Gabriela Dobrescu- Secretele Bibliei-Dumne-zeul genetician si sangele albastru

Un lucru foarte curios in scrierea sfanta este grija extrema pe care dumne-zeul biblic a avut-o pentru persoanele care conduceau poporul sau atunci cand acestia trebuiau sa aibe urmasi. Pentru dumne-zeu nu a contat niciodata numarul impresionant de concubine pe care acestia il aveau, ci numai persoana care trebuia sa le daruiasca urmasi cu o anumita trasatura genetica. Din acesta cauza, acestia trebuiau sa faca aliante matrimoniale in cadrul propriilor familii cu rude extrem de apropiate, pentru a nu pierde aceste trasaturi genetice la care dumne-zeu tinea foarte mult. Cea mai importanta trasatura genetica a unei persoane este sangele sau, care desi arata identic cu sangele oricarei vietuitoare de pe pamant, are particularitati unice, deoarece nici un individ nu are ADN-ul identic cu al altei persoane. Din acesta cauza, linia de sange este una dintre cele mai importante pentru a reusi sa obtii rase cu anumite particularitati exceptionale. Biblia abunda de povestiri in care insusi dumne-zeu ii obliga pe alesii sai sa se casatoreasca cu rude de primul sau de al doilea grad, ca de exemplu frati vitregi, verisori primari, fiice cu propii tati sau nepoti cu matusi. Din acesta cauza, impreunarile dintre rudele apropiate puteau genera noi trasaturi genetice pentru conturarea vreunei rase a parte, pe care dumne-zeul genetician dorea sa o obtina.
In cartea lui Tobit, acesta ii explica fiului sau Tobie, cum dumne-zeu nu numai ca este de acord cu uniuni sexuale incestuase, ci ordona tuturor celor alesi sa se cotarceasca in sanul familiei. Tobit 4/12” Păzeşte-te, fiule, de orice desfrânare! Să-ţi iei femeie din seminţia tatălui tău, şi să nu-ţi iei femeie străină, căci noi suntem fii de prooroci. Părinţii noştri din vechime sunt Noe, Avraam, Isaac şi Iacov. Adu-ţi aminte, fiule, că ei cu toţii şi-au luat femei din mijlocul fraţilor lor şi au fost binecuvântaţi în fiii lor, şi urmaşii lor vor moşteni pământul.” Ati inteles cine va mosteni pamantul? Cei cu sange albastru, nu toti nerozii cu genunchii rupti de stat in pozitia caprei.
Mi se pare o ipocrizie fara margini sa impui anumitor oameni sa se casatoreasca cu persoane atat de apropiate din punct de vedere al gradului de rudenie, iar apoi sa asasinezi locuitorii a doua orase de mare importanta, ca Sodoma si Gomora pe motiv ca acestia sunt perversi sexuali. Ma rog, nimic nu ma mai mira la cretorul crestinilor, care isi impune legile cu forta, dar numai pentru cei care ii rupeau lui bilutele. In randurile de mai jos, o sa va delectez cu cele mai josnice si perfide moduri in care creatorul ordona supusilor sai sa se impreuneze pentru a forma hibrizii alesi pentru poporul sau sfant. Voi incepe cu Avraam.
Avraam s-a stabilit in localitatea Gerar. Regele acestui loc, Abimèlech o ia pe Sarai sotia lui si o duce acasa la el cu gandul de a face o partida de amor impreuna, deoarece Avraam i-a spus ca aceasta este sora sa. Dumne-zeu ii atrage atentia lui Abimèlech ca face ceva care lui nu ii este pe plac, de aceea, regele o duce pe femeie de unde a luat-o pentru ca a inteles ca Avraam este sotul ei. Cand regele o duce pe Sarai inapoi, il intreaba indignat pe sotul acesteia de ce l-a mintit. Avram ii raspunde: Facerea 20/11-12”eu mi-am zis: probabil nu este frica de dumnezeu in aceste locuri si ma vor omori din cauza sotiei mele, dar ea este intr-adevar sora mea, fiica tatalui meu dar nu si fiica mamei mele, si a devenit sotia mea.” Vedeti, pe langa faptul ca umbla cu cioara vopsita, Avraam este cel pe care dumne-zeu il considera o victima, desi este el cel care a mintit un om care nu i-a vrut raul niciodata.
