Gabriela Dobrescu-Georgia Guidestones si reducerea populatiei

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca santem condusi pe plan mondial si national de catre reprezentantii celor 300 de familii cu „sange albastru”ale planetei,  in fruntea carora se afla  grupul Bildenberg. Au impanzit planeta cu simbolurile lor oculte si cu semnele pe care si le fac intre ei ca sa se recunoasca, iar noi nu intelegem nimic. Ne pun in fata decizii si legi cu care vor guverna viata noastra in viitor, ca pe niste profetii ale unor oameni ca noi, ca sa nu intelegem cum ne pacalesc.  Tragedia este ca sant putini cei care stiu aceste lucruri, mai putini cei care le cred si mult mai putini cei care vor sa stie despre ele. 

V-am vorbit despre cartile de joc ale illuminatilor, despre misterele aeroportului din Denver, despre Astana, capitala masoneriei si a noii religii. Acum vreau sa va spun cateva cuvinte despre un alt inexplicabil monument care face previziuni foarte sumbre despre ceea ce se va intampla in viitorul apropiat. Dupa ce veti citi aceste randuri sper din tot sufletul sa nu mai fie nimeni care sa spuna ca exista profeti sau vizionari. Sper sa va treziti si sa intelegeti ca absolut toate aceste prevestiri nu sunt altceva decat o programare antica pe care illuminatii au facut-o pentru viitorul acestei planete si a actualei umanitati.  Ne tin ocupati cu mizerii transmise de TV, cu dogme invatate in scoli drept adevaruri de nestramutat, cu religii care au indobitocit si ingenunchiat omul,  pentru a nu vedea gratiile custii in care suntem sclavi.

Unul dintre aceste locuri in care ne spune pe fata ceea ce va urma, este monumentul Guidestones, din Georgia. USA. Pe aceste roci sunt scrise niste lucruri bizare care prevestesc  un viitor straniu, numit de elita Noua Epoca a Ratiunii,  un termen demagog avand in vedere ceea ce se spune acolo.

Georgia Guidestones este un anasamblu de patru lespezi aranjate in forma de cerc pentru fi inconjurate de soare pe tot parcursul anului pentru a desemna pozitiile acestuia in ciclul solar. Se stie deja despre iubirea absoluta pe care o are elita si guvernul sau umbra pentru  soarele pe care il preamaresc in orice ritual. Piatra din centru este prevazuta cu un for si este asezata in asa fel incat sa sa poate vedea in permanenta prin el,  Steaua Nordului. O alta  deschizatura din aceste pietre se aliniaza cu soarele atunci cand sunt echinochitiile si solstitiile. 

The Georgia Guidestones

Georgia 1

Ansamblul este inalt de aproape 6 m si este alcatuit din 6 placi de granit, cantarind in total aproximativ 109 tone. Autorii care au scris pe ele o serie de reguli noi,  au cerut sa ramana anonimi, iar pana in prezent, anonimatul lor a fost pastrat. In ceea ce ma priveste acesti autori se numesc elita masonica si guvernul umbra care conduc destinele umanitatii.

Monumentul  din Georgia este menit sa sfideze  timpului, pentru a comunica celor ce vor veni  cunostinte pe mai multe nivele: filozofie, astronomie, politica, istorie, etc. Pe patru, dintre cele sase  blocuri de piatra, sunt scrise  zece reguli noi de care trebuie sa se tina seama in viitor,  in opt limbi: engleza, spaniola, swahili, hindusa, ebraica, araba, chineza si rusa. In partea de sus este inscriptionat un mesaj  scurt in patru limbi antice: babiloniana, greaca clasica, sanscrita, si  hieroglifele egiptene.

georgia5

De ce oare a fost nevoie sa se scrie un text in 4 limbi care nu se mai vorbesc din trecuturi imemorabile in mod curent in nici o cultura a acestui pamant? Pentru cine vor fi folositoare aceste texte pe care doar masonii, fracmasonii, rosa cruciani, iezuitii sau alte ordine secrete de ale lor le mai folosesc si astazi in ritualurile lor sataniste?

