gabriela dobrescu/Sa va arat unde este Matrix !!

Matrix este filmul care in realitate, reprezinta adevarul despre viata noastra. Filmul care ne arata mai clar si mai precis decat moartea cine suntem, cine se joaca cu noi, unde traim si de ce suntem sclavii acestui sistem pe care il tinem in viata. Elita minte in tot ce spune. Ne-a invatat lucruri inexistente si inexacte, pentru a nu vedea cu adevarat lumea in care traim. Mint nu pentru ca trebuie sa se imbogateasca, asa cum crede majoritatea. Nu. Mint pentru ca nu trebuie sa vedem ca suntem scalvi lor, ca suntem condusi de un sistem asasin care traieste pe spinarea noastra. Ei devin patronii puterilor noastre infinite, de aceea trebuie sa ne faca sa credem ca suntem niste viermi neputincioasi care nu pot trai fara ei.

Ei sunt dumne-zeii nostri la care trebuie sa ne rugam si sa le multumim pentru ceea ce facem de fapt singuri, cu puterile noastre, cu vointa noastra, cu durerile, grijile si suferintele noastre. Totul facem singuri, dar trebuie sa le multumim lor ca existam si putem sa facem totul fara nici un ajutor. Filmul acesta manifest, mi-a rascolit tot sufletul, toata fiinta mea, desi nu am reusit sa il inteleg decat in parte la acea vreme.

Elita prezinta intotdeauna situatiile de vitala importanta ca pe ceva nesemnificativ sau ca pe o situatie SF pentru a nu bate la ochi. Sufletul, care le stie pe toate, atunci cand recunoaste acea situatie de care tu la nivel constient nu ai habar, se emotioneaza, te face sa nu uiti niciodata acel lucru marunt, desi nu intelegi de ce tocmai acela te-a marcat. Aceasta a fost starea mea sufletesca la vizionarea acestui film. Am suferit fara sa stiu de ce o saptamana, iar apoi a trecut, am uitat…pana cand  am vazut o fotografie care m-a lasat fara cuvinte. Atunci am inteles cine este Matrix, de ce este peste tot si de ce noi nu il vedem, desi il alimentam. Iata fotografia!

piese PC si piramidele

Am tradus pentru voi dialogul dintre Morpheus si Neo, care de fapt reprezinta esenta intregii realitati in care traim. Chear daca multi cred ca este fictione, totul este real.

“M: Programul nostru de incarcare. Putem sa incarcam de toate; haine, echipament, arme, pregatire simulata. Absolut tot ce avem nevoie.

N:In acest moment suntem in interiorul unui program?

M: Destul de usor de inteles. Imbracaminte diferita, spini in brate absenti. Si parul tau este diferit. Aspectul tau actual este ceea ce noi numim imagine rezidua de sine. Proiectia mentala a eului tau digital.

N: Asta nu e real?

M: Ce inseamna real? Da-mi o definitie a realitatii. Daca te referi la ceea ce putem atinge, mirosi, vedea, atunci acel real sunt doar semnale electrice interpretate de creier. Lumea care era la sfarsitul secolului XX, exista doar intr-o  simulare neuro-activa pe care noi o numim Matrix. Ai trait intr-o lume fictiva. Aceasta este lumea care exista astazi.(imagini cu o planeta distrusa, apocaliptica, desertica) Bine ai venit in desertica ta realitate noua. Avem putini bitz, franturi de informatii, dar ce stim sigur, este ca intr-o frumoasa zi, la incepututl sec XXI, umanitatea intreaga se afla la inceputul noilor sarbatoriri. Mare a fost minunea pentru magneficienza noastra, in timp ce aduceam la lumina IA.

N: IA? Adica inteligenta artificiala?

M: Cu care sinistra constiinta a produs o noua generatie de masini. Inca nu stim cine a lovit primul, noi sau ei, dar stim ca am fost noi cei care am intunecat cerul. In acea epoca masinile depindeau de energia solara. S-a crezut ca nu vor reusi sa traiasca fara lumina solara, fara o sursa energetica indestulatoare, ca soarele. Pe parcursul istoriei, oamenii au depins de masini ca sa supravietuiasca, dar destinului nu ii lipseste gustul ironiei. Un corp uman genereaza mai multa bioelectricitate decat o baterie de 120 de volti si emite mai mult de 6 milioane de calorii. Folosind simultan aceste doua izvoare, masinile s-au asigurat pentru un timp indefinit de toata energia de care aveau nevoie. Sunt campuri, campuri fara sfarsit unde fiintele umane nu se nasc, ci sunt cultivate. Mult timp nu am crezut, dar apoi am vazut acele campuri cu ochii mei. Am vazut masini care lichefiau mortii pentru a hranii vii pe cale endovenoasa. In fata acelui spectacol am constatat extraordinara lor precizie. Imi dansa in ochi evidenta adevaruului. Ce este Matrix? E controlul. Matrix e o lume virtuala elaborata pe computer, creata pentru a ne tine sub control, cu scopul de a converti omul intr-o baterie.”

