Gabriela Dobrescu-De ce trebuie sa stiti adevarul

Am ajuns in punctul in care sa spui adevarul inseamna sa fii discreditat, umilit, marginalizat, asasinat, considerat nebun sau complotist, pentru ca adevarul este foarte periculos pentru elita. Adevarul nu poate fi crezut de multime, pentru ca intrece orice fantezie pe care cineva si-o poate imagina. Adevarul spus gratis nu este niciodata crezut pentru ca el darama orice iluzie in care omul de azi crede.

In societatea mincinoasa si iluzorie in care traim, e dificil sa ai o viata linistita, simpla, sanatoasa si un prieten adevarat. In aceasta societate democratica, in care democratic inseamna sa faci doar ceea ce ti se spune, nimic nu conteaza in afara banilor. Din aceasta cauza este dificil sa gasesti un singur lucru: ADEVARUL. Ca sa gasesti adevarul trebuie sa te bati cu totul si cu toti. Batalia pentru adevar  e o lunga si dureroasa cale pe care putini pot sa o strabata pentru va via crucis catre adevar a devenit mai imposibila ca niciodata. A parte sistemul care iti spune numai minciuni care te tin departe si de propriile ganduri, o alta categorie care lupta impotriva ta sant  cretinii, dobitocii, nestiutorii, aruncatorii de vorbe in vant, prostii si dezinformatorii.

In aceasta categorie de persoane intra in primul rand cei alimentati cu “adevarurile stiintifice” si cu probele de necontestat ale elitei, pe care toti le invata de mici copii. Datorita convingerilor acestea ei devin aparatorii minciunii. Ei cred  ca orbii, in orice teorie si explicatie pe care sistemul o sustine cu probe fabricate si cu minciuna. Nu au nici cea mai mica curiositate de a controla sau de a se informa asupra altor explicatii care contravin invatamintelor lor. Ignorantul este acea persoana care crede inca in cei care sant autorizati sa ne spuna ce este bun sau rau, ce este adevarat sau nu si ceeea ce trebuie sa facem sau sa gandim.

Sa stai in fotoliu si sa privesti la televizor, unde iti sant vandute numai iluzii, nu inseamna ca esti informat sau ca stii totul. “Adevarul” presei si al mass-mediei nu este real, dar place mult maselor. Se crede in iaurtul plin de microbi care te face sanatos, in pasta de dinti plina de fluor, in sarea iodata, in “atentatul” din 11 septembrie, prin care guvernul si-a asasinat  proprii cetateni, in calatoria pe luna care nu a fost facuta niciodata, in pamantul minge pe care sta apa neinvinsa de nimeni, in neexistenza extraterestrilor care sant aici dintotdeauna, in nestiinta oamenilor antici, care erau cei mai mari arhitecti ai tututror timpurilor, in minciunile dogmelor religioase, in medicina care te vindeca, in guvernul care te iubeste, in sistemul care te ajuta, in libertatea de a alege ce vrei, in justitia care iti gaseste dreptatea si lista este nesfarsita. Toate aceste minciuni sant crezute atunci cand sant spune la televizor. De ce?? Deoarece, ca sa spui toate aceste minciuni primesti bani. Te lasi vandut pentru cativa arginti, cu care distrugi omenirea intreaga.  In ziua de azi se crede doar in lucrurile care au valoare, in ceea ce ai, pentru ca doar in acest fel BANII, dumnezeul acestei lumi, poat fi venerati.

Toti cei  cu care elita manipuleaza masele sunt platiti cu bani grei pentru a spune ceea ce sistemul ii obliga sa spuna in schimbul lor. TOTI stiu ca nu spun adevarul, dar nu au mustrari de constiinta pentru ca nu pot refuza banii pe care ii primesc. Minciuna se spune cu reclame, slogane, dogme, desene subliminale, iar oamenii cred ca reclama este mama comertului. Gresit! Reclama este modul in care ti se fura banii din buzunar, modul in care te amagesc sa le cumperi produsele scumpe si daunatoare. Telviziunea nu iti spune adevarul, pentru ca televiziunea cauta doar senzationalul cu care sa te fac sa nu mai gandesti liber. Guvernul nu iti spune adevarul pentru ca atunci tu nu mai crezi in el, biserica nu iti spune adevarul pentru ca atunci tu nu vei mai sta ca sclavul in patru labe, multinationalele nu iti spun adevarul pentru ca atunci tu nu ai mai cumapara produsele lor otravite. Nimeni nu iti spune adevarul pentru ca daca ti l-ar spune nu ar mai castiga nimic de la tine. In ziua de azi tot are o greutate si un cost. Nimic nu e gratis, a parte adevarul.

ADEVARUL a fost  gratis dintotdeauna si a stat sub nasul tuturor de mii de ani. Dar cine crede astazi in ceva care nu costa nimic si nu iti este spus de cineva autorizat sa o faca? Aproape nimeni. De ce ar trebui sa crezi in cel care spune lucruri diferite fata de dogmele impuse? De ca sa crezi in el daca nu e autorizat, pregatit sa spuna anumite lucruri? De ce sa il asculti si mai presus de orice de ce sa il crezi? Stiti de ce? Pentru ca nimeni nu gandeste ceea ce aude.

Adevarul nu se  gaseste la bogatul plin de bani, ci la inteleptul care nu are nimic de pierdut pentru a-l scoate la lumina si are curajul sa lupte pentru cauza lui. El nu are nevoie de bani, de like-uri, de publicitate, pentru ca el vrea doar sa te informeze si despre cealalta fata a lucrurilor pe care sistemul ti-a tainuit-o.

Adevarul este cel mai rar si mai pretios lucrul din acesta lume pentru ca atunci cand se asculta vocea adevarului se termina cu ignoranta, cu minciuna, se sfarseste iluzia care te face sa te crezi liber, se termina sclavia fara lanturi pe care nu o vezi si duce la sfarsitul patronilor acestei lumi, care fac orice ca tu sa nu ajungi sa il cunosti. Ei fac orice ca sa traiesti in prostie, ignoranta si iluzia fericirii. Te fac sa ai dubii in ceea ce vezi si sa nu crezi in nimic din ceea ce demonstreaza fara nici o greutate adevarul.

Ne-au invatat ca pentru a fi siguri de veridicitatea vreunui lucru trebuie sa avem probe cu care sa il sustinem. Astfel, daca tu ai un singur contra-argument impotriva teoriilor lor halucinante declarate adevar absolut, acesta nu reprezinta nimic. Daca insa gasesti doua probe, acestea nu pot fi decat o ipoteza, dar daca gasesti totusi trei, acestea ar trebui sa fie o certitudine, dar nu nu va fi niciodata, atunci cand se exprima punctul tau de vedere. Ei iti pun in fata 2-3 calcule imposibile cu care iti demonstreaza ca adevarul este o minciuna, doarece doar minciuna are nevoie de probe si calcule. Adevarul se vede, se simte, se recunoaste.

Sant apoi persoane care cunosc foarte bine adevarul si stiu ca ceea ce spui tu e adevarat numai ca sant ei cei care au ultimul cuvant de spus, iar cuvantul lor sprijina minciuna sistemului. Aceste vipere vandute, pentru caitava bani in plus, distrug viata, destinul, crezul, curajul, celor care nu sant de acord cu minciuna din aceasta lume. Cu alte cuvinte, adevarul nu este niciodata cel care se demonstreaza a fi real, ci acela care ne este spus de persoane aurorizate sa o faca.

Se vorbeste mult de teoriile complotului care circula printre oameni. Fiecare spune ce il taie capul fara sa aiba o minima idee despre ceea ce ar putea sa fie sau sa nu fie adevarat. In ziua de astazi este atata informatie reala sau mincinoasa incat nu stii ce sa crezi, pentru ca doar asa reusesc sa creeze confuzie. Omul are degeaba multa informatie daca nu stie sa faca legatura intre acestea. Ei prezinta o stire de aici, alta din alta parte ca si cand ar fi lucruri diferite, dar de cele mai multe ori toate sau mai multe sunt legate intre ele. Atunci cand reusesti sa faci aceasta legatura iti apare in fata cu adevarat, adevarul crud si gol.

Un alt mod genial pentru a crea confuzie si a nu ajunge la adevar este prezentarea unor lucruri noi de care mai nimeni nu stia, de persoane care par la inceput oameni din popor. In mod straniu, desi vorbesc despre lucruri care sunt in opozitie cu ceea ce elita invata omenirea, acestia nu patesc nimic. Mai mult decat atat, in scurt timp ajung la fie subiectul numarul unu la televiziune si in presa. Toti se minuneaza si le promoveaza ideile revolutionare, iar oamenii ii aplauda, ii cred si ii urmeaza. Multimea insa, nu stie ca  ideile, explicatiile si probele lor, sunt in realitate doar jumatati de adevar. Alta categorie care imprastie jumatati de adevar sunt cei care provin din locuri unde au avut pozitii importante. Ca prin minune, ei lasa fotoliile calde si pozitia inalta pentru ca si-au dat sema ca institutiile pentru care au lucrat nu spun adevarul. Ceea ce ar trebui sa va faca sa ganditi mai in profunzime, e ca aceste persoane nu fac nimic gratis si sant tolerati de sistem. Tot ceea ce spun se face in conferinte, emisiuni televizate, radiofonice sau cu interviuri in presa, de unde ei iau bani frumosi.

La polul contrar, sant persoanele care descopera adevaruri cutremuratoare doar pentru ca au crezut din tot sufletul in ideile lor. Ei au incercat sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care nasteau in ei una dupa alta, dar raspunsurile stiintifice nu reflectau ceea ce stiau sau simteu. Pentru aceste motive, ei sunt mereu umiliti, discreditati, ucisi sau facuti sa dispara in incerte si stranii accidente.

Primii sunt spioni, marionete manevrate de sistem, pentru a tine oamenii ocupati in diverse discutii si opinii. Ultimii sunt oaiale negre ale turmei. Acestea infricoseaza intr-adevar sistemul, pentru ca oaile negre nu sunt papusi manevrabile si nici oameni de paie. Nu domnilor. Oaia neagra este cu adevarat eroul acestor zile de tiranie, minciuna si jale. Oaia neagra, cu onestitatea, curajul si simplicitatea de care da dovada, este in stare sa piarda tot, pentru a apara adevarul. Din acesta cauza, acesti oamnei sunt un pericol pentru calaii, excrocii, mincinosii, lasii care ne conduc. Ei demasca faptul ca minciuna spusa la infinit de patronii lumi a devemit realitate, iar adevarata realitatea o minciuna.

Am vazut persoane simple care sunt adevarati domni si am vazut persoane cu pozitii inalte care doar fac pe domnii. Intre ei se casca o groapa imensa si este o mare diferenta. Primii sunt oameni saraci, modesti, care au doar minimum pentru viata, dar sunt extrem de bogati pentru ca sunt intelepti, constienti si nu au uitat omenia care nu trebuie pierduta pentru iluziile oferite de aceasta muribunda societate. Ei nu au uitat ca a fi om este mai important decat a avea, pentru ca avutia te face sa devii un imbecil care traieste doar ca sa isi apare averea iluzorie

Al doilea e doar un nimeni care s-a vandut ca sa aiba pozitie, bani, lux, masini si pentru care totul are un pret, este o afacere. Pentru a fi cineva, ei fac orice si vind orice. Isi vind copii, mamele, tatii, fratii, surorile, in schimbul banilor si a pozitiilor inalte. Mint, inseala, fac nedreptati, tiranizeaza, fura in schimbul banilor. Bogatiile nu te pot face domn pentru ca DOMN TE NASTI, NU DEVII.  Nu poti sa devii ceea ce nu esti inuntrul tau. Nimic din lume nu te poate face sa fii altfel decat ceea ce esti in interiorul tau.

De ce va spun toate acestea? Pentru ca e timpul sa va treziti.  A sosit ora sa vedeti adevarul crud si gol, a sosit sfarsitul minciunii, a sosit timpul sa nu mai fim oi intr-o turma condusa de un singur individ care ne vrea pe toti la fel: ignorati, sclavi, fara personalitate si curaj, fara demnitate, fara ganduri individuale, fara unicitate. Ne nastem unici si devenim comune si docile fiinte care suporta totul doar ca sa nu fie disturbate din iluzoria si mizerabila viata impusa de sistem. Am devenit cruzi si insensibili “intelectuali” care tortureaza animalele si alte fiinte ale acestui pamant in numele stomacului care trebuie sa fie plin. Distrugem apa, aerul, plantele, padurile care ne dau sanatate, fericire, bunastare si armonie. Nu mai intelegem deloc limba animalelor care au devenit mai constiente, mai bune, mai dulci si mai iubitoare decat noi.

Noi nu vrem adevarul pentru ca e mai dulce si mai confortabila minciuna care ne tie sclavi intr-o fericire iluzorie. Torturam si injosim oamenii curajosi pentru ca ne e frica de cuvintele lor, de curajul lor, de probele lor care marturisesc un alt adevar despre trecutul omenirii, despre cine santem noi si despre cei care ne conduc.

Treziti-va pentru ca forta lor sta in frica voastra, in neputinta  voastra de a vedea si intelege lucrurile, in barierele invizibile care ne limiteaza sa vedem eternitatea care sta in noi. A sosit timpul sa treziti in voi constiinta care va face sa simtiti ceea ce santeti si ceea ce puteti sa faceti, fara sa fiti condusi de prieteni imaginari care va cer venerare, umilinta, razboaie sfinte. Treziti-va pentru ca doar in acest fel puteti sa fiti demni de eroii care in lumea asta imputita au incercat sa va spuna adevarul si care cu demnitate nu au aceptat sa fie cumparati de nimeni si de nimic,  pentru ca ADEVARUL NU ARE PRET.

gabriela dobrescu

 

47 de gânduri despre „Gabriela Dobrescu-De ce trebuie sa stiti adevarul

 1. Asa m-as bucura ca acest articol sa fie citit dar mai ales inteles de cat mai multi dintre noi ,fara a arata cu degetul si a murdari cu cuvinte, un lucu cum este ADEVARUL!

 2. Sunt in total de aceiasi parere cu ce este scris aici. Am ajuns sa imi fie scarba de aceasta civilizatie falsa plina de gunoaie umane care profita de ignoranta celorlalti prin fabricarea de minciuni transmise ca adevar. Nimeni in drum care sunt prezentati la TV ca exemple ale societatii ce trebuiesc urmate. Show-uri (ca nu se mai numesc spectacole) si telenovele realizate special pentru a te tine in fata TV-ului sa iti spele creierul, si sa nu mai ai minima inteligenta sa reactionezi cand ti se taie din drepturi.

 3. Hakuna matata , forumistii ! Buna , Gabitzo ! = Boomerangul buclucash = In State , Democratzii , prin reprezentantzii lor de seama , negativii satanisti , a facut-o lata din nou ! Isplic . Negativii astia a inceput o actiune care daca ar reusi ar culmina cu datu jos al lu Nenea Trumpy ! Este ca si cum ar hi aruncata un boomerang in Nenea Blondu dara acesta l-a esquivat si acuma , boomerangu se intoarce cu un efect distrugator inspre cei care l a aruncata si nu-l poate opri !! Este rindu lu Nenea Trumpy sa atace . Cel care ar deschide focul ripostei este Rudy Giuliano care este arvocatu lu Nenea Trumpy . Don Giuliano ar hi declarata : ,, – Noi , asteptam de vo 6 luni ca ei ( democratzii ) sa comita gresala asta !! In sfirsit ei a comis-o !!! Minunat !! Ei a pierdut alegereli ! ,, . In aceste conditii , Nenea Blondu sprijinit de Republicani , de o parte nsemnata a militarilor si Linia Patriotica , va cistiga un al 2-lea mandat de presedinte ! Se presupune ca in Octombre , se va face neste declasificari in care se va arata cum cu 4 ani in urma , jonica bidinea , mergea fest in Ukraina de unde se faceau neste manevre care aveau drept scop impiedecarea lu Nenea Trumpy sa hie presedinte ! Dara degeaba , satanistii a primit-o la falci ! Ei va trebui sa isplice cum s-a facut ca bidinea si baiatu lui au manevrata neste treburi pe blat si chinejii ar hi cumparata v’un 1,5 miliarde de dollari ! Si cum la confuzie si invalmaseala , tzatza ilaria ar jumulit un comission de v’o 100 de milioane de parai ! Si cum sorosila avea dreptu sa puna in funtzii importante pentru satanisti politici sau sefi corruptzi ! Cu toate defectele si calitatzile lui , Nenea Blondu rezista pe pozitie ! Si asta e ceva bun caci flacara revoltei contra sistemului obscurilor a fost aprinsa acolo va ajunge in Europa !! Noi europenii trebe sa scuturam salteaua nu de purici ci de pedopholii deviatzi mintal , de politicii coruptzi si de alte grupari obscure parazite ( aristocratzii , iezuitzii , masonii satanisti , illuminati si sionistii ) !! Se impune o precizare : stim ca sionistii nu este tocma si taman altruisti gu Ominirea ! Dará este posibil ca printre factorii mentionatzi mai sus , sa hie unii care sa comita nenorociri si pe blat sa arunce magareatza pe sionisti !!

