Gabriela Dobrescu-Bunkarul din Norvegia si Arca lui Noe, doua depozite globale de conservare a vietii dupa cataclisme

In Norvegia in arhipelagul Svalbard, din apropierea Cercului Polar, exista una dintre cele mai stranii constructii actuale pe care elita a realizat-o. Acesta stranietate nu se datoreaza numai locului inghetat in care a fost construita, ci mai ales din cauza scopului pentru care exista. Se numeste “Global Seed Vault”, adica “Depozitul global de seminte” si este locul unde sunt conservati toti campionii de plante terestre, necesari pentru supravietuirea oamenilor. Este un bunker extrem de particular, care se gaseste pe insula Spitsbergen. Aceasta insula este situata intre partea continentala a Norvegiei si Polul Nord, facand parte din arhipelagul Svalbard

insulele-harta insulele.harta 2

Structura este construita la 426 de metri profunzime, pozitionata la 130 de metri sub nivelul marii, intr-o zona acoperita de zapada vesnica, unde traiesc doar ursii polari, la 1300 km departare de Polul Nord.

sezione-bunker-norvegia

Gestionarea este facuta printr-un acord, de guvernul Norvegiei, “Global Crop Diversity Trust” si “Nordic Genetic Resource Center”. Acest bunker este o adevarata fortareata, un adevarat cavou subpamantean super tehnologizat, dotat cu sisteme de siguranta super sofosticate, capabil sa contina pana la 2,5 miliarde de seminte. A fost inaugurata cu mare pompa in 2008 si pentru a intra in acest cavou, trebuie sa treci prin 5 usi de inox de o grosime incredibila. Poate sa reziste la un razboi atomic de putere maxima sau la inundatii catastrofale.

Serios?? Pai cam de ce, de mai bine de un deceniu, elita, in vazut tuturor, a infiintat o arca moderna a lui Noe? Pentru care motiv sunt ei atat de ingrijorati de disparitia speciile terestre existente pe pamant?? Ce anume stiu ei despre vreun viitor cataclism? De ce se ocupa cu atata grija de selectionarea artificiala a tot ceea ce trebuie sa ramana pe pamant dupa napasta?

Sunt eu prapastioasa?? Nu frate, nu sunt, numai ca am invatat sa gandesc, sa citesc mereu printre randuri si sa pun la indoiala absolut tot ceea ce ne spun si ne invata. Am inceput sa fac aceste lucruri de mai bine de doua decenii deoarece am constatat ca totul este doar minciuna, dezinformare si control. Din acesta cauza, mi-am amintit  ca scopul pentru care Noe a fost invatat sa isi construiasca celebra Arca, a fost un cataclism care trebuia sa distruga viata de pe pamant. Deci, e normal sa ma gandesc ca scopul bunkarului norvegian este salvarea naturii dupa un cataclism cu care elita trebuie sa reseteze din nou umanitatea. Cand nu va mai ramane nimic din ce a fost, ei o vor lua din nou de la capat, creand si modificand alte specii deja existente, asa cum au facut mereu.

Profetia construirii acestui bunkar, ne-a fost aratata in indepartatul 1997, cand au creat “Cartile de joc ale illuminatilor”. In aceste carti, ei au ilustrat absolut tot ceea ce urma sa vina si, din nefericire, mai bine de jumatate din toate aceste “profetii” s-au indeplinit, sunt deja in curs de implinire sau vor urma sa se “implineasca”. Iata cartea in care elita ilustreaza acest bunker.

58

Ei au prevazut de mai bine de doua decenii existenta acestui oras ascuns, numai ca ceea ce este reprezentat in cartile de joc nu seamana cu bunkarul actual, deoarece acesta este situat intr-o zona fara gheturi vesnice. Au gresit?? Ma indoiesc, deoarece ei sunt foarte precisi cand iti arata ceea ce au decis pentru umanitate. Deci, daca orasul se afla intr-o zona calda, inseamna ca dupa cataclism, nordul planetei va avea o clima calda, fara zapada si ger. Este normal sa fie asa, pentru ca dupa fiecare resetare pe care au facut-o, natura s-a reintors la viata din nordul pamantului, adica din centrul sau, considerat Axis Mundi. Iata cum arata intrarea!

intrare cu oamneni intrare bunker

In interiorul acestui cavou sunt conservate in casete super sigilate toate semintele pamantului, iar anul trecut au marit rezerva cu 50 000 de noi specii, pe care le-au numit “de reintoarcere”. Stiti ce inseamna asta? Ca multe specii disparute de pe pamant au inceput sa revina miraculos in zilele noastre in bunkarul norvegian.

