Cap. 4 Biblia si “inspiratia duhului sfant”

Nici un crestin nu va indrazni sa puna vreodata in dubiu provenienta cuvintelor sfintei scripturi pentru ca el stie de la Adam citire ca toate idiotenile interpretate de popi din Bibile sunt cuvantul sfant al domnului.  

Ca sa citesti Biblia este o adevarata provocare deoarece, dupa descrierile din Geneza, te izbesti de niste monstuozitati ingrozitoare. Incepi sa citesti fara sa iti crezi ochilor, despre o serie de fapte criminale comise cu sange rece si despre cruzimi inimaginabile. Toate, intrec in ferocitate, atrocitatile celui mai mare si mai dezgustator razboi pe care specia umana l-a vazut vreodata. Sangele iti ingheta in vene, parul ti se ridica in cap  ca spinii ariciului, iar in gand iti repeti ca balbaitul de mii de ori: “de ce imi spun toti crestinii ca stafia lor este buna?” 

Dupa ce te obisnuieti putin cu faptele sangeroase ale “bunului” dumne-zeu, realizezi ca aceasta carte incepe de la inceput cu scamatorii de tipul faptelor care sunt descrise de doua ori in doua moduri diferite. Niciodata, dar niciodata, o descriere nu este identica cu cealalta desi povestesc exact acelasi eveniment. Dupa o lectura de numai un capitol, doua, e imposibil sa nu te intrebi: “Cum este posibil ca dumne-zeu, care a participat la acele evenimente, sa uite versiunea reala a faptelor?” Pentru care motiv a insuflat scribilor doua versiuni diferite ale aceluiasi eveniment, in care se lauda cu ororile pe care le-a facut fiilor omului?

In jurul anilor 1900, scoala se facea in biserica pentru ca numai in acest fel au putut sa implementeze cultul unui singur dumne-zeu care este stapanul tau. Popii, erau singurii in acea vreme care stiau sa scrie si sa citeasca. Ei au interpretat scrierile biblice in asa fel, incat omul sa se creada un vierme bun de nimic, fara acest stapan tiranic. Popii au plamadit in aceasta carte un singur dumne-zeu, pentru ca el trebuia sa devina stapanul intregii omeniri. In ultimul timp sute de oameni de stiinta au dovedit ca religia crestina impreuna cu toate celelalte religii ale lumii sunt de fapt vechi culte pagane in care omul a fost sclavul zeilor care l-au transformat din potenta universala, in nevolnicul  de azi.

Pentru a reusi sa faca aceste fapte marsave popii au asasinat prin ardere pe rug toate femeile care stiau, inca, cum sa isi foloseasca puterile, numindu-le vrajitoare.  Ele erau extrem de periculoase pentru ca  stiau sa exorcizeze din propriul corp acesti paraziti  care iti fura energia. Papa a trimis in Palestina exercitele de cavaleri templari si cruciadele pentru a asasina pe toti cei care stiau ce marsavie fara precedent a facut impotriva omenirii. Tot papa si biserica lui asasina, au inventat inchizitia care a asasinat in decursul a cateva sute de ani mai multe milioane de persoane decat au facut cele mai mari si mai sangeroase razboaie. Ura si dementa lor, a facut ca milioane de oameni nevinovati sa fie torturati cu metode inimaginabile. Dupa ce au executat fara mila mii de oameni, au avut tupeul sa spuna ca totul a fost facut pentru cauza dreapta a lui dumne-zeu. Popii impreuna cu papa si biserica lor au provocat cu actiunile si dorinta lor de a impune acest cult monoteist cu bocancii, ura, tiranie, mizerie, nestiinta,  umilinta, sclavie, supunere, durere. Aceste mizerabile stari de umilinta au fost apoi numite stari binemeritate.           

