Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei- Cum legile ecleziastice si canonice conduc lumea, cap 7

Aberanta doctrina a bisericii vrea ca toti oamenii care se nasc pe acest pamant sa duca in carca un pacat pe care nici unul dintre ei nu l-a comis vreodata, dar care atarna de gatul fiecaruia, fiindca este o ereditare de la Adam incoace. Un copil abia nascut care nu are norocul sa traiasca ca sa i se aplice ritualul botezului, se duce in iad. De ce?? Unde este scrisa in Biblie aceasta monstruozitate? Pentru care motiv toata doctrina bisericeasca se bazeaza pe acest pacat capital al omului, desi el nu l-a comis niciodata?? In aceste randuri vom cauta sa raspundem la aceste intrebari, dar si sa demontam cuvant cu cuvant aceasta monstruoasa minciuna care sta la baza religiilor crestine.
Fara acest pacat originar inventat de biserica, nici o religie nu ar mai putea exista si atunci omul s-ar conduce singur fara sa mai astepte posmagi fierti de la stafii. De mic copil se inoculeaza in mintea persoanelor aceasta grija pe care trebuie sa o aiba pentru a nu comite pacate, iar din acesta cauza ele cresc frustrate fata de orice fapta sau actiune pe care o fac in contradictoriu cu doctrina religioasa sau cu legile laice. Pe de alta parte, zilnic se pot auzi din gura atotstiutorilor crestinopati expresii ca acestea: “o sa platesti pentru pacate”, “ sa nu faci pacate”, “o sa fii judecat pentru pacate”, sau alte expresii care deriva de la acest sentiment de rusine si vinovatie.
Clerul a fost suficient de smecher ca sa pacaleasca omul de milenii, datorita modalitatrii ingeniose pe care a gasit-o pentru a reusi sa il controleze si sa il sclavizeze. Acest lucru nu a fost greu, pentru ca au aplicat inca din vremuri antice, cea mai eficienta metoda cu care se poate imparti si stapani umanitatea, numita de romani “dividi ed impera”. Cu aceste doua magice cuvinte ei au introdus pe pamant dezbinarea, tirania, minciuna, dualismul, sclavia, denaturarea fiintei umane, ura, reusind sa indeparteze omul de la singurul principiu universal care guverneaza vita: liberul arbitru.
Majoritatea persoanelor, adica mai bine de 80%, cred ca pot sa aleaga ce vor, ca sunt liberi, ca liberul arbitru exista, iar toate alegerile lor deriva de la aplicarea acestuia. Eroareee!!! Dormiti din picioare precum caii, cu ochii beliti in jur, dar nu vedeti nimic. Din acesta cauza tipul acela pe care il iubesc de mor, chemat de romani Isus, spunea, scarbit de lumea in care traia: “ Au ochi dar nu vad, au urechi dar nu aud. Daca erau orbi sau surzi ar fi avut o scuza”, dar asa isi scriu destinul care ii va duce la disparitie, completez eu.
In acest fel, burtosii cu rochii negre, au facut omul sa creada ca liberul arbitru este acelasi lucru cu legea. NUUU. As vrea sa am puterea sa va urlu in capatanile acelea seci sa va treziti si sa vedeti adevarul pe care il aveti in fata ochilor dar pe care, datorita nasului, nu il puteti dibui. Liberul arbitru este legea universala care guverneaza viata, iar aceste doua cuvinte inseamna libertate infinita pentru oricare fiinta vie sau entitate. Liberul arbitru nu inseamna ca trebuie sa alegi intre da si nu, asa cum te face sa alegi orice lege a acestei lumi. Liberul arbitru inseamna ca tu poti sa alegi dintre miile de posibilitati care exista in realitate doar una sau pe toate, fiindca neexistand nici o lege care sa iti puna bariere, tu nu poti nici sa pacatuiesti nici sa gresesti. Liberul arbitru inseamna libertate totala, inseamna experiente infinite, inseamna sa inveti pe propria piele orice. Nimeni nu te obliga sa te supui vreunei legi, pentru ca LIBERUL ARBITRU inseamna ca LEGEA NU EXISTA. Cu alte cuvinte, daca eu stau in punctul zero, iar din acest punct pleaca un drum sau mii de drumuri in infinite directii, eu datorita liberului arbitru pot sa imi aleg pe oricare imi place dintre ele, sau pe toate, fara ca sa am vreo interdictie, fara ca cineva sa imi spuna ca am gresit sau ca am pacatuit fiindca nu am urmat doar unul singur. Liberul arbitru nu interzice absolut nimic nimanui fiindca experienta vietii nu se poate face cu restrictii de nici un fel. Liberul arbitru nu inseamna posibilitatea de a alege ceva din interiorul legi, asa cum se face pe acest pamant, ci posibilitatea de a alege totul sau nimic, fara ca cineva sa considere ca vreuna dintre alegerile tale reprezinta o gresala. Liberul arbitru si alegerea pe care o ai atunci cand exista legea, nu sunt acelasi lucru.

