Gabriela Dobrescu-De ce trebuie sa stiti adevarul

Am ajuns in punctul in care sa spui adevarul inseamna sa fii discreditat, umilit, marginalizat, asasinat, considerat nebun sau complotist, pentru ca adevarul este foarte periculos pentru elita. Adevarul nu poate fi crezut de multime, pentru ca intrece orice fantezie pe care cineva si-o poate imagina. Adevarul spus gratis nu este niciodata crezut pentru ca el darama orice iluzie in care omul de azi crede.

In societatea mincinoasa si iluzorie in care traim, e dificil sa ai o viata linistita, simpla, sanatoasa si un prieten adevarat. In aceasta societate democratica, in care democratic inseamna sa faci doar ceea ce ti se spune, nimic nu conteaza in afara banilor. Din aceasta cauza este dificil sa gasesti un singur lucru: ADEVARUL. Ca sa gasesti adevarul trebuie sa te bati cu totul si cu toti. Batalia pentru adevar  e o lunga si dureroasa cale pe care putini pot sa o strabata pentru va via crucis catre adevar a devenit mai imposibila ca niciodata. A parte sistemul care iti spune numai minciuni care te tin departe si de propriile ganduri, o alta categorie care lupta impotriva ta sant  cretinii, dobitocii, nestiutorii, aruncatorii de vorbe in vant, prostii si dezinformatorii.

In aceasta categorie de persoane intra in primul rand cei alimentati cu “adevarurile stiintifice” si cu probele de necontestat ale elitei, pe care toti le invata de mici copii. Datorita convingerilor acestea ei devin aparatorii minciunii. Ei cred  ca orbii, in orice teorie si explicatie pe care sistemul o sustine cu probe fabricate si cu minciuna. Nu au nici cea mai mica curiositate de a controla sau de a se informa asupra altor explicatii care contravin invatamintelor lor. Ignorantul este acea persoana care crede inca in cei care sant autorizati sa ne spuna ce este bun sau rau, ce este adevarat sau nu si ceeea ce trebuie sa facem sau sa gandim.

Sa stai in fotoliu si sa privesti la televizor, unde iti sant vandute numai iluzii, nu inseamna ca esti informat sau ca stii totul. “Adevarul” presei si al mass-mediei nu este real, dar place mult maselor. Se crede in iaurtul plin de microbi care te face sanatos, in pasta de dinti plina de fluor, in sarea iodata, in “atentatul” din 11 septembrie, prin care guvernul si-a asasinat  proprii cetateni, in calatoria pe luna care nu a fost facuta niciodata, in pamantul minge pe care sta apa neinvinsa de nimeni, in neexistenza extraterestrilor care sant aici dintotdeauna, in nestiinta oamenilor antici, care erau cei mai mari arhitecti ai tututror timpurilor, in minciunile dogmelor religioase, in medicina care te vindeca, in guvernul care te iubeste, in sistemul care te ajuta, in libertatea de a alege ce vrei, in justitia care iti gaseste dreptatea si lista este nesfarsita. Toate aceste minciuni sant crezute atunci cand sant spune la televizor. De ce?? Deoarece, ca sa spui toate aceste minciuni primesti bani. Te lasi vandut pentru cativa arginti, cu care distrugi omenirea intreaga.  In ziua de azi se crede doar in lucrurile care au valoare, in ceea ce ai, pentru ca doar in acest fel BANII, dumnezeul acestei lumi, poat fi venerati.

Toti cei  cu care elita manipuleaza masele sunt platiti cu bani grei pentru a spune ceea ce sistemul ii obliga sa spuna in schimbul lor. TOTI stiu ca nu spun adevarul, dar nu au mustrari de constiinta pentru ca nu pot refuza banii pe care ii primesc. Minciuna se spune cu reclame, slogane, dogme, desene subliminale, iar oamenii cred ca reclama este mama comertului. Gresit! Reclama este modul in care ti se fura banii din buzunar, modul in care te amagesc sa le cumperi produsele scumpe si daunatoare. Telviziunea nu iti spune adevarul, pentru ca televiziunea cauta doar senzationalul cu care sa te fac sa nu mai gandesti liber. Guvernul nu iti spune adevarul pentru ca atunci tu nu mai crezi in el, biserica nu iti spune adevarul pentru ca atunci tu nu vei mai sta ca sclavul in patru labe, multinationalele nu iti spun adevarul pentru ca atunci tu nu ai mai cumapara produsele lor otravite. Nimeni nu iti spune adevarul pentru ca daca ti l-ar spune nu ar mai castiga nimic de la tine. In ziua de azi tot are o greutate si un cost. Nimic nu e gratis, a parte adevarul.

ADEVARUL a fost  gratis dintotdeauna si a stat sub nasul tuturor de mii de ani. Dar cine crede astazi in ceva care nu costa nimic si nu iti este spus de cineva autorizat sa o faca? Aproape nimeni. De ce ar trebui sa crezi in cel care spune lucruri diferite fata de dogmele impuse? De ca sa crezi in el daca nu e autorizat, pregatit sa spuna anumite lucruri? De ce sa il asculti si mai presus de orice de ce sa il crezi? Stiti de ce? Pentru ca nimeni nu gandeste ceea ce aude.

Adevarul nu se  gaseste la bogatul plin de bani, ci la inteleptul care nu are nimic de pierdut pentru a-l scoate la lumina si are curajul sa lupte pentru cauza lui. El nu are nevoie de bani, de like-uri, de publicitate, pentru ca el vrea doar sa te informeze si despre cealalta fata a lucrurilor pe care sistemul ti-a tainuit-o.

Adevarul este cel mai rar si mai pretios lucrul din acesta lume pentru ca atunci cand se asculta vocea adevarului se termina cu ignoranta, cu minciuna, se sfarseste iluzia care te face sa te crezi liber, se termina sclavia fara lanturi pe care nu o vezi si duce la sfarsitul patronilor acestei lumi, care fac orice ca tu sa nu ajungi sa il cunosti. Ei fac orice ca sa traiesti in prostie, ignoranta si iluzia fericirii. Te fac sa ai dubii in ceea ce vezi si sa nu crezi in nimic din ceea ce demonstreaza fara nici o greutate adevarul.

Ne-au invatat ca pentru a fi siguri de veridicitatea vreunui lucru trebuie sa avem probe cu care sa il sustinem. Astfel, daca tu ai un singur contra-argument impotriva teoriilor lor halucinante declarate adevar absolut, acesta nu reprezinta nimic. Daca insa gasesti doua probe, acestea nu pot fi decat o ipoteza, dar daca gasesti totusi trei, acestea ar trebui sa fie o certitudine, dar nu nu va fi niciodata, atunci cand se exprima punctul tau de vedere. Ei iti pun in fata 2-3 calcule imposibile cu care iti demonstreaza ca adevarul este o minciuna, doarece doar minciuna are nevoie de probe si calcule. Adevarul se vede, se simte, se recunoaste.

Sant apoi persoane care cunosc foarte bine adevarul si stiu ca ceea ce spui tu e adevarat numai ca sant ei cei care au ultimul cuvant de spus, iar cuvantul lor sprijina minciuna sistemului. Aceste vipere vandute, pentru caitava bani in plus, distrug viata, destinul, crezul, curajul, celor care nu sant de acord cu minciuna din aceasta lume. Cu alte cuvinte, adevarul nu este niciodata cel care se demonstreaza a fi real, ci acela care ne este spus de persoane aurorizate sa o faca.

Se vorbeste mult de teoriile complotului care circula printre oameni. Fiecare spune ce il taie capul fara sa aiba o minima idee despre ceea ce ar putea sa fie sau sa nu fie adevarat. In ziua de astazi este atata informatie reala sau mincinoasa incat nu stii ce sa crezi, pentru ca doar asa reusesc sa creeze confuzie. Omul are degeaba multa informatie daca nu stie sa faca legatura intre acestea. Ei prezinta o stire de aici, alta din alta parte ca si cand ar fi lucruri diferite, dar de cele mai multe ori toate sau mai multe sunt legate intre ele. Atunci cand reusesti sa faci aceasta legatura iti apare in fata cu adevarat, adevarul crud si gol.

Un alt mod genial pentru a crea confuzie si a nu ajunge la adevar este prezentarea unor lucruri noi de care mai nimeni nu stia, de persoane care par la inceput oameni din popor. In mod straniu, desi vorbesc despre lucruri care sunt in opozitie cu ceea ce elita invata omenirea, acestia nu patesc nimic. Mai mult decat atat, in scurt timp ajung la fie subiectul numarul unu la televiziune si in presa. Toti se minuneaza si le promoveaza ideile revolutionare, iar oamenii ii aplauda, ii cred si ii urmeaza. Multimea insa, nu stie ca  ideile, explicatiile si probele lor, sunt in realitate doar jumatati de adevar. Alta categorie care imprastie jumatati de adevar sunt cei care provin din locuri unde au avut pozitii importante. Ca prin minune, ei lasa fotoliile calde si pozitia inalta pentru ca si-au dat sema ca institutiile pentru care au lucrat nu spun adevarul. Ceea ce ar trebui sa va faca sa ganditi mai in profunzime, e ca aceste persoane nu fac nimic gratis si sant tolerati de sistem. Tot ceea ce spun se face in conferinte, emisiuni televizate, radiofonice sau cu interviuri in presa, de unde ei iau bani frumosi.