La baza straniului ansamblului  de pietre, se afla un tabel explicativ  in care sant trecute  detalii ale structurii. Interesant este faptul ca se mentioneaza si despre o capsula a timpului care ar fi ingropata sub ea. Ce ar trebui sa intelegem noi prin termenul de “capsula a timpului” nimeni nu ne poate lamuri. Pe ea nu este specificata nici o data pentru deschiderea ei.

In ceea ce ma priveste, consider ca cele 10 noi porunci cu care va trebui sa inceapa noua omenire, sunt doar o alta reluare sau prelungire a lumii mirerabile care se sfarseste. Va amintiti cred, ca si noua ne-au pus in fata cele 10 porunci ale stafiei cu care comunica Moise. Nu ucide, dar poti ucide pe cel care nu ii place stafiei, nu comite adulter, dar Avram s-a insurat cu sora-sa dupa tata, Isac cu verisoara primara, Lot cu fetele lui si asa mai departe. Tot asa si poruncile acestea noi, tot de rahat sunt, ca si surorile lor anterioare.

georgia 2

Iata si textul celor 10 porunci:

1.Mentine umanitatea sub 500 000 000, intr-un echilibru perpetuu cu natura.

2.Ghidati reproductia cu intelepciune – imbunatatind conformitatea cu diversitatea

3.Uniti umanitatea printr-o limba noua.

4.Conduceti pasiunea, credinta, traditia si toate lucrurile cu judecata temperata.

5.Protejati oamenii si natiunile cu legi cinstite si tribunale corecte.

6.Lasati toate natiunile sa guverneze, rezolvandu-si disputele externe intr-un tribunal mondial.

7.Evitati legile marunte si oficialii nefolositori

8.Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale

9.Pretuiti adevarul, frumusetea, dragostea, cautand armonia cu infinitul

10.Nu fiti un cancer pe pamant. Lasati loc naturii. Lasati loc naturii.

Georgia3

La prima vedere ar pare doar niste legi bizare, dar atunci cand incepi sa gandesti si sa iti pui intrebari, totul apare in toata hidosenia sa. Primul semn de intrebare apare cand te intrebi unde au disparut cele 7 miliarde si jumatate de oameni?  Al doilea, apare atunci cand ti se spune ca trebuie sa mai ramana  doar 500 000 000? Al treilea cand nu intelegi  ce anume face elita cu cei care sunt in afara acestui numar? Cum ii omoara? Al patrulea apare deoarece nu intelegi cum face elita sa intoarca omenirea la conditia sa de inceput, atunci cand toti oamenii vorbeau o singura limba?

Al cincelea deoarece nu poti sa crezi ca va trebui sa existe doar un tribunal mondial. Acest lucru inseamna ca, din nou, granitele si tarile vor fi inexistente, deoarece tot pamantul va fi doar un singur imperiu.  Acest tribunal mondial va face o judecata diferita in functie de cei  care apar in fata lor, iar drepturile vor fi in raport direct proportinal cu indatoririle. Pare ca te imbie sa te duci de unul singur catre noua lor ordine de rahat, ca si cand ai fi tu cel care o doresti ca o rezolvare a tot ceea ce au distrus, falsificat, schimbat si ascuns de mii de ani.

Iata cu cata nerusinare ne anunta ca va trebui sa murim fortat ca sa se mentina doar un numar optim de persoane in viata.  Un numar mic de oameni va fi mai usor de controlat, manipulat si sclavizat. Ne intoarcem la cunoscutul  lait motiv din gura prostilor care spun ca pamantul nu ne mai tine. Pai cum sa nu poata pamantul sa tina aceste miliardre de furnici? Ce va credeti, gigantii care erau la inceputul timpului?? Si daca am fi fost giganti, am fi avut loc. Priviti cat pamant gol, nelocuit este pe aceasta planeta.!! Ne inghesuie in orase suprapopulate ca sa creeaze acesta iluzie de “nu mai avem loc”, ca sa ne controleze.  Totul este programat, nu uitati.

