Adevăruri ascunse 3-Potopul universal de acum 200 de ani

Cu acest video, incep o noua modalitate de a va face cunoscute multe aspecte ale adevarurilor ascunse, despre care majoritatea oamenilor nu au habar. nu am cine stie ce tehnologie pentru a face asta, iar calitatea imagiilor nu este perfecta, dar cred ca este suficienta pentru a intelege aceste lucruri. important este sa ai doar curiozitatea de a asculta, iar apoi sa cauti singur pentru a vedea adevarul, care face foarte mult rau elitei si guvernului umbra.

12 gânduri despre „Adevăruri ascunse 3-Potopul universal de acum 200 de ani

  1. Bun articol și cu adevărat evident. Mulțumim cu recunoștință. Așteptăm cu mare interes continuarea.  Să avețl sănătate și lumină ! 

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

  2. Draga Gabriela ! am ramas ”afis” dupa ce am urmarit acest video ! Eu nu apartin generatiei tinere ci am trecut de 60, poate inteleg mai greu dar tot nu reusesc sa ma dumiresc.Va rog ajutati-ma! Spuneti de 200 de ani sau m.mult !? Cum care elita a provocat acest dezastru si pe ce fel de oameni iau terminat ?caci dupa cum inteleg copii au fost dati spre vanzare dar cui daca a fost potop ? Cum au ramas copii in viata si ce fel de oameni au murit ? Cine ia separat pe cei sortiti mortii si pe cei ce au ramas in viata ? Copii au lucrat in fabrici etc. ??? pai conducatorii acestori fabrici uzine agricultura cum au ramas in viata ? Sau bagat si ei in buncare ? Caci am inteles ca azi bogatasii. Elita asta vrea sa se ascunda in buncare / Sau este vorba de Anunaki ? Ei sa fie elita de sus ? Ei au provocat dezastrele ? Caci astazi acest ‘’Covid’’ sigur este o bazaconie a celor ‘rai’ ‘deep state’

  3. Astept cu nerabdare continuarea articolului dar si detalierea lui! Cu respect,un cititor fidel si constant al blogului Dvs.

  4. ar fi ntresant sa dezvolti tema copacilor uriasi care au trait pe terra, sa descizi mintea adormita a multor oi , ca muntii sumt de fap cioturie fostilor copaci inpietriti ! mult respect gabriela !!

  5. Tare interesant am gasit documentarul acesta… parca ar fi un deja vu.. referitor la reconstructia oraselor…. Am avut un vis pe tema aceasta, straniu … tare straniu 😳

  6. Dorina, mesajul tau este declaratie de razboi, ti-e insati si a tot ce te inconjoara……..pe urma vei scrie versuri de victorie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s