Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei-Vimana, tehnologia lui dumne-zeu, cap 3

Stiu ca este greu sa se inteleaga ce naiba o vrea sa insemne acest straniu titlu care pare mai degraba o gresala de tipar decat un subiect care sa poata fi relatat intr-o scriere care se refera la dumne-zeul biblic. Aceasta se datoreaza faptului ca foarte putine persoane citesc Biblia din scoarta in scoarta, iar acele persoane sunt cei care vor cu adevarat sa inteleaga esenta acestei carti facand abstractie de ceea ce spune popa sau de interpretarile pe care babele le dau fiecarei traditii sau povestiri biblice. Crestinii sau cei care citesc pasaje sau capitole din ea doar pentru ca acolo cred ei ca este rugaciunea care ii scapa de nevoi sau de saracie o fac cu frica de necunoscut si sentimentul de vinovatie care ne-a fost impus de 2.000 de ani de biserica. Acesta este motivul pentru care majoritatea nu isi da seama cate lucruri scrise in ea ar putea fi explicate in ziua de azi cu ajutorul tehnologiei si stiintei.
In timpurile antice omul stia ca zeii nu sunt puternici pentru ca erau nemuritori sau pentru ca stiau sa faca vraji si magie, asa cum lumea de astazi crede. Zeii de atunci, care astazi se numesc extraterestrii si-au castigat numele de “neinvinsi” datorita extraordinarei lor tehnologii care este astazi departe ani lumina fata de ceea ce si-ar inchipui omul cu cea mai stralucita imaginatie. Omul antic nu era incuiat la minte asa cum este cel de astazi, de aceea el stia de dezastrele pe care zeii le faceau cu aceste masinarii. Anticii stiau ce sunt acele stranii obiecte cu care se deplasa armata de zei care coloniza pamantul si cat de daunatoare erau ele pentru oameni, de aceea nu intamplator au scris atat de mult despre tehnologia zeilor si despre Vimana, astronavele lor cu care ocoleau pamantul. Biblia fiind compusa din manuscrise antice, a fost interpretata de popi pentru umanitate in asa fel incat sa provoace frica, admiratie, ascultare, datorita potentei cu care dumne-zeii se vanzoleau in sus si in jos pe deasupra capetelor oamenilor pentru a-i controla.
Daca santeti pasionati de fenomenul OZN nu faceti eforturi de a le cauta in cine stie ce carti SF pentru ca se gasesc cu zecile chiar in biblie, iar eu voi incerca sa va explic cum dumne-zeu si armatele sale de ingeri razboinici, nu faceu nici miracole nici scamatorii mai mari decat am face noi astazi in fata unui om care ar trai in jungla. Miile de aparitii ale lui dumne-zeu in astronavele sale, sau “miracolele” facute de Moise si Gedeone sunt de fapt aparate tehnologice de inalta putere cu care se stapanea multimea si cu care i se impunea cultul dumne-zeului lui Avram. Am sa incerc in randurile de mai jos sa deconspir o parte din “miracolele” si “potenta” lui dumne-zeu. Citeste mai departe aici:

https://www.scribd.com/document/381869669/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Vimana-tehnologia-lui-dumne-zeu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s