Gabriela Dobrescu-Cunoasterea de sine/ Ce trebuie sa stii ca sa reusesti, parte 3

Aceasta ultima parte nu va place multor persoane care au facut din  cunoasterea de sine o afacere pe cat de profitabila, pe atat de falsa. In randurile care urmeaza, am sa incerc sa explic din ce cauza nimic din ceea ce se face in acest sens, nu este nici corect nici benefic. Cunoasterea de sine inseamna cunoasterea partilor tale interioare, iar aceste parti interioare sunt Spiritul, Mintea si Sufletul. Nu vei sti nimic atata timp cat nu inveti sa le identifici, sa le recunosti, sa vorbesti cu ele, ca sa incepi sa cunosti la nivel constient ceea ce stii la nivel inconstient.

La inceput, existau invataminte sanatoase cu care omul se nastea si pe care le stia fara sa i le spuna nimeni. Pentru a-l indeparta de adevarata lui natura, elita si guvernul umbra l-au invatat ca aceste cunostinte sunt de fapt nesanatoase. Din acesta cauza omul trebuie sa le  controleze si sa le impiedicate sa se manifeste. Astfel, aceste invataminte ancestrale cu care Natura a inzestrat orice fiinta,  au devenit pentru elita  instincte primare, de care omul nu are nevoie. Ca sa acopere golul pe care l-au creat cu acesta ordinara minciuna pe care o susura in urechile omenirii de milenii, au inventat legile naturii. Aceste legi de care nimeni nu stie mai nimic nu au nici o legatura cu instinctele vitale cu care omul este inzestrat inca de la nastere. Elita stie ca omul este legat indisolubil de Natura, care este adevarata Creatoare a tot ce inseamna creatie, dar si omul stie ca fara Natura nu poate trai. Din acesta cauza in ultimul timp se vehiculeaza din ce in ce mai mult reluarea legaturii omului cu Natura, revenirea la origini.

Natura nu este nici pe departe ceea ce se intelege astazi prin acest cuvant. Nu, nu. Natura este o fiinta vie, care gandeste si stie absolut totul, iar cei care conduc astazi turma umana stiu aceste lucruri. Acesta este motivul pentru care in ultimul timp ei taie orice legatura a omului cu ea. Omul fara Natura merge catre disparitia sa eterna pentru ca noi nu avem nevoie de tehnologie pentru a trai, ci de Natura, care este mama tuturor.

Cele 4 generatii umane, pe care guvernul umbra le-a asasinat, stiau foarte bine aceste lucruri.  Elita nu are nevoie de un om constient, ci de fiinte cu mintea slaba ca sa poata fi manipulate. Omul de astazi nu are cunostinte interioare, din acesta cauza el crede ca este doar acest corp trecator care trebuie sa depinda de un creator pentru a trai. Era important ca sa se ajunga la acesta convingere pentru ca doar asa omul permite altora sa ii dirijeze viata. Nimeni nu are voie si nici nu poate sa intervina in viata sau decizia altuia daca acea persoana nu ii permite acest lucru. Cand esti convins ca nu poti nimic fara ajutorul altuia, atunci de bunavoie iti cedezi suveranitatea. De bunavoie altul te va controla si va deveni dumne-zeul tau care te va duce la realizarea intereselor lui, nu pe ale tale.

Uitati-va in jur! Omul nu mai este stapan pe viata lui, asa cum era inainte. Astazi si-a creat o multime de dumne-zei care sa il jupoaie de viu, care il manipuleaza, controleaza, sclavizeaza cu acordul lui deplin. Sanatatea a pus-o in mana doctorilor, viata in slujba guvernelor, dreptatea in mana judecatorilor, cunoasterea de sine in mana unor guru, spiritulaitatea in mana popilor, banii in mana bancherilor si asa mai departe. Omul nu mai are nimic pentru ca nici gandirea nu mai este a lui, ci este a elitei. Elita invata omul care sunt legile lor, deciziile lor, descoperirile lor, cum sa gandeasca si cum sa se comporte. Toate sunt  minciuni fara margini, menite sa adorma constiinta si sa distruga corpul. Omul planta, care nu face nimic, care nu gandeste si nu se oboseste sa inteleaga de ce traieste, este fiinta ideala pentru acesti asasini ai vietii.

O sa incerc sa expun in modul cel mai simplu cum se poate reusi sa se ajunga la cunosterea de sine atunci cand intelegi ce inseamna de fapt acest lucru. Pentru acesta va trebui sa ma intorc la desenul pe care vi l-am aratat in prima parte a acestui material. Va spuneam ca acesta  reprezinta Mintea, Spiritul si Sufletul cu ajutorul a trei axe carteziene. Fiecare dintre aceste entitati are o axa care ii apartine si care o reprezinta in planul real. Noi le-am reprezentat cu ajutorul modelului matematic pentru a reusi sa le colocam in acesta lume tridimensionala in care traim. Toate aceste axe trec printr-un punct zero unde toate se intersecteaza, parand duale din aceasta cauza. Aceasta inseamna ca fiecare porneste din punctul zero in doua directii diferite. In toate modelele matematice sau fizice ele sunt interpretate ca fiind una pozitiva (+) si alta negativa (-).

cons-axe carteziene

Pamantul si locuitorii sai, se afla intr-o lume tridimensionala, adica intr-o lume care are la baza 3 axe: sus-jos, dreapta-stanga si inainte-inapoi. Avand in vedere ca aceste axe au un punct zero unde se intalnesc, fiecare dintre ele se imparte in doua, formand in acest fel sase dimensiuni, asa cum vedeti in figura de mai sus. Ce ne spune mitul referitor la aceste axe? Spune ca dumne-zeu a facut creatia sa in sase zile, iar in a saptea zi s-a odihnit. Aceasta pentru ca miscarea si repaosul sunt de fapt legea existentei. Cele sase axe sunt de fapt cele 6 dimensiuni ale acestei lumi. Toti guru care se lauda ca indruma omul catre cunosterea lui interioara, vorbesc de mult mai multe dimensiuni, de parca acestea ar fi sfori pe care le poti trage sau strange in functie de cum ii place celui care te lasa lefter. Mai sunt cei care vorbesc despre schimbarea dimeniunii care de obicei este numita a patra sau a saptea.  Nu. Dimensiunile lumii materiale sunt doar acestea sase, iar a saptea dimensiune este punctul zero, adica creatorul care le-a generat pe toate. Tot ce exista in aceasta lume materiala are la baza aceste sase dimensiuni formate din timp, adica stanga-dreapta, spatiu, adica inainte-inapoi si energia adica sus-jos. A saptea este este dumne-zeul interior al fiecaruia: Constiinta. Lumea materiala treieste deja in aceste dimensiuni despre care toti acesti gurù vorbesc dar nu au habar ce anume sunt.

