Gabriela Dobrescu-Astronautii din epoca de piatra

80% din populatia globului este ferm convinsa ca muribunda “civilizatie” actuala, a atins  varful cunoasterii, priceperii si tehnologiei care a existat vreodata pe aceasta planeta. Aceasta imagine eronata a realitatii este produsa de o alta invatatura falsa, cu care elita ne abate de la aflarea adevarului. De mici copii ni se spune ca omul antic a fost primitiv. Este normal sa crezi ca lumea actuala se indreapta spre o mareata evolutie deoarece stii doar prima parte a realitatii. Aceasta eroare exista deoarece marii “savanti” au uitat sa adauge ca in vremurile apuse a existat o catastrofa universala fara precedent care a distrus viata prin innec, iar dupa aceasta multe altele mai mici ca intensitate.

Datorita marelui diluviu universal, supravietuitorii, care nu erau deloc primitivi, au fost nevoiti sa o ia de la capat in reconstruirea civilizatiei lor, doar cu ceea ce furia apelor a lasat in urma.  Acesta este motivul pentru care  elita ii numeste primitivi, desi urmele civilizatiei lor sunt la tot pasul. Acestea sunt  probe fara egal, care atesta ca anticii erau detinatorii unor cunostinte extrem de vaste. Ramasitele civilizatiilor  lor distruse, dau clasa in ziua de astazi celor mai marete realizari ale epocii actuale. Nimeni dintre “savantii” elitei nu vrea sa explice cum au fost capabili acesti “salbatici” sa ridice monumente gigantice, sa construiasca orase mamut, sa incizeze si sa picteze pe bazalt si granit imagini care sfideaza timpul. Niciunul nu ia in considerare cunostintele lor avansate de medicina, botanica, geografie, cartografie, astronomie, spiritualitate, muzica, desen. Daca le-ar recunoste aceste merite ar lua sfarsit stiinta-gunoi pe care ne-o baga pe gat in scoli. Acesta este cauza pentru care nu pot admite ca omul antic nu a fost primitv. Pe de alta parte, daca ar face acest lucru, omul de astazi si-ar da seama in ce stare de degradare si mizerie traieste si ar realiza in sfarsit involutia care il va duce la disparitie.

Astazi va voi arata alte dovezi care atesta faptul ca omul nu a fost primitiv, ci, ca a devanit primitiv. Inca din antichitate omul cunostea aparate sofisticate cu care putea sa zboare. Incepand cu a doua jumatate a anilor 1900 multe persoane au inceput sa ipotizeze faptul ca anticele civilizatii, precum cea egipteana, sumera, precolumbiana au fost in contact direct cu diferite civilizatii extraterestre. Aceste teorii sau idei nu au fost niciodata acceptate la nivel stiintifico-academic, de aceea au fost catalogate ca facand parte din campul speculativ, asa cum fac intotdeauna cand probele le distrug minciunile. Din acesta cauza, mii de artefacte pretioase au devenit pentru ei obiecte misterioase pentru care au inventat o noua terminologie: arheologia misterioasa. Aparatele zburatoare antice descrise in scrierile indiene dar si multe artefacte care se refera la contactele extraterestrilor cu oamenii, au devenit populare in epoca noastra incepand cu anii 1970 o data cu scrierile lui  Erich von Däniken,  Peter Kolosimo, Zaharia Sitchin, Robert K. G. Temple, Edgar Cayce. In mod particular cu cateva best-seller ale lor, ca “Nu e terestru” si “Astronave in preistorie” ale lui Kolosimo, sau “Amintiri din viitor”  si “Extraterestrii se vor intoarce” ale  lui Däniken. Cu acestea a inceput era cautarii contactului omului antic cu extraterestrii.

In zilele nostre avem deja extrem de multi savanti, cercetatori independenti sau cautatori nonconventionali care au adancit mult cercetarile in acesta directie, ca: Mario Pincherle, Mauro Biglino, parintele Enrique López Guerrero, Claude Vorilhon, Lloyd Pye, Corrado Malanga, Biagio Russo, Alan F. Alford si multi altii.  Multi dintre ei au fost discreditati, derasi, amenintati, umiliti pentru ca au indraznit sa sfideze stiinta falsa a sistemului masonic.

