„Profetile” savantului român Anghel Rugină

Pe la începutul anilor 2000, Marius Tucă realiza, seară de seară, un talk-show care avea la acea vreme o audienţă foarte mare. Într-una dintre emisiuni l-a avut că invitat pe renumitul economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergură mondială, corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane, dar care, din păcate, s-a stins din viaţa de ceva timp. Dezvăluirile lui de la aceea vreme au fost privite că scenarii SF de catre opinia publică, dar şi de cea mai mare partea a clasei politice de la aceea vreme.

Timpul a trecut, Anghel Rugină s-a înălţat la ceruri, dar mărturisirile acestuia din acea emisiune ar trebuie să le mult de gândit celor care astăzi sunt la butoanele României- Cioloş şi Iohannis, dar şi celor care s-au perindat în ultimii zece ani, fie că se numesc Tăriceanu, Boc, Ponta sau Băsescu. Dezvăluirile lui Anghel Rugină rememorate astăzi schimbă total viziune despre cine conduce lumea şi cine conduce România. “Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc “ca în sânul lui Avraam”!

Oamenii ăşţia deţ̧în puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţîn sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică̆ personajele politice cele mai “potrivite” pentru a “câştiga alegerile”, în mod “democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai că număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.

Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt “aleşi” cu “binecuvântarea” acestui “GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altcevadecât să pună în practică “directivele” trasate de acesta”, mărturisia Anghel Rugină. Atunci, un telespectator l-a întrebat telefonic dacă şi România parte dintre ţările vizate de “GRUP”? “Da. Şi că dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a că̂ştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită “privată” în Statele Unite, iar la două să̆ptămă̂ni de la că̂şţigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaş̧i lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”… „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preş̧edintele nostru ni l-au ales americanii?”, a replicat telespectatorul. “Nu o spun eu. Aş̧a este.

Numai că nu americanii, ci “GRUPUL” care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.” Telespectatorul a fost iritat de replica renumitul economist şi l-a acuzat pe aceste de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral. “Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţ̧eleagă!.. În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile!

Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile in plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă. Îmi spui că nu şţii ce interes am… Am interesul că POPORUL MEU SĂ̆ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!… Să înţ̧eleagă că la nivel global “cărţîle sunt făcute”!

Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…” Dar cine sunt acei oameni? „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre “muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din “GRUP”! Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧îi bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru că astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane “alese”, cunosc pe altele, şi tot aş̧a. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună…

Nici măcar preş̧edinţîi marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”… “Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”… “Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul “GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest “GRUP” se moş̧teneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să între fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…Se zice că acest “GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţîi din Europa anilor 1848. Apoi “GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”…

Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi “administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un “GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… “ Toată lumea rămâne mută. Inclusiv Marius Tucă… Şi domnul profesor a continuat: “Toate mişcările de rezonanţă mondială̆ de după̆ 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui “GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis.

Bineînţ̧eles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişţi, supuşi unei propagande deşănţ̧ate cu scopul creării cultului personalităţîi, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte zei în viaţă, aş̧a că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aş̧a a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul “independent”, a fost nevoie de un “război rece”, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţîi, cu victoria “GRUPULUI”, asupra copilului rebel – comunismul! Acum suntem în faza în care “GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume “GLOBALIZAREA”.

Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială̆, BERD, Comunitatea Europeană, etc… Trebuie să recunoaş̧tem că acest “GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de “GRUP”. De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş̧ care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. “Drepturile omului” sunt impuse permanent pe ordin de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente.

E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpă̂nii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpănii îşi vor pune căinii cu botul pe labe!…” Însă, Marius Tucă uimit de afirmaşiile lui Anghel Rugină încearcă să afle dacă acestuia nu îi este frică să facă asemenea dezvăluiri. Replică renumitul economist a fost: “În primul rând, am o vârstă: “mi-am trăit traiul, mi-am mâcat mălaiul”, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…” Tucă insistă: “Şi noi ce trebuie să facem?”. “Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!…

Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”, a avertizat Anghel Rugină. Acum, orice comentariu despre profeţiile lui Anghel Rugină este de prisos!