 4. Hakuna matata , forumistii ! = Khazarii satanisti in probleme = (1) Intre organizatiili inalt criminale si desigur secrete care urmareste distrugerea a 90 % din populatia globului si sclavizarea pe complecte a restului se afla si o anumita organizatie formata din neste evrei care chipurli ar descinde in linie directa din moises si fratili lui , Aaron ! Si ei , vezi Doamne are drept divin de guvernare asupra … lumii intregi !! Da , da , maciuci la burduf , la cotonoage si la felinare ! Leprele astea asasine , perverse si criminale are un plan . Judicatzi si voi , dragi cititorii ! Ei vrea sa inlocuiasca ONU ( care si asa este in mina khazarilor ) cu o alta organizatie compusa din vo 70 de natiuni ( unde taie si spinzura khazarii , desigur ) condusa de … Batrinii din Sion !!! Pentru asta , ei vrea sa construiasca un altar in Jerusalem . Acolo s ar oficia slujbele si s ar face sacrificiili de animale !! Sefii astia ar avea drept de viatza si de moarte asupra supusilor ! Astfel , pereconizeaza exterminarea a or si cine nu se supune autoritatzii bosorogilor din sion ! Budisti , musulmani , atei , crestini si de alte credintze ar trebui musai sa se supuie legilor talmudice ! Dara asta nu se va intimpla !! Pe de alta parte , o mare parte a poporului evreu poate in sfirsit sa se elibereze de sub dictatura criminalilor satanisti ! Yatafanu nu putut sa formeze un guvern inca . E normal pentru ca se lucreaza pe discrete la trimiterea lui la pripon ! Cind mai vine in Romania , sa hie trimis sa cinte pe la alte mese ! El si khazarii lui satanisti . O tara care se respecta , nu si baga in circ cu un asemenea infractor ! In preceptele religioase ale acestor satanisti , putem vedea de izemplu unu care spune ca trebuie sa se daruiasca ,, dumnezeului lor ,, ( yahwe , un extraterestru singeros , nicidecum Dumnizeu cel Mare si Adavarat !!! ) , aur , argint , bronz , carne de berbec fripta , blanuri imbibate cu singele animalelor sacrificate pulse alte sufriría ! Dragi cititorii , Dumnezeu del Adavarat , NU ARE NEVOIE DE BOGATZII !!! NU ARE NEVOIE DE SACRIFICII SINGEROASE !!! Astea este cerintze care emana de cineva intens negativ , nu de cineva Pozitiv !! Sa ne hie f clara treaba !! Si acum sa va spun un lucru pe care multi dintre noi nu il stiu sau nu le vine sa creada : printr-o latura a Sufletului nostru , noi Ominirea facem parte efectiva din El , Izvorul Suprem , Dumnizeu cel Mare si Adavarat !! Dar nu o stim !! Asa ca sa nu ne mai vaitam atita si sa nu ne mai speriem atita ! Si mai ales , sa nu ne mai invinovatim atita ! De aceea , multi extraterestri negativi , ne invidiaza si vrea sclavizarea noastra ! Noi sintem parte din Dumnizeu si avem ceva ce ei nu are . De aia ne abduce si face tot felul de isperientze Gustavo noi ! Dara degeaba caci cu toata superioriratea lor tehnologica , física actuala , noi le sintem superiori chiar daca sintem mult mai fragili , mai limitatzi decit ei ! Avem o arma mult mai tare decit toata superioritatea lor : Constiintza !! Cind ne vom da seama de cine sintem si ce putem face , vom iesi din matrixul acesta nenorocit si vom integra Comunitatea altor Cevilizatii Pozitive din Univers ! Nimeni nu ne va putea opri ! Pentru a intelege mai bine de ce sint in stare criminalii astia satanisti , nu avem decit sa evocam 12 Sectembre , tzounami din Japan, zboru 320 – 17 , crimele din Siria , etc.etc. O prima lovitura serioasa , satanistii a primit-o cu pierderea controlului asupra lu Federal Reserve ! Cum se va trece la banii sprijinitzi cu aur sau valori equivalente , khazarii va pierde din puterea lor de control asupra finantzelor in lume . Ominirea este satula pina peste cap de jafurile fara limite ale khazarilor satanisti prin bancile centrale ! ( Va urma ) .

 5. Hakuna matata , forumistii ! = Khazarii satanisti in probleme = (2) Cum scriam , grupu asta satanist care se ascunde in spatele unei imagini religioase ( cica dumnezeul lor ) , e gata sa extermineze pe or si cine se pune propta in calea planurilor lor de criminali !! Are de la cine sa traga caci dumnezeu’ lor le cerea in timpurili stravechi ca familiile acestor bonlavi mintal sa jertfeasca in onoarea lui primul nascut !!! Pentru asta izista si in ziua de azi ritualurili astea in care s ar sacrifica copii ! In shchimbu sacrificiului , el ar rasplati cu bogatzii pe satanistii astia ! Dar in afara de citiva dezaxatzi mintal , niminea nu ia in serios pe sionistii astia satanisti profunda negativi !! Poporul israelian in mare parte se trezeste si vrea sa rupa lantzurili sclaviei in care este tinut de mii de ani !! Yatafanu trebe ca este f preocupat caci unde pierde puterea poilitica , ar putea hi judicat pentru coruptie ! O data priponit , i se ar pune la activ si alte delicte va sa nu spunem nenorociri ! In fine . In G B , treaba este ca intre locuitorii de acolo , raportul este de 2 la 1 in favoarea celor care vrea Brexitu . Pe de alta parte , militarii este f porniti contra politicilor ! Majoritatea inglejilor vrea Brexitu dara politicii care este mituitzi si in acelasi timp amelintzatzi de numa de catre obscurii satanisti se opune cu indirjire !! A propos , si Romania noastra trebe sa iasa in viteza din UE asta condusa de catre pedophili satanisti ! Tara noastra e un laborator in care nemernicii obscuri experimenteaza ticaloshii fara de nume . Vezi treaba cu furatul cu tupeu al porcilor din curtea oamenilor pe motiv ca ar hi bonlavi pentru a face loc la carnea de porc adusa cu japca aproape din alte tari ! Oare se indemnizeaza cu ceva familiile carora li se fura porcii crescutzi cu truda si sacrificii ? Miine poate sa urmeze carnea de vaca , gainile , oile , etc.etc. Trebe boicotata carnea adusa in Romania in conditziili astea ! Or in ce caz , trebe contactata Aliantza . Nu este adavarat ca nu este nimica de facut ! Este ceea ce sistemu vrea sa credem ! Putem sa i trimitem la dreac care este sefu lor ! Daca poporul e unit , niminea nu poate nimica contra lui ! La inchiere , sa revenim in State . Se pare ca gorobetzii democratzi a cazut intra o cursa intinsa abil de catre Linia Patriotica ! Pacat de votantzii Democratzi nevinovatzi ! Ei este manipulatzi de numa de catre sefii lor satanisti cu tzatza ilaria , bila , sorosila & company ! Opozitia satanistilor nu poate sa l dea jos pe Nenea Trumpy or si cit ar ridica creasta , ar suiera si ar face bale ! Republicanii are majoritatea in Senat asa ca totu e pe bune ! In plus , Nenea Blondu a primit si primeste sprijinu din partea multor militari care se aduna la cauza lui si ajutoru altor factori importantzi ! Ca ultima anecdota , o Comisie parlamentara din Austria a declarata ca hitler era de fapt un rokoild . Si el persecuta evreii la comanda unor mari gusteri sionisti pentru ca sa emigreze in Israel . Iar din Japan , soseste vestea ca criminalu stalin era si el un … rokoild !!

 6. Hakuna matata , forumistii ! = Hurry up , Donny ! = Dragi forumistii , azi neste vesti despre ce se intimpla in State . Precizez de la bun inceput ca eu nu fac decit sa postez neste vesti care nu sint create de mine si nici nu reprezinta automat punctele mele de vedere ! Deci sa nu ne citim vorbe ! Hahaha . Sa purcedem dara cu postarea propiu zisa . Pentru asta , trebe sa revenim cu neste ani in urma in USA . Prin anul 2016 . Mai toata lumea o dadea cistigatoarea presedentiei pe ilaria . Numa ca , spre surpriza unora sau dupa caz stupefactzia lor si bucuria altora , a tisnit ca din necunoscut un candidat care a rasturnat toate socotelili Democratzilor si a ajuns la Casa Alba ! Era Nenea Blondu ! Cum de a cistigat ? Pai sa vedem . In general , presa corporativa a mers pe blat si a tabarit pe Nenea Trumpy ! Dara ce s-a intimplata ? Trebe spus ca atunci cin lintonel era presedinte , ilaria era cea care de fapt tinea friul la guvernare si , desi nu s-a rasuflata treaba , ei guverna cu metode de ,, cosa nostra ,, . Dara lovitura de gratzie pe care a primit o ilaria cind candida pentru Casa Alba a fost cind neste baietzi desteptzi au spart server-ele unor computere de ale lu laria molaría si ce s a gasit acolo a fost determinant ca sa se prabuseasca ! Nemediat s a inceputa atacurili contra lu Nene Trumpy ! Pina in ziua de azi , s au contabilizat aprox v’o 20 de tentative ( toate avortate ) din partea obscurilor satanisti de a trimite pe lumea cealanta pe Nenea Trumpy ! Atentie acuma la ce urmeaza ! Cercetinda in computerele respective , s a dat de o firma de treburi cibernetice , care se afla in … Ukraina ! Firma asta poate face tot felul lucruri pe internet . Bune si rele . Mai ales rele . Un izemplu concret , ea a fabricat ,, evidentzele ,, care a servit si serveste obscurilor satanisti cu laria in frunte pentru a l acuza pe Trumpy de a hi cistigat presedentzia cu ajutorul fraudulos al Russiei ! Ukraina este la cutite cu Russia ! Cica Ukrainenii nu i inghite pe rusi de niciun fel ! Cita nedreptate ! Ei care a facut parte din Uniunea Sovetica ! Trebe spus ca obscurii satanisti in frunte cu khazarii satanisti , se straduieste sa creeze un conflict intre Russia si Ukraina doar doar o izbucni un razboi mondial care ( crede ei ) i ar scapa din colimatoru Ominirii si ar putea continua cu planurile lor criminale ! Dara nu le va merge caci planurile lor este cunoscute ! Sa hie f clar : eu cind scriu ,, khazar satanist ,, nu ma refer la toti evreii ! Nu !! Sint multi evrei care este si victime , este santajatzi , amelintzatzi , chiar omoritzi de mafiili khazare sataniste !! A vinita timpu sa se libereze si ei de sub jugul satanistilor ! In Stare , opozitia , cu laria , sorosila & company vrea sa i dea ,, empeachement , lu Nenea Trumpy ! E timpul ca el sa reactioneze caci nu e de gluma ! Nu se stie ce si cum ar face ! Este posibil sa gresesc dar io crez ca el are nu un as ci o flota de asi cu care sa contraatace ! E in joc si credibilitatea Liniei Patriotice in particular si cel al Aliantzei Planetare in general !! ( va urma ) .

 7. Hurry up , Donny ! (2) Acuma bine , nu numa firma din Ukraina este rensponsabila de falshurile acuzatii contra Nenea Trumpy ¡ Nuuuu ! Trebe sa precizam ca alaturi de ,, crowd strike ,, numili aprox. al firmei ukrainene si-a adus o insemnata contributie anumite elemente din cia , fbi si alte sectoare ale vietzii americane . De asemenea , nu trebe omisa colaborarea ,, preteneasca a serviciilor de la Intelligence din GB si anumite segmente din serviciili de spionage din Israel !! Va imaginatzi furia cetatenilor americani patrioti contra khazarilor satanisti ! Yatafanu este banuit de a hi amestecat in atacu asupra Arabiei Saudita prin intermediul unor ,, teroristi ,, platiti , antrenatzi si comandatzi de catre obscurii satanisti . Cu asta , mafia khazaro sionista si satanista pretindea sa produca un conflict care sa detoneze un razboi mondial ! Dar obscurii satanisti a dat gres caci lumea ii cunoaste si stie ce urmareste ei ! De altfel , Nenica Vladimir l-a dojenita cu ,, duhu blindetii pe yatafanu si i a precizat in neste termeni f clari ca daca sionistii ataca Siria din nou , atuncea fortele conjugate ale Russiei , Iranului si eventual ale Chinei , vor raspunde in consecintza si le va trage khazarilor satanisti papara de ce nici nu a visat ei v’odata ! Cum scriam , in State , opozitia vrea sa-l doboare pe Trumpy ! El trebe sa reactioneze rapid caci in Noiembre incepe campania prezidentziala ! Ii ramine Octombre ca sa faca ceva concret contra lu deep state ! Se pare ca Nenea Blondu are diferite optiuni si trebe sa actioneze de numa caci suporterii lui da semne de nerabdare si deceptie ! Multi spera ca sa inceapa arestarili gusterilor mari atita de mult trimbitzate ! Sa vedem cu ce apare . Ce iepure scoate din palarie !

 8. Hakuna matara , cititorii ! = Razboi civil in State ? = (1) Cindva , cind am scris pe un site ca un razboi civil ardea deja mocnit in Socetatea americana , am fost luat la misto de increduli dara eu stiind ce stiam nu m-am formalizata prea mult , hahaha ! Iata ca din surse militare americane serioase , ne parvine stirea ca US Army recruteaza militari pentru a-spori efectivele ! De ce ? Pentru ca se presupune ca va fi nevoie de ele pentru situatzii speciale ! Mai pe romaneste , se pregateste un atac frontal contra
  lu deep Estate ! Exista deja opozitia contra Nenea Blondu care se face pe zi ce trece mai agresiva ! Se va scoate in sfirsit la lumina ceva din cele 125 000 de dosare cu pedepsirea exemplara a orataniilor periculoase din deep state ? Vom vedea . Un atac se da acuma contra lu firma j p morgan care este obectu acuzatiilor de trafic de droguri , de fraude bancare si alte falshuri si un alt atac se produce contra lu holdman zaks care si el , la rindu lui , innoata intr o mare de delicte de toata frumusetea ! Se produce un atac si contra lu Nenea Trumpy , atac proiectat si iegzecutat de anumite segmente din cia si alte entitati care actioneaza sub imboldul obscurilor satanisti ! US Navy a manifestat deschis si energic sprijinul la politica lu Nenea Trumpy ! Plus alti ofiteri de inalt rang din Fortele militare care fac corp comun cu Nenea Blondu si care vor sa termine cu obscurii satanisti care si au pus tentaculele pe socetatea americana ! In Europa , in Vatican se anqueteaza de numa asupra tranzactiilor financiare caci se semnaleaza insistent ,, nereguli ,, . Se stie ca aici , isi are conturi bancare multi presedinti si persoane importante din lume ! La adapostu secretului bancar , circula sume ametitoare de bani cu surse nedefinite si care bani este folositi in tot felul de manevre obscure ! Caci cine poate scotoci in secretu bancar al Vaticanului ? ( va urma ) .