inchi 2  inchi 3

inchi4  inchi 1

Tot clerul a impus cu parul cultul pentru un dumne-zeu unic doar pentru a reusi sa supuna si sa sclavizeze. Aceste minciuni perpetuate de secole, au devenit astazi adevaruri absolute desi putini au reusit sa inteleaga ca ceea ce te obliga sa inveti din frageda pruncie, este doar minciuna. Am vazut oameni atat de fanatici incat credeau ca religia lor si-au ales-o singuri si singuri au ales acest dumne-zeu dement pentru a le lumina viata. A fost inutil sa le explic ca spun tampenii pentru ca nu si-au ales nimic singuri. In prostia lor, erau convinsi de contrariul. Daca esti corect si vrei binele cuiva, procedezi altfel. Cand aproapele tau ajunge la maturitate, poti sa ii explici si existenta religiilor. Poti sa le enumeri pe toate, iar apoi sa il lasi sa isi aleaga pe cea care o doreste, sau sa te multumesti si daca nu vrea niciuna. Atunci da, ca iti alegi tu ce si cum sa faci. Dar cand te nasti intr-o familie de ortodoxi, devii ortodox, daca la parter e o familie de musulmani, copii lor vor fi musulmani, iar daca la etaj stau evrei, copii lor vor fi evrei. Nu ii intreaba nimeni daca vor sau nu vor sa slujeasca cocosati in 4 labe fantasme, ci li se impun niste orori si niste minciuni, chear de catre familia lor.

Acum ma intorc la cele doua variante ale acelorasi fapte scrise in Biblie pentru ca este important sa se inteleaga cat de mult esti pacalit. In trecut nu aveai voie sa citesti Biblia singur pentru ca era periculos, asta in cazul in care aveai norocul sa posezi vreuna si sa stii sa citesti. La fel de periculos este sa faci acest lucru si astazi pentru ca daca o vei citi din cap in coada de 15-20 de ori vei avea o alta versiune a faptelor de fiecare data.  Incepi sa iti pui mii de intrebari, mintea ti se deschide, nu mai vrei sa accepti doar ceea ce zice popa si atunci incepi sa cauti carti alternative. Sa stiti ca popii sunt atat de ingrati, nesimtiti, mincinosi, pentru ca asa sunt invatati sa se poarte, pentru a impresiona pe cel sarac cu duhul nestiintei. Eu mi-am zis: “ mai, dar daca popii invata totul din carti, atunci voi invata si eu tot din carti si voi merge sa ma documentez in scrierile adevarate, atat cat mai exista din ele.”

In Biblie, cartea dumnezeului cel “bun” exista niste pasaje destul de starnii, care pentru o persoana neobisnuita prea mult cu limbajul bisericesc sau cu zeii antici nu ii poate crea multe semne de intrebare. Pentru cel care vede scrierea aceasta cu ochii demascatorului minciunii milenare, aceste paragrafe capata un sens major. Ele devin o alta dovada  care atesta cum religia  a fost creata unind cultul a mii de zei in unul singur. Iata:

 1. Giosue 10/13 “ nu este scris in cartea lui Iashar? Si soarele a stat oprit in mijlocul cerurilor si nu s-a grabit sa asfinteasca pentru circa o zi intreaga.”
 2. 2 Samuel 1/18”…iata, e scris in cartea lui Iashar. Frumusetea, o Israele, zace ucisa in locurile tale cele inalte.”
 3. Numerele 21/14 “Din aceasta cauza se spune in Cartea razboaielor domnului: Vaheb in Sufa si Valea Torentilor, care se intinde catre asezarea Ar.”

Aceste trei micute paragrafe strecurate din gresala in forma lor adevarata in Biblie, nu fac nimic altceva decat sa ne starneasca curiozitati si multe intrebari cu privire la autenticitatea cuvantului acestui dumne-zeu biblic. Din care cauza se specifica in paginile acestei carti numele Iashar (Ishtar) care este o zeita babiloniana?? Ce nevoie avea dumne-zeul atotputernic sa isi intareasca spusele mentionand o zeitate care apartinea unui pamant pe care el il considera spurcat?

inana

 De ce se specifica o actiune care apare scrisa intr-o carte antica intitulata “Razboaiele zeilor” ca fiind “Cartea cu razboiul domnului?” Cartea cu razboaiele domnului ? Pai daca era singur, cu cine papucii mei a facut razboaie?? Aaaaa, cu ceilalti dumne-zei pentru a le lua pamaturile, sarmanul spirit. A pornit macelul impotriva celorlalti zei ca sa poata sa stapaneasca doar el tot pamantul si toti adormitii care il calca. Ca sa intelegeti ce zic, inlocuiti cuvantul dumne-zeu cu extraterestrii. Ei sunt dumne-zeul la care va inchinati. Ei au plamadit aceasta oribila specie umana, transformand adevarata creatura facuta de MAMA NATURA in piticul de astazi.

