Gabriela Dobrescu- Secretele Bibliei-Dumne-zeul genetician si sangele albastru Cap 8

Un lucru foarte curios in scrierea sfanta este grija extrema pe care dumne-zeul biblic a avut-o pentru persoanele care conduceau poporul sau atunci cand acestia trebuiau sa aibe urmasi. Pentru dumne-zeu nu a contat niciodata numarul impresionant de concubine pe care acestia il aveau, ci numai persoana care trebuia sa le daruiasca urmasi cu o anumita trasatura genetica. Din acesta cauza, acestia trebuiau sa faca aliante matrimoniale in cadrul propriilor familii cu rude extrem de apropiate, pentru a nu pierde aceste trasaturi genetice la care dumne-zeu tinea foarte mult. Cea mai importanta trasatura genetica a unei persoane este sangele sau, care desi arata identic cu sangele oricarei vietuitoare de pe pamant, are particularitati unice, deoarece nici un individ nu are ADN-ul identic cu al altei persoane. Din acesta cauza, linia de sange este una dintre cele mai importante pentru a reusi sa obtii rase cu anumite particularitati exceptionale. Biblia abunda de povestiri in care insusi dumne-zeu ii obliga pe alesii sai sa se casatoreasca cu rude de primul sau de al doilea grad, ca de exemplu frati vitregi, verisori primari, fiice cu propii tati sau nepoti cu matusi. Din acesta cauza, impreunarile dintre rudele apropiate puteau genera noi trasaturi genetice pentru conturarea vreunei rase a parte, pe care dumne-zeul genetician dorea sa o obtina.
In cartea lui Tobit, acesta ii explica fiului sau Tobie, cum dumne-zeu nu numai ca este de acord cu uniuni sexuale incestuase, ci ordona tuturor celor alesi sa se cotarceasca in sanul familiei. Tobit 4/12” Păzeşte-te, fiule, de orice desfrânare! Să-ţi iei femeie din seminţia tatălui tău, şi să nu-ţi iei femeie străină, căci noi suntem fii de prooroci. Părinţii noştri din vechime sunt Noe, Avraam, Isaac şi Iacov. Adu-ţi aminte, fiule, că ei cu toţii şi-au luat femei din mijlocul fraţilor lor şi au fost binecuvântaţi în fiii lor, şi urmaşii lor vor moşteni pământul.” Ati inteles cine va mosteni pamantul? Cei cu sange albastru, nu toti nerozii cu genunchii rupti de stat in pozitia caprei.
Mi se pare o ipocrizie fara margini sa impui anumitor oameni sa se casatoreasca cu persoane atat de apropiate din punct de vedere al gradului de rudenie, iar apoi sa asasinezi locuitorii a doua orase de mare importanta, ca Sodoma si Gomora pe motiv ca acestia sunt perversi sexuali. Ma rog, nimic nu ma mai mira la cretorul crestinilor, care isi impune legile cu forta, dar numai pentru cei care ii rupeau lui bilutele. In randurile de mai jos, o sa va delectez cu cele mai josnice si perfide moduri in care creatorul ordona supusilor sai sa se impreuneze pentru a forma hibrizii alesi pentru poporul sau sfant. Voi incepe cu Avraam.
Avraam s-a stabilit in localitatea Gerar. Regele acestui loc, Abimèlech o ia pe Sarai sotia lui si o duce acasa la el cu gandul de a face o partida de amor impreuna, deoarece Avraam i-a spus ca aceasta este sora sa. Dumne-zeu ii atrage atentia lui Abimèlech ca face ceva care lui nu ii este pe plac, de aceea, regele o duce pe femeie de unde a luat-o pentru ca a inteles ca Avraam este sotul ei. Cand regele o duce pe Sarai inapoi, il intreaba indignat pe sotul acesteia de ce l-a mintit. Avram ii raspunde: Facerea 20/11-12”eu mi-am zis: probabil nu este frica de dumnezeu in aceste locuri si ma vor omori din cauza sotiei mele, dar ea este intr-adevar sora mea, fiica tatalui meu dar nu si fiica mamei mele, si a devenit sotia mea.” Vedeti, pe langa faptul ca umbla cu cioara vopsita, Avraam este cel pe care dumne-zeu il considera o victima, desi este el cel care a mintit un om care nu i-a vrut raul niciodata.
Un alt exemplu imposibil de acceptat, datorita legilor morale impuse gloatei de catre stafie, se intampla cu Lot, nepotul lui Avram si cu cele doua fiice ale sale. Dupa distrugerea Sodomei, oras in care traia Lot, acesta impreuna cu fiicele sale scapa din holocaust ajutati de domne-zeu. Fericiti ca au supravietuit, se refugiaza intr-o grota din muntii Zoor. Zilele trec, iar fiicele lui Lot realizeaza ca toti oamenii fusesera ucisi de dumne-zeu o data cu cetatile si asezamintele lor. Povestea biblica vrea sa ne facem sa credem ca fetele lui Lot se gandesc ca vor ramane fara mostenitori si atunci decid sa-l imbete pe batranul lor tata pentru a se culca cu el, desi adevarul este altul. Fiicele lui Lot vor sa aiba copii care vor purta in vene sangele albastru al tatalui si bunicului lor. Facerea 19/33-34: „si au imbatata pe tatal lor cu vin in noaptea aceea, intrand fata cea mare sa doarma cu el, iar acesta nu a simtit nici cand s-a culcat nici cand s-a sculat ea. Iar a doua seara cea mare a zis catre cea mica: iata ca eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; hai sa-l imbatam si in noaptea aceasta si sa intrii si tu sa dormi cu el ca sa ridicam urmasi tatalui nostru.” Vedeti, fetele sunt mandre ca vor avea urmasi exact de la tatal lor, care avea ceva ce dumne-zeul genetician ii pusese in corp. Copii zamisliti de ele au ajuns capeteniile unor popoare foarte importante: Moabiti si Ammoniti. Pentru odioasa lor fapta, dumne-zeu nu le pedepseste asa cum facea de obicei cu gloata. El nu ordona multimii sa arunce cu pietre in ele, nici nu le asasineaza pe loc si nici nu este nemultumit de acest comportament. Ba din contra, el le spune fetelor lui Lot, ca va face in asa fel incat fii lor sa devina oameni importanti.