Acest dumnezeu nu a dat niciodata oamenilor libertatea, care inseamna liberul arbitru, ci legea. Liberul arbitru este creativitate, este arta, este cantec, este bucurie, este voie buna, este incredre, este emotie, este lumina, este puterea ta de a te conduce singur. Deci daca liberul arbitru inseamna libertate absoluta, LEGEA este exact contrariul sau. Legea ingradeste, limiteaza, umileste, sclavizeaza si cu cat ai mai multe legi cu atat esti mai sclav, cu atat esti mai limitat, cu atat ai mai putina libertate. Pacatul despre care vorbeste scriptura este consecinta unei legi care iti limiteaza drepturile.
Mor de ras cand aud pe cate unul spunand: “eu sunt liber sa aleg”. Rahat cu perje. Mare libertate ai !!!! Esti liber sa alegi ce? Sa fii cu legea, adica cu oile, sau sa fii in afara ei, adica oaia neagra. Atunci cand nu esti in linie cu legea si cu ce spune, esti scos pe campul ilicit, esti pasibil de pedeapsa fiindca nu te-ai supus, esti un ticalos. Diferenta este subtila dar e primordiala, iar eu nu stiu daca reusiti sa intelegeti semnificatia corecta.
Biblia spune ca trebuie sa crezi in dumne-zeu, Coranul spune ca trebuie sa crezi in Allah, brahmanii spun sa crezi in Brahma, budistii spun ca trebuie sa crezi in Buda si asa mai departe. Aceasta inseamna ca fiecare om care crede intr-unul din aceste curente religioase este limitat pentru ca nu mai are voie sa creada sau sa se gandeasca si la celalalt cult. Faptul ca ei sunt liberi sa aleaga intre aceste culte, le da impresia ca fac acest lucru datorita aplicarii liberului arbitru. Nuuu. Aici omul alege un singur curent religios sau niciunul, iar datorita alegerii facute el nu va putea sa aleaga doua simultan. El alege ce sa faca in interiorul unei legi care ii spune ca daca e crestin nu poate sa fie si musulman in acelasi timp. Liberul arbitru insa, iti da voie sa fii cu toate sau cu nici una fara sa ai restrictii de nici un fel. Eu sunt in afara acestor curente religioase fiindca nu cred in nici unul din ele, dar asta nu inseamna ca sunt libera, ci ca pot sa fac doar ce legea spune, adica SA ALEG ori legea si cuvantul sau, ori sunt pe dinafara.
Cu abilitate si maestrie sefii acestei lumi au facut omul sa creada ca legea este chiar mai buna si mai dreapta decat liberul arbitru. Nici un experiment facut pe umanitate nu a fost si nu este mai eficient ca legea care te face sa asculti, sa te certi cu altii, sa urasti, sa invidiezi, sa asupresti, sa controlezi, sau sa pui bariere nevazute in calea vietii. Legea a dat nastere la neascultare si nesupunere pentru ca omul a realizat ca dreptului lui universal a fost ingradit. In momentul in care omenirea a fost pacalita sa se supuna primei legi, ea a devenit sclava, supusa, roaba, celui care a promulgat acea lege. Legea nu iti permite sa faci ce vrei, ci iti creaza doar iluzia ca ai dreptul sa alegi, fiindca atunci cand exista legi, ai doar doua posibilitati de a alege, in ciuda faptului ca iluzia te convinge ca acestea sunt infinite ca si cand aveai liberul arbitru.
Legea este super eficienta pentru legiuitor pentru ca in momentul in care ea apare, omul este ori bun ori rau. De exemplu: nu ai voie sa conduci cu mai mult de 100 km/ora. Daca tu respecti aceasta lege esti un om bun, ascultator, docil, supus, faci parte dintre persoanele de vaza pentru ca nu creezi probleme. Daca insa nu respecti viteza esti in afara legii, esti un pericol, esti neascultator, esti o plaga pentru societate, ai comis un delict. Desi javrele dau o lege in care nu ai voie sa depasesti 100 km/ora, fac masini care pot atinge viteze mult superioare celei legale. De ce? Pentru ca in acest fel, omul crede ca are liberul arbitru, ca poate sa aleaga ce vrea. Astfel, el ori merge cu 100km/ora, ori depaseste limita pentru care trebuie sa fie pedepsit fiindca a comis un DELICT eludand legea, indiferent cu ce viteza merge peste limita legala. Cand ai liberul arbitru, poti sa mergi cu ce viteza vrei fara sa fii condamnat pentru alegerea ta, pe cand atunci cand te supui legii pe care ai eludat-o trebuie sa platesti.
Daca un om este casatorit sau logodit, nu are voie sa mai aiba o alta femeie pentru ca atunci este un adulter, un curvar fiindca normele bisericesti interzic sa iubesti in afara legaturilor matrimoniale. In acest caz alegerea este la fel de iluzorie ca si in primul exemplu. Ori stai cu familia si atunci esti in randul lumii, ori te duci cu amanta, dar in acest caz ai comis un PACAT. Liberul arbitru insa, spune ca poti iubi pe oricine si poti sa ai copii cu orcine fara sa fii considerat un adulter, pentru ca iubirea nu este un sentiment etern, iar femeia si omul trebuie sa iubesca mereu ca sa fie fericiti. Vedeti??? Legea creaza DELICTUL pentru stat sau PACATUL pentru biserica. Citeste mai departe aici:

https://www.scribd.com/document/381904522/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Cum-Legile-Ecleziastice-Si-Canonice-Conduc-Lumea-Cap-7

Reclame

6 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei- Cum legile ecleziastice si canonice conduc lumea, cap 7

  1. Hakuna matata , forumistii ! Apocalipsa lui Iacov . Dialogul dintre Iacov si Iisus , fratele lui . ( Última parte ) . In postarea precedenta pe tema aceasta , am vazut ca Iisus il invata peIacov cum sa raspunza la intrebarile arcontilor deghizati in perceptori de impozite ! Vreau sa mentionez ca pe parcursul postarii veti intilni parantheze. Aceasta inseamna ca Sint locuri unde lipsesc cuvintele datorita deteriorarii documentelor . …. Iisus : … Cind ei te vor intreba : ,, – Unde vrei sa mergi ? Tú sa le raspunzi: ,, – Eu merg la locul de unde am vinita ! Acolo merg ! Si daca tú o tii asa fara clintire, vei hi lasat in pace . In ceea c’e ma priveste, eu o voi chema cunoasterea incoruptibila care este Intelepciunea ! Care Intelepciune, exista in Tatal insusi si este mama lu Achamot ! Deci vedeti dragi cititoare ca si voi descindeti din Constiintza Suprema, Dumnizeu cel Mare si Adavarat! Sinteti si voi o parte din El . Desi uneori NE este greu sa o credem ! Achamot , fata lui Intelepciunea, nu are tata si nu are un barbat ! Ea este o femeie care provine si te-o alta femeie!Ea v-a facut pe voi dara fara barbat, fiind singura si in ignorantza faptului ca provine dintr-o femeie ! Care femeie , era cum am vazut un Eon , Intelepciunea . Si eu am sa che intr-o zi Eonul acesta ….. Ultimul dialog al lui Iisus cu Iacov . – Femeile , Cunoasterea, másculinizarea Femeninului – Si intreba Iacov : ,, – Cine Sint aceste 7 femei care au fost elevele tale ? Uite , Doamne cum te binecuvinteaza toate ! Iisus raspunsu : ,, – Te pot lauda Iacov ca in sfirsit ai inceput sa intelege care sint radacinile anumitor adavaruri de la inceput la sfirsit ! Indeparteaza de tine or si c’e ilegalitate ca sa nu hii invidiat de lumea rea . Daca tu vei mentiona acestor 4 femei : Salomee , María , Marta si Arsinoe faptul ca ai inceput sa percepi adavaratu sens al unir treburi in privintza originii si aparaitiei voastre [….. lipseste din text …. ] Sint semnale clare [……….] … de Sus , Pentru ca sa poata vedea puterea Celui de Sus . Coruptibilul a ascensionat piña la Incoruptibil si , atentie va rog aicia , ,,, Elementul Feminitatii a ajuns la Elementul Masculinitatii!!..[………] Si fu atunci cind Iisus a admonestat pe apostoli care erau prea siguri de ei in cea c’e priveste Cunoasterea , le-a aratat ignorantza lor si ii facu sa inteleaga ca , la drept vorbinda , ei nu stia mare lucru despre multe lucruri care se petrecuse la inceputuri. Inceputuri care si piña in ziua de azi NE sint necunoscute. – Sfirsit –