Semintele sunt stocate intr-o camera numita “Catedrala” la o temperatura de -18 grade Celsius si sunt aduse din toata lumea; Tajikistan, Armenia, Azerbaijan, Portugalia, Costa Rica, Zambia, Peru, Coreea….asa spun ei. Nu ne explica insa de unde au aparut cele “de reintoarcere”.

seminte 2   seminte 3

seminte 4  seminte 1seminte 5

Dar daca tot vorbim de structuri extraordinare, sa vedem si cum arata in interior aceasta Arca a lui Noe moderna.

interior 12 interior 8interior 10interior 9interior 7 interior 6interior 5  interior 4

interior 3 interior 2interior 1

Deci, in acest asezamant subteran sant conservate specii de plante care au fost selectionate artificial si care vor trebui sa garanteze supravietuirea omenirii in cazul unor evenimente catastrofice. Inaugurarea acestei “Arca lui Noe” moderna ma duce cu gandul la ceea ce ne spun legendele despre potopul antic. Atunci, ca si acum, toata lumea muncea si isi vedea de treaba numai Noe lucra in vazul tuturor la constructia unui submarin, menit sa conserve viata dupa dezastru. Asa este si acum. Toti se preocupa de lucruri marunte, iar elita se prepara pentru crearea altei vieti dupa dezastru pe care l-au programat. Ceea ce te uimeste cel mai mult este seninatatea cu care pregatesc totul, fara sa se sinchiseasca, in vazul tuturor. Din acesta cauza nu au cum sa trezeasca suspiciuni. Acesta este si motivul pentru care nimeni nu este curios sa  intrebe ceva, iar daca totusi se intampla ca cineva sa gandesca,  iti rad in fata si iti spun ca asa este normal sa se procedeze. 

Intrebarea care se pune, este aceasta: ”Daca totusi cineva s-a gandit ca in aceste vremuri ar fi nevoie de o arca a lui Noe moderna, atunci, din specia umana ce anume s-a selectat si cine vor fi cei care vor perpetua rasa aceasta in viitor?”Aaa,  acum am inteles. Specia umana nu va pieri, ci se va transforma din nou prin manipulari genetice in alte creaturi. Deci, stati linistiti! Ei ne vor anunta daca vom fi in pericol. Si pentru ca tot am vorbit de potop, ia sa va arat cam ce minunatie a construit el, Naita, impreuna cu dumne-zeul lui arhitect.

Ca sa poata salva de navala apelor ce trebuiau sa vina, aceasta familie a lui Noe, dumne-zeu descrie cu lux de amanunte detaliile tehnice pentru construirea unei ambarcatiuni extrem de particulare.  Geneza 6/14-16” Tu însă fă-ti o corabie de lemn de salcâm. În corabie să faci despărţituri şi smoleşte-o cu smoală pe dinăuntru şi pe din afară.  Corabia însă să o faci aşa: lungimea corăbiei să fie de trei sute de coţi, lăţimea ei de cincizeci de coţi, iar înălţimea de treizeci de coţi. Să faci corăbiei o fereastră la un cot de la acoperiş, iar uşa corăbiei să o faci într-o parte a ei. De asemenea să faci într-însa trei rânduri de cămări: jos, la mijloc şi sus.”

Cand citesti aceste randuri papagaliceste, fara sa gandesti, crezi ca este vorba despre vreo corabioara de rahat facuta de un primitiv. De altfel nimeni nu poate sa gandeasca altfel din moment ce toata lumea stie despre primitivismul omului antic, nicidecum despre stiinta sa neegalata astazi de nimeni.  Daca incep sa iti functioneze rotitele, ramai cu gura cascata la miracolul tehnologic pe care Noe trebuia sa il faca. Realitatea este ca arca lui este un adevarat pachebot sau submarin de dimensiuni impresionante. Cand o sa vedeti despre ce este vorba cu adevarat, o sa intelegeti ca in ziua de astazi, ea nu este deloc o nava mica.