Nici un fel de proba a existentei anticilor astronauti nu a fost sustinuta de comunitatea stiintifica. Toate descoperirile referitoare la acest subiect au fost catalogate de stiinta oficiala ca elemente mitologice, metafore poetice, alegorii sau obiecte care nu trebuie sa existe, numite generic OOPARTS. Ele sunt descrise ca “mistere”  pentru ca nu li se putea da o explicatie stiintifica fara a se face legatura cu extraterestrii.  Sa incercam sa vedem o parte dintre cele mai cunoscute si sa le privim cu ochii omului care nu se uita la ramasitele antice ale unei civilizatii primitive, ci la operele celor mai avansati cunoscatori ai aparatelor de zbor si ai extraterestrilor de care acestea erau legate.

Statuetele Dogu

As-Dogu1

as dogu 2

Aceste micute artefacte apartin perioadei de sfarsit Jomon (1000-400i.Hr), au fost gasite in Japonia si sunt expuse la Muzeul National din Tokyo. Absolut toate reprezinta cosmonauti imbracati cu costume speciale. La o analiza simpla se vad in mod evident detalii ale costumului de astronaut, viziera, casca cu ochelarii.

Avioanele  Jet din Columbia

as colombia

as avion

Pentru multa vreme lumea academica a spus ca aceste artifacte lucrate in aur masiv, reprezinta pasari stilizate sau diferite insecte tropicale, pana cand ERICH VON DÄNIKEN a demonstrat ca detaliile incrustate cu atata precizie apartin unor aparate de zbor nicidecum vreunei specii de pasari sau insecte. Unora li se vede pana si elicea din fata.

Naveta spatiala din Palenque

Artefactul de mai jos a fost gasit in Templul Inscriptiilor din Palenque care se afla intr-una dintre cele mai importante asezari Maya. Este o sculptura facuta pe capacul sarcofagului lui Pakal. Pentru cat ar pare de imposibil, aici este reprezentat un astronaut care conduce o mica naveta spatiala. Cei care au studiat in detaliu aceasta incredibila religva antica au reusit sa demonstreze acest lucru. A doua fotografie este o reconstructie care a respectat cele mai mici detalii ale sculpturii in care este reprezentat interiorul acestei micute navete spatiale impreuna cu pilotul care sta in pozitie de decolare pe verticala. Este asezat pe un scaun si tine in mana manetele de comanada ale navetei.

Stele din El Baul, Guatemala

as-guate

Aceasta sculptura a fost descoperita cu ocazia unor sapaturi arheologice intr-un sit din Guatemala si a fost realizata de catre mayasi. Partea cea mai interesanta se afla in zona capului care este acoperit cu o casca care pare a fi gura unui animal, numai ca tubul care pleca din casca si se termina intr-o specie de cutie aflata in spatele personajului nu lasa dubii ca este vorba despre un clasic tub de respiratie al oricarei casti spatiale.

Weland fierarul

as wel 1  as wel 2

In fotografia de mai jos puteti vedea un particular artefact de bronz care a fost datat ca apartinand secolelor VII-VIII. A fost gasit  in Uppåkra,  un mic satuc care face parte din comuna Staffanstorp, din Suedia meridionala, la 5 km de Lund. Acest obiect straniu reprezinta clar un om imbracat cu o specie de costum zburator. A fost denumit Weland deoarece face referire la costumul zburator cu pene pe care Weland fierarul si l-a faurit singur pentru a scapa din inchisoarea in care il aruncase regele  Niðungr. Desigur multi ar spune ca acestea sunt doar supozitii, numai ca in zilele noastre un asemenea costum exista, asa cum vedeti in fotografiile de mai jos.