  2. Hakuna matata , forumistii ! Buna Gabitzo ! In bazmul de azi vom vedea ceva despre o presupusa contactada si o scurta vizita a ei in lumea subterana . Nu stiu daca sinteti si voi la curent cu faptul ca uneori se aud zgomote nelinistitoare care par a veni sin strafundul pamintului ! Au loc surpari de pamint si nimeni poate da o isplicatie satisfacatoare ! Au loc ruperi ale scoartei terestre la suprafata ! Si lista lucrurilor de acest fel e lunga . Acum sa purcedem dara cu postarea propiu-zisa ! Se spune ca o persoana cu capacitati extra senzoriale iesite din común este contactata de catre niste Anunnaki. Din cind in cind se pare ca ea se intilneste cu acesti Anunnaki . In timpul ultimului contact cu ei , ea fost invitata la o scurta plimbare prin lumea subterana ! Un Anunnaki care parea a fi cineva important era insotit de grada sa personala . Se pare ca atunci cind se deplaseaza , ei respecta acest patrón de prezentare : un sef si garda lui ! In cazul de fatza era un sef insotit de trei,, gardieni,, Din spusele contactatei, pe sub pamint exista o sumedenie de tuneluri care vin si se indreapta in toate directiile! Cei care au citit postarile mele mai vechi stiu ca eu vorbeam despre tuneluri de acum multa vreme ! Alaturi de tunele , in unele locuri se pot vedea chiar grote amenajate intr-un fel ,, locuintze,, sau dupa caz , ,, birouri,, , depozite, etc. etc. etc. Doamna invitata , la un moment data simte ceva ca o prezentza de un fel de energie apasatoare ! Ceva care oricum, nu anuntza nimic bun . Era deci ghidata de catre Anunnaki sef si cele 3 garzi. La un moment dat se aude zgomotul unor pasi grei . Aceasta se intimpla cin grupul nostru ajunsese la o intersectie cu alte tuneluri. Deodata , se materializeaza 3 reptilieni care aparusera de nu se stie de unde si dupa c’e aruncara o privire grupului nostru, isi vazura de drum ! Dara faptul insolit, de accord cu doamna , este faptul ca ea a putut sa-i priveasca bine ! A avut timpul sa remarce anumite detalii. Asfel , ea a notat ca privirea reptilienilor era o privire de cineva in pragul mortii ! Priviri goale, pierdute! Ei se deplasau greoi , parca fara vlaga, fara sperantza asteptindu-si sfirsitul !! Unul din ei care avea o coada , abia si-o tira si era facuta harcea-parcea ! Singera de coloare maron-cafe! Abia disparusera ei ca isi facura aparitzia 2 fapturi impresionante : erau 2 Felini !! Erau mari, degajau o senzatie de fortza uriasa ! Pe de-o parte, erau ca neste tigri dara fara dungile lor specifice prea pronuntzate! Iar capul era ceva in genul personajelor din filmu Avatar ! Aveau si coada . Dara ceea c’e a surprins pe doamna , a fost faptul ca ei putea merge ca un felin in 4 labe dar se puteau si ridica si merge ca un om ! In functie de cea c’e aveau de facut. Ei au privit spre grupul de ,, turisti,, si au pornit-o pe urmele reptilienilor ! Se pare ca se da o lupta inspaimintatoare in subteran contra reptilienilor! Si in lupta aceasta este implicate multe cevilizatii ! Adavaru e ca reptilienii a facut mult rau in univers si si-a pus multe cevilizatii in cap, cum s-ar spune . Dara lupta asta nu e cu lovituri asa cum stim noi ! Nu ! Aicia e vorba de neste tehnologii si energii de c’e nu se izista , ma ntelegeti ! Ps. Marco , mai esti pe aici ? Ca sa postez ceva depre magarushi care ,, se converseaza cu politici corupti,, hahaha .

  3. Buna ziua Marinica, da, sint prezent. Citesc ,invat, caut,curat dogme….. si optimismul tau imi da putere. Fii Marinica in continuare.Deci , cum e cu Magarushii? Acolo sus la virful piramidei e grea si importanta lupta.

