Gabriela Dobrescu-Biblia,invatatura antica si pamantul plat

Una dintre cele mai ordinare minciuni cu care creste omenirea inca din fasa, este teoria sfericitatii pamantului, un concept nou care incepe sa infloreasca ca orice buruiana rea si daunatoare la sfarsitul secolului VI i.e.n o data cu filozofia greceasca. Aceasta teorie ramane doar o supozitie banala pana in secolul III i.e.n. cand astronomia greceasca stabileste pentru totdeauna ca Terra este sferica. Aceasta paradigma va incepe incet, incet sa aiba mii de adepti devenind un mare adevar stiintific intre 1519-1521 datorita expeditiei lui Magellan. Din cauza acestei neobrazate inventii in care milioane de oameni cred cu adevarat, conceptului stiintific antic in care pamantul este plat a fost inlocuit cu minciuna sferictatii lui. Fiind invatati de mici cu doctrine in care se propovaduieste doar “adevarul” elitei, milioane de persoane cred astazi ca pe aceasta minge sferica, usor turtita la poli, oamenii din emisfera nordica merg normal, cei din emisfera sudica merg cu capul in jos, iar cei de la ecuator merg perpendicular pe pamant, tot la fel cum cred ca apa, neinvinsa inca de nimeni, poate sa fie tinuta de o forta nevazuta numita gravitatie pe acesta bila.

Pe de alta parte este normal sa nu crezi intr-un concept antic din moment ce ti se repeta la nesfarsit ca in antichitate omul era primitiv. Ca sa sustina aceasta monstruozitate, au  omis sa adauge ca marele diluviu universal care a inghitit tot si care a modificat geografia pamantului,  a lasat  umanitatea fara nimic. Omul nu a fost un primitiv datorita faptului ca era un dobitoc, ci pentru ca supravietuitorii au trebuit sa o ia de la zero pe un pamant pustiit de furia apelor. La inceput omul era atat de evoluat incat nimeni niciodata nu va putea sa il egaleze in aceste timpuri decat daca vrea sa vada cu adevarat realitatea si sa se schimbe urmand firul a ceea ce este el in interiorul sau. Nu exista o evolutie ci o involutie umana, datorata modului meschin cu care mintea omului a fost manipulata de milenii de forze obscure.

In acest material nu am sa povestesc  ceea ce ne invata scoala despre pamantul sferic pentru ca este inutil, ci am sa vorbesc despre ceea ce spun scrierile antice referitor la aceste lucruri. De asemenea am sa va arat cum elita ne pune in fata adevarurile pe care nu le putem vedea din cauza modului eronat pe care il avem in perceperea realitatii. Este adevarat ca absolut toti am crezut in sfericitatea pamantului, dar astazi, cand sunt mii de modalitati cu care poti sa verifici care este adevarul, nu mai poti sa accepti asa de usor orice minciuna sustinita stiintific de alte minciuni.

Avand in vedere aceste lucruri pe care le avem cu totii sub ochi, ma intreb cu disperare cum este posibil sa mai admiti asa de simplu minciuna, negand adevarul pe care il ai in fata.  Cum mai poti sa crezi ca pamantul se invarteste cu 1700 km/ora, fara sa se simta acest lucru? Cum este posibil sa ne plimbam pe o minge cu capul in sus sau cu capul in jos fara sa avem nici un fel de ameteli sau dureri de cap? Cum se face ca nimeni nu tine cont de curbura pamantului atunci cand se fac proiecte pe suparafete mari ? De ce negam cu ipocrizie ca orizontul nu este drept ca in palma, desi il vedem in fiecare zi? De ce toate zborurile se fac prin partea de nord a pamantului? De ce nimeni, niciodata nu a plecat din India catre America traversand Oceanul Pacific? De ce toate hartile cu mapamondul ne arata continentele care au in mijlocul lor Atlanticul? De ce luna se vede si in partea opusa soarelui in plina zi? Cum putem sa credem ca un avion aterizeaza pe o suprafata care se misca cu 1700 km/ora fara sa se faca tandari, dar mai mult decat atat, de ce inghitim pe nerumegate toata aceasta “stiinta” gunoi pe care elita ne-o baga pe gat facandu-ne sa negam cu indarjire adevarul pe care il avem sub ochi?

tp- case intorno al globo

Am sa expun aici cateva dintre cele mai importante si verificabile probe care nu lasa dubii ca pamantul este plat.  Dupa ce le veti citi, as dori sa ganditi cu mintea voastra daca pot fi sau nu adevarate, macar din respect pentru acei oameni minunati a caror stiinta adevarata a fost pusa la zid de catre minciunile delirante ale elitei masonice. Am sa incep cu diferite scrieri pe care oamenii antichitatii ni le-au last ca marturie, dar si cu mult cunoscuta Biblie, care nu putea sa nu contina si aceste marturii.  Voi continua apoi, cu cateva dintre cele 200 de probe expuse de Eric Dubay intr-un amplu film.  Oricine doreste sa stie cu adevarat cum arata in realitate lumea in  care traieste poate sa caute documentarul “200 de dovezi ca pamantul nu este o minge care se invarte”.

1)Priviti cu atentie imaginea de mai jos, in care copii au incins o hora in jurul pamantului! Este minunat, nu??

tp- bambini-intorno-alla-terra-

Acum priviti aceasta fotografie din punctul de vedere al modului in care oamenii din emisfera sudica merg toata viata pe aceasta minge cu capul in jos, sau cum cei de la ecuator stau intr-o pozitie atat de incomoda, incat si cel mai abil si perspicace gimnast nu ar fi in stare sa o copieze. Vedeti voi, dragi adepti ai teoriei pamantului sferic, pe langa faptul ca acest mod de a sta pe pamant este imposibil pentru ca sfideaza orice lege sau logica de bun simt, acesti oameni nu simt nimic. Nu le vine sangele in  cap, merg normal pe strazi, nu li se imprastie nimic in aer, iar obiectele cad tot pe pamant, nicidecum in aer. Mai mult decat atat, toti, se invartesc o data cu pamantul cu o viteza halucinanta, pentru ca tot “oamenii de stiinta” au “dovedit” ca aceasta viteza este de 1700 km/h. Un om care gandeste ar respinge aceasta monstruozitate fara sa mai fie nevoie de alte argumente, dar, cum acesti oameni sunt extrem de putini in ziua de astazi, elita inventeaza cretinisme fara precedent fiindca oricum nimeni nu va sesiza ca marea minciuna este sustinuta de alte minciuni gigantice, asa cum vom vedea mai departe.

2) Gravitatia este teoria masonului Isaac Newton care nu reuseste sa dovedeasca mare lucru cu acest concept care in realitate se refera la  densitatea obiectelor pentru ca lucrurile nu cad pe pamant datorita gravitatiei, ci datorita densitatii mai mari pe care o au in raport cu aerul.

tp-gravity

3) Inainte de aceasta teorie a pamantului sferic, pentru mii de generatii umane pamantul era plat, asa cum este descris de mitologia mesopotamiana, unde era desenat ca un disc care innota in mare, incercuit in partea de deasupra de o cupola transparenta care impartea apele de deasupra de cele de dedesubt.

tp

Sumerienii au lasat tablite si papirusuri mult mai vechi decat scrierile biblice, in care zugravesc inceputurile creatiei. Multe versete ale cartilor lor au fost copiate si redate in capitolul genezei biblice. Iata cum este descris pamantul: Gen 1/6,7,9  “Şi a zis Dumnezeu: „Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!” Şi a fost aşa.  A făcut Dumne-zeu tăria şi a despărţit Dumne-zeu apele cele de sub tărie de apele cele de deasupra tăriei. Şi a zis Dumne-zeu: „Să se adune apele cele de sub cer la un loc şi să se arate uscatul!” Nimeni niciodata nu va putea sa egaleze intelepciunea si stiinta omului antic care in cateva cuvinte a descris crearea acestui dom, a acestei cupole sau firmament, cu care puscaria pamant a fost inchisa.  Oamenii de „stiinta” din zilele noastre numesc acesta cupola centurile lui Van Allen.

4) Stiinta antichitatii ne spune ca pamantul este plat si ca are margini. El nu este nemaginit, infinit, ci este doar un teritoriu nemiscat care este delimitat de aceasta cupola. Din aceste carti antice a fost copiata Biblia, o carte in care cred multe persoane, dar numai atunci cand le convine care ceva. Cand nu le convine, spun ca nu au stiut sau ca mai exista si erori. Iata cum este descris pamantul in paginile ei:

Iov 28/24 “Dumne-zeu privea până la marginile pământului şi îmbrăţişa cu ochii tot ce se află sub ceruri.