as-sac 2

as sac1

Straniile flaute Maya

as-flaut 1

Aceste artefacte au fost catalogate de catre “savanti, ca fiind antice “instrumente musicale”. Ele au fost gasite in Vera Cruz, din Mexic, si au o lungime de 30 de cm. Daca totusi le cercetazi mai bine, constati ca este vorba de antice obiecte zburatoare care au la bord piloti, la fel cum sunt conduse astazi aceste vehicole de tip Hoverkraft sau Hoverbike. Conducatorii acestor aparate poarta pe cap casti de protectie,  pe maini poarta manusi cu care manevreaza manetele care pun in miscare aparatele de zbor. “Flautele” sunt expuse astazi in Muzeul Young din San Francisco. In ultima fotografie este un tip modern de hoverkraft in care pot incape doua persoane.

hoverkraft

Pasarea din Saqquara

as saquara

Acest artefact care a fost datat in jurul anilor 200 i.Hr., a fost gasit in mormantul Pa-di Imen in Saqqara, Egipt si este realizat din lemn. Egiptologii l-au catalogat ca fiind o pasare cu aripile intinse, desi nu are nici un fel de incrustari ale penelor, nici picioare, iar coada sa nu este orizontala, ca a pasarilor. In macheta alaturata se vede forma aerodinamica a aparatului de zbor preistoric.

Racheta din Toprakkale

as tr

Aceasta antica racheta a fost descoperita in Toprakkale, numele nou a anticii Tuspa din Turcia si a fost depozitata in Muzeul Arheologic Topkapi din Istanbul fara a fi expusa pentru public. Dupa lungi demersuri si mediatizari politico-stiintifice, Zaharia Sitchin reuseste sa obtina exponatul pentru a putea fi analizat, dar fara a fi scos din incinta muzeului. In urma examinarii, Sitchin a scris.”Este un obiect sculptat in forma de con, care pentru oamenii moderni se prezinta ca un vehicol spatial. Este alimentat de un grup de 4 motoare in partea posterioara, care inconjoara un motor de evacuare mai mare. Are loc pentru un singur pilot, care din pacate nu are cap. Este asezat cu piciarele indoite in sus, catre piept si este imbracat intr-un costum presurizat cu nervuri. Acesta este facut dintr-o singura bucata care imbraca tot corpul pana la gambe.”

Aici aveti un aparat de zbor modern care nu se deosebeste cu mult de obiectul antic gasit pe plaiurile Turciei.

as nav

Elicoptere si avioane in Egiptul antic

as eg 1

In Abydos, in interitorul templului faraonului Seti I, edificat in timpul celei de a 19-a dinastii a Egiptului antic, se afla incizate cateva hieroglife care nu lasa dubii ca anticii egipteni cunosteau aparatele de zbor, cum ar fi elicoptere, avioane, farfurii zburatoare dar si submarine. Observati cu atentie si ve-ti vedea cu claritate aceste vehicole “moderne” care apartineau antichitatii. In a doua fotografie este nisa pe care se afla incizate aceste aparate de zbor.

as eg 2

Astronautul din Kiev

as kiev1

as kiev 2

Aceasta statueta a fost gasita intr-un mormant din regiunea siberiana Altai, langa China, dar a fost dusa apoi la Kiev. A fost botezata cu acest nume de Peter Kolosimo si a fost datata ca aprtinand anilor 700 i. Hr. Este realizata din aur masiv si se preconizeaza ca ar fi apartinut scitilor. Reprezinta un om imbracat cu un costum aderent, avand pe cap o casca de astronaut sau de scafandru. O particularitate interesanta este faptul ca acest astronaut are la maini 6 degete.

Astronautii din Valcamonica

as val2

as val1

In Italia in regiunea Valcamonica se gaseste un site care are 10 000 de ani vechime, devenind patrimoniu UNESCO. El contine mai mult de 200 000 de petroglife in care sunt refigurate animale, oameni, obiceiuri, obiecte stranii dar si acesti astronauti imbracati in costume speciale de zbor si cu casti pe cap care emit raze sau semnale. Ei tin in maini obiecte necunoscute .