  4. Interesant.Ca deobicei.Se lupta Pleiadeenii,Arcturienii si multe alte civilizatii benefice cu Reptilienii criminali.Asta am priceput.Ce nu pot intelege insa este faptul ca,de cand se tot lupta si se tot lupta, paradigma in care traim noi,”goyimii” platitori de taxe si impozite nu s-a modificat cu nimic!Dimpotriva.Ne apropiem cu pasi mari si foarte mari de sclavia absoluta ce se va manifesta in curand,odata cu instaurarea NWO(Noua Ordine Mondiala)!!!.PS. Stie cineva,cumva, ce ne-au harazit (hotarat)pentru viitorul apropiat „Bilderbergii” la recenta intalnire a lor care a avut loc la inceputul lunii iunie la Torino?Caci n-am gasit nimic,absolut nimic de aceasta data in toata mass-media!Ori conditiile de securitate au ajuns la perfectiune,ori nenorocirile pe care ni se pregatesc sunt atat de mari incat n-am putea sa le suportam daca le-am afla!!!

  5. Hakuna matata , forumistii ! Daca ar hi sa ne luam dupa o anumita teorie propagata de catre anumite cercuri de canalizatori, contactati si alta lume cu capacitati extrasenzoriale iesite din común , noi fiintzele ominesti sintem rezultatul unei ,, densificari ,, a unei parti din Spiritul Universal Preexistent a tot ce se poate imagina ! Procesu acesta s-a desfasurat de-a lungu timpului in multe parti ale Universului si a dat nastere multor cevilizatii . Si o face inca . Noi nu sintem singura cevilizatze lizatie in Univers ! Si datorita conditiilor specifice locurilor unde acestea s-au dezvoltat, nu au neaparat aceeasi morfologie si aceleasi dimensiuni, ma ntelegeti . S-ar parea ca rasa omineasca este mult mai extensa in diferite parti ale Universului si exista diferite forme ale ei pe trepe diferite de civilizatie decit o stim noi . Din informatiile de piña acum rezulta ca aceste cevilizatii Sint mult mai dezvoltate decit a noastra . Ei sint Fratii si Surorile noastre despre care eu va postez uneori ! Totodata, din diferite motive , unele din rasele astea aprópiate de noi cel putin ca morfologie , colaboreaza cu ceea c’e numim extraterestrii negativi. ET-ii astia nu ne vad cu ochi tocma si taman pretenesti! Pen tru faptu ca noi , fiintzili ominesti avem un bagaj genetic de c’e nu se izista in Univers dara nu o stim, dupa cum v-am mai postat . In primu rind si mai intii ( hahahah , pleonasmu’ ). ! sintem parte din Marele Spirit Preexistent si acest Spirit este Dumnizeu cel Mare si Adavarat ! cu ale carui densificari cum ar hi ominirea , sint adversari si nu preteni et-ii negativi ! Rase cum ar hi cea a reptilienilor nu NE-a vazut niciodata cu ochi buni ! Ca tehnologie , da , reptilienii este mai ceva decit noi . Dara ca fiintza , avem un bagaj genetic care striveste totu . Sintem capabili, daca avem libertatea de creatie sa depasim multe cevilizatii in Univers ! Si O VOM FACE ,, . Fiecare dintre noi , sintem un Dumnizeu la scara redusa ! Negativii stie ca daca ne scapa me din ghearele lor ii vom arunca la Lara de gunoi a Universului ! Si O VOM FACE !! Acuma bine , nivelul de densificare al ominirii, prin caracteristicili lui correspunde a cea c’e se numeste Dimensiunea fizico-temporala a 3-a , sau a 3 – a Dinension . Ca sa aveti o idee , Dimensiunea 1 correspunde Regnului mineral . Dimensiunea fizico-temporala a 2 – a , corespunde Regnului vegetal . Atunci , a noastra , deci a 3 – a , correspunde Regnului animal . Si a.m.d. ( asa mai departe). Dara noi , pentru a putea trece la o alta Dimensiune Spirituala Superioara , trebe sa ne ridicam nivelul Frecventzei! ( va urma ) .

    • Dle. Marinica,puteti sa ne explicati,mai pe intelesul nostru,de profani,ce inseamna dimensiune fizico-temporala si ce inseamna dimensiune spirituala?Respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s