O alta casatorie stranie este cea a lui Isaac fiul lui Avram. Ca de obicei, nici de aceasta data ipocritul creator nu are nimic impotriva, ba mai mult, este el cel care decide gradul de rudenie pe care il va avea Isaac cu sotia sa. Avram, ca oricare lingau al domnului, nu tine cont de cate persoane din popor au fost asasinate datorita legaturilor sexuale de acest fel, ci de ordinele care trebuiau respectate. Astfel, cand lui Isaac ii vine vremea de insuratoare Avram il trimite pe servitorul sau sa caute pentru el o nevasta din neamul lui, adica pe fiica fratelui sau Nacor, Facerea 24/2-3,7,10,12,15,48 “Atunci a zis Avraam către sluga cea mai bătrână din casa sa, care cârmuia toate câte avea: „Pune mâna ta sub coapsa mea Şi jură-mi pe Domnul Dumnezeul cerului şi pe Dumnezeul pământului că fiului meu Isaac nu-i vei lua femeie din fetele Canaaneilor, în mijlocul cărora locuiesc eu….. Domnul Dumnezeul cerului şi Dumnezeul pământului, Cel ce m-a luat din casa tatălui meu şi din pământul în care m-am născut, Care mi-a grăit şi Care mi S-a jurat, zicând: ţie-ţi voi da pământul acesta şi urmaşilor tăi, Acela va trimite pe îngerul Său înaintea ta şi vei lua femeie feciorului meu de acolo….. Apoi a luat sluga cu sine zece cămile din cămilele stăpânului său şi tot felul de lucruri scumpe de ale stăpânului său şi, sculându-se, s-a dus în Mesopotamia, în cetatea lui Nahor…. Şi a zis: „Doamne Dumnezeul stăpânului meu Avraam, scoate-mi-o în cale astăzi şi fă milă cu stăpânul meu Avraam!….. Dar nu sfârşise el încă a cugeta acestea în mintea sa, când iată că ieşi cu urciorul pe umăr Rebeca, fecioara care se născuse lui Batuel, fiul Milcăi, femeia lui Nahor, fratele lui Avraam….. După aceea m-am plecat şi m-am închinat Domnului şi am binecuvântat pe Domnul Dumnezeul stăpânului meu Avraam, Care m-a povăţuit de-a dreptul, ca să iau pe fata fratelui stăpânului meu pentru fiul lui.”
Cu Iacov fiul lui Isaac istoria se repeta numai ca el trebuie sa se insoare cu una dintre fetele fratelui mamei sale, Labano. El se indragosteste de fiica cea mai mica a unchiului sau, dar cum cea mica nu se putea casatori inaintea celei mari, pacalit de unchiul sau, se casatoreste cu ambele lui fete, care erau verisoarele sale primare. Geneza 28/1-2” Atunci a chemat Isaac pe Iacov şi l-a binecuvântat şi i-a poruncit, zicând: „Să nu-ţi iei femeie din fetele Canaaneilor; Ci scoală şi mergi în Mesopotamia în casa lui Batuel, tatăl mamei tale, şi-ţi ia femeie de acolo, din fetele lui Laban, fratele mamei tale.”Geneza 29/1,9-11,14,16-18,20-21,23,25-28,” Sculându-se apoi, Iacov s-a dus în pământul fiilor Răsăritului, la Laban, fiul lui Batuel Arameul şi fratele Rebecăi, mama lui Iacov şi a lui Isav…. Încă grăind el cu pastorii, iată a venit Rahila, fiica lui Laban, cu oile tatălui său, căci ea păştea oile tatălui său. Văzând Iacov pe Rahila, fiica lui Laban, fratele mamei sale, şi oile lui Laban, fratele mamei sale…. Şi a sărutat Iacov pe Rahila şi şi-a ridicat glasul şi a plâns…. Iar Laban i-a zis: „Tu eşti din oasele mele şi din carnea mea”…. Laban însă avea două fete: pe cea mai mare o chema Lia şi pe cea mai mică o chema Rahila. Lia era bolnavă de ochi, iar Rahila era chipeşă la statură şi tare frumoasă la fată. Lui Iacov însă îi era dragă Rahila şi a zis: „Îţi voi sluji şapte ani pentru Rahila, fata ta cea mai mică”…. Şi a slujit Iacov pentru Rahila şapte ani şi i s-a părut numai câteva zile, pentru că o iubea. Apoi a zis Iacov către Laban: „Dă-mi femeia, că mi s-au împlinit zilele să intru la ea”…. seara a luat Laban pe fiica sa Lia şi a băgat-o înăuntru şi a intrat Iacov la ea…. Dar când s-a făcut ziuă, iată era Lia. Şi a zis Iacov către Laban: „Pentru ce mi-ai făcut aceasta? Nu Îi-am slujit eu oare pentru Rahila? Pentru ce m-ai înşelat?” Răspuns-a Laban: „Aici la noi nu se pomeneşte să se mărite fata cea mai mică înaintea celei mai mari. Implineşte această săptămână de nuntă şi-ţi voi da-o şi pe aceea, pentru slujba ce-mi vei mai face alţi şapte ani!” Şi a făcut Iacov aşa: a împlinit săptămâna de nuntă şi i-a dat Laban şi pe Rahila, fiica sa, de femeie.”
