Cap.15 Dumne-zeul genetician si sangele albastru

Un lucru foarte curios in scrierea sfanta este grija extrema pe  care dumne-zeul biblic a avut-o pentru persoanele care conduceau poporul sau, atunci cand acestia trebuiau sa aibe urmasi. Pentru dumne-zeu nu a contat niciodata numarul impresionant de concubine pe care acestia il aveau, ci persoana care trebuia sa le daruiasca urmasi cu o anumita trasatura genetica. Din acesta cauza, conducatorii trebuiau sa faca aliante matrimoniale in cadrul propriilor familii, cu rude extrem de apropiate. Acest lucru era extrem de important pentru dumne-zeu, deoarece alesii lui nu trebuiau sa pierda anumite trasaturi genetice. Cea mai importanta trasatura genetica a unei persoane este sangele, care desi arata identic la toate vietuitoare de pe pamant, are particularitati unice pentru fiecare dintre acestea. Nici un om nu are ADN-ul identic cu al altui om. Fiecare are un ADN unic, de aceea la anchetele judiciare cea mai importanta proba pentru a individua pe cineva, este examenul ADN-ului. Linia de sange este una dintre cele mai importante, atunci cand vrei sa obtii rase cu particularitati exceptionale. Biblia abunda de povestiri in care insusi dumne-zeu ii obliga pe alesii sai sa se casatoreasca cu rude de primul sau de al doilea grad. De exemplu frati vitregi, verisori primari, fiice cu propii tati sau nepoti cu matusi. Din acesta cauza, impreunarile dintre rudele apropiate puteau genera noi trasaturi genetice pentru conturarea vreunei rase a parte, pe care dumne-zeul genetician dorea sa o obtina. 

In cartea lui Tobit, acesta ii explica fiului sau Tobie, cum dumne-zeu nu numai ca este de acord cu uniuni sexuale incestuase, ci ordona tuturor celor alesi sa se cotarceasca in sanul familiei. Tobit 4/12” Păzeşte-te, fiule, de orice desfrânare! Să-ţi iei femeie din seminţia tatălui tău, şi să nu-ţi iei femeie străină, căci noi suntem fii de prooroci. Părinţii noştri din vechime sunt Noe, Avraam, Isaac şi Iacov. Adu-ţi aminte, fiule, că ei cu toţii şi-au luat femei din mijlocul fraţilor lor şi au fost binecuvântaţi în fiii lor, şi urmaşii lor vor moşteni pământul.” Ati inteles cine va mosteni pamantul? Cei cu sange albastru, nu toti nerozii cu genunchii rupti de stat in pozitia caprei.

Mi se pare o ipocrizie fara margini sa impui anumitor oameni sa se casatoreasca cu persoane atat de apropiate din punct de vedere al gradului de rudenie, iar apoi sa asasinezi locuitorii a doua orase de mare importanta, ca Sodoma si Gomora pe motiv ca acestia sunt perversi sexuali. Ma rog, nimic nu ma mai mira la cretorul crestinilor, care isi impune legea cu forta, dar numai celor care ii rupeau lui bilutele. In randurile de mai jos, o sa va delectez cu cele mai josnice si perfide moduri in care creatorul ordona supusilor sai sa se impreuneze pentru a forma hibrizii alesi pentru poporul sau sfant. Voi incepe cu Avraam.

Avraam s-a stabilit in localitatea Gerar. Regele acestui loc, Abimèlech o ia pe Sarai sotia lui si o duce acasa, cu gandul de a face o partida de amor. El nu stia ca aceasta ii este si sotie, deoarece Avraam ii spusese ca ea este sora lui. Dumne-zeu ii atrage atentia lui Abimèlech ca face ceva care lui nu ii este pe plac. Regele o duce pe femeie de unde a luat-o pentru ca a inteles ca Avraam este sotul ei. Cand o duce pe Sarai inapoi, il intreaba indignat pe sotul acesteia de ce l-a mintit. Avram ii raspunde: Facerea 20/11-12”eu mi-am zis: probabil nu este frica de dumnezeu in aceste locuri  si ma vor omori din cauza sotiei mele, dar ea este intr-adevar sora mea, fiica tatalui meu dar nu si fiica mamei mele, si a devenit sotia mea.” Vedeti, pe langa faptul ca umbla cu cioara vopsita,  Avraam este cel pe care dumne-zeu il considera o victima, desi este el cel care a mintit un om care nu i-a vrut raul niciodata.