georgia4

Pentru ei 12 din 13 persoane nu ar trebui sa existe, sant ca o plaga, un inconvenient imens. De vina nu este criza, lipsa de hrana sau alte mizerii inventate ca sa te faca sa crezi ca tu esti vinovat de tot. Nu. !!  Toata mizeria in care se zbate omenirea este programata tocmai ca sa para ca ar avea un sens sa mori, desi planeta este capabila sa dea de mancare la alte sute de miliarde de persoane in plus fata de cate suntem astazi. O spun fara nici o perdea: “Nu fi un cancer pe pamant” ca si cand faptul ca existam, ca traim provoaca un cancer pe planeta. Nu. Cancerul sunt ei, elita si guvernul umbra, nu oamenii. Ei distrug de zeci de mii de ani natura, pamantul, oamenii, vietuitoarele si bogatiile pamantului.

Iata ce spuneau cativa din clasa conducatoare despre aceste lucruri:

In 1988, Printul Philip al Marii Britanii spunea ca daca ar fi sa se reincarneze si-ar dori sa fie un „virus mortal” care sa reduca populatia lumii. Bill Gates a declarat:  „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni…cu tendinta de crestere la 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba buna cu vaccinurile noi “de intretinere a sanatatii si a reproducerii”, am putea reduce populatia lumii, probabil, cu 10 sau 15 la suta.”

Filantropii care au participat la un summit convocat la initiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat sa isi uneasca fortele pentru a depasi obstacolele politice si religioase care duc la schimbare.

In a 2 regula se spune:  “Ghidati reproductia cu intelepciune – imbunatatind diversitatea si conformitatea”. Interesant!!! Cu alte cuvinte se solicita  controlul asupra nasterilor pentru a nu se mai ajunge la o explozie demografica care ar fi greu de controlat. Din aceasta cauza ar fi bine sa se faca o reproductie selectiva in care sa se faca sterilizarea celor care nu sant capabili sa dea rase sanatoase. Acesta este eugenia.

 “Unii chiar cred ca facem parte dintr-o conspiratie secreta care lucreaza impotriva intereselor Americii, caracterizandu-ma pe mine si familia mea ca fiind „internationalisti” care conspira cu altii din lume la crearea unei structuri politice si economice unice globale – o noua lume, daca vreti. Daca aceasta este acuzatia, pledez vinovat, si sunt mandru de asta”. David Rockefeller, „Memoirs of David Rockefeller” p.405

georgia 6 steaua

O alta regula interesanta este numarul 7  in care se cere evitarea legilor marunte si a oficialilor nefolositori. Ha, ha. Pai aici iar santem in groapa de gunoi de mult. Deja este in folosinta aceasta lege, pentru ca Tratatul de la Lisabona a actualizat legea martiala care prevede interventia trupelor  lor represive (EUROGENDFOR) SAU POLITIA EUROPEANA de ficare data cand exista orice forma de protest sau nemultumire. La acest organism represiv mondial este afiliata jandarmeria oricarui stat UE. Ei au dreptul de a te omori fara sa dea socoteala nimanui pentru ca orice asasinat produs de ei se va considera un gest de aparare la integritatea statului mondial. Din acesta cauza se comporta tiranic, asa cum se vede din ce in ce mai bine. Tot in acest tratat de rahat, fiecare tara va trebui sa renunte la integritatea sa teritoriala, la traditii, limba,cultura….

georgia 7

Cu alte cuvinte nu au nevoie de nimeni pentru ca sant doar ei, cativa, cei care ne vor tine in jug ca pe vite.  Despre acest monument masonic sant scrise zeci de pagini, iar daca vreti sa aprofundati mai bine aceste lucruri o puteti face cu usurinta cautand pe internet. Eu am dorit doar sa va amintesc ca mai exista si aceasta martuie despre ceea ce ne-au pregatit  illuminatii chiar sub ochii nostri. O buna reachizitionare a constiintei si cunosterii.

gabriela dobrescu

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s