Un alt exemplu imposibil de acceptat, datorita legilor morale impuse gloatei de catre stafie, se intampla cu Lot, nepotul lui Avram si cu cele doua fiice ale sale. Dupa distrugerea Sodomei, oras in care traia Lot, acesta impreuna cu fiicele sale scapa din holocaust ajutati de domne-zeu. Fericiti ca au supravietuit, se refugiaza intr-o grota din muntii Zoor. Zilele trec, iar fiicele lui Lot realizeaza ca toti oamenii fusesera ucisi de dumne-zeu o data cu cetatile si asezamintele lor. Povestea biblica vrea sa ne facem sa credem ca fetele lui Lot se gandesc ca vor ramane fara mostenitori si atunci decid sa-l imbete pe batranul lor tata pentru a se culca cu el, desi adevarul este altul. Fiicele lui Lot vor sa aiba copii care vor purta in vene sangele albastru al tatalui si bunicului lor. Facerea 19/33-34: „si au imbatata pe tatal lor cu vin in noaptea aceea, intrand fata cea mare sa doarma cu el, iar acesta nu a simtit nici cand s-a culcat nici cand s-a sculat ea. Iar a doua seara cea mare a zis catre cea mica: iata ca eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; hai sa-l imbatam si in noaptea aceasta si sa intrii si tu sa dormi cu el ca sa ridicam urmasi tatalui nostru.” Vedeti, fetele sunt mandre ca vor avea urmasi exact de la tatal lor, care avea ceva ce dumne-zeul genetician ii pusese in corp. Copii zamisliti de ele au ajuns capeteniile unor popoare foarte importante: Moabiti si Ammoniti. Pentru odioasa lor fapta, dumne-zeu nu le pedepseste asa cum facea de obicei cu gloata. El nu ordona multimii sa arunce cu pietre in ele, nici nu le asasineaza pe loc si nici nu este nemultumit de acest comportament. Ba din contra, el le spune fetelor lui Lot, ca va face in asa fel incat fii lor sa devina oameni importanti.
O alta casatorie stranie este cea a lui Isaac fiul lui Avram. Ca de obicei, nici de aceasta data ipocritul creator nu are nimic impotriva, ba mai mult, este el cel care decide gradul de rudenie pe care il va avea Isaac cu sotia sa. Avram, ca oricare lingau al domnului, nu tine cont de cate persoane din popor au fost asasinate datorita legaturilor sexuale de acest fel, ci de ordinele care trebuiau respectate. Astfel, cand lui Isaac ii vine vremea de insuratoare Avram il trimite pe servitorul sau sa caute pentru el o nevasta din neamul lui, adica pe fiica fratelui sau Nacor, Facerea 24/2-3,7,10,12,15,48 “Atunci a zis Avraam către sluga cea mai bătrână din casa sa, care cârmuia toate câte avea: „Pune mâna ta sub coapsa mea Şi jură-mi pe Domnul Dumnezeul cerului şi pe Dumnezeul pământului că fiului meu Isaac nu-i vei lua femeie din fetele Canaaneilor, în mijlocul cărora locuiesc eu….. Domnul Dumnezeul cerului şi Dumnezeul pământului, Cel ce m-a luat din casa tatălui meu şi din pământul în care m-am născut, Care mi-a grăit şi Care mi S-a jurat, zicând: ţie-ţi voi da pământul acesta şi urmaşilor tăi, Acela va trimite pe îngerul Său înaintea ta şi vei lua femeie feciorului meu de acolo….. Apoi a luat sluga cu sine zece cămile din cămilele stăpânului său şi tot felul de lucruri scumpe de ale stăpânului său şi, sculându-se, s-a dus în Mesopotamia, în cetatea lui Nahor…. Şi a zis: „Doamne Dumnezeul stăpânului meu Avraam, scoate-mi-o în cale astăzi şi fă milă cu stăpânul meu Avraam!….. Dar nu sfârşise el încă a cugeta acestea în mintea sa, când iată că ieşi cu urciorul pe umăr Rebeca, fecioara care se născuse lui Batuel, fiul Milcăi, femeia lui Nahor, fratele lui Avraam….. După aceea m-am plecat şi m-am închinat Domnului şi am binecuvântat pe Domnul Dumnezeul stăpânului meu Avraam, Care m-a povăţuit de-a dreptul, ca să iau pe fata fratelui stăpânului meu pentru fiul lui.”