 9. = Razboi civil in State ? = (2) Ca sa reluam o idee , trebe spus ca in State , e rost de actiune ca lumea nu jucarie , ma ntelegeti . Generalu’ Shipley , f apropiat de Nenea Trumpy , a dat deja ordenu ca entitatzi statale sau guvernanentale sa poata reactiva de numa si nemediat inrolari de soldati ,, pentru a salva Patria in caz de primejdie !,, . Ce inseamna asta ? Dragi cititorii , khabala satanista si alti aliatzi obscuri , vrea sa dea jos guvernul lu Nenea Blondu cu fortza daca este necesar ! Vrea sa aresteze sau si mai rau , sa elimine pe Trumpy si guvernu lui ! Asfel , directoarea lu Cia , gina haspel , alte sectoare din fbi si alte Servicii si Departamente , de la o lanta cu gazetili washington post , new york times , gazete care este in miinili khazarilor satanisti , plus cnn azmute non stop pe directe si fara rusine lumea pe Nenea Blondu si guvernu lui !! Sectele sataniste este f virulente si de la o lanta cu toate orataniili obscure din mlastina blestemata a negativilor vrea ca pe de o parte sa l doboare pe Trumpy si guvernul lui iar pe de alta parte sa o catapulteze la alegerli prezidentziale din 2020 pe satanista laria ! Numai asa , mlastina ar putea opri valu de arestari bine meritate care o asteapta !! Nu e de gluma ! In caz de nevoie , militarii fideli Liniei Patriotice care il dirijeaza pe Trump , ar putea inconjura Casa Alba iar apoi ar porni spre distrugerea satanistilor ! E de dorit infringerea obscurilor in State caci tara asta trebuie sa iasa de sub gheara lor ! Ceea ce se intimpla acolo este f important si pentru Europa nostra in particular si restu lumii in gheneral ! Caci o data infrintzi gusterii negativi acolo , ne vom putea rafui si noi cu ai nostri in Europa !! Logia masonica P2 din Italia a spus ca ea nu va hi de accord cu ,, o religie impusa lumii de catre tandemu’ Trumpy / Kouchner ,, ci ca este de accord cu ,, o lume federata !,, . Israel , prin vocea ministrului sau de Afaceri Externe a spus ca este de accord cu semnarea unui ,, Pact de neagresiune cu vecinii arabi !!,, .Este ceva f important finca asta arata ca Israel este gata sa respecte accordul GESARA !! In Vatican , Politizia Financiara a pornit o scotocire in regula pentru a cauta documente si dispozitive electronice care ar hi favorizat fraude bancare si alte operatiuni oculte dat fiind faptu ca ,, personaje importante dime lunes , are conturi bancare ascunse acolo ! O alta lupta se da in Helvetzia cu bancile care favorizeaza manevrele financiare ale khazarilor satanisti in lume si controleaza miscarile cu sur in lume ! Khazarii satanisti , pentru a si procura fonduri financiare , incearca sa puie gheara pe neste importante cantitatzi de aur in Indonezia !! Cam atita , pentru azi . Multumesc pentru atentzie !

 10. Hakuna matata , forumistii ! = Rasa Zeta = (1) Cei gri sau short grey . Adavar , basm ezoteric , maculatura ? Concluziili va apartine . Trebe scos in evidentza faptu ca ori de cite ori un fapt nu trebe sa ajunga la cunostintza publica , sistemu bloqueaza pe toate caili posibile accesu lumii la informatzii referitoare la faptul respectiv . Acest blocaj , sistemu il face prin dezacreditarea informatiei , intoxicarea cu informatzii falshe amestecate cu o doza infima de adavar , prin dezacreditarea gazetarului , amelintzari , presiuni , asasinari prin inscenari de accidente sau depinzind de gravitatea faptului in questiune , chiar prin liquidare directa ! Desi prezentza e t – lor a fost intr-un fel sau altul semnalata tot timpul incepinda din Antiquitate si pina in ziua de azi . In postarea prezenta , vom vedea numai o parte din acesti presupusi E T proiectatzi doar intr-un segment de timp relativ modest . Asfel , vom incepe cu presupusa aparitie a ,, omuletzilor gri ,, in anii ‘ 40 . Cunoasteti si voi tema aceasta asa ca nu insist mult asupra acestui punct . Sa purcedem dara cu postarea propiu zisa . Pe la sfirsitu’ anilor ‘ 40 s-ar hi prabushita un OZN -eu in Rosewell . Bun . Vom lasa deoparte sistemu cu metodili lui de a se pune propta in calea dezcoperirii adavarului si vom arata cite ceva din partea mai putin cunoscuta a anumitor lucruri . Exista in acel atunci in Rosewell un Serviciu mortuar care facea printre altele si lucrari de imbalsamare . Printre cei care lucrau acolo se gasea si un tinar GLENN , cu studii superioare in Stiintze mortuare ! Intr-o zi primeste un teliphone din partea unei baze militare din zona . Cineva avea nevoie de neste coshciuge care se puteau inchide ermetic !! Glénn se mira mult de treaba asta caci stiaca f bine ca acolo in baza aceea nu erau copii !! Ori sicriili in questiune corespundeau dimensiunilor fizice ale … unor copii !! Isi ascunde totusi surprinderea si merge pe blat , cum s-ar spune . Surprizele nu se opresc aicia ! Altcineva chiama si intreaba daca i s-ar putea spune cum se procedeaza cu corpuri in stare de decompozitie , corpuri cu arsuri grave , corpuri mutilate ! Glenn se ofera pentru a merge la baza acolo la ei si a accorda toata asistenta profesionala calificata dara pe un ton sec i se spune ca nu este nevoie de prezentza lui acolo ! Intimplator , Glenn se duce la Spitalul din Rosewell cu neste treburi . Acolo , din intimplare , vede ca dientr-o ambulantza se coboara neste cadavre de neste fiintze necunoscute ¡ Linga ele se aflau neste bare argintate pe care se puteau vedea neste hierogliphe !! Cadavrele a fost introduse mai repide can fulgerul in clinica iara curiosii care se apropiau prea mult sau faceau intrebari , erau intimpinatzi cu o mutzenie desavirsita si maturatzi din drum cu neste ghionturi pretenesti in coaste beneficiinda totodata din mers si de priviri de macelari ! ( va urma ) .

 11. = Omuletzii gri = (2) Cel prin care s-a putut afla cite ceva despre ,, omuletzii gri ,, care au devenit chiar si populari in imaginatzia publica , a fost un anume Detlev Borak . El a fost cel care sau printre primii care au stabilit Biofizica ca Stiintza !! A ocupat functzii importante in cadrul unor Universitatzi si chiar a condus la un moment dat Fundatzia Rockfeller ! Dar ce ne intereseaza pe noi in postarea de fatza este relatzia dintre el si ,, omuletzii gri ,, cazuti cu nava lor in 1947 in Roswell , New Mexico plus altii gasiti in alte locuri . Asfel , s-a putut afla unele lucruri despre ,, ei ,, . Masura toti 1m 25 de inaltime ! Toti ! Cintareau 25 kg ! Toti ! Capul lor era f mare in raport cu restu corpului si era format din multi lobi , nu din 2 cit are capul ominesc ! Ochii , mari si ei , era acoperiti de o membrana opaca dara care se putea dezlipi f usure cu o pintza ! Se presupune ca ar folosi ca un dispozitiv pentru vederea nocturna ! ,, Ei ,, nu are pavilioane externe ale urechilor ci prezinta doar neste protuberantze . Nu are pometzii obrajilor si nici nari ci doar 2 gauri abia visible in loc de nas . O gura f mica si fara dintzi ! Nu are organe genitale visibile , nu are orificiu pentru a urina si nici orificiu rectal pentru a expulza alimentele procesate ! Unii biologi este de parere ca ,, grii ,, astia este de fapt neste … cloni !!! Cine s-a gasit in apropierea ,, lor ,, in special cei si cele abduse spune ca ei raspindeste o duhoare de te trazneste ! Dara cum face ei atuncea cind maninca ? Se presupune ca atuncea cind ei mutileaza un animal , cu singele extras plus alte organe tocate , ei ar face un fel de supa pe care ar consuma-o prin … pielea lor ! Adica ar hi absorbita de organismul lor prin piele ! Si deseurile alimentare ar hi expulzate tot prin piele ! De une duhoarea insuportabila de Ozon si Amoniac ! Repet , este doar o presupunere . Este imbracatzi cu un fel membrana protectoare rezistenta la perforari si taieturi ! Pentru a da-o jos , exista neste deshchizaturi Cate pleaca de la subtiori si coboara pina la talpile picioarelor iar alta deshchizatura pleaca de la ceafa si ajunge pina la miljoc . Pielea lor ar hi ca cea a unui delphin . Inima lor face corp comun cu plaminii . Asa ca un singur organ indeplineste functzia de pompa de singe si aparat respirator !! Singele lor este ca un liquid viscos si nu are limfocite si nici alte elemente caracteristice singelui ominesc !
  Multi dintre abdusi de catre ,, grii ,, au spus ca o data ajunsi pe navele lor , ( prof. Malanga spune ca abdusii sint ,, tratatzi ,, in baza pamintesti subterane si f putin in navele extraterestrilor . Si asta presupune o complicitate evidenta a unor criminali care isi spune ,, oamini ,, !! ) piticii astia executa ordenele care le este date cu autoritate , direct si constant de catre … reptilieni !! Piticii nu face nicio miscare fara aprobarea reptilienilor ! Ei are o gindire colectiva si nu ia nicio decizie de capul lor ! Sa revenim acusha la Dennis Glenn care se afla la Spitalul din zona cu neste treburi . Cind intra , se intilneste cu o infirmiera din Army , o prietena de a lui . Aceasta , cu un chip ingrozit de terroare , ii spune ca el trebuie sa dispara cit mai repide de acolo caci ceva e pe nasoale si militarii este f agresivi ! Da sa plece desi nu intelegea prea bine de ce dara nu mai are timp ! Este luat pe sus practic de catre 2 gorile si dus in fatza a 2 ofiteri din Army !! ( va urna ) .

 12. De ce m-ai tradat , my friend ? = ,, Ador tradarea ! Urasc pe tradator ! ,, = (1) Expresia aceasta din repertoriul teatral al magistralului ocservator soceal I L Caragiale se verifica in practica inca o data ! Din nefericire ! Exemplu concret il ofera atacurile Turciei asupra kurzilor din Siria . Cindva , exista o tara care se numea Kurdistan . Dara in urma a numeroase conflicte , tara asta a fost impartita intre alte tari care se razboiau de numa si tot timpu . Si pina la urma in functzie de cine cistiga , fiecare smulgea o portiune din Kurdistán !! Ceva asemanator s-a petrecuta si in Polonia ! Numa ca Polonia a reusit pina la urma sa se recladeasca ca tara de sine statatoare ! Pai da , altii se razboiau si Kurdistanul disparea incet , incet pierzind pina la urma tot teritoriul lui care a fost impartit ,, intre invingatori ,, : Iran , Irak , Siria , Turquia si chiar Uniunea Sovetica !! Si fiecare dintre astia se fereste ca de uciga-l toaca de dorintza si actiunile kurzilor de a-si forma din nou o patrie caci asta presupune o retrocedare de teritorii ! Si niminea dintre cei numiti mai sus este dispus sa cedeze macar un cm 2 de teritoriu pentru ca poporul kurzilor sa–si faca si ei o tara ! Acuma bine , cu vo 30 de ani in urma , bushica tatal a pornit razboi contra Irak cu motivu ca dictatoru Hussein avea arme periculoase ascunse si ca era un pericol pentru Democratzia in lume , pentru Ominire ! Drept care americanii au intrata de numa in Irak si l-au depus pe dictator . Din mers , au furat de-au stins obecte din Historia Antica din Muzeul din Bagdad ! De fapt , atacul asupra Muzeului era unul din obectivele invaziei ! Ca obscurii sa poata fura , cum face ei de obicei ( vezi cazu Bucegilor !!) cind intilneste obecte de tot felul care ne-ar putea lumina asupra trecutului nostru indepartat ! In fine . Treaba a fost ca americanii i-au luat la vrajeala pe kurzi cum ca avea sa-i ajute sa se libereze de ,, dictator ,, ! Avea sa-i ajute sa aiba o viatza nou , mult mai buna ! Asa se face ca in Irak , kurzii a ajutat pe americani in razboi . A luptat vitejeste suferind importante pierderi in vietzi ominesti ! Ba mai mult , americanii s-a dat la o parte cind kurzii era masacratzi in lupta contra fundamentalistilor care voiau sa instaureze ,, Califatul ,, !! Acum , americanii s-au retras din zona kurzilor iar acestia au ramas singuri ! De numa si nemediat , Turquia si-a aratat intentziili ei pretenesti : A inceput sa bombardeze pe kurzi in Siria ! Si nu e totu ! Acuma , kurzii trebe sa elibereze pe toti fundamentalistii capturatzi in cursul luptelor ! Si astia din urma ce va face o data liberi ? Crez ca e momentu sa facem o paralela intre tradarea a kurzilor din Siria si ce se intimpla in Romania noastra , Astrid desigur proportziili si luind in consideratzie conditziili specifice ale ale zonei noastre . Isplic . ( va urma )

 13. = Omuletzii gri = (3) Trebe mentionat ca Dennis se dusese la spital pentru a insoti un om care avusese un grav accident . Asa se explica deci prezentza lui acolo . Dupa ce a fost adus in fatza unor ofitzeri , Dennis Glenn a fost supus unui interogatoriu demn de cele de la Gestapo ! In speceal , pe militari ii interesa sa afle de la Dennis ceea ce el vazuse cind trecuse pe linga ambulantza militara ! Cind interogatoriu s-a termenat , i s-a spus ca trebuia sa-si tina gura in legatura cu cele vazute ca de unde nu , avea sa hie vai si-amar de viatza fameliei lui si a lui ! Dupa care a fost lasat sa plece . La scurt timp , el s-a ntilnit cu pretena lui din Army care era detasata la acel spital si al carui nume nu l-a facut public niciodata . Arata ca cineva care suferise un puternic shock emotzional si care avea imperios nevoie de asistentza psihologica ! Incet , incet , ea ii povesteste cum in ziua aceea ea se gasea de serviciu si se dusese sa caute o trusa cu ustensile de medicina la sala de autopsii . Isi ia trusa si da sa iasa dara vede ca era neste doctori si ca se proceda la o autopsie ! Mai mult , i se cere sa lase balta ce voia ea sa faca si sa participe nemediat la ce se facea acolo ! Si , a fost atunci cind coshmarul ei a inceput ! Primul lucru pe care l-a vazut , au fost 3 cadavre de entitatzi nepamintesti in diferite grade de mutilare si cu arsuri grave . Al doilea lucru , a fost o duhoare pestilentziala care emana din acele cadavre . Care duhoare , ii facea pe unii de acolo si chiar si pe infirmiera noastra sa vomite si sa aiba ameteli ! La fel si ea a fost amelintzata cu ce avea sa i se intimple ei si fameliei ei daca scapa vo vorba pe uneva despre ce vazuse sau facuse in sala aceea de autopsii ! Un alt cercetator , Spriling sau cam asa ceva ne aduce amanunte despre ,, omuletzii gri ,, . Asfel , ei are neste bratze cu o grosime de entre 13 – 15 cm , care se termina cu neste degete ale caror virfuri ajunge pina ghenuche si aceste virfuri are o forma de ventuze ! Probabil pentru o mai buna aderentza la diferite tipuri de suprafetze ! Si intre ele se poate vedea o piele ca la batracieni . Capul este prea mare in raport cu restu corpului . Masoara vo 50 de cm . Pielea lor este ca de delphin spre reptile . Este telepatici si intotdeauna le spune celor abdusi ceva de genu : ,, – Nu va hie teama ! Voi ne datoratzi asta !! ,, . Acuma , intrebarea de baraj : de ce abduce Umani ? In speceal femei ! Se presupune ca ei cauta sa imperequeze Umani si Gri pentru o noua rasa hibrida ! Prof. Malanga ( pentru mine el este Olinto de Prato al Ufologiei !!! ) afirma ca motivu principal pentru care piticotzii gri abduce Umani ar fi .. furtul sufletului Umanilor !!! Cindva , voi dedica poate o postare pe tema aceasta ! Vedeti ce importantzi sintem noi Umanii dara nu i stim ?? Avem ceva ce nici anumite Cevilizatzii extraterestre nu are ! Bun . Cam pina aicia postarea cu piticotzii gri , negativi fara indoiala !

