Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei- Ritualuri satanice pe altarele domnului, cap 5

Acesta este un subiect care va deranja foarte mult lumea clerului dar si mai mult pe crestinopati, pentru ca in mintea lor adormita si incuiata cu mii de lacate nevazute care ii tine prizonierii propriei lor nestiinte, nu se poate asocia satanismul cu sacrificarile facute pe altarele domnului. In paginile Bibliei sunt cateva capitole care trateaza aceaste oroari pe care dumne-zeu le descrie cu lux de amanunte fiindca aceasta varsare de sange avea un rit aparte care trebuia indeplinit ca sa ii fi pe plac acestui dement. Nici un om normal nu va putea citi despre aceasta dezgustatoare practica fara sa ramana impresionat pana in strafundul sufletului sau, fiindca nu poti sa intelegi ce nevoie avea o stafie de un abator in proproiul sau templu. O sa va delectez cu niste orori care va vor provoca stari febrile de voma dar si mult nesomn pentru ca despre acestea, popii nu prea vorbesc, iar enoriasii habar nu au despre existenta lor.
In Biblie sunt foarte multe pasaje in care dumne-zeu interzice mancatul carnii cu sangele sau, ori bautul sangelui vreunui animal, fapt care m-a facut sa cred ca in sfarsit ii invata si el pe evrei o regula sanitara foarte importanta. Deutronomul 12/23-24 “ Numai vezi sa nu cumva sa mananci sangele, caci sangele este viata si sa nu mananci viata impreuna cu carnea. Sa nu-l mananci ci sa il versi pe pamant ca apa.” Leviticul 16/10 “Daca vreun om din casa lui Israel sau din strainii care locuiesc in mijlocul lor, mananca sange de orice fel imi voi intoarce fata impotriva celui ce manaca sangele si il voi nimici in mijlocul poporului sau.” Leviticul 17 / 13 “Daca vreunul din copii lui Israel sau din strainii care locuiesc in mijlocul lor vaneaza o fiara sau o pasare care se mananca sa-i verse sangele si sa il acopere cu tarana.” Leviticul 19/26 “ Sa nu mancati nimic cu sange…” Geneza 9/4 “Numai carne cu viata ei, cu sangele ei sa nu mancati” Lev 7/26-27” Nici un fel de sânge să nu mâncaţi în toate cetăţile voastre, nici de păsări, nici de dobitoace. Tot cel ce va mânca sânge, acela se va stârpi din poporul său”.
Chiar daca va vine greu sa credeti, acest dumne-zeu, care interzice ingerarea sangelui prin mancare, este indragostit de sange si nu ezita sa il ceara fara nici o jena de cate ori dorea sa miroasa carne arsa pe altarele sale. Dumne-zeu facea ispasirea pedepselor cu sange, asa cum cu sange a semnat portile evreilor ca sa poata sa le recunosca casele atunci cand a facut genocidul celor dintai nascuti ai egiptenilor. Sange nevinovat trebuia sa curga pe altarele sale, sange a curs cand a decimat primii nascuti ai egiptenilor si sange a fost aruncat peste poporul evreu cand dumne-zeu a facut pactul cu ei, la fel cum sangele lui Cristos a fost varsat si ridicat apoi la rang de ispasitor al pacatelor omului.

