Gabriela Dobrescu-Creatia originara si creatia dumne-zeului crestinilor

Evolutionism, creationism si modificari genetice

De cand ti se deschid ochii, in jurul tau incep sa roiasca zeci de rubedenii care te privesc cu incantare, multumindu-i lui dumne-zeu ca esti intreg si frumos. Din acel moment, viata ta devine un sir de multumiri si ingenuncheri adresate unei stafii, despre care toti iti spun ca ea te-a creat. Mai tarziu, cand incepi scoala, aflii cu stupoare ca nu dumne-zeu te-a creat, deoarece infatisarea ta actuala este doar un lung proces de evolutie al maimutei, animal din care se trage omul. In mintea de copil toate incep sa se bata cap in cap, dar elita a invatat cum sa faca ca sa manipuleze omul, astfel incat sa nu mai fie in stare sa-si  puna intrebari atunci cand exista neconcordante majore in ceea ce invata. Teoria impusa de religie a luat numele de creationism, pe cand cea impusa de stiinta a capatat numele de evolutionism. Despre felul in care a creat dumne-zeul biblic lumea si omul, o sa vedem imediat, dar nu inainte de a spune cateva cuvinte si despre evolutia omului din maimuta, asa cum sustine teoria lui Darwin.

Teoria evolutionismului prezentata de Darwin este deja un afront la capacitatile de gandire si judecata ale omului actual. Este imposibil sa mai accepti explicatii puerile prin care esti obligat sa crezi in ceva care a devenit un adevar de necontestat, fara nici o dovada concreta. Evolutia tuturor animalelor este identica la orice specie de mamifer, peste, reptila sau insecta, dar este diferita la om. Acesta a devenit o anomalie a Naturii, o fiinta care iese din tiparele naturalului. Cum este posibila o transformare atat de rapida si radicala a dobitocului intr-o fiinta complet diferita fata de orice animal? Cum este posibil ca aceasta evolutie “naturala” sa se faca doar pentru specia umana, nicidecum pentru toate animalele pamantului? Cum este posibil ca natura sa faca o transformare atat de rapida si complexa, astfel incat un animal sa devina o specie cu capacitati fizice si intelectuale atat de diferite fata de restul creaturilor? Cum este posibil ca natura sa lucreze atat de mult si perfect exact in punctele cheie ale transformarii animalului? Cum este posibil sa se dubleze volumul cutiei craniene atat de repede? Cum este posibil sa se modifice corzile vocale in asa fel incat omul sa poata vorbi? Cum este posibil ca instinctele primare sa se transforme in sentimente si lacrimi? Cum este posibil sa se modifice cromozomii maimutei? Cum este posibil ca un animal plin de par sa devina un chel integral? Cum este posibila caderea cozii si a caninilor, pe care nimeni nu i-a putut modifica niciodata la nici o specie? Cum este posibil sa ti se modifice degetele de la picioare in asa fel incat sa devina nu lipite, ci un intreg? Dar mai presus de toate, unde este scheletul care face trecerea de la maimuta la om, cunoscut ca inelul lipsa?? Nici un om de stiinta onest nu ar putea sa sustina vreodata ca aceasta transformare radicala a maimutei in om este o naturala evolutie, in loc sa admita ca este o interventie genetica pe o specie deja existenta. Cu alte cuvinte, evolutia omului din maimuta, nu este nimic altceva decat o modificare genetica a unui animal care exista deja pe pamant, de catre un genetician de exceptie.

cre. evolutia alieni

Acesta este momentul in care intra in actiune dumne-zeul evreilor, asa cum o sa vedem. Dar pana la transformarea in om a maimutei, mai sunt cateva etape peste care nu putem sa trecem fara sa vedem despre ce este vorba.  In scrierile antice dupa care a fost copiata, modificata si redactata Biblia, ni se spune ca la originea creatiei au fost mai multe divinitati care au creat cerul si pamantul. Aceste divinitati au fost numite de inteleptii antichitatii “zei”, adica entitati care nu apartineau pamantului. In ziua de astazi, acesti zei antici, se numesc extraterestrii. Scopul nascocirii Bibliei, a fost acela de a uni toate aceste rase de extraterestrii, sau zei, intr-o singura entitate, care sa devina stapanul cerului si al pamantului. In acest fel, a luat nastere monoteismul, adica cultul pentru o singura divinitate. Din aceasta cauza toata creatia a devenit opera acestui dumne-zeu al evreilor, desi ea a fost opera mai multor entitati, din care el nu facea parte in acele timpuri.

Datorita acestor adevaruri care nu puteau fi ascunse in totalitate, in Biblia evreilor prima fraza este “La inceput dumne-zeu a facut cerul si pamantul.” In scrierile originale insa, fraza de inceput este urmatoarea si trebuie citita de la dreapta spre stanga:” אלהים את אלהים  ברא בראשית” Traducerea sa cuvant cu cuvant este: “La inceput Elohim au facut cerul si pamantul.”Al treilea cuvant este Elohim, care este pluralul cuvantului Eloah care inseamna divinitate. In Biblie, Elohim, adica divinitatile, au fost inlocuite cu numele “domnul”, “domnul dumne-zeu” sau cu numele JHWH sau YHWH. Aceasta renumita tetagrama este numele propriu al lui dumne-zeu, care in romaneste se traduce Iehova. El apare de mai bine de 5.000 de ori in scrierile evreilor. De acum inainte ar fi bine ca nici un crestin sa nu mai rada de Martotii lui Iehova, pentru ca acesta este si dumne-zeul lor.

Deci, la inceputul creatiei, nu dumne-zeul Iehova al evreilor a creat cerul si pamantul, ci zeii, divinitatile au creat totul. Desi dumne-zeu se lauda cu o opera care nu ii apartine, lumea este convinsa ca acesta stafie este marele arhitect al universului. Daca gloata ar fi citit cu atentie Biblia, ar fi constatat ca laudarosul lor zeu, este un mare mincinos. Falsificatorii scrierilor antice au omis in multe versete sa preamaresca puterea acestui dumne-zeu care a facut totul singur. Astfel, ei le-au scris in forma lor originala, dandu-se de gol ca au rastalmacit adevarul.