Un alt exemplu imposibil de acceptat, datorita legilor morale impuse gloatei de catre stafie, se intampla cu Lot, nepotul lui Avram si cu cele doua fiice ale lui. Dupa distrugerea Sodomei, oras in care traia Lot, acesta impreuna cu fiicele lui scapa din holocaust ajutati de domne-zeu. Fericiti ca au supravietuit, se refugiaza intr-o grota din muntii Zoor. Zilele trec, iar fiicele lui Lot realizeaza ca toti oamenii fusesera ucisi de dumne-zeu o data cu cetatile si asezamintele lor. Povestea biblica vrea sa ne facem sa credem ca  fetele lui Lot se gandesc ca vor ramane fara mostenitori si atunci decid sa-l imbete pe batranul lor tata pentru a se culca cu el. Adevarul este insa cu totul altul. Fiicele lui Lot vor sa aiba copii care vor purta in vene sangele albastru al tatalui si bunicului lor.

Facerea 19/33-34: „si au imbatata pe tatal lor cu vin in noaptea aceea, intrand fata cea mare sa doarma cu el, iar acesta nu a simtit nici cand s-a culcat nici cand s-a sculat ea. Iar a doua seara cea mare a zis catre cea mica: iata ca eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; hai sa-l imbatam si in noaptea aceasta si sa intrii si tu sa dormi cu el ca sa ridicam urmasi tatalui nostru.” Vedeti, fetele sunt mandre ca vor avea urmasi exact de la tatal lor, care avea ceva ce dumne-zeul genetician ii pusese in corp. Copii zamisliti de ele au ajuns capeteniile unor popoare foarte importante: Moabiti si Ammoniti. Pentru odioasa lor fapta, dumne-zeu nu le pedepseste asa cum facea de obicei cu gloata. El nu ordona multimii sa arunce cu pietre in ele, nici nu le asasineaza pe loc si nici nu este nemultumit de acest comportament. Ba din contra, el le spune fetelor lui Lot, ca va face in asa fel incat fii lor sa devina oameni importanti.

O alta casatorie stranie este cea a lui Isaac fiul lui Avram. Ca de obicei si de aceasta data ipocritul creator este cel care decide gradul de rudenie pe care il va avea Isaac cu sotia sa. Avram, ca oricare lingau al domnului, nu tine cont de cate persoane din popor au fost asasinate datorita legaturilor sexuale de acest fel, ci de ordinele care trebuiau respectate. Astfel, cand lui Isaac ii vine vremea de insuratoare Avram il trimite pe servitorul sau sa caute pentru el o nevasta din neamul lui, adica pe fiica fratelui sau Nacor, Facerea 24/2-3,7,10,12,15,48 “Atunci a zis Avraam către sluga cea mai bătrână din casa sa, care cârmuia toate câte avea: „Pune mâna ta sub coapsa mea Şi jură-mi pe Domnul Dumnezeul cerului şi pe Dumnezeul pământului că fiului meu Isaac nu-i vei lua femeie din fetele Canaaneilor, în mijlocul cărora locuiesc eu….. Domnul Dumnezeul cerului şi Dumnezeul pământului, Cel ce m-a luat din casa tatălui meu şi din pământul în care m-am născut, Care mi-a grăit şi Care mi S-a jurat, zicând: ţie-ţi voi da pământul acesta şi urmaşilor tăi, Acela va trimite pe îngerul Său înaintea ta şi vei lua femeie feciorului meu de acolo….. Apoi a luat sluga cu sine zece cămile din cămilele stăpânului său şi tot felul de lucruri scumpe de ale stăpânului său şi, sculându-se, s-a dus în Mesopotamia, în cetatea lui Nahor…. Şi a zis: „Doamne Dumnezeul stăpânului meu Avraam, scoate-mi-o în cale astăzi şi fă milă cu stăpânul meu Avraam!….. Dar nu sfârşise el încă a cugeta acestea în mintea sa, când iată că ieşi cu urciorul pe umăr Rebeca, fecioara care se născuse lui Batuel, fiul Milcăi, femeia lui Nahor, fratele lui Avraam….. După aceea m-am plecat şi m-am închinat Domnului şi am binecuvântat pe Domnul Dumnezeul stăpânului meu Avraam, Care m-a povăţuit de-a dreptul, ca să iau pe fata fratelui stăpânului meu pentru fiul lui.”