 14. Care-i mersu’, doctore ? = Octombre si simboluri ? Cu putin timp in urma , Nenea Trumpy a redus personalul de securitate de la Casa Alba . Pe romaneste , a dat afara neste gindaci de la CIA care lucra pentru deep state !! In cadrul unei reuniuni , nevasta lui a aparut la nceputu lu Octombre imbracata in rosu ! Ne amintim ca luna unei mari Revolutii a fost Octombre . Ocotmbre rosu ! La reuniune , sefii militari care a venit acolo , era imbracatzi cu uniforme din al 2-lea Razboi Mondial ! Semn ca se gaseste in lupta contra sionismului din State si contra mlastinei cu oratanii negative !! Simbolul vestimentar este evident ! In afara de asta , se confirma ca Tribunalul din Guantanamo lucreaza si inca din Ianuarie trecut la dosare importante . Situatzia financiara a US a primit o doza de oxigen ca sa spunem asa din partea Chinei . Aceasta va colabora financiar cu State pina cind ele vor scoate moneda lor bazata pe aur !! O sa sa vedem ce si cum va hi . In felul acesta , nu va mai hi nevoie de banii sionistilor ! In timp ce in State avem de-a face cu un razboi civil ( pai da caci Tribunalul din Guantanamo lucreaza de-i sare capacele . Pe de-o parte . Pe de alta parte , militarii se mobilizeaza in juru lu Nenea Blondu si sprijina Casa Alba ! Este chematzi reservisti la serviciul activ ! Se planuieste ca California sa hie pusa sub paza caci satanistii prea si-a facut si isi face de cap ! Nu mai inghite Ciupi ! Sa facem un salt a la Malaguenia pina in Turquia . Acolo , armata ei , cica intr-o ,, misiune de pace ,, ( cind v’odata turcii a umblat cu soldatzii in cautarea pacii ? Hahahahaha ) a inceput sa bombardeze kurzii pe teritoriu Siriei ! Ei , cica vrea sa creeze un coridor de securitate care ar pleca din frontiera cu Iran , ar trece prin Siria si ar ajunge pina la Marea Mediterana ! Si in perspectiva , impulsatzi de catre aceeasi nobila dorintza de a instaura pacea , ei s-ar instala cel putin partial in … Arabia Saudita !! Si cine stie , la confuzie si invalmaseala , ei ar da o raita si prin Israel daca circumstantzele o cere ! Halal program de pace ! A la Turca bre ! Treaba este ca la ONU , UE a cerut ca Turcia sa opreasca atacurili contra kurzilor in Siria dara , pentru prima oara , USA si Russia s-au opus de comun accord contra cererii UE ! Si aceasta din urma , nu a putut face nimica decit sa-si recunoasca neputintza !! ( va urma )

 15. De ce m-ai tradat , my friend ? (2) Turquia ataca pe kurzii din Siria cu acordu tacit al Russiei si al US ! Dara sa revenim la obectu postarii . Va veti intreba poate ce legatura ar avea abandonarea kurzilor de catre americani in ghearele turcilor . Pai ar avea , as spune io . Si iata de ce .In primul rind , vreau sa fie f clar ca io nu mi’s nici pro rus nici contra lor . Dara dragi cititorii , haideti va rog sa fim obectivi un moment si sa judicam pe correcte neste lucruri . Romania noastra , ca vrea sau nu , ii are ca si vecini pe rusi . Chiar daca in trecut , intr-un fel sau altu , Russia ne a adus suferintza , timpurile s-au schimbat ! Comunismul dictatorial a cazut si in ziua de azi , Socetatea russa duce un alt mod de viatza ! De ce sa ne certam cu ei ? Pentru ca asa vrea neste dezaxatzi mintal la ordenu sionistilor si a mafiei khazare ? Sint convins ca ar hi mult mai bine daca am intari relatzii de pretenie , de colaborare economica cu rushii , relatzii multilaterale , benefice lor cit si noua ! Russia este o tara mare , puternica , cu o economie in plina dezvoltare ! De ce sa vedem neste dusmani in el ? Sa urmam izemplu chinejilor : nu se razboieste cu niminea si face business cu toata lumea !! Daca ne punem rau cu rushii , cum va hi cind anericanii va pleca la casele lor ? Sau cum va hi daca americanii intr-o zi ne lasa balta fara sa ne spuna nici macar ,, good bye ,, asa cum i-a lasat pe kurzi dupa ce s-a servit de ei pe ghiftuite ? Un lucru e sigur : nu va hi razboi intre State si Russia !! Portul Constantza nu trebe dat pe miinile strainilor ! Ar putea hi un punct de intrare in Europa pentru a prelungi Drumul Matasei pe care chinejii vrea sa-l deshchiza din nou ! De ce sa comande Holland in Constantza ? Romania trebe sa se trezeasca ! Sa iasa din UE asta criminala supusa satanistilor ! Trebe date afara organizatiili lu sorosila si bancile khazarilor satanisti ! Romania trebe sa se puie in contact cu Aliantza Planetara ! Sa dea de pamint si d’azvirlita cu vinzatorii de Patrie si complicii lor !! Romania noastra merita o alta viatza ! Una mai buna ! Se poate ! Un prim pas ar hi imbunaratirea relatziilor cu Russia !! Dixit !!

 16. Care’i mersu’, doctore ? Octombre si simboluri (2) Neste surse de informatzie russesti afirma ca tacky barraky ar hi fost liquidat de numa de catre un pluton de izecutie !! Totodata , trebuie sa consideram cu mare rezerva lucru asta . Pina la confirmare , este doar un zvon . Nicio sursa de informatzie din Pentagon nu a confirmat nici nu a infirmat ,, vestea ,, ! In shchimb , el reaminteste ca in Guantanamo procesele merge de duduie dindu-se sententzii de toata trimestral , intre care unele capitale , militarii se grupeza , Resetarea e la coltzu strazii cum s-ar zice , negocierea cu China merge struna , deci totu indica ca ruloul compresor a intrat in orataniili din mlastina ! In afara de asta , militarii se gindeste la un pustiu de bine , punind California sub control militar sau similar . Caci atitea incendii si pene de ilictricitate , nu-i a buna ! California este fortareatza satanistilor si a vinita momentu ca gusterii satanisti de acolo sa primeasca una buna peste creasta !! Din mers , s-ar nationaliza Facebook , Google si alte firme asemanatoare ! In Israel , pe yatafanu nu-l cheama niminea sa colaboreze la formarea unui guvern . Or in ce caz , el este monitoriat pas cu pas in tot ce face si or si pe une merge ! Nu are scapare ! Se spune ca la o adica , el ar intra intr-un proces de recunoastere a greselilor ( crimelor ) comise . Asfel , el ar da pe fatza tot ce a facut si , din mers , i-ar da in git si pe sionistii care era sefii lui si care l-a manipulat ! Si asta , ca sa primeasca protectie din partea lu US ! Din surse de informatzie din GB , apare o veste care spune ca intre 21 Dechembre si 23 Dechembre anu asta , ,, ingerii cazuti ,, ( satanistii ) va savirsi o lucrare demna de o … Revolutie ! Se stie ca Israel are un proiect numit Samson si care in cazu in care s-ar considera in primejdie , ar declansha un cataclism termonuclear care ar termena cu planeta ! Asta este ideea satanistilor sionisti ! Dara dragi cititorii , sa nu ne alarmam caci s-au luat toate masurile de protectie si lu Samson i s-a taiat pletele ! Planul criminal al sionistilor a fost neutralizat !! Atuncea , ei se razbuna si amelintza cu ce le ramine : produceri de tsounami , ,, castravetzi ,, care nu-si atinge tinta !! Pe scurt , mult zgomot pentru nimica ! Reveninda in Romania noastra , trebe contactata Aliantza Planetara ! Trebuie ca lumea sa boicoteze carnea si alte produse care vine din Ocident ! Sa fie incurajate produsele romanesti iar cine spune ca produsele romanesti nu pot hi vindute pe piatza interna pentru ca vezi Doamne nu indeplineste cu ,, directivele UE ,, , sa primeasca un shut in … si sa hie trimis sa cinte pe la alte mese de numa si nemediat . Romanii in tara lor , trebuie sa poata vinde si sa cumpere toate produsele romanesti fara aprobarea strainilor ! Cine spune si sustine contrariul , este un tradator de tara sau un inconstient !!

 17. = Cei buni merg in Paradis iar cei rai in iad ? = (1) Cu tot riscul de a deceptiona poate pe unii dintre voi dragi cititori , se pare ca lucrurili nu stau chiar asa cum ne da duma doctrina religioasa ! Si veti intelege de ce . Permitati-mi insa sa precizez ca ceea ce eu voi posta nu este un adavar fundamental , nu este o axioma sau un postulat ! Nu ! Este doar o opinie personala pe un fond general . Opinie bazata pe marturiile a mii si mii de cazuri de hipnoza regresiva , de marturii de contactatzi si alte marturii nenumarate de persoane cu capacitatzi psihice iesite din comun . Or in ce caz , fiecare dintre voi poate sa traga propiili concluzii . Sa purcedem dara postarea propiu zisa . Mai intii insa citeva lucruri despre care presa corporativa merge pe blat ataca cu tot ce poate , inclus treburi inventate , pe Nenea Blondu si guvernu lui ! Normal caci orataniili din mlastina este f ingrijorate . Dosarul FISA este deschis si gusterii satanisti tremura de frica finca atit Tribunalili federale din State cit si cel din Guantanamo Resort ( puscaria din Guantanamo ) va incepe in sfirsit sa deschiza cele 125 000 de dosare cu ,, la brava gente ,, si sa se savirseasca primili arestari !! Tineti-va bine : 80 % din congresistii americani , adicatelea vo 443 de indivizi din Congres din 535 , ar putea avea belele serioase cu Justicia ! De aceea , au fost mobilizati militari care sa dea o mina de ajutor daca se lasa cu iures cind ar incepe arestarili ! In fine . Si acum la obectu postarii . Sufletul celor care a fost lume buna in viatza asta , dupa moarte , ar continua drumul spre alte Dimensiuni pentru a se duce spre Izvorul Originar , Constiintza Suprema , Dumnizeu cel Mare si Adavarat ! Reamintesc ca , noi sintem printr-o latura a Sufletului nostru , parte integranta din Izvorul Suprem , Constiintza Suprema !!! Am plecat toti si toate de acolo si in momentul de fatza experimentam aici in Dimensiunea aceasta a 3-a . Adica ne-am incarnat aicia in corpurile noastre actuale si ducem viatza pe care o ducem fiecare ! Desigur ca este greu de inteles si mai ales greu de acceptat ca sintem Puncte Divina cind f multi dintre noi traim asa cum stim si cum vedem cuando totii ! Unii putin f bine si restul , in toata lumea cei multi se zbat in dificultatzi f mari si permanente desi fac eforturi fara de numar ! Cum este posibil daca sintem ,, Puncte de Lumina Divina ,, ? Ar trebui sa nu ne mai lovim de atitea obstacole , data fiind Originea noastra . Nu-i asa ? Si totusi ce vedem in jurul nostru , tot ce traim , ne poate convinge de originea noastra ! Si cel mai nedrept , ni se poate parea faptul ca chiar daca nu am facut multe lucruri rele in viatza asta din lumea asta , dupa moartea noastra , Sufletul nostru nu poate continua linistit drumul lui spre locul de unde am venit ! Dara cei care a comis nenorociri in viatza asta , dupa moarte , va hi pedepsiti asa cum ar merita-o ? Pai dragi cititorii , dupa moartea noastra ( termenu moarte e gresit caci moartea NU IZISTA !!! Este o trecere a noastra de la o forma fizica la o forma spirituala !!! ) dincolo nu asteapta niste ingerasi care sa-i indrume pe cei buni pe caile correcte dupa cum nu asteapta nici niste dracusori cu coarne care sa impunga pe pacatosi cu un trident ! Dumnizeu nu judica pe niminea ! Este ridicol pentru ca este ca si cum s-ar judica pe El insusi , ma ntelegetzi !! Dara totusi Sufletele noastre nu poate continua linistite drumul lor pentru ca ne asteapta neste obstacule redutabile ! Si aici este une ni se altereaza calatoria !! Obstaculele astea , ne poate face mult rau daca nu suntem atentzi ! Sint niste entitatzi Negative !! Sint arhonii !! ( va urma )

 18. = Cei buni merg in Paradis ? = (2) De accord cu varianta expusa aici , dupa moarte , Sufletele celor au fost sa zicem lume buna , corecta , nu sint asteptate si luate in primire de catre ingeri care le-ar arata neste drumuri luminoase cu adavarat spre Izvorul Suprem , Constiintza Suprema , care este Casa noastra a tuturor unde ar trebui sa ajunga in final ! Dupa cum nici Sufletele ale celor care erau corrupti, rai in viatza paminteasca , nu vor hi asteptate de catre Dumnizeu cel Mare si Adavarat pentru a hi pedepsite si nici de catre dracusori inarmatzi cu trident ca sa-i intzepe pe uneva ca drept pedeapsa ! In shchimb , in mod sigur , ne vor astepta neste entitatzi intens negative care vor incerca sa ne abata de la drumul nostru !! Cum o vor face ? Ele pot scanea Memoria Sufletului fiecaruia dintre noi ! Si vor putea crea holograme cu toti cei pe care i-am cunoscut in timpul vietzii nostre pe pamint ! Poate hi , mama , tata , fratzii , surorile , verii , unchii , matusile , prietenii , sotul , sotia , vecinii , chiar mascotele la care atita am tinut ! Si mai toti si toate iti vor spune ca trebuie sa asculti sfaturile acelor arhoni ! Ce vor spune ei ? Pai ca tu in viatza ta pe pamint , chiar daca ai facut lucruri bune , ai facut si lucruri rele ! Din fericire pentru tine , exista o solutie . Si ea consta in a reincarna din nou , Sufletul tau ar veni din nou pe Pamint in corpul altei persoane , in timpul noii vietzi , ai face numai lucruri bune si astfel , dupa moarte , Sufletul tau ar putea de data aceasta continua drumul spre Orizonturi Luminoase cu destinatzia finala Izvorul Suprem !! Dara atentie, caci aicia sta capcana ! In momentu in care tu esti de accord cu ce ti se cere , este ca si cum ai semna un contract cu entitatzile acelea ! Nu le mai poti scapa cu usurintza !! Dupa acceptare din partea ta , Sufletului tau i se sterge dintr-o data Memoria si este trimis de numa sa reincarneze ! Si va reincarna intr-o fiintza care va avea o existentza tulbure . Va suferi mult si va face multe rele in jurul ! Este tocma si taman ce entutatili astea asteapta ! Suferintza , durerea , grijile , sentimentele de ura , invidie , razbunare , lacomie , ale fiintzelor ominesti reprezinta hrana energetica a acestor entitatzi ! Deci toate starile ominesti negative , este izvoare de hrana pentru arhoni ! Si cu cit Ominirea sufera mai mult , cu atit mai bine pentru arhoni , ma ntelegeti ! Fiintzele ominesti se pot impartzi in 2 categorii : oamini cu Suflet si oamini fara suflet . Sau altfel spus , portaluri organice fara suflet si portaluri organice cu suflet . Intre acestia din urma , este unii care are sufletul f corupt si ca atare face numa nenorociri in juru lor ! Avem izemplu elitelor care se afla in virful pyramidelor soceale ! Sufletele acestor membri ai elitelor , sint aceleasi care traiau in timpul Atlantidei ! Au reincarnat din nou in lumea creata dupa disparitzia Atlantidei ! ( va urma ) .