Geneza 1/26 “  Şi a zis Dumnezeu: „Să facem omul după chipul şi după asemănarea Noastră…” Geneza 2/18 “Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el”.”, Geneza 3/22 “Si a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul.”, Geneza 11/7 “Haidem, dar, să Ne pogorâm şi să amestecăm limbile lor, ca să nu se mai înţeleagă unul cu altul”.

In aceste fraze neschimbate de burtosi, se intelege clar ca divinitatile luau decizii impreuna. Din aceasta cauza ne apar conversatiile lor: facem omul dupa chipul nostru, sa-i facem un ajutor, s-a facut omul ca unul dintre noi, hai sa ne coboram sa ii facem sa nu se mai inteleaga. Vedeti, toate la plural pentru ca nu doar Iehova a facut aceasta lume bolnava si rapace, ci mai multi, la fel de tampiti ca si el.

Acum, pentru ca am stabilit cine a facut aceasta creatie a lui Iehova, as vrea sa va reamintesc ca la inceputul acestei lucrari va spuneam ca in Biblie sunt relatate doua versiuni ale acelorasi fapte, fiecare diferita una de alta. Ei bine, si creatia este relatata in doua feluri diferite unul fata de altul, numai ca de aceasta data, nu este vorba despre doua surse diferite de inspiratie, ci este vorba despre doua creatii diferite. Despre faptul ca au fost doua creatii, sau mai corect o creatie si o modificare a sa, ne vorbesc multe textele antice, deci, implicit si Biblia confirma aceste lucruri, asa cum vom vedea.

Ambele povestiri ale creatiei sunt scurte, astfel incat sa nu se inteleaga mare lucru din ele. Prima creatie descrisa este cea originala, cea de inceput, care nu este opera zeilor sau a dumne-zeului biblic. In putine cuvinte, inteleptul antic ne scoate in evidenta anumite etape prin care orice creatura trebuia sa treaca inainte de a i se definitiva infatisarea. Pentru ca nu cumva sa nu se inteleaga corect, fiecare etapa a a evolutiei a devenit o zi, iar aceste zile sunt in realitate cicluri evolutive. In Eclesiastul 3/2-8 sunt descrisi timpii acestia ai dualitatii si ai ciclicitatii acestei vieti triste.

”Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui. Nasterea isi are vremea ei, si moartea isi are vremea ei; saditul isi are vremea lui, si smulgerea celor sadite isi are vremea ei. Uciderea isi are vremea ei, si tamaduirea isi are vremea ei; daramarea isi are vremea ei, si zidirea isi are vremea ei; plansul isi are vremea lui, si rasul isi are vremea lui; bocitul isi are vremea lui, si jucatul isi are vremea lui; aruncarea cu pietre isi are vremea ei, si strangerea pietrelor isi are vremea ei; imbratisarea isi are vremea ei, si departarea de imbratisari isi are vremea ei; cautarea isi are vremea ei, si pierderea isi are vremea ei; pastrarea isi are vremea ei, si lepadarea isi are vremea ei; ruptul isi are vremea lui, si cusutul isi are vremea lui; tacerea isi are vremea ei, si vorbirea isi are vremea ei;  iubitul isi are vremea lui, si uratul isi are vremea lui; razboiul isi are vremea lui, si pacea isi are vremea ei. “

Toata acesta creatie originala, de inceput, nu are nici o legatura cu laudaroseniile lui Iehova. Atunci cand s-au intamplat aceste lucuri el nici nu exista. Unul din scopurile redactarii Bibliei a fost insusirea de catre Iehova-El a acestei creatii de inceput, ca si cand ar fi fost a lui. Acesta este motivul pentru care s-a cautat cu disperare unirea si amestecarea acestor evenimente unice intr-unul singur. Cu toate acestea eu am sa le separ asa cum au fost la inceput si am sa subliniez diferenta dintre ele.

Cum isi insuseste Iehova creatia originala

Creatiile incep amandoua cam cu aceeasi fraza, dar imediat dupa, se diferentiaza total una de cealalta. Noi vom analiza mai intai creatia originala. “La inceput a facut dumne-zeu cerul si pamantul” Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.” Serios ??? Pai cum a facut dumne-zeu pamantul la inceput si cum se plimba duhul asta pe deasupra lui din prima zi, daca acesta a iesit din ape de abia a treia zi? Geneza 1/9-10 “Şi a zis Dumnezeu: „Să se adune apele cele de sub cer la un loc şi să se arate uscatul!” Şi a fost aşa. Si s-au adunat apele cele de sub cer la locurile lor şi s-a arătat uscatul. Uscatul l-a numit Dumnezeu pământ, iar adunarea apelor a numit-o mări. Şi a văzut Dumnezeu că este bine….Ziua a treia. ” Interesant, nu? Dar nu este tot, fiindca tot aici aflam ce anume era in locul pamantului pe care se tot lauda ca l-a facut si deasupra caruia se plimba. “Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.” Aaaaa. Deci nu pamantul a fost la inceput, ci apa, iar pe apa nu a facut-o el fiindca era deja de la inceputuri. Este bine sa tineti minte aceasta fraza fiindca o sa va ajute.

O alta vrajeala a creatiei lui dumne-zeu facuta tot in prima zi, in afara de facerea pamantului este aceasta: Geneza 1/ 3 “Şi a zis Dumnezeu: „Să fie lumină!” Şi a fost lumină. Şi a văzut Dumnezeu că este bună lumina, şi a despărţit Dumnezeu lumina de întuneric. Lumina a numit-o Dumnezeu ziuă, iar întunericul l-a numit noapte. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua întâi.” Pe cuvantul tau de mincinos?? Pai cum a facut el ziua si noaptea in prima zi, din moment ce soarele si luna au fost facute in ziua a patra?? Cine lumina cerul ca sa fie ziua din moment ce in ziua a patra se specifica cu lux de amanunte ca soarele si luna despart ziua de noapte? Geneza 1/ 14-19 “Şi a zis Dumnezeu: „Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte şi să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele şi anii, si să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Şi a fost aşa. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei şi luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopţii, şi stelele. Şi le-a pus Dumnezeu pe tăria cerului, ca să lumineze pământul Să cârmuiască ziua şi noaptea şi să despartă lumina de întuneric. Şi a văzut Dumnezeu că este bine. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a patra.” Intelegeti cata vrajeala este in ceea ce esti invatat din frageda pruncie?