Alte paragrafe interesante apar in Evreii 11/5 si Giuda 1/14, in care se precizeaza niste lucruri stranii de tipul “Enoh a profetizat, iar datorita credintei ca dumne-zeu exista, a fost rapit si dus in cer.” Pai, ia stati putin!!  Adica el il vede in carne si oase pe acest dumne-zeu si apoi trebuie sa aiba credinta ca nu a fost un nebun care vedea fantasme?  Enoch a fost un om normal, care isi aminteste ca a vorbit, a zburat si a fost invatat toate uzantele mizerabile ale zeilor, chear de dumne-zeu sau de ingerii lui din astronave. Pe de alta parte, aceste citate sunt interesante pentru ca citeaza scrierile lui Enoh,  pe care biserica le considera apocrife, deoarece el spune lucruri care le-ar distruge doctrina. De unde stiau apostolii de scrierile lui, care nu au fost pomenite deloc  in Anticul Testament?  Sau, cum au putut apostolii sa citeasca,  cand erau toti pescari, dulgeri, oameni simpli din popor care habar nu aveau de alfabet??

Exemplele acestea ne duc cu gandul la civilizatiile antice care cunosteau acesti zei care se luptau intre ei cu tehnologia lor stralucitoare deasupra capetelor oamenilor, pentru a obtine dominatia suprema asupra speciei de ei creata. Toate miturile, legendele, povestirile din mosi stramosi vorbesc de uriasi, dragoni, zmei-paralei, ciclopi si alte creaturi care au devenit personaje SF din uzurpatorii si calaii stramosilor nostri.

Iata cateva exemple ale descrierii duale ale aceleasi fapte, care nu sunt niciodata identice una cu cealalta. Poate ca, spiritul universal a baut o vadra de tuica si a fumat un vagon de cocaina de nu isi aminteste ce a facut. Descrierea duala  nu se repeta numai in simple paragrafe, ci in intregi capitole ale Bibliei. Controlati, pentru ca tot stiti absolut tot ce scrie in ea.

 • Geneza 7/2 “ Din fiecare animal pur sa luati 7 perechi femei si masculi; iar din fiecare animal impur o singura pereche. Si din pasarile cerului sa luati 7 perechi.”
 • Geneza 6/19 Aici din fiecare specie trebuie sa ia doar doua.
 • 2 Samuel 24/2 Dumnezeu il incita pe David sa faca recensamantul fiilor lui Israel
 • 1 Cronici 21/1 Aici este Satana cel care il incita pe David sa faca recensamantul {aici are dreptate pentru ca dumnezeu sau satana sunt aceeasi persoana in realitate, dar se vede ca nu prea stiau chiar tot din moment ce asteptau recensamantul ca sa stie cati sclavi au sub ordine}
 • 2Samuel 24/9 In Israel sunt gasite 800 de persoane
 • 1Cronici 21/5 Aici sunt gasite 1 1oo ooo de persoane { cam mare diferenta pentrut ca in acele timpuri un milion era ca un miliard azi}
 • 2Samuel 24/9 Tribul lui Giuda de unde se trage Isus biblic are 500 000 de persoane
 • 1 Cronici 21/5 Aici Giuda are doar 470 000 {se straduiesc sa te convinga cat de precis este dumnezeu dar se incurca ca dracu la matematica}
 • 2 Regi 24/8 Ioachim a fost rege in Ierusalim 3 luni
 • 2 Cronici 36/9 Aici Ioachim a fost rege 3 luni si 10 zile{iar bause}
 • 2 Samuel 5/6 David duce chiavotul aliantei la Ierusalim dupa ce ii infrange pe filisteni
 • 1 Cronici 13/14 Aici David duce chiavotul la Ierusalin inainte de a se bate cu filistenii
 • 1 Samuel 17/23 David il ucide pe uriasul Goliat
 • 2Samuel 21/19 Aici Goliat este ucis de Elcanan {Dupa ce ne-au impuiat capul cu filme in care liliputanul David il ucide pe uriasul Goliat cu o piatra aruncata direct intre ochi cu o prastie, imediat in capitolul urmator aflam cu durere in suflet ca nu David l-a ucis pe Goliat ci Elcanan. Isi facuse pipa pacii de nu isi aminteste}
 • 1 Samuel 31/4-6 Saul se sinucide aruncandu-se sabia sa, la fel ca japonezii cand isi fac harachiri
 • 2 Samuel 1/1-16 Aici este un amalechit care il ucide pe Saul. { A uitat cum a fost ucis un rege care il servea.}
 • Geneza 37/28 Medianitii il vand pe Iosif Ismaelitilor
 • Geneza 37/36 Aici medianitii il vand pe Iosif lui Putifar, consilierul faraonului. {aici s-a gandit sa il introduca la curtea egipteana pe spurcatul lui sclav}
 • Exodul 2/21 Moise se csatoreste cu Zippora, fiica lui Reuel de la care il are pe Gherson
 • Exodul 3/1 Aici Moise il are ca socru pe popalaul Madian care i-o dadu ca sotie pe fiica sa Zippora, devenind in acelasi timp caprarul sau. {Acum il baga in lumea popilor carora le duce caprele la pascut, ca orice caprar care nu prea stie sa vorbeasca fiindca iar a uitat ca o viata, Moise a fost print la curtea egipteana}

