Cap.2 Cum s-a transformat cultul zeilor in religie

Dupa ce v-am povestit pe scurt despre modul in care romanii au intocmit cartea ingenuncherii omenirii, as vrea sa va arat cum a fost transformat cultul zeilor in religie. Inainte, doresc sa accentuez ca toate cultele religioase monoteiste existente astazi, precum ortodoxii, catolicii, penticostalii, protestantii, baptistii, martorii lui Iehova si altii, folosesc toti aceeasi Biblie. Nu exista nicaieri in acesta lume mai multe Biblii. Nu. Biblia este una singura si a fost intocmita dupa scrierile evreilor, de catre romani. In ea se vorbeste doar despre poporul evreu si despre zeul lor, care ajunge stapanul lumii intregi, luandu-si numele de dumne-ZEU. Eu scriu mereu acest cuvant in acest fel, pentru a sublinia cine este el de fapt.

Fiecare cult religios crestin are la baza Biblia, care este formata din cele 39 de carti ale evreilor. La aceste carti, fiecare a mai adaugat alte scrieri ebraice sau romane, pentru a se deosebi de celelalte. Aceste culte crestine, au concepte si interpretari diferite ale aceleiasi carti, pentru ca doar asa se putea ajunge la nebunia provocata astazi de  religie. Ca de obicei si aici au folosit regula de aur pentru a stapani: dividi ed impera. Aceasta inseamna ca absolut toti il divinizeaza pe Iehova, zeul evreilor. In speranta ca am fost suficient de clara in lamurirea acestor aspecte, am sa va povestesc cum a luat nastere cultul religios.  

In anii de inceput, cand zeii traiau pe pamant impreuna cu oamenii, nu exista nici un fel de religie deoarece acestia incercau sa isi asculte zeii extraterestrii. Au existat foarte multe cazuri in care oamenii se rasculau impotriva lor din cauza nedreptatii si abuzurilor pe care acestia le faceau in randurile omenirii. Zeii nu au fost niciodata mai puternici decat omul, ba din contra, erau extrem de neputinciosi. Puterea lor statea in tehnologie, iar cu aceasta au reusit sa devina  stapanii materiei. Cu ea au anulat puterea fara margini a omului, facandu-l sclavul lor.

Aceasta supunere pe care omul trebuia sa o aiba pentru stapan, a fost apoi transformata in religie, care il are ca patron pe zeul suprem. Cand este vorba despre antichitate, elita vorbeste clar doar despre asezarile zeilor, templele zeilor, statuile zeilor, scrierea zeilor, invatamintele zeilor, iar omul de azi crede ca acestea sunt povesti ale omului antic. Gresit. Omul antic stia ceea ce spune, dar e omul de astazi cel care nu intelege. Omul antic cunostea bine acesti zei extraterestrii pentru ca erau ei, cei care dictau omenirii ceea ce are voie sa faca. De la ei a invatat omul sclavia si comertul cu proprii sai semeni. Adunarile de preamarire a zeilor se faceau in marile lor temple. Aceste adunari, au capatat numele in noua religie monoteista de biserici, dar la inceput insemnau chear adunare. Adunarile aveau loc sub cerul liber, nu in interiorul a mii de cladiri cu ziduri pictate de unii pentru a fi linse de altii. Zeii acestia antici, se numesc in zilele noastre extraterestrii. Ei erau stapanii lumii vechi, dar si a celei de astazi. De la conditia de sclav al zeilor, omul a devenit in noul cult crestin, rob al lui dumne-zeu. Iata din ce cauza oamenii invatati spun ca religia este o unealta cu care omul isi pierde demnitatea si increderea in marile lui forte.

Imperiul roman, a fost cel mai tiranic, expansiv, distrugator si criminal imperiu pe care omenirea l-a cunoscut vreodata. Legile, decretele si politica lui fascista cu care se controla si se sclaviza omenirea, nu au murit niciodata. Omenirea de astazi isi are absolut toate radacinile legilor si ale controlului in legile romane. Tot ce exista astazi pe pamant are la baza Dreptul Roman, care este cartea de baza a stiintelor juridice, a legilor si organizarii lumii. Aceasta carte nenorocita este primul cod de legi pe care oamenii o invata in primul an de studii in facultati. Tot sistemul juridic al omenirii are la baza Dreptul Roman, iar acesta isi are radacina in legile ecleziastice si canonice deoarece este dumne-zeul evreilor cel care le-a ordonat omenirii, pentru a le respecta in perpetum. 

