Gabriela Dobrescu-Misterul RH-ului negativ

Astazi am sa va vorbesc despre un subiect pe cat de interesant, pe atat de fascinant datorita misterului care il invaluie. Nu intamplator sunt la curent cu aceste lucruri, ci  datorita  nevoii de a intelege cauza unei tragedii prin care am trecut in anii tineretii. Este vorba despre cunoscutul  Rh sau Rhesus din cauza caruia am pierdut un copil care merita sa traiasca.

In cuvinte simple, RH-ul este o antigena, o proteina care exista pe suprafata globulelor rosii numite stiintific eritrocite. Dintre cele trei antigene existente, care au fost catalogate ca apartinand categoriilor C, D si E, cea de tipul D  este foarte  importanta din punct de vedere clinic.  Antigenele care se gasesc pe suprafata globulelor rosii, sunt prezente in sangele a 85%  dintre oameni.  Aceasta este o caracteristica ereditara care se transmite pe baza unor legi genetice foarte precise. In cazul in care o persoana prezinta aceasta caracteristica, ea apartine grupului RH pozitiv {RH+}. In cazul in care pe globulele rosii nu exista acesta antigena, persoana respectiva apartine grupului RH negativ {RH-}.

Globule rosii

sange- globule

Pornind de la invatatura primita in scoala, stim ca rasa umana a evoluat dintr-o maimuta antica. Transformarile radicale pe care aceasta primata le-a suferit in decursul timpului au dus la aparitia omului. Evident, nici un savant adevarat nu va putea sa explice cum din aceeasi maimuta au aparut cele patru rase umane existente astazi: alba, neagra, rosie si galbena. De asemenea, nici unul nu va putea sa ne spuna cine s-a nascut primul, RH-ul negativ sau RH-ul pozitiv?” O fi adevarat ca acesta diferenta provine de la maimuta din care se trage omul? Daca Darwin are dreptate, de ce toate maimutele planetei care existau acum milioane de ani, ca si cele de astazi, au toate RH-ul pozitiv si nici una dintre ele nu are Rh negativ? De unde isi are provenienta RH-ul negativ din moment ce nici o maimuta nu il poseda? Cum a ajuns omul sa aiba in sange acesta particularitate din moment ce nu a putut sa o erediteze de la nici unul dintre inaintasii sai?

Din studiile de genetica descoperim ca noi, oamenii, putem sa ereditam doar ceea ce aveau inaintasii nostrii, nimic mai mult. Putem sa avem orice combinatie sau trasaturi de la toti stramosii nostri, incepand de la culoarea ochilor, inaltime, culoarea parului, voce, dar…. doar atat. Deci, daca omul si maimuta au evoluat dintr-un inaintas comun, sangele lor ar fi trebuit sa evolueze in acelasi fel. Factorii sanguini sunt transmisi cu cea mai mare precizie si exactitate fata de orice alta caracteristica ereditara. Nimic nu se poate transmite mai precis de la un individ la altul, ca legatura de sange, care ramane neschimbata mii de ani. Deci, daca omul si maimuta Rhesus au avut un inaintas comun in trecutul antic, de unde au aparut toate aceste persoane care au RH negativ?

Aceste ineptii “stiintifice” cu care sistemul nu mai poate explica minciuna transformarii maimutei in om, au ajuns aproape de final. Sangele cu RH negativ care aprtine grupului 0, a fost catalogat de toata lumea stiintifica ca fiind sangele cel mai pur de pe pamant. El rezulta negativ la testul Rhesus, sau al legaturii gentice dintre om si maimuta. Acest sange poate fi donat tuturor oamenilor indiferent de tipul de sange pe care il au, dar cel care are grupa 0 RH- nu poate primi tranfuzii decat de la cineva care are sangele identic cu al lui.

Cercetarile stiintifice care au fost facute pentru a vedea cati oameni au acesta particulatitate, au stabilit ca numai 15% au RH-.  Acest lucru i-a determinat sa catalogheze acest sange ca fiind un sange rar, un sange cu un ADN particular. Fiind negativ la testul Rhesus, stiinta nu poate sa explice originea si aparitia lui pe pamant. In timp ce sangele cu Rh pozitiv ne arata legatura intre om si maimuta, cel cu RH negativ neaga aceasta posibilitate. In acest caz, oamenii cu RH+ sunt cu adevarat descendenti din maimuta, in timp ce oamenii cu RH-  pot fi rasa umana originala a pamantului.