O alta casatorie stranie este cea a lui Giuda, fondatorul tribului Giuda de unde isi are originile Isus biblic. In povestea de mai jos, trebuie sa remarcam doua aspecte importante. Primul se refera la faptul ca familiile cu mai multi frati, trebuiau sa se supuna unei traditii scarboase si jenante. Daca unul din fratii mai mari se casatoarea dar nu avea copii, iar soarta facea ca el sa moara, atunci fratele lui mai mic trebuia sa se casatoareasca cu propria cumnata. Fii pe care acestia ii faceau se considerau fii celui mort, nicidecum fii fratelui in viata si al cumnatei sale. Al doilea aspect, tot la fel de scarbos ca si primul, este ca prima femeie care face meseria cea mai veche a pamantului, prostitutia, apare in Biblie, si este nora lui Giuda. Asa cum am sa va demonstrez mai departe, toate legile, uzantele, modul de a te comporta si de a te supune sunt porunci ale lui dumne-zeu pe care lumea pamanteana le perpetueaza in veci, crezand ca acesta este modul corect si unic de a te comporta. Dar sa vedem mai pe larg si acesta poveste in care legatura de sange este extrem de importanta pentru urmasii care trebuiau sa devina conducatori.
Giuda, se separa de cei 11 frati ai sai, se casatoreste, iar din acesta casatorie i s-au nascut trei fii: Er, Onan si Sela. Cand celui mare i-a venit vremea de insurat acesta se casatoreste cu o fata pe care o chema Tamar. Nefericirea face ca sotul sau, Er, sa moara foarte tanar fara sa lase urmasi. Giuda il casatoreste pe Onan, fiul lui cel mijlociu cu vaduva fratelui mai mare ca sa poata genera urmasi pentru frate lui mort. Numai ca Onan, Genesi 38/9 ”stiind ca urmasii nu vor fi ai lui cand intra la femeia fratelui sau, el varsa samanta jos ca sa nu ridice urmasi fratelui sau.” Din pacate si acest baiat al lui Giuda moare, iar Tamar a ramas in continuarie fara urmasi. Giuda se vede nevoit sa o libereze pe fata trimitand-o inapoi la parintii sai pana cand fiul lui cel mic va creste ca sa o poata casatori cu acesta. Dar vremea trece si Giuda nu isi tine promisiunea facuta fostei sale nurori. Vazand ca nu poate avea fii, Tamar isi pune valul pe cap, se imbraca in prostituata ii tine calea socrului sau si profitand de faptul ca nu putea fi recunoscuta se culca cu el cerandu-i ca plata inelul sau de capetenie. Oamenii vad ca in timp, lui Tamar incepuse sa ii creasca burta si il anunta pe Giuda ca nora sa este insarcinata. Acesta o cheama la el sa ii explice cum s-a intamplat asa ceva, dar ea ii dovedeste ca copilul pe care il purta in pintece este al lui, cu ajutorul inelului. Bucuros de ceea ce aude Giuda zice: Facerea 38/ 26” Tamar e mai desteapta ca mine, pentru ca nu am dat-o de sotie lui Sela fiul meu.”
Dar chiar si mult iubitul de dumne-zeu Moise provenea dintr-o casatorie stranie. Parintii sai erau amandoi sacerdoti, popi, din tribul lui Levi. Tatal Amram s-a casatorit cu matusa sa Iochebed de la care l-a avut pe Moise. Iesirea 6/20” Amram însă a luat de femeie pe Iochebed, fata unchiului său, şi aceasta i-a născut pe Aaron şi pe Moise, precum şi pe Mariam, sora lor.”
Toate aceste personaje biblice sunt unele dintre cele mai cunoscute si mai iubite de domnul. Toate sunt persoane alese, indrumate si invatate de el in persoana si nici unul dintre ei nu au fost pedepsit pentru faptele pe care le faceau impotriva legilor pe care el le-a dat. Casatoriile intre frate si sora, intre veri de primul grad, intre tata si fiice sau intre nora si socru erau pedepsite cu moartea daca cei care le-ar fi facut nu erau alesii lui dumne-zeu. De ce? Pentru ca de atunci si pana in zilele noastre cei care ne-au condus au in vene sange albastru, sange extraterestru si nu se puteau amesteca cu sangele celor de rand. Aceasta legatura de sange albastru se mentine din antichitate pana in zilele noastre pentru ca asa zisul sange albastru este un sange particular. Cei alesi de dumne-zeul biblic sant de fapt fiinte hibride, rezultate prin incrucisarea unor specii diferite sau erau experimente de laborator asa cum se fac si in ziua de astazi. Oamenii pretiosi erau cei care aveau trasaturi genetice particulare pentru a se inmulti si crea trupuri noi, modificate genetic. Toti eroii biblici ale caror nume rasunatoare se repeta de generatii intregi, sunt de fapt personajele cu cele mai inalte ranguri din acele vremuri. Aceste modele “de bunatate si virtute” sant in realitate fii de regi, de popi, de multe ori chiar fii de zei. Ei sunt toti abili luptatori, preparati din frageda pruncie la curtile regale unde erau mostenitori ai tronurilor. Obtineau mari victorii pentru ca erau ajutati de dumne-zeu si de garnizoana sa in persoana. Inainte de batalie, dumne-zeu ii invata planul de lupta si strategia militara cea mai avantajoasa pentru obtinerea victoriei. Acesta este motivul pentru care ei cunosteau cine va castiga lupta inainte de a incepe, dar si pentru ca aveau in fata planul de lupta si cea mai puternica tehnologia militara. Cine ar fi putut rezista la avansata si distrugatoarea tehnologie militara a “bunului” dumne-zeu? Citeste mai mult aici:

https://www.scribd.com/document/382858675/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Dumne-zeul-genetician-si-sangele-albastru

Reclame

14 gânduri despre „Gabriela Dobrescu- Secretele Bibliei-Dumne-zeul genetician si sangele albastru Cap 8

 1. Hakuna matata , forumistii ! In basmul de azi e vorba de neste extraterestre din Pleyade . Basmul zice cam asa: Pe pamint circula printre noi un nr. impresionant de extraterestri cu infatisare umana ! Ei pot trece pe linga tine si nici nu iti dai seama . Intre acesti E.T. se afla si neste extraterestri de genul feminin ! Ele ar vini din Pleyade ! De accord cu ele , noi ominirea nu ne tragem nicidecum din maimutze ci in ezentza am proveni din Lyra ! Urmeaza de stabilit in ce conditii noi am ajuns pe pamint si in ADN-ul nostru s-au introdus gene de alte,, vietati ,, ! Se pare ca ,, doamnele,, acestea ar putea trai de v’o 10 mai mult ca pamintenii ! Se afla pe aici pentru a ajuta rasa umana sa faca saltul de la Densitatea a 3 – a in care ne aflam acum la Densitatea a 5 – a !! De ce nu la a 4 – a cum ni s-ar parea normal ? Tocma si taman ca sa evitam Densitatea a 4 – a pentru ca acolo se afla arcontii la pinda si alte elemente care ne-ar face paguba si ne-ar bloca drumu evolutiei noastre, ma ntelegeti. De retinut ar hi ca ele nu utilizeaza termenul Dimensiune ci Densitate! Ele ar pregati doar o parte din initiati care o merita si care ar ajuta restului dupa aceea . Desigur ca in functie de gradu de dezvoltare a frecventzei vibratorie al fiecaruia, vor fi unii mai avansati decit altii in perceptia shchimburilor care ar vini. Dara cei mai avansati ar colabora cu cei mai lentzi ! Aceste ,, doamne,, nu ar avea decit o emisphera ( una singura!!) a creierului !! Noi avem 2 si pentru aceea am trai intre Pro si Contra ! Pentru aceea ne desfasuram in asa zisa Dualitate . Izemplu : bine – rau . Frumos – urit . Mare – mic , etc. etc. etc. Un alt fapt demn de mentionat despre ele este ca se reproduc… fara contact sexual. Deci prin clonare ! Ele ar reprezenta circa 70 % din populatia civilizatiei lor ! Sr izista totusi o treaba insolita : la nivel de Constiintza, fetele poseda cam aceeasi Constiintza ca a mamelor lor ! In capul fetei nu ar hi neaparat idea ca ea este copilul mamei Ei ! Atunci , ca sa zicem asa , are doar corpul fizic care nu este parte din mama lor ! Un pic cam dificil de inteles ! Ele vin de foarte departe in neste nave kilometrice. Ca avans tehnologic, ne-ar desparti numa… v’o 850 de mii de ani ! Atentie, ne referim doar la capitolul Tehnologie !! Despre navele lor gigantice, ele ar spune ca au putut hi construite tocma si taman ca pe acolo nu izista banii si tot ce pivoteaza in juru lor ! Nu izista banii si nici… Religia , care este un mod de a controla ominirea !, Planeta lor este binara ( are 2 soli ) , este asemanatoare Pamintului cu o isceptie : nu are o Luna ! A propos , Luna a fost pusa unde este ca sa monitorizeze tot ce se intimpla pe Pamint ! Nu este un satelite natural ci unul artificial , ma ntelegeti . Cindva, eu am postat ceva despre Luna si citeva curiozitati despre ea . Acum sa va dau sursa de informatie : un comunicat or si cercetator al phenomenului OZN , Carbonell . Ps. Marco , multumesc pentru semnul de viata ! Numai bine ! In curind voi posta ceva despre,, magarushii adorabili,, .hahahaha .