Lista e nesfarsita, iar voi puteti sa descoperiti singuri aceste inexactitati. Biblia este o carte minunata, este mitul omenirii, este singura carte care desi contrafacuta, prost inteleasa si interpretata, descrie  istoria antica a omului, cand el era sclavul zeilor-extraterestri. Vi se mai pare ca Biblia este cuvantul unei potente universale perfecte?? Un om care nu se mai lasa manipulat, ar recunoaste ca ceva grav si gaunos, exista in aceste lalaieli popesti.

Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei

2 gânduri despre „Cap. 4 Biblia si “inspiratia duhului sfant”

 1. ceace dumneavoaatra nu stiti sau nu vreti sa stiti sau auzii sau cerceta este –
  1 – biblia a fost scrisa de evrei depå ccirca 350 de ani dela disparitia lui Isus Hristos –
  2 – denumirea de – evreu a aparut pentru prima oara in timpul lui NABUCODONOSOR IN PERIOADA CONSTRUIRI BABILONULUI – cam 100 150 de ani inainte de aparitia lui Hristos
  3 – NABUCODONOSOR era ruda sau asa ceva cu faraoni din EGIPT carora lea imprumutat – niste evrei –
  4 – in limba timpului evreu insemna muncitot sau mestesugari … in orice caz nu – evreu cum intelegem noi azi
  6 – dupa ce faraonii au parasit pamantul – servitotii faraonilor lau – INVENTAT PE TUTANCAMON _ – care sa vazut zeificat de populatia din egipt si care crezand ca este – atotputernic – facea cei trasnea prin cap
  motiv pentru Cate a fost omorat –
  ca sa nu se vada fata ca nu este FARAON
  i sa confectionat masca care o stim azi –
  7 – cercetatorii actuali au cercetat osemintele lui tutankamon si asa sa dovedit ca acesta eta un om de vreo 17 ani si ca a fost omorat – lovit in cap ..etc
  8 – de aici se pare ca sa pornit de catre – SERIVITORII FARAONILOR __ cum ca acesta era faraon –
  ceceace nu este adevarat
  faraonii dinainte de tutancamon erau inalti de 15 – 20 metrii de aceea constructiile din timpul lor erai ff inalte – care erau o populatie extraterestra si care au incercat sa formeze omul –
  asa cum au incercat si alte civilizatii extraterestre in ale parti – zone ale pamantului

  9 – biblioteca dun Alexandria –
  acolo au auns cei ce devenisera – preoti adica fostii servitpri ai faraonilor – plecat de pe pamant _

  10
  area foarte secreta din america –
  acolo sa intalnit prima oara – fostul presedinte al U:S:A – ROSVELT CU EXTRATERESTRII
  si se pare ca si astazi in fff mare secret americanii colabireaza cu extra terestrii
  la fel china si rusia
  11
  deci
  biblia a fost scrsa de evrei in biblioteca din alexansdria – COPIIND DIN SCRIRILE CARE ERAU ACOLO
  SI PENTRUCA ERAU MEREI ACUZATI CA FALSIFICA _ AU DAT FOC BIBLIOTECII