Omul de astazi nu realizeaza marimea ambarcatiunii lui Noe pentru ca masurile acestea biblice nu se pot converti in sistemul metric actual daca nu ai habar cum se face, dar daca cauti, te luminezi. Exista doua tipuri de masura pentru cotul antic: cotul imparatesc care are 52 de centimentri si cotul obisnuit care are 45 de centimentri.

Avand in vedere ca este vorba despre o constructie extrem de importanta, am considerat ca s-a folosit cotul imparatesc, mai ales ca dumne-zeu era arhitectul proiectului. Nava lui Noe avea lungimea 156 m, latimea 26 m, inaltimea 15,6 m, trei etaje de cate 5 m inaltime fiecare, toate captusite pe dinauntru si pe dinafara cu “smoala”. Captusitul acesta nu era facut cu smoala, ci era un fel de izolatie de inalta tehnologie care nu permitea apei sa intre in interior. Aceasta nava era toata acoperita, asemeni unui submarin actual si avea o fereasta la doar o jumatate de metru departare de acoperis. Este interesant de subliniat ca tot acest mastodont nu avea decat o singura usa care il inchidea ermetic, asa cum au astazi submarinele.

Siguranta intregii incarcaturi depindea de aceasta singura usa care exista si care Geneza 7/16 “Şi a închis Domnul Dumnezeu corabia pe din afară.“ Deci ca sa fie sigur ca totul este in siguranta, este insusi dumne-zeu cel care inchide usa pe dinafara. Cand totul s-a terminat, Noe deschide usa din interior. Geneza 8/13 “Iar în anul şase sute unu al vieţii lui Noe, în ziua întâi a lunii întâi, secând apa de pe pământ, a ridicat Noe acoperişul corăbiei şi a privit, şi iată se zbicise faţa pământului.” Din descrierea acesta nu pot exista dubii despre perfecta sa seamanare cu un submarin deoarece se specifica ca Noe a ridicat „acoperisul” navei.

In imaginea de mai jos este submarinul nuclear K-141 Kursk Clasa Oscar II, apartinand Rusiei. Este un model vechi care cantareste 16 400 de tone si este  cu cativa metri mai mic decat arca lui Naita.

noe -submarin

Mi se parea mie foarte ciudat sa aiba el, Naita, doar o prapadita de corabioara care sa stea pe creasta valurilor gigantice care acopereu muntii, ca fulgul in apa din piua pasarilor. Toata aceasta grija care s-a avut in constructia navei nu poate sa lase dubii despre puterea devastanta a cataclismului care trebuia sa vina. In fotografia de mai jos puteti admira cel mai mare iaht al lumii: Dilbar.  Apartine unui excentric miliardar rus, iar marimea sa este identica cu arca lui Naita. Deci, cand va veti gandi de acum inainte la ce a construit el impreuna cu dumne-zeu, as vrea sa porniti cu imaginatia de la aceasta ambarcatiune.

moe dilbar

Spre disperarea popilor si a crestinopatilor, am avut tupeul sa ma informez care este cea mai mare nava maritima a lumii in ziua de astazi, si am aflat ca se numeste  Oasis of the Seas. Are o lungime de 362 m, latimea de 47 m, 16 punti si poate gazdui 5400 de pasageri in 2400 de camere. Daca aveti curiozitatea sa faceti calcule, veti constata ca submarinul lui Naita era cam la jumatea acestei nave odierne. Deci, ceea ce a construit dumne-zeu cu alesul sau nu era deloc o corabioara primitiva, ci un adevarat giuvaer tehnologic, asa cum numai “bunul” dumne-zeu, maestru al tehnologiei, stia sa faca.

noe-oasis

Cand am citit aceste cateva randuri care povestesc despre acest eveniment fara precedent pentru prima data, nu am putut sa nu ma intreb cum a fost posibil ca in acele vremuri, lumea chiora si oarba, la fel ca cea de astazi, sa nu vada ceea ce pregateste Noe si dumne-zeul sau? De ce oare nimeni nu a sesizat ca pe mai bine de 160-170 de metri de pamant se construia ceva de dimensiunile unui deal? Cum de nimeni nu a vazut oamenii care construiau acest mastodont si cum de constructorii insasi nu s-au intrebat de ce se foloseste o asa super tehnologie pentru a construi aceasta nava, cu care trebuia sa plece doar Noe?? Cum a fost posibil sa construiesti un oras plutitor in vazul tuturor fara ca nimeni sa nu isi puna intrebari? Raspunsurile ar putea fi doar doua. Ori locul unde a fost construita era un santier naval ori lumea era la fel de dobitoaca, oarba, muta si surda ca cea din ziua de astazi. Cu siguranta au fost multi constructori, ingineri si arhitecti care au muncit la construirea ei fiindca daca ar fi facut-o Naita singur, o construia in alti 500 de ani, lucru imposibil, fiindca el a trait doar 950, din care  350 dupa potop.