La polul contrar, sant persoanele care descopera adevaruri cutremuratoare doar pentru ca au crezut din tot sufletul in ideile lor. Ei au incercat sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care nasteau in ei una dupa alta, dar raspunsurile stiintifice nu reflectau ceea ce stiau sau simteu. Pentru aceste motive, ei sunt mereu umiliti, discreditati, ucisi sau facuti sa dispara in incerte si stranii accidente.

Primii sunt spioni, marionete manevrate de sistem, pentru a tine oamenii ocupati in diverse discutii si opinii. Ultimii sunt oaiale negre ale turmei. Acestea infricoseaza intr-adevar sistemul, pentru ca oaile negre nu sunt papusi manevrabile si nici oameni de paie. Nu domnilor. Oaia neagra este cu adevarat eroul acestor zile de tiranie, minciuna si jale. Oaia neagra, cu onestitatea, curajul si simplicitatea de care da dovada, este in stare sa piarda tot, pentru a apara adevarul. Din acesta cauza, acesti oamnei sunt un pericol pentru calaii, excrocii, mincinosii, lasii care ne conduc. Ei demasca faptul ca minciuna spusa la infinit de patronii lumi a devemit realitate, iar adevarata realitatea o minciuna.

Am vazut persoane simple care sunt adevarati domni si am vazut persoane cu pozitii inalte care doar fac pe domnii. Intre ei se casca o groapa imensa si este o mare diferenta. Primii sunt oameni saraci, modesti, care au doar minimum pentru viata, dar sunt extrem de bogati pentru ca sunt intelepti, constienti si nu au uitat omenia care nu trebuie pierduta pentru iluziile oferite de aceasta muribunda societate. Ei nu au uitat ca a fi om este mai important decat a avea, pentru ca avutia te face sa devii un imbecil care traieste doar ca sa isi apare averea iluzorie

Al doilea e doar un nimeni care s-a vandut ca sa aiba pozitie, bani, lux, masini si pentru care totul are un pret, este o afacere. Pentru a fi cineva, ei fac orice si vind orice. Isi vind copii, mamele, tatii, fratii, surorile, in schimbul banilor si a pozitiilor inalte. Mint, inseala, fac nedreptati, tiranizeaza, fura in schimbul banilor. Bogatiile nu te pot face domn pentru ca DOMN TE NASTI, NU DEVII.  Nu poti sa devii ceea ce nu esti inuntrul tau. Nimic din lume nu te poate face sa fii altfel decat ceea ce esti in interiorul tau.

De ce va spun toate acestea? Pentru ca e timpul sa va treziti.  A sosit ora sa vedeti adevarul crud si gol, a sosit sfarsitul minciunii, a sosit timpul sa nu mai fim oi intr-o turma condusa de un singur individ care ne vrea pe toti la fel: ignorati, sclavi, fara personalitate si curaj, fara demnitate, fara ganduri individuale, fara unicitate. Ne nastem unici si devenim comune si docile fiinte care suporta totul doar ca sa nu fie disturbate din iluzoria si mizerabila viata impusa de sistem. Am devenit cruzi si insensibili “intelectuali” care tortureaza animalele si alte fiinte ale acestui pamant in numele stomacului care trebuie sa fie plin. Distrugem apa, aerul, plantele, padurile care ne dau sanatate, fericire, bunastare si armonie. Nu mai intelegem deloc limba animalelor care au devenit mai constiente, mai bune, mai dulci si mai iubitoare decat noi.

Noi nu vrem adevarul pentru ca e mai dulce si mai confortabila minciuna care ne tie sclavi intr-o fericire iluzorie. Torturam si injosim oamenii curajosi pentru ca ne e frica de cuvintele lor, de curajul lor, de probele lor care marturisesc un alt adevar despre trecutul omenirii, despre cine santem noi si despre cei care ne conduc.

Treziti-va pentru ca forta lor sta in frica voastra, in neputinta  voastra de a vedea si intelege lucrurile, in barierele invizibile care ne limiteaza sa vedem eternitatea care sta in noi. A sosit timpul sa treziti in voi constiinta care va face sa simtiti ceea ce santeti si ceea ce puteti sa faceti, fara sa fiti condusi de prieteni imaginari care va cer venerare, umilinta, razboaie sfinte. Treziti-va pentru ca doar in acest fel puteti sa fiti demni de eroii care in lumea asta imputita au incercat sa va spuna adevarul si care cu demnitate nu au aceptat sa fie cumparati de nimeni si de nimic,  pentru ca ADEVARUL NU ARE PRET.

gabriela dobrescu

 

19 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-De ce trebuie sa stiti adevarul

 1. Asa m-as bucura ca acest articol sa fie citit dar mai ales inteles de cat mai multi dintre noi ,fara a arata cu degetul si a murdari cu cuvinte, un lucu cum este ADEVARUL!

 2. Hakuna matata , forumistii ! Buna , Gabitzo ! = Boomerangul buclucash = In State , Democratzii , prin reprezentantzii lor de seama , negativii satanisti , a facut-o lata din nou ! Isplic . Negativii astia a inceput o actiune care daca ar reusi ar culmina cu datu jos al lu Nenea Trumpy ! Este ca si cum ar hi aruncata un boomerang in Nenea Blondu dara acesta l-a esquivat si acuma , boomerangu se intoarce cu un efect distrugator inspre cei care l a aruncata si nu-l poate opri !! Este rindu lu Nenea Trumpy sa atace . Cel care ar deschide focul ripostei este Rudy Giuliano care este arvocatu lu Nenea Trumpy . Don Giuliano ar hi declarata : ,, – Noi , asteptam de vo 6 luni ca ei ( democratzii ) sa comita gresala asta !! In sfirsit ei a comis-o !!! Minunat !! Ei a pierdut alegereli ! ,, . In aceste conditii , Nenea Blondu sprijinit de Republicani , de o parte nsemnata a militarilor si Linia Patriotica , va cistiga un al 2-lea mandat de presedinte ! Se presupune ca in Octombre , se va face neste declasificari in care se va arata cum cu 4 ani in urma , jonica bidinea , mergea fest in Ukraina de unde se faceau neste manevre care aveau drept scop impiedecarea lu Nenea Trumpy sa hie presedinte ! Dara degeaba , satanistii a primit-o la falci ! Ei va trebui sa isplice cum s-a facut ca bidinea si baiatu lui au manevrata neste treburi pe blat si chinejii ar hi cumparata v’un 1,5 miliarde de dollari ! Si cum la confuzie si invalmaseala , tzatza ilaria ar jumulit un comission de v’o 100 de milioane de parai ! Si cum sorosila avea dreptu sa puna in funtzii importante pentru satanisti politici sau sefi corruptzi ! Cu toate defectele si calitatzile lui , Nenea Blondu rezista pe pozitie ! Si asta e ceva bun caci flacara revoltei contra sistemului obscurilor a fost aprinsa acolo va ajunge in Europa !! Noi europenii trebe sa scuturam salteaua nu de purici ci de pedopholii deviatzi mintal , de politicii coruptzi si de alte grupari obscure parazite ( aristocratzii , iezuitzii , masonii satanisti , illuminati si sionistii ) !! Se impune o precizare : stim ca sionistii nu este tocma si taman altruisti gu Ominirea ! Dará este posibil ca printre factorii mentionatzi mai sus , sa hie unii care sa comita nenorociri si pe blat sa arunce magareatza pe sionisti !!