In versetele de mai jos, se vede din nou cum copiatorii falsificatori ai adevarului antic, se intrec in minciuni si discrepante ale afirmatiilor pe care le fac. Astfel, prima fraza este copiata aproape identic cu textul original pe cand cea de a doua este o completare jalnica si nefondata pe care o alatura primei, cu scopul de a preamari naluca ca fiind marele arhitect a creatiei. De exemplu dumne-zeu porunceste apelor sau pamantului sa dea nastere vietii. Dupa ce le porunceste sa faca vietati sau ierburi si acestea le fac, fraza se incheie si incepe alta in care se spune in general asa: “ si a facut dumne-zeu….si a vazut ca e bine.“

Geneza 1/ 20-21 “Apoi a zis Dumnezeu: „Să mişune apele de vietăţi, fiinţe cu viaţă în ele şi păsări să zboare pe pământ, pe întinsul tăriei cerului!” Şi a fost aşa.” “A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape şi toate fiinţele vii, care mişună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, şi toate păsările înaripate după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.” Sau Geneza 1/ 24-25 Apoi a zis Dumnezeu: „Să scoată pământul fiinţe vii, după felul lor: animale, târâtoare şi fiare sălbatice după felul lor”. Şi a fost aşa.“A făcut Dumnezeu fiarele sălbatice după felul lor, şi animalele domestice după felul lor, şi toate târâtoarele pământului după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.”

Acum sa va demonstrez cum dumne-zeu nu a facut nimic din ceea ce se lauda. Geneza 1/ 3, 6, 9, 14, 20, 24,  “Si a zis dumne-zeu sa fie lumina.” Si a fost lumina…., Şi a zis Dumnezeu: „Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!” Şi a fost aşa…… Şi a zis Dumnezeu: „Să se adune apele cele de sub cer la un loc şi să se arate uscatul….. Şi a zis Dumnezeu: „Să fie luminători pe tăria cerului….. Apoi a zis Dumnezeu: „Să mişune apele de vietăţi…, Apoi a zis Dumnezeu: „Să scoată pământul fiinţe vii…” Nu vi se pare un pic straniu ca acest dumne-zeu doar sta si comanda sa se faca toate singure, iar in a saptea zi, se odihneste fiindca era obosit de dat atatea ordine altora, care trebuiau sa duca la bun sfarsit ceea ce el comanda?

Vedeti, el nu a facut nimic, ci doar comanda altora ce sa faca. El comanda apelor sa se stranga ca sa iasa pamantul, comanda sa fie lumina si imediat soarele da lumina, cere o diviziune intre ape si acestea o fac, cere ca apele sa faca vietati si apar vietati, iar apoi ordona pamantului sa faca si el vietuitoare si el o face. Face exact la fel ca orice patron care isi comanda angajatii sa produca ceea ce el doreste, iar acesta atitudine demonstreaza ca el nu a fost arhitectul universului, cum se vrea. Creatorii creaza singuri, nu au slugi carora trebuie sa le comande, deoarece ei fac totul singuri.

In realitate el nu comanda nimic nimanui fiindca acea creatie exista deja. El vrea doar sa ne faca sa credem ca prin porunca sa mareata totul s-a facut asa, ca prin magie, numai ca aceasta creatie este facuta de adevarata potenta universala. Ea  este atat de puternica si de complexa incat acest dumne-zeu, pe cat ar fi el de smecher, nu poate sa o egaleze dara-mi-te sa o depasesca. El poate insa, sa incarlige relatarile, astfel incat sa se creada ca a fost el cel care a infaptuit totul la inceputuri.

Voi analiza acum randurile care ne-au mai ramas din adevarata creatie de unde am eliminat laudaroseniile acestui dumne-zeu, ramanand doar cu ceea ce a facut adevarata creatoare. Va amintiti ca am specificat la inceput, ca in prima zi dumne-zeu nu mergea pe deasupra pamantului, ci pe deasupra apelor? Ei bine este important sa accentuez acest lucru pentru ca la inceputuri peste tot era doar apa si intuneric, si absolut tot ce este fiinta cu viata in ea, cum zice Biblia, a venit din invizibil la vizibil din apa. Propozitia aceasta simpla care spune ca: „totul a venit din invizibil la vizibil din apa” este de fapt un mit. Ca sa treci de la viata reala in cea virtuala trebuie sa treci oglinda, trebuie sa treci apa. Portalul dintre diferitele lumi ale creatiei nu este tunelul de lumina pe care il vad toti, ci apa.  Tunelul de lumina te va purta din nou aici, intr-o alta reincarnare, intr-un nou ciclu, pe cand apa te duce in lumea reala. In toate filmele SF ei iti arata poarta cu apa, Star Gate prin care treci in alta lume. Pe de alta parte toate fiintele vii ale acestei planete iau nastere in apa, omul insusi traieste primele sale 9 luni in apa, fara de care nu ar putea sa se plamadeasca, fiind pana la sfarsitul vietii sale 80% apa.

Din apa nu au luat nastere luna, soarele si stelele, dar a luat nastere viata in toate formele sale, iar aceste forme nu sunt cu siguranta cele pe care le cunostem si le vedem astazi, pentru ca din perfectiune  nu poate sa ia nastere imperfectiunea. Versetele urmatoare sunt marturia vie ca dementa naluca a evreilor nu a creat nimic deoarece pamantul “din sine” a facut tot, nicidecum el.

Geneza 1/11-13 “ Apoi a zis Dumnezeu: „Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într-însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care să dea rod cu sămânţă în sine, după fel, pe pământ!” Şi a fost aşa. Pământul a dat din sine verdeaţă: iarbă, care face sămânţă, după felul şi după asemănarea ei, şi pomi roditori, cu sămânţă, după fel, pe pământ. Şi a văzut Dumnezeu că este bine. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a treia.”

Desi stafia se lauda ca a poruncit sa creasca iarba, vedem cum pamantul a dat de la sine iarba si verdeata fara nici o interventie a divinitatilor, inca de la inceput. O caracteristica esentiala despre care nu se face nici un fel de precizare, este faptul ca toate ies “dupa fel”, adica dupa soiurile lor. Pai dupa care soiuri daca acestea erau primele? La fel se intampla si cu apele care incep sa fie populate de vietati, iar cerul de pasari care au iesit inca de la inceput “dupa fel”. Toate aceste vietati erau fiinte CU VIATA IN ELE si toate au iesit dupa rasele lor mascul si femela pentru a se putea impreuna.