Iov 38/12,13 “Ai poruncit tu dimineţii, vreodată în viaţa ta, şi i-ai arătat aurorei care este locul ei, Ca să apuce pământul de colţuri şi să scuture pe nelegiuiţi de pe pământ?”

Psalmi 134/ 6,7 “Toate câte a vrut Domnul a făcut în cer şi pe pământ, în mări şi în toate adâncurile. A ridicat nori de la marginea pământului; fulgerele spre ploaie le-a făcut;”

Pildele lui Solomon 17/24 “Omul priceput are înaintea ochilor lui înţelepciunea, iar ochii celui nebun se uită la capătul pământului.

Ecleziastul 1/4 “Un neam trece si altul vine, dar pamantul ramane totdeauna nemiscat.”

Isaia 40/28 “Nu ştii tu, sau n-ai aflat tu că Domnul este Dumne-zeu veşnic, Care a făcut marginile pământului..”

Daniel 4/17 “Copacul pe care tu l-ai văzut, mare şi puternic, care cu vârful ajungea până la cer şi se vedea până la capătul pământului.

Isaia 11/12 “El va ridica steag pentru neamuri şi va aduna pe cei risipiţi ai lui Israel şi va strânge la un loc pe cei împrăştiaţi ai lui Iuda din cele patru colţuri ale pământului.”

Ieremia 16/19 19. “Doamne, puterea mea si ajutorul meu si scaparea mea in zilele rautatilor, la Tine vor veni neamurile de la marginea pamantului.”

Despre forma plata a pamantului nu vorbeste numai Vechiul Testament, ci si Evangheliile care ne povestesc cum divolul il duce pe Isus pe cel mai inalt munte al pamantului pentru a-i arata toate imparatiile peste care el domneste.  Matei 4/8 “Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.

Daca omul ar sta mai mult sa gandesca, ar realiza ca omul antic nu era tampit si primitiv asa cum ne obliga elita sa credem. In doar cateva cuvinte acesti intelepti ne spun cu mare siguranta ca pamantul are margini, deci nu este o sfera, ca are un capat unde se sfarseste, ca ramane intotdeauna nemiscat si ca are colturi, deci, ar pare un patrat. Cand am inteles aceste lucruri am realizat si ce anume a vrut Leonardo da Vinci sa ne transmita cand a desenat Omul Vetruvian. Toate desenele lui sunt doar mesaje disperate adresate omului orb de astazi. El ne spunea ca omul traieste pe o bucata de pamant patrata, inchisa de o sfera care il face prizonierul acestei lumi moarte.

Vitruvian Man by Leonardo Da Vinci

5) Dar Biblia ne mai vorbeste de ceva foarte interesant atunci cand ne descrie pamantul: este vorba despre coloanele sale care de multe ori capata denumirea de “temelia pamantului”.

1 Regi 2/7  “…căci ale Domnului sunt temeliile (coloanele)  pământului şi El întemeiază lumea pe ele.” Psalmi 74/3 “…cutremuratu-s-a pământul şi toţi cei ce locuiesc pe el; Eu am întărit stâlpii lui„. Iov 9/6 “El zguduie pământul din temelia lui, aşa încât stâlpii lui se clatină.” Iov 26/11 “Stâlpii cerului se clatină şi se înspăimântă la mustrarea Lui.”

Cu alte cuvinte, pamantul nu numai ca este fix asa cum nu vrea “stiinta” , dar este intemeiat pe niste suporti care stau in apa din afara sa, sub domul care il acopera. Coloanele pamantului sunt limita acestei lumi si inceputul celei din afara acestui dom. Sunt granitele lumii pamantene, adica limitele lumii cunoscute. Aceste coloane ale pamantului nu puteau sa nu fie mentionate de inteleptii antichitatii pentru ca ele sunt cele care mentin aceasta lume. Ele au fost transformate de elita in metafore, in balmajeli ale antichitatii, astfel incat astazi, cei care aud despre ele, le definesc asa:”Coloanele lui Hercule indică limita extremă a lumii cunoscute. În plus față de acest concept geografic, Coloanele lui Hercule exprimă, de asemenea, conceptul de „limita a cunoașterii”. Este interesant modul de a ascunde adevarul si de a face din minciuna o stiinta cu care s-a ingradit cunoasterea si cunostintele omului despre lumea in care traiste.

tp. le colone

6) Despre pamantul plat stiau si inteleptii egiptului care in toate desenele, bazoreliefurile sau picturile pe care le-au facut pentru posteritate au aratat adevarata fata a pamantului. Iata deci, cum mitul, care este adevarata istorie a lumii ne povesteste cum la inceput mareata zeita a cerului, Nut, era una si aceeasi fiinta cu Geb, zeul pamantului, care era fratele si sotul sau. Acesta figura de stil cum ar numi-o astazi elita, ne povesteste cum la inceput nu exista dualitatea, deci nu exista nici masculinul nici femininul, ci fiinta androgina, cea fara nici un sex, cea care a dat nastere la inceputuri. Intre Nut si Geb nu exista nici un spatiu, iar ei erau mereu imbratisati intr-un gest de iubire eterna. Aceasta perfectiune este insa distrusa de Ra, zeul sorelui, care ros de gelozie, ordona tatalui celor doi sa ii separe. Astfel, Shu, tatal lor, ridica corpul lui Nut deasupra corpului lui Geb, iar cei doi devin cerul si pamantul, femininul si masculinul, care au facut loc pentru crearea lumii. De atunci, Shu, ramane sa sustina in eternitate corpul fiicei sale pentru a nu se mai uni cu Geb. Nut este singura zeita egipteana care este rafigurata nuda, iar corpul sau care incercuie intregul pamant este plin de stele. Cu alte cuvinte egiptenii au reprezentat domul, cupola sub care se gaseste pamantul plat, iar sub cupola se gasesc cele doua coloane invizibile care o sustin.

Geb_and_Nut03nut2

nut_geb

 

7) Cartografii antichitatii stiau cum arata pamantul dar stiau si ceea ce se afla in afara sa. Toate hartile mostenite de la ei, dar ascunse sau distruse de mainile nevazute ale acestor asasini ai vietii pamantene, ne aratau un alt mapamond. Acesta era incercuit de cel mai mare si antic fluviu al lumii, care facea inconjurul sau, fluviul Ocean. Iata cateva harti antice ale pamantului plat inconjurat de maretul fluviu Ocean. Precizez ca se specifica clar ca Ocean nu este o mare sau oceanul sarat de astazi, ci un curs de apa dulce de marimi gigantice.

La Geografia La mappa di Ecateo di Mileto

La Geografia La mappa di Ecateo di Mileto

Harta lui Anassimandro

Mappa_Anassimandro

In toata lumea veche sau antica, pamantul era desenat ca un disc incercuit in partea externa de raul Ocean, asa cum am mai spus. Acest pamant era impartit transversal in doua parti de ceea ce astazi numim Marea Mediterana, in Europa si Asia. De asemenea, Pamantul era considerat plat în culturile aborigene din America, la fel cum notiunea de Pamant plat peste care se intinde un vast “firmament” acoperit de o cupola, era comuna în societatile pre-stiintifice. In lumea moderna, insa, indiferent cate argumente valide pentru sustinerea acestui adevar milenar ar exista, nimeni nu le ia in calcul, desi sunt probe la indemana oricui. In acest fel, milioane de oameni neaga ceea ce vad cu proprii ochi, fara sa gandeasca prea mult fiindca creierul este obisnuit sa zica “da” doar la ceea ce a fost programat sa recunoasca.

8) De mica am fost fascinata de legendele si miturile popoarelor antice astfel incat la 11 ani citisem deja o mare parte a mitologiei antice, spre multumirea tatalui meu, jurnalist si profesor, de la care am invatat arta scrisului. In miturile zeilor, se povesteste despre marele erou Achille care isi pierde propriile arme pe care i le da lui Patrocle. Acesta este ucis de catre Hector, printul Troiei. Achille doreste sa revendice moartea prietenului sau, dar are nevoie de arme noi. Mama sa, zeita Tetis, il roaga pe marele zeu al focului, Hefaistos sa fauresca pentru fiul ei cele mai bune si mai frumoase arme. In acest fel, cel mai de seama fierar al zeilor face pentru Achile un scud atat de unic, incat a ramas celebru in eternitate. Homer descrie cu minime detalii tot ceea ce marele artist a sculptat pe acest disc, de care am ramas fascinata.  Zeul Hefaistos, a imortalizat  cerul, pamantul, apele, viata la tara, grane, vii, dansuri…toate fiind incercuite de catre sacrul si maestosul fluviu Ocean. Cu alte cuvinte, scudul era o harta antica a pamantului.