 3. Hakuna matata , forumistii ! = Khazarii satanisti in probleme = (1) Intre organizatiili inalt criminale si desigur secrete care urmareste distrugerea a 90 % din populatia globului si sclavizarea pe complecte a restului se afla si o anumita organizatie formata din neste evrei care chipurli ar descinde in linie directa din moises si fratili lui , Aaron ! Si ei , vezi Doamne are drept divin de guvernare asupra … lumii intregi !! Da , da , maciuci la burduf , la cotonoage si la felinare ! Leprele astea asasine , perverse si criminale are un plan . Judicatzi si voi , dragi cititorii ! Ei vrea sa inlocuiasca ONU ( care si asa este in mina khazarilor ) cu o alta organizatie compusa din vo 70 de natiuni ( unde taie si spinzura khazarii , desigur ) condusa de … Batrinii din Sion !!! Pentru asta , ei vrea sa construiasca un altar in Jerusalem . Acolo s ar oficia slujbele si s ar face sacrificiili de animale !! Sefii astia ar avea drept de viatza si de moarte asupra supusilor ! Astfel , pereconizeaza exterminarea a or si cine nu se supune autoritatzii bosorogilor din sion ! Budisti , musulmani , atei , crestini si de alte credintze ar trebui musai sa se supuie legilor talmudice ! Dara asta nu se va intimpla !! Pe de alta parte , o mare parte a poporului evreu poate in sfirsit sa se elibereze de sub dictatura criminalilor satanisti ! Yatafanu nu putut sa formeze un guvern inca . E normal pentru ca se lucreaza pe discrete la trimiterea lui la pripon ! Cind mai vine in Romania , sa hie trimis sa cinte pe la alte mese ! El si khazarii lui satanisti . O tara care se respecta , nu si baga in circ cu un asemenea infractor ! In preceptele religioase ale acestor satanisti , putem vedea de izemplu unu care spune ca trebuie sa se daruiasca ,, dumnezeului lor ,, ( yahwe , un extraterestru singeros , nicidecum Dumnizeu cel Mare si Adavarat !!! ) , aur , argint , bronz , carne de berbec fripta , blanuri imbibate cu singele animalelor sacrificate pulse alte sufriría ! Dragi cititorii , Dumnezeu del Adavarat , NU ARE NEVOIE DE BOGATZII !!! NU ARE NEVOIE DE SACRIFICII SINGEROASE !!! Astea este cerintze care emana de cineva intens negativ , nu de cineva Pozitiv !! Sa ne hie f clara treaba !! Si acum sa va spun un lucru pe care multi dintre noi nu il stiu sau nu le vine sa creada : printr-o latura a Sufletului nostru , noi Ominirea facem parte efectiva din El , Izvorul Suprem , Dumnizeu cel Mare si Adavarat !! Dar nu o stim !! Asa ca sa nu ne mai vaitam atita si sa nu ne mai speriem atita ! Si mai ales , sa nu ne mai invinovatim atita ! De aceea , multi extraterestri negativi , ne invidiaza si vrea sclavizarea noastra ! Noi sintem parte din Dumnizeu si avem ceva ce ei nu are . De aia ne abduce si face tot felul de isperientze Gustavo noi ! Dara degeaba caci cu toata superioriratea lor tehnologica , física actuala , noi le sintem superiori chiar daca sintem mult mai fragili , mai limitatzi decit ei ! Avem o arma mult mai tare decit toata superioritatea lor : Constiintza !! Cind ne vom da seama de cine sintem si ce putem face , vom iesi din matrixul acesta nenorocit si vom integra Comunitatea altor Cevilizatii Pozitive din Univers ! Nimeni nu ne va putea opri ! Pentru a intelege mai bine de ce sint in stare criminalii astia satanisti , nu avem decit sa evocam 12 Sectembre , tzounami din Japan, zboru 320 – 17 , crimele din Siria , etc.etc. O prima lovitura serioasa , satanistii a primit-o cu pierderea controlului asupra lu Federal Reserve ! Cum se va trece la banii sprijinitzi cu aur sau valori equivalente , khazarii va pierde din puterea lor de control asupra finantzelor in lume . Ominirea este satula pina peste cap de jafurile fara limite ale khazarilor satanisti prin bancile centrale ! ( Va urma ) .

 4. Hakuna matata , forumistii ! = Khazarii satanisti in probleme = (2) Cum scriam , grupu asta satanist care se ascunde in spatele unei imagini religioase ( cica dumnezeul lor ) , e gata sa extermineze pe or si cine se pune propta in calea planurilor lor de criminali !! Are de la cine sa traga caci dumnezeu’ lor le cerea in timpurili stravechi ca familiile acestor bonlavi mintal sa jertfeasca in onoarea lui primul nascut !!! Pentru asta izista si in ziua de azi ritualurili astea in care s ar sacrifica copii ! In shchimbu sacrificiului , el ar rasplati cu bogatzii pe satanistii astia ! Dar in afara de citiva dezaxatzi mintal , niminea nu ia in serios pe sionistii astia satanisti profunda negativi !! Poporul israelian in mare parte se trezeste si vrea sa rupa lantzurili sclaviei in care este tinut de mii de ani !! Yatafanu trebe ca este f preocupat caci unde pierde puterea poilitica , ar putea hi judicat pentru coruptie ! O data priponit , i se ar pune la activ si alte delicte va sa nu spunem nenorociri ! In fine . In G B , treaba este ca intre locuitorii de acolo , raportul este de 2 la 1 in favoarea celor care vrea Brexitu . Pe de alta parte , militarii este f porniti contra politicilor ! Majoritatea inglejilor vrea Brexitu dara politicii care este mituitzi si in acelasi timp amelintzatzi de numa de catre obscurii satanisti se opune cu indirjire !! A propos , si Romania noastra trebe sa iasa in viteza din UE asta condusa de catre pedophili satanisti ! Tara noastra e un laborator in care nemernicii obscuri experimenteaza ticaloshii fara de nume . Vezi treaba cu furatul cu tupeu al porcilor din curtea oamenilor pe motiv ca ar hi bonlavi pentru a face loc la carnea de porc adusa cu japca aproape din alte tari ! Oare se indemnizeaza cu ceva familiile carora li se fura porcii crescutzi cu truda si sacrificii ? Miine poate sa urmeze carnea de vaca , gainile , oile , etc.etc. Trebe boicotata carnea adusa in Romania in conditziili astea ! Or in ce caz , trebe contactata Aliantza . Nu este adavarat ca nu este nimica de facut ! Este ceea ce sistemu vrea sa credem ! Putem sa i trimitem la dreac care este sefu lor ! Daca poporul e unit , niminea nu poate nimica contra lui ! La inchiere , sa revenim in State . Se pare ca gorobetzii democratzi a cazut intra o cursa intinsa abil de catre Linia Patriotica ! Pacat de votantzii Democratzi nevinovatzi ! Ei este manipulatzi de numa de catre sefii lor satanisti cu tzatza ilaria , bila , sorosila & company ! Opozitia satanistilor nu poate sa l dea jos pe Nenea Trumpy or si cit ar ridica creasta , ar suiera si ar face bale ! Republicanii are majoritatea in Senat asa ca totu e pe bune ! In plus , Nenea Blondu a primit si primeste sprijinu din partea multor militari care se aduna la cauza lui si ajutoru altor factori importantzi ! Ca ultima anecdota , o Comisie parlamentara din Austria a declarata ca hitler era de fapt un rokoild . Si el persecuta evreii la comanda unor mari gusteri sionisti pentru ca sa emigreze in Israel . Iar din Japan , soseste vestea ca criminalu stalin era si el un … rokoild !!

 5. Hakuna matata , forumistii ! = Hurry up , Donny ! = Dragi forumistii , azi neste vesti despre ce se intimpla in State . Precizez de la bun inceput ca eu nu fac decit sa postez neste vesti care nu sint create de mine si nici nu reprezinta automat punctele mele de vedere ! Deci sa nu ne citim vorbe ! Hahaha . Sa purcedem dara cu postarea propiu zisa . Pentru asta , trebe sa revenim cu neste ani in urma in USA . Prin anul 2016 . Mai toata lumea o dadea cistigatoarea presedentiei pe ilaria . Numa ca , spre surpriza unora sau dupa caz stupefactzia lor si bucuria altora , a tisnit ca din necunoscut un candidat care a rasturnat toate socotelili Democratzilor si a ajuns la Casa Alba ! Era Nenea Blondu ! Cum de a cistigat ? Pai sa vedem . In general , presa corporativa a mers pe blat si a tabarit pe Nenea Trumpy ! Dara ce s-a intimplata ? Trebe spus ca atunci cin lintonel era presedinte , ilaria era cea care de fapt tinea friul la guvernare si , desi nu s-a rasuflata treaba , ei guverna cu metode de ,, cosa nostra ,, . Dara lovitura de gratzie pe care a primit o ilaria cind candida pentru Casa Alba a fost cind neste baietzi desteptzi au spart server-ele unor computere de ale lu laria molaría si ce s a gasit acolo a fost determinant ca sa se prabuseasca ! Nemediat s a inceputa atacurili contra lu Nene Trumpy ! Pina in ziua de azi , s au contabilizat aprox v’o 20 de tentative ( toate avortate ) din partea obscurilor satanisti de a trimite pe lumea cealanta pe Nenea Trumpy ! Atentie acuma la ce urmeaza ! Cercetinda in computerele respective , s a dat de o firma de treburi cibernetice , care se afla in … Ukraina ! Firma asta poate face tot felul lucruri pe internet . Bune si rele . Mai ales rele . Un izemplu concret , ea a fabricat ,, evidentzele ,, care a servit si serveste obscurilor satanisti cu laria in frunte pentru a l acuza pe Trumpy de a hi cistigat presedentzia cu ajutorul fraudulos al Russiei ! Ukraina este la cutite cu Russia ! Cica Ukrainenii nu i inghite pe rusi de niciun fel ! Cita nedreptate ! Ei care a facut parte din Uniunea Sovetica ! Trebe spus ca obscurii satanisti in frunte cu khazarii satanisti , se straduieste sa creeze un conflict intre Russia si Ukraina doar doar o izbucni un razboi mondial care ( crede ei ) i ar scapa din colimatoru Ominirii si ar putea continua cu planurile lor criminale ! Dara nu le va merge caci planurile lor este cunoscute ! Sa hie f clar : eu cind scriu ,, khazar satanist ,, nu ma refer la toti evreii ! Nu !! Sint multi evrei care este si victime , este santajatzi , amelintzatzi , chiar omoritzi de mafiili khazare sataniste !! A vinita timpu sa se libereze si ei de sub jugul satanistilor ! In Stare , opozitia , cu laria , sorosila & company vrea sa i dea ,, empeachement , lu Nenea Trumpy ! E timpul ca el sa reactioneze caci nu e de gluma ! Nu se stie ce si cum ar face ! Este posibil sa gresesc dar io crez ca el are nu un as ci o flota de asi cu care sa contraatace ! E in joc si credibilitatea Liniei Patriotice in particular si cel al Aliantzei Planetare in general !! ( va urma ) .