 2. Hakuna matata, forumistii ! Et … si c’etait vrai? Si daca ar hi adavarat ? (1) Putem afirma fara sa gresim prea mult ca Fizica cuantica ne poate ajuta sa intelegem cite ceva despre despre originea Universului nostru si a noastra , ominirea de la o lalta cu toate formili de viata pe planeta noastra. Nu pretind ca cea c’e urmeaza ar hi adavaru adavarat ci numai o varianta intre atitea altili. Deci sa nu ne cetim reclamatii, ma ntelegeti. Hahahaha . Sa purcedem dara cu postarea propiu zisa . Inaintea Bing Bangului material a avut loc un Bing Bang Spiritual !! O expansiune greu de inteles pentru mintea noastra ! Prin prisma Fizicii cuantice, am putea compara Universul nostru cu o , sa zicem, o mica bula . Iar o cantitate impresionanta de aceste bule ar forma , sa zicem , o spuma. Si fiecare din bulele mici care formeaza pina la urma spuma aceasta, este un Univers in diferite stadii de dezvoltare! Atuncea, spuma asta ar hi o multitudine de Universuri care se afla cuprinse Intre diferite dimensiuni , in diferite stadii de dezvoltare si pe diferite scari ale Timpului! Iar in fiecare Univers exista o Fizicalitate , o densificare a unor parti din Constiintze Universala , Creatoare de lumi materiale sub parametrii dictati de o Fortza Luminoasa, pura Energie Pozitiva care actioneaza sub preceptele unei Dragoste Creationala !! Si aceste lucruri se desfasoara desigur pe o anumita scara a timpului dara pina la un anumit nivel al starilor de Densitate. Astfel , porninda de la un anumit grad de densificare, timpul nu mai exista asa cum il cunoastem noi acum si aici pe pamint ! Reamintesc ca noi NE-am afla in Dimensiunea a 3 – a , sau Densificare de gradul 3 , cum s-ar spune . Ca izemplu , Regnul mineral este in Dimensiunea 1 sau Gradul 1 de Densificare, Regnul vegetal in Dimensiunea a 2 – a sau Gradul 2 de Densificare! Iara noi ominirea, sintem in Dimensiunea a 3 – a in drum spre a 4 – a ! Sorine, daca ai inteles pina aici, ai raspunsul la intrebarea ta in legatura cu dimensiunile spatii-temporale. Sper ca ai inteles acum . Daca nu , spune-o si voi vedea cum iti pot explica mai concret. Acuma bine , in procesu de Creatie , Constiintza Suprema , Dumnizeu cel Mare si Adavarat ( El este o Energie Pozitiva Pura si nu un batrinel care se afla asezat intr-un tron si judica pacatele noastre, hahaha ) a densificat o parte din El in crearea de stele si planete printre altele . Din cauza masei lor si a compozitiei lor , stelele sint portaluri intre diferite Dimensiuni pentru faptul ca pot deforma Spatiul si Timpul!! Continuinda cu procesul de Creatie , au aparut primele vietati care ar hi fost Insectele . Si asta din cauza conditiilor vitrege de viata , primitive . Lumea asta a insectelora evoluat cu timpul ajunginda la difetite nivele de dezvoltare. Procesu asta s-a intins de-a lungu a miliones si miliones de ani . Dupa insecte, pe scara Creatiei, ar hi urmata Dragonii zburatori! Ei respirau metan si expirau.. limbi de foc !! Acesti Dragoni aveau sa joace un rol important in creatia planetei noastre ! Dupa Dragoni- reptile- au aparut Mamifetele reprezentate prin rase si sub-rase de Feline si Cetacee- delfinii- . Toate formele de viata au fost proiectate si realizate de catre alte forme superioare de Densificare a Constiintzei Supreme ! Formele astea sint cu puteri divine si niminea si nimic nu poate ceva contra lor ! Ceea c’e ei decreteaza, e Lege Universala inatacabila! La un moment dat, aceste puteri divine, subordonate numa lu Dumnizeu cel Mare si Adavarat a considerata ca erau reunite pentru a se da un pas inainte spre Creatia unei fiintze Adamice, deci ominesti !! Si asa a fost creata prima faptura omineasca dara diferita in multe aspecte de noi. Faptura aceasta a fost Iisus !! ( va urma )

 3. Originea Anunnaki a umanitatii . (2) Dualitatea si Ierahiile spirituale . Dupa crearea lui Iisus de catre colaboratorii paradiziaci ai Constiintzei Supreme , si inzestrarea lui cu o genética Divina , s-a trecut la popularea altor locuri din Universul nostru cu fapturi Adamice , ominesti dupa modelul lui Iisus . Asa ca dragi forumistii, nu va mai vaitati atita! Voi , sinteti toti o particica din Constiintza Suprema, Dumnizeu cel Mare si Adavarat pentru ca ati mostenit toti si toate o genética Divina !! Sinteti un Dumnizeu la scara redusa ! Este tocma si taman cea c’e religia , produsul fortelor negative ne impedica sa aflam, sa vedem, sa intelegem ! Religia Vera sa NE faca sa credem ca noi umanii sintem gata vinovati de nastere si ca nu putem sa comunicam cu planuri superioare decit prin ea ! Minciuni si manipulatie cu nerusinare! Acuma bine , cind Rasele Insectoide si cele Reptiliene au vazut noua creatie , adica omul cu o parte din genetica divina si au inteles ca perspectivele lui de evolutie erau superioare, s-au simtit deplasate in importantza in ordinea Creatiei ! S-au simtit tradate de catre Izvorul Suprem , Constiintza Suprema ! Rasa reptiloida in special, se crede a si se crede cu mari drepturi asupra altor rase din Univers pentru ca este mai veche ca existentza ! Cine nu se pleaca in fata ei , este distrus sau sclavizat ! Insectoizii si reptilienii au inceput sa manifeste sentí mente de invidie, de neincredere, si au inceput razboiul contra Umanitatii de atunci , un conflict care dureaza pina in ziua de azi ! Ca izemplu , reptilienii, in urma razboiului din Orion , au invadat planeta Zeta Reticuli, au exterminata femeile de acolo, iar barbati care au reusit sa supravietuiasca , au fost sclavizati , mofificati genetic si pina la urma ei au devenit,, omuletii gri,, care sint laqueii reptilienilor! Ei sint sortiti pieirii si o stiu! Incearca pe disperate sa rapeasca femei pamintene, sa le insemintzeze si apoi sa le extraga fatul care este depus in neste recipiente cilindrice! Dará degeaba ! Acuma bine , reptilienii nu este nici buni nici rai ! Treaba este ca in genetica lor nu izista sentimente pozitive ca in a noastra ! Cum s-ar zice , ei nu ar actiona din sentimente ci din interese ! Ei nu stie c’e este dragostea, compasiunea , de izemplu . Vazinda ei noua Creatie – omul – , s-au ridicat contra Constiintzei Supreme ! Ei cauta sa se faca stapini pe partea Divina din genetica noastra pentru ca intr-o buna zi sa poata distruge Constiintza Suprema! Si au reusit, se pare , sa atraga de partea lor si elemente din Fortzele Divine care la inceput erau pozitive ! Deci se poate spune ca de aici a inceputa un Dualism , binele-raul care s-a extins de-a lungu timpului in multe parti ale Universului nostru. Acuma , sa revenim pe pamint si sa vedem o treaba . Anumite rase au primit insarcinarea sa creeze noi forme de umani. Bun . Una din rasele care trebuia sa se ocupe cu asta a fost rasa Anunnaki ! Dara c’e s-a intimplata a fost ca ea s-a negativizat si ne-a creat pe de-o parte dara ne-a si ciuntit treburi pe ici pe colo . De c’e ? Este cea c’e vom vedea in postarile viitoare. ( va urma )

