2 gânduri despre „Adevăruri ascunse 9-Cunoasterea de sine si dovezi ale existenței spiritului și sufletului.

 1. Draga Gabriela,

  Faptul că nu ai ajuns la un nivel al conștiinței care sa iti permită să vizualizezi, sa simti si sa primesti mesaje, ci doar citesti si parafrazezi ceea ce citesti, nu iti da dreptul sa contesti si sa anulezi nivelul de conștiință al cuiva, darurile lui divine, munca lui zilnică, rezultatele obținute cu zeci, sute, mii de oameni. Nu iti da dreptul sa critici, sa consideri totul „o mascarada „. Ar trebui sa precizezi in fiecare material, ca aceasta este parerea ta, si nu adevărul absolut. Iti recomand sa urmărești summit-ul Heal, unde zeci de experți din toate domeniile vorbesc despre hipnoza, medicina energetică, despre vinecarile a mii de oameni. Draga mea, conectarea cu sufletul există, conectarea cu Spiritul Suprem există, mesajele de la ingeri există, vindecarile există! Eu stiu ce vorbesc, iar daca tu poti sa te vindeci doar prin efectul placebo, te felicit, cred ca esti unica! Repet, urmărește summit-ul Heal, în orice limba vrei tu, unde se vorbește evident si de procentul de efect placebo, pentru că evident ca intr-o vindecare este nevoie de credinta persoanei respective ca se va vindeca! Vindecarea energetică există, hipnoza există și se poate face conectandu-te si cerând acordul persoanei si Spiritului Suprem, iar totul nu este o vrăjitorie cum afirmi tu, daca acesta este nivelul la care ai ramas tu, si nu poti vedea mai departe de vrăjitorie. Eu stiu ce vorbesc, stiu ce trăiesc zilnic, stiu ce vindec, stiu ce mi se comunică, stiu ce pot face, cu dovezi! Nu este suficient efectul placebo pt a reuși vindecarea! Si da, există oameni care vad in trecut prin terapia regresiva, si ajuta alti oameni, pentru că aceasta le este menirea, draga mea! Faptul că tu ii contesti si ii dezaprobi nu ii face sa nu existe, nu ii face sa le dispară darurile, si nu ii face sa isi uite menirea! Pace in suflet iti doresc, si incearca sa mai si simti cu sufletul, nu doar sa parafrazezi din cărți, si sa iti lasi mintea si ego ul sa te conducă! 🙏😇❤

  • 1)Draga doamna, cand am inceput sa fac aceste filmulete, stiam ca vor fi oameni care vor intelege partial, total sau deloc ceea ce spun. in cazul dv singurul lucru care pe care l-ati inteles este ca eu atac monumentele de prostie care publica pe net ghiceala, nu hipnoza. probabil lucrati in acest domeniu si evident ceea ce spun poate sa cauzeze practicilor sau povetelor pe care le dati celor care va platesc. eu nu am alta explicatie, deoarece un om care stie ce face, are o baza de cunoastere buna nu are de ce sa ii frica daca altul ii contesta profesionalitatea. In acest caz, eu nu am pus la indoiala ceea ce fac oamenii cu adevarat pregatiri, ci ceea ce fac nulitatile care isi incep mascarada cu “ acum lucram pentru…” acelesi cuvinte cu care acum 30 de ani tigancile te abordau pe strada ca sa iti ghiceasca.
   2)Eu nu am nevoie sa vina cineva sa imi spuna ce nivel de cunostere si contiinta am, deoarece nu traiesc nici pentru altii nici ca sa fiu apreciata de altii si nici sa fac bani din aceste practici. Eu am primit darurile mele gratis, si tot gratis le dau deooarece doar asta inseamna “ sa ajuti pe altii”, nu? Cand iei bani nu ii ajuti, faci afaceri. Afacerea este un fel de contract avantajos de ambele parti in care fiecare are de castigat cate ceva, dar nu este un ajutor. Eu spun ceea ce stiu, ceea ce am trait, ceea ce am invatat experimentand, baza mea fiind studiile lui Malanga, pe care nu numai ca l-am citi, ci cu care am fost in contact direct ani de zile si 3-4 ori pe zi. Deci…eu nu vorbesc din ceea ce citesc, ci din ceea ce el m-a invatat sa vad. Pe de alta parte, cam in care carti este scris ceea ce am spus eu? Eu vorbesc din experientele mele, pe care le leg de experimente stiintifice si dovezi stiintifice, ca doar de aceea am invatat cum sa ma cunosti, sa vizualizez si sa vorbesc cu propriile mele parti spirituale.