 6. Hurry up , Donny ! (2) Acuma bine , nu numa firma din Ukraina este rensponsabila de falshurile acuzatii contra Nenea Trumpy ¡ Nuuuu ! Trebe sa precizam ca alaturi de ,, crowd strike ,, numili aprox. al firmei ukrainene si-a adus o insemnata contributie anumite elemente din cia , fbi si alte sectoare ale vietzii americane . De asemenea , nu trebe omisa colaborarea ,, preteneasca a serviciilor de la Intelligence din GB si anumite segmente din serviciili de spionage din Israel !! Va imaginatzi furia cetatenilor americani patrioti contra khazarilor satanisti ! Yatafanu este banuit de a hi amestecat in atacu asupra Arabiei Saudita prin intermediul unor ,, teroristi ,, platiti , antrenatzi si comandatzi de catre obscurii satanisti . Cu asta , mafia khazaro sionista si satanista pretindea sa produca un conflict care sa detoneze un razboi mondial ! Dar obscurii satanisti a dat gres caci lumea ii cunoaste si stie ce urmareste ei ! De altfel , Nenica Vladimir l-a dojenita cu ,, duhu blindetii pe yatafanu si i a precizat in neste termeni f clari ca daca sionistii ataca Siria din nou , atuncea fortele conjugate ale Russiei , Iranului si eventual ale Chinei , vor raspunde in consecintza si le va trage khazarilor satanisti papara de ce nici nu a visat ei v’odata ! Cum scriam , in State , opozitia vrea sa-l doboare pe Trumpy ! El trebe sa reactioneze rapid caci in Noiembre incepe campania prezidentziala ! Ii ramine Octombre ca sa faca ceva concret contra lu deep state ! Se pare ca Nenea Blondu are diferite optiuni si trebe sa actioneze de numa caci suporterii lui da semne de nerabdare si deceptie ! Multi spera ca sa inceapa arestarili gusterilor mari atita de mult trimbitzate ! Sa vedem cu ce apare . Ce iepure scoate din palarie !

 7. Hakuna matara , cititorii ! = Razboi civil in State ? = (1) Cindva , cind am scris pe un site ca un razboi civil ardea deja mocnit in Socetatea americana , am fost luat la misto de increduli dara eu stiind ce stiam nu m-am formalizata prea mult , hahaha ! Iata ca din surse militare americane serioase , ne parvine stirea ca US Army recruteaza militari pentru a-spori efectivele ! De ce ? Pentru ca se presupune ca va fi nevoie de ele pentru situatzii speciale ! Mai pe romaneste , se pregateste un atac frontal contra
  lu deep Estate ! Exista deja opozitia contra Nenea Blondu care se face pe zi ce trece mai agresiva ! Se va scoate in sfirsit la lumina ceva din cele 125 000 de dosare cu pedepsirea exemplara a orataniilor periculoase din deep state ? Vom vedea . Un atac se da acuma contra lu firma j p morgan care este obectu acuzatiilor de trafic de droguri , de fraude bancare si alte falshuri si un alt atac se produce contra lu holdman zaks care si el , la rindu lui , innoata intr o mare de delicte de toata frumusetea ! Se produce un atac si contra lu Nenea Trumpy , atac proiectat si iegzecutat de anumite segmente din cia si alte entitati care actioneaza sub imboldul obscurilor satanisti ! US Navy a manifestat deschis si energic sprijinul la politica lu Nenea Trumpy ! Plus alti ofiteri de inalt rang din Fortele militare care fac corp comun cu Nenea Blondu si care vor sa termine cu obscurii satanisti care si au pus tentaculele pe socetatea americana ! In Europa , in Vatican se anqueteaza de numa asupra tranzactiilor financiare caci se semnaleaza insistent ,, nereguli ,, . Se stie ca aici , isi are conturi bancare multi presedinti si persoane importante din lume ! La adapostu secretului bancar , circula sume ametitoare de bani cu surse nedefinite si care bani este folositi in tot felul de manevre obscure ! Caci cine poate scotoci in secretu bancar al Vaticanului ? ( va urma ) .

 8. = Razboi civil in State ? = (2) Ca sa reluam o idee , trebe spus ca in State , e rost de actiune ca lumea nu jucarie , ma ntelegeti . Generalu’ Shipley , f apropiat de Nenea Trumpy , a dat deja ordenu ca entitatzi statale sau guvernanentale sa poata reactiva de numa si nemediat inrolari de soldati ,, pentru a salva Patria in caz de primejdie !,, . Ce inseamna asta ? Dragi cititorii , khabala satanista si alti aliatzi obscuri , vrea sa dea jos guvernul lu Nenea Blondu cu fortza daca este necesar ! Vrea sa aresteze sau si mai rau , sa elimine pe Trumpy si guvernu lui ! Asfel , directoarea lu Cia , gina haspel , alte sectoare din fbi si alte Servicii si Departamente , de la o lanta cu gazetili washington post , new york times , gazete care este in miinili khazarilor satanisti , plus cnn azmute non stop pe directe si fara rusine lumea pe Nenea Blondu si guvernu lui !! Sectele sataniste este f virulente si de la o lanta cu toate orataniili obscure din mlastina blestemata a negativilor vrea ca pe de o parte sa l doboare pe Trumpy si guvernul lui iar pe de alta parte sa o catapulteze la alegerli prezidentziale din 2020 pe satanista laria ! Numai asa , mlastina ar putea opri valu de arestari bine meritate care o asteapta !! Nu e de gluma ! In caz de nevoie , militarii fideli Liniei Patriotice care il dirijeaza pe Trump , ar putea inconjura Casa Alba iar apoi ar porni spre distrugerea satanistilor ! E de dorit infringerea obscurilor in State caci tara asta trebuie sa iasa de sub gheara lor ! Ceea ce se intimpla acolo este f important si pentru Europa nostra in particular si restu lumii in gheneral ! Caci o data infrintzi gusterii negativi acolo , ne vom putea rafui si noi cu ai nostri in Europa !! Logia masonica P2 din Italia a spus ca ea nu va hi de accord cu ,, o religie impusa lumii de catre tandemu’ Trumpy / Kouchner ,, ci ca este de accord cu ,, o lume federata !,, . Israel , prin vocea ministrului sau de Afaceri Externe a spus ca este de accord cu semnarea unui ,, Pact de neagresiune cu vecinii arabi !!,, .Este ceva f important finca asta arata ca Israel este gata sa respecte accordul GESARA !! In Vatican , Politizia Financiara a pornit o scotocire in regula pentru a cauta documente si dispozitive electronice care ar hi favorizat fraude bancare si alte operatiuni oculte dat fiind faptu ca ,, personaje importante dime lunes , are conturi bancare ascunse acolo ! O alta lupta se da in Helvetzia cu bancile care favorizeaza manevrele financiare ale khazarilor satanisti in lume si controleaza miscarile cu sur in lume ! Khazarii satanisti , pentru a si procura fonduri financiare , incearca sa puie gheara pe neste importante cantitatzi de aur in Indonezia !! Cam atita , pentru azi . Multumesc pentru atentzie !

