Cap.13 Dumne-Zeu e stapanul tuturor dumne-Zeilor

Pentru cat ar parea de lipsit de sens, acest titlu ascunde un adevar pe care cei interesati sa tina in bezna omenirea, il vor nega din rasputeri. Cu toate acestea, eu am sa va dovedesc ca acest lucru este real. Desi popii canta in gura mare ca dumne-zeu este unicul si singurul dumne-zeu, Biblia demonstreaza contrariul. De asemenea, se mai spune ca nici un om nu a vazut chipul domnului, deoarece nimeni nu este vrednic sa il vada. 

Randurile urmatoare va vor demonstra ca dumne-zeu are o legatura foarte stransa cu zeii antichitatii. Numele lor au fost mereu schimbate, dar nu pentru a se crea confuzie, ci pentru ca intre timp cei batrani mureau. Altii tineri le luau locul, iar atunci numele lor se schimba, dar nu si functia pe care o ocupau. Zeii erau fiinte care nu apartineau pamantului, dar care traiau pe acest pamant impreuna cu omul. De exemplu Uranus, Jupiter, Saturn sau Zeus, erau zeii cei mari, stapanii cerului si ai pamantului. Ei nu erau acelasi zeu cu nume diferite, ci erau zei diferiti care indeplinisera la timpul lor aceeasi functie, de sef, de stapan absolut. De exemplu Anu era zeul suprem al sumerienilor care a avut doi fii: Enlil-El si Enki-Ea. Enlil era zeul cerului, iar Enki zeul pamantului. Acesti zei care erau capetenile supreme al diferitelor natiuni de zei si de oameni au capatat in Biblie numele de dumne-zei. Fiecare dumne-zeu avea si el capetenii care ii conduceau poporul. Acestia au capatat in Biblie numele de ingerii, serafimii, cherubinii sau demonii. 

Acesti zei care au cladit de secole doar minciuni, negativitate si rau, au modificat corpul omului si al fiintelor pamantene existente, autoproclamandu-se “creatori”. Omul de astazi este cu adevarat opera lor, oglinda in care se uita ca sa vada cat sunt de rai si de egoisti. Acum cred ca intelegeti mai bine de ce toata lumea antica era sclava zeilor, nicidecum pupatori de lemne zugravite, cadavre mucezite sau craci in forma de cruci. Lumea stiintifica si biserica nu vor sa confirme acest lucru nu pentru ca el nu este adevarat, ci pentru ca daca ar admite asa ceva, atat doctrinele religioase cat si marea lor “stiinta” ar dispare ca un fum.

La fel ca si la oameni, zeii erau impartiti in cei care faceau voia zeului suprem si cei care nu voiau sa-i fie pe plac. Pentru a-l face pe om sa accepte suprematia lor, zeii au inventat fel de fel de capcane si situatii josnice ajutati de nimicitoarea lor tehnologie. Numai prin pacaleala si minciuna au scapat de dezastrul pe care omul l-ar fi facut daca ar fi aflat adevarul.

Ostirea aceasta de “spirite” nu a locuit niciodata in cer fiindca cerul nu era si nu este casa lor, ci au locuit pe pamant. Minciuna aceasta ordinara in care ei sunt stapanii cerului vine de la faptul ca in acele vremuri ei puteau sa zboare cu aparatura tehnologica. Acest lucru le dadea un fel de avantaj fata de om, iar de aici s-a nascut denumirea de “stapanului cerului si al pamantului” .

Ca sa dovedesc iarasi, ca Biblia este o adaptare a textelor antice la viitoarea doctrina monoteista si ca dumne-zeu nu era singurul zeu de pe pamant, am ales o serie de paragrafe semnificative care confirma aceste afirmatii.

