Gabriela Dobrecu-Secretele Bibliei – Dumnezeul biblic e un extraterestru, Cap 4

Pentru cat ar parea de lipsit de sens, acest titlu ascunde un adevar pe care cei interesati sa tina in bezna omenirea, il vor nega din rasputeri. Nu va fi greu sa fac acest lucru pentru ca Biblia insasi ma va ajuta. Una din invataturile religioase cele mai importante se refera la faptul ca omul nu poate si nu are voie sa vada chipul lui dumne-zeu pentru ca nu este vrednic sa-si vada creatorul. Aceasta gaselnita are ca scop ascunderea neexistentei acestei superpotente stafii, ajutata 100% de faptul ca aproape nimeni nu citeste Biblia ca sa vada ce dracu scrie in ea. Daca turma de taratori pe genunchi si pe coate ar fi citit din curiozitate acesta carte, ar fi constatat ca sunt oameni care nu numai ca l-au vazut pe dumne-zeu, dar au avut si o serie de aventuri cu acest asa-zis “spirit”.
In randurile urmatoare va voi demonstra ca dumne-zeu are o legatura imensa cu zeii antichitatii, asa cum ne spune Biblia, in care sunt sute de paragrafe care confirma legatura lui cu acesti zei. Inainte de a merge mai departe, am sa fac cateva precizari care va vor ajuta sa intelegeti cat mai bine numele lor schimbate din Biblie. Zeii erau fiinte care nu apartineau pamantului, dar care traiau pe acest pamant impreuna cu omul. Ei aveau un sef suprem, care in mituri are mereu nume diferite dar nu pentru ca popoarele sau epocile diferite duceau la transformarea numelui lui, ci pentru ca atunci cand murea sau atunci cand era invins in lupta de un alt zeu mai puternic, acela devenea stapanul absolut al celor doua lumi: cea a oamenilor si cea a zeilor. Daca elita ne invata de exemplu ca Uranus era Jupiter sau Saturn sau Zeus, acest lucru ascunde in realitate faptul ca si ei mureau fiindca nu erau nemuritori dar si rangul pe care acestia l-au avut. In cazul zeitatilor citate, fiecare din ei au fost la vremea lui seful suprem al zeilor. Locul acestor zei a fost luat in Biblie de Dumne-zeu. Zeii aveau si ei mai multe popoare sau natiuni daca preferati, iar acestea erau conduse fiecare de catre un zeu important al acelor comunitati. De exemplu Anu era zeul suprem al sumerienilor care a avut doi fii: El sau Enlil si Enki. Enlil era zeul cerului, iar Enki zeul pamantului. Acesti zei care erau capetenile supreme al diferitelor natiuni de zei si de oameni au capatat in Biblie numele de dumne-zei. Fiecare dumne-zeu avea si el capetenii care ii conduceau poporul. Acestia sunt ingerii, serafimii, cherubinii sau demonii din Biblie.
Aceste minti sclipitoare care au cladit de secole doar minciuni, negativitate si rau, au modificat corpul omului si al fiintelor pamantene existente, autoproclamandu-se “creatori”. Omul de astazi este cu adevarat opera lor, oglinda in care se uita ca sa vada cat sunt de rai si de egoisti. Acum cred ca intelegeti mai bine de ce toata lumea antica era sclava zeilor, nicidecum pupatori de lemne zugravite, cadavre mucezite sau craci in forma de cruci. Lumea stiintifica si biserica nu vor sa confirme acest lucru nu pentru ca el nu este adevarat, ci pentru ca daca ar admite asa ceva, atat doctrinele religioase cat si marea lor “stiinta” ar dispare ca un fum, de aceea le-au trecut la capitolul nascociri SF.
La fel ca si la oameni, zeii erau impartiti in cei care faceau voia zeului suprem si cei care nu voiau sa-i fie pe plac. Pentru a-l face pe om sa accepte suprematia lor, zeii au inventat fel de fel de capcane si situatii josnice ajutati de nimicitoarea lor tehnologie, fiindca numai prin pacaleala si minciuna puteau sa scape de dezastrul pe care omul l-ar fi facut pentru a distruge lumea lor de marionete.