 9. Hakuna matata , forumistii ! = Rasa Zeta = (1) Cei gri sau short grey . Adavar , basm ezoteric , maculatura ? Concluziili va apartine . Trebe scos in evidentza faptu ca ori de cite ori un fapt nu trebe sa ajunga la cunostintza publica , sistemu bloqueaza pe toate caili posibile accesu lumii la informatzii referitoare la faptul respectiv . Acest blocaj , sistemu il face prin dezacreditarea informatiei , intoxicarea cu informatzii falshe amestecate cu o doza infima de adavar , prin dezacreditarea gazetarului , amelintzari , presiuni , asasinari prin inscenari de accidente sau depinzind de gravitatea faptului in questiune , chiar prin liquidare directa ! Desi prezentza e t – lor a fost intr-un fel sau altul semnalata tot timpul incepinda din Antiquitate si pina in ziua de azi . In postarea prezenta , vom vedea numai o parte din acesti presupusi E T proiectatzi doar intr-un segment de timp relativ modest . Asfel , vom incepe cu presupusa aparitie a ,, omuletzilor gri ,, in anii ‘ 40 . Cunoasteti si voi tema aceasta asa ca nu insist mult asupra acestui punct . Sa purcedem dara cu postarea propiu zisa . Pe la sfirsitu’ anilor ‘ 40 s-ar hi prabushita un OZN -eu in Rosewell . Bun . Vom lasa deoparte sistemu cu metodili lui de a se pune propta in calea dezcoperirii adavarului si vom arata cite ceva din partea mai putin cunoscuta a anumitor lucruri . Exista in acel atunci in Rosewell un Serviciu mortuar care facea printre altele si lucrari de imbalsamare . Printre cei care lucrau acolo se gasea si un tinar GLENN , cu studii superioare in Stiintze mortuare ! Intr-o zi primeste un teliphone din partea unei baze militare din zona . Cineva avea nevoie de neste coshciuge care se puteau inchide ermetic !! Glénn se mira mult de treaba asta caci stiaca f bine ca acolo in baza aceea nu erau copii !! Ori sicriili in questiune corespundeau dimensiunilor fizice ale … unor copii !! Isi ascunde totusi surprinderea si merge pe blat , cum s-ar spune . Surprizele nu se opresc aicia ! Altcineva chiama si intreaba daca i s-ar putea spune cum se procedeaza cu corpuri in stare de decompozitie , corpuri cu arsuri grave , corpuri mutilate ! Glenn se ofera pentru a merge la baza acolo la ei si a accorda toata asistenta profesionala calificata dara pe un ton sec i se spune ca nu este nevoie de prezentza lui acolo ! Intimplator , Glenn se duce la Spitalul din Rosewell cu neste treburi . Acolo , din intimplare , vede ca dientr-o ambulantza se coboara neste cadavre de neste fiintze necunoscute ¡ Linga ele se aflau neste bare argintate pe care se puteau vedea neste hierogliphe !! Cadavrele a fost introduse mai repide can fulgerul in clinica iara curiosii care se apropiau prea mult sau faceau intrebari , erau intimpinatzi cu o mutzenie desavirsita si maturatzi din drum cu neste ghionturi pretenesti in coaste beneficiinda totodata din mers si de priviri de macelari ! ( va urma ) .

 10. = Omuletzii gri = (2) Cel prin care s-a putut afla cite ceva despre ,, omuletzii gri ,, care au devenit chiar si populari in imaginatzia publica , a fost un anume Detlev Borak . El a fost cel care sau printre primii care au stabilit Biofizica ca Stiintza !! A ocupat functzii importante in cadrul unor Universitatzi si chiar a condus la un moment dat Fundatzia Rockfeller ! Dar ce ne intereseaza pe noi in postarea de fatza este relatzia dintre el si ,, omuletzii gri ,, cazuti cu nava lor in 1947 in Roswell , New Mexico plus altii gasiti in alte locuri . Asfel , s-a putut afla unele lucruri despre ,, ei ,, . Masura toti 1m 25 de inaltime ! Toti ! Cintareau 25 kg ! Toti ! Capul lor era f mare in raport cu restu corpului si era format din multi lobi , nu din 2 cit are capul ominesc ! Ochii , mari si ei , era acoperiti de o membrana opaca dara care se putea dezlipi f usure cu o pintza ! Se presupune ca ar folosi ca un dispozitiv pentru vederea nocturna ! ,, Ei ,, nu are pavilioane externe ale urechilor ci prezinta doar neste protuberantze . Nu are pometzii obrajilor si nici nari ci doar 2 gauri abia visible in loc de nas . O gura f mica si fara dintzi ! Nu are organe genitale visibile , nu are orificiu pentru a urina si nici orificiu rectal pentru a expulza alimentele procesate ! Unii biologi este de parere ca ,, grii ,, astia este de fapt neste … cloni !!! Cine s-a gasit in apropierea ,, lor ,, in special cei si cele abduse spune ca ei raspindeste o duhoare de te trazneste ! Dara cum face ei atuncea cind maninca ? Se presupune ca atuncea cind ei mutileaza un animal , cu singele extras plus alte organe tocate , ei ar face un fel de supa pe care ar consuma-o prin … pielea lor ! Adica ar hi absorbita de organismul lor prin piele ! Si deseurile alimentare ar hi expulzate tot prin piele ! De une duhoarea insuportabila de Ozon si Amoniac ! Repet , este doar o presupunere . Este imbracatzi cu un fel membrana protectoare rezistenta la perforari si taieturi ! Pentru a da-o jos , exista neste deshchizaturi Cate pleaca de la subtiori si coboara pina la talpile picioarelor iar alta deshchizatura pleaca de la ceafa si ajunge pina la miljoc . Pielea lor ar hi ca cea a unui delphin . Inima lor face corp comun cu plaminii . Asa ca un singur organ indeplineste functzia de pompa de singe si aparat respirator !! Singele lor este ca un liquid viscos si nu are limfocite si nici alte elemente caracteristice singelui ominesc !
  Multi dintre abdusi de catre ,, grii ,, au spus ca o data ajunsi pe navele lor , ( prof. Malanga spune ca abdusii sint ,, tratatzi ,, in baza pamintesti subterane si f putin in navele extraterestrilor . Si asta presupune o complicitate evidenta a unor criminali care isi spune ,, oamini ,, !! ) piticii astia executa ordenele care le este date cu autoritate , direct si constant de catre … reptilieni !! Piticii nu face nicio miscare fara aprobarea reptilienilor ! Ei are o gindire colectiva si nu ia nicio decizie de capul lor ! Sa revenim acusha la Dennis Glenn care se afla la Spitalul din zona cu neste treburi . Cind intra , se intilneste cu o infirmiera din Army , o prietena de a lui . Aceasta , cu un chip ingrozit de terroare , ii spune ca el trebuie sa dispara cit mai repide de acolo caci ceva e pe nasoale si militarii este f agresivi ! Da sa plece desi nu intelegea prea bine de ce dara nu mai are timp ! Este luat pe sus practic de catre 2 gorile si dus in fatza a 2 ofiteri din Army !! ( va urna ) .

 11. De ce m-ai tradat , my friend ? = ,, Ador tradarea ! Urasc pe tradator ! ,, = (1) Expresia aceasta din repertoriul teatral al magistralului ocservator soceal I L Caragiale se verifica in practica inca o data ! Din nefericire ! Exemplu concret il ofera atacurile Turciei asupra kurzilor din Siria . Cindva , exista o tara care se numea Kurdistan . Dara in urma a numeroase conflicte , tara asta a fost impartita intre alte tari care se razboiau de numa si tot timpu . Si pina la urma in functzie de cine cistiga , fiecare smulgea o portiune din Kurdistán !! Ceva asemanator s-a petrecuta si in Polonia ! Numa ca Polonia a reusit pina la urma sa se recladeasca ca tara de sine statatoare ! Pai da , altii se razboiau si Kurdistanul disparea incet , incet pierzind pina la urma tot teritoriul lui care a fost impartit ,, intre invingatori ,, : Iran , Irak , Siria , Turquia si chiar Uniunea Sovetica !! Si fiecare dintre astia se fereste ca de uciga-l toaca de dorintza si actiunile kurzilor de a-si forma din nou o patrie caci asta presupune o retrocedare de teritorii ! Si niminea dintre cei numiti mai sus este dispus sa cedeze macar un cm 2 de teritoriu pentru ca poporul kurzilor sa–si faca si ei o tara ! Acuma bine , cu vo 30 de ani in urma , bushica tatal a pornit razboi contra Irak cu motivu ca dictatoru Hussein avea arme periculoase ascunse si ca era un pericol pentru Democratzia in lume , pentru Ominire ! Drept care americanii au intrata de numa in Irak si l-au depus pe dictator . Din mers , au furat de-au stins obecte din Historia Antica din Muzeul din Bagdad ! De fapt , atacul asupra Muzeului era unul din obectivele invaziei ! Ca obscurii sa poata fura , cum face ei de obicei ( vezi cazu Bucegilor !!) cind intilneste obecte de tot felul care ne-ar putea lumina asupra trecutului nostru indepartat ! In fine . Treaba a fost ca americanii i-au luat la vrajeala pe kurzi cum ca avea sa-i ajute sa se libereze de ,, dictator ,, ! Avea sa-i ajute sa aiba o viatza nou , mult mai buna ! Asa se face ca in Irak , kurzii a ajutat pe americani in razboi . A luptat vitejeste suferind importante pierderi in vietzi ominesti ! Ba mai mult , americanii s-a dat la o parte cind kurzii era masacratzi in lupta contra fundamentalistilor care voiau sa instaureze ,, Califatul ,, !! Acum , americanii s-au retras din zona kurzilor iar acestia au ramas singuri ! De numa si nemediat , Turquia si-a aratat intentziili ei pretenesti : A inceput sa bombardeze pe kurzi in Siria ! Si nu e totu ! Acuma , kurzii trebe sa elibereze pe toti fundamentalistii capturatzi in cursul luptelor ! Si astia din urma ce va face o data liberi ? Crez ca e momentu sa facem o paralela intre tradarea a kurzilor din Siria si ce se intimpla in Romania noastra , Astrid desigur proportziili si luind in consideratzie conditziili specifice ale ale zonei noastre . Isplic . ( va urma )