Deutr 10/172 „….ca dumnezeul tau este dumnezeul dumnezeilor”, Iesirea 20/3 ”..sa nu ai alti dumnezei in afara de mine”, Psalmii 81/1”Dumnezeu a stat in dumnezeiasca adunare si in mijlocul dumnezeilor va judeca”, Psalmii 81/6 „dumnezei santeti si toti fii ai celui preainalt”, Psalmii 95/4 „ca mare este dumnezeu…mai presus decat toti dumnezeii”, Psalmii 96/7 „in fata lui sant rastigniti toti dumnezeii”, Deutronomul 32/17 ”au adus jertfe demonilor si nu lui dumnezeu, unor dumnezei noi pe care nu i-au stiut, care au venit de la vecinii lor si pe care parintii lor nu i-au cunoscut”, Daniel 4/5” iar in cele din urma s-a infatisat inaiantea mea Daniel al carui nume este Baltazar dupa numele dumnezeului meu….”.

Deci, cand popii si doctrina lor absurda va vor spune ca dumne-zeu este singurul si unicul dumne-zeu, sa ranjiti la ei precum cateii la oala cu jumari. Daca sunteti curiosi, puteti sa cautati singuri in Biblie ca sa va convingeti cum dumne-zeu este liderul tuturor dumne-zeilor. Dumne-zeii nu sunt nici ingeri, nici serafimi, nici cherubini, ci conducatori ai poporelor de zei. Este cam ca astazi: fiecare stat are un presedinte, un zeu care il conduce, dar toti se supun puterii supreme, adica marelui zeu. Un cazul societatii actuale, Vaticanului si bisericii lui diavolesti.

Paragrafele urmatoare evidentiaza cine detine puterea suprema atat asupra dumne-zeilor cat si asupra oamenilor. De asemenea este subliniat ca fiecare popor al oamenilor era stapanit de cate un inger. Cu alte cuvinte ingerii sunt zei mai mici, la fel ca prefectii, primarii sau secretarii de judete. Absoluti toti dadeau socoteala zeului care ii conducea, iar acesta era supus zeului suprem. Societatea oamenilor este construita exact la fel cum este construita societatea zeilor care ii conduc din umbra. 

Deutronomul 10/17” Că Domnul Dumnezeul vostru este Dumnezeul dumnezeilor şi Stăpânul stăpânilor, Dumnezeu mare şi puternic şi minunat, Care nu caută la faţă, nici nu ia mită.”

Deutronomul 32/8 “Când Cel Preaînalt a împărţit moştenire popoarelor, când a împărţit pe fiii lui Adam, atunci a statornicit hotarele neamurilor după numărul îngerilor lui Dumnezeu;”

Deutronomul 6/4” Ascultă, Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn.”

Daniel 2/47” Răspuns-a regele către Daniel şi a zis: „Cu adevărat că Dumnezeul vostru este Dumnezeul dumnezeilor şi Stăpânul regilor, descoperitorul tainelor, căci tu ai putut să descoperi această taină”.

Judecatorii 2/11-13” Atunci fiii lui Israel au inceput a face rele inaintea ochilor Domnului si s-au apucat sa slujeasca baalilor;  Au parasit pe Domnul Dumnezeul parintilor lor, Care ii scosese din pamantul Egiptului si s-au intors la alti dumnezei, catre dumnezeii popoarelor dimprejurul lor si au inceput sa se inchine acelora si au maniat pe Domnul; Au parasit pe Domnul si au inceput a se inchina lui Baal si Astartelor.”

Dumne-zeul acesta coleric al evreilor era inspaimantat la gandul ca oamenii nu il asculta si nu il recunosc ca stapan absolut. Din acesta cauza intra mereu in crize de nebunie furibunda daca acestia treceau de partea celorlalti zei, sau dumne-zei. Zeul cu care era mereu in competitie fiindca omenii il iubeau mai mult decat pe el, era Baal. Citat de 63 de ori in Biblie, ca o divinitate caruia poporul evreu ii ramane mereu fidel, lui Baal ii este dedicat templul din Sichem. 

Romanii 11/4” Dar ce-i spune dumnezeiescul răspuns? „Mi-am pus deoparte şapte mii de bărbaţi, care nu şi-au plecat genunchiul înaintea lui Baal”.

In Numerele 25/1-5 sunt mentionate femeile moabite care ademenesc poporul evreu sa se indeparteze de la cultul pentru dumne-zeu, pentru a adera la cultul lui Baal-Peor.