Geneza 1/22 spune: „Prăsiţi-vă şi vă înmulţiţi şi umpleţi apele mărilor şi păsările să se înmulţească pe pământ!. Apoi pamantul a dat FIINTE VII, după felul lor: animale, târâtoare şi fiare sălbatice după felul lor.”

Ca sa dai nastere la fiinte CU VIATA IN ELE, trebuie sa fii si tu o fiinta vie, nicidecum o mortaciune. Cum absolut totul a fost creat din apa, inseamna ca apa este o fiinta cu viata in ea, care a creat mii de specii, iar fiecare specie avea vietati cu sexuri diferite. Pamantul este mort, fara viata in el si cu toate acestea  a dat la iveala flora si fauna diferita, dar nu datorita puterii lui. Pamantul oricat ar fi de bun, nu este generator de viata. Cand auziti pe cineva care spune ca un anumit pamant este bun pentru a fi cultivat, inseamna ca acel pamant are apa sub el, pentru ca adevaratul arhitect a tot si a toate este Apa. Totul a iesit dupa fel, pentru ca un creator adevarat se manifesta printr-o multitudine de forme pentru a arata puterea vietii. Va inchinati toti unui banal idol, dar ucideti in fiecare zi pe singura care genereaza viata. Ea este singura care ne-a facut pe toti, fara sa ne ceara sa mergem ca ramele in 4 labe ca sa ii multumim pentru asta.

In aceasta creatie primele care vad lumina zile sunt miile de specii de plante, animale, pesti, insecte si reptile, iar apoi a fost plamadit omul si femeia.

Geneza 1/ 26-27 “ Şi a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră….  Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.”

Vedeti, prima data a zis ca face omul dupa asemanarea noastra, dar apoi specifica ca e mai bine dupa infatisarea lui. E interesant sa ne explice vreun popa, cum a facut Iehova omul, dar mai ales femeia dupa chipul si asemanarea sa. In aceasta creatie el nu il face inainte pe barbat si apoi din barbat creaza femeia. Nu! Amandoi sunt facuti de la inceput diferiti, adica barbat si femeie si tot de la inceput se puteau si impreuna.

Geneza 1/ 28 Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: „Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!”

In aceasta creatie, vietuitoarele pamantului, omul inclus, erau diferite ca infatisare si ca mod de manifestare fata de ceea ce exista astazi. Nimeni nu era stapan si nimeni nu era mai presus decat celalalt pentru ca toti beneficiau de absoluta libertate. Nimeni nu trebuia sa trudeasca pentru ceva, deoarece creatoarea le-a dat absolut totul pentru a vietui fericiti si fara grija zilei de maine. Ei trebuiau dar sa intinda mana sa ia bunatatile Naturii pentru ca toti erau vegani de la inceput si nimeni nu trebuia sa-si ucida fratii pentru a-i manca.

Apa facuse intreg pamantul un Paradis in care se gasea mancare din belsug pentru toti, indiferent cat erau de gigantici.

Geneza 1/29-31 “ Apoi a zis Dumnezeu (omului si femeii): „Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră. Iar tuturor fiarelor pământului şi tuturor păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor ce se mişcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Şi a fost aşa.”

Ati vazut? Toata lumea era vegana de la inceput, indiferent daca erau oameni sau animale. Acum intelegeti de ce nu este dumne-zeu si ingerii sai cel care a creat totul? El stie ca nu a creat viata si tocmai de aceea apare doar dand ordine ca sa ti se para ca el este arhitectul vietii.

Cum a modificat Iehova creatia originala

Cea de a doua “creatie”, descrisa in versetele biblice, este opera dumne-zeului Iehova. Asa cum am sa va demonstrez, aceasta nu este doar o modificare genetica a fiintelor care au existat la inceput, ci si o selectie artificiala a ceea ce trebuia sa ramana din adevarata creatie. In aceasta povestire nu mai apar zilele in care sunt facute fiintele, ci pregatirea pamantului pentru a fi locuit, de catre insusi dumne-zeu.

Asa cum am vazut in prima creatie, el nu a facut pamantul, pentru ca acesta iese singur din apele care l-au creat. De asemenea, dumne-zeu nu poate nici sa il faca sa rodeasca pentru ca si de aceasta data cea care poate sa dea viata pe pamant, este tot apa. Acest aspect este subliant extrem de clar in

Geneza 2/ 5-6 “Pe câmp nu se afla nici un copăcel, iar iarba de pe el nu începuse a odrăsli, pentru că Domnul Dumnezeu nu trimisese încă ploaie pe pământ şi nu era nimeni ca să lucreze pământul. Ci numai abur ieşea din pământ şi umezea toată faţa pământului.”

Inca o data falsificatorii ii atribuie lui Iehova ceva ce el nu putea face. Pe de o parte se lauda ca pamantul nu da roade pentru ca nu fusese trimisa ploaia pe pamant, iar pe de alta parte recunosc ca apa umezea pamantul ca un abur care iesea din el.

De data aceasta dumne-zeu nu mai ordona sa creasca iarba si pomii pentru ca nimic nu se facea la comanda sa, asa cum v-am explicat, ci Geneza 2/8 “Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit.” Ahaa, deci acum a sadit el o gradina, nu a mai ordonat ca altii sa faca ceea ce voia el !! Nu vi se pare ciudat sa aflati ca asa dintr-o data Iehova se apuca de plantat o gradina?? De ce oare nu a mai dat ordine, ci a invatat sa tina sapa in mana? Geneza 2/9 “Şi a făcut Domnul Dumnezeu să răsară din pământ tot soiul de pomi, plăcuţi la vedere şi cu roade bune de mâncat.” Deci dupa ce le-a sadit cu seminte din prima creatie, acestea au inceput sa creasca si sa rodeasca, dar nu pentru ca el era un scamator care facea sa apara si sa dispara totul, ci pentru ca, iata, a pus osul la treaba ca orice om gospodar care vrea sa aiba o gradina.