 12. = Omuletzii gri = (3) Trebe mentionat ca Dennis se dusese la spital pentru a insoti un om care avusese un grav accident . Asa se explica deci prezentza lui acolo . Dupa ce a fost adus in fatza unor ofitzeri , Dennis Glenn a fost supus unui interogatoriu demn de cele de la Gestapo ! In speceal , pe militari ii interesa sa afle de la Dennis ceea ce el vazuse cind trecuse pe linga ambulantza militara ! Cind interogatoriu s-a termenat , i s-a spus ca trebuia sa-si tina gura in legatura cu cele vazute ca de unde nu , avea sa hie vai si-amar de viatza fameliei lui si a lui ! Dupa care a fost lasat sa plece . La scurt timp , el s-a ntilnit cu pretena lui din Army care era detasata la acel spital si al carui nume nu l-a facut public niciodata . Arata ca cineva care suferise un puternic shock emotzional si care avea imperios nevoie de asistentza psihologica ! Incet , incet , ea ii povesteste cum in ziua aceea ea se gasea de serviciu si se dusese sa caute o trusa cu ustensile de medicina la sala de autopsii . Isi ia trusa si da sa iasa dara vede ca era neste doctori si ca se proceda la o autopsie ! Mai mult , i se cere sa lase balta ce voia ea sa faca si sa participe nemediat la ce se facea acolo ! Si , a fost atunci cind coshmarul ei a inceput ! Primul lucru pe care l-a vazut , au fost 3 cadavre de entitatzi nepamintesti in diferite grade de mutilare si cu arsuri grave . Al doilea lucru , a fost o duhoare pestilentziala care emana din acele cadavre . Care duhoare , ii facea pe unii de acolo si chiar si pe infirmiera noastra sa vomite si sa aiba ameteli ! La fel si ea a fost amelintzata cu ce avea sa i se intimple ei si fameliei ei daca scapa vo vorba pe uneva despre ce vazuse sau facuse in sala aceea de autopsii ! Un alt cercetator , Spriling sau cam asa ceva ne aduce amanunte despre ,, omuletzii gri ,, . Asfel , ei are neste bratze cu o grosime de entre 13 – 15 cm , care se termina cu neste degete ale caror virfuri ajunge pina ghenuche si aceste virfuri are o forma de ventuze ! Probabil pentru o mai buna aderentza la diferite tipuri de suprafetze ! Si intre ele se poate vedea o piele ca la batracieni . Capul este prea mare in raport cu restu corpului . Masoara vo 50 de cm . Pielea lor este ca de delphin spre reptile . Este telepatici si intotdeauna le spune celor abdusi ceva de genu : ,, – Nu va hie teama ! Voi ne datoratzi asta !! ,, . Acuma , intrebarea de baraj : de ce abduce Umani ? In speceal femei ! Se presupune ca ei cauta sa imperequeze Umani si Gri pentru o noua rasa hibrida ! Prof. Malanga ( pentru mine el este Olinto de Prato al Ufologiei !!! ) afirma ca motivu principal pentru care piticotzii gri abduce Umani ar fi .. furtul sufletului Umanilor !!! Cindva , voi dedica poate o postare pe tema aceasta ! Vedeti ce importantzi sintem noi Umanii dara nu i stim ?? Avem ceva ce nici anumite Cevilizatzii extraterestre nu are ! Bun . Cam pina aicia postarea cu piticotzii gri , negativi fara indoiala !

 13. Care-i mersu’, doctore ? = Octombre si simboluri ? Cu putin timp in urma , Nenea Trumpy a redus personalul de securitate de la Casa Alba . Pe romaneste , a dat afara neste gindaci de la CIA care lucra pentru deep state !! In cadrul unei reuniuni , nevasta lui a aparut la nceputu lu Octombre imbracata in rosu ! Ne amintim ca luna unei mari Revolutii a fost Octombre . Ocotmbre rosu ! La reuniune , sefii militari care a venit acolo , era imbracatzi cu uniforme din al 2-lea Razboi Mondial ! Semn ca se gaseste in lupta contra sionismului din State si contra mlastinei cu oratanii negative !! Simbolul vestimentar este evident ! In afara de asta , se confirma ca Tribunalul din Guantanamo lucreaza si inca din Ianuarie trecut la dosare importante . Situatzia financiara a US a primit o doza de oxigen ca sa spunem asa din partea Chinei . Aceasta va colabora financiar cu State pina cind ele vor scoate moneda lor bazata pe aur !! O sa sa vedem ce si cum va hi . In felul acesta , nu va mai hi nevoie de banii sionistilor ! In timp ce in State avem de-a face cu un razboi civil ( pai da caci Tribunalul din Guantanamo lucreaza de-i sare capacele . Pe de-o parte . Pe de alta parte , militarii se mobilizeaza in juru lu Nenea Blondu si sprijina Casa Alba ! Este chematzi reservisti la serviciul activ ! Se planuieste ca California sa hie pusa sub paza caci satanistii prea si-a facut si isi face de cap ! Nu mai inghite Ciupi ! Sa facem un salt a la Malaguenia pina in Turquia . Acolo , armata ei , cica intr-o ,, misiune de pace ,, ( cind v’odata turcii a umblat cu soldatzii in cautarea pacii ? Hahahahaha ) a inceput sa bombardeze kurzii pe teritoriu Siriei ! Ei , cica vrea sa creeze un coridor de securitate care ar pleca din frontiera cu Iran , ar trece prin Siria si ar ajunge pina la Marea Mediterana ! Si in perspectiva , impulsatzi de catre aceeasi nobila dorintza de a instaura pacea , ei s-ar instala cel putin partial in … Arabia Saudita !! Si cine stie , la confuzie si invalmaseala , ei ar da o raita si prin Israel daca circumstantzele o cere ! Halal program de pace ! A la Turca bre ! Treaba este ca la ONU , UE a cerut ca Turcia sa opreasca atacurili contra kurzilor in Siria dara , pentru prima oara , USA si Russia s-au opus de comun accord contra cererii UE ! Si aceasta din urma , nu a putut face nimica decit sa-si recunoasca neputintza !! ( va urma )

 14. De ce m-ai tradat , my friend ? (2) Turquia ataca pe kurzii din Siria cu acordu tacit al Russiei si al US ! Dara sa revenim la obectu postarii . Va veti intreba poate ce legatura ar avea abandonarea kurzilor de catre americani in ghearele turcilor . Pai ar avea , as spune io . Si iata de ce .In primul rind , vreau sa fie f clar ca io nu mi’s nici pro rus nici contra lor . Dara dragi cititorii , haideti va rog sa fim obectivi un moment si sa judicam pe correcte neste lucruri . Romania noastra , ca vrea sau nu , ii are ca si vecini pe rusi . Chiar daca in trecut , intr-un fel sau altu , Russia ne a adus suferintza , timpurile s-au schimbat ! Comunismul dictatorial a cazut si in ziua de azi , Socetatea russa duce un alt mod de viatza ! De ce sa ne certam cu ei ? Pentru ca asa vrea neste dezaxatzi mintal la ordenu sionistilor si a mafiei khazare ? Sint convins ca ar hi mult mai bine daca am intari relatzii de pretenie , de colaborare economica cu rushii , relatzii multilaterale , benefice lor cit si noua ! Russia este o tara mare , puternica , cu o economie in plina dezvoltare ! De ce sa vedem neste dusmani in el ? Sa urmam izemplu chinejilor : nu se razboieste cu niminea si face business cu toata lumea !! Daca ne punem rau cu rushii , cum va hi cind anericanii va pleca la casele lor ? Sau cum va hi daca americanii intr-o zi ne lasa balta fara sa ne spuna nici macar ,, good bye ,, asa cum i-a lasat pe kurzi dupa ce s-a servit de ei pe ghiftuite ? Un lucru e sigur : nu va hi razboi intre State si Russia !! Portul Constantza nu trebe dat pe miinile strainilor ! Ar putea hi un punct de intrare in Europa pentru a prelungi Drumul Matasei pe care chinejii vrea sa-l deshchiza din nou ! De ce sa comande Holland in Constantza ? Romania trebe sa se trezeasca ! Sa iasa din UE asta criminala supusa satanistilor ! Trebe date afara organizatiili lu sorosila si bancile khazarilor satanisti ! Romania trebe sa se puie in contact cu Aliantza Planetara ! Sa dea de pamint si d’azvirlita cu vinzatorii de Patrie si complicii lor !! Romania noastra merita o alta viatza ! Una mai buna ! Se poate ! Un prim pas ar hi imbunaratirea relatziilor cu Russia !! Dixit !!