https://www.youtube.com/watch?v=o_wD2G60iV8

In toate discursurile lui, Jordan Maxwell defineste omul o baterie umana, cu care guvernele se alimenteaza, sistemul se alimenteaza. Noi suntem baterii care consuma sare ca sa putem sa formam solutia alcalina, mancam ca sa putem sa dam forta masinariei, adica corpului sa se miste si sa produca ceea ce ei au nevoie, iar sufletele noastre sunt generatoarele de energie infinita cu care ei se hranesc. Toata acesta planeta fuge in cautarea unei surse de energie infinita, in timp ce nimeni nu realizeaza ca de fapt noi suntem energia pe care o cautam ca orbetii. Energia libera care exista in univers suntem noi, noi o producem, iar ei, smecherii o recolteaza de la noi obligandu-ne sa traim doar in anumite structuri. Orice miscare gresita, orice lucru iesit pe dinafara bruiaza buna functionare a acestei infernale masinarii pe care o alimentam si in interiorul careia traim.

Fotografia care m-a facut sa ma reintorc si sa caut raspunsul la starea mea de suferinta dupa ce am vazut Matrix, este cea in care piramidele egiptene sunt puse langa un circuit electronic. Am stat cateva saptamani ca sa inteleg ce  insemna asta!! Apoi mi-am amintit ca in liceu am facut si electrotehnica, unde realizam tot felul de placute pe care le incarcam cu diode, tranzistori, rezistente, inductori, amplificatori, ma rog, o gramada de piese. Aceste placi cu circuite electronice sunt  necesare pentru diferite masinarii, sau aparaturi dar mai ales pentru computere. Acestea sunt de o diversitate enorma in functie de ceea ce se doreste sa se obtina.

Asa si?? Siiiii…..nimic. Scanteia s-a aprins cand am vazut Barcelona de la inaltime. Nu mai aveam rabdare sa ajung acasa ca sa caut cele mai mari aglomerari urbane vazute de la inaltime. A fost o revelatie totala. Apoi am cautat zonele mai putin populate, apoi zonele unde este doar vegetatie, ma rog, am cautat tot. Stiti ce am vazut?? Am vazut ca absolut toate au structuri identice cu circuitele electronice si electrotehnice, ca toate sunt facute exact ca  placutele pe care le faceam la scoala. Toate asezarile umane vazute de la inaltime arata exact ca placutele cu circuite electronice de diferite modele, marimi, inaltimi, alternari de cladiri cu vegetatie, cu apa, cu zone neutre. Atunci am inteles ca acesta este Matrix. Traim intr-o masinarie pe care o alimentam cu propria noastra energie, mentinand-o in viata.

Din acesta cauza nu avem voie sa traim unde vrem pe acest pamant, ci doar in aglomeratele si sufocantele lor orase de ciment.  In zonele cu un mare numar de oameni se produce o energie calorica si electromagnetica inimaginabila pe cand o zona cu un numar mic de locuitori, ca un sat sau un oras mai mic, produce mai putina. Probabil sunt si zone neutre sau zone unde este nevoie de energia plantelor, a muntilor sau a apelor.  Muntii, care fiind cele mai inalte structuri de pe terra, pot functiona ca turnuri de control, stalpi de inalta frecventa sau mai stiu eu ce alte functionalitati au piesele de pe o placa electronica sau electrotehnica.

Starile nostre de spirit negative sau pozitive sunt benefice sau malefice pentru aceasta infernala masinarie. Din aceasta cauza sistemul face orice ca sa ne mentina in frica si teroare, deoarece aceasta este energia care il face puternic. Suntem baterii, sursa lor de energie. O sa ajunga sa ne tina in case ca pe animale, sa ne plateasca sau sa ne dea mancare rationalizata fara sa ne mai permita sa mai iesim afara. Stiti de ce? Pentru ca nu mai au nevoie de noi decat ca hrana, asa cum facem noi acum cu animalele. Pentru omenire suferinta lor nu conteaza, nu reprezinta nimic inuman, deoarece ele sunt doar hrana. O sa vina vremea sa ajungem si noi hrana cuiva, ca sa intelegem cat rau am facut unor fiinte nevinovate. Roata se intorce oricat ar fi de patrata, intr-un viitor destul de apropiat.