Toate animalele acestei planete, se pot incrucisa cu animale de aceeasi specie, chear daca exista diferente de dimensiune, culoare sau forma a corpului intre ele. Genetica sangelui dintre parinte si copil este identica. Nu acelasi lucru se poate spune despre incrucisarea dintre un om cu RH+ si altul cu RH-. O astfel de incrucisare, da nastere unei boli stranii care apare la noii nascuti. Acesta a fost numita de specialistii elitei “Boala Hemolitica a noilor nascuti”. Aceasta este una dintre cele mai absurde anomalii care poate exista intre indivizii aceleiasi specii.

In cuvinte simple, aceasta boala, este explicata de lumea stiintifica ca fiind o “reactia alergica” care se manifesta atunci cand o mama cu RH negativ poarta in pantece un copil cu RH+. In acest caz, organismul mamei intra in alerta, nu recunoste intrusul, iar atunci sangele si sistemul imunitar incepe sa lupte impotriva acestei “boli”, a acestui “virus” care trebuie ucis.

Iata cateva dintre explicatiile pe care le primim de la medici in aceste cazuri : “BHN, cel mai frecvent, apare atunci cand o mama cu Rh negativ are un copil al carui tata are Rh pozitiv. Cand copilul are Rh pozitiv, la fel ca tatal sau, problemele pot aparea atunci cand celulele rosii din sangele copilului ajung la mama ce are Rh-ul negativ. De obicei, acest lucru se intampla la nastre atunci cand placenta se desprinde. Sistemul imunitar al mamei percepe celulele rosii Rh pozitiv ca fiind „straine”. La fel precum atunci cand o bacterie invadeaza corpul, sistemul imunitar reactioneaza prin dezvoltarea de anticorpi meniti sa lupte si sa distruga aceste celule straine. Sistemul imunitar al mamei pastreaza anticorpii in caz ca celulele straine vor aprea din nou, chiar si intr-o sarcina viitoare. Din acel moment mama este „sensibilizata Rh„. La o prima sarcina, senzibilizarea Rh nu este probabila. De obicei, devine o problema pentru o viitoare sarcina cu un fat Rh pozitiv. In timpul sarcinii, anticorpii mamei traverseaza placenta si lupta cu celulele Rh pozitive din corpul fatului. Din moment ce anticorpii distrug celulele rosii ale fatului, acesta se poate imbolnavi. Aceasta afectiune, din timpul nasterii, se numeste eritroblastoza fetala. La nou-nascuti, afectiunea se numeste boala hemolitica a nou-nascutului.”

Sursa: http://www.7p.ro/default.aspx?PageID=1593#ixzz55lOzPh52

Pare inverosimil, dar este purul adevar. Astazi, viitorele mame, sunt supuse la examene medicale care se fac in timpul sarcinii, pentru a vedea daca vreuna din ele are Rh-ul negativ. In conditia in care acesta este descoperit, femeii i se face o trasfuzie de sange pentru sanatatea fatului, asa cum de obicei vine prompta explicatia. Desigur, tranfuzia se face pentru sanatatea copilului care in acest caz nu va mai fi considerat de corpul propriei mame un virus, un parazit care trebuie ucis.

Toate par sa fie bune si frumoase daca nu iti pui prea multe intrebari, asa cum se intampla de obicei. Cand gandesti, iti este greu sa intelegi cum este posibil ca propriul corp sa ucida viata pe care o are in el? Cum este posibil ca doar omul sa fie predispus la o astfel de anomalie in timp ce nici unei specii existente pe Terra nu i se intampla aceste lucruri?  Aceste manifestari anormale dintre corpul mamei si fat, pot apare in mod natural, doar atunci cand intre indivizi exista doar o asemanare fizica, dar nu si genetica. Corpul mamei nu recunoaste fatul ca facand parte din aceeasi specie cu ea. Din acesta cauza, tot organismul incepe sa lupte ca sa elimine intrusul, virusul care nefiind recunoscut, devine dusmanul, inamicul sau absolut.

Multe carti antice vorbesc despre un proces de hibridizare, de incrucisare a omului cu fiinte care nu apartin pamantului, pentru ca numai atunci cand se incruciseaza doua specii aparent asemanatoare, dar cu diferente genetice total diferite se intampla acest lucru. De exemplu incrucisarea dintre un cal si o magarita genereaza catarul, care este un animal hibrid incapabil sa se reproduca in mod natural pentru ca speciile sunt similare dar genetic, sunt total diferite. Oamenii cu RH negativ sunt marturia vie ca rasele umane nu au nici stramosi comuni nici nu au fost creati de Natura. Asemanarile lor fizice cu alti oameni sunt mari, dar cele genetice au fost mereu ascunse sau corectate prin metode medicale despre care nu ti se spune mai nimic.