In acele vremuri, sangele era un fel de curatator de pacate pentru ca dumne-zeu considera omul sfintit numai daca era stropit cu acest sange luat de la animalele ucise pe altarele sale. Leviticul 4/5-7” Apoi să ia preotul cel miruit, ale cărui mâini sunt sfinţite, din sângele viţelului şi să-l ducă în cortul adunării. Acolo să-şi moaie preotul degetul său în sânge, să stropească cu sânge de şapte ori înaintea Domnului, asupra perdelei locaşului sfânt. După aceea să pună preotul din sângele viţelului înaintea Domnului, pe coarnele jertfelnicului tămâierii, care se află în cortul adunării, iar toată rămăşiţa din sângele viţelului s-o toarne la temelia jertfelnicului arderii de tot, care se află înaintea cortului adunării.” Lev 8/30” Apoi a luat Moise mir de miruit şi sânge de lângă jertfelnic şi a stropit pe Aaron, veşmintele lui, pe fiii lui şi veşmintele fiilor lui împreună cu el; şi aşa a sfinţit pe Aaron şi veşmintele lui şi, împreună cu el, şi pe fiii lui şi veşmintele fiilor lui.” Lev 1/5” Apoi să junghie viţelul, înaintea Domnului, iar preoţii, fiii lui Aaron, să aducă sângele şi să stropească cu sânge împrejur jertfelnicul de la uşa cortului adunării.”
E important sa nu versi sangele nimanui, fie el animal sau om pentru ca avand in vedere faptul ca orice vietate este un suflet nevinovat, nimeni si nimic nu are dreptul sa o ucida, numai ca acest lucru se putea face daca era ordonat de dumne-zeu. El avea voie sa sfideze propriile legi de care il durea exact in bascheti, pentru ca acestea erau doar pentru norod, pentru cei care trageau doar ponoasele pentru faptele facute de cei autorizati sa le comita. Geneza 9/5 “Voi cere inapoi sangele sufletelor voastre: il voi cere inapoi de la orice dobitoc, si voi cere viata {sufletul} omului din mainile omului si din mana oricui este fratele sau.” Dar din ce cauza avea dumne-zeu atata grija pentru sangele omului, din moment ce el singur a asasinat milioane de oameni nevinovati? Geneza 9/6 “Daca cineva varsa sangele omului, si sangele lui sa fie varsat de om, pentru ca dumne-zeu a facut pe om dupa chipul sau,” ar fi raspunsul biblic. Mie mi se pare ca trebuie sa fii un ingrat, un ipocrit ca sa ceri sa nu ucizi pe nimeni, iar apoi sa ucizi tu pe cei care nu iti plac, asa cum nu pot accepta ca un om care a ucis sa fie si el ucis, nu pentru ca jighineaua nu ar trebui pedepsita, ci pentru ca in momentul in care imi patez si eu mainile cu sange, nu pot fi mai buna decat acel asasin. Daca dumne-zeu a facut omul dupa chipul si asemanarea sa, se intelege de ce omul este atat de bun.
Ca sa nu bata la ochi ca el este lupul care se ascunde in piele de oaie, inventeaza o gramada de motive pentru care aceste sacrificii se faceau, astfel, macelarii templului nu aveau nici macar o clipa de ragaz, fiindca mai presus de durerea si frica miilor de animale, era potolirea poftelor domnului. Aceste sacrificii se faceau pentru multumire, impacare, pacat, vinovatie, ispasire, arderi de tot, jertfe de mancare sau alte scarboase moduri de a varsa sange uman sau de animale in onoarea lui. In fiecare zi evreii sacrificau sute de animale innotand in bai de sange doar pentru ca mirosul de carne arsa ii era extrem de placut domnului. Leviticul 1/17” Apoi să-i frângă aripile (la pasare), fără a le desprinde de trup, Şi să o ardă preotul pe jertfelnic, pe lemnele ce sunt pe foc, ca ardere de tot, jertfă, cu mireasmă plăcută Domnului”. Leviticul 3/5 “…o jertfa de foc, de un miros placut domnului.”sau Leviticul 3/11 “ Aceasta este mancarea unei jertfe mantuita de foc inaintea domnului.” Citind aceste orori iti vine sa te intrebi spontan ce nevoie avea acest dumne-zeu, care este un spirit, de miros de carne fripta si de mancare mistuita de foc {adica arsa, facuta scrum}, daca el insasi nu este un demon, fiindca doar demonii cer exact aceste lucruri. Cititi mai mult aici:

https://www.scribd.com/document/381903503/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Ritualuri-satanice-pe-altarele-domnului

Reclame

2 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei- Ritualuri satanice pe altarele domnului, cap 5

 1. Biblia este o colectie de carti ce contin idei, legi si mituri care au fost importate din alte culturi semitice si chiar nonsemitice (sincretism). Evreii au imprumutat toate aceste idei si le-au prezentat, mai tarziu ca o revelatie divina, proprie. Dumnezeul evreilor nu este doar un concept ci este un Egregor care a fost alimentat cu forta/energia vitala rezultata in urma sacrificilor de animale si umane (black magic, Satanism).

  „Un egregor este o fiinţă psihică emanată de o colectivitate, format din gândurile, dorinţele, fluidele tuturor membrilor care lucrează în acelaşi scop. Fiecare egregor are culorile sale, formele sale particulare: pentru Franţa, cocoşul, pentru Rusia ursul, etc. Altfel spus, egregorul este sufletul colectiv, sau, în accepţiuna lui Freud, inconştientul colectiv”

  Crestinismul este o inventie pacifista Iudaica, care a fost folosita ca instrument de cucerire a Romei (si mai tarziu a natiunilor). Cucerirea Romei de catre evrei nu ar fi fost posibila decat prin folosirea acestui intrument de subversiune si destabilizare (crestinismul).
  2 Corinteni 10:4
  Căci* armele cu care ne luptăm** noi nu sunt supuse firii pământeşti, ci† sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca sㆆ surpe întăriturile.(Arta Războiului Sun Tzu, Război Psihologic, destabilizare, Psihotronica, Magie, Vrăjitorie…)

  Jidanul conspirator Isus Cristos este condus de același spirit spurcat, înșelător, amagitor și ipocrit când le ordona supușilor lui sa extermine pe toți cei care nu accepta conducerea lui:
  Luca 19:27
  Cât despre vrăjmaşii mei, care n-au vrut să împărăţesc eu peste ei, aduceţi-i încoace şi tăiaţi-i înaintea mea.’”

  Matei 5:44
  Dar Eu vă spun: Iubiţi* pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc** şi vă prigonesc,

  • esti un popa si cu aceste versete voi, toti, ati reusit sa faceti din om cretinul de astazi, numai ca vremea voastra a trecut si sper sa va luati cat mai repede „pedeapsa” pentru ca asa cum ati indus in eroare mii de generatii la fel va veti berbelici si voi in neant,. stii, am pus pedeapsa in ghilimele pentru ca ceea ce voi numiti asa, este in relalitate si fata cealalta a comportarii voastre pe care trebuie sa o intelegeti, trebuie sa vedeti si voi ce inseamna sa vii cu glas mieros si sa duci pe drumul pierzaniei miliarde de oameni care cred cu adevarat in voi. roata si de-ar fi patrata tot se invarte invers o data., iar eu sunt aici sa vad cum din bisrica si min ciunile voastre se alege praful.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s