Dar de ce creatorul a facut doar aceste trei axe carteziene? Ce inseamna aceste dimensiuni care au facut loc pentru aparitia lumii materiale? Aceste dimensiuni apartin fiecare uneia dintre cele trei entitati despre care am vorbit pana acum. Axa sus-jos reprezinta axa energiei care apartine Mintii. Axa inainte-inapoi reprezinta axa spatiului care apartine Spiritului, iar axa dreapta-stanga reprezinta axa timpului care apartine Sufletului. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Mintea nu are energie, Spiritul nu are spatiu, iar Sufletul nu are timp. In cuvinte simple, putem spune ca Mintea, care nu este acelasi lucru cu creierul, nu are axa energiei deoarece ea este doar un camp magnetic greu care nu are masa. Mintea are constiinta, spatiu si timp. Spiritul nu are axa spatiului deoarece el este absolut peste tot in oricare dintre cele sase dimensiuni. El are constiinta, timp si energie. Sufletul nu are timp deoarece el este etern atat in lumea materiala cat si in toate celelalte lumi existente ale creatiei. El are constiinta, spatiu si energie. Toate sunt vii, au constiinta, sunt invizibile ochilor nostri, si toate pot trai in acelasi corp.

Aceste dimensiuni care apartin celor 3 entitati, au fost numite in limbajul cabalistilor trasee energetice. Ei le-au reprezentat intr-un plan drept, asa cum vedeti in figura de mai jos, din stanga, iar adevarata lor interpretare se refera la dimensiunile si entitatile care le guverneaza.

ciakra cons-axe carteziene

Axa in jurul careia se incolacesc cei doi serpi este axa mintii, iar serpii sunt unul Spiritul si altul Sufletul.

In figura din drepta, observam ca fiecare axa este impartia in doua. In varful fiecareia exista care o sfera care are culori diferite. Acestea au devenit pentru cabalisti centri energetici sau cele 7 Chakra pe care toata lumea viseaza sa le activeze. Aceasta activare este numita de ei “puterea sarpelui” sau Kundalini, care este asemuita cu un sarpe incolacit la baza coloanei vertebrale care activeaza cele 7 Chakra. Dar cand vreodata?  Puterea energetica o are Constiinta, dumnezeul interior al fiecarui corp. Ea se afla in punctul central al axelor si in centrul reprezentarii liniare. Energia cosmica este de fapt puterea constiintei care este creatoarea celor trei entitati care o reprezinta si este punctul de inversare, adica CREATORUL. Daca veti fi atenti, veti observa ca in toate desenele in care sunt reprezentate aceste Chakre, din punctul central iese cel mai mare flux de energie. De multe ori este subtila, dar un ochi atent o distinge imediat. Aceasta denota modul fals cu care se manipuleaza masele. Ei spun una, dar de fapt reprezentarea este alta.

conos-ciakra

Aceasta realitate a fost apoi transformata in caduceul pe care sunt incolaciti doi serpi care sunt complementari unul cu altul si care a devenit simbolul medicinei. In realitate cei doi serpi reprezinta fluxurile de energie ale celor doua entitati pereche, care sunt Sufletul si Spiritul.

caduceo

Cele trei canale de energie sunt de fapt canalele care reprezinta personalitatile celor trei entitati despre care am vorbit. Medicina inseamna sanatate, iar Mintea, Spiritul si Sufletul sunt entitatile de care depinde cu adevarat starea de perfecta sanatate a corpului. Este inutil sa tratezi corpul daca Sufletul este trist, spuneau marii geti, inteleptii geniali ai timpurilor trecute. Acest adevar este astazi neinteresant pentru lumea actuala care alearga din medic in medic pentru a obtine cat mai multe otravuri numite generic medicamente. In trecut, omul se vindeca singur cu puterea gandului si a credintei nestramutate ca acest lucru este posibil, pentru ca sta in puterea lui sa o faca.

Deci, Kabbala evreilor, a reprezentat cele 7 dimensiuni intr-un plan drept. Spiritul si Sufletul au fost desenate ca doi serpi care incercuiesc acest toiag care de fapt ar fi Mer-Mintea. In jurul Mintii, care este mijlocitorul ce inlesneste comunicarea unuia cu celalalt, ei se invartesc in directii opuse. Dar Kabbala nu a ascuns in simbolurile ei doar aceasta realitate. Tot din invataturile acestea, multi gurù “spirituali” vorbesc deptre activarea unor energii benfice pe care omul trebuie sa si le atraga de partea sa. Aceste energii vin doar daca practici anumite tehnici pentru care trebuie sa platesti, sau le atragi daca esti mereu vesel si pozitivist.    Nu. Este o gogonata minciuna. Energiile pe care va mint ca le puteti activa, sunt de fapt energiile celor trei entitati care treiesc deja in corpul uman. Nu le activeaza nimeni dragii mei, pentru ca nu materia activeaza lumea nevazuta, ci lumea nevazuta da viata materiei moarte. Ei te invata sa faci exact contrariul a ceea ce trebuie, iar din acesta cauza nimeni nu va putea sa ajunga la efectele scontate.