 4. Hakuna matata, forumistii ! Originea Anunnaki a ominirii (4) . Unele din fiintzele paradiziace, considerinda ca atunci cind s-a creat prototipul de umani in persoana lui Iisus zi mai apoi a unor rase adamice ( asemanatoare cu noi umanii) s-au accordata neste privilegii acestora care facea noua Creatie, sa hie superioara rasei reptiliene, s-au rasculat impotriva Izvorului Suprem, Constiintzei Supreme si au trecuta de partea reptilienilor si Insectoizilor ! C’e se intimplase? Fiintzele paradiziace care creasera,, Rasa adamica,, ii grefase acesteia 12 Elicii de ADN Divin , direct din ele , care la rindu lor, proveneau direct din Constiintza Suprema, Dumnizeu cel Mare si Adavarat!! Eram deci superiori teribililor reptilieni. Si asta, s-a considerat o insulta la adresa reptilienilor ! De numa si nemediat ei s-au simtit amelintzati , umiliti , desconsiderati. Si asta. , nu au putut sa o suporte! Cele 12 Elicii din ADN – ul Divin al ominirii primare, cind vibrau toate in sincronism, activau o alta Elice ADN , care NE permita comunicatia daca se poate spune asa cu …. Constiintza Suprema !!! Iata de unde am vinita noi si nu o stim ! Si se face totu sa nu o stim ! Iata cu puteri si facultati am aparut noi si iata de c’e dusmanii nostri vor sa NE fure acest Matrix ADN , Iata de c’e sintem fiecare dintre noi un mic Dumnizeu si putem face multe ! Iata locul spre care NE indreptam, caci acolo e adavarata noastra casa ! Reptilienii si cine o mai si se va pune de-a curmezisul drumului nostru, va da gres ! Or si c’e NE-ar face, NE vor scapa din gheare! Pina si unii dintre ei si din alte fortze obscure , va shchimba planurili si va vini cu noi pe drumu Luminii, Dragostei si Adavarului in sfera Parintelui nostru Divin , Constiintza Suprema ! Dara sa revenim la acele inceputuri cin fiintze paradiziace s-au dat in Negativ si profitinda de puterea si tehnologia lor , au furat ADN -ul umanilor si au intentat o hibridare! De aicia , au aparut Arcontzii, fiintze éterice , profund negative, periculoase care paraziteaza psihicul formelor de viata de la reptilieni in jos ! Ei se hranesc cu suferintza sclavizatilor de orice fel ! Si atuncea, au sclavizat psihice reptilieni care la rindul lor sclavizeaza alte cevilizatii si le produce durere, suferintza spre avsntaju arhontilor! S-a pornita un razboi in Univers de numa pentru a distruge rasele adamice ! Batalia s-a date in Orion ! De acolo s-a extins in Andromeda. Socetatile adamice de acolo traiau intr-o unda de dragoste, prietenie, colaborare dezinteresata! Nu isirdezvoltase mult industria de razboi pentru ca tocma si taman ele era pasnice ! Iata ca aparura reptiluenii si vrind nevrind, au intrat la bataie. Reptilienii, ajutati de catre fiintzele paradiziace negative au avut cistig de cauza! In fata acestei situatii, Consiliu intergalactic al Fortelor Pozitive au strins toate fortele militare posibile dara care oricum erau inferioare reptilienilor, au clonat soldati umani la repezeala, fabrici de armament, cu ajutoru unei sa zicem masini de photocopiat in 3 D . De asemenea, au intrat la paruiala si rasele feline care la o adica participasera de la o lalta cu rasa delphinica la Creatia primilor umani adamici! Dar ele puteau aduce putini soldati caci ele aveau un fat, doi pe nastere, in timp c’e reptilienii puneau sute de oua si se inmulteau mult mai rapid ! Or in c’e caz, Fortele Pozitive au intrat din nou in iuresh , si reptilienii au fost respinsi si dati afara din Andromeda! Si o está cu ei au fost alungati si citeva mii de arcontzi care s-au imprastiata prin alte parti . Un lucru e sigur : multe cevilizatii ar vrea sa scarpine nitelusi pe reptilieni ! ( va urma ) .

  • Multumesc mult,Dle.Marinica,am inteles,in sfarsit, ce este cu dimensiunile spatio-temporale si astazi studiez problema timpului.Am inteles deja ca timpul,ca vector dimensional,nu este nicidecum liniar asa cum suntem tentati sa credem cei mai multi dintre noi,dimpotriva…Multumesc inca o data pentru stradania continua a Dvs. de a ne deschide ochii si astept,ca de obicei cu nerabdare,postarile care vor urma!

 5. Având în vedere momentul în care scriu aceste rânduri, bună seara!
  Mulţumesc în mod special domnului Marinică pentru răbdarea care o dovedeşte scriind în acest mod. Pe lângă faptul că mie unul îmi face o mare plăcere să-i citesc postările în acest limbaj, mă încântă informaţiile transmise. Chiar m-am gândit şi la faptul că aţi ales în mod conştient acest mod de exprimare, ca să „păcăliţi” motoarele de căutare, setate să găsească anumite cuvinte „cheie” din informaţiile care circulă pe internet şi care ar putea „încurca” anumite „interese”.
  Legat de informaţiile din ultimele postări, mi-a trecut prin minte o idee cam… năstruşnică. Pământul ar putea fi o „pepinieră” de soldaţi pentru a putea pune la respect reptilienii şi acoliţii lor. Însă aceştia, dându-şi seama, au luat măsuri. Având influenţă pe aici, dar neputând interveni în mod direct, au acţionat diabolic de inteligent, trăgând sforile până au provocat războaiele mondiale. Astea, pe lângă conflictele mai mici, dar cam permanente de cam mulţi ani, în care oamenii se omorau între ei, au făcut ca numărul celor care, dacă erau uniți, chiar le-ar fi făcut mari probleme.
  După unele surse de informare, Pământul ar putea „găzdui” vreo… 90 de milioane de oameni. Aşadar, şi toate politicile de scădere a numărului populaţei s-ar putea înscrie tot în acest plan de a reduce capacitatea de luptă împotriva lor.
  Până una alta, aştept cu nerăbdare alte postări ale domnului Marinică.
  Mulţumiri şi doamnei Gabriela pentru ceea ce face.
  Numai bine tuturor!