Cu Iacov fiul lui Isaac istoria se repeta numai ca el trebuie sa se insoare cu una dintre fetele fratelui mamei sale, Labano. El se indragosteste de fiica cea mai mica a unchiului sau, dar cum cea mica nu se putea casatori inaintea celei mari, pacalit de unchiul sau, se casatoreste cu ambele lui fete, care erau verisoarele sale primare. Geneza 28/1-2” Atunci a chemat Isaac pe Iacov şi l-a binecuvântat şi i-a poruncit, zicând: „Să nu-ţi iei femeie din fetele Canaaneilor; Ci scoală şi mergi în Mesopotamia în casa lui Batuel, tatăl mamei tale, şi-ţi ia femeie de acolo, din fetele lui Laban, fratele mamei tale.”Geneza 29/1,9-11,14,16-18,20-21,23,25-28,” Sculându-se apoi, Iacov s-a dus în pământul fiilor Răsăritului, la Laban, fiul lui Batuel Arameul şi fratele Rebecăi, mama lui Iacov şi a lui Isav…. Încă grăind el cu pastorii, iată a venit Rahila, fiica lui Laban, cu oile tatălui său, căci ea păştea oile tatălui său. Văzând Iacov pe Rahila, fiica lui Laban, fratele mamei sale, şi oile lui Laban, fratele mamei sale…. Şi a sărutat Iacov pe Rahila şi şi-a ridicat glasul şi a plâns…. Iar Laban i-a zis: „Tu eşti din oasele mele şi din carnea mea”…. Laban însă avea două fete: pe cea mai mare o chema Lia şi pe cea mai mică o chema Rahila. Lia era bolnavă de ochi, iar Rahila era chipeşă la statură şi tare frumoasă la fată. Lui Iacov însă îi era dragă Rahila şi a zis: „Îţi voi sluji şapte ani pentru Rahila, fata ta cea mai mică”…. Şi a slujit Iacov pentru Rahila şapte ani şi i s-a părut numai câteva zile, pentru că o iubea. Apoi a zis Iacov către Laban: „Dă-mi femeia, că mi s-au împlinit zilele să intru la ea”…. seara a luat Laban pe fiica sa Lia şi a băgat-o înăuntru şi a intrat Iacov la ea…. Dar când s-a făcut ziuă, iată era Lia. Şi a zis Iacov către Laban: „Pentru ce mi-ai făcut aceasta? Nu Îi-am slujit eu oare pentru Rahila? Pentru ce m-ai înşelat?” Răspuns-a Laban: „Aici la noi nu se pomeneşte să se mărite fata cea mai mică înaintea celei mai mari. Implineşte această săptămână de nuntă şi-ţi voi da-o şi pe aceea, pentru slujba ce-mi vei mai face alţi şapte ani!” Şi a făcut Iacov aşa: a împlinit săptămâna de nuntă şi i-a dat Laban şi pe Rahila, fiica sa, de femeie.”
O alta casatorie stranie este cea a lui Giuda, fondatorul tribului Giuda de unde isi are originile Isus biblic. In povestea de mai jos, trebuie sa remarcam doua aspecte importante. Primul se refera la faptul ca familiile cu mai multi frati, trebuiau sa se supuna unei traditii scarboase si jenante. Daca unul din fratii mai mari se casatoarea dar nu avea copii, iar soarta facea ca el sa moara, atunci fratele lui mai mic trebuia sa se casatoareasca cu propria cumnata. Fii pe care acestia ii faceau se considerau fii celui mort, nicidecum fii fratelui in viata si al cumnatei sale. Al doilea aspect, tot la fel de scarbos ca si primul, este ca prima femeie care face meseria cea mai veche a pamantului, prostitutia, apare in Biblie, si este nora lui Giuda. Asa cum am sa va demonstrez mai departe, toate legile, uzantele, modul de a te comporta si de a te supune sunt porunci ale lui dumne-zeu pe care lumea pamanteana le perpetueaza in veci, crezand ca acesta este modul corect si unic de a te comporta. Dar sa vedem mai pe larg si acesta poveste in care legatura de sange este extrem de importanta pentru urmasii care trebuiau sa devina conducatori.
