca doar cei puri au acces in planurile inalte si cum secatura nu este primita in Cer, ademeneste copii si tineri si-i trimite in astral ca sa culeaga informatii din care se pot castiga bani si puteri. I-am spus ca va plati fiecare lacrima de copil si tanar chinuit. Si fiecare lacrima a mea, pentru ca a incercat sa ma ucida ca sa tac. Probabil tot el a stecurat in casa lui Tudor Diaconu o pentagrama neagra. Se ocupa cu dracariile in tara in care sunt mai romanca decat el.El e evreu. Nu am nimic impotriva evreilor, dar ei nu au in ADN informatie cristica, pentru ca nu L-au primit pe Hristos. Inca il mai asteapta. Deci, evreii se roaga tot la idoli ca si in trecut, Daca esti una dintre complicele lui in controlul asupra naivilor ademeniti, sper sa crapi! Sa crape vrajitoria folosita impotriva celor nevinovati. Eu sunt vinovata doar pentru „crima” de a-mi iubi tara si de a iubi copiii si animalele. Punand pe o balanta inima mea si inima ta, a cui crezi ca este mai curata? Bestii fara suflete, stati toti pitulati si sa nu faceti nimic pentru Romania! Dimpotriva, sa stalciti limba romana ca niste animale fara minte! Nu am ce invata de la voi si-mi provocati scarba, dar mi-ati trezit curiozitatea si o sa stau cu ochii pe voi.

 10. Hakuna matata , forumistii ! Ce pacat ca in loc sa postez despre alceva , deocamdata voi ramine la subectu Mariutza . A Bonjour Marie draga ! Tot ravashita te-ai sculat de arunci sageti otravite ? C’e rau ti-am facut noi fata draga ? Dai buzna pe forumu asta si ne aduci vestea ca sintem deja condamnati iremediabil . Nu putem ,, ascensióna ,, in alte dimensiuni . Fato draga , nu ai idee cum esti de gresita ! Dará ma rog , e alta iacnie de peste . Acuma bine , daca ar hi sa ma pui la mintea ta , ar trebui sa-ti raspunz cu neste épithete de numa . Te-ai lúat de mine fara sa iti fac nimic si mi-ai aratat ca stai bine cu zoología ! Dará io , ca un om cu iducatie si de caracter , nu voi cadea in plasa . Nu iti voi face jocu . Nici tie , nici alcuiva . Tú postezi ca actionezi din altruism . Dara ce fel de altruism este asta de care tu dai dovada ? Ne insultezi de numa . Ne acuzi de cite si mai cite ! Ne blestemi ! Mario , fata draga , trezeste-te ! Esti pe un drum gresit !Nu ai inteles nimica ! Noi aicia , nu invatam nimic pe niminea , nu impunem nimica a niminea . Tot ce facem , e sa povestim lucruri . Fíecare e liber sa creaza sau nu . Si sintem obectivi . Nu aplaudam pe cine este de accord cu noi si blestemam pe cine nu este de accord . Fii cu ochii pe noi ! Va hi cel mai bun lucru pe care l-ai facut in viata ta ! Vei avea ocazia inesperata sa mai inveti si tú ceva folositor . Te las in ale tale . Daca revii ( din altruism de sigur ) la neste sentimente mai bune , vom fi multumiti pentru tine ! La urma urmii , trebe sa hii si tú in rindu lumii , ma ntelegi . Uite , noi nu sintem rautaciosi cu tine . Iti dorim o zi buna ! Buna ziua Gabriela . Biata María . O sa hii poate surprinsa ca spun asta , dará María nu este chiar asa de rea cum s-ar parea ! Io inteleg ca ea a suferit mult si este traumatizata ! A fost tratata rau si sechelili a ramas . Nu e de mirare finca sectili pe une a umblat ea este satanice si poate face decit rau . Si ca in or si care secta trebe sa respecti ierarhia ca de unde nu … María e un bun izemplu . Ea e o víctima , ma ntelegi . Inca se gaseste in convalescentza . De aicia , atitudinea ei care o face atit de patética , biata de ea ! As propune sa nu ne formalizam prea mult si s-o lasam linistita acolo ca sa se recupereze . Ar hi nedrept sa nu arátam un pic de comprehensiune , un pic de …. altruism .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s