 6. Buna Gabitzo! Am trimis o postare dar nu a intrat . Mi s-a raspuns ceva de genul,, postarea nu a putut fi publicata . Se mai intimpla . Dragi cititori, daca exista interesati printre voi, puteti intra pe facebook Marinica Trandafir ca sa puteti citi alte postari . O zi buna Gabitzo si voua cititorilor .

  • multumesc Marinica. Am primit tot ce ai scris., dar se vede ca fac si ei o lectura pentru ca eu nu mai trebuie sa mai aprob nimic in cazul in care cel care face un comentariu este inscris pe blog. Te pup si te asteptam cu povesti noi.

 7. Buna , dragi cititori ! Cine este Lucifer ? Pe scurt , Nu este nici satan, nici leviathan nici belzebuthe nici altii de genul acesta. Toti astia enumerati aicia este neste entitati diderite si n-are treaba cu Lucifer in afara de cazul ca toti ar trebui sa i se supuna fara sa cricneasca ! Desigur ca prin prisma preceptelor khabalei si bisericii crestine, Lucifer ajunge la noi deformat . Di c’e ! Simplu : in lumea noastra , in Dimensiunea a 3-a nu comanda cei buni, ma ntelegeti. Deocamdata . De accord cu varianta prezentata aicia si acuma, Lucifer este o … Functie si nu o entitate sau vr’un spirit . Deci o forma superioara de Energie pura si Pozitiva care emana direct din Constiintza Suprema ( Dumnizeu cel Mare si Adavarat) si cel insarcinat cu functia asta , care supervizeaza de la A la Z executarea directivelor Constiintzei Supreme este un Lucifer ! Acuma vo 500 de mii de ani , s-a reunit Congresul Divin Intergalactic format tocma si taman din forme de Energie pura si pPozitiva in Centrul Caii Lactee pentru un nou mandat al Luciferului de acel atunci . Rezulta ca a fost ales unul nou, deci un nou Lucifer . O data ales s-a continuat cu Ordinea zilei pe agenda de lucru. Este aici unde Lucifer a facut Congresului neste intrebari . In speciale e 2 teme care vom relata aicia . A) De c’e sufletele Umanilor Adamici ( de atuncea desigur , Ominirea noastra nu izista inca ) nu puteau sa continue drumul lor liber dupa c’e corpurile in care erau incarnate mureau? Caci c’e se intimpla ? Dupa moartea corpurilor, sufletele erau captate de catre un computer din Dimensiunea a 5-a si erau trimese inapoi sa se reincarneze in alte corpuri dara fara sa evolueze spiritual sau material ! Cum de se punea piedica sufletelor cind ele era propietatea Constiintzei Supreme ? Ba mai mult , ele erau parte integranta din Ea ! Cine si cu c’e drept bloca drumul lor spre Evolutzia fireasca? B) Cum se facea ca in cadrul Federatiilor Umane , exista inca sistemu de organizare in caste ? NE amintim ca in cadrul razboiului din Orion , Federatiile Umane fusesera nevoite sa produca multi cloni umani pentru a putea lupta contra reptilienilor !! Era nevoie de o ierarhie care sa mentina in ordine evenimentele si asa se inventara sistemele de casta atit in Federatia Umana din Sirio cit si in cea din Alcyon , Andromeda! Dara trecusera milioane de ani de atuncea si totusi sistemul castelor nu disparuse! Cum s-ar zice , elitele guvernante si acolitii lor se urcasera in prun si nu mai voiau sa coboare de acolo ! Pai cum dreac sa te scobori de acolo cind se traia de numa si pe de-a moaca pe spatele gloatei , ma ntelegeti. Atuncea , Lucifer a decretat ca Trebuia sa se indeplineasca correct vointza Constiintzei Supreme . Decretul lui Lucifer nu era debatibil ! Nu putea hi intirziat ! Nu putea hi shchimbat ! Nu putea hi aplicat partial ci in totalitate! Asa decreta Lucifer ! Cind Federatia Umanilor din Sirio care in acel atunci avea avea sub influentza ei multe sisteme solare a primit instiintzarea cu decretul lui Lucifer, a hotarit sa se supuna vointzei lui desi nu-i placea cine stie c’e ! Normal, elitele pierdes neste privilegii dara era mai bine sa se supuie pentru moment si sa vaza c’e ar putea face cu timpul . In ceea c’e priveste Federatia Umana din Alcyon , Andromeda, vederea asta a produs un tsounami soceal ! Unii din mrmbrii Federatiei era de accord dara altii au facut git ! Au zis ca Lucifer este un increzut care nu stie nimica despre viatza in socetatili umane din acel atunci. Si ca nu se va supune la ordinili lui nici de-ai dreac !! ( va urma ) . Sorine , ma bucur ca ai inteles treaba aceea . In alte Dimensiuni Superioare , Timpul este numai cel Prezent !! Nu mai izista ieri, azi , miine! Nu ! Ci doar Acum ! Dara noi Umanii avem inca un drum lung pina acolo! D-le Teofil , va multumesc pentru cuvintele d-vstra . Nu le merit ! Este f. posibil sa aveti dreptate cu ipotheza d-vstra ! Oricum, va multumesc pentru faptul ca ma cetiti si pe mine ! Noroc cu d-na Gabriela ca deschis spatiul acesta unde putem divaga, hahaha . Numai bine tuturor !