Aceasta este de fiecare data prima etapa pe care stafia asta dementa o face, imediat dupa ce distruge cu sarcasm si sange rece tot ce fusese inainte. Fiecare noua generatie creata de el si de supusii sai a fost ridicata pe cadavrele, pe osemintele si pe religvele celei asasinate. Aceste spirite nu lasa de mii de ani creatia sa evolueze. Ei o tin pe loc, facand-o sa parcurga de fiecare data aceleasi etape, eceleasi cicluri pe care ei le-au stabilit de la Adam citire. Toate cele 4 generatii distruse de ei, au avut acest sfarsit tragic exact in momentul in care oamenirea isi dadeau seama ca este prizoniera, sclava, roaba, intr-o puscarie fara gratii, condusa de forte obscure. Extraterestrii acestia care controleaza totul de milenii impreuna cu toata tehnologia lor distrugatoare sunt doar fulgi in vant in fata constiintei omului care se trezeste.

Dumne-zeu asta, dupa fiecare cataclim a facut mereu selectii artificiale cu ceea ce trebuia sa ramana si cu ceea ce trebuia sa dispara. Astfel, dupa ce prima adevarata creatie dispare distrusa de el si de ingerii lui blestemati, toti incep sa refaca ceea ce a fost, incepand de la vietuitoare pana la asezari si civilizatii. Toti au folosit seminte pentru plante dar si ovule sau diferite tipuri de ADN, pentru a crea restul vietuitoarelor. Dumne-zeu impreuna cu zeii sai au folosit tehnologia de ei inventata, cu care incet, incet distrug viata. Bolile, mizeria, bacteriile, virusii mutati si alte inventii diavolesti sunt toate creatii iesite din laboratoarele genetice ale domnului. Natura, mama noastra nu a creat aceste mizerii, ci a luptat sa le distruga intotdeauna, corectand aceste anomalii care degradeaza corpul si ii grabesc sfarsitul. Viata nu are nevoie de tehnologie fiindca aceasta tehnologie a fost inventata dupa miracolele pe care le facea viata insasi. Zeii au descoperit secretul materiei si pentru ca ei stiu sa se joace cu ea, devin stapanii a tot ceea ce fac.

Gradina Edenului se afla in partea de rasarit, dar nu se precizeaza nicaieri fata de rasaritul carui loc a fost ea sadita. Dumne-zeu, a modificat de mii de ani natura, creand specii din ce in ce mai firave si mai bolnavicioase. Uitati-va in jurul vostru astazi! De 40 de ani se taie toate padurile existente sau se ard, iar apoi se impadureste totul cu specii modificare genetic, care au nevoie de cure speciale pentru ca nu au radacini adanci. Pomii fructiferi de astazi, trebuiesc sapati si ingrijiti ca sa dea rod. De ce?? Pentru ca doar asa omul devine rob. Toate plantele comestibile existente astazi au fost toate plante naturale modificate genetic pentru a necesita munca in camp. Ca sa il pacaleasca pe om le-a numit salbatice, deoarece acestea cresteau singure fara nici o interventie umana, la fel ca cele de inceput.  In acest fel omul era mereu ocupat pentru hrana lui, care necesita munca grea care ii distruge sanatatea si ii consuma viata.

Gradina pe care o plasmuieste stafia, nu putea sa rodeasca doar pentru ca ea comanda sa iasa roade, ci pentru ca Geneza 2/10 “… din Eden ieşea un râu, care uda raiul, iar de acolo se împărţea în patru braţe.” Ati vazut cum este usor sa pui botul la tot felul de basme cu scamatorii facute de naluci ceresti, in loc sa belesti ochii si sa intelegi cum de fapt apa face aceste minuni ?? Dupa ce Iehova se straduieste sa personalizeze ceea ce trebuia sa creasca in gradina sa, se gandeste ca ar fi bine sa faca un gradinar, un sclav, care sa stea si sa lucreze pamantul in locul sau, deoarece din gura nu se face nimic. Cand gradina devine un paradis fara margini datorita apei care o face sa rodeasca si sa infloreasca, dumne-zeu se gandeste sa creeze o fiinta care sa devina sclavul sau. Geneza 2/15 “Şi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze şi s-o păzească.” Deci sa nu va mai aud ca Adam a stat ca un pasa in gradina raiului fara sa faca nimic. Nuuu. Adam a fost pus acolo sa munceasca gradina pentru ca el a fost gradinarul si paznicul stafiei.

Acum pentru ca am stabilit ca omul nu a fost creat ca sa huzureasca sau pentru ca trebuia sa fie iubit de dumne-zeu, sa vedem cum a venit el la viata. Geneza 2/ 7 “Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.” Este o mare diferenta intre omul facut in prima creatie si cel facut de Iehova. In prima creatie, omul a fost facut in ziua a sasea, dar acel om a iesit la fel ca orice alta fiinta creata de Mama Natura, O FIINTA VIE, pe cand Iehova face omul total diferit de predecesoarea lui.

In a doua “creatie”, dumne-zeu nu face omul din tarana, fiindca tarana nu este plastilina. Smechera naluca face de fapt un corp gol,  pe care il plamadeste din ADN-ul altei fiinte existente deja. Dumne-zeu si staful sau nu au creat o fiinta vie, ci un corp mort, fiindca ne spune clar ca: “dumne-zeu a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.” Mareata creatie a lui Iehova este un corp fara viata in el, pe care l-a numit Adam. ( Adam in traducere inseamna pamant, materie, corp), Peste aceasta mortaciune a suflat “suflare de viata” ca sa ii dea viata.

Apoi, ce se gandeste, el?!! Ia sa fac in asa fel ca aceste corpuri sa se inmultesca singure, la fel ca cele originale. Zis si facut. Il adoarme pe robotul biologic Adam, preleveaza din nou ADN si construieste un corp complementar, dar cum sa ii dea viata acestuia, pentru ca asa cum stim corpul uman este doar o haina in care trebuie sa intre o energie vie ca sa ii dea viata. Eva este o energie vie care stim ca este Viata insasi, este mama celor vii, este datatoarea de viata, pentru ca Eva este sufletul. Dumne-zeu face un corp feminin in care pune viata, pentru ca peste ea nu a mai suflat ca sa ii dea viata, asa cum a facut cu Adam. Ce inseamna asta? Inseamna ca dumne-zeu pune adevarata viata eterna in corpuri mortale, de aceea el spune ca omul nu mai are voie sa atinga copacul cu viata eterna, fiindca eternitatea a ascuns-o in el. Pe de alta parte, cel care nu trebuia sa atinga acest copac este doar Adam, deoarece doar el era un corp gol, un goym, in timp ce Eva era viata insasi. Geneza 3/22” Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”

Marele genetician dumne-zeu umbla prin ADN-ul maimutei si face un corp din piele, fara par, fara coada, cu corzi vocale, ma rog, transforma tot ce era natural intr-o specie unica care sa se creada stapanul pamantului si al propriilor sai frati, animalele, dar devine sclavul divinitatii.