Cu Iacov, fiul lui Isaac istoria se repeta numai ca el trebuie sa se insoare cu una dintre fetele fratelui mamei sale, Labano. El se indragosteste de fiica cea mai mica a unchiului sau, dar cum cea mica nu se putea casatori inaintea celei mari, pacalit de unchiul sau, se casatoreste cu ambele lui fete. Geneza 28/1-2” Atunci a chemat Isaac pe Iacov şi l-a binecuvântat şi i-a poruncit, zicând: „Să nu-ţi iei femeie din fetele Canaaneilor; Ci scoală şi mergi în Mesopotamia în casa lui Batuel, tatăl mamei tale, şi-ţi ia femeie de acolo, din fetele lui Laban, fratele mamei tale.”Geneza 29/1,9-11,14,16-18,20-21,23,25-28,” Sculându-se apoi, Iacov s-a dus în pământul fiilor Răsăritului, la Laban, fiul lui Batuel Arameul şi fratele Rebecăi, mama lui Iacov şi a lui Isav…. Încă grăind el cu pastorii, iată a venit Rahila, fiica lui Laban, cu oile tatălui său, căci ea păştea oile tatălui său. Văzând Iacov pe Rahila, fiica lui Laban, fratele mamei sale, şi oile lui Laban, fratele mamei sale…. Şi a sărutat Iacov pe Rahila şi şi-a ridicat glasul şi a plâns…. Iar Laban i-a zis: „Tu eşti din oasele mele şi din carnea mea”…. Laban însă avea două fete: pe cea mai mare o chema Lia şi pe cea mai mică o chema Rahila. Lia era bolnavă de ochi, iar Rahila era chipeşă la statură şi tare frumoasă la fată. Lui Iacov însă îi era dragă Rahila şi a zis: „Îţi voi sluji şapte ani pentru Rahila, fata ta cea mai mică”…. Şi a slujit Iacov pentru Rahila şapte ani şi i s-a părut numai câteva zile, pentru că o iubea. Apoi a zis Iacov către Laban: „Dă-mi femeia, că mi s-au împlinit zilele să intru la ea”…. seara a luat Laban pe fiica sa Lia şi a băgat-o înăuntru şi a intrat Iacov la ea…. Dar când s-a făcut ziuă, iată era Lia. Şi a zis Iacov către Laban: „Pentru ce mi-ai făcut aceasta? Nu Îi-am slujit eu oare pentru Rahila? Pentru ce m-ai înşelat?” Răspuns-a Laban: „Aici la noi nu se pomeneşte să se mărite fata cea mai mică înaintea celei mai mari. Implineşte această săptămână de nuntă şi-ţi voi da-o şi pe aceea, pentru slujba ce-mi vei mai face alţi şapte ani!” Şi a făcut Iacov aşa: a împlinit săptămâna de nuntă şi i-a dat Laban şi pe Rahila, fiica sa, de femeie.”

O alta casatorie stranie este cea a lui Giuda, fondatorul tribului Giuda de unde isi are originile Isus biblic. In povestea de mai jos, trebuie sa remarcam doua aspecte importante. Primul se refera la faptul ca familiile cu mai multi frati, trebuiau sa se supuna unei traditii scarboase si jenante. Daca unul din fratii mai mari se casatoarea dar nu avea copii, iar soarta facea ca el sa moara, atunci fratele lui mai mic trebuia sa se casatoareasca cu propria cumnata. Fii pe care acestia ii faceau se considerau fii celui mort, nicidecum fii fratelui in viata si al cumnatei lui. Al doilea aspect, tot la fel de scarbos ca si primul, este ca prima femeie care face meseria cea mai veche a pamantului, prostitutia, apare in Biblie, si este nora lui Giuda. Asa cum am sa va demonstrez mai departe, toate legile, uzantele, modul de a te comporta si de a te supune, sunt porunci ale lui dumne-zeu. Lumea pamanteana le perpetueaza in veci, crezand ca acesta este modul corect si unic de a te comporta. Dar sa vedem mai pe larg si acesta poveste in care legatura de sange este extrem de importanta pentru urmasii care trebuiau sa devina conducatori.