 19. = Sabotaje contra QFS si copilashi salvatzi de US Navy ! = Datorita importantzei evenimentelor din actualiate , voi amina putin urmarea postarii cu ,, Cei buni merg in Paradis ,, . In momentu actual , in State , exista o serie de probleme . Astfel , deep state ( statu profund ) , nu numa ca se pune propta contra lu QFS , Quantum Financial System sau Resetarea Sistemului financiar , dar continua activitatzile de nemernici ! Centru activitatilor de orden financiar se afla de ceva vreme in Reno , Nevada . Nu mai este Federal Reserve , care este propetatea khazarilor satanisti ! Dar exista probleme . Obscurii satanisti chiar daca nu poate opri procesul de Resetare , incearca sa-l frineze cit poate ! Un grup de specialisti chineji care lucreaza in Reno , a intimpinat greutatzi in activitatea lor ! Si este impedecatzi sistematic ca ei sa poata sa-si aduca pe correcte contributzia la procesu de Resetare ! Cine o face ? Orataniili din mlastina negativilor ! Ei nu vrea nici in ruptu capului ca Resetarea sa se produca ! Pentru ca ar pierde privilegiili , puterea , influentza , bogatziili pe care ei nu vrea sa le imparta cu restul lumii !! Cu ceva timp in urma , cineva a incercat sa saboteze lucrarili la Resetare din Reno !! Dupa cum am mai postat , proiectul Resetarea a fost ideat si transmis dintr-o Dimensiune Superioara , de aceea este inexpugnabil ( de nepatruns in caz de atacuri cibernetice , printre altele ) . Procesul de realizare al Resetarii este monitorizat de pe un satellite cu niste coduri imposibil de spart ! Totusi s-a evidentziat o intentzie de atac in scop de sabotaj ! Atuncea , Interpol a fost chemat sa actioneze . S-a inceput o ,, scotocire ,, la meserie si s-a dat de negustoru care incerca cu un computer valabil sa puie betze in roate Resetarii ! A fost gabuit si arrestat in timpu infractiunii ! Dupa asta , s-a detectat o alta tentativa de atac la computerele Resetarii si din nou , gushterul a fost arrestat de Interpol ! Acum , a fost detectata o alta tentativa de atac dara anqueta este inca in curs de desfasurare . Fara nici o indoiala , ,, inamicu ,, va hi arrestat . E Numa o questie de timp ! Procesul de Resetare este , cum s-ar spune , tinar !! Are abia 9 luni si jumatate ! Mai are pina la 2 ani ! Se vor libera Fondurile de Prosperitate care vor imbunatatzi in principiu , viatza celor vulnerabili la scara planetara ! Va imaginatzi ca asta se va face cu banii confiscatzi din averile acumulate fraudulos de catre mlastina orataniilor negative la nivel planetar ! Este deci lesne de inteles punerea propta a negativilor satanisti care nu vrea cu nici un chip ca Resetarea sa se savirseasca ! Dara degeaba caci procesul acesta de Resetare ca si caderea obscurilor asasini sint imparabile ! Acuma sa vedem un alt aspect . Este vorba despre faptul ca o parte din CIA , si alte entitatzi statale , Banca reginei din Anglia , Banca Vaticanului , Bancile centrale in general ( controlate de catre mafiile sioniste , khazare sataniste si complicii lor , participa activ si constant la multe nenirociri in lume . Tradare de Patrie , Trafic de arme , subminarea Economiilor tarilor , Trafic de droguri , trafic de persoane , si in speceal Pederastia si Pedophilia ! De cind Nenea Trumpy a ajuns presedinte , s-au intocmita 125 000 de dosare cu indivizi vinovatzi de unu sau mai multe delicte din cele enumerate mai sus ! Deja ca unii a fost priponitzi finca Tribunalili Federale nu doarme dara altzii asteapta la rind sa hie pornitzi de catre jandari si inghite cu noduri cind baga la jgheab ! Pe data de 16 Octombre , US Navy cu un efectiv afectat de vo 10 000 de Marines a dat de numa si vijelios o lovitura nemernicilor satanisti care face trafic cu copilashi !! Si asta s-a intimplata in China Lake , California ( va urma ) .

 20. = Sabotaje contra QFS si copilashi salvatzi de US Navy = (2) In prezent , China este bolsita de atitea sabotaje , de atitea piedici contar QFS in State ! Este evident ca nu numai deep state este contra QFS dara si alti politici si lume importanta care nu este neaparat negativi . Treaba ar hi ca lumii acesteia nu i-ar vini usure sa se desparta de o parte din averea ei in folosul celor vulnerabili ! China ar vrea ca centrul operatziunilor in vederea realizarii complecte a QFS sa hie transferat din Reno , Nevada la Hong Kong ca sa nu mai puie niminea piedici de tot felul ! Prea multe piedici si prea multa burocratzie !! Or in ce caz , lucrurile avanseaza ! Pe de alta parte , multe tari din organizatzie nu a platit cotizatziile lor ( nu a platit chirría !! ) Si China si-ar asuma raspunderea financiara in vederea mutarii sediului ONU din State in alta tara care ar putea hi de izemplu Laos !! ONU asta , in forma ei actuala trebe sa caza finca este un instrument al sionismului , al mafiilor khazaro sataniste si al complicilor lor care nu ajuta cu nimic Ominirea ci ó isploateaza crunt ! Si , la fel , toate celelante organizatzii mondiale ! Ce iti da cu o mina , iti fura cu trei ! Un alt lucru , demonstrat recent , este ca Uniunea Europeana , cu toata presupusa maretzie a ei , nu are nici o influenza . Cind ea a cerut la ONU o incetare a atacurilor Turquiei asupra kurzilor in Siria , pentru prima oara , de comun accord , US si Russia au votat impreuna si … contra UE !! Si ea nu a putut face nimica !! In fine . Imi pare rau pentru cele ce urmeaza dara lumea trebe sa afle ! Miercuri 16 Octombre , Marines de la Navy si alte grupuri relationate cu ei in numar de vo 10 000 , a dat pe neasteptate un atac fulger in bazele subterane din China Lake , California si a salvat 2100 de copilashi care era tzinutzi inchisi in … cushti ca animalele ! Si , si mai rau , erau abuzatzi de catre pederasti si pedophili ! Pe 17 Octombre , prin Servicii de Securitate din State , GB , Germania si Australia s-au operat arestari fulger in State , Anglia , Spania , Frantza , Italia , Hungary , Cehia , Australia , Germania , Emiratele arabe . Astfel a fost pornitzi de catre jandari la pripon un total de vo 328 de nemernici care abuzau , violau pe micutzi ! Este f triste ce li se intimpla copilashilor dara ese reactioneaza ! Chiar daca este inca multe de facut in directzia asta , important este ca lupta impotriva pederastilor si pedophililor a inceput !!! Un cetatzean sud-correan a infiintzat un site ,, well come to video ,, care este un deep webb adica web negru . S-au vindut prin acest site vo citeva sute de mii de video-uri porno cu copilashi platite cu … bitcoin !! S-a putut aresta un ticalos care lucra cu site-ul asta si sub presiune , a dat in git pe sud-correan cu business-ul lui murdar si cu al sau modus operandi ! Daca in Romania noastra cineva si aici ma refer la ziaristi , servicii soceale , servicii de Politie , ma rog , oricine are probe concrete , dovezi cum ca nenorocitzi violeaza copilashi sau ii recruteaza pentru altzi dezaxatzi din alte partzi , sa le faca publice !! Nu se poate tolera asa ceva ! Copilashii trebuie ocrotiti nu omoritzi ! O socetate in care se intimpla asa ceva , este o socetate bonlava si abcesul asta trebe extirpat radical ! Dixit !!

 21. = Atentat avortat = Gusterii satanisti a facut-o lata din noi ! A incercat ( pentru a cita oara ?) iar sa-l liquideze pe Nenea Trumpy dara atentatu a dat gres ! Si acuma , sa te tzii Badie ca se pregateste riposta ! Asa se face ca madam Pelosi , sefa Democratzilor in Camera reprezentantzilor insotita de alti citiva sefi de inalt rang din politica americana a plecat intr-o calatorie prin Iordania si apoi prin Afnaghistan . Pe romaneste , ,, delegatzia ,, asta , temindu-se de consecintzele atentatului eshuat , au tulit-o mai intii in Iordania . De ce acolo ? Pai mama regelui este dintr o linie de satanisti confirmatzi si trecuta la religia musulmana ! Dará Iordania nu putut face nimica si atuncea ,, delegatzia ,, a facut pasi in Anafghistan sperinda ca putea sa traga de partea lor neste militari care la rindu lor sa atraga la cauza lor alti militari din State si asa Pelosi & company sa scape de beleaua care e pe capu lor ! Dara de ce s-a comis ( din nou ?!?! ,) atentatu asupra lu Nenea Blondu ? Pai satanistii voiau sa se razbune pe guvernu la putere pentru decesu la hospital a lu unu cica elijah cummings mare politic Democrat . De accord cu presa corporativa , el era bonlav de diagnostic si ar hi dat in primire prin deces ! Dara gusterii satanisti importantzi stie ca el ar hi fost liquidat !! Una din acuzatziili grele care i se aducea era si acea ca pe blat aproba traficul de copii pentru nemerniciili pedophililor si pederastilor . Un alt motiv care o impingea pe pelosi sa fuga era ca fratili ei era si el bonlav de diagnostic si a murit prin deces recent , recent ! Acuma sa facem un salto a la Malaguenia in Europa , mai precis pina la Vatican . Acolo este neste treburi . Dupa cum se stie , acolo se desfasoara o cercetare cu caracter financiar fierbinte ! Sefu politiei din Vaticano si-a dat demasía expriminda dorintza ca un specialist in anquete financiare va descoperi neste manevre si miscari de fonduri care ar demonstra ca papa ar hi amestecat in neste treburi carece aveau drept scop inlaturarea chiar definitiva a celor care lucrau la instaurarea lu QFS ! In afara de asta , este banuit si se pare ca se va anqueta asupra rolului in suferintzelor argentiniene in timpu dictaturii militarilor ! Pe scurt , el a fost avertizat ca daca nu se lasa de complicitatzi cu gusterii satanisti si alte oratanii de inalt rang din mlastina si treburi neclare dara banoase , va hi ultimul papa !! In acelasi timp , el asteapta aparitzia unui ,, mesia ,, , care de fapt este pregatit de anumite segmente de masoni , si care ar hi presentat noua ,, tribunelor ,, ca Salvatorul Ominirii !! Nu trebe sa ne indoim la vrajeala si sa-l trimitem sa cinte pe la alte mese ! Prin Noiembre , papa se va duce prin Japan ca s-al linisteasca pe pionu obscurilor , prim ministru Abe . Vom vedea ce va iesi . In Israel , yatafanu incearca sa se obisnuiasca cu ideea ca va trebui sa cinte mai ceva ca la Conservator daca vrea protectia Statelor . Si asta preocupa mult anumiti obscuri din partea inalta a piramidei ! Stii mneata care parte , doctore !!

 22. = Care’i mersu’, doctore ? = Ce se intimpla in Chile ? (1) Acolo este neste treburi . In primul rind un lucru care ar putea sa para ceva absurd dara care in realitate este ceva criminal , in Chile apa este privatizata ! Asta s-ar putea intinde cu timpu si in alte partzi . Apa izvoarelor , piriurilor , riurilor , lacurilor este propetatea corporatziilor !! Nu te poti atinge dea ea ! Apa este un bun natural care trebe sa apartina intrégii lumi gratis ! Cum de s-a ajuns aici ? Procesul acesta de privatizare al apei a inceput in 1981 cu dictatorul Pinochet . In gheneral este doua feluri de dictatori . Unii de izemplu ca Assad in Siria , Maduro in Venezuela , cum era Sadam in Irak , in parte Ceausescu in Romania , sau Khadafi in Libia ! Dictatori da , dara ei era si este pentru tara lor , pentru poporul lor ! Si chiar daca avea opozitie , chiar daca guverna cu metode despotice , multa lume ii aprecia ! Al doilea tip de dictatori este cum era de izemplu Pinochet . El era un manequin al elitelor si fusese pus la conducerea tarii de catre Arieni . El nu reprezenta interesele poporului ci facea jocul elitelor ! In parantheza hie spus , Arienii se afla in conflict deshchis cu Illuminati . Asfel , in conflict deshchis , Arienii a pierdut de cel putin doua ori cu Illuminati pina acuma . Exemplu concret cele doua razboaie mondiale in care Arienii au fost invinsi ! Atit unii cit si altii este Negativi din punct de vedere al Frecventzei Vibratzionale ! Deci ei vibreaza intr-o Frecventza joasa ! Or in ce caz , Arienii ar hi mai suportabili la o adica decit Illuminati dara in nici un caz mult mai buni ! Pinochet era manequinu Arienilor ! El a pus bazele unei structuri legale care a dus la privatizarea apei ! Dupa el , or si cit ar parea de necrezut , presedinta Michelle Bachelet care se considera de Stinga si care ar hi trebuit deci sa hie aproape de popor , a continuat si a intarit privatizarea apei ! Ea a fost de fapt ilaria lintonel a lu Chile ! A fost corrupta si a devenit manequina elitelor !! O alta treaba cu Chile este ca poseda printre cele mai mari rezerve de apa dulce din lume ! Cum inainte de Cevilizatzia noastra au trait altele cu un nivel de Frecventza Pozitiva mai inalt din cauza Energiilor Pozitive prezente in pamintul Patagoniei in speceal , este f atractiv si interesant pentru elite sa puie gheara pe Chile ! Cei mai interesatzi este sionistii ! Ei vrea construiasca pe blat un alt Israel ! Stie ca sfirsitul lor in Israel se apropie si pentru asta a cumparat pamint in Patagonia si continua procesul lor de instalare acolo . Ei stie ca poate hi obligatzi sa-si ia talpashitza din Israel unde lumea se trezeste si pregateste terenul pentru a avea une sa se stabileasca daca va hi datzi afara din Israel ! In Chile , in momentu de fatza , este multe proteste violente ! Lumea are dreptate ! Dar felul in care se procedeaza este gresit ! Cu violentza nu se obtine nímica bun . Si este tocma si taman ceea ce sistemu cauta ! Lumea sa hie ocupata cu proteste si sa nu gindeasca ! Sistemu nu vrea ca lumea sa gindeasca ! Caci atunci cind cineva actioneaza sub impulsul violentzei , se afla in Vibratzii joase , Negative . Nu poate rezulta nimic bun ! Si asta e bine pentru sistem dara nu pentru noi , ma ntelegetzi ! Solutzia nu se afla in violentza ! Si asta este valabil si pentru Romania noastra in care politici corrupti , irrensponsabili ne vinde elitelor straine ! Exista oare cu adavarat aceasta solutzie ? ( va urma ) .

 23. = Ce se intimpla in Chile ?! = (2) Deci elitele din statu profund l-a pus presente pe Pinochet in Chile . El a fost un dictator dara nu in folosul tarii lui ci in favoarea elitelor ! Cum actioneaza un presedinte in favoarea elitelor ? Simplu : printr-o privatizare masiva ! Si astfel la pirghiile Economiei , Industriei , Comertului tarii respective , se vor gasi entitatzi care nu vor respecta interesele tarii respective ci numai ale lor ! Si uite asa o tara poate hi distrusa . Pinochet a mers si mai departe ! A privatizat apa !! Apa , pe care Mama Natura ne-o da gratis ! Capitalismul hraparetz nu se sátura nici o data , nu se umple cu nimica or si cit ar inshfaca ! Iar michelita bachelita care a avut 2 mandate de presedinte dupa Pinochet a jucat perfect rolul de manequina a elitelor vinzind Patagonia sionistilot ! Forminda platforma juridica care ii face pe sionisti stapini pe Patagonia ! Ea este corespondenta sud-americana a lu laria clintonel ! Lucreaza pentru illuminatzi de numa ! Dara iata lumea din Chile se trezeste si isi da seama de situada grava in care se gaseste Chile ! De aia protesteaza de numa . Vrea sa-si recupereze tara ! Ei nu vrea sa vaza sionisti acolo caci incepe sa-si dea seama de este in stare satanistii ! Dupa ce a facut nenorociri in Israel , acuma ar manevra de numa din Patagonia cu cele mai mari Reserve de apa dulce la indemina ! Se poate face ceva ? Desigur ! In primul rind trebe o Constiintza colectiva f dezvoltata ! Dupa aceea , poporul la unison trebe sa ceara shchimburi in Socetate . Dara shchimburi care sa aduca lucruri bune tuturor cetatenilor ! Politicii sa hie alesi cu adavarat de catre popor si nu parashutatzi de catre elite ! Presedintzii parashutatzi de catre elite nu va hi nici o data cu poporu ci cu interesele elitelor obscure ! Atentzie ca este valabil si pentru Romania noastra si alte tari ! Repet , Romania trebuie sa ia legatura cit mai repede cu Aliantza Planetara ! Dragi cititori , stiu ca printre voi este f multa lume decenta , culta , cinstita , harnica dara mai ales satula pina peste cap de ceea ce se intimpla in tara ! Si stiu ca sinteti militari , doctori , politzisti , profi , artisti , muncitori , agricultori , etc. , etc. , care doritzi un shchimb in Socetatea romaneasca ! Acest schimb este posibil or si cit ar parea de utopic . Multi dintre voi ati pierdut sperantza si credetzi ca nu se mai poate face nimica . Ca or si ce s-ar incerca , degeaba caci tot nemernicii cistiga ! Dragi cititorii , este tocma si taman ce sistemu blestemat vrea de la voi ! Sa credetzi ca nu este nimica de facut ! GRESIT !!! Este multe de facut ! Dara in primul rind trebuie sa ne trezim o data ! Trebe sa luam cunostintza de ce se intimpla cu adavarat in jurul nostru ! Si sa intelegem ca uniti sintem o fortza care poate da de pamint cu or si ce illuminati , satanist sau alt obscur care vrea sa sclavizeze Romania noastra . Nu vom cistiga nimica daca iesim la proteste cu violentza ! Nu !! Ci uniti sa cerem guvernului reforme in favoarea poporului ! Sa boicotam produsele din mall-urile din Romania ! Sa ii ardem la bani ! Sa cumparam romanesc ! Si chiar sa procedam la shchimb cin se poate ! Banii sa nu mai intre pe miinili strainilor !