La Roma se practica cultul zeilor, iar oamenii erau infricosati de ceea ce li se putea intampla daca nu ascultau. Cand zeii si-au pierdut corpul, au ramas doar niste umbre, care au devenit si mai puternice decat erau in lumea fizica. Astfel ei au creat alte corpuri pe care le puteau supune, controlandu-le mintea. Aceste persoane au devenit papusarii cu care zeii conduc din umbra umanitatea. Zeii, adica extraterestii, nu vin de pe alte palnete, deoarece ei sunt deja aici de mult timp. Ei au fost inchisi aici cu noi, in aceasta puscarie fara gratii, pentru a putea repara gresala pe care ne-au facut-o.

La polul opus romanilor, pe care suntem obligati sa ii consideram nu numai civilizatorii, ci si fratii nostri, erau getii. Un popor de giganti care nu au avut niciodata stapani. Un popor pe care zeii nu au putut sa il controleze niciodata. Getii nu si-au indoit genunchii in fata zeilor extraterestrii pentru ca ei spuneau mandri ca sunt scoboratori din zeii adevarati. Zeii acestia adevarati erau de fapt oamenii pamantului. Ei erau adevaratii zei ai acestei planete. Firi bune, iubitoare si fara pata, ei nu stiau ce este raul, deoarece raul in ei nu exista. Ei nu aveau legi, ci liberul arbitru, care este singura lege universala a tuturor lumilor existente. La polul opus liberului arbitru pe care natura ni l-a dat, stau legile impuse de extraterestrii, care astazi sunt cunoscute ca legile lui dumne-zeu. Cand extraterestrii au venit aici, zeii pamantului i-au invatat totul despre uzantele lor, dar acestia, firi uzurpatoare, lase si tiranice, cu viclenie s-au infiltrat peste tot pana au reusit sa devina stapanii adevaratilor zei. Acestia au pacalit zeii pamantului, furandu-le secretele si tainele materiei. In acest fel au devenit stapanii locurilor secrete si au inceput sa utilizeze puterile materiei ca pe arme. Atunci a avut loc marele razboi dintre titani si cei care s-au autointitulat zeii olimpieni. Prin minciuna si viclenie au castigat, devenind stapanii zeilor adevarati si ai pamantului. Atunci s-au proclamat aceste naparci, zei atotputernici, iar mai apoi dumne-Zeu.

Zeii pamantului nu au avut legi, scriere, stiinte sau alte idiotenii, deoarece acestea au fost fabricate de zeii extraterestrii. Zeii extraterestii insa, au avut nevoie de aceste inventii, deoarece doar asa puteau sustine minciuna si nestiinta lor in fata oamenilor de mai tarziu. Zeii pamantului posedau cunosterea de sine, care este cea mai mare avere si mostenire pe care ne-au lasat-o. Ei stiau ca nu sunt carne, ca nu sunt corp. Mureau razand si plecau la lupta ca la nunta deoarece stiau ca moartea nu exista. Ei stiau ca sufletul este etern si ca el este adevartul IO fara de inceput si sfarsit, fara moarte si fara pata. Stiinta cunosterii interioare a fost tema de baza dupa care s-au inspirat romanii cand au scris Noul Testament, inventandu-l pe Isus al lor. Deci, dupa cum vedeti, ei au intocmit Noul Testament, al doilea capitol al Bibliei. Ei au furat din invataturile antice ale celor care nu au avut in viata lor o religie sau vreun stapan: traco-getii.

La inceputul existentei ei, religia romano-catolica era una singura pe tot teritoriul imperiului roman. Acestia au impus-o cu bocancii in toate teritoriile care le apartineau, dar si acolo unde puteau controla sau  supraveghea alte regiuni. Mai tarziu l-au inventat pe apostolul Petre,  care a fost inscaunat  ca primul papa al Romei. El a fost asezat pe cruce cu capul in jos si cu picioarele in sus. Aceasta ordinara minciuna poate fi combatuta extrem de simplu cu multe versete biblice, deoarece Petre, nu povesteste nicaieri in Noul Testament ca ar fi ajuns vreodata acolo. In povestea biblica acesta nici nu visase sa ajunga la Roma, dara-mi-te sa fie inscaunat ca primul ei papa. Prin pozitia inscaunarii lui cu bilutele in locul capului, biblistii au vrut sa ne spuna in mod subliminal, ca de atunci si pana acum, ne-o trag in gura, pe fata. Astfel, papa, a ajuns stapanul universal al pamantului, deoarece el este singurul ales de zeul Iehova, sa indeplineasca rolul de directorul general al rasei umane.

