Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei/Sufletul si Spiritul, cap 9

……….Despre suflet se spun extrem de multe lucruri, mai cu seama datorita faptului ca el este descris ca entitatea care greseste, care are pacate pe care trebuie sa le ispasesca. Asa cum am spus la inceput, sufletul nu se poate identifica cu spiritul dar nici cu trupul pentru ca toata lumea antica care stia aceste lucruri, le-a lasat scrise pentru posteritate. Ei aveau stiinta care vorbea despre Mer-Ka-Bah, de unde evreii ai inventat mult cunoscuta lor Ka-Ba-La. “Mer” este un camp de lumina in care traiesc “Ka”-spiritul si “Ba”-sufletul. Amandoua vin din lumina si se intorc in lumina, iar acesta lumina in care ele stau se invarteste in sensuri opuse pe un imens copac, denumit de mit, copacul vietii, care este omul. De la acest adevar elita a inventat simbolul caduceului cu doi serpi ca fiind semnul medicinei, iar evreii au nascocit kabala care zic ei, activeaza energii in corp care trezesc sarpele Kundalini. Pentru adeptii Kabalei ebraice as vrea sa subliniez ca acesta inventie a evreilor, a fost inspirata din antica Merkaba egipteana, pentru ca evreii au devenit un popor pe plaiurile antice ale Egiptului, de aceea au furat stiinta egipteana pe care au falsificat-o adapatand-o la nascocirile mintii lor bolnave.
Un alt secret despre care nimeni nu vorbeste, se refera la faptul ca nu stiu pentru care motiv, in limba romana sufletul este de genul masculin, pentru ca in realitate, acesta este de fapt o ea, este de genul feminin. La baza povestii nasterii lui Isus biblic, a stat un mit in care se vorbeste despre fecioara divina, ANIMA sau ANIMA MUNDI, care a dat nastere la doi copii divini care erau frate si sora, asa cum de altfel ne povestesc toate scrierile botezate de biserica apocrife…….

Cand am inceput sa studiez Biblia, acum multi ani, am ramas socata de existenta multor versete pe care daca le studiai un pic, toate iti dadeau cu virgula. Aceste versete vorbesc despre o regula extrem de curioasa pe care la inceput am considerat-o o regula sanitara, desi dupa, nu s-a dovedit a fi asa. Acesta regula se refera la sange, pentru ca dumne-zeul evreilor interzice in mod categoric sa se ingereze carnea impreuna cu sangele ei. Stiind ca mancand carne insangerata sau band sange te poti imbolnavi in mod ireversibil daca acestea sunt contaminate, m-am si mirat ca le-a dat o lege atat de importanta pentru sanatate. Pe de alta parte imi aparea mereu virgula, deoarece, asa cum am vazut intr-un alt capitol, pentru aceast idol dement, sangele era ceva care purifica. Cu infaptuirea miliardelor de ritualuri insangerate facute pe altarele templului sau, el considera ca sangele purifica totul. Dupa ce beregatea mii de animale intr-o singura zi, dupa ce toti innotau in bai de sange, dupa ce acest sange era aruncat peste tot pentru a sfinti orice, ceea ce ramanea se aduna in mari recipiente care erau varsate pe camp. Deci, de ce carnea insangerata nu trebuia mancata? Pentru ca acest sange care trece prin inima oricarei fiinte vii, contine ceva atat de important incat de el nu te puteai atinge. Acest ceva este Viata insasi, suflarea vitala eterna care este sufletul si care, se afla in molecula de ADN a sangelui. Viata nu este acelasi lucru cu respiratie, suflu, asa cum se afirma in Iov12/10”In mâna Lui El ţine viaţa a tot ce trăieşte şi suflarea întregii omeniri.”
Deci, daca se tine cont de aceste aspecte, interzicerea ingerarii sangelui nu ti se pare un non sens. Iata cateva dintre aceste porunci: Deutronomul 12/23-24 “ Numai vezi sa nu cumva sa mananci sangele, caci sangele este viata si sa nu mananci viata impreuna cu carnea. Sa nu-l mananci ci sa il versi pe pamant ca apa.”
Leviticul 19/26” Să nu mâncaţi cu sânge; să nu vrăjiţi, nici să ghiciţi.”
Geneza 9/4 “Numai carne cu viata ei, cu sangele ei sa nu mancati”
Leviticul 17/13-14” Oricine dintre fiii lui Israel şi dintre străinii ce locuiesc la voi va vâna fiară sau pasăre, care se mănâncă, acela să scurgă sângele ei şi să-l acopere cu pământ, căci viaţa oricărui trup este în sângele lui. De aceea am zis fiilor lui Israel: Să nu mâncaţi sângele nici unui trup, pentru că viaţa oricărui trup este în sângele lui: tot cel ce-l va mânca se va stârpi.”
Ca sa nu mai aveti dubii, va reamintesc ca la inceput am subliniat diferenta dintre cuvintele folosite pentru a nomina sufletul si spiritul si am marcat in rosu semnificatia lor, care pentru suflet insemna VIATA, Suflare vitala. Acesta este motivul pentru care Martorii lui Iehova refuza transplanturile de sange, care in orice spital occidental a fost inlocuit pentru ei cu plasma………….