Giuda, se separa de cei 11 frati ai sai, se casatoreste, iar din acesta casatorie i s-au nascut trei fii: Er, Onan si Sela. Cand celui mare i-a venit vremea de insurat acesta se casatoreste cu o fata pe care o chema Tamar. Nefericirea face ca sotul sau, Er, sa moara foarte tanar fara sa lase urmasi. Giuda il casatoreste pe Onan, fiul lui cel mijlociu cu vaduva fratelui mai mare ca sa poata genera urmasi pentru frate lui mort. Numai ca Onan, Genesi 38/9 ”stiind ca urmasii nu vor fi ai lui cand intra la femeia fratelui sau, el varsa samanta jos ca sa nu ridice urmasi fratelui sau.” Din pacate si acest baiat al lui Giuda moare, iar Tamar a ramas in continuarie fara urmasi. Giuda se vede nevoit sa o libereze pe fata trimitand-o inapoi la parintii sai pana cand fiul lui cel mic va creste ca sa o poata casatori cu acesta. Dar vremea trece si Giuda nu isi tine promisiunea facuta fostei sale nurori. Vazand ca nu poate avea fii, Tamar isi pune valul pe cap, se imbraca in prostituata ii tine calea socrului sau si profitand de faptul ca nu putea fi recunoscuta se culca cu el cerandu-i ca plata inelul sau de capetenie. Oamenii vad ca in timp, lui Tamar incepuse sa ii creasca burta si il anunta pe Giuda ca nora sa este insarcinata. Acesta o cheama la el sa ii explice cum s-a intamplat asa ceva, dar ea ii dovedeste ca copilul pe care il purta in pintece este al lui, cu ajutorul inelului. Bucuros de ceea ce aude Giuda zice: Facerea 38/ 26” Tamar e mai desteapta ca mine, pentru ca nu am dat-o de sotie lui Sela fiul meu.”
Dar chiar si mult iubitul de dumne-zeu Moise provenea dintr-o casatorie stranie. Parintii sai erau amandoi sacerdoti, popi, din tribul lui Levi. Tatal Amram s-a casatorit cu matusa sa Iochebed de la care l-a avut pe Moise. Iesirea 6/20” Amram însă a luat de femeie pe Iochebed, fata unchiului său, şi aceasta i-a născut pe Aaron şi pe Moise, precum şi pe Mariam, sora lor.”
Toate aceste personaje biblice sunt unele dintre cele mai cunoscute si mai iubite de domnul. Toate sunt persoane alese, indrumate si invatate de el in persoana si nici unul dintre ei nu au fost pedepsit pentru faptele pe care le faceau impotriva legilor pe care el le-a dat. Casatoriile intre frate si sora, intre veri de primul grad, intre tata si fiice sau intre nora si socru erau pedepsite cu moartea daca cei care le-ar fi facut nu erau alesii lui dumne-zeu. De ce? Pentru ca de atunci si pana in zilele noastre cei care ne-au condus au in vene sange albastru, sange extraterestru si nu se puteau amesteca cu sangele celor de rand. Aceasta legatura de sange albastru se mentine din antichitate pana in zilele noastre pentru ca asa zisul sange albastru este un sange particular. Cei alesi de dumne-zeul biblic sant de fapt fiinte hibride, rezultate prin incrucisarea unor specii diferite sau erau experimente de laborator asa cum se fac si in ziua de astazi. Oamenii pretiosi erau cei care aveau trasaturi genetice particulare pentru a se inmulti si crea trupuri noi, modificate genetic. Toti eroii biblici ale caror nume rasunatoare se repeta de generatii intregi, sunt de fapt personajele cu cele mai inalte ranguri din acele vremuri. Aceste modele “de bunatate si virtute” sant in realitate fii de regi, de popi, de multe ori chiar fii de zei. Ei sunt toti abili luptatori, preparati din frageda pruncie la curtile regale unde erau mostenitori ai tronurilor. Obtineau mari victorii pentru ca erau ajutati de dumne-zeu si de garnizoana sa in persoana. Inainte de batalie, dumne-zeu ii invata planul de lupta si strategia militara cea mai avantajoasa pentru obtinerea victoriei. Acesta este motivul pentru care ei cunosteau cine va castiga lupta inainte de a incepe, dar si pentru ca aveau in fata planul de lupta si cea mai puternica tehnologia militara. Cine ar fi putut rezista la avansata si distrugatoarea tehnologie militara a “bunului” dumne-zeu? Citeste mai mult aici:

https://www.scribd.com/document/382858675/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Dumne-zeul-genetician-si-sangele-albastru

Reclame

Un gând despre „Gabriela Dobrescu- Secretele Bibliei-Dumne-zeul genetician si sangele albastru

  1. Hakuna matata , forumistii ! In basmul de azi e vorba de neste extraterestre din Pleyade . Basmul zice cam asa: Pe pamint circula printre noi un nr. impresionant de extraterestri cu infatisare umana ! Ei pot trece pe linga tine si nici nu iti dai seama . Intre acesti E.T. se afla si neste extraterestri de genul feminin ! Ele ar vini din Pleyade ! De accord cu ele , noi ominirea nu ne tragem nicidecum din maimutze ci in ezentza am proveni din Lyra ! Urmeaza de stabilit in ce conditii noi am ajuns pe pamint si in ADN-ul nostru s-au introdus gene de alte,, vietati ,, ! Se pare ca ,, doamnele,, acestea ar putea trai de v’o 10 mai mult ca pamintenii ! Se afla pe aici pentru a ajuta rasa umana sa faca saltul de la Densitatea a 3 – a in care ne aflam acum la Densitatea a 5 – a !! De ce nu la a 4 – a cum ni s-ar parea normal ? Tocma si taman ca sa evitam Densitatea a 4 – a pentru ca acolo se afla arcontii la pinda si alte elemente care ne-ar face paguba si ne-ar bloca drumu evolutiei noastre, ma ntelegeti. De retinut ar hi ca ele nu utilizeaza termenul Dimensiune ci Densitate! Ele ar pregati doar o parte din initiati care o merita si care ar ajuta restului dupa aceea . Desigur ca in functie de gradu de dezvoltare a frecventzei vibratorie al fiecaruia, vor fi unii mai avansati decit altii in perceptia shchimburilor care ar vini. Dara cei mai avansati ar colabora cu cei mai lentzi ! Aceste ,, doamne,, nu ar avea decit o emisphera ( una singura!!) a creierului !! Noi avem 2 si pentru aceea am trai intre Pro si Contra ! Pentru aceea ne desfasuram in asa zisa Dualitate . Izemplu : bine – rau . Frumos – urit . Mare – mic , etc. etc. etc. Un alt fapt demn de mentionat despre ele este ca se reproduc… fara contact sexual. Deci prin clonare ! Ele ar reprezenta circa 70 % din populatia civilizatiei lor ! Sr izista totusi o treaba insolita : la nivel de Constiintza, fetele poseda cam aceeasi Constiintza ca a mamelor lor ! In capul fetei nu ar hi neaparat idea ca ea este copilul mamei Ei ! Atunci , ca sa zicem asa , are doar corpul fizic care nu este parte din mama lor ! Un pic cam dificil de inteles ! Ele vin de foarte departe in neste nave kilometrice. Ca avans tehnologic, ne-ar desparti numa… v’o 850 de mii de ani ! Atentie, ne referim doar la capitolul Tehnologie !! Despre navele lor gigantice, ele ar spune ca au putut hi construite tocma si taman ca pe acolo nu izista banii si tot ce pivoteaza in juru lor ! Nu izista banii si nici… Religia , care este un mod de a controla ominirea !, Planeta lor este binara ( are 2 soli ) , este asemanatoare Pamintului cu o isceptie : nu are o Luna ! A propos , Luna a fost pusa unde este ca sa monitorizeze tot ce se intimpla pe Pamint ! Nu este un satelite natural ci unul artificial , ma ntelegeti . Cindva, eu am postat ceva despre Luna si citeva curiozitati despre ea . Acum sa va dau sursa de informatie : un comunicat or si cercetator al phenomenului OZN , Carbonell . Ps. Marco , multumesc pentru semnul de viata ! Numai bine ! In curind voi posta ceva despre,, magarushii adorabili,, .hahahaha .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s