Mai tarziu, Imperiul roman s-a impartit in doua, formand Imperiul Roman de est si Imperiul Roman de vest. In Roma idolatra si pagana, supunerea fata de zeii olimpieni a tuturor oamenilor, era la baza. Romanii colaborau si credeau in miile de zei, care ii ajutau sa cucereasca pamantul,  care  devenise in mare parte al lor. La polul opus, in Constantinopol, exista  cultul pentru cunostrere interioara si libertate. Acolo se aflau cele mai mari centre de cunostere spirituala ale omenirii. In Apocalipsa, ele sunt specificate ca cele 7 bisericile din Capadocia turcesca, pe care Iehova nu le avea la inima, deoarece nu il ascultau si faceau totul impotriva vointei lui.

Nu se poate vorbi despre religie daca nu ai idee despre bazele de la care s-a pornit atunci cand a fost inventata. Ca sa redau cadrul complet al aparitiei ei, am sa incep cu un subiect care o sa bulverseze foarte mult, deoarece rastoarna multe minciuni teologice. Asa o sa intelegeti de ce ortodoxii din Romania considera religia lor ca fiind nu numai prima aparuta pe pamant, ci si cea mai buna.

Aproape de moartea Imperiului Roman, el se divide in doua, asa cum am mai spus. Impariul Roman de vest a fost condus  in principal de papa sau de imperatori care in marea lor majoritate nu erau romani. Acestia isi castigau acest titlu prin luptele si teritoriile pe care le castigau pentru romani. Imperiul Roman de est sau de Rasarit, a fost condus mai mult de imperatori traco-geti, desi romanii nu ar fi recunoscut asa ceva nici morti. Marea problema a Imperiului de vest, deja muribund, a aparut atunci cand la conducerea sa a ajuns Constantin cel Mare. La  scurta vreme de la inscaunarea sa ca imperator al estului, el reuseste sa isi insuseasca prin lupta  absolut tot Imperiul de vest, Roma inclusa. In acest fel,  devine imperatorul absolut al ambelor imperii, pe care le reunifica sub comanda sa. Inscaunarea a avut loc in anul 306, iar domnia lui a durat mai bine de 30 de ani, pana in anul 337. Constantin cel Mare,  era de origini trace, drept pentru care era un om care nu a fost niciodata pagan, asa cum erau romanii. El se tragea dintr-un neam care nu si-a indoit niciodata picioarele in fata vreunui zeu sau naluci. Estul de atunci, nu a avut NICIODATA  pe intreg teritoriul sau,  vreun templu sau altar de rugaciuni, in afara celor inventate de elita stiintifica, mai tarziu, prin spionul Zalmoxe.

Cu alte cuvinte, Constantin nu era un pagan care se inchina la mii de zei, ci era un om care urma invataturile strabunilor sai. Acestea spuneau ca sufletul nu moare, ca moartea e inceperea unei noi vieti, iar corpul este doar invelisul, imbracamintea particulei divine venite pe pamant. In alta ordine de idei, minciunile care se vehiculeaza despre el si despre crestinizarea lui inaintea mortii, incep sa dispara.  Realitatea este ca nici giudeii si nici romanii nu l-au crestinizat vreodata pe Constantin, deoarece el nu avea nevoie de balciul lor. El se tragea deja din neam de divinitate, din adevaratii zei oameni ai pamantului. Din acest motiv Constantin cel Mare si mama sa Elena, reprezinta pentru ortodoxi, adevartii lor imparatii. In continuare am va povestesc cum au fost ei mascariti de romani, cum li s-a pus in carca religia lor mizerabila, dar si cum Roma, adica Vaticanul de astazi, exista din cauza injustitiei pe care acestia i-au facut-o post-mortem.