Ostirea aceasta de “spirite” nu a locuit niciodata in cer fiindca cerul nu era si nu este casa lor, ci au locuit pe pamant. Minciuna aceasta ordinara in care ei sunt stapanii cerului vine de la faptul ca in acele vremuri ei puteau sa zboare cu aparatura tehnologica. Acest lucru le dadea un fel de avantaj fata de om, iar de aici s-a nascut marea nascocire a stapanului cerului si al pamantului care isi are resedinta in aer.
Ca sa documentez inca o data faptul ca Biblia este o adaptare a textelor antice la viitoarea doctrina monoteista dar si ca dumne-zeu nu era singur pe pamant ci era seful suprem al dumne-zeior si al omului am ales o serie de paragrafe semnificative care confirma ceea ce am spus.
Deutr 10/172 „….ca dumnezeul tau este dumnezeul dumnezeilor”, Iesirea 20/3 ”..sa nu ai alti dumnezei in afara de mine”, Psalmii 81/1”Dumnezeu a stat in dumnezeiasca adunare si in mijlocul dumnezeilor va judeca”, Psalmii 81/6 „dumnezei santeti si toti fii ai celui preainalt”, Psalmii 95/4 „ca mare este dumnezeu…mai presus decat toti dumnezeii”, Psalmii 96/7 „in fata lui sant rastigniti toti dumnezeii”, Deutronomul 32/17 ”au adus jertfe demonilor si nu lui dumnezeu, unor dumnezei noi pe care nu i-au stiut, care au venit de la vecinii lor si pe care parintii lor nu i-au cunoscut”, Daniel 4/5” iar in cele din urma s-a infatisat inaiantea mea Daniel al carui nume este Baltazar dupa numele dumnezeului meu….”.
Deci, cand popii si doctrina lor absurda va vor spune ca dumne-zeu este singurul si unicul dumne-zeu, sa ranjiti la ei precum cateii la oala cu jumari. Daca sunteti curiosi, puteti sa cautati singuri in Biblie ca sa va convingeti cum dumne-zeu este liderul tuturor dumne-zeilor. Dumne-zeii nu sunt nici ingeri, nici serafimi, nici cherubini, ci conducatori ai poporelor de zei. Este cam ca astazi: fiecare stat are un presedinte care se supune puterii supreme, adica Vaticanului.
In paragrafele urmatoare este subliniat inca o data cine detine puterea suprema atat asupra dumne-zeilor cat si asupra oamenilor, dar si faptul ca fiecare popor al oamenilor era stapanit de cate un inger. Cu alte cuvinte ingerii sunt zei mai mici care erau capeteniile popoarelor oamenilor. Ei dadeau socoteala dumne-zeului care ii conducea, despre poporul peste care erau sefi. Deutronomul 10/17” Că Domnul Dumnezeul vostru este Dumnezeul dumnezeilor şi Stăpânul stăpânilor, Dumnezeu mare şi puternic şi minunat, Care nu caută la faţă, nici nu ia mită.”
Deutronomul 32/8 “Când Cel Preaînalt a împărţit moştenire popoarelor, când a împărţit pe fiii lui Adam, atunci a statornicit hotarele neamurilor după numărul îngerilor lui Dumnezeu;”
Deutronomul 6/4” Ascultă, Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn.”
Daniel 2/47” Răspuns-a regele către Daniel şi a zis: „Cu adevărat că Dumnezeul vostru este Dumnezeul dumnezeilor şi Stăpânul regilor, descoperitorul tainelor, căci tu ai putut să descoperi această taină”.
Judecatorii 2/11-13” Atunci fiii lui Israel au inceput a face rele inaintea ochilor Domnului si s-au apucat sa slujeasca baalilor; Au parasit pe Domnul Dumnezeul parintilor lor, Care ii scosese din pamantul Egiptului si s-au intors la alti dumnezei, catre dumnezeii popoarelor dimprejurul lor si au inceput sa se inchine acelora si au maniat pe Domnul; Au parasit pe Domnul si au inceput a se inchina lui Baal si Astartelor.”
Dumne-zeul acesta coleric al evreilor era inspaimantat la gandul ca oamenii nu il asculta si nu il recunosc ca stapan absolut. Din acesta cauza intra mereu in crize de nebunie furibunda daca acestia treceau de partea celorlalti zei, sau dumne-zei. Zeul cu care era mereu in competitie fiindca omul il iubea mai mult decat pe el, era Baal. Citat de 63 de ori in Biblie, ca o divinitate caruia poporul evreu ii ramane mereu fidel, lui Baal ii este dedicat templul din Sichem. Citeste mai departe aici:

https://www.scribd.com/document/381869901/Gabriela-Dobrecu-Secretele-Bibliei-Dumnezeul-Biblic-e-Un-Extraterestru-Cap-4

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s