In Cartea a treia a regilor 20/18-40 este specificat ca prorocii lui Baal si ai Aserei sunt cu sutele pe cand cel al lui dumne-zeu era doar Ilie. Ca de fiecare data, cei care nu placeau acestui dumne-zeu asasin erau trecuti in lumea eterna, pentru ca el desi atotputernic, nu suferea concurenta si ii era frica de cei care ii faceau poporul sa se indeparteze de el. “Iar Ilie a zis lui Ahab: „Nu eu sunt cel ce aduce nenorocire peste Israel; ci tu şi casa tatălui tău, pentru că aţi părăsit poruncile Domnului şi mergeţi după baali. Trimite dar acum şi adună la mine în muntele Carmel tot Israelul, dimpreună cu cei patru sute cincizeci de prooroci ai lui Baal şi cu cei patru sute de prooroci ai Aşerei, care mănâncă la masa Izabelei„….. Atunci s-a apropiat Ilie de tot poporul şi a zis: „Până când veţi şchiopăta de amândouă picioarele? Dacă Domnul este Dumnezeu, urmaţi Lui! Şi dacă este Baal, urmaţi aceluia”. Poporul însă n-a răspuns nimic. Şi a zis Ilie către popor: „Prooroc al Domnului am rămas numai eu singur, iar prooroci ai lui Baal sunt patru sute cincizeci de oameni şi prooroci ai Aşerei patru sute…. “

Baal era o divinitate antica care a trait inaintea zeului biblic Iehova sau al sumerianului El-Enlil. Din acesta cauza popoarele il urmau. Evreii au imprumutat cultele si cultura poporelor intre care au trait. Ei au preluat multe cunostinte ale egiptenilor, popor printre care au stat mai bine de 400 de ani. Zeul taur era prezent in Egipt cu numele de Apis sau Boul Apis, iar in Orientul Mijlociu era considerat imaginea lui Baal si a lui Yhwh-Iehova. In Canaan El (Enlil) este descris ca vechiul parinte al oamenilor, iar imaginile sale ca zeul-taur sunt numite in Biblie “vitei” facand referire la Yhwh (Iehova).

Boul Apis al Egiptului

Apis_bull

Iesirea 32/1-5” Văzând însă poporul că Moise întârzie a se pogorî din munte, s-a adunat la Aaron şi i-a zis: „Scoală şi ne fă dumnezei, care să meargă înaintea noastră, căci cu omul acesta, cu Moise, care ne-a scos din ţara Egiptului, nu ştim ce s-a întâmplat”. Iar Aaron le-a zis: „Scoateţi cerceii de aur din urechile femeilor voastre, ale feciorilor voştri şi ale fetelor voastre şi-i aduceţi la mine”….. Luându-i din mâinile lor, i-a turnat în tipar şi a făcut din ei un viţel turnat şi l-a cioplit cu dalta. Iar ei au zis: „Iată, Israele, dumnezeul tău, care te-a scos din ţara Egiptului! Văzând aceasta, Aaron a zidit înaintea lui un jertfelnic; şi a strigat Aaron şi a zis: „Mâine este sărbătoarea Domnului!”

Regele Ieroboam face doi vitei de aur in templele din Dan si Betel, iar poporul li se inchina, asa cum au facut si in timpul lui Aaron, cand vitelul reprezenta dumne-zeul care i-a scos din Egipt. 3 Regi 12/25-33” „Şi sfătuindu-se, regele a făcut doi viţei de aur şi a zis poporului: „Nu trebuie să vă mai duceţi la Ierusalim; iată Israele dumnezeii tăi, care te-au scos din pământul Egiptului!” Şi a pus unul în Betel, iar pe celălalt în Dan.”

Intr-un text al culturii hugarit, Yhwh-Iehova  apare ca fiul zeului El (Enlil). Este un citat referitor la acest aspect si in Geneza, atunci cand Iacov a cumparat de la tatal lui Sichem o bucata de pamant unde si-a pus cortul si a ridicat un altar pentru dumne-zeu, cu numele El-Elohe-Israel. Elohe vine de la Eloah care insemna divinitate cu pluralul Elohim care inseamna divinitati. In traducere ar fi “El, divinitatea Israelului” Geneza 33/20” A înălţat acolo un jertfelnic şi i-a pus numele El-Elohe-Israel.”