Constantin reunifica cele doua imperii supunandu-le autoritatii sale, dar da lovitura de gartie papei, prin decizia de a muta capitala imperiului, in anul 324, de la Roma la Constantinopol, astazi Istambul. El mareste suprafata orasul de patru ori, iar pe locul unde astazi se gaseste Moscheea Albasta, a construit palatul sau imperial. A fost singurul imperator al Imperiului Romei care a avut indrazneala sa ii mute capitala in partea sa de est, exact unde se aflau cei mai mari dusmani ai lui: traco-getii. Constantin a sfidat autoritatea papala si Roma, care nu mai detinea nimic fiindca toate teritoriile imperiului de vest erau ale sale. Constantin a umilit si mai mult puterea papala, atunci cand a separat paganismul si idolatria Romei de granitile imperiului sau. Acolo toate cultele si crezurile erau libere, iar invatamintele zeilor oameni se auzeau rostite de oricine fara frica.

Doctrina monoteista inventata de romani in Noul Testament, s-a inspirat din adevarata invatatura a getilor. Din acesta cauza romanii, sau mai bine spus, jegul papal si armatele lui de secelerati au terorizat lumea veche, pentru a le impune religia lor crestina, prin teroare.  Dupa moartea Imparatului Constantin, papa si acolitii sai, au inventat crestinizarea lui inaintea mortii. Pe langa acest sacrilegiu, au mai facut ceva dezgustator. Pentru a ajunge stapanii nedeclarati ai lumii, asa cum sunt astazi, au inventat un act, prin care memoria lui Constantin a ramas patata pentru totdeauna. Prin el, romanii il deposedau pe marele imparat de toate teritoriile vestice pe care le cucerise. Cum a fost posibil asa ceva? Simplu, pentru ca istoria este scrisa de invingatori, nu? Astfel, ei scriu in acest act, un fel de ultima dorinta a lui Constantin cel Mare. Prin el, marele imparat, dona tot imperiul lui care apartinea tracilor, romanilor. Mai precis, el daruia de bunavoie Imperiul trac, celui mai mare dusman al lui: Roma, adica Vaticanul de azi.  Daca acest act nu ar fi fost creat de cancelaria papala, in istorie ar fi trebuit sa apara scris ca Imperiul roman in anul 337 era de fapt Imperiul traco-get.

Dupa moartea lui Constantin cel Mare,  puslamalele clerului decid sa infiinteze o institutie care sa nu moara niciodata. O institutie care sa controleze in perpetum intreaga umanitate, care va fi urmasa Imperiului roman. In acest fel ei infiinteaza institutia lui dumne-zeu pe pamant. Aceasta va fi de-a pururi biserica catolica. Ea este ultima ramasita a imperiului roman in vremurile noastre. Este cel mai mic stat al pamantului, care functioneaza ca o capuse pe teritoriul altui stat. Acesta controleaza intreaga umanitate, iar in spatele lui se afla guvernul umbra al zeului Iehova.

Idolatra si pagana, mincinoasa, asasina, lasa si falsificatoare,  biserica catolica isi consolideaza puterea o data cu moartea imparatului Constantin cel Mare. Deci, ca sa o poata face,  inventeaza Actul de donatie  al lui Constantin catre Roma. In acest fel teritoriile Italiei care erau de fapt ale Imperiului traco-get, numit mai tarziu Bizantin, trec in posesia Romei. Acest act de donatie al lui Constatin cel Mare catre biserica catolica romana a fost declarat fals  de  Lorenzo Valla in anul 1405.

 Actul de donatie al lui Constantin catre Roma,  este unul dintre cele mai mari falsuri facute de biserica impotriva imparatului. El a umilit puterea romana privand-o de  dreptul de a avea teritorii proprii. Lorenzo Valla demasca falsitatea actului intocmit de biserica. De asemenea, demonstreaza modul diferit in care acesta folosea scrisul si explimarea, dovedind din punct de vedere lingvistic si grafologic ca acest act era un fals,  facut dupa moartea sa. Cu ajutorul lingvisticii, a argumentarilor istorice si juridice, Valla demonstreaza ca actul a fost scris de catre cancelaria pontificala in secolul VIII. Fire bataioasa si nesupusa, el face cunoscut omenirii falsul cu care Roma, adica Vaticanul de astazi, au furat de la Constantin Imperiul traco-get. In acest fel, Imperiul traco-get al lui Constantin, trece din nou prin fals si uz de fals in mainile romanilor.

donazione constantino

Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei

7 gânduri despre „Cap.2 Cum s-a transformat cultul zeilor in religie

 1. Prin ce mijloace s-ar putea dezmetici omenirea? Cum se mai poate scutura de fanatism religios? Cum își poate omul recăpăta stima de sine și recunoaște, reactiva puterea care este în el? Sunt mii de întrebări care mă frământă.