AchilleShield02 AchilleShield01 achilles2005chiarini

9) Dupa ce a fost interzisa 100 de ani, Dacia preistorica a lui Nicolae Densusianu, a reaparut prin librarii, dar nu a avut mare succes pentru ca majoritatea celor care o citesc nu inteleg nimic, iar cei care cred ca au inteles-o o contesta pentru ca este in totala discrepanta cu ceea ce te invata regimul despre propria istorie prin scoli sau universitati.

tp-dacia preistorica

Densusianu era cu sute de ani mai departe de propria sa generatie si cu alte mii de ani departare de cea actuala. El a avut norocul sa studieze manuscrise antice, de aceea cunostintele sale depasesc astazi, mai mult ca oricand, falsele stiinte care ne sunt prezentate de papusarii elitei. In acesta carte, Densusianu povesteste si el despre marele fluviu Ocean care inconjura pamantul, asa cum despre el povesteste toata lumea antica. Aceasta lume formata din mii de generatii umane, nu a putut nici sa aiba vedenii, nici sa aiba o psihoza in masa nici sa aibe halucinatii, atunci cand relateaza despre existenta sa. De fapt, toate hartile antice reprezinta pamantul inconjurat de maretul si maiestuosul fluviu Ocean.

4 Round MapsMai jos in stanga, este o reconstruire a hartii lui Pomponiu Mela, de catre Petrus Bertinus in secolul XVIII, a mapamondului plat. Acesta este inconjurat de apele marelui fluviu Ocean, iar cea din dreapta este o reconstructie dupa Homer.

116B-Mela-PetrusBertius Ilcielodeinavigatori_OMERO

10) Pana la diviziunea pe care a suferit-o pamantul atunci cand au aparut continentele noi, adica cele americane si Australia, pamantul, asa cum scrie Biblia, era tot la un loc. Multe manuscrise, dar de data aceasta chiar si “stiinta moderna”, admite ca in timpuri extrem de antice pamantul forma un singur continent care a fost denumit Pangea. Exista cateva reconstructii dupa harti vechi ale acestui vechi continent care la randul sau, a fost si el scaldat de apele maestuoase ale fluviului Ocean. Eu am reusit sa gasesc o singuta harta a acestui unic si singur continent pe care o alatur mai jos. Observati asemanarea pamantului cu corpul unei femei cu capul in jos.

pangea

11) Nimeni, niciodata, in lumea antica nu a reprezentat pe vreo harta cele doua Americi, dar nu pentru ca acestea ar fi fost necunoscute, ci pentru ca ele nu existau asa cum le cunoastem noi astazi. Biblia ne spune ca pamantul s-a impartit in timpul lui Peleg, motiv pentru care nimic din lumea veche nu a mai ramas asa cum era la inceputuri. Gen 10/25 “Iar lui Eber i s-au născut doi fii: numele unuia era Peleg, pentru că în zilele lui s-a împărţit pământul.”

Legendele si miturile grecesti dupa care romanii au inventat propriile lor povesti, vorbesc despre lumea cunoscuta care nu se intindea mai departe de actuala Mare Mediterana. Am fost mereu curioasa sa aflu pentru care motiv lumea antica nu mergea mai departe de aceste Coloane ale lui Hercule care insemnau de fapt sfarsitul sau capatul lumii existente. Cand am auzit pentru prima data de pamantul plat eram la scoala si in acele vremuri ni se spunea ca toata lumea antica sustinea ca pamantul este plat, acoperit de o cupola transparenta, dar nu am vazut nici o harta antica pentru a intelege mai bine ce insemna acest lucru. Acum, cand am descoperit o multime de astfel de harti reconstrite dupa cele antice, am inteles  ca de fapt pamantul era tot in jurul actualei Mari Mediterane, iar centrul lui era considerat teritoriul in care se sfarsea Istrul (Dunarea) care in acea vreme se varsa in imensa Mare Sarmatica. Iata de ce in lumea antica tinutul cu friguri insuportabile si centrul pamantului, ombilicul Terrei numite Polus Geticus, Axis Mundi, era atat de important. Toate erau importante pentru ca in aceste locuri era capatul nordic al pamantului. Acesta este si motivul pentru care Europa se numeste vechiul continent, fiindca acest pamant este pamantul antic al gradinii Edenului. Iata cateva harti ale pamantului plat reprezentat de catre oamenii intelepti ai antichitatii.

Herodot

109Herodotus

Reconstructie dupa harta lui Dicearchus

111Dicearchus

Eratostene

112Eratostene

Posidonius

114Posidonius

Strabone

115Strabone

12) Banuiesc ca multi dintre dumneavoastra ati auzit despre renumitele pietre Ica care zugravesc o alta istorie a omenirii. Ei bine, nici aici oamenii antici nu au uitat sa redea cu minime detalii pamantul impartit deja in continente. Pe fiecare bucatica de pamant este desenat ceea ce era mai important in acel loc. Ca de exemplu: case, paduri, rase stranii de oameni, dinozauri, animale necunoscute, forme de relief…..dar si minunatul fluviu Ocean.

tp-Pietre-di-Ica1.jpg

13) Elita nu vorbeste despre pamantul plat, pentru ca atunci omul ar vedea lumea in care traieste cu alti ochi. Nimeni nu are interes sa trezeasca omul din somnul milenar, astfel incat astazi vedem la tot pasul mortii vii umbland pe pamant. In fata acestor ochi orbi, elita nu se sfieste sa puna zeci de steme ale unor organizatii mondiale cunoscute pe intreg pamantul care reprezinta pamantul plat, dar ei neaga ca de obicei ceea ce vad cu scuza ca asa arata pamantul in plan drept.

embleme cu terra piatta 2

 

embleme cu terra piatta   Masonii sunt obligati sa spuna adevarul, numai ca o fac cu ajutorul simbolurilor, imaginilor, mesajelor imprastiate peste tot, in filme, desene animate, internet, cartile illuminatilor, steme ale unor firme, institutii pana la stema ONU…si daca nu stiu ei cum arata pamantul !!

tp-onu 1.png

14) Harta lui Kobayaski este veche de 1000 de ani si a fost gasita in Honolulu intr-un templu budist de catre un renumit doctor chirurg japonez, de aceea ea a capatat numele descoperitorului sau. Orice persoana care ar privi acesta bucata de hartie pe care sunt desenate negru pe alb niste forme geometrice dezordonate nu ar intelege nici ce reprezinta, nici de ce este atat de importanta si nici motivul pentru care a fost conseravata cu atata grija de catre monacii budisti. Ei, bine, eu am asociat ceea ce spune mitul cu acesta harta si am descoperit inca un motiv pentru care forma pamantul este plata. In manuscrisele esene de la Nag Hammadi intitulate “ Despre originile lumii” este scris: “Atunci Justitia a creat Pradisul. Paradisul este minunat si se afla dincolo de circuitul lunii si de circuitul soarelui, pe taramurile fericirii, care se afla la Est de pamanturile de piatra.” Harta acesta reprezinta pamantul plat,  iar locul care se afla dincolo de circuitul lunii si de circuitul soarelui este locul de dincolo de cercul de gheata din emisfera sudica. Acest loc este lumea reala, este locul care s-a oglindit si a creat virtualiatea. O data ce ai inteles ceea ce au scris oamenii antichitatii, harta are sens, intelegi ce a fost reprezentat acolo.

terra piatta - mappa di Kobayashi

15) In aeroportul international Houston George Bush, Terminalul A, din Australia, se afla una dintre cele mai frumoase reprezentari ale pamantului plat. Acesta a fost pusa de elita sub ochii orbi ai milioanelor de oameni care trec macar o data in viata pe acolo dar nu sesizeaza nimic fiindca matricea nu le permite sa vada realitatea.

aerop george bush

Pornind din interiorul figurii avem in mijlocul continentelor Pomul Vietii care marcheaza centrul pamantului, Polul Nord, Axis Mundi. Deasupra sa se afla domul sau cupola care acopera intreg pamantul, iar in jurul continentelor se afla cercurile polare sudice in afara carora mai sunt alte pamanturi, asa cum ne arata si celebra harta a lui Kobayaski.

16) O alta reprezentare a pamantului plat se afla tot in Australia in Darling Park din Sidney. De acesta data pamantul este reprezentat sub forma unui lac in care se vad efectele apei unde se afla continentele si Copacul Vietii care marcheaza centrul nord al pamantului. Cupola este insasi cerul, iar cercul polar de sud este extremitatea sa, locul in care aceasta lume se termina. Pamantul plat este reprezentat si de orologiul care se afla in ampla sala de intrare, iar semnele masoneriei abunda in toate colturile.