Sursa: gandeste.org

8 gânduri despre „„Profetile” savantului român Anghel Rugină

  1. Hakuna matata , forumistii ! De data asta , sper ca postarea mea sa hie in consonantza cu articolu . La ce spunea profu , nu ai ce sa adaugi sau sa elimini . Avea perfecta dreptate . Io am sa ma refer la un aspect care are totusi legatura cu el . Cin el se referea la acel grup , de fapt se referea la cupola illuminatilor ! Si aicia gasesti un equilibru relativ de putere si influentza . Gasesti evrei , arabi , catolici ( mai ales Iezuiti care este catolici doar cu numili , ma ntelegeti . astia a uneltit si l-a dat afara pe papa neamtz . Papa actual este illegitim dara poporu nu stie ) protestantzi . Ceea ce nu a stiut profu Rugina a fost ca s-a inceput o lupta apriga contra guvernului din umbra sau a guvernului corporativ cum ii zice . Si nu avea cum sa stie pentru ca atuncea cin el traia , era la putere presedintzi adepti ai globalizarii . Vezi cazu Bush , Obama , Clinton . Ei lucra mina in mina cu oculta , ca sa zic asa . El spunea ca noi sa ne dedicam lucrurilor simple . Foarte frumos spus . Dara cam greu de facut . De ce ? Pai sa vedem . Daca la nivelu unei tari un nr restrins de persoane ar face ce recomanda el , nu ar hi o problema . Ar hi f bine ! Numa ca aicia e un hic , ma ntelegeti . In ziua cin oculta vede ca din ce mai multa lume ar vrea sa traiasca asa , asta ar veni in contradictie flagranta cu preceptele ei care ne duce in mars fortzat spre globalizare . Si atuncea , daca majoritatea poporului vrea sa de faca un shchimb in socetate , trebe sa hie gata de lupta . Caci nemernicii ocultei nu ne-ar lasa sa le scapam din mina ! Si totusi am putea s-o facem . Cum spuneam , in State s-a pornita o lupta inclestata intre satanisti , ca sa zic asa si fortele patriotice care vrea sa scoata Tara din miinili lor . Tzinta principala o reprezinta khazarii . Ei este capu rautatilor . O mare parte a militarilor patrioti colaboreaza cu Rusia , cu China , Japan , Siria , Irak , Iran pentru a le trage lovitura de gratie khazarilor . Ei este inca puternici in Europa ( Merkel a fost realeasa . Poporu sarbatoreste . Sa vedem cit o sa sarbatoreasca . O mare victorie a poporului American va hi cin va pune mina pe Rezerva Federala care este in mina satanistilor . Petrolul va hi negociat in multe cazuri in Yuani chinezesti garantati cu auru de care bancili chinezesti este pline . Si asta , pentru a evita petrodollars ai khazarilor ! Oculta , pentru a cistiga timp cu plata datoriilor , extorsioneaza pe ici pe colo , pe une poate cu amenintzarea cu un razboi atomic . Ukraina , care este manipulata de catre khazari , a fabricat motoarele de la raketele din Corea de Nord . Ei este cei care il marioneteaza pe zguby din Corea . Dara este numa un circ jalnic al khazarilor . Cin zguby era shtudent in Elvetia si tac’su masacra de numa poporu corean , banquerii lu Rotschchild il trata ca pe un print . Masini sportive , de lux , fete , alcoale nr . 1 .viata de huzur . Io as zice ca daca vrem cu adavarat un shchimb in viata noastra , trebe sa ne ridicam cu totii ! Se poate ! Am sa dau un izemplu . Este o insula care se numeste Bouganville . Acolo , o mare famelie de asta a ocultei iecsploata auru si cupru . Cu motivu ca investise multi bani si ca trebuia sa recupereze investitia , le dadea localnicilor numa …. 3% din ce praduia acolo . Caci asa face companiili astea . Cu motivu ca ajuta la economia unei tari , fura de rupe ! Iata insa ca intr-o zi , poporu de acolo , format din bastinasi , s-a rasvratit si a pornit la lupta ! Cu arcuri si sageti la inceput ! Si pina la urma , ce credeti ? Bastinasii a invins cu pretu unor mari sacrificii . I-a scosi pe soldatii mercenari de acolo si a a recuperat mina lor ! Deci s-a putut ! Cin postez asta am gindesc la Rosia Montana ! In Europa e mult pina incepe iureshu contra ocultei intr-un loc . Dupa aia se I ntinde ca pata de ulei ! Mai ales ca khazarii trebe sa dea socoteala de multe nenorociri pe care le-a facut ominirii ! Acuma bine cin spui khazar , nu ma refer la toti din ei . O hi si printre ei lume buna care nu are nicio vina . Ba mai mult , sufera si ei . Ma refer la khazarii care manevreaza banci , Mari propietari industriali . Nu ma refer la khazaru care are si el acolo o dughenitza . De ei avem nevoie caci este priceputi in comertz iar comertzu este motoru economiei , ma ntelegeti . Este si ei victime ai grandomanilor ocultei . Khazarii satanisti este cei periculosi , este cei care vrea sa ne duca in sclavie , sa ne puie microcipuri , sa ne transforme in zombi . Curajoasa forumistii , lupta contra raului in lume a inceput ! Necuratu va hi invins ! Asa cum lupta d-na Gabriela si altii , asa trebe sa luptam si noi . Daca nu o facem , fiara satanista e gata sa ne sacrifice pe altaru necuratului ! Si sa nu credeti ca va avea mila de cineva ! Trebe numa sa netrezim ! Si odata treziti , vom lupta pina la Victoria finals asupra bestiei . In lupta asta nu vom fi singuri ! Dara niminea va lupta pentru noi , Iara noi sa stam la gura sobei , cum s-ar zice .