Astronautul din Los Tayos

as los

Grota din Los Tayos din Ecuador, este cunoscuta in toata lumea datorita extraordinarelor artefacte pe care indigenii le purtau in semn de recunostinta parintelui Crespi care a facut cu acestea un muzeu pe care toti cercetatorii neconventionali ai vremii au fost sa il vada macar o data in viata. Dupa moartea lui Crespi, totul a trecut in posesia Vaticanului, iar amintirea muzeului a mai ramas doar imortalizata in fotografiile pe care cei interesati de aceste comori le-au facut in acea epoca impreuna cu parintele Crespi. Marea majoritate erau lucrate in aur masiv, iar multe dintre ele erau mult mai vechi de 14 000 de ani. Printre acestea se numara si acesti cosmonauti care sunt imbracati cu costume aderente, sunt incinsi cu obiecte tehnologice si poarta pe cap casti spatiale.

Picturile rupestre din Canyonul Sego

as- seg

Pe un lung perete stancos care se afla in Utah, USA, exista o adevarata galerie de pictura antica care este compusa din circa 80 de petroglife. Toate sunt incizate in marime naturala si reprezinta fiinte stranii fara brate si picioare, cu ochii mari rotunzi care au pe cap antene imense. Vechimea lor este mai mare de 7000 de ani si multi cercetatori au concluzionat ca este vorba de extraterestrii.

Desenele din Tassili N’Ajjer

as tas1  as tas 2

Grota Tassili N’Ajjer se afla intr-un masiv muntos situat in desertul Sahara in partea de sud-est a Algeriei. Pe acest perete stancos se gasesc picturi rupestre vechi de 10 000 de ani, fiind identificate 15 000 de astfel de desene care reprezinta elefanti, girafe, crocodili, oameni care vaneaza sau danseaza si multe alte interesante lucruri. Printre ele se afla reprezentari ale unor fiinte care poarta pe cap casti spatiale care in cele mai multe dintre reprezentari au antene de diferite marimi sau forme. Ei tin in maini diferite arme tehnologice. Sunt de marimi gigantice si nimeni dintre “savanti” nu poate sa explice cine ar fi putut sa faca aceste desene enorme pe stanca, ce fel de vopsea au folosit de nici dupa 10000 de ani, acesta nu a putut sa fie stersa de natura sau cine erau aceste stranii personaje.

Wandjina, fiintele care au creat omul

as kim2

In Australia, in regiunea Kimbery intr-o grota pe care bastinasii arborigeni o considera sacra, se gasesc o multime de imagini care reprezinta niste fiinte non umane fara gura, cu ochii mari de culoare neagra fara iris si cu nasul subtil. In jurul capului au toti un fel de aureola care indica un tip de casca spatiala. Triburile spun ca acestia sunt Wandjina, cei care au creat omul. Ei sunt “spiritele norilor” sau “ fiintele cerurilor” care au venit aici din Calea Lactee.

Liniile din Nazca

Pentru “lumea stiintifica”, liniile din Nazca sunt unele dintre cele mai stranii realizari ale poporelor antice. Situate in cel mai arid podis al planetei pe o suprafata de 80 de km, liniile sunt trasate intre orasul Nazca si Palpa in regiunea meridionala a statului Peru. Sunt in numar de 13000  si reprezinta desene de animale sau figuri cu infatisari umanoide, asa cum este geogliful de mai jos, intitulat “Astronautul”. Acesta nu a capatat acesta denumire pentru ca ar fi un astronaut antic, ci pentru ca acest extraterestru gri, ori isi saluta fratii veniti din spatiu, ori este un indiciu pentru cei care veneau din spatiu pentru a se alinia  perfect cu pistele de aterizare din imediata apropiere.

as naz1

 Cea mai mareata opera a popoarelor antice din acesta regiune este insa nivelarea totala a varfului muntilor pe care a fost realizata o imensa platforma artificiala identica cu orice pista de aterizare-decolare din zilele nosatre. Multi s-au intrebat ce fel de extraordinara tehnologie au avut aceste popoare, deoarece in urma acestei gigantice escavari a varfurilor muntoase nu a ramas nimic din meterialul care au fost dizlocat de pe piscuri, pentru a realiza acesta pista.