Asherah este citata de 6 ori in Biblie cu numele de Asera si este cunoscuta ca zeita creatoare a zeilor Elohim. Ea apare insa si cu numele de Astarte de 43 de ori in Biblie. Este antica zeita Inanna-Ishtar botezata de greci Afrodita si de romani Venus, care nu era zeita dragostei, asa cum propovaduiesc textele mincinoae ale grecilor, ci zeita sexului. In vechime sexul se practica ca prostitutie sacra, uzanta pe care o aveau si evreii, dar care le-a fost interzisa. Deutronomul 23/17” Să nu fie desfrânată din fiicele lui Israel, nici desfrânat din fiii lui Israel.”

inana

3 Regi 14/23-24” Căci şi aceştia şi-au făcut înălţimi, idoli şi Astarte, pe orice deal înalt şi sub orice copac umbros. Şi erau de asemenea şi sodomiţi în această tară, şi făceau toate ticăloşiile păgânilor, pe care Domnul îi gonise din faţa fiilor lui Israel.”

3 Regi 15/12-13” Căci a izgonit pe desfrânaţi din ţară şi a îndepărtat toţi idolii pe care ii făcuseră părinţii lui…. Ba a lipsit chiar pe mama lui, Ana, de numele de regină, pentru că ea făcuse un chip turnat Astartei. Aşa a sfărâmat Asa chipul cel turnat al Astartei arzându-l pe prundul pârâului Chedron.”

3 Regi 22/46”Şi rămăşiţa desfrânaţilor care mai rămăsese din zilele tatălui său Asa, a stârpit-o din ţară.”

4 regi 23/7” Apoi au dărâmat casele de desfrâu care se aflau lângă templul Domnului, unde femeile ţineau veşminte pentru Astarte;”

Astarte, alias Inanna, era insa venerata si onorata de poporul evreu si cu numele de Regina Cerului. Toate popoarele o venerau ca pe mama vietii, iar in momentul cand incetau sa o mai comemoreze, raul, mizeria si lipsurile incepeau sa apara. Din acesta cauza, evreii, asa cum am vazut, nu il resprectau si nu il ascultau deloc pe dumne-zeu, decat de frica. In momentul in care locurile lor de cult pentru ea si pentru ceilalti zei antici au fost distruse, evreii incepusera sa sufere si nu erau de acord cu dumne-zeul lui Avram, Isaac si Iacov.

Ieremia7/17-18” Nu vezi tu ce fac ei prin cetăţile lui Iuda şi pe uliţele Ierusalimului? Copiii adună lemne, iar părinţii aţâţă focul şi femeile frământă aluatul ca să facă turte pentru zeiţa cerului şi să săvârşească turnări în cinstea altor dumnezei, ca să Mă rănească pe Mine.”

Ieremia 44/17-19” Dar vom face tot ce am făgăduit cu gura noastră, vom tămâia pe zeiţa cerului şi vom săvârşi pentru ea jertfe cu turnare, cum am mai făcut şi noi şi părinţii noştri, regii noştri şi mai-marii noştri în cetăţile lui Iuda şi pe uliţele Ierusalimului, că atunci eram sătui şi fericiţi şi n-am văzut nenorociri. Iar de când am încetat de a mai tămâia pe zeiţa cerului şi a-i săvârşi jertfe cu turnare, suferim toate lipsurile şi pierim de sabie şi de foame”.Şi femeile au adăugat: „Când tămâiam noi zeiţa cerului şi-i săvârşeam jertfe cu turnare, oare fără ştirea bărbaţilor noştri îi făceam noi turte cu chipul ei şi-i săvârşeam jertfe cu turnare?”