  2. Hakuna matata , forumistii ! Azi am sa va postez un basm despre Antarctica . S-a vorbita mult despre ea si se va vorbi in anumite cercuri . Sper sa nu hue doar un modest inceput . In fine . Bazmu zice cam asa : ,, Unui pilot de Helicopter , specializat in helicopters de transporturi grele I se propune un contract de 3 luni intr-o operatiune secreta . De v’o 20 de ani incoace , el a lucrat cu companii civile in diferite parti ale lumii . In niciun caz insa , nu era preparat sa treaca prin ce avea sa I se intimple . Omu era in Helvetia si tocma si taman vorbea cu neste stiintzifici de la CERN . A semnat contractu de munca pe 3 luni , ale carui clauze prevedea in mod special confidentialitatea . In plus , Isi lua obligatia sa nu vorbeasca vrute si nevrute cu viitorii collegi sau sa puie intrebari . Dar mai ales sa nu divulge cine statea in spätele operatiunilor la care el urma sa participe . Insa el era obisnuit cu asta . Bun . Un avion Hercules Il ia si-l depune in Arbentina . Acolo , un alt avion il depune in Ushuaia . Iar de acolo , un vapor Il transporta in Antarctica la o baza Argentiniana , Belgrano 2 . Din nou , semneaza alte hirtii si in sfirsit intra intr-un grup de 8 piloti repartizati in 2 grupe . Un ofiter militar elvetian ( un militar lucrind cu o companie presupusa civila !! ) le vorbeste despre misiunea lor . Va hi un lucru de rutina . De une se afla ei , la 140 de km. aprox. spre Sud se afla neste faruri-borne care separa lumea reala de o ,, zona moarta ,, ! Farurili astea facea parte dintr-un sofisticat sistem de telecommunicatii si analize meteo pe de-o parte iar pe de Alta parte , era ca neste borne de frontiera , ma ntelegeti . Ce era zona moarta ? Era o zona une technologia nu mai folosea la nimica si nu si stie nici acuma de ce ! Adica , telephonya , radio , radar , nu servea la nimica . Totu era mort . La fel si motoarili de orice fel . Reveninda la faruri-borne , era 10 . Si trebuia sa se faca neste lucrari de I ntretinere periodica . Asa li se spusese . In fine , tecnicienii era dusi in 2 elicoptere . Unu. Unu cu ei si celalant de rezerva in cazu ca se intimpla ceva cu primu . Bun . Ze revizeaza 9 dintre farurili astea . Ramine unu . Ultimu . Inainte de a pleca spre el , cineva , ii cheama pe piloti si le spune aprox : ,, – Este ultimu far . Cu el , este neste treburi ! Daca atuncea cin sinteti aproape de el , motoru de helicopter de opreste , nu va speriati ! Mergeti pe jos cu shchiuri sau cu rakete de zapada ! Pilotii se cam uita lung unii la altii dara nu zice o vorba . Nimeni nu le spusese nimica inainte de asta ! In fine . Cele 2 elicoptere pleaca spre ultimu far aflat la v’o 138 km. aprox. De data asta , zboara in parallel ca equipajili sa poata comunice labor vedere in caz de urgenta . Zburind spre faru-borna , she vede un punt obscur la orizont care crested din ce in ce . Puntu asta de transforma intr-o pata mare iar cin helicopterili ajunge la far , grozavie mare . La v’o 2 km. aprox. in zona moarta se vedea ceva ca patrat cu o latura de v’o 3km !! ( va urma )

