Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei/ Adevaratul scop al rugaciunii, Cap 10

A parte faptul ca nu rugaciunile, oricate ar fi ele de multe sau de dese nu te fac sa devii mai bun, nici nu te poarta in ceruri si nici nu te ajuta sa ti se ierte pacatele, tot asa nici comportamentul fatarnic si ipocrit nu te ajuta sa devii om. Romania este o tara de ingenunchiati care se complac din ce in ce mai mult in pozitia patrupedelor datorita lipsei de informatie, de cultura, de mandrie, de demnitate. Toti se bat cu pumnii in piept ca stiu scriptura si apara o stafie, dar habar nu au ce scrie in ea. Dusul acesta la biserica unde ti se spala creierul, mintea si gandurile, ii transforma zi de zi in sclavi taratori care cred balivernele celor care au nevoie de bani si nu au scrupule pentru a-i obtine pe spinarea lor. Popii si bisericile lor care au devenit palate regale, cer cu nerusinare pomana de la oricine pentru a trai in lux orbitor sub privirile oarbe si tampe ale celor care merg acolo.
Acum 2000 de ani, cand s-au inventat religiile, bisericile zidite nu au existat deoarece in acele vremuri biserica era de fapt adunarea oamenilor, de la care vine renumita expresie “nu mai faceti bisericute” care se refera la grupurile de persoane care se desprind dintr-o adunare. Inventarea bisericilor este o gaselnita care nu are mai mult de cateva sute de ani, iar atunci acestea erau doar vreo troita sau o camaruta unde burtosul in rochie neagra isi tinea uneltele. Iata cum povatuieste Biblia sa se faca rugaciunile catre seful din aer: Matei 6/5-8 “Cand va rugati, sa nu fiti ca fatarnicii, carora le place sa se roage stand in picioare in sinagogi si la colturile ulitelor, pentru ca sa fie vazuti de oameni. Adevarat va spun ca si-au luat rasplata. Ci tu, cand te rogi, intra in odaita ta, incuie-ti usa si roaga-te Tatalui tau, care este in ascuns; si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati. Cand va rugati, sa nu bolborositi aceleasi vorbe, ca paganii, carora li se pare ca, daca spun o multime de vorbe, vor fi ascultati. Sa nu va asemanati cu ei; caci Tatal vostru stie de ce aveti trebuinta, mai inainte ca sa-I cereti voi.”
O alta uzanta care vine din traditiile getilor, nicidecum din obiceiurile bisericesti, este facutul pomenilor pentru morti si tot in acesta categorie intra si milostenia care trebuie facuta catre persoane nevoiase. Degeaba va chinuiti sa faceti pomeni si sa le impartiti intre rude, neamuri si cunostinte alungand de la masa sarmanii, nevoiasii, slutii si orbii. Scopul pomenilor si al milosteniilor trebuie sa se indrepte catre ei, pentru ca acestia nu va pot da niciodata ceva inapoi. Daca insa chemati in locul lor oamenii bogati, rudele si prietenii, acestia va vor chema si ei sa va ofere mancaruri copioase, prin care opera voastra de bine se anuleaza fiindca ati fost rasplatiti de cei care au primit de la voi.
Matei 6/2-4 “Tu, dar, cand faci milostenie, nu suna cu trambita inaintea ta, cum fac fatarnicii, in sinagogi si in ulite, pentru ca sa fie slaviti de oameni. Adevarat va spun ca si-au luat rasplata. Ci tu, cand faci milostenie, sa nu stie stanga ta ce face dreapta, pentru ca milostenia ta sa fie facuta in ascuns; si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati. “
Luca 14/12-14 “Zis-a şi celui ce-L chemase: Ci Când faci prânz sau cină, nu chema pe prietenii tăi, nici pe fraţii tăi, nici pe rudele tale, nici vecinii bogaţi, ca nu cumva să te cheme şi ei, la rândul lor, pe tine, şi să-ţi fie ca răsplată., Ci când faci un ospăţ, cheamă pe săraci, pe neputincioşi, pe şchiopi, pe orbi, Şi fericit vei fi că nu pot să-ţi răsplătească.”
Luca 21/1-4 “Şi privind, a văzut pe cei bogaţi, aruncând darurile lor în vistieria templului. Şi a văzut şi pe o văduvă săracă, aruncând acolo doi bani. Şi a zis: Adevărat vă spun că această văduvă săracă a aruncat mai mult decât toţi. Căci toţi aceştia din prisosul lor au aruncat la daruri, aceasta însă din sărăcia ei a aruncat tot ce avea pentru viaţă.”