 24. Tot fanatica e si ea ..auzi pamanrul plat..adica oamenii de stiinta care folosesc sateliti sa iti mearga tie internetul sint prosti sau rai si tu cu o biblie pe care crezi ca poate fi perfect inteleasa de roti esti atotcynoscatoere…tu ce dovezi ai ca wcolo Dumnezeu nu a fost nevout sa exagereze mergibd pe incredibtarea lor intro cgestiune mukt prea putin importanta pt spirit ? Nici una..
  Adevarul este aflat de servicii prin mai multe metode inclusiv darul deosebirii , apoi aparafura numita Detector de Adevar diferita de cea de minciuni si nici nu are nevoie de un subiect care trebuie testat , apoi prin I Ching acei sorti pt aflarea adevarului nu pt jocurile de noroc din VT interzisi evreilor la un moment dat. La nevoie si prin astrologie si psihologie.
  Stiinta de virf inv domeniu are deja multte descoperiri despre Dumnezeu etc care nu se dau inca publicitatii tocmai pt ca lumea crede un pic diferit si ar duce la scindari tulburari chiar razboi fanatic. Dupa darea in vileag vor fi publicate si ele la vremea razboiului si a hulei.

 25. Care’i mersu’, doctore ? = To be or not to be , este intrebarea ! = ( 1 ) In State se deruleaza miscari defavorabile pentru mlastina si orataniili ei negative ! Un fost politic obscur care favoriza pedophilia a dat coltzu intr-o clinica . Oficial pe motive de boala ! Dara se spune ca ar hi fost liquidat de catre sefi mafiotzi din Chicago ca sa nu cinte in caz de priponire ! In anumite cercuri se spune de asemenea ca printre persoanele importante acuzate de delicte pasibile de pedeapsa capitala , ( tradare de Patrie , de ex. ) se afla unele , de izemplu generali care a calcat rau pe bec , care ar beneficia de o favoare numita aprox . ,, varianta Romel , . Adicatelea , acuzatilor condamnatzi la moarte , li s-ar oferi posibilitatea ca ei sa plece din lumea asta cu demnitate si honoruri ! Asfel , ei s-ar putea sinucide si ar avea parte de funeralii nationale ca neste eroi . Cu salve de tun si toate alea ! Asa ca se recomanda sa fim atentzi la anuntzurile mortuare ! Din mers , trebe sa mentionam neste disparitzii . Asfel , c’oana nancita pelocita si un alt guster negativ care o insotea in drumetzia ei prin Iordania si Afnaghestan au disparuta din mediile de presa de un timp incoace . In aparentza , nu se stie nimica de ei ! Si , la fel si un fost sef de o importanta entitate statala ! Ceva nu este in regula deoarece , presa corporativa in atacurli ei contra lu Nenea Trumpy ii mentiona tot timpu ! Un twetter de al lu Nenea Blondu pare sa arunce o aluzie la soarta lu tackhi barraky ( trebe inca sa consideram cu rezerva vestea !! ) : ,, – Ceea ce a facut el , a fost tradare ! Era un tradator !! ,, . Ar hi un tzignal ca ar hi fost trimis pe lumea cealanta ? Rabdare si tutun ! Vom afla intr-o zi ! O alta treaba este aceea ca sefu gorobete al islamistilor care in parantheza hie spus ar hi un spionen khazar ar hi fost si el liquidat ! Dara vestea asta s-a dat pentru a 3-a oara , asa ca … Se spune ca ar hi bine mersi pe uneva benquetuinda de numa cu pedophilu epensteiner ! Fals ? Adavarat ? Cine stie ? Or in ce caz , pe timpurili astea nu e bine sa hii frate sau sora de khabalisti ! Nu este deloc bine !! ( va urma ) .

 26. To be or not be . (2) Cind neste gazetari l- a intrebat pe Donny in ce faza se treaba cu anqueta cu presupusa interventzie a Russiei in alegerli din State pentru a favoriza pe Trumpy , el ar raspuns : ,, – Nu poci sa va spun nimic despre asta deocamdata ! Dara trebe sa stiti ca veti afla lucruri rele ! Lucruri care va surprinde pe multi increduli ! ,, . Surse militare japoneze de informatzie afirma ca incendiili din ultimii ani din California ar fi provocate intentionat si s-ar urmari printre altili si deshchiderea unui drum care ar folosi construtctziei unei linii de cale ferata ce ar conecta California cu China trecinda prin Alaska !! O asemenea lucrare ar hi o doza de oxigen pentru obscuri , pentru ca le-ar aduce multi bani . Ar hi un excelent business pentru ei ! Un politic rus spune ca anuntzul ( pentru a 3-a oara !! ) al morztii lu fundamentalistu nu are mare importantza . Deja din 2018 , Siria cu ajutoru Russiei i-a pus la respect pe islamisti ! Lucru asta cu anuntzul mortzii islamistului pentru a 3-a oara face obectul de ironie in China , Iran si Turkya . Acuma , Donny o zice pe aia dreapta : ,, – Razboaiele in Orient se face pentru a fura petrolul !! ,, . Mai clar de atita , nu se poate Gligore ! O alta lovitura serioasa pentru deep state , este faptu ca nu mai poate folosi India ca contra greutate in Asia contra Chinei !! India a refuzat colaborarea US pentru a-si dezvolta Sistemul de Aparare Nationala !! Si asta este o pierdere insemnata pentru Complexul militar american care se afla in mare parte in miinile obscurilor ! Intre timp , se pare ca numarul dosarelor cu delicventzi de inalt profil a ajuns la vo 130 000 si ele se afla in Tribunalele Federale din State si in Tribunalul din Guantanamo Resort ( puscaria militara din Guantanamo ) . Acesta din urma , lucreaza deja de la inceputu lu 2019 si a pronuntzat sentintze destul de serioase ! In Anglia , este unii care este destul de ingrijoratzi pentru ca a participat la crearea unor evidentze falshe care a fost prelucrate in Ukraina ! Ei stie ca este numa o questiune de timp pentru ca sa hie porniti eventual de catre jandari la pripon !

 27. = Rumori de pripon = In lume , obscurii incearca sa impinga pe une se poste , tarile spre globalizare sau noua ordine mundiala . Pentru asta se foloseste de toate miljoacele printre care se afla provocarea dezordinii soceale , inglodarea in datorii , coruptia politicilor , tetorismu de Stat si lista e lunga . Sorosila a declarata recent ca incepinda din 2020 , in multe locuri pe pamint , globalizarea va hi dat un pas inainte ! Negustoru mizeaza probabil pe faptu ca Donny va hi pus pe tusha ! In arrogantza lor fara limite , obscurii pare sa nu tie cont de zicala ,, toamna se numara bobocii , nu inainte ! ,, . Pe 26 Octombre , Pentagonu a informat ca in ultimili 10 zile , a fost arestatzi vo 500 de angajatzi la Reserva Federala !! Pe de alta parte , cind dosarele sigilate ale delicventzilor cu inalt profil , ar ajunge la 130 000 , ar incepe arestarili gorobetzilir obscuri din mlastina ! Concomitent cu aceste priponiri , s–ar putea introduce Codurile necesare procesului de Resetare !! F. important ! Congresista din California Katy hili sau cum saracie ii zice , a dat cu piftia in fasole ! Au iesit neste photographii in care ea aparea in costumu Evei , in plin dezmatz erotic cu … alte colege de-ale ei ! Despuiate si ele . Se poate vedea cum se saruta cu una din ele si chiar si fuminda neste ierburi pe-acolo ! Si , ca sa stie o socoteala , romantica congresista avea si neste tatuaje .. nazi ! Ea si-a prezentat demisia ! Un fost mafiot a spus ca el a fost complice la trimiterea pe lumea cealanta a lu papa John Paul 1 ! Asfel , el ar hi fost pus sa faca lucru asta la cererea lu un … cardinal !!! Lu Papa i s-ar hi servit Valium ca sa nu sufere si nemediat dupa , i s-a servit cianura !! De ce ? Din cauza unei gigantesti fraude financiare in Vatican ! Ca sa nu hie data la lumina zilei ! Papa nu a durat in scaun decit 33 de zile ! Umbra lu Sf. Petru nu l-a putut salva !

 28. = Cum se controleaza Pamintul si locuitorii lui = (1) La inceputul acestei postari , o observatzie personala . Dragi cititori , din intimplare am intrat pe fbk si am vazut un raspuns acid la adresa unei postari de-a Gabrielei . Ca cineva nu este de accord cu ce scrie ea , ar fi ceva normal . Dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa foloseasca jignirea , trivialitatea , ironia deplasata , vulgaritarea sau insulta ! Daca este cineva educat , va folosi argumente expuse la obiect si nimic altceva ! Trebuie sa avem macar putin respect pentru cantitatea de lucru , efortul si chiar unele sacrificii pe care d-na aceasta le face pentru a ne ajuta sa deschidem ochii mintii si sa intelegem ce se intimpla cu adevarat in jurul nostru ! Eu o inteleg pentru ca mi s-a intimplat si mie ! Stiu cum este ! Dar eu , cel putin , ma asteptam la aceste critici caustice din cauza ,, stilului ,, meu si a ,, Gramaticii ,, mele folosite intentionat in postari ! Gabitzo , cind am postat asa pe site-ul tau , pentru prima oara ma asteptam la o atentionare din partea ta . As fi meritat-o . Dar tu , cu un al 6 -lea simtz , hahaha , in loc sa-mi atragi atentzia , m-ai indemnat sa … continui !!! Si chiar mi- ai luat apararea in fatza altor cititori pe fbk !! Daca te-ai fi aflat linga mine in momentele acelea , te-as fi imbratzisat de bucurie ! Gabitzo , fii tare si nu lua tu in seama criticile facute de un mod necuvincios ! Tu esti cu mult deasupra lor ! Nu iti scade tu nivelul Frecventzei Vibratorii din cauza unor needucatzi ! Surioara mea , eu unul am inteles ce faci tu si eu voi ramine dupa cum ti-am mai scris , solidar cu tine oricind si pretutindeni ! Neconditionat ! Un pupic si o imbratisare ! Ingrijeste -te ! Dragi cititori , atrag respectuos atentzia voastra asupra faptului ca multi scriu despre ce stiu ! Gabriela face partea din categoria celor care … stiu despre scriu !!! Stiti oare ce inseamna aceasta ? Inseamna studiu , cautare , analiza , sintheza , comparare , interogatzii , etc. etc. ! Si toate acestea pe fondul unui curaj demn de toata lauda ! Se poate intimpla sa omitzi o litera un semn de punctuatzie , nu este o crima ! Apoi , nu trebuie sa uitam faptul ca poate interveni si correctorul automatic care depinde de lmbajul folosit in tara in care se afla cel sau cea care posteaza ! Si acuma ( shchimbare de stil si gramatica , hahahaha ) sa purcedem dara cu postarea propiu zisa . Elitele vrea sa ne faca sa credem ca am putea hi invadatzi de catre e.t. !! E ceva ridicol ! Noi am fost deja invadatzi . Si inca de citeva mii de ani ! Cea mai buna forma de invazie este aceea pe care nu o vedem ! Nu vedem ca sintem intr-o puscarie concreta si nu vedem zabrelele ! In primul rind , este arhonii . Ei este de-o virsta cu Universul ! Apoi , prin Scriiturili antice aflam ca am fost creatzi de catre Anunnaki . Intre ei , se afla Enlil-Yahve ! ( de accord cu varianta asta ) . El a decretat puterea monoteista . Adicatelea pretindea ca Umanii sa nu-l venereze decit pe el ! Numai pe el si pe nimeni altcineva ! Asta voia sa spuna ca mai existau si altzi zei !! Dara el voia exclusivitatea ! Era f rau cu Ominirea din acele vremuri ! ( va urma ) .

 29. Cum se controleaza Pamintul si locuitorii lui . (2) Ceilantzi ,, zei ,, era de fapt alti e.t. !! Scrisurili antice ne spune ca noi fiintzili ominesti am hi fost create de catre Anunaki . Mai precis de catre un super-specialist in Genetica , Enki ! Pentru asta , el a lucrat cu ce a avut la indimina ca vietzuitoare ce se gasea pe pamint in acel atunc . De izemplu , maimutzele . Da , avem ceva in comun cu ele dara in nici un caz nu ne tragem din ele ! In plus , avem puncte in comun si cu alte vietzuitoare ! Dara cel mai important este ca Enki ne-a pus ADN de-al lor ! Partea rea a fost ca Enlil vedea in noi neste ,, animale de povara ,, si viatza noastra nu conta pentru el . S-a pus un fel de ,, observatori ,, un fel de ,, gardieni ,, Anunnaki care avea ca sarcina sa vada tot ce facea noile fiintze create , adica Oaminii dara fara sa intervina ! Deocamdata . Observau pina in cele mai mici detalii cum ei traiau ! Si cu cit ii observau mai mult , cu atit ese simtzeau mai aproape de Umani atit de fragili , atita de w dezorentatzi !! Cu timpul , gardienii aceia s-au cuplat cu fetele Umanilor pentru ca ele erau frumoase si asa , din uniunea lor au aparut Elohimii ! Eroii Antiquitatzii . ,, Observatorii ,, aceia le-su explicat femeilor lor multe lucruri folositoare si le-au transmis cunostintze de Agricultura , de Medicina , Magie , Cosmetica si altele . Mai ales , ei le-au vorbit despre importantza dezvoltarii … Constiintzei !!! Lu Enlil nu i-a cazut deloc bine treburili astea ! El nu voia ca noile ,, creaturi ,, sa ajunga v’odata egalii Anunnakilor ! Pentru el , era un pacat grav ca neste Anunnaki sa traiasca in egalitate cu neste fiintze create de ei . Asa a aparut o fractura in rindu Anunnakilor ! Unii , considerau Umanii ca neste sclavi cu care puteau face ce voiau cind voiau . Iara altzii , erau de partea Umanilor si considerau ca si Oaminii avea dreptu la o existentza libera si cu acces la Tehnologie . Enlil s-a sictirit la culme si a pornit razboiul contra lu Enki si adeptii lui care erau de partea Umanilor ! Enki , cu pretzul vietzii lui si al adeptilor lui a intrat in conflict deshchis cu Enlil ! Armatele lui au fost insa invinse si supravietzuitorii s-au ascuns pe unde au putut . Ei erau Ingerii cazuti de accord cu varianta asta . Au creat ascunzatori pina si in interiorul muntilor unde si-au dus laboratoarele lor ! Pentru ca erau si multi stiintzifici care trecusera de partea lu Enki si voiau si ei sa protejeze ,, noile creaturi ,, adicatelea stramosii nostri ! Una din bazele laborator ascunse in munti , ar putea hi cea din Bucegii nostri !! De aia iluminatzii voia sa puie gheara cit mai repide pe ce era acolo ! Si pentru asta , ei era in stare de orice ! Dara poate ei sa faca ce o vrea , sfirsitul sistemului lor criminal se apropie ! Acuma sa revenim la titlul postarii . Cine comanda pe pamint ? In primul rind arhonii ! Ei au parazitat planeta noastra ! Dupa ei urmeaza Anunnaki Drako si piticotzii gri ! Cum a nceput treaba asta si cum ? Dupa uniunea unei parti a Anunnakilor cu Umanii , acestia din urma incepusera sa asimileze conostintzele obtinute de la Anunaki si de aici , incet incet Constiintza Umanilor progresa . Asta avu ca rezultat cresterea Frecventzei Vibratiilor si , din mers , cea a Pamintului ! Ne amintim ca Pamintul sau Gaia cum ii mai spune , este o fiintza vie si are si o Constiintza ! Stiu , e poate de necrezut dara nu o spui io ! Procesu asta de dezvoltare a Constiintzei Umanilor nu convenea deloc lu Enlil !! Caci asta putea destepta Umanii si ei nu s-ar mai lasat prostiti de el ! Ce s-ar hi intimplata atuncea ? El ar declanshat Potopul ca sa liquideze o mare parte a Ominirii de atunci ! A folosit un dispozitiv care a detonat un iecsplosiv impresionant la Polul Nord care a provocat topirea brusca si brutal a ghetzii ! Pina la urma apele potopului a produs dezastre de nedescris ! Supravietzuitorii a fost nevoiti sa ia viatza de la inceput cu miinile goale . Si fara cunostintzele de dinainte care se pierdusera o data cu disparitia in Potop a acelor oamini care le posedau ! Aicia a fost cind a aparut arhonii ! Au parazitata de numa oaminii din acel atunci . Pe Enki il parazitasera de mult ! Arhonii astia are nevoie de o hrana energetica ! Si hrana asta vine din supararile noastre , necazuri , suferintze , dureri , ura , lacomie , invidie , sentimente de razbunare , etc.etc. . Arhonii , Anunnakii Drako si piticotzii gri au pus in jurul Pamintului un fel de navod electro magnetico care ne trimite pe Pamint numa semnale negative ! Pe de alta parte , ar bloca Sufletele noastre sa si urmeze drumul dupa moartea noastra . Aicia este unde arhonii vrea sa le trimeata din nou pe Pamint ca sa se reincarneze ! Dara o data si o data vom scapa de parazitii astia !