Asa zisele vibratii exista dintotdeauna in fiecare corp si datorita lor corpul respectiv poate sa aiba o stare de sanatate si de buna dispozitie pozitiva sau negativa. Nimeni nu le poate ridica niciodata mai mult de limita lor pentru ca acest lucru ar duce la disparitia materiei insasi. Toate starile prin care corpul trece sunt generate de fericirea sau disperarea celor trei entitati care il mentin in viata. Sa va dau cateva exemple: starile de depresie, de neliniste, de palpitatii si senzatii de pierdere a cunostintei sunt stari cu care Sufletul te avertizeaza ca este nefericit, singur, sau rapit de fortele obscure. Cand Mintea este intunecata de vreuna dintre entitatile stafiei ceresti, aceasta se imbolnaveste, nu mai poate discerne bine si tot corpul sufera, deoarece ea este partea constienta care salajuieste in corp. Creierul este doar un organ, o cutie de care ea se agata, ca sa poata sta in corp. Acesta este motivul pentru care smecherii spun ca omul foloseste doar 10% din el. Spiritul trist impinge omul la acte disperate sau la acte extreme, atunci cand el decide ca nu mai vrea sa stea in acesta lume. Toate bolile psihice sau neurologice sunt cauzate de aceste trei entitati care incearca sa vorbesca cu corpul care nu le asculta.

conos-spirito mente anima

conos-you

 

 

Se vorbeste de asemenea foarte mult despre corpurile eterice care formeaza o aura in jurul corpului material. Aceasa aura este foarte puternica in jurul corpurilor complete, a celor care au in ele Mintea, Spiritul si Sufletul. In jurul corpurilor care au in ele doar Spiritul sau Mintea, aura nu este nici puternica nici stralucitoare si exista un singur corp astral, emis de singura entitate care sta in el. Aceste trei corpuri eterice care de fapt sunt doar energie vie pura, sunt de fapt Mintea, Spiritul si Sufletul. Aura, vibratiile, energiile, nu vin din afara corpului. Nu le atrage nimeni catre corpul uman pentru ca acestea traiesc in corpul fiecarui Om. Energiile nu vin de dinafara, ci dinauntrul corpului omenesc in care ele se materializeaza pentru a se manifesta in sfera vizibila.

O alta minciuna in care au ajuns sa creada multe persoane este asa zisa activare a celui de al treilea ochi care are legatura cu glanda pineala. Nu, frate. Organele corpului nu au constiinta, nu vorbesc, nu vad si nu aud. Ele sunt toate, doar angrenaje ale unei masinarii care impreuna alcatuiesc corpul material. Pentru elita, al treilea ochi inseamna  sistemul “grande fratello” adica telecamerele, microcipurile din actele biometrice, telefoanele, televizoarele si aparatura cu care ne sunt monitorizate miscarile si gandurile. Pentru omul care are cunostinte despre partile lui interioare, al treilea ochi este Sufletul, care este singura entitate dintre cele trei care poate sa vada absolut toate lumile la 360°, intr-o singura secventa.

O alta mare gresala, care se face tot din nestiinta, sunt asa zisele frecvente pe care toti gurù te indeamna sa le ridici ca sa menti energii pozitive pentru tine sau pentru comunitate. Daca ii intrebi cum se poate face asta, iti vor spune ca trebuie sa gandesti pozitiv, sa fii vesel sau  sa nu fii nervos niciodata. In realitate frecventele sunt rezultatul vibratiilor Mintii, Spiritului si a Sufletului si ele vin din interiorul corpului in care locuiesc. Nu corpul le impune lor vibratia sau frecventa, ci ele impun corpului aceste miscari care au valori precise. Datorita lor corpul intra in renozanta perfect armonizata cu toate, iar starea lui este de beatitudine. Singurul element care poate fi schimbat este (+) sau (-), in functie de starea in care se gasesc fiecare dintre ele.

Undele, vibratiile, frecventele care vin din afara sunt  artificiale si toate sunt daunatoare corpului uman, care isi modifica imediat starea. Astfel de multe ori se inbolnaveste sau clacheaza intr-o secunda fara ca cineva sa inteleaga cum este posibil sa moara fara sa manifeste nici o stare malefica. Omul care nu isi cunoaste puterile nu poate controla aceste situatii si nici nu reuseste sa simta acesti asasini nevazuti cu care elita jongleaza de milenii sanatatea si discernamantul sau. Va dau un exemplu din miile care exista in acest sens.

Tot ceea ce ne inconjoara are un fel “de bataie” unica care acompaniaza orice lucru natural. Pornind de la zgomotul marii, caderea ploii, zumzetul albinelor, miscarea frunzelor,  pana la bataile inimii omului, totul este sintonizat pe frecventa de 432 HZ. In 1939, ministrul propagandei naziste Joseph Goebbels, impune diapazonului frecventa de 440 HZ, in ciuda protestelor a 25000 de muzicieni francezi. Aceasta schimbare a fost facuta in urma unor experimente care dovedeau ca muzica cu frecventa de 440 de HZ influenta masele umane in mod negativ, facandu-le sa devina violente si usor manipulabile. De atunci, aceasta frecventa malefica s-a intins ca o pata de ulei, iar lumea s-a adaptat la o vibratie indepartata de cea naturala. Toata muzica de astazi are aceasta vibratie care blocheaza perceptia si limiteaza evolutia omul.

conos-frecventa.gif

Iata doar un mic exemplu de manipulare, distrugere, zombizare a intregii creatii materiale pe care aceste forte obscure o fac. Omul nu vede nici un fel de unde artificiale care il inconjoara, dar simte din plin efectele lor care sunt devastatoare pentru corp. Deci….e putin probabil ca omul adormit de astazi, sa fie in stare sa isi modifice ceva despre care nu are nici cel mai elementar habar.

Din toate aceste clarificari reiese perfect intentia cabalistilor de a te face sa accesezi doar fortele oculte care ne conduc, nicidecum stiinta care sa te poarte catre cunoasterea interioara.