Darling-Park-Sydney

aeropo rt george 0

darling park e gli altri 1

17) Si pentru ca tot vorbim despre aeroporturi, nu puteam sa trecem cu vederea magnificul aeroport Changi din Singapore. Este cel mai nou si mai frumos monument arhitectural al timpurilor noastre. In interiorul sau se afla tot ce nu va poate trece prin minte ca ati putea vedea intr-un aeroport. 350 de magazine sute de restaurante si baruri, strazi, parcuri, gradini, o piscina, cinematografe, librarii, o clinica, un centru fitness, un hotel, o cascada, plantatii de pomi si flori exotice si 3 terminale. Are 6 gradini diferite care se afla la fiecare terminal. Gradinile de cactusi, de bambus, de floarea soarelui, de orhidee, de ferigi si gradina fluturilor.  Este deservit de 84 de linii aeriene si are 28 000 de angajati.

Orbiti de atata fast, putini realizeaza ca si aceasta este o miniatura a pamantului plat. Absolut toata aceasta suprafata de 1300 de hectare din care 870 au fost sustrase din mare, este acoperita de o cupola.

singapore-cupola

Aceasta este traversata de zeci de meridiane, iar suprafata este mentinuta de o mare plasa de metal dispusa ca latitudinea si longitudinea terestra.

singapore -latitudine

Din cele doua coloane masonice, Boaz si Jachin, aeroportul a fost inzestrat doar cu una care se gaseste in exteriorul sau, in varful careia troneaza soarele, atat de venerat de elita.

singapore-soarele

Sub cupola, exact in mijlocul ei, in loc de pomul vietii, curge un jet de apa care vine din partea de sus pentru a simboliza Polul Nord. Polul Sud este ingradit de un zid care impiedica scurgerea apei, care simbolizeaza bariera de gheata care mentine apa pe pamantul plat.

Singapore- energia

O stranie reprezentare a unui ceas, intitulata chiar “Orologiul” reprezinta Pomul Vietii fara viata, incercuit de o centura pe care este marcat timpul.

singapore-orologiu,pomil vietii

18) Astazi, toate informatiile din astronomie sunt monopolul exclusiv al agentiilor spatiale, care desi se contrazic una cu cealalta urmeaza un program identic. Orice imagine, proba, eveniment, informatie, explorare, ipoteza stiintifica despre pamant si ceea ce il inconjoara, ia nastere si se legitimeaza in cadrul acestor agentii de unde ies numai falsitati si mii de minciuni.

tp-agentii.jpg

Iata ce declara reprezentantul NASA, Robert Simon, care a creat pentru noi, ultimul model al pamantului sferic:” Luam datele si apoi facem o imagine intreaga, apoi stergem norii, coloram in albastru oceanul, iar unde nu este foarte adanc il coloram in verde deschis. Adaugam apoi norii. Da, este un photoshop, dar trebuie sa fie!!!! ???? Simulam apoi atmosfera si punem un bec stralucitor pentru a avea reflexul soarelui in mare. Este un mozaic foarte realist. Eu nu sunt un astronaut si nu am stat in spatiu, dar incerc sa arat pamantul in aceste fotografii.” Daca nu ati inteles ce inseamna aceasta declaratie, va arat in imaginea de mai jos, cum s-a creat pamantul photoshopat de catre aceste agentii de-a lungul anilor, multumita unor dementi mincinosi ca el.

img_9553

Cu alte cuvinte, imaginile pe care le avem la dispozitie cu modelul sferic al pamantului sunt contrafacute, trucate, falsificate. Nu este greu sa pacalesti opt miliarde de oameni cand conduci lumea si ai totul la dispozitie. Mai presus de atat, nimeni nu te poate verifica, nu te poate controla sau contrazice pentru ca tu esti autoritatea suprema, tu esti dumne-zeul astronom. Monopolul informatiei bine coordonat si sincronizat cu lumea scolilor, a stiintei, a politicii reuseste ca prin miracol sa faca sa corespunda contradictii atat de mari in perceperea realitatii incat nimeni nu se oboseste sa le sesizeze.

19) Daca punem una langa alta o harta cu pamantul plat inconjurat de fluviul Ocean si o harta a lumii de astazi, observam ceva schimbat, ceva care nu poate scapa unui ochi vigilent si unei minti treze. Iata!

  tp-cerc

Observati ca fluviul s-a transformat in gheata? Toata suprafata care inconjoara pamantul si care in timpuri antice era scaldata de ape acum este inconjurata de gheturile vesnice a ceea ce astazi elita numeste Polul Sud. Iata de ce in locul in care nu ploua niciodata si unde apa dulce nu are de unde sa existe pe modelul pamantului sferic, exista cea mai mare aglomerare de gheturi a pamantului! Fluviul Ocean a fost transformat in gheata care mentine apele marine ale pamantului plat. Tot pamantul este inconjurat de gheturile Polului Sud, tocmai de aceea incepand cu paralela de 70 de grade orice tentativa a omului obisnuit de a o trece il costa moartea, defaimarea, asasinatul. Secretele “militare” sunt de fapt ascunderea formei pamantului pe care traim si pe care nu avem voie sa il vedem decat in excursii planificate, pe itinerarii planificate, cu ghizi instruiti care ne vor spune doar ce au fost invatati sa ne spuna. Incercati si cautati ca sa vedeti cu proprii ochi cum mai departe de aceasta paralela totul este ascuns de un imens cerc negru, asa cum de vede mai jos.

tp- a prohibito

20) In biblioteca din orasul Boston se afla un exemplar al unei harti antice care reprezinta pamantul plat. Harta a fost copiata dupa modelul antic in anul 1892 si facea parte dintr-un proiect al unui colegiu englezesc. Pe marginea sa este scrisa data exacta cand a fost facuta, adica 4-10-1892, este inregistrata cu nr 6, iar jos se gaseste numarul ei, adica harta cu numarul 773 din data de 4-10-1892. Intrebarea ar fi urmatoarea: pentru care motiv una dintre cele mai mari biblioteci ale Americii detine o harta inregistrata a pamantului plat daca el nu exista??

boston

Cateva din dovezile lui Eric Dubay

21) Daca un copil ar intreba din ce cauza cei care traiesc in emisfera sudica a pamantului nu cad cu capul in jos in aer, invatatoarea i-ar raspunde ca acest lucru nu este posibil datorita fortei de gravitatie care ii tine lipiti de pamant. Din acel moment copilul nu va mai vrea sa stie nimic de acel antic, intuitiv, original, sacru dubiu. Daca ar intreba despre acest lucru la varsta adulta, ar fi scufundat intr-o cantitate de formule matematice atat de mare incat ar ramane prostit pe viata. Forta de gravitatie este o teorie, nicidecum o realitate, iar acest lucru il spunea Einstein. Ceea ce elita numeste forta de gravitatie, poate fi explicat cu conceptul de densitate si plutire: un obiect mai greu decat aerul poate sa se scufunde, unul mai putin dens tinde sa pluteasca. Sa vedem ce spune Einstein despre Nicola Tesla, unul dintre cele mai mari si mai nobile genii din toate timpurile:” Cum va simtiti ca cel mai inteligent om al lumii? Nu stiu, ar trebui sa il intrebati pe Nicola Tesla.” Acum sa vedem ce spune Tesla despre forta de gravitatie: “ Relativitatea lui Einstein este o imbracaminte matematica minunata care fascineaza si impresioneaza, astfel incat lumea orbita nu vede erorile de fond. Teoria este ca un cersetor imbracat cu lucruri scumpe, pe care lumea ignoranta il confunda cu un rege, iar sustinatorii sai sunt mai degraba metafizici decat savanti.”

Cercetatorul Anthony Pach scrie:”Ceea ce a fost numit in mod eronat gravitatie, in realitate, sunt linii magnetice de forta, astfel incat universul electromagnetic intuit de Tesla, a fost ocultat de aceasta teorie a gravitatiei.” Acesta este de fapt cercetarea ascunsa care se face in laboratoarele CERN, pe cand noua ne spun ca forta de atractie trebuie sa ne impinga catre nucleul pamantului. Dar cine a  vazut acest nucleu? Profunditatea maxima de perforare a scoartei terestre pe care omul a reusit sa o faca, este un pic mai mare de 12 km, adica aproape profunzimea crustei terestre. Nu s-a putut merge mai mult in profunzime nu pentru ca nu au existat utilaje cu care sa fie facuta o astfel de lucrare. Nuuuu. S-a incercat cu indarjire sa se gaureasca pamantul mult mai adanc, dar s-a ajuns la ceva care nu permite perforarea, astfel incat indiferent unde au incercat sa penetrze mai departe de acesta profunditate acest scud de forta nu le-a permis. Atunci despre ce naiba vorbesc? Nucleul, despre care ei povestesc nu exista si atunci ar trebui sa dispara aceasta teorie a gravitatiei. In acest caz, poate “savantii” ne vor vorbi despre alte legi, poate acelea despre densitate si electromagnetism, iar atunci copii ar putea vedea cum oamenii din emisfera sudica cad cu capul in jos de pe pamantul sferic. Forta de gravitatie este doar un instrument teoretic cu care sistemul justifica imposibilitatea existentei unui pamant sferic si adevarata fizionomie a universului.