Giuda, se separa de cei 11 frati ai sai, se casatoreste, iar din acesta casatorie i s-au nascut trei fii: Er, Onan si Sela. Cand celui mare i-a venit vremea de insurat acesta se casatoreste cu o fata pe care o chema Tamar. Nefericirea face ca sotul ei, Er, sa moara foarte tanar fara sa lase urmasi. Giuda il casatoreste pe Onan, fiul lui cel mijlociu cu vaduva fratelui mai mare ca sa poata genera urmasi pentru frate lui mort. Numai ca Onan, Genesi 38/9 ”stiind ca urmasii nu vor fi ai lui cand intra la femeia fratelui sau, el varsa samanta jos ca sa nu ridice urmasi fratelui sau.” Din pacate si acest baiat al lui Giuda moare, iar Tamar a ramas in continuarie fara urmasi. Giuda se vede nevoit sa o libereze pe fata trimitand-o inapoi la parintii sai pana cand fiul lui cel mic va creste ca sa o poata casatori cu acesta. Dar vremea trece si Giuda nu isi tine promisiunea facuta fostei sale nurori. Vazand ca nu poate avea fii, Tamar isi pune valul pe cap, se imbraca in prostituata ii tine calea socrului sau si profitand de faptul ca nu putea fi recunoscuta se culca cu el cerandu-i ca plata inelul sau de capetenie. Oamenii vad ca in timp, lui Tamar incepuse sa ii creasca burta si il anunta pe Giuda ca nora sa este insarcinata. Acesta o cheama la el sa ii explice cum s-a intamplat asa ceva, dar ea ii dovedeste ca copilul pe care il purta in pintece este al lui, cu ajutorul inelului. Bucuros de ceea ce aude Giuda zice: Facerea 38/ 26” Tamar e mai desteapta ca mine, pentru ca nu am dat-o de sotie lui Sela fiul meu.”

Dar chiar si mult iubitul de dumne-zeu Moise provenea dintr-o casatorie stranie. Parintii sai erau amandoi sacerdoti, popi, din tribul lui Levi. Tatal Amram s-a casatorit cu matusa sa Iochebed de la care l-a avut pe Moise. Iesirea 6/20” Amram însă a luat de femeie pe Iochebed, fata unchiului său, şi aceasta i-a născut pe Aaron şi pe Moise, precum şi pe Mariam, sora lor.”

Toate aceste personaje biblice sunt unele dintre cele mai cunoscute si mai iubite de domnul. Toate sunt persoane alese, indrumate si invatate de el in persoana. Nici unul  nu a fost pedepsit pentru faptele pe care le-a facut impotriva legilor date de el. Casatoriile intre frate si sora, intre veri de primul grad, intre tata si fiice sau intre nora si socru, intre nepot si matusa erau pedepsite cu moartea daca cei care le faceau nu erau alesii lui dumne-zeu. De ce? Pentru ca de atunci si pana in zilele noastre cei care ne-au condus au in vene sange albastru, sange extraterestru si nu se puteau amesteca cu sangele celor de rand. Aceasta legatura de sange albastru se mentine din antichitate pana in zilele noastre pentru ca asa zisul sange albastru este un sange particular.

Cei alesi de dumne-zeul biblic sant de fapt fiinte hibride, rezultate prin incrucisarea unor specii diferite sau erau experimente de laborator asa cum se fac si in ziua de astazi. Oamenii pretiosi erau cei care aveau trasaturi genetice particulare pentru a se inmulti si crea trupuri noi, modificate genetic. Toti eroii biblici ale caror nume rasunatoare se repeta de generatii intregi, sunt de fapt personajele cu cele mai inalte ranguri din acele vremuri. Aceste modele “de bunatate si virtute” sant in realitate fii de regi, de popi, de multe ori chiar fii de zei. Ei sunt toti abili luptatori, preparati din frageda pruncie la curtile regale unde erau mostenitori ai tronurilor. Obtineau mari victorii pentru ca erau ajutati de dumne-zeu si de garnizoana sa in persoana. Inainte de batalie, dumne-zeu ii invata planul de lupta si strategia militara cea mai avantajoasa pentru obtinerea victoriei. Acesta este unul dintre  motivele pentru care ei cunosteau cine va castiga lupta inca inainte de a incepe. De asemenea, dumne-zeu le dadea planul de lupta si cea mai puternica tehnologia militara. Cine ar fi putut rezista la avansata si distrugatoarea tehnologie militara a “bunului” dumne-zeu?

Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei

Un gând despre „Cap.15 Dumne-zeul genetician si sangele albastru

  1. E plina biblia de Necurați, Păcătoși, Ne Drepți……… în fața echipei de D-zeii (popoare stricate genetic) de aia și exterminarea in masă a atâtor popoare.
    Programe eșuate
    Sodoma și Gomora nu a fost distrusa din cauza perversitati lor sexuale, ci din aceeași cauza ce ați menționat-o, hibridări , dar cu alte popoare împotriva porunci Non hibridări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s