Geneza 3/21” A făcut Domnul Dumnezeu lui Adam şi femeii lui îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat.” Ce dragut !!! Corpurile acestea au fost modificate  din ce in ce mai mult pana a ajunge astazi o malformatie a creatiei, niste mutanti, niste anomalii ale naturii nostre iniziale, niste dobitoace bune de munca, niste scalvi fara minte, orgoliosi ca suntem exceptia de la adevarata creatie. Aceste corpuri au ajuns  un fel de capcana pentru suflete, pentru ca ele cred ca daca intra in corpuri se pot manifesta in vizibil, in timp ce sunt uzate pentru interese meschine.

Cu alte cuvinte dumne-zeu a bagat sufletul intr-un corp mort, caruia acest suflet ii da viata, si apoi cu nerusinare spune ca omul a adus moartea in lume. Faptul ca acest corp nu este creat pe pamant ci intr-un laborator sau pe vreo astronava a lui dumne-zeu ne este confirmat tot de Biblie care ne spune ca Geneza 2/15” Şi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden.” Ati inteles acum ca omul acesta a fost creat in alta parte si apoi a fost pus in paradisul care probabil se gasea la rasarit fata de locul in care a fost creat.?

In aceasta opera a lui dumne-zeu, omul este creat primul, iar apoi geneticianul creaza specii noi de animale pe  care le aduce in fata lui Adam pentru a li se da un nume.

Geneza 2/19-20 “Şi Domnul Dumnezeu, Care făcuse din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului, le-a adus la Adam, ca să vadă cum le va numi; aşa ca toate fiinţele vii să se numească precum le va numi Adam. Şi a pus Adam nume tuturor animalelor şi tuturor păsărilor cerului şi tuturor fiarelor sălbatice; dar pentru Adam nu s-a găsit ajutor de potriva lui.”

Te intrebi instantaneu, de ce a mai facut el fiarele din moment ce toate au iesit singure din apa si din pamant? Pai el le-a facut din nou pentru ca prima generatie disparuse. Deci, el face o alta selectie artificiala din care creaza alte animale mai mici ca marime si mai rapace pentru ca de aici, din aceasta creatie omul a invatat sa isi vaneze proprii frati si sa ii faca friptura, fiindca carne cruda precum papa leul, omul nu a mai gustat niciodata decat sub forma de biftec tartar. Dumnezeu face omul dupa chipul si asemanarea sa, astfel incat blajinul om sa devina o fiara insetata de sange si de moarte exact ca si el.

In Pentateuc ( cartile lui Moise) exista niste liste extrem de lungi in care dumne-zeu ordona omului ce animale are voie sa manance si ce animale sa nu manance. Pe langa faptul ca acest lucru este in totala opozitie cu prima regula aparuta in Geneza unde omul si animalul mancau toate iarba, frunze, craci si seminte, iti incolteste in minte o intrebare legitima: care este motivul pentru care se face o distinctie atat de clara si precisa a fratiorilor pe care trebuie sa ii mananci? Pentru ca cei care trebuiau sa devina hrana pentru om, erau exact acele animale din care el se tragea: cele ierbivore, adica cele bune, care nu varsau sange pentru a-si potoli stomacul. In tot capitolul 11 din Levitic puteti sa gasiti lista cu tot ce se poate consuma ca fiinta vie de catre noul om-animal facut de dumne-zeu. Transformarea aceasta genetica facuta de catre zei asupra omului si animalelor a dat nastere la oameni si animale bolnave, insetate de sange, care se vanau unul pe altul.

Din prima creatie facuta de Natura, adevarata creatoare, au luat nastere fiinte vii, care nu se mancau intre ele si nici nu aveau nevoie sa munceasca ca sa se intretina. Natura creatoare nu este ceea ce se intelege astazi prin acest cuvant, ci este o fiinta vie, este mama intregii creatii, care nu a cerut nimic in schimb de la fii sai care o ucid cu bestialitate. In termeni bisericesti Natura este Maria, fecioara care naste pruncul, adica pe om si pe fratii lui animalutele. Toate popoarele intelepte ale antichitatii au respectat Natura, au protejat-o, au ingrijit-o, au vorbit cu ea si s-au jertfit pentru a o mentine nealterata, numai omul-animal de astazi o asasineaza pe singura fiinta care il mentine in viata. In schimb aduce ofrande si suge ciorapii unei stafii care de milenii ucide Natura pentru a putea distruge omul.

Dumne-zeu a distrus mereu generatiile adevarate…sau ceea ce a mai ramas din ele si a recreat mereu replici din ce in ce mai mici pentru ca puterea omului era atat de mare incat el cu toate fierataniile lui tehnologice nu ii putea tine piept, iar acest lucru ni-l confirma tot Biblia.

Ecleziasticul 1/ 9- 11” Toate lucrurile sunt într-o necurmată frământare, aşa cum nu se poate spune; ochiul nu se mai satură privind, şi urechea nu oboseşte auzind. Ce a fost va mai fi, şi ce s-a făcut se va mai face; nu este nimic nou sub soare. Dacă este vreun lucru despre care s-ar putea spune: „Iată ceva nou!”, demult lucrul acela era şi în veacurile dinaintea noastră. Nimeni nu-şi mai aduce aminte de ce a fost mai înainte; şi ce va mai fi, ce se va întâmpla mai pe urmă, nu va lăsa nicio urmă de aducere aminte la cei ce vor trăi mai târziu.“ Ecleziastul 3/15”Ce este a mai fost, şi ce va fi a mai fost; şi Dumnezeu aduce iarăşi înapoi ce a trecut.” Ecleziasticul 2/12 “12. Atunci mi-am întors privirile spre înţelepciune, prostie şi nebunie. – Căci ce va face omul care va veni după împărat? Ceea ce s-a făcut şi mai înainte.”