22) Daca pamantul este sferic, cum ne mint ei, noi unde il putem vedea? Nu se stie!! ?? Sigur il putem vedea atunci cand privim orizontul de pe pamant sau prin fereasta unui avion, sau cu ajutorul unei sonde amatoriale lansata la cota inalta (peste 36 km) si in toate aceste cazuri, pamantul va fi vazut asa cum va arata fotografia de mai jos. Orizontul apare perfect plat in jurul observatorului (360°) indiferent de altitudinea la care se afla acesta. Toate filmele facute de drone sau  avioane, demonstreaza ca orizontul este perfect plat. Doar NASA sau alte agentii spaziale guvernative ne arata o curbura a sa in filmele lor false sau in fotografii. Indiferent la ce inaltime te afli deasupra pamantului, orizontul este mereu la inaltimea ochilor celor care il observa, pe cand daca pamantul ar fi fost rotund, orizontul ar ramane dedesubt si atunci ar trebui sa te inclini ca sa il vezi. Imaginile de la NASA sunt toate false, tratate in CGI sau facute cu lentile deformante fish eye.

tp-orizont.jpg

23) Cei care calatoresc mult cu avionul, au avut ocazia sa vada ca cea mai mare parte a zborurilor sunt extrem de stanii, iar escalele care se fac frizeaza ridicolul pentru ca in conditia in care pamantul ar fi o sfera, zborurile din emisfera sudica ar trebui sa fie facute pe ruta cea mai rapida, adica pe deasupra Antarcticii, asa cum ar fi zborul Santiago de Cile catre Sidney-Australia. In loc sa se faca aceasta ruta scurta, dreapta si rapida, aceste zboruri au o ruta deviata care este justificata de temperatura prea scazuta care nu permite zborul unui avion. Avand in vedere ca Nasa detine tehnologia necesara care sa permita aceste zboruri la temperaturi si mai scazute decat cele amintite, deducem ca scuza a fost inventata pentru ca astfel de zboruri sunt imposibile, fiindca pamantul este plat.

tp- aa rute.jpg

In cazul in care pamantul ar fi o sfera iar Antarctica ar fi prea friguroasa pentru a permite un astfel de zbor, atunci unicul mod pentru a zbura din Sidney catre Santiago ar fi un zbor drept deasupra Pacificului, pentru a ramane tot in emisfera sudica, iar reincarcarea cu combustibil ar putea  fi facuta in Noua Zeelanda sau un alt loc tot din emisfera sudica. Dar nuuu. Acest lucru nu se poate face, iar din acesta cauza, toate zborurile Santiago-Sidney fac escala in Los Angeles sau in alte orase nord americane, inainte de a se reintoarce in emisfera sudica. De ce? Pentru ca aceste zboruri nu au nici un fel de sens pe un pamant sferic, pe cand pe un pamant plat, acestea sunt rutele cele mai drepte si mai rapide. Iata!

tp santiago

24) Pe un pamant sferic, un zbor din Johannesburg ( Sud Africa) catre Perth (Australia) ar trebui sa fie un zbor in linie dreapta deasupra Oceanului Indian cu o reincaracare de combustibil in insulele Mauritius sau in Madagascar. Cu toate acestea aceste zboruri fac o ruta stranie si curioasa cu escale in Dubai, Hong-Kong sau Malaesia, lucru care nu are absolut nici un sens pe un pamant sferic, dar pe un pamant plat, acestea sunt cele mai rapide si mai scurte.

tp-perth.jpg

25) Pe un pamant sferic, un zbor care pleaca din Johannesburg (Sud Africa) catre San Polo (Brazilia) ar trebui sa fie un zbor drept de-a lungul latitudinii de 25 de grade, in timp ce absolut toate zborurile fac reincaracarea cu combustibil pe latitudinea de 50 de grade nord, in Londra. Unica explicatie pentru care se face acest ridicol zbor, este ca pamantul este plat.

tp- san paolo 26) Pe un pamant sferic, zborul Santiago-Johannesburg ar trebui sa fie un zbor simplu pe o linie continua un pic deasupta tropicului Capricornului in emisfera sudica, numai ca fiacare zbor face escala pentru a se reincarca cu combustibil in Senegal, aproape de tropicul Racului, in emisfera nordica. Daca acest zbor ar fi trasat pe un pamat plat, motivul ar fi clar: Senegal se afla la jumatatea drumului dintre cele doua localitati pe o linie drepata.

tp- johanesburg santiago.jpg

27) Ideea ca oamenii stau in picioare, ca navele plutesc si ca avioanele zboara cu susul in jos in anumite parti ale pamantului, sau ca altii stau inclinati la un unghi perfect de 90 de grade sau alte inclinatii diferire este o absurditate fara margini. Ideea ca un om in loc sa faca o groapa in pamant o face in cer este de-a dreptul groteasca. Ideea ca exista un sus si un jos are un sens in natura pentru orice ganditor, in afara retoricului “totul este relativ” al paradigmelor masonilor Newton/Einstein.

gravity

Iata ce spunea Lecantius in “On the False Wisdom of the Philosophers” (Falsa intelepciune a filozofilor) “O sfera unde oamenii traiesc pe o parete cu picioarele deasupra capului, unde ploaia, zapada si grindina cad de jos in sus, unde copacii si granele cresc cu capul in jos iar cerul este mai jos decat solul?? Antica minune a lumii“Gradinile Babilonului” este redusa la zero in comparatie cu campurile, marile, orasele si muntii despre care filozofii pagani cred ca atarna cu capul in jos pe un pamant fara suport.”

g17

28) Fluviile curg catre nivelul marii in orice directie a pamantului (nord, est, vest, sud). Daca un fluviu de la izvoare pana la varsarea in mare are o lungime de 2400 km, trebuie sa urce 5 km pe pamantul sferic. Marea majoritate a fluviilor planetei curg catre sud, iar acest lucru ii pacaleste pe oameni pentru ca toti cred ca fluviile curg catre sudul sferei, dar o fi vreun fluviu al pamanatului care curge catre nord? Am gasit 4 dintre  cele 13 cele mai mari fluvii  ale lumii care curg catre nord. Primul este Mackenzie in Canada. Este lung de 1738 km, lat de 156 m si se varsa in Oceanul Inghetat. Am utilizat un calculator pentru curbura ca sa putem calcula cum reuseste acest rau drept ca in plama pe marea majoritate a cursului sau sa curga la deal pe acest pamant sfera.

Mackenzie river picture Distanta totala este de 715 mile pentru o suprafata dreapta de 1152 km, iar curbura este de 103 km. Ca sa intelegeti ce spun, va alatur urmatoarea schema in care cei 103 km sunt reprezentati de punctele B si A, unde fluviul urca acesti kilometri.

g18

29) Probabil 103 km de urcus pentru o apa nu reprezinta mare lucru pentru majoritatea persoanelor, numai ca nu doar acest fluviu curge catre nord pe toata distanta sa si nu numai el trebuie sa treaca peste aceasta curbura de 103 km. Unul dintre cele mai mari fluvii ale Rusiei este fluviul Ob si este al 7 fluviu ca lungime din lume. Este format din raul Irtysh si Ob.

ob

Are o lungime de 3650 km si o latime de 195 m. Distanta in linie drepata este de 1516 km si cam 182 km de curbura. Deci si acesta curge in urcus pentru 182 km si nimeni nu vede nimic. Apele sale sunt line, calme si nimic nu il intorce catre sud.