 2. Dna! Citesc cu placere seria aceasta de articole, dar va cam contraziceti in ceea ce scrieti.
  1-Articolul vrea sa reliefeze mascarada numita religie,in special crestina.Bun.De acord.
  2-In cap 1 afirmati ca biblia este o carte minunata si unica, cu alte cuvinte, ii aduceti eligii, ca un paragraf mai jos sa spuneti ca nu a existat, fiind o adunatura de texte antice, proverbe zicatori, etc.
  3-Cu privire la Constantin Cel Mare.Spuneti ca a fost de origine.traca, iar dupa aceea spuneti ca cei mai mari dusmani ai lui erau traco-getii.
  4-Apoi spuneti ca,Constantin si mama lui,Elena, reprezinta pentru ortodocsi adevaratii lor imparati, desi in realitate nu fusese crestinizat! Pai cum vine asta?
  5-Pe de alta parte, spuneti ca nu era pagan , dar nu era nici crestin.Termenul de pagani este folosit de crestini ptr cei care sunt de alta religie.Cum de poate un om, care nu era nici crestin, nici pagan, avand o credinta proprie stirpei sale, sa devin imparat crestin si sfant in religia crestina?
  In fine, sunt multe inadvertente in ceea ce scrieti, dar eu voi citi toate capitolele cu placere.
  Sa nu credeti ca am inteleg gresit.Sunt o pers foarte analiica si sesizez elemente pe care majoritatea nu le sesizeaza de prima data.Nu va suparati pe mine

  • inainte sa raspund, vreau sa va spun ca au mai fost inca 2 comentarii pe care nici macar nu am reusit sa le citesc deoarece cand le-am deschis s-au sters. nu am nici un fel de idee cum a fost posibil, dar asa s-a intamplat.
   1 nu am ce sa raspund.
   2 biblia este o carte minunata si unica tocmai pentru ca reuneste multe pasaje din scrierile antice. multe din ele se mai gasesc doar aici. aceste scrieri antice reunite au capatat denumirea de biblie. toate au fost rastalmacite pentru a crea religia care trebuia sa puna in genunchi omenirea. paragraful este acesta”Biblia nu este o carte care a existat in vechime, ci este o carte relativ noua care a fost intocmita pe baza mai multor carti antice care au fost in mare parte amestecate, falsificate, rastalmacite si injumatatite. Ea a fost scrisa de cativa oameni care in acele vremuri stiau arta scrisului si a cititului, arta de existenta careia majoritatea omenirii nici macar nu avea habar.”
   3mi se parea imposibil sa fi gresit asa ceva. eu am afirmat ca „. A fost singurul imperator al Imperiului Romei care a avut indrazneala sa ii mute capitala in partea sa de est, exact unde se aflau cei mai mari dusmani ai lui: traco-getii. ” adica, constantin a mutat capitala imperiului in partea de est unde se gaseau cei mai mari dusmani ai imperiului, nu ai lui constantin.
   4as vrea sa stiu cine a fost crestinizat vreodata de biserica? nimeni. toate sunt doar vorbe in vant. crestinii nu sunt ingenuncheatii de astazi care ling labe jegoase si se tarasc ca viermii in 4 labe, pentru ca se cred spirituali. statul cu fundul in sus si cu capul in jos este pozitia sclavului in fata stapanului, nu al celui care are demnitate in el. adevaratii crestini erau cei care nu si-a indoit niciodata picioarele in fata vreunui zeu sau naluci. ortodoxii au la baza invatatura antica a oamenilor zei, de aceea il slavesc pe constantin care urma invataturile strabunilor sai.
   5trebuie sa mai cititi inca o data ca sa intelegeti ca aceasta mascarada a fost facuta dupa moartea sa. cat el a trait nu a existat nici vreo biserica, nici vreo religie, nici vreun dumne-zeu unic

 3. Nu ma pot abtine.
  Spuneti ca, Constantin a umilit papalitate.Pai nu el a convocat in 325 conciliul de la Niceea? adunare a bisericii crestine?

  • daca citeati cu atentie, ati fi remarcat ca el nu a tinut nici un consiliu. toate au fost doar inventii tromane ca sa faca sa dispara din istorie imperiul traco -get, care era mult mai puternic decat cel roman.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s