 30. Care’i mersu’, doctore ? (1) Lupta impotriva obscurilor din mlastina inregistreaza victorii chiar daca noi tribunele nu vedem nimica . In California se dau batalii de numa in adaposturile subterane ale gusterilor negativi , batalii care se desfasoara intr-un ritm sustinut cu eforturi bine dozate ! Trebe spus ca in California obscurii lu deep state si-au facit fortaretze subterane de unde , crede ei ca poate continua cu nenorocirili contra Ominirii . Se inseala amarnic ! Fortzele din Linia Patriotica le trage in git de gilci program non stop !! La suprafatza , s-au putut vedea neste video-uri in care apare obscurii tacky baraky , nansita pelosita si alti gusteri negativi ! Miscarea este insa ca ca aceste personaje nu a fost casquete in public ! In anumite cercuri se spune ca imaginile respective ar hi fost facute cu computerul !! Un alt fapt care atrage atentzia este ca Israel a inchis ambadadele sale in multe tari ! Cind se intreaba de ce , ei da duma ca din cauza unor probleme de orden laboral ! Isplicatzia ar hi alta . Se spune ca in ambasadele lu Israel s-ar gasi arme cu potential nuclear , arme de distrugere in masa., celule terroriste ! Ia uitati cu ce ar umbla mititeii ! De asemenea , Israel ar avea bunker in Helvetzia , in Grecia si chiar pe teritoriul lui ! Intr-unul din bunkerele din Israel s-ar afla spionu eperstein pedophilu , unu Elliott care era alias ,, al bagdadhi ,, fostu sef al fundamentalistilor musulmani si yatafanu ! Se zice ca la suprafatza ar hi un clon sau dublu de-al lui care se da drept el ! ( Va urma ) .

 31. Care-i mersu’, ? (2) Se zice pe ici pe colo ca neste treburi care au culminata cu inchiderea ambasadelor lu israel , ar hi inceputa o data cu presupusa moarte lu Shimon Elliott agent israeli alias al bagdadhi si moartea liderului lu Daesh . Se afirma sus si tare ca a fost tacky baraky de la o lanta cu tzatza ilaria care este la originea lu Daesh ! Va imaginatzi consecintzele pentru ei daca se va demonstra ca este adavarat . O intrebare pe care si-o face din ce in ce mai des unii americani este urmatoarea : cum.de a fost posibil ca niciun khazar din cei care lucra in turnurile gemene din New York , nu a fost la serviciu in ziua cind ele a fost prabusite ? Toti aveau treburi importante in alta parte in ziua aceea ! Arvocatu lu Donny , Don Rudy Giuliani , are putea hi arestat . In timpul cind blocurili turn a fost pulverizate , el era primarul orasului si s-ar putea ca el sa stie cite ceva . Daca va hi arestat , va suferi un accident , va hi gasit spinzurat sau strangulat in célula ? Pariurili este deshchise oricarui rezultat . Inclusiv ca nu i se va intimpla mare lucru . Vom vedea . Zilili trecute , organizatorul unui show a avut ca invitata pe tzatza ilaria si a ei fica ! Si el i-a glasuit : ,, – Tzatza ilaria , mneata nu esti la putere dara ai o putere de nemaipomenit ! De mult timp io vreau sa-ti fac o ntrebare le ton de gluma : Cum l-ai omorit pe numitu epersteiner ? Cum faci ceea ce faci ? Cum se face ca ori de cite ori se intimpla ceva nefast , mneata esti implicata ? Cum se face ca nu ai ajuns la conducerea tarii cu toata capacitatea mneatale destructiva ? ,, O alta treaba este ca anumite segmente din serviciili de Intelligence din State face parte din deep state si cauta constant sa-l dea jos pe Nenea Trumpy ! Unul din ei ar hi spus : ,, – Din fericire , izista deep state ( statu profund ) ,, . Democratzii a respins acordarea de fondos Pentagonului ! Asta este din cauza ca militarii actioneaza contra obscurilor si multi politici Democratzi este bagatzi pina la git in probleme grave ! US se retrage din Acordul din Paris in privintza incalzirii globale ! Ca e vorba de ,, incalzirea globala sau shchimbu climateric ,, tot un dreac ! E o inventzie a elitelor , o duma ordinara care are menirea de a insela Ominirea si a-i scoate bani ! Un jaf deghizat ! Cine a studiat trecutul geologic al planetei noastre stie f bine ca nu este nevoie de poluarea provocata de om ca sa se ajunga la incalzire globala sau shchimb climateric ! Bun , cam pina aicia ! In Dechembre , vacantze pina in Ianuarie . Gata cu asfixiatul , hahaha !!

 32. ACESTA ESTE ADEVARUL! :
  1. E MULT PÂNĂ ÎL DESCOPERI
  2. APOI EȘTI CONSTERNAT! SA VEZI CA TOT CE AI FOST ÎNVĂȚAT E MINCIUNA LA PĂTRAT ȘI LA CUB TOTUL BĂGAT ÎN PARANTEZĂ ȘI RIDICAT LA PUTERE DE RANG ÎNALT ȘI INSTITUȚIONAL!
  3. FORȚA ULUITOARE A MATRIX DE SPĂLA CREIERUL UMAN ÎN BLOC MASIV PRIN MANIPULAREA POPORULUI ROMÂN TOTAL NEPREGĂTIȚI PENTRU UN RĂZBOI ASCUNS ÎN SPATELE ZIDULUI MENTAL CONSTRUIT ZI DE ZI CU MULTĂ MIGALĂ ȘI CHELTUIALA! MASELE SUNT DE PLÂNS CĂ NU POT ȘI NU VOR FIIND ABIL ȘI CINIC DRESATE SI FĂRĂ SCRUPULE MANIPULATE SPRE PIERZANIE ÎN SUFERINȚĂ UMILINTA ȘI DURERE CRUNTĂ ȘI CRUDĂ ȘI APOI SACRIFICATE SPRE DELICIUL ZEILOR REPTILIENI ȘI RELIGIOȘI PARȘIVI NEBĂNUITI!!!!!!
  DE ACEEA TREBUIE SĂ FII FOARTE ATENT ÎN TAINĂ SĂ CUMPANESTI ABORDAREA EXTREM DE DELICATĂ PRIN PERICOLUL LA CARE TE EXPUI CĂCI BALAURUL MATRIX ȘI A DRESAT TURMA DE OI DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA SA ȘI TE TREZESTI CĂ CEI APROPIAȚI ÎȚI DEVIN DUȘMANI CU VENIN COMBĂTANDUTE TOTAL ÎN IGNORAREA LOR DESĂVÂRȘITĂ ȘI TE-AI SEMNAT SENTINȚA VRÂND SĂ I TREZESTI LA REALITATEA CEA CRUDĂ ȘI NEDREAPTĂ! AȘA CĂ MARE ATENȚIE LA NEATENTIE ! FORȚA LUMINII SĂ VĂ LUMINEZE MINTEA SUFLETUL INIMA ȘI MAI CU SEAMĂ CREZUL ȘI MORALA !

 33. Va repeta Enlil Potopul ? (1) ( poveste si nu prea ezoterica ) Dupa anumite pareri , Potopul ar hi avuta loc acu vo 12 000 de ani adica vo 10 000 de ani i.e.n. ! De ce s-ar hi intimplata asta ? Un raspuns macar partial il gasim in scrierili sumeriene, asiro-babiloniene , acadiene , evreiesti si Cartea sau Biblia lu Enoch ! Fiecare din scrierili astea ne spune cite ceva . Trebuie numai sa le citim correct ! Ce ni se spune atuncea ? Pai aflam ca Enlil ( yahve pentru evrei ) dispretuia fiintzele ominesti create de catre Enki in principal si colaboratorii lui ! Enlil caruia i se mai spunea si zeul vinturilor si al Furtunilor era cineva f irascibil si avea sentimente de dispretz fatza de oamini . El ii considera doar ca neste animale de povara si buni doar sa construiasca temple in care el trebuia sa hie venerat si sa i se aduca sacrificii . In scrierili despre Salomon , aflam de izemplu ca el le-a cerut evreilor sa sacrifice in onoarea lui vo citeva mii bune de boi !! Adica sa hie injungheatzi si apoi maruntaiele si singele lor sa hie adunate si arse ! Caci il incinta mirosul de ars si ii … potolea furia !! Ca sa vedem ! Un Dumnizeu care avea nevoie de ritualuri cu asasinari de animale ! Si asta cind stim ca adavaratu Dumnizeu cel Mare si Adavarat , Constiintza Universala Totala , Izvorul Suprem , este numai dragoste , lumina , compasiune , CREATZIE , POZITIVISM !! El , slavit hie numili Lui , nu are nevoie de niciun fel de sacrificii ca sa ne aratam dragostea si resoectul pentru El !! Cu Enlil , e altfel pentru ca el nu este Dumnizeu !! Este un impostor extraterestru care uzurpeaza rolul lu Dumnizeu ! Este o fiintza inalt parazitata de catre arhoni , rece , egoista , bonlava de a capta veneratzia semenilor lui general si a Ominirii in particular ! Se proclama un dumnezeu unic ! Putem presupune ca el a inselat pe vechii evrei si s-a dat ca fiind Dumnizeu ! De asemenea , el este cunoscut in alte culturi sub numili de Baal , Moloch . Acolo cerea pina si sacrificii de copii ! Din scrierili antice , aflam ca ,, supraveghetorii ,, Anunnaki care in principiu trebuiau sa ne ocroteasca , au incalcat ordenele lu Enlil . De accord cu Biblia lu Enoch , paznicii aceia ,, s-a coborit in Horeb si s-aú imperecheata cu fetele Oaminilor pentru ca ele erau frumoase si ele a devenita sotiile lor ! Copiii lor a fost Nefelimi , in cultura greceasca erau Titanii , in alte culturi Gigantzi ! Si acum o parere personala , o nebunie daca vretzi , acesti Gigantzi din povesti pentru copii au izistat si izista inca in Romania noastra ! Sistemul tremura din temelii la gindu ca i-am putea scoate la lumina zilei ! Obscurii este gata la orice pentru ca sa nu putem scoate Gigantzii la vedere ! Institutul Smithsonian desi neaga vehement a distrus cu nemiluita oase de gigantzi aduse din diferite partzi ale lumii ! fine . Sa reluam firul povestirii . Cind extraterestrii au inceput sa traiasca in miljocul Umanilor , prin intermediul nevestelor au transmis o multime de cunostintze Umanilor ! Asta le a deshchis mintea si au inceput sa si puna intrebari in legatura nu atit cu puterea lu Enlil ci cu legitimitatea ei ! De aici pina a se intreba daca la o adica ei nu ar putea trai fara supunerea in fatza lui , nu mai era mult ! Enlil incepu sa-i gaseasca zgomotosi pre oamini ! El spunea ca nu se putea odihni din cauza lor ! Si atuncea el a trimis pre pamint epidemii de tot felul pentru a omori cu incetinitoru maximum de ominire ! Pentru ca suferintza umanilor era o hrana energetica pentru el ! Dara Astrachaz sau cam asa ceva ( numili lu Noe in alta cultura ! ) a cerut ajutoru lu Enki si acesta a oprit epidemiili acelea ! Dupa vo 1 000 de ani , Enki a trimes pre pamint o seceta napraznica care avea ca scop sa produca o foamete teribila ! ( va urna )

 34. Va repeta Enlil , Potopul ? (2) Scriam ca la inceput Enlil a trimes pe pamint epidemii . Dupa un an , trimete o seceta care produce o foamete groaznica intre oamini ! Dara Astrahaz ( care in Biblia de mai tirziu se va numi Noe sau Noah ) cere ajutoru lu Enki si acesta isi ajuta din nou Creatzia !!! Enlil convoaca o adunare cu sefii de rang mai mic si le spune ca oaminii va hi distrusi ! De data asta , Enlil va produce un Potop care trebe sa termeneze cu cea mai mare parte a Ominirii ! Aceasta trebe ,, facuta ,, din nou !! El le spune apropiatzilor lui : ,, – Trebe facut un om din nou ! Unul stupid care sa nu mai puna atitea probleme ! ., . Si da ordenu ca niminea dintre Anunnaki sa le spuie ceva Oaminilor ! Dara din nou , Enki il informeaza pe Astrahaz ( Noe cel din Biblie ) . In cultura greceasca avem izemplu cu Prometeu care daruieste Oaminilor focul( Cunostintzele ) ! Si Enlil infaptuieste mirsavia : cu ajutorul tehnologiei lor produce Potopul ! De a lungu timpului , Anunnaki potrivnici Ominirii si care au cistigat razboiul contra lu Enki , au ales printre fiintzele ominesti unele care aveau singe de Anunnaki si i-au pus mai mari peste oaoamini ! Ei au fost si este imparatzii , regii , printzii si alte lifte care traiau in huzur si pe de a moaca ca neste paraziti pe spinarea lumii ! Ei este ca neste puncte de reper care avea ca sarcina sa produca razboaie ! Nu conta ca erau de aparare sau cucerire ! Important era ca ei sa faca razboaie ! Si , din mers , daca murea cit mai multa lume , cu atit mai bine ! Ne putem intreba : daca Enlil ne-a favorizata o data cu un Potop , de ce nu ar incerca din nou sa distruga Ominirea ? Cum ar mai putea Enki sa ne avizeze de pericol ? Se spune ca Enlil ar hi fost exilat uneva departe in asteptarea unei judicatzi !! Opinia mea este ca nu ne va mai face nimica ! Prea multe Cevilizatzii Pozitive au deja mesagerii lor pre Pamint si apropierea lui ! De data asta , nu sintem singuri numa cu Enki si fortzele lui modeste ! Fortze Pozitive din Univers sint cu ochii pe ceea ce se intimpla pre planeta noastra ! Bun , cam pina aicia postarea pe tema asta !