Probele care atesta existenta Spiritului si a Sufletului

Multe lucruri necunoscute ni se pot parea miracole sau magie deoarece nimeni dintre cei care ne obliga sa invatam stiinta lor, care este un gunoi, nu ne spun ca noi nu suntem corpul. Cum constiinta a inceput sa isi reaminteasca de puterile pe care le are, incearca sa le si manifeste din ce in ce mai mult in ultimul timp. Astfel, au aparut situatii care uimesc omul adormit, dar duc la disperare elita care nu il mai poate controla. Una dintre aceste inedite situatii se refera la povestirile oamenilor care relateaza tot ce s-a intamplat in jurul lor atunci cand erau in coma profunda. Toti spun ca azeau ce spuneau rudele care erau langa ei, recunosteau orice persoana draga care le era alaturi, isi vedeau corpul inert pe masa de operatie si doctorii care il reanimau. In tot acest timp, ei povestesc ca se aflau deasupra camerei si vedeau de sus ceea ce se petrecea cu corpul lor. Nimeni nu mai avea dureri, ganduri si frica atunci cand levitau deasupra tuturor celor care nu reuseau sa ii vada. Altii povestesc despre fiinte angelice care ii asteptau si le spuneau ca trebuie sa se reintoarca ca nu a venit timpul lor. Majoritatea povestesc despre un tunel de lumina pe care daca il treceau se intalneau cu cei disparuti din lumea materiala, frati, surori, prieteni, rude. Intamplarile si povestirile au toate aceeasi temetica, doar nuantarile sunt diferite in functie de stiinta sau de indoctrinarea pe care o are fiecare.

Independent de aceste interpretari, intrebarea cea mai interesanta sau motivul pentru care ar trebui sa incepi sa gandesti altfel, ar fi aceasta: “daca corpul era intins pe pat fara viata, iar sus, in tavan era ceva care in toate povestirile este numit EU, adica eu eram acolo, eu am vazut, eu am auzit, cine este de fapt acest eu? “ In realitate acest Eu este ceea ce trco-getii, inteleptii fara egal al lumii antice, numeau casta IO. Cu aceasta expresie care reprezenta aparteneta la radacina cea mai pura, autentica si reala e existentei, s-au numit toti marii domnitori ai acestei natii. De exemplu: “IO, Stefan, Voievod al Moldovei…” Acest IO este de fapt partea sacra a corpului, acest EU care iese din corp este de fapt Sufletul. El nu moare nici atunci cand corpul este in stare jalnica, nici atunci cand iese sa se plimbe un pic in starea lui naturala, din afara corpului. Sufletul este divinitatea care se materializeaza in acesta lume pentru a se manifesta, pentru ca Sufletul este Omul. Aud multa lume care intreaba:”dar eu am suflet?” Gresit. Omul nu ARE Suflet, Omul ESTE Suflet.

Deci, aceste experiente din care majoritatea nu intelege nimic, sunt dovada clara ca nu corpul este cel care face ce vrea in acesta lume, ci entitatea care intra in el dandu-i viata, valoare si putere. Prin aceste corpuri mortale se manifesta entitatea care le locuieste. Dupa modul in care se manifesta, poti sa iti dai seama daca corpul respectiv este locuit de cele trei parti despre care am vorbit sau de alte entitati care nu au legatura cu omul.

Am ascultat din pura curiozitate cateva sedinte de ghicit intitulate pompos hipnoza. In marea lor majoritate hipno-ghicitoarele au o slabiciune pentru sange si pentru ADN-ul sau. Cand le asculti iti vine sa plangi la gandul ca niste dobitoace indeparteaza si mai mult omul de adevarata lui esenta. Sub masca facerii de bine, ele fac bani, iar omul pleca acasa mai nestiutor de cum era la inceput, pentru ca nestiinta lor il fac sa mearga pe o cale si mai gresita decat inainte.

Sa va dau un exemplu. Hipnotizata povesteste ca a vazut o entitate care se prezinta in fata ei cu un corp invizibil. Imediat hipnotista o indeamna sa se uite la ADN ca sa vada de unde se trage. Sincer, pentru cat de prost informat poti sa fii, cand gandesti sau stii ceva despre subiectul pe care il abordezi, nu poti sa faci astfel de gafe. Pai sangele este ceva material, el apartine doar acestor corpuri nicidecum unor entitati eterice. Sangele si carnea nu au legatura cu maifestarea care exista in non-manifestare. Pe de alta parte, ar trebui sa vezi ca acele umbre se prezinta doar cu simbiante umane sau animale, dar ele nu poseda un corp fizic. Deci, nu pot avea sange si ADN.

Ca sa faca jocul acesta de-a ghicitul si mai murdar, ele povestesc cum  hipnotizata merge sa il curete si sa il schimbe. Sa schimbe ce?? ADN-ul? Pai daca stafia cereasca si hordele ei de umbre reuseau sa faca asa ceva, atunci astazi lumea nu s-ar gasi in aceasta stare de autodistrugere.

Va amintiti ca am scris despre cum dumne-zeul evreilor a interzis consumarea sangelui si a carnii cu sange in ea? Dupa cum ati vazut, acest lucru nu era o simpla regula de igiena ci evitarea de a te atinge de locul sacru de care se prinde de corp Sufletul. Acum am sa va spun mai multe despre sange si despre Suflet.

Acum mai bine de 30 de ani, au inceput sa se propage in Italia cunostintele de neegalat ale unui profesor doctor docent universitar, care pentru mai bine de 35 de ani lucrase in echipa de conducere a celui mai important centru OZN al Italiei. Numele lui este Corrado Malanga. Cand isi da seama ca scopul acestor centre care studiau fenomenele extraterestre in toata lumea era acela de a tine in neant populatia, el se retrage si incepe cercetarea acestor fenomene de unul singur. Astfel, prima etapa a fost aceea de a cunoaste mintea umana, iar pentru a face asta incepe sa studieze hipnoza eriksoniana cu cei mai abili hipnotisti ai acelor timpuri. Curand isi da seama ca nu mintea era cea care te putea dirija catre cunostere, ci o entitate extraordinara, singura care nu avea moarte in nici un plan existential al creatiei: Sufletul.