   3)Intotdeauna cand am nevoie sa ma documentez despre ceva, caut singur ceea ce ma intereseaza. Niciodata nu voi citi sau asculta ceva care poate pentru mine sunt lucruri depasite. Nimeni nu are nevoie sa citesca sau sa experimenteze ceea ce deja stie sau a facut. De accea nu am sa dau curs sugestiei dv cu summitul.
   4)Nu contest si nu am contestat niciodata ce lucruri extraordinare se pot face in ADEVARATA hipnoza. Pacat ca aceasta nu este facuta decat de putini oameni. Uitati-va pe net! Ghicitoare cu diploma de hipnotiste dupa 2 ore de curs au distrus si indepartat de la adevar mii de oameni care platesc sume consistente, desi sunt saraci, pentru a asculta idotenii crase.
   5) “Draga mea, conectarea cu sufletul există, conectarea cu Spiritul Suprem există, mesajele de la ingeri există, vindecarile există!” Unde am spus eu ca toate aceste conectari nu exista? Nicaieri, deoarece as spune o idiotenie. Eu am spus cu totul si cu totul altceva. Iata ce am spus eu:” in hipnoza adevarata, se adoarme spiritul si mintea pentru a putea vorvi cu sufletul. Spiritul adormit este al tau, cel care este legat de mintea si sufletul tau. De ce se face asta? Pentru ca doar asa sufletul poate sa iti spuna sau sa iti arate ceea ce stii la nivel inconstient, nicidecum la nivel constient. Asta este in principal motivul pentru care se face hipnoza.
   -Ceea ce dv numiti spiritul suprem este de fapt ceea ce religia numeste dumne-zeu sau demoni, iar noi extraterestrii. Dumne-zeu, demonii si ingerii sunt mereu ei, extraterestrii, stapanii care au modificat creatia. Adica smecherul care stapaneste pamantul si la care se inchina turma. Cand se face hipnoza nu te poti conecta sa vorbesti cu el, se conecteaza el cu tine, deoarece este interesat la maxim sa te indeparteze de cunoasterea interioara. El iti explica lucuri si situatii materiale, iti induce o stare de liniste, de iubire, de vinovatie, de supunere, deoarece el stie lucruri pe cand tu nu le stii. Ingerii si restul stafului sunt tot ei, extraterestrii. Cu acestia va conectati si vorbiti, nu cu partea dv interioara, nu cu spiritul dv. Ia ridicati capul si uitati-va in ochii lor sa vedeti cum fig ca potarnichile si nu te lasa sa ii privesti. Ochii lor sunt verticali, ca ochii de pisica, la toti. Atunci se duce dracu linistea, caldura, bunatatea iubirea cu care te-au pacalit. Pe de alta parte, nu uitati ca astia va dau ceva, dar va iau altceva. Mare atentie. Nu dau nimic pe degeaba.
   6) “….se vorbește evident si de procentul de efect placebo, pentru că evident ca intr-o vindecare este nevoie de credinta persoanei respective ca se va vindeca!” Consider ca daca ati fi mai atenta la detalii, daca nu ati mai privi doar pe drumul indicat de ei, daca ati judeca si daca ati pune in dubiu liniile pe care vi le traseaza, ati reusi sa rupeti multe bariere si sa vedeti mai bine adevarul. Doamnaaa, ca sa te vindeci, efectul placebo nu este doar un procent, ci este absolut tot intregul deoarece daca bolnavul nu ar fi convins ca se vindeca, toti smecherii astia care se lauda ca il pot vindeca, ar pleca cu coada intre picioare. De ce nu pot vindeca pe cel care nu are nici o speranta, care este convins ca va muri? Pentru ca nu ei te vindeca, ci omul insasi prin convingerea ca se poate se vindeca.
   -Eu nu ma vindec cu efectul placebo, ci cu credinta ca pot sa o fac si cu gestul meu de vointa care pune in miscare puterea nemarginita sa sufletului meu.
   7) “Vindecarea energetică există, hipnoza există și se poate face conectandu-te si cerând acordul persoanei si Spiritului Suprem……Eu stiu ce vorbesc, stiu ce trăiesc zilnic, stiu ce vindec, stiu ce mi se comunică, stiu ce pot face, cu dovezi!” Ce inseamna pt dv vindecare energetica? Cum este posibil sa afirmati ca dv aveti experienta, ca vindecati, ca puteti sa vedeti si sa vorbiti cu spiritele inalte, dar sa nu stiti ca vindecare energetica nu exista. Energia vie, entitatea energetica, fiinta energetica nu are nevoie de vindecari doamna, pentru ca ele nu se imbolnavesc niciodata. Doar corpul se imbolnaveste si se poate vindeca daca aceste fiinte actioneaza in el. Materia este mortala doamna, nu energia vie. Despre ce vorbim? Vindecare energetica!!! Ha ha ha. Cat despre acordul persoanei si a spiritului sunt convinsa ca este posibil dar numai in ghicitorie sau numai atunci cand cel care se da mare cunoscator de sine, habar nu are cine este. Stiti de ce? Pentru ca cine se cunoste cu adevarat isi cunoaste puterile lui, stie cine este. Cine nu se cunosate isi face alti dumne-zei, care il ajuta sa faca ceva. Nu doamna. Cand ai ajuns sa te cunosti intelegi si vezi ca tu poti face totul, nu un altul. Nu sunt ei patronii tai, nu sunt ei marii guru care iti spun ce sa faci, ci tu esti cel care a revenit la ceea ce era pana sa se intrupeze; dumnezeul intrupat care a uitat cine este. Malanga a facut hipnoze ca sa inteleaga lumea care nu se vede, cei care se cred guru si mari vindecatori o fac pentru ca nu se cunosc. Nu stiu nimic despre ei.
