Gabriela Dobrescu-Antarctica, continentul care nu exista, parte1

Polul Nord si Polul Sud sunt capetele pamantului, asa cum am invatat la scoala, numai ca exista caracteristici ale acestor poli, care nu prea mai dau cu explicatiile de pana acum. Conspiratia mondiala a ajuns la apogeu si nu mai stie ce sa inventeze ca sa creeze confuzie, nesiguranta si neincredere in ceea ce se vede cu ochii deschisi. In randurile urmatoare am sa va prezint lucruri uimitoare despre ceea ce elita numeste “Taramurile inghetate ale pamantului”. O sa descoperim o lume fascinanta despre care au vorbit si au povestit sute de exploratori care au avut norocul sa o vada. Pacat ca multi dintre ei au fost asasinati, internati in ospicii sau inchisi in penitenciare de maxima siguranta pentru ca au trecut pe un teritoriu interzis de elita. Experientele lor au fost atat de inedite incat singuri recunosc ca nu au putut povesti totul pentru a nu fi catalogati drept inventatori de povesti SF. Cu toata graba elitei de a-i asasina pentru a le inchide gura, multi dintre ei au reusit sa spuna ceea ce au vazut in ciuda pericolului mortii care ii astepta. Multi dintre ei erau cercetatori vestiti, militari cu experienta in cercetarea polilor, generali sau amirali ai fortelor armate, fizicieni, geologi sau savanti, adica oameni cu pregatire speciala. Pentru care motiv ar fi dorit vreunul dintre ei sa spuna basme care sa ii coste demnitaea, cariera sau pozitia sociala? Povestirile lor au fost scrise de oameni ai acelor timpuri, care stiau ca ceea ce ei spun nu poate sa fie o psihoza in masa. Erau prea multi care povesteau aceleasi lucruri despre niste meleaguri de vis, fara ca sa se cunosca intre ei.

Daca veti incepe sa cititi aceste randuri as fi fericita sa stiu ca ati citit tot, chiar daca nu veti fi de acord cu ceea ce spun, macar pentru a ma linisti ca munca mea de a traduce pasaje intregi din acele povestiri nu a fost zadarnica. Voi incerca sa sintetizez toata aceasta migaloasa munca de cercetare pe care am facut-o despre acest subiect, cat pot de clar si succint. O sa incep cu cateva exemple in care expun ceea ce stia inteleapta si luminata lume antica despre forma pamantului si despre apele care il inconjoara.

Orice om care doreste sa exploreze cu google maps teritoriul Antarcticii, nu o poate face, pentru ca centrul acestui asa zis continent este delimitat de o bizara pata neagra cu explicatia “Accesul interzis”. In ultimul timp, pe Google maps apare o harta identica cu hartile pe care ni le-au aratat despre acest continent, dar totul este static. E ca o fotografie pe care ti-o pun sub nas ca sa crezi ca ceea ce spun, este adevarat. Daca cineva se gandeste ca acest lucru se datoreaza unor secrete militare, greseste. Elita nu acopera nici un continent cu aceasta gaura neagra, deoarece mult inventatul continent alb, nu exista asa cum ni le-au descris ei.

Dupa ce am citit cartea “Dacia preistorica”, in care Densusianu povesteste despre marele fluviu care inconjura pamantul primordial, numarul intrebarilor mele s-a dublat. Tot despre acest maestuos si gigantic fluviu povesteste toata lumea antica, care fiind formata din mii de generatii umane, nu a putut nici sa aiba vedenii, nici o psihoza in masa nici sa halucinatii, atunci cand relateaza despre existenta sa. Vazand cat de bine stiau ei de existenta acestui curs de apa dulce si de dimensiunile lui colosale, am inceput sa caut si mai multe despre acest subiect. Eram curioasa sa vad daca voi reusi sa ajung la izvoarele de unde Densusianu a aflat despre acest imens fluviu planetar care era cunoscut de toata antichitatea cu numele de fluviul Ocean. Ei precizeaza ca acest curs de apa avea apele dulci.