Intr-o zi in care era extrem de fericit, ne-a povestit despre o hipnoza pe care a facut-o la universitate unei tinere fete, care l-a ajutat sa faca o imensa descoperire. Aceasta fata evea extrem de mari probleme de rapire extraterestra. Din acesta cauza dorea sa inteleaga ce vor aceste fiinte de la ea si ce ar trebui sa faca ca sa se libereze. Malanga o hipnotizeza si o canalizeaza sa mearga la ultima intalnire pe care a avut-o cu acele fiinte, pentru a intelege ce s-a intamplat atunci. Sufletul fetei, ii povesteste ca in acesta lume exista spirite-umbra, extrem de disperate, care tin omul in sclavie si intuneric. Toti fac acest joc murdar pentru ca au nevoie de energia sufletului pentru a trai in plan energetic. De asemenea Sufletul ii spune ca nu toate corpurile poseda aceasta viata eterna. Malanga ramane impietrit  pentru ca nu reusea sa inteleaga din ce cauza era posibil acest lucru. Cu multa rabdare el reuseste sa formuleze intrebarile corecte pentru a fi intelese de Suflet, iar acesta ii spune ca diferenta dintre un corp care poate sa tina in el sufletul, fata de altul care nu este compatibil cu acesta, se afla in sange. Malanga se gandeste imediat ca mitul si Sufletul spun acelasi lucru, dar el avea nevoie de ceva concret, de o proba, cu care sa dovedeasca acest lucru.

Ei bine, dovada vine exact de la unul din spiritele-umbra care intervin intotdeauna pentru a se lauda cu stralucita lor inteligenta. Prin gura tarancutei, spiritul-umbra incepe sa vorbeasca despre lucruri atat de tehnice, despre cunostinte atat de avansate incat nici macar un om de stiinta cat de cat instruit nu ar fi putit sa le inteleaga.  Astfel, entitatea care se manifesta, ii spune ca ei o rapesc pe fata, o duc cu nava in laboratorul lor de sub pamant, iar acolo, cu ajutorul unei masinarii ii desprind sufletul de corp. Malanga, curios, il intreaba, ce inseamna sa desprinzi Sufletul de corp, pentru ca daca il desprinzi, asta inseamna ca exista ceva care il tine legat acolo.

Extraterestrul, pacalit de Malanga, ii spune ca doar un anumit sange uman are in ADN o molecula particulara pe care ei o numesc TR-TS. Aceasta molecula originala pe care ei nu au putut nici sa o modifice nici sa o distruga, apartine adevaratei rase omenesti, pentru ca pastreaza sangele original al omului, adica ADN-ul sau originar. Acest sange are in el aceasta molecula de care se poate leaga Sufletul. Nimic nu se poate eredita mai sigur si mai precis intr-un corp, ca legatura de sange, care ramane neschimbata mii de ani. Malanga, care este unul dintre cei mai abili cunoscatori ai chimiei, a inceput sa caute acesta molecula particulara despre care i-a vorbit extraterestrul prin gura tarancutei, si o gaseste. Astfel, el reuseste sa inteleaga de ce doar unele corpuri pot sa aiba in ele esenta vietii, care este Sufletul. Aceste persoane sunt rapite si chinuite de aceste forte obscure din tata in fiu, din generatie in generatie. Ele sunt singurele care detin pe pamant ADN-ul primordial.

Iata, deci, care este motivul pentru care in acesta lume cel mai important lucru este sa nu iti pierzi Sufletul. Religia este calea cea mai dreapta si mai perfecta prin care poti sa devii sclavul acestor umbre. Cea mai importanta sarcina a popii este sa ajunga la capataiul muribundului si sa il sfatuiasca sa isi puna sufletul in mainile dumne-zeului evreilor. Cand oita crestina o face, ea nu stie ca de bunavoie isi pune Sufletul in mainile umbrelor. Ele il poarta catre tunelul de lumina prin care revine iarasi aici intr-o noua reincarnare. In acest fel in loc sa isi capete libertatea face jocul unor vampiri energetici care se hranesc din energia lui infinita.  Stafia face ce vrea cu Sufletul pentru ca a avut acordul sau inainte de a parasi corpul deteriorat in care isi facuse deja experienta. Astfel, umbrele il vor reincarna din nou si il vor supune la un nou travaliu necesar vietii lor.

Nu intru in amanunte pentru ca despre toate acestea a vorbit in sute de conferinte, sau le-a scris si publicat in diferite ziare, reviste de specialitate, carti sau in mediul virtual, Corrado Malanga. Cine este interesat de aceste lucruri, trebuie doar sa se apuce serios de invatat.

Mai avem si alte dovezi cu care putem sa aratam existenta Sufletului si  Spiritului in corpul uman. O sa incep cu un aspect cat se poate de real, care este baza medicinii: punerea diagnosticului de moarte a unui corp. Cand medicul legist este chemat pentru a constata moartea unui om, acesta incepe sa ii masoare ori pulsul ori sa ii asculte bataile inimii. In momentul in care acestea nu mai exista, pacientul este declarat mort. Exista situatii in care, desi activitatea cardiaca inceteaza, pacientul sa nu fie mort. Din acesta cauza, el se reintorace la viata, iar toata lumea se minuneaza ca a fost atat de norocos incat cu el s-a intamplat o minune. In lumea medicala, acesta este momentul in care intervine resuscitarea cu ajutorul aparatelor. Sunt insa cazuri, in care omul declarat mort se trezeste in cosciug, la morga sau cand este deja ingropat. Ce se intampla cu adevarat in aceste cazuri, nu este un miracol, ci diagnosticul pus gresit, de catre medicii care nu sunt in stare decat sa constate incetarea activitatii vitale a corpului. Acest tip de moarte se numeste in tarmeni medicali, moarte clinica, si este reversibila. In conditiile in care pacientul nu se reintoarce la viata, se declara moartea corpului.