Adevarul este ca atunci cand dai ceva celui care nu are, nu trebuie sa te lauzi cu darul tau care trebuie facut din suflet, nu pentru fala. Sunt oameni care dau cu mare greutate cate ceva, apoi se lauda, desi dau ceea ce le ramane, iar darul lor este facut in fata multimii astfel incat sa fie vazuti de toti. Cand le vine randul sa nu mai aiba nimic, nimeni nu se duce sa le dea cate ceva, iar ei sunt ofensati si nedumiriti. Necontenit se intreaba cum de este posibil sa fie tratati asa, pentru ca ei cand aveau dadeau la toti cei nevoiasi cate ceva. Cand dai ceva trebuie sa il dai din suflet, iar cand dai din suflet, dai tot ce este mai bun si mai frumos pentru ca scopul tau nu este sa ii arati altuia ce bun si darnic esti, ci sa il ajuti atat cat poti pe cel care este la ananghie. Pasajele de mai sus sunt sfaturi care te ajutra sa te comporti cu omenie si bunatate. Femeia nevoiasa este exemplul cel mai bun pentru a intelege ca a darui inseamna sa dai totul fara sa te gandesti la consecinte, deoarece ce ai dat din suflet, se intoarce la tine inzecit.
Popii cheama lumea in biserici ca sa asculte ceea ce ei citesc pentru a impune omului legile, numai ca Biblia spune ca invatamintele acestea nu trebuiesc nici ascultate nici invatate in biserica Deutronomul 6 / 6-9 “Cuvintele acestea, pe care ţi le spun eu astăzi, să le ai în inima ta şi în sufletul tău; Să le sădeşti în fiii tăi şi să vorbeşti de ele când şezi în casa ta, când mergi pe cale, când te culci şi când te scoli. Să le legi ca semn la mână şi să le ai ca pe o tăbliţă pe fruntea ta. Să le scrii pe uşorii casei tale şi pe porţile tale.” Eremia 31/33 “Dar iată legământul pe care-l voi încheia cu casa lui Israel, după zilele acela, zice Domnul: Voi pune legea Mea înăuntrul lor şi pe inimile lor voi scrie şi le voi fi Dumnezeu.” Ioan 4 / 19 “Femeia I-a zis (lui Isus): Doamne, văd că Tu eşti prooroc. Părinţii noştri s-au închinat pe acest munte, iar voi ziceţi că în Ierusalim este locul unde trebuie să ne închinăm. Şi Iisus i-a zis: Femeie, crede-Mă că vine ceasul când nici pe muntele acesta, nici în Ierusalim nu vă veţi închina Tatălui.”
Ca sa fii om, trebuie sa ai omenia, bunatatea si intelegerea in inima, inauntrul tau pentru ca nu rugaciunea si milostenia te fac sa devii om, ci omenia te face sa fii bun si darnic. Crestinilor le e mai lesne sa creada fara sa cerceteze si este mai bine sa dea bani pentru a fi mereu altul cel care face treaba pe care trebuie sa o faca singuri. Ca sa intelegi ce e scris in Biblie trebuie sa citesti, iar apoi sa incepi sa iti pui intrebari, sa vorbesti cu altii care au citit si ei, astfel, incat sa ajungi sa studiezi cu adevarat totul. Atunci, nu o sa mai iei de buna ce zic popii si nu vei mai crede nimic pana nu cercetezi singur.
Toate aceste legi si invataminte care la inceput trebuiau transmise din tata in fiu, asa cum ne spune Deutronomul, vor fi puse apoi inauntrul omului, pe inimile lor, cum scrie Eremia. A fi corect, cinstit, demn, bun, nu tine de legi sau decrete ci de constiinta care te mustra pentru orice gand sumbru ti-ar trece prin minte. Nu legea te face sa fii om, ci constiinta care este dumnezeul interior al fiecaruia. Acest lucru inseamna ca omul nu are nevoie de stafii ca sa poata sa isi faca viata asa cum vrea, la fel cum nu are nevoie nici de legi ca sa poata sa manifeste si in afara bunatatea din interiorul sau. Din aceasta cauza rugaciunile nu isi mai au rostul, pentru ca omul se manifesta cu adevarata sa conditie umana. Romani 2/14-15 “Cand Neamurile (cei care nu erau evrei), macar ca n-au lege, fac din fire lucrurile Legii, prin aceasta ei, care n-au o lege, isi sunt singuri lege; si ei dovedesc ca lucrarea Legii este scrisa in inimile lor; fiindca despre lucrarea aceasta marturiseste cugetul lor si gandurile lor, care sau se invinovatesc sau se dezvinovatesc intre ele.” Citeste mai mult aici:

https://www.scribd.com/document/388867028/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Adevaratul-Scop-Al-Rugaciunii-cap-10

Reclame

2 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei/ Adevaratul scop al rugaciunii, Cap 10

  1. Hakuna matata, forumisti! A c’e mai faceti ? Sa purcedem dara cu postarea propiu zisa . Satanistii au adus din Siria Poarta lui Baal de la Monumentul lui Moloch , unde se scarificau copilashii ! Asta ca sa arate natura lor cit si intentiili lor ! Va imaginati ! Lemne, pietre , buturugi si stinci dupa ei ! Si sa le hie tzarina usoara si linistita ca Muntii Vrsncei , ma ntelegeti . Mafia khazara e la disperare si are de c’e ! In primu rind si mai intii ( hahahaha ) , tentativa ei de a-l asado sinat pe mr. Trumpy a esuat lamentabil . Misilul care a fost tras de pe un submarin al obscurilor si trebuia sa doboare avionu in care se afla Trump cind zbura spre Singapore, a fost interceptat si distrus inainte de a-si atinge tinta. Acuma , mafia khazara incearca sa impedice cum o hi sosirea lui Kavanaugh la Curtea Suprema ! Ca o data ajuns acolo , ar da drumu liber judicarii si aplicarii pedepselor corespunzatoare celor 50 000 de dosare gata facute ! Khazarii satanisti arunca la iveala ,, víctime de viol ,, ale lu Kavanaugh care face un spectacol mai ceva ca cinamatograph sau teatru ! Platite bine , ,, victimili,, acuza de numa ! Dara di c’e nu s-a manifestata pina acuma ? Miscarea e ca mai in toata lumea, ominirea se ridica cu convingere contra sistemului satanist de a face bani din nimic si a indatora tarili in asa fel incit sa nu poata iesi usure si repide din datorii ! Acuma mafia khazaro-satanista si complicii ei , pregateste o alta lovitura ominirii ! Vazinda ca nu a putu sa declanseze razboiul mondial pe care atita il cauta, acuma vrea sa declsnsheze un razboi de steag falsh, pentru a NE apara chipurli de extraterestri rauvoitori cu noi ! Asta ar hi cu ajutoru unor holograma care s-ar intinde pe mii de kilometri in spatiu si care ar da impresia ca nave extraterestre NE-ar ataca ! Dara nu va tine vrajeala ! Extraterestrii va vini, nici o indoiala dara nu pentru noi ci tocma si taman pentru a se rafui cu fortzele negative care NE tine sclavi aicia ! Se presupunea ca Pamintul trebuia sa hie un fel de Paradis, un laborator in care sufletele care Sint parte din Constiintza Suprema , Dumnizeu cel Mate si Adavarat sa se incarneze in Dimensiunea aceasta, sa evoluam si apoi sa ne indreptam spre o Dimensiune Spirituala superioara si tot ada pina cind vom reintegra locul nostru! Si cum noi sintem Puncte de Lumina Divina , facem parte integranta din Constiintza Suprema , in calatoria noastra, vom ajunge intr-o zi sa ne intilnit cu Izvorul Suprem , Constiintza Suprema , pentru ca noi de acolo venim ! Si intr-acolo mergem ! Dara fortze negre s-au interpus in drumu nostru si NE-a shchimbat macazu , NE-au deviat ! Si astanu bine ! Exista multe rase extraterestre care este aliatii nostri dara nu o stim ! Ramura rorschildzilor helvetieni, frsnceji si ingleji, vazinda ca e groasa pentru satanisti, este gata sa se predea! Da , ca oricum e mai bine sa o faca acuma decit sa ajunga in fata unor Tribunale Militare , ma ntelegeti . Un ultim amanunt . Printre e.t.- ii binevoutori cu noi se afla si nobili Rada a Arcturianilor ! Ei Sint neste fiintze eterice. Adicatelea ei se afla intre starea materiala si cea Spirituala! Si Sint nobili in adavaratu sens al cuvintului. Nobletza lor nu provine din pergamentelor castelor cum e cazu cu socetatea creata de catre reptilieni ci provine din atitudinea lor si srntimementele lor fata de alte planete si alte lumi ! Navele lor Sint considerate printre cele mai performanta in Momentul de fatza! Ei au la baza dragostea, comprehensiunea , generozitatea, grija fata de lumi si planete ! Si Toate adtea plus altele DEZINTERESATI !! Asa ca avem de c’e sa him optimisti in pofida tuturor obstacolelor care ni se pun in cale . Vom razbi or si cit s-ar opune or si cine ! Sintem copilashii lui Dumnizeu si avem ,, frati si surori,, in Univers care nu NE vor lasa ! Atentie! Ei nu vor face lucrurile in locul nostru! Ci vor indeparta obstacolele iar procesul si ritmul de Evolutie va hi treaba noastra ! Acu vo 2 ani Fercventza vibratorie a Pamintului inregistra o Pulsatie zilnica! Azi , sint 3 Pulsatii! NE dam seama ? Cind Pamintul va inregistra 4 Pulsatii zilnic, unii dintre noi cu petceptii senzoriale mai dezvoltate vor putea vedea si auzi lucruri si fiintze din Dimensiuni Superioare ! Se apropie vremuri minunate chiar daca cerul pare noros deocamdata! Curaj !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s