30) O sa ramanem tot in Rusia, dar intr-un loc geros, in indeparatata Siberie, unde curge marele fluviul siberian, Lena. Are o lungime de 4472 km si o latime de 126 m. Curge incepand din Yakusk catre nordul pamantului sferic. Distanta in linie drepata este de 2412 si face 457 km de curbura, adica acest fluviu parcurge in urcus 457 de km fara ca acest lucru sa fie vizibil nicaieri pentru ca apele sale sunt line si nicaieri pe toata acesta distanta fantastica apele sale nu par ca s-ar intoarce inapoi din cauza greului urcus pe care trebuie sa il parcurga.

lena

31) Acum ne vom muta in Africa unde curge cel mai lung fluviu al pamantului: Nilul. Are o lungime de 6853 km si latimea 381 m. Cel mai lung fluviu al lumii curge direct catre nord. Distanta in linie drepata este de 3700 cu o curbura de 1036 km. Cum este posibil ca un fluviu enorm ca Nilul sa curga urcand catre nord pe acest pamant sferic 1036 km  fara ca sa se observe nimic? Dupa cum observati toate sunt extrem de line.

nilul fara curbura- lin

g1

32) Daca pamantul ar fi sferic cum sustine NASA si astronomia moderna, atunci trigonometria sferica spune, ca toate superficiile apelor sa fie curbate in jos pentru o masura de 8 inch (2.54 cm) pe o mila (1,8 km) inmultit cu patratul distantei. Acest lucru inseamna ca pentru un canal hidric de 6 mile, pamantul ar trebui sa fie lasat de 6 picioare (30,48×6=180,288m) fata de punctul central. De fiecare data cand s-a facut acest experiment, apele au fost intotdeauna la acelasi nivel. Nici un inginer, arhitect sau proiectant nu a tinut cont in nici un fel de proiect de curbura pamantului desi s-au contruit canale de navigatie, tunele, poduri, linii feriviare, autostrazi care se intind pe sute de km perfect orizontale, nicidecum curbate.

g19

Canalul Suez care leaga Marea Mediterana de Marea Rosie este lung de 100 de mile (1 mila=1,609344 km), iar cand a fost construit aceasta presupusa curbura a pamantului nu a fost luata in consideratie. A fost sapat de-a lungul unei linii de referinta orizontala de 26 de picioare sub nivelul marii, trecand prin mai multe lacuri de la o mare la alta, cu linia de referinta si apele perfect paralele pe tot parcursul celor 100 de mile.

33) O alta proba pe care o poate verifica oricine, daca are chef, este luna care se vede dimineata, in miezul zilei sau spre asfintit de catre cei care au in partea lor lumina soarelui, adica la ei este ziua. Explicatiile fara logica ale elitei le cunoasteti deja foarte bine pentru ca datorita lor sunteti ferm convinsi ca pamantul este sferic, dar sa analizam aceasta situatie din punct de vedere al logicii impuse chiar de catre acesti “savanti” de duzina. Am ales figura de mai jos rugandu-va sa nu tineti cont de ceea ce are desenat in interior, ci de forma sa sferica din exterior.

     g2

Pe marginile ei sunt scrise si orele, iar daca se traseaza o linie dreapta intre ele, delimitarea dintre zi si noapte ne apare foarte clara. Deci daca intre 6 seara si 6 dimineata de o parte a pamantului este zi, iar de cealalta parte este noapte, cum se face ca luna se vede la ora 12 in partea cu lumina cand ea ar trebui sa fie in partea cu noapte? Prin ce fel de scamatorie eu, care stau foarte aproape de meridianul zero vad luna la ora 12 ziua? ( Eu am facut aceste fotografiile in care se vede clar cat de stralucitor este soarele in miezul zilei, si cum luna este pe cer la o ora in care ea ar trebui sa fie toata exact de acealalta parte a asa zisei sfere.)

26177915_1635687336469762_2141499902_o

26145695_1635687193136443_209123957_o

Nu exista o logica, mai cu seama daca pamantul este sferic, pentru ca aceasta anomalie demasca exact faptul ca acest lucru este imposibil. Aceasta explicatie penibila este doar o minciuna cu care se acopera o alta minciuna, adica sfericitatea inventata a pamantului. Va rog sa ganditi logic fara sa mai tineti cont de ceea ce spune manualul de astronomie, astrologie sau geografia, pentru ca acestea sunt facute in asa fel incat sa ascunda adevarul implantand in mintea copiilor din frageda pruncie orori si paradoxuri care frizeaza dementa.

34) Natura fizica a apei este aceea de a ajunge si mentine propriul nivel. Daca pamantul ar fi o gigantica sfera inclinata care se invarte in spatiul infinit, atunci suprafetele mari de apa cu nivel invariat nu ar putea sa existe. Avand in vedere ca pamantul este de fapt plat, aceasta caratreristica fundamantala a fluidelor care ajung si mentin acelasi nivel corespunde a ceea ce vedem ca se intampla in natura.

g3

35)  NASA si astronomia moderna spun ca Steaua Polara se gaseste la 323-434 ani lumina, mai exact la 2 cvadrilioane de noi. As vrea sa precizez ca intre 1.938.000.000.000.000 si 2.604.000.000.000.000 de mii, este o diferenta de 666.000.000.000.000 ( mai mult de sase sute de trilioane de mile). Daca ei nu sunt in gradul de a se pune de acord asupra distantei corecte care difera cu trilioane de mile una fata de alta, inseamna ca teriile lor sunt inexacte si ca ar trebui revizuite. Oricum , sa le dam crezare fara sa analizam misterioasa distanta stelara, dar sa luam in calcul ca le este imposibil sa explice cum Steaua Polara este in gradul de a ramane perfect aliniata cu Polul Nord avand in vedere variatele miscari ale pamantului: obitare, rotatie, inclinatie si precesie.

tp-steaua polara

36) Pe pamantul sferic, Steaua Polara situata direct deasupra Polului Nord nu are cum sa fie vizibila in nici un loc al emisferei sudice a pamantului. Ca sa poata fi vazuta din emisfera meridionala, observatorul ar trebui sa priveasca “prin pamant”, iar acesta ar trebui sa fie transparent. In ciuda acestui fapt, Steaua Polara poate fi vazuta in emisfera sudica a pamantului pana la o latitudine de 20 de grade Sud, deoarece numai pe un pamant plat acest lucru este posibil.

   g5

37) Calea ferata dintre Londra si Northwestern Railway formeza o linie perfect dreapta pe o distanta de 180 de mile intre Londra si Liverpool. Punctul sau cel mai inalt care se afla la mijlocul distantei, in gara Birmingham e doar de 240 de picioare. Daca pamantul ar fi fost rotund, ar fi avut o curbura de 8 polici la mie, la patrat. In acest caz, cele 180 de mile ar fi format un arc de cerc cu punctul central in Birmingham, inalt de o mila, adica mai mult de 5 400 de picioare intre Londra si Liverpool. Cu toate ar fi trebuit sa arate ca un arc de cerc, el arata asa!

   lake-pontchartrain-causeway

38) Daca pamantul ar fi cu adevarat o minge cu circumferinta de 25 000 de mile, pilotii aeronavelor ar trebui sa isi corecteze mereu altitudinea in partea de jos pentru a nu zbura drept catre “spatiu eteric”. Un pilot care ar dori sa isi mentina altitudinea la tipica viteza de croaziera de 500mph, ar trebui in mod constant sa coboare cu botul avionului pentru a se lasa mai jos cu 2777 de picioare pe minut. Daca nu ar face acesta manevra, intr-o ora pilotul si aeronava sa, s-ar gasi cu 31,5 mile mai sus decat ruta sa de zbor. Acest lucru nu il face nici un fel de pilot al acestei planete fiindca curbura pamantului asa cum ne este explicata de elita, nu exista.

piloti

39) Daca pamantul s-a invarti in mod constant cu 1000 de mile catre Est, un proiectil al unui tun sau oricare alt tip de proiectil tras in linie verticala, ar trebui sa se deplaseze semnificativ catre Vest. In realitate insa, in oricare dintre situatiile expuse, atunci cand s-a experimentat acest lucru, proiectilele trase in sus cu o viteza medie de 14 secunde in uracare si 14 in coborare, se raintorceau la sol nu mai departe de 2 picioare de tun, sau de cele mai multe ori exact in gura tevii de tun.

  g4

40) Daca intr-adevar pamantul ar fi o sfera care s-ar roti catre Est cu 1000 mph, elicopterele si dirijabilele ar trebui sa fie in gradul de a gravita desupra pamantului, asteptand suspendate in aer pana cand destinatia lor ar ajunge sub ele.

g7

41) Adeptii teoriei pamantului rotund, afirma de multe ori ca “gravitatia” transporta in mod magic si inexplicabil intreaga atmosfera de jos a pamantului in perfecta sincronie pana la o anumita altitudine. La o anumita distanta, aceasta atmosfera lasa progresiv locul infinitului gol spatial care este ne-rotativ, ne-gravitazional si ne-atmosferic. Aceste teorii sunt insa dezmintite de ploi, de focurile de artificii, de pasari, de insecte, de nori, de fum, de avioane si de proiectile care s-ar comporta in mod diferit daca mingea- pamant si atmosfera sa s-ar roti in sens antiorar in mod constant  cu 1000 de mile pe ora.

  g6

42) Daca pamantul s-ar invarti catre Est cu 1000 de mile pe ora, atunci un avion normal care ar merge cu 500 mph nu ar fi nicioadata in stare sa isi atinga destinatia catre Orient, mai inainte ca acesta destinatie sa soseasca ea la el din spatele lui. In acelasi fel, catre destinatiile Vestice, avionul ar trebui sa soseasca de trei ori mai repede pentru ca in ambele cazuri ar fi pamantul care se roteste cel care i le-ar aduce dedesubt.