Un alt tip de moarte a corpului este moartea cerebrala, care, de acesta data, se datoreaza incetarii functionarii creierului deoarece activitatea sa cerebrala devine nula. Marea majoritate a populatiei nici macar nu are habar despre ce ar putea sa insemne aceste lucruri, mai cu seama cand sunt indurerati de situatia in care se afla persoana care le este draga. In realitate aceste doua tipuri de moarte sunt cauzate de absenta uneia dintre cele doua entitati despre care am vorbit pana acum, Sufletul si Spiritul.

Moartea clinica este data de absenta Sufletului, care iese din trup instantaneu, deoarece pentru el nu mai este nimic de facut. Bataile inimii se opresc, iar pacientul este declarat mort. Rentoarcerea Sufletului este posibila datorita resuscitarii care punand inima in miscare il avertizeaza ca totul este ok. O alta cale de a se reintoarce este atunci cand blocajul care l-a facut sa creada ca trupul nu mai poate sa il sustina se reglementeaza datorita Spiritului. Bineinteles ca aceste explicatii sunt banalitati, utopie si prost gust pentru toti mortii adormiti, de aceea am sa va explic si cum este posibila acesta scamatorie.

Cele doua tipuri de “moarte” au particularitati diferite, iar acestea au inceput sa fie in sfarsit intuite si de medicina actuala, desi in antichitate aceste lucruri erau cuoscute in minime detalii, cu mult inainte de acum 2000 de ani. Moartea clinica este un proces reversibil, in sensul ca orice persoana care se afla in aceasta stare se poate reintoarce la viata.

Moartea clinica este un proces reversibil, in sensul ca orice persoana care se afla in aceasta stare se poate reintoarce la viata, desi au fost cazuri dezastruoase in care omul se reintorcea la viata in momentul in care era deja ingropat. Cand revii la viata si iti dai seama ca ai fost ingropat de viu, incepi sa urlii, sa bati, sa strigi, sa te misti, sa te invartesti in cosciug prada unei disperari fara margini. Acesta este motivul pentru care in gropile in care erau ingropati acesti asa zisi strigoi, se auzeau cateva zile si nopti, strigate si urlete, de care toti fugeau ca de dracu, de prosti ce erau. Cand s-au verificat aceste situatii, care erau cu sutele inclusiv in anii 60 cand eu facusem ochi, explicatia era de domeniul magiei. Omul acela era strigoi, care se nascuse cu tichie pe cap si datorita acestui lucru, cand il dezgropau la 7 ani o data, dupa datina, ii gaseau scheletul intors sau contorsionat. Aceasta situatie se intampla nu pentru ca era stigoi, ci pentru ca aceea era pozitia in care murise de disperare a doua oara. Cei care erau banuiti ca ar putea fi strigoi, cand mureau li se batea in inima un cui. Ce tare!! Copil fiind, am auzit despre aceste practici care tineau de normalitate in acea vreme,

Moartea cerebrala insa, este un proces ireversibil din toate punctele de vedere. Iata ce afirma stiinta insasi: “Moartea cerebrală este un proces ireversibil datorită absenţei circulaţiei cerebrale, urmată de procese ireversibile de necrozare a neuronilor. Mult timp, “moartea” a fost considerată oprirea permanentă a inimii şi respiraţiei. Mai târziu, când anestezistul Bjorn Ibsen a inventat respiraţia artificială, în 1950, respiraţia şi bătăile inimii au putut fi menţinute şi în comele profunde. Creierul este organizat astfel încât funcţiile reflexe: respiraţia, echilibrul, mersul sunt ţinute sub control de straturile mai profunde ale creierului, iar funcţiile conştiente:vorbirea, gândurile, imaginaţia, de către straturile superioare ale acestuia. În toate cazurile, după ce s-a pus diagnosticul de moarte cerebrală, tratamentul şi terapia artificială pentru menţinerea bătăilor cordului nu au sens sau etică decât în cazul în care decedatul devine donator de organe. Diagnosticul de moarte cerebrală implică absenţa completă a funcţiilor cerebrale.”

Vedeti cum elia mafiota, stia mai bine decat oricine aceste lucuri? Cel care controleaza corpul este Spiritul, deci, cand memoria care mentine corpul nu mai functioneaza, nici inima nu mai poate functiona. Corpul are doua tipuri de moarte pentru ca sunt doua entitati care mentin acel corp: Spiritul, care da moartea cerebrala, adica totala, pentru ca nici un corp nu poate sa aiba viata fara el, si Sufletul, care da moartea clinica. Deci, asa cum afirma toate scrierile antice si Biblia care a copiat totul din ele, corpul este mentinut de Spirit, care sta in creier pentru a da energia sa memoriei corpului, care incepe procesul de cunostere a realitatii virtuale prin experienta personala. Omul nu foloseste decat 10% din creier datorita faptului ca acesta are doar un rol de loc, de cutie in care se adaposteste cel care cu adevarat pune in miscare masina acesta, numita corp.

 Deci, moartea totala a unui corp este doar atunci cand activitatea cerebrala a creierului sau inceteaza pentru ca oprirea ei, inseamna implicit oprirea inimii si a circulatiei sangelui. Cand traditia spune ca strigoiului trebuie sa ii bati un cui in inima cand moare, se refera la faptul ca toti stiau ca acolo se poate distruge lacasul in care sta Sufletul, care nu se va mai putea intoarce niciodata in acel corp. In Biblie sunt cateva exemple despre invierea persoanelor al caror suflet plecase din ele, fapt care confirma reversibilitatea mortii clinice: 1 Regi 17/23” Şi suflând de trei ori peste copil, a strigat către Domnul şi a zis: „Doamne Dumnezeul meu, să se întoarcă sufletul acestui copil în el!” Şi a ascultat Domnul glasul lui Ilie; şi s-a întors sufletul copilului acestuia în el şi a înviat.”