 35. Sistemul financiar actual se scufunda ? Dupa cum s-a mai scris , noul sistem financiar QFS ( Quantum Financial System ) a fost activat dar nu se stie inca data sigura de punerea lui in functiune ! Pe ici pe colo , se spune ca punerea lui in practica ar hi inceputa acu vo citevs zile ! Dara trebuie sa se mearga pe discrete pentru ca s-ar crea un haos greu de controlat ! Si este de inteles deoarece sistemul financiar criminal actual bazat in speceal pe dobinda/datorie si care vine din timpuri biblice , este aparat la disperare de catre khazarii satanisti si laqueii lor ! O lovitura groaznica pentru obscuri se apropie vertiginos cu difundirse lui Deutsche Bank ! Este practic in groapa si este mentinuta sub perfuzie cu bani cu provenientza dubioasa ! Prabusirea acestei banci este o catastropha pentru elitele din Europa ! Khazarii satanisti este la disperare si se agatza de orice ca sa-si mentina dominatzia lor blestemata ! Repet ce-am mai postat , o data ce dominatzia obscurilor va hi eliminata in State , batalia contra lor se va da in Europa si , din mers , li se va trage la oase de reumatisme acute ! Popoarele Europei trebuie sa se trezeasca si sa nteleaga o data pentru totdeauna ca ele nu este unele dusmanele altora ci ca ele impreuna trebuie sa-si uneasca fortzele si sa lupte contra dusmanului comun : elitele obscure ! De aceea insist atita in postarli mele cu ceea se intimpla in State ! Cum am mai postat , eu nu il iau in bratze pe Trumpy ! Dar pentru mine si altzii ca mine , Trumpy , cu toate pacatele lui , cu toate faptele lui nu tocmai laudabile , lupta contra lu deep state ! S-au comis deja vreo 20 de atentate asupra vietzii lui ! Presa corporativa inca dinainte de a hi presedinte , de cind el era candidat , nu a incetat o clipa de a-si bate joc de el , de a-l discredita , de a-l insulta , de a-l amelintza ! Insa trebuie sa stim ca el este pus acolo de catre Linia Patriotica care la rindul ei face parte din Aliantza Terestra ! Si ea le-a declarat razboiul pe viatza si pe moarte celor din deep state in State si obscurilor satanisti in lume !! Si , deocamdata , asa cum o hi el , tine drapelul luptei contra nemernicilor satanisti ! Iata de ce ,, asfixia ,, , cu Nenea Trumpy si State ! In prezent , putem vedea doua lucruri destul de importante si care in aparentza nu ar avea legatura unul cu altul dara care in realitate reprezinta o alta incercare disperata a khazarilor satanisti de a se impotrivi dezastrului care ii va lovi napraznic !! Dezastru care reprezinta sfirsitul logic pentru ei !! Sa vedem despre ce lucruri este vorba . Obscurii incearca sa mentina deshchise 2 robinete prin care ei sa primeasca bani girla . A) Gruparili de narcotraficantzi mexicani . B) Situatzia din Arabia Saudita . Scriind despre Mexic , Nenea Trumpy este ferm hotarit sa lupte energic contra narcotraficantzilor mexicani si , din mers , contra Democratzilor care este complicii lor ! Cu citeva zile in urma , o famelie americana a fost ,, asasinata ,, in Mexic !! Dara cu ea este neste treburi , dupa cum veti vedea ! Si ceea ce se vede la suprafatza nu este realitates !! ( va urma ) .

 36. Sistemul financiar actual se scufunda ? (2) Kahazarii satanisti ar hi incercata sa acapereze prin manevre obscure ca si ei Nordul Mexicului unde se afla locuri cu petrol dara n-a tinut figura ! Nu ca in Romania unde se acorda drepturi nemeritate direct scandaloase khazarilor ! Pina cind ? Vazind asta , khazarii manevreaza in complicitate cu narcotraficantzii traficul de droguri , de persoane si alte nelegiuiri precum le este lor naravul ! Si uite asa , au provocata doua actiuni de steag falsh ! Un izemplu concret ar hi intentia de arestare a lu odrasla lu un mare narcotraficant ! Un alt izemplu ar hi ,, asasinatu ,, unei famelii americane pe pamint mexican ! Mai precis este vorba despre famelia Le Baron . Este o famelie de mormoni ! Ea face parte dintr-o organizatie oculta de extrema dreapta in care cultul practicilor sexuale ,, insolite ,, sta la loc de cinste ! Famelia asta a furat apa necesara unor culturi , a dat afara neste fermieri de pe paminturili lor si ca suplinent de activitate , este bagata in trafic cu multe lucruri ! Acuma , fiti va rog atentzi ca vine partea cea mai interesanta ! S-a vazut un video cu o masina calcinata dara , nu s-a gasit niciun corp ominesc fie el ars , nu s-a gasit nici urma de imbracaminte sau incaltzaminte de la presupusele persoane ,, asasinate ,, !! La fel ca si cu avioanele care ar hi intrat in blocurili turn din New York . Nu s-a gasita nici macar un surub din ele ! Nici urma de pasager sau bagaj ! ,, Supravietzuitorii ,, atacului asupra fameliei Le Baron in Mexic , ar fi fost in nr. de 6 ! Ranitzi , ei ar fi fost descoperitzi 6 ore mai tirziu in teritoriu … american !!! Cum au reusita ei sa faca asta e un mister ! O alta treaba este ca sionistii incearca sa valorizeze o companie petroliera in Arabia Saudita , Aramco pentru ca fluxul de petrodolari sa continue si cu ei , khazarii sa cumpere o protectzie din partea Chinei !! Aliantza Planetara planuieste o livitura impactanta contra lu Deutsche Bank ! Prin ricosheu , asta ar produce dezastru in Banka Centrala Europeana ! Pericol mare pentru UE !! O data prabusite astea doua banci plus Reserva Federal , unda de shock ar ajunge si in Japan ! Khazarii satanisti ar hi scosi de numa de la conducerea finantzelor lu Japan ! Din mers s-ar priponi complicii lor !! Se vorbeste despre infiintzarea unei Banci in Yugoslavia ! Astfel , noul sistem de aparare rusesc S-400 ar putea fi folosit pentru protectzia Yugoslaviei si a noii banci care ar lua locul lu Deutsche Bank si a Bancii Centrale Europene , care se afla in ghearele khazarilor satanisti ! Astfel , Yugoslavia ar hi reabilitata in fatza History !! Trupele americane stationate in Europa ar hi de accord cu infiintzarea noii Banci !! Ba mai mult , ar hi f posibil ca in Mai 2020 , Nenea Trumpy ar putea asista la defilarea din Piatza Rosie alaturi de Nenica Vladimir !! Asta ar hi un message concret pentru khabala sionista si acea parte a Chinei care ar dori sa colaboreze contra cost cu orataniili negative ! O data cu caderea sistemului financiar actual , datoriili catre banci ar hi anulate si s-ar porni pe noi baze cu alt tip de relatzii ! Fondurili de Prosperitate este gata pregatite sa hie distribuite ! In State , Nenea Trumpy vrea sa-i dea afara pe khazari ! Frate roman , cind obscurii satanisti vor hi pusi la podea in State , se va veni in Europa cu lucrarili de curatzire de obscuri satanisti . Si la fel si in Japan !! Birourili lu sorosila trebe inchise ! Bancile khazarilor satanisti trebe reglementate in favoarea tarii si nu invers !! La inchiere , se poate nota prezentza fizica a multor politici partizani ai lu deep state in evenimentele mondene ! Desigur ca putem citi declaratzii de-ale lor , twittere , photographii , imagini graphice despre care se spune ca ar hi produse la computer dar nu pot hi vazuti in public ! Di ce ? Pentru ca ar hi privatzi de libertate fara ca totusi sa hie arrestati si anquetati de numa !! Ei ar cinta mai ceva ca la Eurovision ca sa-si salveze carapacea !

 37. Despre Potop . Potopul este o tema inepuizabila si pe masura ce trece timpul aflam amanunte . Ceea ce urmeaza este o opinie formata dupa un indelungat si serios studiu bazat pe comunicatori , hipnoza regresiva si studiul Scrierilor Antice Akadiene , Summeriene , evreiesti si sanscrite in principal . Sistemul la ordenu elitelor , captureaza , distruge si ascunde sistematic toate probele care ar putea sa ne arate cite ceva din trecutul nostru si al Planetei noastre ! Noi , Ominirea , trebe sa him tinuti in intuneric pentru ca elitele sa ne poata icsploata la maximum si , din mers , sa asigure ,, hrana energetica ,, stapinilor lor , entitatzi negative din alte Dimensiuni ! Dupa cum am mai postat , hrana asta este compusa din starile noastre negative : dureri fizice si morale , foamete , ura , invidie , razbunare , etc.etc. . Si acuma sa purcedem dara cu postarea propiu zisa , Potopul ! Di ce s-a produs ? Cauzele sint multiple . Aicia si acuma voi mentiona doar doua din ele . Una din cele doua cauze a fost aceea ca Anunnaki voiau sa liquideze pe gigantzi ! Care Gigantzi , ne amintim erau copiii femeilor pamintene care traiau cu unii dintre extraterestrii , asa numitzii ,, Nephilimi ,, ! Acestia nephilimi dadeau o adavarata bataie de cap Anunnakilor lu Enlil caci erau greu de dominat si pe deasupra erau si f violentzi cind se sictireau ! Deci trebuiau rasi de pe fatza Pamintului ! Al doilea motiv era Ominirea creata de catre Enki ! Inainte de toate , trebe sa clarificam ceva f important ! Si anume faptul ca Enki a creat Ominirea asa cum o cunoastem noi azi ! Dragi cititorii , asta este adavarat doar in parte ! Isplic . La drept vorbinda , Enki nu ne-a creat !!! Inaintea asa zisei Cevilizatzii a noastre , a izistat alte proiecte de Creatzie Adamica ( fiintze cu aspect cit de cit apropiat de al nostru ) elaborate in Planurile Superioare si executate de catre diferite alte Cevilizatii de izermplu Cevilizatzia din Lemuria si cea din Atlantida !! Ce-a facut Enki , a fost daca vretzi o continuare a lucrului facut de catre acele Cevilizatzii ! Continuarea aceea cuprindea modificarea si complectarea fiintzelor adamice deja existente ! Sa hie f clara treaba ! Acuma bine , daca Anunnaki lu Enlil a permitat intr-un timp procesul de creatzie al nostru , di ce a permitat ca Potopul sa ne distrugs si pre noi Umanii ? Pentru ca Enki a facut ceva care pentru legile Anunnakilor era un delict ! Era un act de tradare ! Cum asa ? Enki , a transmis ,, creatziei ,, lui , adica stramosilor nostri , ADN-ul Anunnaki !!! ADN-ul Anunnaki !! Si pentru asta Enlil voia disparitzia cit mai rapida si brutala a Oanenilor nou creatzi ! Enlil temia ca Umanii ar hi putut intr-o buna zi sa se pretinda egalii lor !!! Cind Enlil a convocat Consiliul pentru spune ca Ominirea de atunci urma sa hie distrusa , Enki a luat cuvintul si a cuvintat ( aprox ) : ,, – Eu am creat neste fiintze care sa faca muncile grele in locul vostru ! Voi sintetzi mult mai puternici de cite ei . De ce sa ii omoritzi ? Are si ei dreptul la viatza ! Nu pot sa fiu de accord cu distrugerea lor ! Eu i-am creat . Este ca si copiii mei , ma ntelegetzi ! ,, . Totusi , Enki a fost practic si a votat si el cu Enlil ! Nu putea sa faca nimica , nu putea sa-si puna Consiliul in cap ! Dar pe ascuns , el luase deja o decizie ! Pentru inceput , el avizeaza pe Astrakhazis ( nume aproximativ ) viitorul Noe din Biblie si acesta isi masuri in vederea catastrophei ! Relaturilr din Biblie este o copie aranjata a scrisurilor Summeriene , Akadiene si Sanscrite ! Biblia nu numa ca este masluita pentru a difuza mesaje de supunere fara cricnire dara este si un produs al entitatzilor negative ! Totusi , daca se citeste cu atentzie Biblia si sinteti i initiat/e cit de cit in treburile astea , veti intelege ca in ea este multe treburi interesante dara expuse dara nu pe direct . Un izemplu : in Gradina din Eden , Eva ii da sa manince lu Adam din marul pacatului sub indrumarea sarpelui ! Si pentru asta yehowah ( Enlil ) ii da afara de acolo ! Pai sa vedem . In primul rind , cine era sharpele ? A putut fi Enki care le spunea lu Adam si Eva ca trebuiau sa gindeasca , sa cerceteze si sa actioneze din propia lor vointza !! De ce era un sharpe ? Pai Enki era un reptilian iar in vocabularul din acel atunci nu se cunostea vorba reptilian ! El incerca sa le deschiza ochii mintzii celor doi !

 38. Urmare ,, Despre Potop ,, In Biblie ni se scrie ca sharpele era unul dintre cele mai agere la minte si viclene dintre fapturi ! Si ca el a inselat-o cu viclenie pe Eva . Si cleru , a intoxicata cu potestad asta pe credinciosi de mii de ani incoace ! Si o face inca ! Si uite asa , Gligore , Lisandre si Akime s-a pus inca de la inceput un zagaz in drumul intelegerii dintre barbat si femeie ! Vezi Doamne , prin ea a intrat pacatul in viatza Ominirii ! Si nici une , nu ni se spune nimica despre cum si cind femeia ar putea hi ,, iertata ,, de ,, pacatul acela ! Adicatelea vezi Doamne , Ominirea ar hi condamnata sa traiasca cu asta in vecii vecilor ! Si , ca o pacatoasa ce este , femeia trebuie sa hie mentinuta pe cel putin o treapta inferioara barbatului ! Desigur ca asta ar conveni de minune entitatzilor negative ! In realitate , atit barbatul cit si femeia trebuie sa se afle pe un plan de .. Egalitate !! Altfel , nu vom putea pretinde sa ne ridicam pragul Vibratoriu care ne-ar ajuta sa ne indreptam spre culmi ale Constiintzei ! Sa hie f clara treaba asta : trebuie sa tratam femeia si sa o pretuim altfel decit o facem pina acum ! Femeia este si ea parte integranta ca si barbatul din El , Constiintza Suprema , Izvorul Suprem , Dumnizeu cel Mare si Adavarat ! Asa ca daca vrem sa ne mearga bine noua barbatilor , trebuie sa lasam balta ce spune Biblia si sa aducem femeia la locul ei ! Locul ei este pe aceeasi treapta cu barbatul si niciunde in alta parte ! Ea este mama noastra , sora noastra , vecina noastra , iubita noastra , nevasta noastra , prietena noastra ! Dixit !! Reveninda la sharpili din Edén , cine era el ? Pai era Enki care nu a inselat-o nicidecum pre Eva ci voia sa o ajute sa iasa din acel Eden care de fapt era un … laborator biologic !!! Un laborator in care Enlil facea totul ca Omul si femeia lui sa hie tinuti intr-un presupus fel minunat de viatza dara care in realitate era un laborator unde se facea de toate pentru ca Omul sa hie tinut in sclavie perpetua . Enki s-a opus cu pretul vietzii lui si al colaboratorilor lui la sclavizarea Ominirii ! Sarpele nu este simbolul vicleniei ci al Intelepciunii Si al iscusintzei ! Intre altele ! Sarpele biblic este o faptura Pozitiva !!! Este Enki !! Bun , cam atit pe tema aceasta . Dragi cititori , va multunesc tututor acelora dintre voi care ma cetiti si pre mine ! Si ii rog pre acería care gasesc postarile mele lungi , lipsite de interes sau chiar plictisitoare sa ma scuze ! Nu pot hi pe placul tuturor , jajajaja ! Voi posta din nou incepinda din Ianuarie 2020 ! Voi posta inainte doar daca voi avea vreo veste care sa merite cu adavarat atentie ! Gabitzo si dragi cititori , ori si unde v-ati afla , va doresc un Craciun Fericit si un grandios An Nou 2020 !! Numai bine tuturor !!

 39. Domnule Marinica,am văzut că ați menționat denumirea de arhoni. Ne puteti spune ceva despre ei,ce sunt,cum acționează,de unde provin,ce legături avem noi cu ei?
  Am cautat pe internet informatii,toate sursele se repeta si sunt cumva incomplete,lipsește ceva.
  Mai sunt găsiți sub denumirea de Demiurg pe internet si din cate am inteles fiecare unitate existenta face parte dintr-un întreg,din acest Demiurg.Am inteles ca sunt entități multidimensionale si ca sunt extrem de puternici.
  Unele surse spun ca el este creatorul acestei lumi tridimensionale,avand ca scop tinerea in captivitate a sufletelor care ii servesc drept hrana prin energia pe care o investesc aici,in acest plan.
  Unii mai spun ca el este Marele Arhitect,Ochiul care vede tot,entitatea căreia i se închină liderii acestei planete.
  Dna Gabriela,aveti mai multe informatii cu privire la acești arhoni,demiurgi?

 40. Doamnă Gabriela, mă chinui să întru în legătură cu dumneavoastră, pe Facebook nu este clar dacă sunteți dumneavoastră. Sper sa mai trăiți, să nu nu pățesc ca la domnul Lorin Furtuna, cind iam găsit videoclipurile pe YouTube și multe învățături ale dinsului era deja mort. E foarte adevărat ceea ce spuneți, e foarte greu sa faci înțeles Adevărul, celor zombificati, spălați pe creier mai ales de religie, sunt trecut prin lucrurile astea. Zeitățile aste ordinare, malefice, (Reptilieni, Archonti Anunnaki,) au tehnologie de citire a câmpului eteric, știu tot ce emitem ca și gând, vibrație, și trimit atacuri psihotronice, asupra ta, persoane ușor de manipulat ca să te denigreze, umilească. Am o întrebare care ma framinta de mult timp, – Oare Mari Creatori ai Luminii și Purității infinite, ai sufletelor(trupurilee sunt create de rase extraterestre) ne-au vindut ca sclavi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s