43) Daca pamantul si atmosfera sa s-ar invarti constant catre Est cu 1000 de mile pe ora, aterizarea avioanelor pe o pista care se misca cu o viteza atat de mare ar fi practic imposibila, in timp ce in realitate acest detaliu este cu desavarsire transcurat.

g9

44) Oricine poate sa demonstreze ca orizontul pe mare si pe pamant sunt perfect drepte utilizand doar un nivel, un trepied si o placa de lemn. Fixand placa neteda, lunga de 12-16 picioare, pe trepied, la oricare inaltime deasupra nivelului marii, orizontul va apre la inaltimea ochilor in spatele ei. Orizontul va fi mereu perfect paralel cu placuta in timp ce se observa. Daca se misca placuta de lemn de la un capat la altul intr-un semicerc, este posibil sa trasam o linie drepata. Acest lucru ar fi insa imposibil pe un pamant rotund  cu o circumferinta de 25 000 mile. Orizontul ar fi aliniat cu centrul placutei de lemn dar ar fi mult mai mai jos pe extremitati cu 10 mile pentru fiecare latura care ar demonstra o curbura de 66,6 picioare.

  g8

45) Daca “forta de gravitate” ar fi atat de puternica incat sa tina lipite de pamantul care se invarte atat de repede oceanele, constructiile, oamenii si atmosfera, atunci ar fi imposibil ca aceeasi “forta de gravitatie” sa fie atat de slaba pentru a permite pasarilor, insectelor, avioanelor la decolare, sa zboare libere in orice directie.

46) Daca “forta de gravitatie” ar fi o forta atat de puternica incat sa poata curba intinderea apelor oceanelor in jurul unui pamant rotund, ar fi imposibil ca pestii si toate creaturile marine sa innoate in acesta apa tintuita de o asemenea forta.

47) Distanta de la care lumina diferitelor faruri maritime este vazuta de pe mare este mult superioara luminii care ar trebui vazuta provenind de la un far care sta pe pamantul-minge cu diametrul de 25 000 mile. De exemplu farul Dunkerque din sudul Frantei, are o inaltime de 194 de picioare si poate fi vazut de o barca de la 28 de mile distanta. Trigonometria pamantului sferic, spune ca daca pamantul este o minge cu o curbura de 8 polici pe mila la patrat, acesta lumina ar trebui sa fie ascunsa 190 de picioare fata de orizont…..nici o barca nu ar putea-o vedea.

g10

48) Statuia Libertatii din New York se inalta 326 de picioare sub nivelul marii, si intr-o zi senina este vizibila de la o departare de 60 de mile distanta. Daca pamantul ar fi rotund, atunci Lady Liberty ar trebui sa fie scufundata cu 2 074 de picioare sub orizont.

  g11

49) Din Genova, in Italia, la inaltimea de 70 de picioare sub nivelul marii este posibil sa vezi insola Capraia, departe de aceasta 102 mile. Daca pamantul ar fi fost rotund, Capraia ar trebui sa fie ascunsa cu 5.605 picioare sub presupusa curbura.

  g12

50) Tot din Genova, in zilele senine, insula Elba este vizibila de la incredibila distanta de 125 mile! Daca pamantul ar fi fost o minge, insula Elba ar fi trebuit sa fie invizibila sub cei 8770 de picioare ale curburii.

g13

51) De la Anchorage, in Alaska, muntele Foraker, cu o altitudine de 102 picioare poate sa fie vazut intr-o zi senina cu ochiul liber de la o distanta de 120 de mile. Daca pamantul ar fi fost o minge cu diametrul de 25 000 de mile, muntele Foraker ar trebui sa fie acoperit cu 7 719 picioare de curbura terestra. Cu toate acestea, intregul munte este vizibil de la poale pana in varf.

g14

52) Cati dintre noi nu a vazut macar o data in viata asfintitul soarelui stand pe malul marii? Este o priveliste unica sa vezi cum astrul solar se cufunda incet in apa marii.

g15

Cu toate acestea, putini s-au intrebat cum este posibil asa ceva daca pamantul este sferic? Vedeti voi, cand vorbim de avioane sau de alte aparate de zbor de joasa sau inalta cota este un cont sa fii pacalit de elita si de minciunile ei, dar cand este vorba despre astrul zilei?? In conditia in care pamantul este sferic, lumina soarelui la asfintit nu poate sa se oglindeasca in apa marii in asa fel incat sa ajunga pana pe tarm decat daca pamantul este plat. In conditia in care pamantul este sferic soarele se ascunde dupa curbura pamantului, iar lumina sa nu ar mai putea sa se reflecte in apa.

g16

…si multe altele pe care nu vreti sa le vedeti, dar mai rau decat atat este faptul ca, si daca le vedeti, nu recunoasteti ca le vedeti. Matricea nu va permite aceste lucruri, iar voi sunteti sclavii acestui Matrix……..

Gabriela Dobrescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Biblia,invatatura antica si pamantul plat

 1. Daca pamantul este plat, cum se misca luna si soarele? Sau cum se misca pamantul in raport cu pozitiile lor?
  Personal nu reusesc sa imi inchipui aceasta miscare care duce la alternarea zi/noapte.

 2. Daca ai sa cauti mai multe subiecte cu pamintul plat ai sa gasesti explicatii ( video) virtuale cu miscarea astrilor in raport cu pamintul….eu vad mereu luna pe timp de zi in diferite unghiuri, impreuna cu soarele….”cele 200 de motive pt care pamintul este plat”

 3. Va rog respectuos sa-mi explicati motivul,sau motivele pentru care suntem mintiti de atata amar de ani ca Pamantul este sferic.Multumesc.

   • In ce fel suntem controlati prin inducerea ideii ca pamantul este sferic? De ce nu am putea fi controlati la fel de usor daca adevarul pamantului plat ar fi devoalat? Nu am vazut vreodata argumentul pamantului sferic ca o forma de constrangere, niciodata un guvern sau orice alta entitate nu a facut nici cea mai mica lagatura intre sfericitatea pamantului si o lege sau impunerea unui mod de viata sau orice alta forma de constrangere a maselor. Asta nu inseamna ca nu sunt total de acord ca niste elite conduc si induc idei maselor cu scopul de a manevra si a avea profit din asta. Dar inca o data, sfericitatea sau planeitatea pamantului nu are nici cea mai vaga legatura cu asta.

   • din pacate ascunderea formei pamantului este una dintre cele mai eficiente metode de control. in primul rand, te mint ca traiesti intr-un spatiu infinit unde exista planete, nebuloase….in loc sa spuna ca traim intr-un loc limitat, incercuit de niste linii de forta care nu permit iesirea catre alte lumi. centurile lui van allen nu permit acestb lucru. asa zisul cer a fost creat printr-o hohlograma ca sa te pacaleasca ca ei au dreptate. toate drumurile care duc catre pamantul intern sunt blocate, din diferite motive. nu ai voie sa intri nicaieri pentru ca iti baga frica in oase ca totul este periculos. nordul este centrul pamantului si de acolo vine viata. cine poate sa se duca sa vada? nimeni. totul este sub control extrem de strict. oamenii antici stiau cum e facut pamantul. multi l-au vazut si au fost si in lumea subterana. tot ceea ce se stie despre acea lume nu sunt rodul imaginatiei lor, ci cunoasterea acelei lumi pe care au vazut-o. omul nu trebuie sa stie ca iadul cu care este amenintat este pamantul, iar raiul mult visat se gaseste sub picioarele lor. tot ceea ce se intampla aici este creat artificial. vanturile, ploile, cutremurele, radiatiile. cum nu le convine ceva dau drumul la ape si totul devine nimic. enoch povesteste despre aceste lucruri pe care le-a vazut. deci….controlul este peste tot din cele mai vechi timpuri.

 4. „argumentari” infantile construite din niste frinturi de propozitii scoase din context… Nici macar n-ar trebui sa ma ostenesc sa postez un comentariu la asemenea elucubratie…

 5. schilviu…….eu cind imi cumpar ceva, imi iau acasa doar ce imi place…restul ramine pe raft sau in cutie depinde…….cine te obliga sa faci ce nu-ti place??, simplu, nu citi.Nici macar doi frati gemeni nu se aseamana…….