Fluviul acesta era ca un brau in jurul pamantului, care, datorita lui, devenise raiul sau edenul despre care vorbeste mitul din care s-au inspirat si biblistii. Am cautat ca descreierata acest fluviu, si intr-o zi am gasit o harta cu el..apoi alta si apoi alta. De fapt, toate hartile antice reprezinta pamantul inconjurat de maretul si maiestuosul fluviu Ocean. Ce fericire!! Asa si?? La ce imi folosea faptul ca am reusit sa am in sfarsit o dovada ca Oceanul primordial nu era o mare moarta si sarata asa cum este apa statatoare pe care o numim astazi ocean, ci un curs de apa dulce, de o purete de neegalat??

In fotografiile de mai jos am pus cateva harti antice in care se vede cum pamantul este inconjurat de fluviul Ocean.

mappa homermappa Ecateo V-VI secolo acCarta geografica di Ecateo di Mileto (fine VI – inizi V sec. a.C.)

Am lasat-o moarta pentru cateva saptamani, cand, fara sa vreau gasesc un articol care aducea in discutie invatamintele antice care spuneau ca pamantul nu este un glob, asa cum stim noi astazi, ci este plat. Mi-am amintit imediat ca in scoala ceausista am invatat despre aceste lucruri, care ne faceau sa radem, pentru ca invatatii antici spuneau ca pamantul pluteste pe mare carat in spate de 4 elefanti care stateau pe o gigantica broasca testoasa care innota cu toate in spinare.

ar- tartaruga

Dintotdeauna am fost fascinata de legendele si miturile popoarelor antice astfel incat la 11 ani citisem deja o mare parte a mitologiei antice. In miturile zeilor, se povesteste despre marele erou Achille care isi pierde propriile arme pe care i le da lui Patrocle, care este ucis de catre Hector, printul Troiei. Achille doreste sa revendice moartea prietenului sau, dar are nevoie de arme noi. Mama sa, zeita Tetis, il roaga pe puternicul zeu al focului, Hefaistos, sa fauresca pentru fiul ei cele mai bune si mai frumoase arme. In acest fel, cel mai de seama fierar al zeilor face pentru Achile un scud atat de unic, incat a ramas celebru in eternitate. Homer descrie cu minime detalii tot ceea ce zeul a sculptat pe acest disc, de care am ramas fascinata. Acest zeu, a imortalizat acolo cerul, pamantul, apele, viata la tara, granele, viile, dansurile…intr-un cuvant a desenat tot ce exista pe pamant. Toate aceste minunatii erau incercuite de catre sacrul si maestosul fluviu Ocean. Cu alte cuvinte, scudul lui Achille era de fapt o harta antica a pamantului.

achile

Banuiesc ca multi dintre dumneavoastra ati auzit despre renumitele pietre Ica care zugravesc o alta istorie a omenirii. Ei bine, nici aici oamenii antici nu au uitat sa redea cu minime detalii pamantul impartit deja in continente. Pe fiecare bucatica de pamant este desenat ceea ce era mai important in acel lor, ca de exemplu: case, paduri, rase stranii de oameni, dinozauri, animale necunoscute, forme de relief…..dar si minunatul fluviu Ocean. In fotografia de mai jos, daca urmariti extremitatea pietrei, observati ca anticii au desent oceanul cu o serie de linii ondulate.

ar-Pietre-di-Ica-04

In biblioteca din orasul Boston se afla un exemplar al unei harti antice care reprezinta pamantul plat. Harta a fost copiata dupa modelul antic in anul 1892 si facea parte dintr-un proiect al unui colegiu englezesc. Pe marginea sa este scrisa data exacta cand a fost facuta, adica 4-10-1892, este inregistrata cu nr 6, iar jos se gaseste numarul hartii: 773 din data de 4-10-1892. Intrebarea ar fi urmatoarea: pentru care motiv una dintre cele mai mari biblioteci ale Americii detine o harta inregistrata a pamantului plat daca el nu exista? Pe aceasta harta, Antarctica este de fapt un zid de gheata care inconjoara pamantul in partea sa externa, iar punctul negru din centru, este Polul Nord. Pe acesta harta se intelege perfect de ce anticii spuneau ca Nordul este Axis Mundi.

mappa boston

mappa boston 1

Cercetatorii Bernacchi si Borchgrevink care au explorat Polul Sud intre 1898 – 1900, povestesc ca au vazut un aisberg de 80 de km latime si 650 km lungime. Marimea lui era egala cu distanta Paris-Tulus. Cum este posibil sa se formeze o aglomerare de gheata de aceste proportii din cei 5 cm de precipitatii anuale??!!!!!!