Animalele originale, cele de inceput, erau considerate de catre toti oamenii antici fiinte cu suflet in ele care nu erau cu nimic mai prejos decat omul. Geneza 1/20-21,24” Apoi a zis Dumnezeu: „Să mişune apele de vietăţi, fiinţe cu viaţă în ele şi păsări să zboare pe pământ, pe întinsul tăriei cerului!” ….. Apoi a zis Dumnezeu: „Să scoată pământul fiinţe vii, după felul lor: animale, târâtoare şi fiare sălbatice după felul lor”. Şi a fost aşa.”
Geneza 9/10” Şi cu tot sufletul viu, care este cu voi: cu păsările, cu animalele şi cu toate fiarele pământului, care sunt cu voi, cu toate vietăţile pământului câte au ieşit din corabie;”
Numerele 31/28” 28. De la ostenii care-au fost la razboi pune deoparte pentru Domnul cate un suflet din cinci sute, atat din oameni cat si din vite, din oi si din asini;”……………

Despre acest subiect avem marturii uluitoare de la stiinta neconventionala, adica aceea care nu este agreata de sistem. Astfel, profesorul universitar doctor docent Corrado Malanga, tatal hipnozelor regresive personale din zilele noastre, descopera intr-o hipnoza, ceva uluitor despre care trebuie sa va vorbesc, mai cu seama ca eu am cunoscut personal acest om extraordinar, dar si pentru ca are legatura directa cu acest subiect.
Malanga a inceput sa faca hipnoze regresive dupa 3 ani de studii si ucenicii cu cei mai importanti hipnotizatori, dar nu pentru a afla idiotenii mincinoase cum fac astazi unii care pacalesc lumea pentru a face bani, ci pentru ca el dorea cu orice chip sa inteleaga mintea umana. Malanga este un om de stiinta, un savant, care a incercat sa inteleaga fiecare cuvant pe care entitatile il spuneau atunci cand o persoana era in transa. Astfel, intr-o zi, vine la universitate la el, o fata simpla, o trancuta care nu avea mai mult de 4 clase, care avea extrem de mari probleme de rapire extraterestra. Fata dorea sa inteleaga ce vor aceste fiinte de la ea si ce ar trebui sa faca ca sa se libereze. Malanga o hipnotizeza si o pune sa mearga la ultima intalnire pe care aceasta a avut-o cu acele fiinte, ca sa inteleaga ce s-a intamplat atunci. Eu nu vreau sa intru in amantele acestei hipnoze, pentru ca despre aceste lucruri vorbeste el singur in autoconferinta “Sa constientizam”, tradusa si in romaneste, ci de un alt aspect important. Cu cat facea mai multe hipnoze, cu atat erau mai multi cei al caror suflet se maifesta si vorbea cu el. Astfel, el intelege ca acesti extraterestrii, aceste umbre anti-viata, turmentau oamenii pentru ca aveau nevoie de energia eterna a sufletului lor. El intelege ca de fiecare data entitatile cu care vorbea erau mereu altele.
Astfel incepe o clasificare a raselor extraterestre in care descopera adevarata lor ierarhie, dar mai descopera ceva uluitor. Toate aceste entitati tin omul in sclavie si intuneric, pentru ca au nevoie de energia sufletului lui, numai ca nu toti oamenii poseda aceasta viata eterna in orice plan existential. Malanga ramane de piatra, pentru ca nu putea sa inteleaga ce este acesta noutate, pana cand isi da seama, tot din spusele lor, ca diferenta dintre un corp care poate sa tina in el sufletul, fata de altul care nu este compatibil cu acesta, se afla in sange. A gasit si el scrierile acestea antice care afirma ca sufletul are legatura cu sangele, dar Malanga este un om de stiinta, si ca orice om de stiinta, atunci cand spune ceva are nevoie de dovezi. Ei, bine, acesta dovada, vine exact de la acesta tarancuta, care pusa in hipnoza, incepe sa vorbeasca despre lucruri atat de tehnice, incat Malanga ramane mut. Astfel, entitatea care se manifesta, ii spune ca ei o rapesc pe fata, o duc cu astronava in laboratorul lor, iar acolo, cu ajutorul unei masinarii ii dezlipesc sufletul de corp. Malanga, curios, il intreaba, ce inseamna sa il desprinzi de corp, pentru ca daca il desprinzi, asta inseamna ca exista ceva care il tine legat acolo……..

citeste mai mult aici: https://www.scribd.com/document/388131461/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Sufletul-Si-Spiritul-cap-9

Reclame

Un gând despre „Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei/Sufletul si Spiritul, cap 9

