6 gânduri despre „Adevăruri ascunse 6 – Cum ajungi in dimensiuni elevate.

 1. Sa va tina divinitatea cat mai mult pe acest pamant, caci dv. chiar aveti o misiune aici.
  Ideea cu videoclipuri este extraordinara.

 2. Înainte de orice, felicitări pentru munca depusă..! Un ghiveci, pînă la urmă – comestibil… Are el ceva E-uri, «monoglutamat de sodiu» ca să-l facă mai savuros, dar, merge… Pe final e chiar bun..!

  • multumesc atat pentru aprecieri cat si pentru critica. oricum, nu ma intereseaza nici una dintre ele deoarece tot ceea ce am scris va fi inteles de o alta generatie care va plange ca nu va putea sti mai multe despre aceste cutremuratoare adevaruri. as fi totusi curioasa sa imi explicati in ce consta acest ghiveci, care sunt punctele care il fac pe de o parte bun, iar pe cealalata parte o otrava din care nu lipseste monoglutamatul si E-urile?

 3. Nu pot fi de acord cu «saltul» de la trei dimensiuni la șase și apoi șapte… Adică parametrii «față-spate, înainte-înapoi, sus-jos» de pe fiecare axă se constituie CÎTE O dimensiune, plus punctul „O“ – originea ar fi a șaptea dimensiune… Sau poate nu atribui eu sensul dat de duneavoastră termenului „dimensiune“
  Spuneți FOARTE ADEVĂRAT: schimbarea, saltul se face prin noi înșine, după ce ajungem la un anume grad de evolutie(aici este acel «Pe final e chiar foarte bun», pentru care, înca o dată felicitări!)
  A, în exemplul cu vederea diferită a cilindrului, zic eu că nu e vorba de două realități, e una simgură(cilindrul) văzut(ă) din perspective diferite.

  • Eu unul cred ca nu este vorba despre dimensiuni ci vorbim despre densitati.Cu cit urcam pe „scara” densitatilor” de la a 3-a in sus, cu-atit materia devine din ce in ce mai putin densa,mult mai elevata,mai fina,mult evoluata spiritual ajungind in densitatea a 12-a ceva absolut diafan, imposibil de descris ca sa intelegem noi ,cei din densitatea a 3-a, cea mai materialista si inevoluata treapta a Universurilor!!!
   Dimensiunile spatiului 3D(lungime,latime,inaltime) exista numai si numai in Universul 3D „acompaniate” exclusiv in Universul 3 D de timp.Timpul se pare ca in Universurile de la 5D in sus nu mai exista asa cum il percepem noi in aceasta lume!!!
   Daca cunoasteti si mai multe in aceasta directie va voi fi recunoscator sa ni le impartasiti si noua,cititorii constanti ai acestui extraordinar de interesant blog.
   Cu respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s