 8. Hakuna matata, forumistii ! Faptu ca noul Lucifer decretase desfiintzarea cit mai urgentza a sistemului castelor , a produs multa deceptie si a stirnit dorintza de a se opune c’e-o hi o hi in rindul unor segmente populatia ale din diferitele Federatii care toate aveau ca centru administrativ Alcione . Ne amintim ca din organizatie faceau parte 49 de Federatii cu populatiile lor formate din reptilieni , fiintze adamice ( umanii primari, ca sa zicem asa ) , fiintze insectoide si alte forme de expresii biologice! Toate astea aveau un punct in comun: se supuneau Fortelor Pozitive ( sub influentza Luminii Divine, provenita din Constiintza Suprema ( Dumnizeu cel Mate si Adavarat ) ! Deci nu conta c’e forme biológica erai, nu conta morfología ta , nu contau dimensiunile ci doar faptul ca erai de partea Luminii Divine in modul tau de viata si in actiunile tale ! Ne amintim ca anumite fortze nu se mai supuneau acestei Lumini . Erau deci in sphera negativa, opusa lui Dumnizeu ! Toti negativii astia , atuncea ca si acum, ei nu pune la indoiala puterea lui Dumnizeu ci … Legitimitatea ei , ma ntelegeti . Iata ca unele parti din populatia Federatiilor s-a desprins din cadrul Uniunii Federatiilor din Alcyone si au pornit-o prin galaxii caci nu mai suportau sistemul castelor al caror elite erau f. rigide in programul lor de administratie soceala . S-au raspindit de-a lungul sistemului nostru solar si uite asa au ajuns si pe Gaia – Pamint ! Cu multe mii de ani in urma , Satan , un comandant din Orion , care in acelasi timp era un f. bun genetist, phizician si inginer a ajuns cu insotitorii lui pe pamint. S-a instalat in ceea c’e noi am putea numi Planul astral Dimensiunea a 4-a ! Trebe spus ca el era un colaborator al lui Lucifer dara nu un supus ! Si pe urma lui au mai vinita si altii, dara mai tirziu ! O alta rasa care voia sa iasa de sub tutela Uniunii Federstiilor din Alcyone erau … Anunnakii ! Trebe sa notam ca ei erau de 2 feluri: A) Anunnakii reptilieni. Cei care au ajuns pe pamint. B) Anunnakii cu forma umana dara cam uriashi! Seful suprem al lor era Anu ! Cu timpuri stravechi in urma , cind ei traiau in Federatiile Galactice , se reproduceau prin contactul dintre masculino si femela. Femeile lor erau in acelasi timp si preotese cu o importantza deosebita in cadrul socetatilor lor . Aun insa shchimbase toate astea cu motivu ca femeia lor era debila si nu aducea contributii serioase la viata societatilor lor . Trebe spus ca si pamintul nostru Gaia , este de esentza femenina , pentru ca este o femeie care s-a incarnat in el !! Cind pe pamint, influentza femeii se disminuieste , automat se scade pragul vibrational . Si adta , nu e bine ! De aici incepe cea c’e am putea denumi Patriarhatul ! Importantza femeii dispare aproape total . Cu timpul, ei se vor reproduce prin clonare. Si cel mai trist e ca se incearca sa se faca in asa fel incit femeile sa se indeparteze de barbati. Adtea sint treburi satanice . Bun . Asfel , atit Enki ( viitorul Iisus ) cit si Enlil , erau cloni !! Multe surse de canalizare , marturii sub hipnoza regresiva ajung la aceeasi concluzie : Enki era Iisus . Enki , geniul in Genética , el este cel care NE-a creat !! A propós : Enki , in Momentul de fatza, nu a reincarnat ! Nu inca ! Cit despre Enlil – Yahve, dumnezeul unor evrei, se pare ca ar hi murit si inca nu reincarnat pentru ca sufletul lui nu ar avea suficienta Energie pentru asta ! Nu o spui io , asa se vorbeste, ma ntelegeti ! Bun . Deci , o parte din Anunnaki a ajuns pe pamint sub conducerea lui Enki ! Si ei s-au asezat prin Orentu Miljociu, prin África si in partea vestica a Desertului Gobi . Dara prin Gobi , se mai aflau si neste fiintze – Adarieni- care erau cam densi deci se aprindeau f. usor si de aici scandal in perspectiva . Adarienii astia erau f. orguliosi si teritoriali! Pina la urma ei incepusera sa atace convoaiele de marfuri ale Atlantzilor si celor din Lemuria ( Mu + Lemuria ) . Si ca sa stie o socoteala, au atacat si o asezare de-a Anunnakilor in Gobi ! Pina aicia le-a fost Adarienilor! Veste a a ajuns la seful Anu in cosmos . De numa si nemediat, el a delegat pe fiul lui Enlil sa vie pe pamint si sa raspunza cum trebuia Adarienilor . Din mers , l-a scos pe Enki de la sefia Anunnakilor care se aflau deja pe pamint . ( va urma ) .

 9. Buna ziua Dle. Marinica.Am recitit,cu mare atentie,a 3-a oara cartea medicului geneticia Toni Victor Moldovan – Programul Terra.Sunt foarte curios,in cazul in care ati citit-o si Dvs.,sa-mi spuneti ce parere aveti vis-a-vis de ideile si teoriile promovate in aceasta carte?Respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s