Totul are ciclicitate pentru ca nimic din aceasta mizerie sa nu se sfarseasca, ci sa inceapa din nou. Aceasta este motivul pentru care acest dumne-zeu in loc sa dea drumul creatiei sa evolueze o tine pe loc ca sa faca acelasi lucru de mii de ani doar pentru ca acesta este pepiniera lui de suflete cu care se hraneste de mii de ani. In loc se evolueze, viata a degenerat din ce in ce mai rau pana cand nu va mai fi deloc, fiindca somnul constiintei il va face stapan pe acest dumne-zeu peste viata eterna. Au fost patru generatii umane despre care vorbesc miturile omenirii si toate au fost asasinate de acest kiler, iar noi suntem a cincea si ultima. Despre asta in Biblie vorbeste Daniel, un mare invatat al timpului, care a inteles multe lucrui, dar ale carui vorbe au fost rastalmacite cu abilitate in folosul acestui dumne-zeu. Doar istoria este scrisa si modificata de invingatori, nu?

Fiecare generatie umana se naste din cea care a fost inaintea sa, din acesta cauza oamenii actuali nu isi amintesc nimic din ceea ce a fost la inceput, pentru ca nu au fost ei cei de la inceput, ci altii, mult mai puternici decat ei. Fiecare generatie care a urmat a degenerat din ce in ce mai rau, nu numai din punct de vedere fizic, pentru ca nu mai erau giganti, ci au degenerat din punct de vedere al intelepciunii, al constiintei si al cunostintelor care pentru ei astazi sunt doar basme, povesti si legende. Biblia aceasta atat de controversata, nu se numeste degeaba cartea de capatai a omenirii. Ea se numeste asa pentru ca este mitul  lumii antice originale, dar si al celorlalte generatii care au urmat, numai ca uzurpatorul dumne-zeu si acolitii sai au falsificat-o astfel incat el sa devina patronul vietii.

Sunt o gramada de citate despre acest lucru in Biblie pentru ca omul antic a lasat scris ca radacina este aceeasi, si este singura care mentine si da nastere la tot. Radacina este Natura. Ea nu poate fi nici atinsa nici modificata, asa, cum s-a intamplat cu copacul iesit la lumina. Copacul a fost tait, rupt, ars, distrus astfel incat sa nu mai stii niciodata de unde te tragi, dar radacina a ramas intacta si ascunsa. In versetele de mai jos, Nabucodonosor, rege al Babiloniei, ii povesteste lui Daniel visul sau pe care nimeni nu putea sa il talmaceasca.

Daniel 7-13 “Vedenia pe care am avut-o, când eram culcat în patul meu, a fost: „Mă uitam şi iată un copac în mijlocul pământului, înalt foarte. Copacul creştea şi era puternic şi vârful lui ajungea până la cer şi se putea vedea până la capătul pământului. Frunzişul lui era frumos şi roadele lui multe, şi hrană pentru toţi se afla în el. Sub el căutau umbră fiarele câmpului, iar în ramurile lui îşi făceau cuiburi păsările cerului şi din el se hrăneau toate vieţuitoarele. Priveam în vedenia pe care am avut-o, când eram în patul meu şi iată un înger, un sfânt, se cobora din ceruri; El a strigat cu glas tare şi a poruncit aşa: Doborâţi copacul şi tăiaţi-i crengile, scuturaţi frunzele lui şi împrăştiaţi roadele lui, ca animalele să fugă de sub el şi păsările din frunzişul lui! Iar butucul şi rădăcinile să rămână în pământ în legături de fier şi de aramă, în iarba câmpului! Din roua cerului să fie udat şi cu dobitoacele câmpului să împartă iarba pământului. Inima lui să nu mai fie inimă de om, ci o inimă de dobitoc să-i fie dată şi şapte ani să treacă peste el!”

Daniel ii  spune regelui ca acest copac ar fi el in persoana. Datorita poruncii ingerului, care vine sa execute acesta pedepsa, regele va fi distrus, va fi aruncat in bezana, iar inima sa nu va mai fi umana, ci va deveni inima unei fiare, pentru ca el va deveni nebun sapte ani. Cu fiarele padurii va manca si padurea va deveni casa lui. Aceasta explicatie pusa in gura lui Daniel, este neadevarata pentru ca Nabucodonosor nu a fost nebun nici macar o zi din viata sa si nu a stat cu fiarele in padure decat in vise.

Explicatia care a fost ascunsa este alta. Acest copac reprezenta regatul cerului si al pamantului, facut de Natura.  Toata creatia  a devenit extrem de mare si numeroasa astfel incat a cuprins tot pamantul. Cineva din afara pamantului, un extraterstru, a venit si a distrus totul. Copacul a murit, iar vietuitoarele au devenit salbatice, fara suflet, dar acest lucru era doar temporar.

Acest lucru ne este confirmat de un verset din Matei, care este o pilda a lui Isus,  in care se mentioneaza ca regatul cerului si al pamantului este asemeni unei mici graunte care a crescut atat de mare incat a acoperit tot pamantul. Matei 13/ 31-32 “O altă pildă le-a pus înainte, zicând: Împărăţia cerurilor este asemenea grăuntelui de muştar, pe care, luându-l, omul l-a semănat în ţarina sa, Şi care este mai mic decât toate seminţele, dar când a crescut este mai mare decât toate legumele şi se face pom, încât vin păsările cerului şi se sălăşluiesc în ramurile lui.”

Tot despre radacinile neatinse se vorbeste in Romanii 11/16-17 “Iar dacă este pârga (de făină) sfântă, şi frământătura este sfântă; şi dacă rădăcina este sfântă, şi ramurile sunt. Iar dacă unele din ramuri au fost tăiate, şi tu, care erai măslin sălbatic, ai fost altoit printre cele rămase, şi părtaş te-ai făcut rădăcinii şi grăsimii măslinului,”

Vedeti, radacinile in toate paragrafe nu pot fi atinse pentru ca sunt sacre. Creatia poate sa se impreune sau sa se altoiasca sau poate fi modificata genetic, dar radacina trebuie sa ramana intacta fiindca fara ea totul ar pieri. Inima buna a omului a fost inlocuita cu o inima de bestie, asa cum spune Daniel, pentru ca in ziua de astazi omul si-a vandut sufletul pentru a avea tehnologie, case, masini, functii, pierzandu-si omenia, bunatatea, bunul simt, spiritul pentru adevar. Omul a renuntat la ce avea mai de pret  ca sa aiba in schimb polie colorate, pentru care omoara, dispretuieste si domina pe aproapele sau. Progresul nu consta in tehnologie de ultima ora ci in cunosterea de sine.