Nimeni, niciodata nu a incercat sa explice de unde provin aceste persoane cu RH negativ care sunt fiinte cu ample capacitati paranormale. Sunt senzitive, au senzatia ca nu apartin acestei lumi, au un simt al adevarului foarte inalt, sunt bune si saritoare, nu le intereseaza mai nimic din acesta societate, visele lor sunt adevaruri dintr-o alta lume. Deoarece sangele lor nu are caracteristici ale primatelor, comportamentul denota o constiinta care nu se limiteaza doar la instinctele primare, adica  teritoriu, mancare si reproducere. Acest lucru nu inseamna ca cei cu RH+ sunt doar bestii cu chip de om. Nici pe departe asa ceva, numai ca la nivel de structura fizica au nevoi si preocupari diferite.

Exista probe care sugereaza ca oamenii cu RH- au existat dintotdeauna pe pamant dar numai in anumite teritorii geografice unde traiau particulare triburi si grupuri sociale. Astfel 40% din populatia europeana are acesta particularitate, urmata de 3% africani si 1% asiatici. Zona de unde presupune stiinta ca isi au originea acesti oameni este zona Caucaz. In ceea ce ma priveste, teritoriul real este tot in zona Marii Negre, dar in nici un caz Caucazul.

sange-cauxaz.png

Lumea stiintifica nu poate sa spuna cine este stramosul comun al omului pentru ca nu exista. Asa zisul inel lipsa nu va fi gasit niciodata pentru ca el nu a existat niciodata. Pe acesta tema putem sa discutam extrem de mult, dar prefer sa va las sa ganditi.

Gabriela Dobrescu

 

2 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Misterul RH-ului negativ

 1. 2140/5000
  M-am născut dintr-o mamă cu RH negativă și mamă RH pozitivă. Sunt RH pozitiv și a trebuit să iau vaccinul. Un lucru pe care îl descopăr de către un medic care adoptă practici alternative și care este în afara sistemului este că tipul meu de sânge este pur vegetarian, deoarece am o tendință de a mânca numai legume și legume. Am auzit că regina Angliei este RH negativă, că majoritatea elitei au RH negativ, la fel ca unele din familia Bush. De asemenea, am văzut o investigație făcută de dr. Corrado Malanga că prin hipnoză i se comunică faptul că persoanele negative din RH sunt mai greu să ridice virusul HIV și apoi au început să caute aceste informații. Un lucru interesant este că dacă te uiți la istorie este faptul că mâncarea face diferența, am citit deja aici pe acest blog Gabriela Dobrescu despre asta. Aici, în America de Sud are o mișcare numită Înțelepciunea Hiperborea care, în opinia mea, ele sunt mai mult unul înșelat de către extratereștri, dar atunci ei au multe cunoștințe pe care le sunt deținătorii de cunoaștere a naziștilor. Unii nazist ascuns în America de Sud, așa că am putut să le văd din Înțelepciunea Hiperborean evita consumul de carne, deoarece ei știu legătura sufletului cu sânge.
  Ei vorbesc mult în partea biblică a lui Abel și Cain și înțeleg această parte a ofrandei ca o parabolă, Abel ar fi legat de sângele zeilor Enlil. Pe de altă parte, Cain ar fi legat de sângele zeiței Pyrena. În opinia mea, ele sunt înșelați de către străini, dar într-un mod în care sunt chiar pe partea de ofertele lui Abel și Cain să fie o parabolă de fapt, a găsit întotdeauna Dumnezeul biblic foarte ciudat prefera oferind lui Abel decât cea a lui Cain, dar ceva îmi spune că acest lucru este conectat la sânge. Dacă Biblia este o compilație de alte povești, atunci este foarte posibil ca această poveste să fie luată de la alte popoare și adaptată de evrei. Corpul uman nu este conceput să mănânce carne, nici măcar omul nu are pradă de vânătoare, omul nu are nici un instrument natural de vânător. Chiar și parul uman crește prea mult este un factor nefavorabil pentru supraviețuire. Acest RH negativ a venit de la străini.
  Enviar feedback
  Histórico
  Salvas
  Comunidade

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s