4 Regi 23/4-5,13,20 Apoi regele Iosia a poruncit lui Hilchia arhiereul, preoţilor de mâna a doua şi celor ce stăteau de strajă la prag, să scoată din templul Domnului toate lucrurile făcute pentru Baal, pentru Astarte şi pentru toată oştirea cerului şi să le ardă afară din Ierusalim, în valea Chedronului, iar cenuşa lor să o ducă la Betel. A izgonit după aceea pe preoţii idolilor pe care-i puseseră regii Iudei, ca să facă tămâieri pe înălţimi, în cetăţile Iudei şi în împrejurimile Ierusalimului, şi care tămâiau pe Baal, soarele, luna, stelele şi toată oştirea cerului…. Apoi au dărâmat casele de desfrâu care se aflau lângă templul Domnului, unde femeile ţineau veşminte pentru Astarte;…. Apoi a spurcat regele cele două înălţimi din faţa Ierusalimului, din dreapta Muntelui Măslinilor, pe care le făcuse Solomon, regele lui Israel, pentru Astarte, idolul Sidonului, pentru Chemoş, idolul Moabului, şi pentru Milcom, idolul Amoniţilor….. Şi a junghiat pe jertfelnice pe toţi preoţii înălţimilor care erau acolo; a ars oase omeneşti pe jertfelnice şi apoi s-a întors în Ierusalim.”

Acum sa vorbim despre un lucru extrem de interesant pe care Biblia il relateaza despre acest spirit si despre fii sai. Geneza 6/1-2,4” Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice, Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit….. În vremea aceea traiau pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.”

Paragraful acesta preluat din “Scrierile lui Enoch” are o valoare fara margini pentru ca este singurul care demonstreaza cateva lucuri uimitoare. 1) Fii acestia ai lui dumne-zeu nu erau spirite, stafii, asa cum vrea doctrina religioasa, ci persoane in carne si oase, care isi alegeau fiice ale oamenilor cu care intretineau raporturi sexuale in urma carora acestea aveau copii. Acesti copii erau fiinte deosebite, asa cum ne spune Enoch mai departe, pentru ca ei nu erau nicidecum eroii antichitatii ci niste dementi de marimi infernale care isi mancau parintii si tot ce intalneau. 2) Acesti hibrizi care s-au dovedit o tragica incrucisare dintre doua rase diferite, sunt numiti in legende semizei datorita faptului ca erau produsul unui pamantean cu un extraterestru. 3) In acea vreme pe pamant traiau uriasii care erau de fapt oamenii puri. Ei erau adevaratii eroi ai antichitatii, nicidecum acesti giganti dementi din cauza caruia armata de zei planuieste sa innece toata creatia cu apele marelui diluviu.

A venit vremea sa dovedim inca o data ca acest spirit este de fapt o fiinta in carne si oase, asa cum este toata armata lui de zei si dumne-zei. Vedeti voi dragi cititori, nimeni nu poate sa se manifeste in acesta lume a pamantenilor daca nu se intrupeaza, daca nu are un corp cu care sa se imbrace ca sa poata fi vazut. Am auzit pe multi spunand ca dumne-zeu se manifesta prin oameni, in sensul ca cel care se roaga pentru ceva, va fi ajutat de dumne-zeu printr-un om care il va ajuta. Sanki. O sa va spun un secret: sa stiti ca nici omul daca nu s-ar intrupa nu l-ar vredea nimeni pentru ca si el este suflet etern care in acesta lume trebuie sa aiba un corp pentru a se manifesta. Toti omiteti un lucru esential: toate aceste entitati se manifesta prin om. Dumne-zeu se manifesta prin om dar si demonii se manifesta prin om, iar acestia sunt cei care se fac vazuti cel mai mult si cel mai bine, in ultimul timp.

Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei

6 gânduri despre „Cap.13 Dumne-Zeu e stapanul tuturor dumne-Zeilor

    • te dezamagesc. eu nu am nici zei, nici idoli nici stafii care sa ma conduca sau la care sa ma inchin. eu cred doar in mine si in puterile mele. eu nu sunt un vierme rob care din pozitia caprei cere iertare la nalucile cerului pentru ce a facut. eu sunt un om care are demnitate si asteapta pericolul in picioare, dreapta ca bradul, ca sa il infrunte. capul in jos si curul in sus este pozitia lasului, a robului, a celui suspus, a nevolnicului care nu are habar de nimic. crede si nu cerceta, ramai prost, ca-i bine asa. cei ca matale nu suporta adevarul, lumina lui le face tare rau. pai cu ce fata si cu ce tupeu poti sa injosesti matale pe cel care iti arata ce dracu scrie in biblia evreilor si a zeului liehova?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s