Daca punem una langa alta o harta cu pamantul plat inconjurat de fluviul Ocean si harta pamantului plat de astazi, observam ceva schimbat, ceva care nu poate scapa unui ochi vigilent si unei minti treze. Iata!

mappa- hecataeus aaaaa.jpg

Observati ca fluviul s-a transformat in gheata? Toata suprafata care inconjoara pamantul si care in timpuri antice era scaldata de ape, acum este inconjurata de gheturile vesnice. Fluviul Ocean a fost inghetat, dand nastere la ceea ce astazi elita numeste Polul Sud. Iata de ce locul in care nu ploua niciodata si unde apa dulce nu are de unde sa existe, are cea mai mare aglomerare de gheturi a pamantului! Fluviul Ocean a fost transformat in gheata care mentine apele marine ale pamantului plat. Tot pamantul este inconjurat de gheturile Polului Sud, tocmai de aceea incepand cu paralela de 70 de grade orice tentativa a omului obisnuit de a o trece il costa moartea, defaimarea, asasinatul. Secretele “militare” sunt de fapt ascunderea formei pamantului pe care traim si pe care nu avem voie sa il vedem decat in excursii planificate, pe itinerarii planificate, cu ghizi instruiti care ne vor spune doar ce au fost invatati sa ne spuna. Incercati si cautati ca sa vedeti cu proprii ochi cum mai departe de aceasta paralela totul este ascuns de un imens cerc negru.

Fluviul Ocean a fost inghetat in mod artificial. Tonele de gheata care inconjoara pamantul sunt de fapt apele sale care prin inghetare si-au dublat volumul, asa cum stim ca numai apa poate sa faca pe acest pamant. Daca incepeti sa mariti harta pamantului care se afla in biblioteca din boston, o sa vedeti ca exista zone care nu sunt acoperite de ghetari, unele dintre ele de marimi considerabile. In aceste zone, se afla mult cunoscutele baze militare ale diferitelor state “dezvoltate” care de sute de ani incearca sa penetreze zidul de gheata si campul de forta care inchide pamantul. Spun acest lucru, pentru ca asa zisa cupola sau dom nu este un semirotund, ci este un glob care inconjoara pamantul si in partea lui inferioara. Acest camp de forta este cunoscut sub numele de centurile lui Van Allen, dar putini stiu ca aceste centuri nu exista numai deasupra capetelor noastre, ci si dedesubt. Din acesta cauza elita spune ca pamantul este o sfera. Realitatea e ca pamantul este plat, dar este incercuit de aceasta sfera, de acest dom care sunt de fapt centruile lui Van Allen.

mappa anassimandro di mileto con globo

Elita stie ca pamantul este plat dar si gol, pentru ca acolo de milenii isi tot construiesc ei lumea lor impreuna cu guvernul umbra al acestei planete. Toate miliardele de miliarde de pietre pretioase, granit, quart, aur, metale pretioase, ca si toata munca si truda oamenilor din suprafata, sfarseste in lumea interioara, care este numai a lor. Omul indobitocit munceste doar pentru ei. Naduseste de dimineata pana seara in speranta ca o va duce mai bine, dar in realitate el produce aici ceea ce ei consuma dincolo. Cand auziti de cutremure cu epicentre la nu stiu cate zeci de km adancime scuipati-i in gura.

Acum 14 ani au inceput sa penetreze scoarta terestra cu niste masinarii la care omul de rand nici nu viseaza ca ar exista. Cu toata truda lor, nu au putut sa treaca de 12 km in profunzime, dar nu pentru ca nu aveau tehnologia necesara pentru a o face, ci pentru ca au dat de acest camp de forta care nu le-a permis inainterea. La fel cum nu au putut sa perforeze in interior, tot la fel, aceleasi centuri de forta nu le permite perforarea nici deasupra. Spatiul cu care ne tot inspaimanta ca e infinit,  plin de meteoriti, stele cazatoare si asteroizi, nu este mai inalt de 12 km.