  1. Hakuna matata, forumistii ! A c’e mai faceti ? Azi vom continúa cu – Originea Anunnaki a Ominirii ( Lemuria contra Atlantida sau primul razboi nuclear pe pamint ) . Federatia din Alcyone vedea cu ingrijorare ceea c’e se intimpla pe Pamint ! Ca rezultat al unei Densificari de neoprit, a Pamintului si , din mers , a locuitorilor lui de esentza umana , cum erau Atlantzii si Lemurienii ! Reptilienii nu erau afectati. Deci se intimplau lucruri grave . Unele din efectele acelei Densificari era ca , acuma nu mai aveau loc ascensionari la a 5-a Dimensiune in miljocul unui fascicol luminos ca inainte ! Cei dragi ramasi in a 3-a Dimensiune, se puteau comunica cu cel sau cea ascensionat(a) prin telepátie ! Acuma erau prea densi, ma ntelegeti. O alta treaba era ca din cauza aceleasi Densificari, se reduceau dimensiunile fizice ale lor . Asa se face ca Pe de-o parte , trecusera citeva zeci de mii bune de ani de la condlictul dintre Annunaki si Adarieni ! Exista un calm si o liniste relativa . Anunnakii nu aveau sa se mai razboiasca cu Satan si lumea lui sin Dimensiunea a 4-a . La urma urmii, erau reptilieni si unii si altii ! Si , in trecut, chiar colaborasera la actiuni de orden genetic pentru Lucifer ! Atuncea , chiar daca nu era pretenie la catarama. Anunnaki si Satan cu lumea lui se tolera ! Deci , din puntu asta de vedere era liniste ! Dara ceea c’e era preocupant era ca atita cevilizatia Atlantidei cit si a Lemuriei se dezvoltau pe partea Stiintzei! Si , in cursa lor frenética , foloseau Stiintza fara Constiintza ! Ajunsesera sa faca tot felul de experimente unul mai atroce ca altul ! Un lucru duremos se petrecu cu Maestrii Spiritualului. Fura batjocoriti, considerati ca neste deseuri soceale improductive si s-a mers pina la alungarearlor si uciderea lor ! Unii au fugit spre Hiperboreea iar cei ramasi au fost arestati sau chiar omoriti ! O alta parte a Maestrilor spirituali au comis infamia de a trece de partea Stiintzificilor si , implicit, de partea elitelor tradind in mod criminal functionea lor ! Acuma , cum lumea nu mai putea comunica prin telepatie direct cu cei ,, plecati ,, asa cum o puteau face inainte, trebuiau sa mearga la Maestrii si sa o faca pentru ei ! Si nu numai atit. Cum ei puteau lucra cu energiile celorlantzi, ei au mersu pina intr-acolo ca le furau si le puneau la dispozitia elitelor! Asta se intimpla si in ziua de azi ! Dara cel mai grav a fost ca s-au apucat de magie neagra , au impus ermetismul si secretismul asupra activitatilor lor beneficiind numa pe élite ! Azi , cind se gasesc oase de gigantzi, cade de numa si nemediat secretul asupra lor ! Institutul Sinthsonian care este in mina masonilor , primeste multe obecte descoperite prin lume si care au legatura cu trecutul historic al Ominirii. Daca el poate oferi o isplicatie conforma cu stiintza oficeala , atuncea va spune ceva despre acele obecte. Daca nu este conforme cu stiintza oficeala , Institutul le distruge , le ascunde si merge pe blat , nu spune nimica! A distrus multe oase de giganti pina acuma dara el da duma ca nu a primit nimica! Un muzeu din Ecuator in care se aflau oase de gigantzi si alte obecte, a fost ars pina in temelii ! Nemernicii de satanisti nu vor ca noi sa NE cunoastem trecutul nostru historic dara pot face si clabuci ca tot vom afla ! Bun . Sa revenim la subect, hahaha . Mai existau pe Pamint si neste colonia de locuitori de rase umane din Univers. Ele faceau oficiu de ambadade, centre comerciale si mai ales, faceau pe dadaca cit puteau ca sa nu resulte rzaboiul intre Atlantida si Lemuria ! Treaba asta a durat zeci de mii de ani !De la un timp incoa , Atlantzii, desi erau de esentza umana legasera prietesug cu Anunnaki a caror tehnologie admirau! Umani simpatizinda cu reptilieni! De c’e nu daca nu era spre raul Ominirii ? Numa ca intr-o buna zi , cam acu vo 320 de mii de ani , ceea c’e se temea cel mai mult, s-a produs : atacul nuclear intre Atlantida si Lemuria ! Cine a inceput ? Nu se stie ! De c’e si cum ? Pai , am putea privi cea c’e se intimpla de izemplu in Siria si asfel am putea avea o idee ! Cert este ca pe Pamint s-a dezlantzuit infernul , cum s-ar zice . Isploziili au fost atita de puternice ca au destabilizat placile tectonice si acestea s-au scufundata ! Si nu a fost totu! A urmat printre altili o ploaie nucleara, vinturi care au dus norii si aerul contaminat in multe regiuni ale Pamintului facind prapad. ( va urma ) .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s