  CINE SAU CE VIETATE A FOST HRISTOS ..–
  ‘deci in tompul ocupatiei romane a teritoriului palestinian – unde traiau – COPTII __
  PILAT DIN PONT __ era seful hoardei romana care numai romani nu erau
  era de fapt mercenari adunati de peste tot care numai limba Katina nu vorbeau –
  deci o cadana – amanta preferata a lui PILAT DIN PONT – ii prezice acestuia ca va fi omorat de un copil care atuci avea doar 11 12 ani
  pilat superstitios – da ordin ca toti copii de 10 12 ani sa fie omorati .- si soldatii pornesc sa execute ordinul lui PILAT
  ATUNCI DISPARE HRISTOS DIN ZONA __
  unde ??
  nu se stie
  DUPA CAM „= „% DE ANI APARE IN ZONA UN _ BARBAT INALT DE CAM ” METRII CU BARBA SI PLETE __
  SI TOTI STIU DINTRODATA CA EL ASTE HRISTOS ___ CUM ????
  DECI DISPARE UN COPIL DE CAM ! METRU !;”= DIN ZONA SI APARE UN OM DE CAM ” METRII DE CAM ## DE ANI __ SI TOATA LUMEA STIE DINTRODATA CA ESTE HRISTOS ????? CUM ????
  deci cine a fost acesta ???

  GIULGIUL LUI HRISTOS
  PRIN ANII 1975 CAM ASA CEVA
  SE APROBA DE PAPA SA SE CECETEZE GIULGIUK DIN TORINO
  CARE A FOST PASTRAT IN DOUA BISERICI UNA A LUAT FOC SI A ARS COMPLECR – DAR GIULGIUL PASTREA UNTRO CUTIE DE ARGINT NU ARDE
  SI NICI CUTIA
  APOI ESZTE NUTAT IN ALTA BISERICA CARE ARDE SI ASTA
  SI GIULGIUL SCATA DIN INCENDIU SI DE DATA ASTA

  ECIPELE CARE AU CERCETAT GIULGIUL
  UNA DE CAM 20 DE CERCETATORI DIN MULTA TARI CARE ERAU FARA VREO RELIGIE
  SI DUN CAR AU AVUR APARATURA DELA – NASSA –
  SI A DOUA GRUPA DE CERCETATORI DE DIFERITE RELIGII SI RITURI
  TOTI NU SE CUNOSTEAI INTRE EI
  IAR GRUPURILE NU AU AVUT CONRACT INTRE ELE

  TOTI CREDEAU CA dupa 2 3 zile declara ca giulgiul este fals si pleca fiecare de unde ai veni
  dar
  dupa ce au inceput cercetarea canstata ca __
  PANZA RESPECTIVA ESTE TESUTA DI PERIOADA LUI HRISTOS DE 33 AN
  SE CANSTATA CA PLANTA DIN TESATURA ESTE DIN ACEEASI PERIOADA _ BA MAI GASESC SI SEMINTE ALE PLANTEI RESPECTIVE TOT DIN ACEA PERIOADA

  apoi
  ceace dovedeste ca giulgiul ESTE AUTENTIC STA MARTURIE IMAGINILE DE PE GIULGIU
  ADICA UN OM BICIUOT ; CI URMELE DLASATE DE PIROANELE CE CARE A FOST TINTIUT PE CRUCE

  teoti cei cam 40 de cercetatori au plecat cu dovezie INCONTESTABILE –
  ca giulgiul este autentic
  IAR IMAGINILE SUC CAURATE DE O EXPUNERE RADIOACTIVA _ ERADIERE SE CAM O MLIONIME SE SECUNA
  IRADIERE CARE A LASAT IMAGINILE RESPECTIVE ::: CUM ????
  LA ACEA VREME DE ACUM CAM 2 MII DE ANI

  este peste intelegerea noastra doar daca acceptam ca –
  personagul de b33 de ani a fost un extraterestru

  de aci –
  „””MINCIUNA STA CU REGELE LA MASA _ DE CAND SUNT REGI MINCIUNA ESTE ….’
  –– TU CE CREZI –
  ––
  cand rosvelt presedintele american a intrebat extraterestrii in area 33 din Nevada america
  Zina absolut interzisa si f secreta
  ca de ce nu vin acestia sa locuiasca pe pamant
  a primit raspuns – nu venim caci voi poamantenii suteti _ hrapareti _ razboinici _ falsi
  :: etc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s