In fotografiile de mai jos puteti sa o admirati pe Martina, cea mai mare ”cartita” actuala. In comparatie cu ceea ce ei poseda, dar nu ne arata, acesta este doar o mica furnica.

martina 2  martina 1

martina 3

Fotografiile de mai jos au fost facute publice de…NASA. Aceasta agentie guvernamentala, a anuntat ca in in data de 6 ian 1967 „satelitul” lor “US Environmental Science Service Administration ESSA 3” a fotografiat pamantul din spatiu in emisfera sa nordica. Aceeasi forma este fotografiata mai tarziu de un alt satelit al Nasa, denumit Essa 7. In ambele fotografii facute de acesti doi “sateliti” diferiti, pamantul este plat ca farfuria. Are o gaura imensa in mijloc, care este de fapt centrul sau, adica Polul Nord, iar Polul Sud este marginea sa externa.

mappa essa 3 si 7

Antarctica mai are cateva aspecte ciudate. Unul dintre ele este culoarea gheturilor. In cele mai multe fotografii sau video in care apar aisbergurile antarctice, Groenlanda sau alte tinuturi cu zapada vesnica, suprafata banchizei este inneagrita. Explicatia elitei este una singura: negreala vine de la cenusa vulcanilor. Singurul lucru pe care nu il adauga, este proba care sa demonstreze existenta vulcanilor in acele locuri. Nici un vulcan terestru nu are puterea sa erupa cu atata forta incat sa acopere toata suprafata gheturilor cu cenusa sa. Avand in vedere ca 90% din suprafata ghetii arctice este neagra, elita nu va putea dovedi niciodata ca explicatia lor este cea adevarata. Realitatea insa este alta si are de a face cu maretele paduri antice pe care ei le-au ars, provocand incendii inumane.

Am pus cateva fotografii ale banchizei innegrite si ale copacilor de Sequoia din California, existenti astazi, inalti de 120-130 de metri.

antar 1 antar 2

antar 4 antar 3

sequaoia-masina tunel sequoia gigantii

sequoia-hora oameni

Am studiat multe video si fotografii cu gheturile negre. In unele negreala este doar la suprafata, in altele atentia mi-a fost atrasa de o alta particularitate a lor. Negreala aceasta ar trebui sa fie dispusa pe toata marimea banchizei intr-un strat compact, dar nu este asa. Pe suprafete imense negreala este dispusa haotic sau intra in gheata. Atunci cand aisbergurile de topesc sau se rup, ea se vede peste tot, ca si cand cenusa, ar fi penetrat zapada la diferite adancimi, lucru imposibil de imaginat, pentru o suprafata solida.

antar-chiaccio nero 3  Greenland Ice Sheet-ghiata murdara 4

ghiata murdara-alaskan-glacier-panorama

Ce scamatorie s-a putut intampla ca sa se produca aceasta situatie? Din punctul meu de vedere este vorba despre maiestuosul fluviul Ocean. Apele sale au fost innegrite de cenusa padurilor arse de elita, iar negreala lor a penetrat in profunditate astfel incat, atunci cand a inghetat, apa a pastrat cenusa arborilor in diferite straturi. Despre modul in care aceste bestii distrug de milenii natura si planeta, avem probe cu miile. Astazi se ard si se taie padurile la fel ca in trecut, iar apoi  sunt inlocuite cu altele mult mai mici, mai bolnave si mai fara roade. Ganditi! E liber inca. Cineva intreba intr-un comentariu care sunt marginile pamantului, pentru ca nimeni nu le-a vazut.

