Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei- Razboiul „sfant” a asasinat gigantii, cap 6

Razboi. Numai cand ma gandesc sa pronunt acest cuvant imi vine sa lacrimez, iar inima mi se strange. Din vina acestor razboaie umanitatea a fost secerata de milenii de durere si mizerie. Pentru prima data am auzit termenul de „razboiul sfant” in Biblie. “Pai ce inseamna „razboi sfant”, m-am intrebat nedumerita in sinea mea?” Cele doua cuvinte sunt antagonice pentru ca este de neconceput sa asociezi cuvantul razboi, alaturi de cuvantul sfant. Razboiul pentru oricare motiv bun a inceput, sau pentru oricare cauza dreapta este facut nu poate fi definit sfant pentru ca razboi insemna moarte, durere, suferinta, foamete, mizerie, frica, nedreptate, boala…. Daca „razboiul sfant” se numeste asa pentru ca e facut in numele lui dumne-zeu sau pentru ca a fost ordonat de dumne-zeu, atunci el este un asasin, un criminal, un mincinos si un farsor. Cum este posibil sa decretezi o lege care iti interzice sa ucizi, iar apoi sa incepi razboaie sangeroase impotriva celor care nu iti fac pe plac? Cum este posibil sa iti impui vointa cu bocancii, iar apoi tu, ca un “bun atotputernic” sa fii primul care scuipa pe propriile vorbe?
Pentru miile de credinciosi care habar nu au ce scrie de fapt in cartea de capatai a crestinatatii, chiar si un razboi poate fi trecut cu vederea, iar celui care l-a inceput, adica lui dumne-zeu, i se pot aduce cuvinte de lauda si multumire pentru mila sa fata de pacatosi. Durerea, suferinta, chinul, bolile au devenit pentru milioanele de credinciosi stari binemeritate datorita modului in care au fost invatati ca trebuie sa iti platesti “greselile”. Aceasta este cauza pentru care aceste fiinte cu mintea stearsa accepta asa de fericiti ororile pe care le implica un razboi in care sunt asasinate in numele domnului milioane de persoane nevinovate. In randurile urmatoare am sa va dezvalui cum acest razboi insemna pentru nemernicul dumne-zeu cea mai mare si mai importanta victorie impotriva omului. Nimic nu putea sa fie mai inaltator pentru el decat acest “razboi sfant” cu care a sters de pa fata pamantului una dintre cele mai mari si mai nobile rase umane: gigantii. Va rog sa nu confundati gigantii cretini, asasini, dementi, care au trait inainte de potop cu poporul oamenilor uriasi, pentru ca sunt doua creatii diferite. Potopul a avut ca scop eliminarea gigantilor hibrid care s-au dovedit o experienta trista, fiindca intre fii lui dumne-zeu si oameni nu existau asemanari genetice. Gigantii care au fost stersi de pe fata pamantului cu “razboiul sfant” sunt insa oamenii pamantului din acele vremuri.