Acum, fiindca am inteles ce anume era aceasta “arca” o sa incep sa va evidentiez si ce anume trebuia sa contina ea, fiindca pentru incarcarea sa tot “bunul” dumne-zeu prevede si are grija la ce ar fi nevoie sa mai ramana dupa marele dezastru. De fiecare data, dupa ce a asasinat cu sange rece toate vietuitoarele pamantului, dumne-zeu face o minutioasa  selectie artificiala. Aceasta se referea mereu la ce specii dorea sa fie salvate si ce trebuia ca sa dispara pentru totdeauna. Vietuitoarele salvate   trebuiau sa fie cate doua perechi din fiecare specie, asa cum ne spune capitolul 6 al Genezei. In a doua versiune a povestii Biblice, numarul de perechi se schimba, ca de obicei. Aici trebuiau sa fie 7 perechi din cele curate si o pereche din cele necurate.

Dupa ce totul este incarcat asa cum a fost prevazut, dumne-zeu inchide cu mana lui poarta laboratorului genetic care trebuia sa conserve viata ce trebuia “creata” dupa potop. Dupa ce totul trece, Naita, deschide submarunul care a ramas cocotat pe varful muntelui Ararat si elibereaza fiintele care vor repopula pamantul. In cazul nostru, pamantul va fi din nou repopulat cu specii create de acelasi dumne-zeu genetician, care va transforma ceea ce va ramane in dobitoace care vor fi din ce in ce mai adormite, asa cum numai el viseaza sa aiba, pentru a controla si supune totul.

Gabriela Dobrescu

 

Un gând despre „Gabriela Dobrescu-Bunkarul din Norvegia si Arca lui Noe, doua depozite globale de conservare a vietii dupa cataclisme

  1. dacă ne uităm un pic prin documentarele de pe History, vedem că americanii în special, îşi construiesc de zor buncăre care să îi apere de un eventual cataclism. Evident, doar cei cu bani. Există se pare acum la ei producători specializaţi de buncăre. La fel se practică şi în Japonia, dar acolo moda a început cu celebrele „camere de salvare” în caz de cutremure majore. La noi, doar să îţi faci tu un beci mai ţeapăn şi să îl dotezi cu butelii de gaz, oxigen, măşti, provizii, truse de prim ajutor şi tot ce consideri tu că ar mai fi nevoie. Deşi, în cazul în care Pământul ar deveni radioactiv după un război nuclear, ar trebui să treacă generaţii până ce suprafaţa să se răcească şi să redevină locuibilă şi aerul respirabil, caz în care nici cel mai performant buncăr nu ar ajuta. Dar, ptr ciocniri de meteoriţi, inundaţii, buncărele sunt şi ele bune la ceva. Acum referitor la depozitul din Norvegia, am înţeles că se face o bancă de opere de artă prin Olanda sau Austria, care să cuprindă practic tot ceea ce a creat omenirea. Un fel de bază de date. Singurul lucru pe care deocamdată nu îl văd să se creeze e un depozit cu toate fiinţele vii sau măcar cu cele ce se doresc păstrate. Parcă nu îmi vine să cred că nu au găsit o posibilitate de stocare a ADN-ului. Referitor la ceea ce spuneai cu graba ptr a prezerva speciile, un indiciu că mai marii lumii se pregătesc totuşi ptr ceva e şi graba subită de a coloniza Marte sau de a crea chiar o colonie spaţială, aşa cum propunea un aero-inginer japonez, ca un conglomerat de habitacluri artificiale care să orbiteze unite, pe orbita lui Ceres, fiecare putând adăposti în condiţii de mediu controlat până la 57 000 persoane. După graba lui Musk, s-ar zice că se aşteaptă nişte evenimente distructive ptr omenire în maxim 30 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s