Pai, e simplu de inteles care sunt aceste margini de care elita, sub diferite pretexte nu te lasa sa te apropii. Extremitatea sa cea mai indepartata, este Polul Sud, unde nu exista decat banchiza formata de fluviul Ocean si multe bucati de pamant, botezate dupa numele celor care le-au descoperit. Aceste bucati de pamant sunt in general un fel de insule care ies de sub banghiza, dar care nu sunt acoperite de gheata. Nici un fel de expeditie nu a vazut altceva la Polul Sud decat banchize de gheata nesfarsite si aceste bucati de uscat pe care sunt amplasate toate bazele de cercetare ale marilor puteri ale lumii. Au facut chear un pact care se numeste Pactul Antarctic, despre care nu vreau sa vorbesc acum pentru ca imi face sila atata impocrizie si minciuna pe care lumea nu o vede.

ar- patto artico

Este dureros ca nimeni nu se intreaba de ce au investit toti miliarde de dolari in construirea acestor super constructii, daca acolo nu fac nimic altceva decat sa monitorizeze gheata. Multi stau linistiti si cred ca este necesar sa fie supravegheata pentru ca daca s-ar dezgheta s-ar produce un dezastru. Mah

Dry Valleys sunt Vaile Aride ale Antacticii, un loc despre care nu prea se vorbeste, iar despre existenta acestorastie foarte putina lume. Teoriile cu care santem crescuti nu ar putea explica niciodata cum de este posibil sa existe aceste locuri in tara “gheturilor vesnice”. Vaile Aride ale Antacticii, sant de fapt imense intinderi de uscat care nu sunt acoperite de gheata. In aceste tinutiri temperatura ajunge pana la 18-20 de grade vara. Au rauri, mari si lacuri, sunt presarate cu mii de schelete de animale, iar vegetatia creste din belsug. Cautati cu Google si le veti vedea in toata splendoarea lor.

ar-dray 1 ar-dray 3

ar- dray2 ar-dray4

In aceste vai ale pamanturilor extreme isi au bazele militare statele care fac parte din Pactul Artic. Iata cateva dintre ele.

Davis Station-Australia

ar- davis. australia ar-davis

McMurdo Station-USA

ar-mcmurdo 2 ar-mcmurdo1

Mario Zucchelli Station-Italia

ar-Mario_Zucchelli, Mario Zucchelli station

Juan Carlos Stations-Spania

ar-juan carlos 2

ar-Juan-Carlos-I-Base-New

Treziti-va, si ganditi!! Bazele lor nu monitorizeza topirea ghetii ci apa dulce, fluviul care curge sub ele si care de multe ori isi revarsa apele peste zapada in puternice rauri despre care elita spune ca sunt ape alimentate de ghetari topiti. Tot ei imprastie o alta bazaconie ordinara pentru a mentine in frica, teroare si control turma care are incredere in ei. Aceasta minciuna este incalzirea globala, topirea banchizei arctice si inundarea pamantului de apele acestea. As vrea sa incepeti sa studiati un pic de chimie sau macar particularitatile apei, ca sa vedeti ca topirea ghetii nu ar produce apa nici macar la jumatate din volumul ei, pentru ca apa in stare solida isi dubleaza volumul. Este singura substanta de pe pamant care isi dubleaza volumul in stare solida, dar in acelasi timp gheata pluteste pe apa. De ce? Pentru ca gheata are o densitate foarte mica in raport cu apa din care ia nastere. In ultimii ani, Bnchiza arctica a pierdut 3000 de miliarde de tone de gheata, care au facut ca nivelul oceanelor sa creasca cu…..5 cm. Cautati!! Sunt stiri pe care le aveti sub ochi.

antartide- fiumi 1 antar-aqua 5

antartide- fiumi

Antarctica nu exista. Ea este doar un brau de gheata situat la capatul sudic al pamantului, care mentine apele sarate care il scalda. Tot ceea ce ii intereseaza este sa penetreze domul, centurile lui Van Allen, campul de forta, care nu le permite sa evadeze nici prin cer, nici pe sub pamant.

mappa azi 2

gabriela dobrescu

partea 2 aici:

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/04/20/gabriela-dobrescu-minunile-de-la-polul-nord-parte-2/

15 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Antarctica, continentul care nu exista, parte1

 1. Pingback: Gabriela Dobrescu-Minunile de la Polul Nord, parte 2 | Extraterestrii Printre Noi

 2. D-na Gabriela sinteti extraordinara!va admir munca si efortul d-voastra!pentru mine,sinteti o adevarata luptatoare in slujba adevarului.!!!!!