Le spun pe fata, pentru ca stiu ca omul nu va putea sa vada decat ceea ce a fost programat sa vada, iar ca sa vada ceea ce nu trebuie sa vada, trebuie sa sparga barierele care il mentin in sclavie si ignoranta. Cu alte cuvinte magiile facute de smecherii Bibliei pentru a reintoarce oamenii la viata, sunt de fapt ceva cat se poate de normal. Un alt exemplu de acest tip este atunci cand Isus merge sa il invie pe copilul mort despre care atunci cand mama lui ii spune ca este mort, Isus afirma: “nu este mort, doarme”. Apoi merge in camera si il resusciteaza, astfel incat copilul revine la viata. La fel s-a intamplat si cu Lazar, “mort” de cateva zile, dar reintors la viata tot de Isus.

Spiritul este dumnezeul acestei lumi. Sufletul este insa creatorul si dumnezeul tututror lumilor existente.

Ca sa te cunosti nu ai nevoie nici de guru, nici de hipnoze, nici de invatatori, nici de maestri. Ca sa te cunosti trebuie sa incepi sa iti vezi partile interioare, sa le cunosti, sa conversezi cu ele. Malanga a renuntat sa mai faca hipnoze de mai bine de un deceniu pentru ca rezultatele muncii lui au dovedit ca nu aceasta metoda este calea catre cunosterea interioara. Nu hipnotistul sau guru te va ajuta sa vezi adevarul ci tu singur va trebui sa inveti sa ajungi la el. Din acesta cauza a ideat cateva tehnici de autohipnoza extraordinare. Cum se face? Totul este simplu, dar nu poti sa ai rezultate daca despre aceste lucruri nu stii nimic. Prima data inveti, iar apoi aplici ce ai invatat singur, respectand in mare tehnica de el ideata. Apoi poti personaliza pana iti faci propriul mod in care intri in conversatie cu ceea ce esti de fapt: Mintea, Spiritul si Sufletul.

Ca de obicei si discutiile despre aceste subiecte se pot extinde pe mii de pagini, dar eu, ca de obicei, am incercat sa scriu cea ce stiu si ceea ce am experimentat singura in procesul meu de cunoastere interioara. Sper ca aceste puncte principale si esentiale in drumul catre cunoastere sa va ajute sa intelegeti ceea ce este gresit. Important este sa incepi sa nu mai astepti ajutor de la nimeni pentru ca cei care “ajuta” tin pe loc creatia si evolutia ei. Omul trebuie sa invete singur, pe propria lui piele absolut otice pentru ca altfel nu invata nimic, iar prima lui reactie la tot ceea ce nu stie va fi “ nu cred, esti tampit, stiinta spune.” Deci…lasati la o parte toti acesti dumne-zei care va coordoneaza viata si incepeti sa aveti incredere doar in voi.

puteti citi partea 1 si 2 aici

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/02/24/gabriela-dobrescu-cunoasterea-de-sine-primul-pas-catre-eternitate/

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/03/08/gabriela-dobrescu-cunoasterea-de-sine-spiritul-si-sufletul-parte-2/

Gabriela Dobrescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Cunoasterea de sine/ Ce trebuie sa stii ca sa reusesti, parte 3

 1. Subiectul,ca si articolul, este de-a dreptul exceptional!Puteti sa ne spuneti cum putem detecta molecula TR-TS din sangele uman si cam cati oameni,astazi, au in sangele lor aceasta molecula?Sa inteleg ca oamenii care nu au in sange moleculele TR-TS sunt lipsiti de Suflet si deci surogate sau hibrizi fara valoare?Respect.

  • Sorin, ca sa identifici molecula trebuie sa cunosti structura ADN-ului, iar acest lucru se face analizand toate secventele care il compun. Pentru Malanga a fost usor pentru ca este unul dintre cei mai buni chimisti. Mai bine de 45 de ani a condus departamentul de chimie si chimie anorganica al Universitatii din Pisa. Numarul corpurilor care au aceasta molecula este 20% din totalul omenirii. Toate miturile spun ca sunt putini oameni pe pamant. In Biblie, in capitolul apocalipsa se spune ca la starsit se vor salva 1 din 1000 si 1 din 10000 si vor fi delarati ca unul singur. Este un mod arhietipic de a spune ca in realitate acele persoane au cate doi in corp. Acum sigur ca ti se pare o nedreptate ca doar unii sa fie inzestrati cu asa ceva in timp ce majoritatea sa nu beneficieze de nimic. Nu, si ei pot sa devina suflet in cazul in care nu il au. Asta inseamna ca trebuie sa se comporte, sa se manifeste la fel ca un om, ca un suflet, deoarece toti devin ceea ce manifesta ca sunt. De asemenea sunt corpuri care desi au suflet, ele se conduc dupa ego, iar acest lucru face ca sufletul sa fie adormit. astfel, ei devin fiare, iar sufletul sarmanul intra in letargie pentru ca de murit nu poate sa moara. pentru suflet, somnul este un fel de moarte.

 2. Cate ceva-ceva am inteles eu,dar nu m-am lamurit(dumirit) complet,intru-totul.De exemplu: la ce le foloseste „umbrelor” existenta a miliarde de oameni pe Terra atata timp cat, doar de 20% dintre ei se pot folosi pentru a se hrani cu emotiile lor?Alt exemplu: sufletul nu se poate lega de corp decat prin intermediul moleculei TR-TS din ADN.Atunci cum se poate lega ,caci asa afirmati,si de oamenii(corpurile) care n-au in ADN-ul lor moleculele TR-TS? Daca molecula TR-TS prezenta in ADN-ul a 20% dintre oamenii de pe pamant nu se poate distruge ori modifica inseamna ca restul de 80% din populatia Terrei exista inutil?De aceea ,oare,insista „Oculta” sa reduca populatia globului cu 80% caci numai 20% dintre noi le furnizeaza hrana pentru existenta Lor in alte dimensiuni(Planuri)?Si ar mai fi multe,multe intrebari…Va rog,stimata Doamna gabriele sa nu mi-o luati in nume de rau pentru ca va asaltez cu intrebarile,dar asa sunt eu din fire,extrem de curios si,mai ales,avid de cunoastere.Cunoasterea ADEVARULUI insa,nu a manipularilor si minciunilor care ne sunt servite de mii si mii de ani in loc de ADEVAR…Respect.