 6. PLANETA ARE FORMA UNUI POTIR . MARILE ,OCEANELE SI PAMINTUL NOSTRU SUNT IN INTERIORUL ACESTUI POTIR , TERRA PER AMSAMBLU ESTE COMPUSA DIN PAMINTUL SFERIC , CEL CILINDRIC , CEL ONDULAT ( PAMINTUL NOSTRU NUMIT SI PAMINTUL DIN MIJLOC SI PAMINTUL CONIC ( TALPA POTIRULUI ) . NE LUAM LUMINA DE LA SOARE PRIN GURA POTIRULUI SI SUNTEM LA O TREIME DE BAZA SI 2TREIMI DE VIRF

 7. PLANETA TERRA IN TOTALITATEA EI ARATA CA POTIRUL DIN MINA POPILOR CIND II INCORONEAZA PE ””REGI” SI PE ”’IMPARATI”. TERMENUL AU LUAT PUTEREA DE AICI VINE . DE FAPT ACEST VIS AL NEBUNILOR DE A PRELUA CONTROLUL PE PLANETA VINE DE LA ACEST……POTIR

 8. Dintre toti adeptii pamantului plat nici macar unul nu spune DE CE? Ce beneficii ar avea asa zisele elite sa perpetueze ideea pamantului sferic? Ce castiga ei? Cu ce-i ajuta pe ei? Sa poti sustine o asa conspiratie trebuia sa cheltuiesti sute de miliarde de dolari si sa asasinezi mii de oameni ANUAL, privita ca o afacere toata povestea, ar trebui sa ai un profit de vreo 10 ori mai mare ca sa se justifice tot efortul. In ce mod ii ajuta pe cei care au pus la cale mascarada pamantului sferic sa faca profit? in ce mod fac ei un profit de 1000 de miliarde de dolari anual? V-ati gandit ca resursele stramosilor nostrii,care afirmau ca pamatul e plat, sunt limitate? Ei nu puteau zbura, se deplasau pe mare in corabii la cheremul vantului nevand logistica necesara parcurgerii unor distante mari ( hrana, apa etc limitate) sau pe uscat pe cai sau in vehicule trase de cai lucru care iarasi ii limitau foarte mult. Neavand o mare mobilitate accesul lor la informatii era extrem de restrans, era nevoie de zile si saptamani pt a transmite un mesaj sau o informatie, lucru pe care astazi il facem in 2-3 secunde iar acest aspect ( accesul mult mai rapid la informatie) ma face sa cred ca suntem mult mai in masura decat stramosii nostrii sa avem o perceptie corecta a realitatii. Adica un adolscent de astazi, in 4-5 ore de navigare pe internet afla mai multe informatii decat un mare invatat din trecut in toata viata lui.

  • am raspuns de ce fac asta la celalalt comentariu. cat despre stramosii nostri primitivi !!!1…..sa nu mai vorbim. primitivii suntem noi. elita minte cand isi permite sa rada de cei mai straluciti oameni ai tuturor timpurilor. ei au consturit adevarate monumente care sfideaza timpul si logica omului de astazi. primitivismul oamenilor antici este piesa de rezistenta a elitei pentru a indobitoci util omul de astazi. astfel acesti oameni nu vad cat sunt de innapoiati si primitivi in toate. cand au creat diluviul pentru a distruge marii giganti, au uitat sa ne spuna ca acestia aveau societati infloritoare si extrem de avansate. cand apele s-au retras ei au luat-o de la inceput din nimic. de aceea povestesc ca omul era primitiv, desi primitiv nu a fost niciodata in afara de timpurile actuale. omul de azi nu stie nici sa construiasca monumente care sa sfideze timpul nici sa se cunosca pe sine ca sa faca cu puterea pe care a uit-o absolut tot. logica elitei nu te lasa niciodata sa vezi adevarul pe care il ai sub ochi. ca sa vezi adevarul trebuie sa uiti ce ai fost invatat si sa intelegi ceea ce ti-u spus invers de cum afirma ei ca este. in ziua de azi acces la toate au ei, nu omul. de rand. acesta trebuie doar sa zica da la ceea ce ei ii spune ca ar fi adevarat.

   • ok, o sa dau u copy paste si o postez aici intrebarile mele la raspunsul dat celuilalt comentariu. ” In ce fel suntem controlati prin inducerea ideii ca pamantul este sferic? De ce nu am putea fi controlati la fel de usor daca adevarul pamantului plat ar fi devoalat? Nu am vazut vreodata argumentul pamantului sferic ca o forma de constrangere, niciodata un guvern sau orice alta entitate nu a facut nici cea mai mica lagatura intre sfericitatea pamantului si o lege sau impunerea unui mod de viata sau orice alta forma de constrangere a maselor. Asta nu inseamna ca nu sunt total de acord ca niste elite conduc si induc idei maselor cu scopul de a manevra si a avea profit din asta. Dar inca o data, sfericitatea sau planeitatea pamantului nu are nici cea mai vaga legatura cu asta.” Imi cer scuze ca am jignit stramosii nostrii si am dat ocazia prin asta sa para ca raspundenti intrebarilor mele, care nici pe departe nu erau indreptate in directia aia. Eu va respect parerile dar trebuie sa intelegeti ca va pierdeti total credibilitatea cand abordati un subiect in maniera aceasta, incercand sa manipulati un dialog ducand discutia in cu totul alta parte in loc sa veniti cu argumente la niste intrebari punctuale. In toata povestea asta a pamantului plat sunt cateva ( f putine) argumente interesante dar mare parte ( in speciall calculele legate de curbura pamantului sunt complet eronate) nu stau in picioare.

 9. In general cam tot ce au facut maret primitivii nostri stramosi a fost inutil chiar si pt acele vremuri. Sa cheltui o imensitate de resurse materiale, sa tii ocupati mii si zeci de mii de oameni care poate ar fi cultivat niste terenuri in timpul asta sau pur si simplu ar fi evoluat, doar pentru a face niste piramide cu un scop nedefinit e aberant, acesta fiind un singur exemplu dar care e definitoriu pt toata perioada antica.. Nu ma duc mai departe, doar in secolul 19, 99.99% dintre oameni considerau ca e stupid si imposibil ca o masinarie mai grea decat aerul sa poata zbura ( bineinteles marile minti ale acelelor vremuri au indus ideea asta), era considerat imposibil ca un autoturism ( sa-i spunem asa ca sa fie clar despre ce e vorba) sa poata ” zbura” pe sosele cu ametitoarea viteza de 35 km/h. Tratamentele medicale ingrozesc acum doar la simpla lecturare, ultra, mega specialistii acelor vremuri ( sa nu uitam ca vb de secolul 19) aplicau la scara larga trepanatia, tratament care presupunea gaurirea craniului cu un burghiu, deobicei in 3 ( trei) locuri. Oamenii sunt extrem de reticenti la schimbari, intotdeauna vor avea impresia ca ” inainte” lucrurile se faceau mai bine. E doar naivul nostru creier care percepe realitatea deformat. Se numeste homeostazie. Daca, creierul nostru a fost obisnuit cu o anumita stare el va percepe acea stare ca cel mai bun lucru pt noi si va incerca din rasputeri sa ne duca acolo. Daca cea mai mare parte din viata am trait greu si am fost suparati, creierul va percepe asta ca fiind starea noastra naturala si va incerca sa ne duca acolo, asa se explica spre exemplu faptul ca 80% dintre castigatorii la loterie ajung mai saraci decat inainte in doar cativa ani. Creierul percepe niste schimbari masive in comportamentul nostru si incearca din rasputeri sa ne ajute , identifica cauza schimbarilor ca fiind banii aparuti si va mobiliza subconstientul sa indeparteze problema. Cand invatam de mici diverse chestii, cand ne comportam dupa anumite tipare toata viata, ne va fi extrem de greu sa acceptam schimbarile. Dar lumea evolueaza permanent, cu o viteza ametitoare mai ales acum, daca ne uitatam la cei mai in varsta vedem ca sunt total dezorientati, nu inteleg tehnologia sunt depasiti total si nu vor invata decat cu mari eforturi tocmai din cauza homeostaziei care incearca sa-i tina departe de schimbarile ” periculoase” pe care incearca sa le faca. Asta e unul din motivele pt care avem tendinta sa apreciem stramosii nostrii mai mult decat e cazul, am invatat despre ei 12-15 ani in scoala si cu mintea noastra de atunci ne-am format niste pareri dupa care ne-am ghidat toata viata.Dar aveam alte repere, alta scara de valori. Daca privim obiectiv in trecut vom vedea o imensitate de erori ( pe langa lucrurile bune ) asa cum peste 100 de ani cei ce vor privi in urma se vor amuza de alegerile noastre si vom fi priviti ca niste primitivi pt ca EVOLUTIE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s