 3. Pai in partea a doua se prezinta in articol faptul ca pamintul este rotund cu schite in care se arata ca pamintul e ca o coaja de nuca .. se poate intra in interior pe la poli intri pe la nord si iesi pe la sud sau invers si ca exista un soare interior …. teoria pamintului plat e cam trasa de par dupa parerea mea … vedem luna ca fiind rotunda, globul solar la fel rotund sau orice corp ceresc vazut prin telescop este rotund si nicidecum plat…. apoi povestea cu centura de radiatii van halen si asa zisul dom…..exista informatii oferite de oameni care au lucrat la proiecte mlitare ( vedeti interviurile din documentarul Above majestic cu David Wilcock si invitatii sai) care spun ca se zboara in spatiu cosmic si pe planetele vecine ( marte si nu numai ) inca de prin anii 70-80 folosind tehnologie antigravitationala secreta ( sint documentare despre triunghiurile negre si citeva filmulete pe you tube filmate de amatori ……apoi schelete de extraterestrii descoperite si chiar fiinte extraterestre care ne viziteaza pamintul chiar si in zilele noastre ( vezi mici cenusii sau nordicii sau reptilienii ) .. astia nu sint impiedicati de dom sau de radiatiile van hallen?????? … povestea cu radiatiile van halen cred ca e o alta gogorita a acestor asa numite elite….. iar cu povestea pamintului plat sint in foarte mari dubii cu toate explicatiile plauzibile din acest articol….totusi nu exclud sa fie adevarat ; pina nu vad nu cred 🙂 ……

  • Mihaita,cati ani ai?Sunt tare curios.Doamana a prezentat ceva foarte serios,dar intr un anumit procent.O inteleg,Nu vrea sa se expuna.Lucrurile sunt mai complexe de atat.Ai unde sa te documentezi,Iti trebuie timo,rabdare si mai ales dorinta.Fa rost de ele..Sincer nu o sa ti para rau!Cat despre dumneavoastra nu pto decat sa va admir.Cred ca ar trebui sa formam un club ,ceva in care sa venim toti cu informatii,sa centralizam si sa informam lumea.Cu cat mai ulti ,cu atat mai bine!

 4. Inseamna ca nu a ajuns nimeni pe luna marte etc este posibil la cate excrocherii se fac. Posibil ca toate planetele sa fie felii dintrun intreg. Nu se ajunge pe pařea de dedesupt a pamantului ceea ce ….Poate scrieti despre taramul de sub noi din povesti. Totul exista tot ce transpare prin diverse scrieri sunt reale. Divagand, balaurii exista si in zilele noastre. Undeva in republica Moldova la prin 1930-1940, intro padure dincolo de Prut s-au auzit urlete , satenii inspaimantati au chemat armata. Un gigant a fost omorat cu tunul pentru a fost imposibil cu pusca. Animalul era o creatura semanand cu sarpele. Unde a trait aceasta creatura? Asta ma duce din nou cu gandul la lumea de sub noi. Povestea este reala, de la o basarabeanca care era copil pe atunci. Spunea ca vietatea avea mai mult de 10 metrii.

  • Felicitări. Ești foarte perspicace.
   Pământul este de fapt o gigantică ciupercă halucinogena.
   Scriu acum la Fundația Nobel să te ia în considerare pentru premiu. 👍

   • nu te obosi. stiu ca prostii…putin informati sunt la orice pas. daca chiar vrei sa sugerezi premiul nobel pentru cineva, atunci este cazul sa fie premiati oamenii antichitatii care stiau aceste lucruri pe care le-au lasat scrise si desenate. pacat ca astazi tembelii se cred destepti in acesta puscarie fara gratii in care adevarul a ajuns sa fie considerat nebunie.

 5. Mda, se pare că, în ciuda „marilor secrete” pe care le destăinuiti avizilor cititori de bazaconii, secretul ciupercilor halucinogene e…cum să zic altfel, secret secret.
  Totuși, consumați-le cu măsură!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s