  • Sorin, intrebarile tale sunt exceptionale pentru ca nimeni nu si le poate pune daca nu gandeste. incerc sa fiu cat se poate de la obiect cu raspunsurile. oamenii care nu au suflet sunt si ei importanti. in primul rand pentru ca acestia sunt cei care ademenesc si pacalesc sufletul pentru a-l indeparta de la calea lui. al doilea motiv se leaga si de a doua intrebare a ta. acesti oameni prin comportamentul lor frumos si demn se pot transforma in suflete. de aceea nu au nevoie sa se mai lipeasca, pentru ca ei devin ceea ce manifesta ca sunt. la toti li se dau toate posibilitatile. important este ca fiecare sa aleaga calea care sa ii duca catre eternitate si pe ei. cand elita spune ca vrea sa distruga 80% din populatie o face pentru ca nu mai are nevoie de corpurile vechi. asta inseamna ca ei au gasit alte forme de corpuri cu alte particularitati. intr-o hipnoza facuta de malanga, unul spunea ca 80% din oameni sunt gunoi. dupa ce ca manevreza absolut tot, mai sunt si magari ordinari. nimeni nu este gunoi. toti pot deveni oameni, dar ei nu ii lasa. cei care devin oameni prin transformare nu le sunt de folos. ei au nevoie doar de cei al caror suflet se agata de corp pentru ca doar pe acela il pot dezlipi ca sa se hraneasca cu el. stiu ca intrebari sunt multe, dar si raspunsurile sunt toate, numai ca sunt risipite ca sa le gasesti greu. este si asta o strategie cu care tin omul in intunericul nestiintei.

 3. Eu sunt noi, noi suntem extraterestrii, dar la diferite nivele de cunoaștere și experiențe nu știm asta, deci suntem cu toții unul. Poate că asta a însemnat mitul prin „iubirea vecinului tău ca pe tine însuți”, presupun că a existat o eroare de traducere sau interpretare în acest pasaj de mit. Deci, o persoană cu un suflet este oglindă a ta cu un suflet. O persoană fără suflet este oglinda fără suflet. Profesorul Corrado Malanga a spus odată că conștiința a creat oglinda, așa am înțeles traducerea. Dacă toată lumea ar avea un suflet, nu ar putea avea o experiență profundă așa cum a fost atribuită. Este ca și cum conștiința a făcut mai multe încarnări, se încorporează în om, în străin și în tot ceea ce dă experiențele în mai multe forme, nivele. Apoi, conștiința trăiește dualitatea, pentru că numai atunci va ști ce este începutul și sfârșitul. De aceea nu ne amintim originea noastră. Deci, nu vă faceți griji cu privire la procentul de oameni cu suflete și fără suflete, pentru că acea persoană care are suflet este sufletul tău și acea persoană fără suflet ești fără suflet. Sper că traducătorul este bun pentru că nu sunt român.

 4. Foarte buna intrebare.
  Sorin, eu sunt o persoană cu cunoștințe mare, dar ceea ce spun eu este că nu vă faceți griji pentru persoanele cu sau fără suflete.
  Căci conștiința este una, ca mintea, spiritul și sufletul. Așa că atunci când ne uităm la o persoană sau extratereștrii, ne uităm la noi înșine, este ca o oglindă, care mirror’ll vezi la diferite niveluri de cunoaștere. Exemplu atunci când ne uităm pentru o persoană care nu înțelege aceste lucruri, vedem o parte din noi care nu înțeleg lucrurile, nu este conștient de faptul că suntem creatori.
  Sufletul în opinia mea este o parte a conștiinței, care a venit cu experiența funcția desemnată, cu excepția faptului că acesta vine cu o funcție specifică, la fel ca funcția sufletului este mai capabil să-și amintească originea noastră. În cazul în care extratereștrii fura energia sufletului, atunci apare în curând nevoia de a încerca să înțeleagă de ce răpire străin, apoi da începe să caute pentru ea, și apoi vom găsi sufletul și, astfel, căutarea de conștientizare și, astfel, constatăm că suntem însăși conștiința care a luat mai multe forme, cu diferite tipuri de experiență.
  Eu sunt noi, noi suntem extraterestrii, dar la diferite nivele de cunoaștere și experiențe nu știm asta, deci suntem cu toții unul. Poate că asta a însemnat mitul prin „iubirea vecinului tău ca pe tine însuți”, presupun că a existat o eroare de traducere sau interpretare în acest pasaj de mit. Deci, o persoană cu un suflet este oglindă a ta cu un suflet. O persoană fără suflet este oglinda fără suflet. Profesorul Corrado Malanga a spus odată că conștiința a creat oglinda, așa am înțeles traducerea. Dacă toată lumea ar avea un suflet, nu ar putea avea o experiență profundă așa cum a fost atribuită. Este ca și cum conștiința a făcut mai multe încarnări, se încorporează în om, în străin și în tot ceea ce dă experiențele în mai multe forme, nivele. Apoi, conștiința trăiește dualitatea, pentru că numai atunci va ști ce este începutul și sfârșitul. De aceea nu ne amintim originea noastră. Deci, nu vă faceți griji cu privire la procentul de oameni cu suflete și fără suflete, pentru că acea persoană care are suflet este sufletul tău și acea persoană fără suflet ești fără suflet. Sper că traducătorul este bun pentru că nu sunt român.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s