  3. A Bonjour forumistii ! Pe masura ce se apropia , puntu obscur se transforma intr-un patrat colossal . Pilotii intrase deja 2 km in zona moarta ! Le mai raminea 1km aprox. pina la patrat care se prezenta sub forma unui fel de zid de coloare gri . O intrebare isi facu loc in spiritu pilotilor si tecnicilor : era ceva cu 2 dimensiuni ( lungime si inaltime ) sau era era ceva tridimensional ( lungime , inaltime , latime ) ? In apparentza , le mai raminea 1 km pina la contactu cu zidu . Aicia , pilotii decide sa respecteze un protocol militar care spunea ca ei trebuia sa pastreze o anumita distantza de ,, zona presupusa periculoasa ,. Inca , totu functiona normal . Atuncea , ei trage la sorti cine ramine si cine merge la zid . Equipaju pilotului nostru scoate paiul lung si asa se face este ei cei care de va apropia de zid , iar ceilantzi ramine cum se spune , la acoperire in caz de ceva . Bun . Elicopterul Isi ia zboru si cum era la miljocu zidului , se duce spre un coltz zburinda in paralelca sa poata pastra distantza de sigurantza , cum s-ar spune , ca sa se durmireasca despre c’e era vorba . Zidu avea o lungime de vo 3 km ! Inaltimea , la fel . Deci piña una alta , era un patrat cu latura de 3 km ! Con ajunge la coltz , c’e sa vedeti ? In directie perpendiculara , se afla alta fatza a patratului ! Era deci …. un cub !! Se continúa si , din mers se actioneaza sistemele de filmare si photographeat . Numa ca , deodata , motoru elicopterului se opreste sec ! Elicele insa , continua sa se invirteasca un scurt timp , ceea ce le permiteaza sa aterizeze de bine de rau . Ei Isi da seama ca radio , Internet , telephone , totu e mort ! Colac peste pupaza , un membru el equipajului , un pilot Argentinian , face un serious atac de panica . Atuncea , un alt pilot , un cilian , se ofera sa-l pazeasca iar pilotu pánicat , iar piloto nostru cu un altu elvetian , se indreapta vitejeste spre zid pe jos . Neste sanii cu motor pe care le adusese cu ei nu a putut hi folosite finca motoarili lor care era garantate pentru situatii speciale , nu a pornita nici de frica , ma ntelegeti . La un moment dat , se aude un zgomot ca de un trombón urias . Si ei vede cum intr-un punt din zid se formeaza o …. usa ! Pe usa aia ( tineti-va bine ) apare neste fapturi cu neste forme umane dara nu era din carne si oase ! Nu Era din …. energíe ! Avea un contur cu forme ominesti care era din ceva ca neste descarcari ilectrice iar in interioru conturului , corpu era de coloare albastru . Si toate astea se misca de parca ziceai ca era in priza si scinteia ! Aicia , pilotii , se sperie rau dará nu da inapoi ! Merge la c’e-o hi o hi ! Cum s-ar spune , la c’e-o vrea Dumnizeu , ca ori cum nu aveai cum sa mai fugi ! Fapturili avea puse in cap neste glugi si imbracati cu neste tunici . Se apropie piña la vo 50 m de piloti ! ( va urma )