In fotografiile de mai jos sunt unele dintre cele mai mari asezari urbane existente astazi  vazute de la inaltime.  Toate au fost construite dupa modele precise. De la sol nu poti vedea nimic si nici nu iti poti imagina ca acele desene bine conturate care se vad din avion ar putea avea vreo semnificatie deosebita. In realitate, totul este masinaria,  Matrixul in care traim. Nu poti sa faci adunari mari, nu te poti muta in alte zone ca sa traiesti departe de masinarie, deoarece bruiezi sau faci ca totul sa nu mai functioneze asa  cum isi doreste elita. O sa reduca populatia deoarece nu toti au energia vitala de care are nevoie masinaria. Asa ca vor face genocid in masa, asa cum se lauda demult, sub dictonul „suntem prea multi, iar planeta nu ne mai poate hrani pe toti.” Sa fiti atenti la detalii!! Noi suntem cei multi, nu ei, deci noi va trebui sa trecem in alta lume.

Barcelona

Barcellona-Spagna

Messico City

elec-mexico-city (1)

Sun City-USA

elec-sun-city-arizona-usa

Paris

elect- Parigi-Arc-de-Triomphe-02

Venezia

elect- venice-italy

Amsterdam

elect-amsterdam-netherlands

Dubay

dubay- Marina-Bay-Dubai

San Francisco

elect- San-Francisco-USA

Vatican

elect- Vatican-City

Orange County-Florida

Orange-County-Florida-Stati-Uniti

Berna

elect- bern-switzerland

Orasul Capului Verde

elect-Capetown-South-Africa

Moscova

elect- Moscow

Torino

Torino-Italia

Messico City

elect- Mexico-City

Bac Son Valley

elect- Bac-Son-Valley-Vietnam

New York

New-York-City-Stati-Uniti

La Plata

elect- la-plata

Dubay

elect-Dubai-Islands

Maze at Longleat-UK

elect- Maze-at-Longleat-England

Cartierul Eur-Roma

elect- Eur roma, cartier

Roma

elect- Roma_dall_alto_00-630x415

Rio de Janeiro

elect- Rio-de-Janeiro

Terase de orez-China

elect- Terrace-Rice-Fields-China

Puteti sa cautati si singuri „orase vazute de la inaltime” si o sa ramaneti surprinsi de absolut tot ceea ce vedeti. Am sa pun mai jos si cateva placute cu diferite circuite electronice sau electrotehnice. Orasele sunt construite din mii de astfel de placute, care la un loc formeaza o anumita parte a masinariei.  Asemanarile asezamintelor noastre cu aceste piese componente ale diferitelor masinarii este uluitoare. Deci…este adevarat: Matrix este peste tot, pentru ca este lumea in care traim. Suntem in interiorul unei masinarii infernale care ne consuma energia si ne distruge viata.

500_F_3160077_AG9xh5BDbyrbUW2vJqEFuITUW2IJqj  1000x700__3555555825

0010039ddbf9d723c21121e4ad7ef2d0--electronic-engineering-electronic-circuit  1511860770

Closeup of electronic circuit board with CPU microchip electronic components background  depositphotos_52973091-stock-photo-electrical-components-on-circuit-board

depositphotos_174937256-stock-photo-closeup-electronic-circuit-board-background  DiqPB5

gabriela dobrescu

 

25 de gânduri despre „gabriela dobrescu/Sa va arat unde este Matrix !!

 1. Sîntem cultivați la ferma umana Terra , orașele is găinării unde se cultiva oameni in cotețe supraetajate ,Sîntem la ferma lui Orwell , eu o sa evadez acasă , adică in natura ! Orașele îs făcute de Arhitecții elitei cu in scop precis !

  • Nici nu se putea sa fiti mai CORECT…
   Trebuie sa ne imprastiem cu totii si sa ne apropie.mai mult de Natura….sa imbratisam traiul sustenabil ….
   Metropolele orasele sunt o CAPCANA a mortii au fost intodeauna in chin in care ne.am.obisnuit as traim…

 2. Am vazut Matrix,la fel ca si filmul Revolver cu actorul Jason Statham.Pe acesta din urma l-am urmarit de cateva ori si de fiecare data cand il vad descopar noi lucruri,inclusiv decorul ne spune o poveste indirect…Apoi mai e Odiseea Spatiala a lui Stanley Kubrick, Eyes Wide Shut si probabil ca mai sunt si altele asemenea…Dar sa fie oare asa? De ce sa se faca filme care sa ne lase sa vedem franturi de adevar,cu ce scop?

  • Pentru ca prin filme spala creierul cel mai usor.Tot ce vedem acolo e SF si oamenii percep asta cu gandul asta.Cand apare in realitate ceva care explica ca noi traim intr o astfel de lume,oamenii fac conexiunea cu filmele si clar incep sa rada de ce descopera,pentru ca la ei este inradacinat subiectul ala ca SF de film si ca omenirea nu poate fi asa ceva.
   Intelegi acum.E cea mai pura forma de manipulare la nivel de subconstient prin imagini.