as naz 3

as naz 4

as naz 2

Gigantul din Atacama

as at

Inalt de 119 m, acest geoglif antropomorf trasat in desertul din Atacama, Cile, reprezinta o fiinta stranie care are corpul in forma de patrat cu picioarele departate unul de altul si bratele deschise si inaltate. Fata stilizata are ochii si gura rotunde, asemanatoare cu o masca din care pleaca 4 linii paralele. Acelasi desen este reprezentat si pe Poarta Soarelui din Tiahuanaco in cinstea lui Viracocha, zeul venit din ceruri. Dupa cum vedeti, si de aceasta data marimea lui este impresionanta, iar acest lucru este dovada certa ca o astfel de lucrare nu putea fi realizata daca din aer cineva nu coordona lucrarile. De fapt, nici nu poate fi vazut de la sol, ci doar daca stai in aer, astfel incat si acesta ar putea fi un alt desen cu care anticii semnalizau pistele de aterizare pentru aeronave.

OZN-ul din biserica

as sig 1

Exista foarte multe tablouri sau desene antice in care sunt reprezentate diferite farfurii zburatoare sau rachete, dar cea care este cunoscuta in toata lumea se afla intr-o biserica  protestanta din Sighisoara-Romania. In centrul tabloului se afla o constructie care are pe acoperis montate doua specii de antene deasupra carora zboara o farfurie zburatoare de forma discoidala. Vehicolul zburator lasa in urma sa un nor gros de fum printre care de abia se vad alte vehicole zburatoare de marime mica. Se pare ca a fost realizata in 1534, iar acest obiect zburator se afla incizat si pe o moneda din 1656, asa cum se vede in a doua fotografie. Dupa cum vedeti, OZN-urile si povestile cu extraterestrii nu sunt o inventie a timpurilor moderne, ci o ereditate care vine din timpuri imemorabile catre noi.

Monede cu acelasi aparat zburator

as.monet 1  as monet 2

Monedele de mai jos au fost descoperite in timpul restructurarii unei case din jurul localitatii Berenice in sudul Egiptului.

as mon 1

as mon 3

Artefactele Maya

as maya 3

as maya 1

Cele mai celebre si mai frumos realizate artefacte cu farfurii zburatoare si extraterrestrii apar in obiectele pe care ni le-au lasat mostenire civilizatiile maya. Aceste minuni antice depasesc ca numar, cateva sute. Au fost facute cunoscute lumii de catre celebrul  Klaus Dona  in nenumarate conferinte si interviuri. Popularitatea lor a facut ca lumea sa fie interesata din ce in ce mai mult de aceste marturii antice in care sunt reprezentati zeii care veneu pe pamant in aparate zburatoare.

Cosmonautul din Guatemala

as guaa

Aceasta statuina care nu mai este intreaga a fost gasita pe costa de sud a Guatemalei, a fost datata ca partinand anilor 200-600 d.Hr. si reprezinta un om imbracat intr-un costum spatial.

Astronautul Maya

as maya sculptura

Lumea stiintifica a catalogat acesta statueta ca apartinand unui luptator care poarta pe cap o masca care reprezinta un jaguar. A fost datata ca apartinand anilor 250i.Hr.-900 d.Hr. Masca are o multime de detalii tehnice care nu lasa dubii ca este vorba despre casca unui cosmonaut.

Scaunul pilotului

as scaun

Acest artefact este expus in Muzeul aurului din Bogota si a fost datat ca aprtinand secolelor 1 i.Hr-700d.Hr. Este realizata integral din aur si precum vedeti, are o multime de detalii tehnice ale scunului pilotului, la fel ca orice scaun modern.

Astronautul din piatra

as china

Acest desen in piatra a fost descoperit in China si nu se stie cand a fost realizat. Este usor de vazut ca este vorba despre un om imbracat intr-un costum special de astronaut, cu casca prevazuta cu antene.

Alte statuete care reprezinta oameni care veneau din spatiu.

as astro

as astro 1

Cu toate ca nu apartine temei noastre, statueta de mai jos a fost realizata in secolele 5-4 i.Hr. Reprezinta un vehicol care de abia a fost “inventat” si in epoca noastra. Aceasta va dovedeste cat de primitivi suntem astazi fata de cei de odinioara.

as aparat

Gabriela Dobrescu

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s