  4. A Bonjour forumistii ! Cin fapturili de energíe ajunsera cam la 50 de metri de pilotu nostru si cel elvetian , se oprira . De in data , trimisera neste mesaje pe cale telepática . Trebe ca era iritati finca mesaju lor era de genu : ,, – De cite ori v-am spus sa nu mai viniti pe aicia ? Duceti-va inapoi de numa si nemediat si spuneti sefilor vostri sa nu mai trimita pe niminea pentru ca noi nu vrem sa ne comunícam cu voi ! E pentru ultima data ca va prevenim ! Si lasati in pace última borna ! Uitati-va de ea ! E clar ? Valea acuma ! ,,. Si se dusera precum vinira ! Cei doi piloti nu putura sa vaza deslusit chipurli lor pentru ca era acoperite de o gluga care ascundea aproape in totalitate fatza lor . Totusi putura sa desluseasca destul de bine scinteili de energíe galbine-portocalii care forma conturu corpurilor si albastru scinteietor in continúa miscare al corpurilor . Era neste fapturi din a 5 – a Dimensiune !! Noi umanii sintem abia in a 3 – a Dimensiune . Pilotu nostru isi ia inima in dinti , pe Dumnizeu in suflet si inainteaza la zid ! Hotarit sa-l atinga , c’e-o hi , o hi ! Zis si facut . Deodata , dupa c’e omu a atins zidu , se pune in miscare motoru elicopterului iar radio ,internetu si teliphoanili incepe s functioneze ! Pe scurt , toata lumea se intoarce la baza . Aicia fíecare din participantzii la zboru asta , este dus pe sepárate intr-o incapere si interrogat de numa . Fíecare prezinta raportu lui . Dupa care , apare coronel elvetian si le cere scuze . Le spune ceva de genu ,, – Noi stiam de cubu acela si de ,, locuitorii ,, de acolo ! Va rugam sa ne iertati ca v-am utilizat ca pe neste cobai ,, ! Pe scurt , li se spune ca misiunea lor s-a termenata cu succes . Sí , desi abia trecuse 2 luni de lucru , avea sa li se plateasca 3 . Un avión urma sa-i aduca acasa . Asfel , din Antarctida , ii duse pe cei 8 piloti piña la … Insula Reunión !! Acolo , fura din nou interogati la meserie si li s-a reamintit termenii contractului in privintza confidentialitatii , dupa care pilotu nostru si 3 europeni o dadura spre Helvetia . O data ajunsi in Helvetia la compañía care ii angajase si últimilii detalii puse la punct , misiunea lor a fost data ca termenata . Un ofiter elvetian ii spune pilotului ca poate sa vorbeasca despre cub si restu , ca or in caz , nu-l va crede niminea . Despre c’e nu avea voie sa vorbiasca era : nivelu de tecnologíe ocservat in juru cubului , numili cimpaniei care ii recrutase , c’e tari participa in astea si din c’e tari era ofiterii care comanda lucrurili pe acolo in Antactica . Si pilotu s-a tinut de cuvint . Dará acuma a scos ceva la iveala din c’e-a facut pe acolo . Dar asta nu are nicio legatura cu secretu asumat . Nu se refera in niciun caz la c’e nu avea voie sa spuie . Poate ca am sa postez ceva despre asta . Si are legatura cu faptu ca el pusese mina pe zidu acela , va amintiti . Dara asta va hi un alt basm .