 15. Care’i mersu’, doctore ? Octombre si simboluri (2) Neste surse de informatzie russesti afirma ca tacky barraky ar hi fost liquidat de numa de catre un pluton de izecutie !! Totodata , trebuie sa consideram cu mare rezerva lucru asta . Pina la confirmare , este doar un zvon . Nicio sursa de informatzie din Pentagon nu a confirmat nici nu a infirmat ,, vestea ,, ! In shchimb , el reaminteste ca in Guantanamo procesele merge de duduie dindu-se sententzii de toata trimestral , intre care unele capitale , militarii se grupeza , Resetarea e la coltzu strazii cum s-ar zice , negocierea cu China merge struna , deci totu indica ca ruloul compresor a intrat in orataniili din mlastina ! In afara de asta , militarii se gindeste la un pustiu de bine , punind California sub control militar sau similar . Caci atitea incendii si pene de ilictricitate , nu-i a buna ! California este fortareatza satanistilor si a vinita momentu ca gusterii satanisti de acolo sa primeasca una buna peste creasta !! Din mers , s-ar nationaliza Facebook , Google si alte firme asemanatoare ! In Israel , pe yatafanu nu-l cheama niminea sa colaboreze la formarea unui guvern . Or in ce caz , el este monitoriat pas cu pas in tot ce face si or si pe une merge ! Nu are scapare ! Se spune ca la o adica , el ar intra intr-un proces de recunoastere a greselilor ( crimelor ) comise . Asfel , el ar da pe fatza tot ce a facut si , din mers , i-ar da in git si pe sionistii care era sefii lui si care l-a manipulat ! Si asta , ca sa primeasca protectie din partea lu US ! Din surse de informatzie din GB , apare o veste care spune ca intre 21 Dechembre si 23 Dechembre anu asta , ,, ingerii cazuti ,, ( satanistii ) va savirsi o lucrare demna de o … Revolutie ! Se stie ca Israel are un proiect numit Samson si care in cazu in care s-ar considera in primejdie , ar declansha un cataclism termonuclear care ar termena cu planeta ! Asta este ideea satanistilor sionisti ! Dara dragi cititorii , sa nu ne alarmam caci s-au luat toate masurile de protectie si lu Samson i s-a taiat pletele ! Planul criminal al sionistilor a fost neutralizat !! Atuncea , ei se razbuna si amelintza cu ce le ramine : produceri de tsounami , ,, castravetzi ,, care nu-si atinge tinta !! Pe scurt , mult zgomot pentru nimica ! Reveninda in Romania noastra , trebe contactata Aliantza Planetara ! Trebuie ca lumea sa boicoteze carnea si alte produse care vine din Ocident ! Sa fie incurajate produsele romanesti iar cine spune ca produsele romanesti nu pot hi vindute pe piatza interna pentru ca vezi Doamne nu indeplineste cu ,, directivele UE ,, , sa primeasca un shut in … si sa hie trimis sa cinte pe la alte mese de numa si nemediat . Romanii in tara lor , trebuie sa poata vinde si sa cumpere toate produsele romanesti fara aprobarea strainilor ! Cine spune si sustine contrariul , este un tradator de tara sau un inconstient !!

 16. = Cei buni merg in Paradis iar cei rai in iad ? = (1) Cu tot riscul de a deceptiona poate pe unii dintre voi dragi cititori , se pare ca lucrurili nu stau chiar asa cum ne da duma doctrina religioasa ! Si veti intelege de ce . Permitati-mi insa sa precizez ca ceea ce eu voi posta nu este un adavar fundamental , nu este o axioma sau un postulat ! Nu ! Este doar o opinie personala pe un fond general . Opinie bazata pe marturiile a mii si mii de cazuri de hipnoza regresiva , de marturii de contactatzi si alte marturii nenumarate de persoane cu capacitatzi psihice iesite din comun . Or in ce caz , fiecare dintre voi poate sa traga propiili concluzii . Sa purcedem dara postarea propiu zisa . Mai intii insa citeva lucruri despre care presa corporativa merge pe blat ataca cu tot ce poate , inclus treburi inventate , pe Nenea Blondu si guvernu lui ! Normal caci orataniili din mlastina este f ingrijorate . Dosarul FISA este deschis si gusterii satanisti tremura de frica finca atit Tribunalili federale din State cit si cel din Guantanamo Resort ( puscaria din Guantanamo ) va incepe in sfirsit sa deschiza cele 125 000 de dosare cu ,, la brava gente ,, si sa se savirseasca primili arestari !! Tineti-va bine : 80 % din congresistii americani , adicatelea vo 443 de indivizi din Congres din 535 , ar putea avea belele serioase cu Justicia ! De aceea , au fost mobilizati militari care sa dea o mina de ajutor daca se lasa cu iures cind ar incepe arestarili ! In fine . Si acum la obectu postarii . Sufletul celor care a fost lume buna in viatza asta , dupa moarte , ar continua drumul spre alte Dimensiuni pentru a se duce spre Izvorul Originar , Constiintza Suprema , Dumnizeu cel Mare si Adavarat ! Reamintesc ca , noi sintem printr-o latura a Sufletului nostru , parte integranta din Izvorul Suprem , Constiintza Suprema !!! Am plecat toti si toate de acolo si in momentul de fatza experimentam aici in Dimensiunea aceasta a 3-a . Adica ne-am incarnat aicia in corpurile noastre actuale si ducem viatza pe care o ducem fiecare ! Desigur ca este greu de inteles si mai ales greu de acceptat ca sintem Puncte Divina cind f multi dintre noi traim asa cum stim si cum vedem cuando totii ! Unii putin f bine si restul , in toata lumea cei multi se zbat in dificultatzi f mari si permanente desi fac eforturi fara de numar ! Cum este posibil daca sintem ,, Puncte de Lumina Divina ,, ? Ar trebui sa nu ne mai lovim de atitea obstacole , data fiind Originea noastra . Nu-i asa ? Si totusi ce vedem in jurul nostru , tot ce traim , ne poate convinge de originea noastra ! Si cel mai nedrept , ni se poate parea faptul ca chiar daca nu am facut multe lucruri rele in viatza asta din lumea asta , dupa moartea noastra , Sufletul nostru nu poate continua linistit drumul lui spre locul de unde am venit ! Dara cei care a comis nenorociri in viatza asta , dupa moarte , va hi pedepsiti asa cum ar merita-o ? Pai dragi cititorii , dupa moartea noastra ( termenu moarte e gresit caci moartea NU IZISTA !!! Este o trecere a noastra de la o forma fizica la o forma spirituala !!! ) dincolo nu asteapta niste ingerasi care sa-i indrume pe cei buni pe caile correcte dupa cum nu asteapta nici niste dracusori cu coarne care sa impunga pe pacatosi cu un trident ! Dumnizeu nu judica pe niminea ! Este ridicol pentru ca este ca si cum s-ar judica pe El insusi , ma ntelegetzi !! Dara totusi Sufletele noastre nu poate continua linistite drumul lor pentru ca ne asteapta neste obstacule redutabile ! Si aici este une ni se altereaza calatoria !! Obstaculele astea , ne poate face mult rau daca nu suntem atentzi ! Sint niste entitatzi Negative !! Sint arhonii !! ( va urma )

 17. = Cei buni merg in Paradis ? = (2) De accord cu varianta expusa aici , dupa moarte , Sufletele celor au fost sa zicem lume buna , corecta , nu sint asteptate si luate in primire de catre ingeri care le-ar arata neste drumuri luminoase cu adavarat spre Izvorul Suprem , Constiintza Suprema , care este Casa noastra a tuturor unde ar trebui sa ajunga in final ! Dupa cum nici Sufletele ale celor care erau corrupti, rai in viatza paminteasca , nu vor hi asteptate de catre Dumnizeu cel Mare si Adavarat pentru a hi pedepsite si nici de catre dracusori inarmatzi cu trident ca sa-i intzepe pe uneva ca drept pedeapsa ! In shchimb , in mod sigur , ne vor astepta neste entitatzi intens negative care vor incerca sa ne abata de la drumul nostru !! Cum o vor face ? Ele pot scanea Memoria Sufletului fiecaruia dintre noi ! Si vor putea crea holograme cu toti cei pe care i-am cunoscut in timpul vietzii nostre pe pamint ! Poate hi , mama , tata , fratzii , surorile , verii , unchii , matusile , prietenii , sotul , sotia , vecinii , chiar mascotele la care atita am tinut ! Si mai toti si toate iti vor spune ca trebuie sa asculti sfaturile acelor arhoni ! Ce vor spune ei ? Pai ca tu in viatza ta pe pamint , chiar daca ai facut lucruri bune , ai facut si lucruri rele ! Din fericire pentru tine , exista o solutie . Si ea consta in a reincarna din nou , Sufletul tau ar veni din nou pe Pamint in corpul altei persoane , in timpul noii vietzi , ai face numai lucruri bune si astfel , dupa moarte , Sufletul tau ar putea de data aceasta continua drumul spre Orizonturi Luminoase cu destinatzia finala Izvorul Suprem !! Dara atentie, caci aicia sta capcana ! In momentu in care tu esti de accord cu ce ti se cere , este ca si cum ai semna un contract cu entitatzile acelea ! Nu le mai poti scapa cu usurintza !! Dupa acceptare din partea ta , Sufletului tau i se sterge dintr-o data Memoria si este trimis de numa sa reincarneze ! Si va reincarna intr-o fiintza care va avea o existentza tulbure . Va suferi mult si va face multe rele in jurul ! Este tocma si taman ce entutatili astea asteapta ! Suferintza , durerea , grijile , sentimentele de ura , invidie , razbunare , lacomie , ale fiintzelor ominesti reprezinta hrana energetica a acestor entitatzi ! Deci toate starile ominesti negative , este izvoare de hrana pentru arhoni ! Si cu cit Ominirea sufera mai mult , cu atit mai bine pentru arhoni , ma ntelegeti ! Fiintzele ominesti se pot impartzi in 2 categorii : oamini cu Suflet si oamini fara suflet . Sau altfel spus , portaluri organice fara suflet si portaluri organice cu suflet . Intre acestia din urma , este unii care are sufletul f corupt si ca atare face numa nenorociri in juru lor ! Avem izemplu elitelor care se afla in virful pyramidelor soceale ! Sufletele acestor membri ai elitelor , sint aceleasi care traiau in timpul Atlantidei ! Au reincarnat din nou in lumea creata dupa disparitzia Atlantidei ! ( va urma ) .