In realitate cele doua teorii despre care am vorbit la inceput, adica evolutionismul si creationismul , sunt de fapt creatia originala si modificarea genetica facuta acesteia de catre zei.  Prima este singura si adevarata evolutie a vietii in forma materiala, facuta de Natura, care a devenit teoria lui Darwin.  A doua este manipularea si transformarea vietii in moarte de catre dumne-zeu. Acesta este teoria creationismului, adica a cuiva care a creat altceva modificand ceva existent.

Sunt multe versete ale Bibliei din care reiese clar ca sunt doua tipuri de creatii diferite una de cealalta, in special in Noul Testament. Isus ii numeste pe cei care nu sunt facuti de tatal sau “pui de vipere”, “serpi veninosi” pentru ca au un alt creator, care este diavolul, stapanul mortii. Iata cateva citate din Matei:

Matei 12/24-28” Altă pildă le-a pus lor înainte, zicând: Asemenea este împărăţia cerurilor omului care a semănat sămânţă bună în ţarina sa. Dar pe când oamenii dormeau, a venit vrăjmaşul lui, a semănat neghină printre grâu şi s-a dus. Iar dacă a crescut paiul şi a făcut rod, atunci s-a arătat şi neghina. Venind slugile stăpânului casei, i-au zis: Doamne, n-ai semănat tu, oare, sămânţă bună în ţarina ta? De unde dar are neghină? ar el le-a răspuns: Un om vrăjmaş a făcut aceasta.”

Matei13/36-37” După aceea, lăsând mulţimile, a venit în casă, iar ucenicii Lui s-au apropiat de El, zicând: Lămureşte-ne nouă pilda cu neghina din ţarină. El, răspunzând, le-a zis: Cel ce seamănă sămânţa cea bună este Fiul Omului. Ţarina este lumea; sămânţa cea bună sunt fiii împărăţiei; iar neghina sunt fiii celui rău. Duşmanul care a semănat-o este diavolul; secerişul este sfârşitul lumii, iar secerătorii sunt îngerii.”

Ioan 8/44” Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.”

Despre cele doua creatii diferite avem un alt paragraf in Anticul Testament, in care dumne-zeu face in asa fel incat pune o ura totala intre Eva si Sarpe, asa cum spuneam in capitolul anterior. El subliniaza ca ura nu va fi doar intre cele doua creaturi ale inceputurilor lumii materiale, ci intre cele doua seminte ale lor, astfel incat ura sa persiste in veci intre cele doua rase:  Facerea 3/15” Duşmănie voi pune între tine şi între femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei; aceasta îţi va zdrobi capul, iar tu îi vei înţepa călcâiul”.

Va amintiti ca in multe povestiri, ode, imnuri, Natura este descrisa ca o printesa neasemuit de frumoasa care creaza si mentine totul? Stiti de ce? Pentru ca este vie, pentru ca este eterna si cu ea nici macar acest laudaros neom nu se poate pune. Ea creaza viata pentru ca este vie fiindca ceva mort nu poate sa dea nastere vietii. Oamenii cu adevarat intelepti care au cautat adevaratele izvoare ale facerii vietii ne spun ca tot ce ne inconjoara este viata. Indienii americani au fost asasinati precum animalele nu neaparat pentru a le fi luate pamanturile, ci pentru a li se pierde marea stiinta pe care o aveau despre Natura pe care o respectau.

Eminescu a fost inchis in ospiciu de nebuni deoarece nu a uitat sa vorbesca despre puterile naturii, care ne este prezentata in scoli personificata, nicidecum ca o fiinta vie. Mitul romanilor, Miorita ne vorbeste nu numai despre cum tribul gigantilor Om, care erau adevaratii zei ai pamantului a fost manipulat, manevrat de forte obscure ca sa i se fure puterea, ci si despre adevarata creatoare a vietii. La moartea Omului pusa la cale de ceilalti doi ciobani care nu erau deloc oameni, singura care plange si sufera pentru el este Natura. “Brazi şi păltinaşi I-am avut nuntaşi; Preoţi, munţii mari, Păsări lăutari, Păsărele mii, Şi stele făclii!”. Nimeni nu a vazut ca Miorita este un mit  al Omului care este ucis, iar in locul sau este creata o bestie. Omul este fiul Naturii si el moare ucis de dumne-zeul acesta. Lumea se inchina la Omul care si-a dat viata ca sa va scoata din neantul in care dumne-zeu v-a bagat.  E o istorie interesanta si lunga……Va inchinati la voi insusi in loc sa fie acest dumne-zeu si hoardele sale de spirite cei care sa va linga picioarele si sa va ceara iertare pentru nedreptatea si intunericul in care l-au tinut pe propriul lor creator.

Gabriela Dobrescu

 

 

4 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Creatia originara si creatia dumne-zeului crestinilor

 1. O explicație frumoasă!
  De fapt rădăcină de copac rămâne.
  Am văzut un film în care un profesor arată că structura corpului uman nu a fost concepută să mănânce carne, deci natura noastră este vegană, dar dintr-un anumit motiv suntem împotriva naturii noastre. Acest videoclip este în portugheză.
  Această poveste despre Cain și Abel este o parabolă, dar a fost falsă.
  Mare explicație Gabriela!

 2. Esti un spirit luminat , te apreciez foarte mult pentru ce-a ce faci. Oamenii au nevoie să cunoască adevărul, iar adevărul cât de dureros ar fi trebuie spus!

 3. Citesc de multi ani acest blog extrem de interesant.De ceva vreme Vasilica Trandafir n-a mai postat nimic si-mi pare tare rau caci postarile dumnealui completau foarte bine ideile Doamnei Gabriela.Pacat.O fi patit ceva?Stie cineva ceva?Respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s