Asa cum va spuneam mai inainte, dumne-zeu incepe razboaiele acestea inumane in Sumer, tara zeilor, tara pe care dorea sa o cuceresca cu orice pret, apoi o data cucerite aceste teritorii sa mearga mai departe pana la cucerirea tuturor pamanturilor care vor devini posesia lui. Inceputurile acestui genocid a fost facut de oamenii sai de nadejde, de cei pe care i-a ales si i-a instruit sa fie osteni valorosi in luptele sangeroase pe care le incepeau impotriva celor carora trebuiau sa le fure pamanturile. In momentul in care locul respectiv era cucerit, dumne-zeu si gloatele sale de hibrizi le distrugeau civilizatia, cultura, arhitectura pe care si le insuseau apoi cu nerusinare fara sa aiba nici o mustrare de constiinta. Personajele importante ale a cestui “razboi sfant” sant: Moise, Iosua, Gedeone si David care au conspirat cu acest dumne-zeu ca sa intre in posesia pamantului promis prin jaf, uzurpare si tiranie.
Dumnezeu a promis poporului sau un pamant manos, bun, unde curge lapte si miere, care va ramane in posesia lor pentru totdeauna, dar nu le spune ca acest pamant era locuit de alte popoare. Pentru acest motiv aceste popoare trebuiau exterminate, rase de pe fata pamantului. Cu viclenie isi lasa poporul sa piara in desert, unde zile intregi stau fara apa si mancare pana cand suferinta lor ajunge la extreme si atunci se intorceau impotriva lui Moise si al dumne-zeului sau. Cand suferinta poporului ajunge dincolo de limite, el se milostiveste si le da apa, mana sau potarnichi ca sa manance. Evreii se lamenteaza de sute de ori impotriva vietii insuportabile pe care o duc si spun cu durere in suflet ca le parea mult mai fericita viata de sclavi in Egipt decat “libertatea” din desert, unde erau supraveghiati cu tiranie de catre dumne-zeul lui Moise. Au pribegit printre nisipuri precum cateii batuti, mai mult de 40 de ani din vointa lui dumne-zeu, pana cand au murit toti cei care nu aveau incredere in el, asa cum imbecilul creator se lauda cu faptele sale de dementa extrema. Daca din aceleasi motive Adam si Eva au refuzat sa il mai asculte, atunci au avut dreptate sa paraseasca aceasta dictatura.
Dumnezeu duce poporul sau in vecinatatea pamantului promis, iar ei se duc sa cerceteze acest colt de rai, dar se intorc infricosati si deceptionati. In Numerele 13/28,31 ei spun: ”poporul care locuieste acest pamant e puternic, iar orasele sant fortareze foarte mari…nu putem sa luptam impotriva acelui popor pentru ca e mult mai puternic decat noi.” Tot poporul murmura si plangea pentru ca era constient de impotenza lor. Tot asa citim si in carte lui Iosua 7/7” Doame de ce a trecut robul tau, poporul acesta peste Iordan? Ca sa-l dai pe mainile Amoreilor si sa ne pierzi? Mai bine ramaneam sa locuim de cealalta parte a Iordanului…cananeii vor auzi ne vor impresura si ne vor sterge de pe pamant.” Erau constienti ca nu vor putea invinge niciodata popoare de giganti care locuiau acele locuri si acest fapt il gasiti in mai toate capitolele unde este descris acest crud razboi. Realitatea este ca acest dumne-zeu a dorit pamanturile gigantilor antici, cei care erau detinatorii lui de drept. Acesti oameni giganti au colonizat si infrumusetat pamantul si ei erau adevaratii zei antici despre care vorbesc toate miturile omenirii. In Biblie, toti oamenii antici au capatat denumirea de patriarhi, desi acestia nu au avut niciodata vreo legatura cu sistemul religios. Prin eliminarea lor, dumne-zeu si cohordele sale de extraterestrii, adica cei care nu apartineau pamantului, le-au luat locul proclamandu-se creatorii omului. Blajinii si inteleptii oameni giganti au fost distrusi prin minciuna, tradare si tehnologie “sfanta”. Acesta este motivul pentru care in spatele evreilor a stat mereu acest dumne-zeu criminal, uzurpator care ii imbarbata spunandu-le ca el insusi va lupta pentru ei.
Pamantul promis evreilor este de fapt pamantul uzurpat, furat, luat cu forza de la natiunile care nu il placeau pe acest dumne-zeu care nu cunostea mila. Dumne-zeu a ordonat sa nu fie lasat nici un supravietuitor dintre barbati, femei si copii, totul trebuia facut pulbere. Am sa va citez cateva paragrafe in care dumne-zeu isi asigura poporul ca este de partea lor si nu ii lasa singuri. Deutronomul 31/1-4 ”Moise a grait: eu am de acum 120 de ani si nu mai pot intra si iesi..dar domnul a zis: tu nu vei trece Iordanul ci va merge inaintea ta insusi domnul si va starpi el popoarele acestea de la fata ta si tu le vei stapani..si va face domnul cum a facut si cu Sicon si cu Og regele Amoreilor care erau dincoace de Iordan si cum a facut cu pamantul acelora care i-a pierdut.” Deutronomul 7/17-21 „nu cumva sa zici in inima ta: popoarele acestea sant mai mari la numar cum sa fac sa le inving? Nu te teme ..domnul trimite impotriva lor viespi pana ce vor pieri cei care au ramas si s-au ascuns de la fata ta. Nu te inspaimanta de ei caci domnul este in mijlocul tau un domn mare si tribil.”
Ati inteles?? Criminalul, se ascundea precum un cameleon cu ajutorul tehnologiei belice fara precedent pe care o avea, si fara ca cineva sa inteleaga cum este posibil ca poporul de pigmei ai domnului sa distrugea poporul gigantic care traia in acele locuri.

https://www.scribd.com/document/381904019/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Razboiul-Sfant-a-Asasinat-Gigantii-Cap-6

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s