  5. Hakuna matata , forumistii ! Misiunea pilotului nostru in Antarctica s-a termenat . Nu si aventura lui . Si aventura asta continúa si in ziua de azi . Va amintiti ca el s-a dus pina la ,, zid ,, si a pus mina pe el . Era ca un fel de gelatina . Dar ceva mai consistenta . De acuma in colo incepe neste treburi care daca se va adevari , va termena cu multe lucruri in viata ominirii . In special cu manipularea ei permanenta in beneficiu ocultei , ma ntelegeti . Si , din mers , se va prabushi multe asa zise ,, adavaruri stiintzifice ,,! Sa revenim la momentu cin el ( hai sa-i zicem Alex , ca sa ne hie mai usure de priceput cin ne referim la el ) , pune mina pe zid . In momentu contactului cu zidu , primeste pe cale telepática un mesaj ! Él noteaza mesajul . Acest mesaj se compunea din cifre , neste phraze si un nume . Nimroy ! In plus , i se transmite ca altcineva din membrii equipajelor a primit acelasi mesaj . Dar Alex nu stia cine . Si , la fel , celalant care primise telepátic mesaju , stia ca un alt membru primise la fel , dara nu stia cine ! Bun . Alex , merge pe blat , nu spune nimica la niminea si ajunge piña la urma in Helevetia . Isi propune sa inteleaga mesaju primit in Antactica . Din partea ocultei , nu avea c’e sa teama . Caci pe ea o nu o intereseaza ca cineva spune ca a vazut cai verzi pe pereti si a vorbita cu ei . Nu ! Pe ea o intereseaza sa nu se spuie ceva despre tecnología pe care o manevreaza , sa nu spuie cine este in spatele acestor tecnologii , sa nu spuie prea multe despre militari , nationalitatili lor si c’e face ei pe acolo pe une se afla ,, in misiune ,, , ma ntelegeti ! De alfel ei mizeaza pe faptu ca lumea nu va crede daca cineva le vorbeste depre et. si alte treburi de felu asta . Má rog . Sa inaintam cu relatu . In Helvetia , liber de orice obligatie profesionales , Alex incearca sa inteleaga mesaju dar nu razbieste cu el . Atuncea , el cheama un peruan care cica e specialist in limbi stravechi si decriptare si care traieste in Geneva . Dupa vo luna , primeste raspunsu . Mesaju reprezinta neste coordonate geographice une trebe sa calatoreasca Alex . In total , Alex va face 4 calatorii . Prima calatorie o face in África . Nu da amanunte multe . A doua calatorie o face in Costa Rica . Acolo , la hotelul lui , este contactat de catre un tip vinit din África care se chiama Abdul si pe care Alex nu-l cunostea . Impreuna , de accord cu mesajele primita in África , trebuie sa mearga la o grota . Aicia este mai multe amanunte si treaba se pune interesanta . Alex isi da seama ca trecuse pe acolo inainte cu ceva zile dar nu remarcase nimica . Acuma ca e cu Abdul , cin ajunge in grota din nou , vede ca era un foc in miljocu grotei . Si , linga foc , era un tip cu o gluga care ii acoperea fatza si imbracat cu o túnica . Conturu corpului era din lumini portocalii iar corpu din lumini albastre ! Recunoaste nemediat una din ,, fapturili ,, din Antarctica ! Se aseaza in forma de triunghi . Alex si Abdul afla ca el se numeste Nimroy . El si ai lui traieste in interioru pamintului sub forma de energíe ! El este o fiintza din a 5 – a dimensiune si are un mesaj pentru ei . Mesaj pe care Alex si Abdul trebe sa-l aduca la cunostintza ominirii copacel , copacel . In esentza , mesaju este : ,, Trebe sa se termeneze cu falshitatea in care este tinuta ominirea ! ,,. Un izemplu dat de Nimroy ca sa inteleaga ominirea . ,, Omu nu poate sa calatoreasca in spatiu cum se afirma ! Dupa atmósfera , este un blocaj care nu lasa oaminii sa treaca . Nimroy le spune ca da , este aparate care a ajuns pe Luna , dara NU OMU ,!! Deci , aparate , nu oaminii ! Este o minciuna care , dupa Nimroy , trebe adusa la cunostintza ominirii ! Luna este situata dincolo de ,, obstácul ,,! Si asta este numa un izemplu intre atitea altili . El mai spunea ca pamintul trebuie sa evolueze . Vedem ca el spune ,, pamintul ,, si nu ominirea . Di c’e ? Pentru ca relationeaza pamintul ca element principal iar pe noi NE considera o parte integranta a pamintului . Le mai spune ca ei nu vrea sa colaboreze cu guverne sau organizatii militares si civile care nu cauta decit banii , tecnología si puterea pentru beneficiu lor nu si cel al umanitatii ! Ei vede si stie f. bine c’e se intimpla ! Ba dimpotriva , ei cauta ca noi ominirea sa NE trezim , sa luam cunostintza de faptu ca nu totu es asa cum ni se spune ! Si ca e timpu sa stim cine sintem si c’e facem pe pamintu asta ! La un moment dat , Alex cere permisiunea sa-l atinga . Nimroy este de accord si Alex poate sa constate cin ii atinge bratu ca sub o capa de energíe , dai de aceeasi gelatina din care era facut zidu din Antarctica ! O alta característica a zidului ar hi aceea ca el este móbil ! Se misca in permanenta ! Aicia se termeneaza intilni fea din Costa Rica . Va avea loc alte intilniri de felu asta . Una in África si alta in Ibiza ! Alex a facut drumetiili astea pe cont propiu . Nu are obligatiii fata de niminea . Si poate relata liber pentruca ca nu a semnata niciun contract de confidentialitate cu niminea , ma ntelegeti . Aicia e vorba de treburi spirituale . Nu e vorba de tecnologii , putere si bani berechet ! Alex a promis ca de aici incolo va aduce la cunostintza intregii ominiri tot c’e afla in intilnirili cu ,, lumea din a 5 – a Dimensiune ! Ca o prima dovada , e ca Alex a organizat o adunare de lume care are ceva idei de treburi de felu asta dar si multa lume care nu stie mare lucru dar vrea sa se infórmeze . Adunarea asta avut loc deja in Uruguay . Actual crez ca e in Argentina iar mai tirziu va merge in Méxic . Ideea transmisa de Nimroy are si un aspect care priveste relatiili intre oamini . Trebe sa predomine relatiili de dragoste , colaboraré dezinteresata , altruism adavarat , nu relatii bazate pe suprematie de orice fel , ipocrizie , minciuna , fortza bruta , etc.etc. Ps. Va amintiti cin Alex era in Antarctica si s-a deshchis usa aceea in zid . De acolo a vinita neste curentzi de aer cald , care a transportata …. polen !! Spune ca o parte din polenu acela s-a depus pe elicopter ! Polen in Antarctica ! Cam acesta a fost bazmu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s