  • Asta ma intreb si EU de cand am vazut Deschiderea festivitatii Olimpuadei de la Londra in care se vede Clar ca suntem Avertuzati de ceea ce traim Acum…..

 3. „Ascensiunea lui Jupiter” demonstrează că în cel mai crunt întuneric este suficientă o scânteie de lumină pentru ca binele să triumfe.://tepesimpaler.blogspot.com/2020/06/ascensiunea-lui-jupiter.html

 4. Excepțional articolul!!! Am văzut filmul Matrix și știam că orașele sunt așezate după anumite tipare magice, însă nu am făcut conexiunea până nu am citit acest articol foarte bine scris și structurat. Acum înțeleg de ce mă tot lupt de câteva luni să mă mut din București… :-S

 5. Acum am observat că acest articol este și unul profetic, deoarece este scris la începutul anului 2019, iar în primăvara anului 2020 tot Globul a stat obligatoriu consemnat în case, emițând o grămadă de energii negative, așa cum este scris în acest articol! Uimitor!!!

 6. BUN VENIT IN DESERTUL REALITATII 🙂 …..MI-AR FACE PLACERE SA VORBIM DESPRE ASTA ….DACA VREI DA-MI UN SEMN PROMIT CA VA FI CONSTRUCTIVA SUNT PE FACEBOOK CU NUMELE ASTA ….SI CU OCTOGON PENTRU VECHILE CUNOSTINTE

 7. Oau. De aceea este nevoie de noi la oraș:(
  Oamenii ce trăiesc în sate ( cel mai bine cele departe de civilizație ) sunt mai uniți si mai treziti spiritual decat cei de la oraș . 😦

  Multumesc pentru articol .

 8. Multumesc, Gabriela, pentru tot timpul si energia pe care le investesti pentru a ajuta si pe altii in drumul lor de constientizare.

 9. Ma bucur sa vad ca mai sunt si altii care vad putin mai departe…si incearca sa ii faca si pe ceilalti sa deschida ochii.

 10. Aoleo.de ce nu ai pus Bucurestiul vazut de sus?Iti spun eu,te lovea prostia in cap,orasele astea sunt sistematizate si arata asa cum ar trebuii sa arate un oras normal,apropo,macar Parisul,asa cum arata, stii cine la gandit si sistematizat??Incepe cu H si a fost pe timpul lui N,ghici ciuperca …..

 11. Search,goagal,Paris,hai ca poti!!!!Aoleo, Bucurestiul are mii de poze de sus,stimabila, nu a gasit nici una sa ii convina,halal mod de a isi sustine ideile tratabile cu blegomazin si multa liniste….

 12. Din punct de vedere energetic teoria Matrix-ului este nulă . Un om în stare conștientă poate produce până la 100.000 de kilowatzi , și da , chiar poate muta și munții . Pot dovedi ceea ce spun . Tot cu puterea bioenergetică s-au construit la Machu Pichu ziduri cu piatră SemiTeleportată ca să se topească , probabil să se și lipească de piatra de sub ea sau din vecinătate , vă pot și dovedi că am dreptate , este foarte simplu de demonstrat teoria mea .
  Deci , Matrix-ul este încă o metodă de a prosti oamenii , cu scopul să ne înnebunească și să murim singuri cu nebunia noastră cu tot .
  Moartea noastră se dorește , iar singura metodă este Minciuna , ca să ne dăm singur în cap deoarece de Dumnezeu am uitat .
  Dumnezeu a spus ,,Voi sunteți dumnezei , căci sunteți fii și fice al Celui preaînalt” .
  Băgați bine la cap , dacă vreți să știți mai multe mă sunați la 0725/422-927 , sau aveți răbdare până scriu cartea ,,Apocalipsa 2″ .

  • teoria matrixului este nula doar din punctele de vedere ale fiecaruia. matrix inseamna lumea masinariilor, dar nu a celor folosite in tehnologie, ci ale celor vorbitoare: roboti, AI, tehnologie inteligenta. matrix inseamna era in care masina va stapani omul si aici nu e nimic de demonstrat, ci de constatat. deja exista primul robot cetatean al planetei. despre puterea bioenegetica iarasi nu e nevoie de demonstratii. omul este prin natura sa o baterie electro-magnetica, deci implicit o sursa de energie extrem de puternica. despre asta vorbesc americanii de cel putin 5o de ani. machu pichu nu este o realizare a acestei generatii de oameni, ci a celor gigamtici. ei aveau alte moduri de a construi deoarece atunci natura era diferita, nu era de carbon ca cea de astazi, ci de siliciu. daca scriei ceva pentru cei nestiutori, faceti un lucru bun, dar ma indoiesc ca cei multi se vor imbulzi sa citeasca. majoritatii ii place maculatura. cat despre mine….nu cred ca imi veti putea spune ceva ce nu stiu deja.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s