 18. = Sabotaje contra QFS si copilashi salvatzi de US Navy ! = Datorita importantzei evenimentelor din actualiate , voi amina putin urmarea postarii cu ,, Cei buni merg in Paradis ,, . In momentu actual , in State , exista o serie de probleme . Astfel , deep state ( statu profund ) , nu numa ca se pune propta contra lu QFS , Quantum Financial System sau Resetarea Sistemului financiar , dar continua activitatzile de nemernici ! Centru activitatilor de orden financiar se afla de ceva vreme in Reno , Nevada . Nu mai este Federal Reserve , care este propetatea khazarilor satanisti ! Dar exista probleme . Obscurii satanisti chiar daca nu poate opri procesul de Resetare , incearca sa-l frineze cit poate ! Un grup de specialisti chineji care lucreaza in Reno , a intimpinat greutatzi in activitatea lor ! Si este impedecatzi sistematic ca ei sa poata sa-si aduca pe correcte contributzia la procesu de Resetare ! Cine o face ? Orataniili din mlastina negativilor ! Ei nu vrea nici in ruptu capului ca Resetarea sa se produca ! Pentru ca ar pierde privilegiili , puterea , influentza , bogatziili pe care ei nu vrea sa le imparta cu restul lumii !! Cu ceva timp in urma , cineva a incercat sa saboteze lucrarili la Resetare din Reno !! Dupa cum am mai postat , proiectul Resetarea a fost ideat si transmis dintr-o Dimensiune Superioara , de aceea este inexpugnabil ( de nepatruns in caz de atacuri cibernetice , printre altele ) . Procesul de realizare al Resetarii este monitorizat de pe un satellite cu niste coduri imposibil de spart ! Totusi s-a evidentziat o intentzie de atac in scop de sabotaj ! Atuncea , Interpol a fost chemat sa actioneze . S-a inceput o ,, scotocire ,, la meserie si s-a dat de negustoru care incerca cu un computer valabil sa puie betze in roate Resetarii ! A fost gabuit si arrestat in timpu infractiunii ! Dupa asta , s-a detectat o alta tentativa de atac la computerele Resetarii si din nou , gushterul a fost arrestat de Interpol ! Acum , a fost detectata o alta tentativa de atac dara anqueta este inca in curs de desfasurare . Fara nici o indoiala , ,, inamicu ,, va hi arrestat . E Numa o questie de timp ! Procesul de Resetare este , cum s-ar spune , tinar !! Are abia 9 luni si jumatate ! Mai are pina la 2 ani ! Se vor libera Fondurile de Prosperitate care vor imbunatatzi in principiu , viatza celor vulnerabili la scara planetara ! Va imaginatzi ca asta se va face cu banii confiscatzi din averile acumulate fraudulos de catre mlastina orataniilor negative la nivel planetar ! Este deci lesne de inteles punerea propta a negativilor satanisti care nu vrea cu nici un chip ca Resetarea sa se savirseasca ! Dara degeaba caci procesul acesta de Resetare ca si caderea obscurilor asasini sint imparabile ! Acuma sa vedem un alt aspect . Este vorba despre faptul ca o parte din CIA , si alte entitatzi statale , Banca reginei din Anglia , Banca Vaticanului , Bancile centrale in general ( controlate de catre mafiile sioniste , khazare sataniste si complicii lor , participa activ si constant la multe nenirociri in lume . Tradare de Patrie , Trafic de arme , subminarea Economiilor tarilor , Trafic de droguri , trafic de persoane , si in speceal Pederastia si Pedophilia ! De cind Nenea Trumpy a ajuns presedinte , s-au intocmita 125 000 de dosare cu indivizi vinovatzi de unu sau mai multe delicte din cele enumerate mai sus ! Deja ca unii a fost priponitzi finca Tribunalili Federale nu doarme dara altzii asteapta la rind sa hie pornitzi de catre jandari si inghite cu noduri cind baga la jgheab ! Pe data de 16 Octombre , US Navy cu un efectiv afectat de vo 10 000 de Marines a dat de numa si vijelios o lovitura nemernicilor satanisti care face trafic cu copilashi !! Si asta s-a intimplata in China Lake , California ( va urma ) .

 19. = Sabotaje contra QFS si copilashi salvatzi de US Navy = (2) In prezent , China este bolsita de atitea sabotaje , de atitea piedici contar QFS in State ! Este evident ca nu numai deep state este contra QFS dara si alti politici si lume importanta care nu este neaparat negativi . Treaba ar hi ca lumii acesteia nu i-ar vini usure sa se desparta de o parte din averea ei in folosul celor vulnerabili ! China ar vrea ca centrul operatziunilor in vederea realizarii complecte a QFS sa hie transferat din Reno , Nevada la Hong Kong ca sa nu mai puie niminea piedici de tot felul ! Prea multe piedici si prea multa burocratzie !! Or in ce caz , lucrurile avanseaza ! Pe de alta parte , multe tari din organizatzie nu a platit cotizatziile lor ( nu a platit chirría !! ) Si China si-ar asuma raspunderea financiara in vederea mutarii sediului ONU din State in alta tara care ar putea hi de izemplu Laos !! ONU asta , in forma ei actuala trebe sa caza finca este un instrument al sionismului , al mafiilor khazaro sataniste si al complicilor lor care nu ajuta cu nimic Ominirea ci ó isploateaza crunt ! Si , la fel , toate celelante organizatzii mondiale ! Ce iti da cu o mina , iti fura cu trei ! Un alt lucru , demonstrat recent , este ca Uniunea Europeana , cu toata presupusa maretzie a ei , nu are nici o influenza . Cind ea a cerut la ONU o incetare a atacurilor Turquiei asupra kurzilor in Siria , pentru prima oara , de comun accord , US si Russia au votat impreuna si … contra UE !! Si ea nu a putut face nimica !! In fine . Imi pare rau pentru cele ce urmeaza dara lumea trebe sa afle ! Miercuri 16 Octombre , Marines de la Navy si alte grupuri relationate cu ei in numar de vo 10 000 , a dat pe neasteptate un atac fulger in bazele subterane din China Lake , California si a salvat 2100 de copilashi care era tzinutzi inchisi in … cushti ca animalele ! Si , si mai rau , erau abuzatzi de catre pederasti si pedophili ! Pe 17 Octombre , prin Servicii de Securitate din State , GB , Germania si Australia s-au operat arestari fulger in State , Anglia , Spania , Frantza , Italia , Hungary , Cehia , Australia , Germania , Emiratele arabe . Astfel a fost pornitzi de catre jandari la pripon un total de vo 328 de nemernici care abuzau , violau pe micutzi ! Este f triste ce li se intimpla copilashilor dara ese reactioneaza ! Chiar daca este inca multe de facut in directzia asta , important este ca lupta impotriva pederastilor si pedophililor a inceput !!! Un cetatzean sud-correan a infiintzat un site ,, well come to video ,, care este un deep webb adica web negru . S-au vindut prin acest site vo citeva sute de mii de video-uri porno cu copilashi platite cu … bitcoin !! S-a putut aresta un ticalos care lucra cu site-ul asta si sub presiune , a dat in git pe sud-correan cu business-ul lui murdar si cu al sau modus operandi ! Daca in Romania noastra cineva si aici ma refer la ziaristi , servicii soceale , servicii de Politie , ma rog , oricine are probe concrete , dovezi cum ca nenorocitzi violeaza copilashi sau ii recruteaza pentru altzi dezaxatzi din alte partzi , sa le faca publice !! Nu se poate tolera asa ceva ! Copilashii trebuie ocrotiti nu omoritzi ! O socetate in care se intimpla asa ceva , este o socetate bonlava si abcesul asta trebe extirpat radical ! Dixit !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s