   8) “….există oameni care vad in trecut prin terapia regresiva, si ajuta alti oameni, pentru că aceasta le este menirea, draga mea!” A merge in trecut este deja rutina pentru mine doamna, numai ca vedeti dv, cine merge in trecut merge in trecutul lui, nu in al altuia, deoarece acest lucru este o imposibilitate data de regula care iti interzice asa ceva. Asa cum am spus, chiar daca acea pacaleala cu acordul ar fi reala, cel care se lauda ca merge in trecutul altuia nu ar face nimic altceva decat sa spuna minciuni. Si cine spune minciuni si se baga de milenii in treburile altuia? Spiritul acela suprem pe care il ridicati dv in slavi, dar care tine lumea in mizeria pe care o traim. Acela da, este singurul care isi bate joc de toti, este cel care controleaza turma care il urmeaza, este cel care iti da o firmitura de adevar, iar apoi iti ia ce ai mai bun: energia sufletului, ca doar pentru asta te ajuta, nu? Toti oamenii sunt speciali, nu doar unii. Cei care se cred cu meniri si misiuni speciale sunt condusi de spirite, de ego-ul care se umfla si ii face sa creada ca sunt mai brezi. De asta lumea in care traim este asa mizerabila. Pentru ca acesti asa zisi oameni cu meniri speciale care se cred guru, duc in neant pe cei care se incred in ei. Ce face cel care spuneti dv ca ajuta pe altii? Da ceva, in schimbul altui lucru. Adica face afaceri, nu da ajutor. Asa cum am mai spus, ajutorul este GRATIS. Afacerea e pe bani.
   9)”Faptul că tu ii contesti si ii dezaprobi nu ii face sa nu existe, nu ii face sa le dispară darurile, si nu ii face sa isi uite menirea!” eu nu contest si nu dezaprob pe nimeni si nimic. Stiu ca asa cum exista minciuna exista si adevarul, asa cum exista interesul exista si dezinteresul, asa cum exista stiinta exista si nestiinta…..deci implicit exista si acesti guru cu misiuni speciale care ajuta omul pe bani. Daca acestia ar vrea cu adevarat sa ajute pe cineva, i-ar lasa sa se descurce singuri. Stiti de ce? Pentru ca atunci cand cei ajutati vor fi la necaz, vor fi singuri si nu vor sti sa se descurce deoarece ceea ce trebuia sa stie ei, faceati dv in locul lor.
   – Menirea fiecaruia este sa informeze, sa povesteasca ceea ce stie, ceea ce a experimentat, iar cel care are nevoie de ajutor sa citeasca, sa asculte, sa judece, sa discearna singur ce este mai bine pentru el, ceea ce poate face singur pentru el. Cine are cunostere de sine cu adevart nu va putea sa faca afaceri pe care sa le numeasca ajutor. E impotriva oricarei regului pe care o ai inscrisa in tine. De ce Malanga nu a luat in 40 de ani de cercetari bani de la nimeni? De ce credeti ca nu avea bani nici ca sa isi schimbe PC-ul? Pentru ca spunea cu demnitate:” nu poti sa iei bani de la cei in suferinta, de la cei fara ajutor, de la cei care nu mai au sperante. Asa ceva nu te ridica la calitatea de om.” O zi buna.
   10)” incearca sa mai si simti cu sufletul, nu doar sa parafrazezi din cărți, si sa iti lasi mintea si ego ul sa te conducă!” Eu nu am vorbit din carti pentru ca nu exista carti care sa spuna tot ceea ce spun eu. Eu am povestit parti din descoperirile lui Malanga, din ceea ce ne spunea si ne trimetea pe mail, din ceea ce am experimentat eu, din ceea ce am inteles experimentand si vizionand singura, nu din ceea ce imi povestete vreun adormit de langa mine. Lasati veninul la o parte asa cum trebuie sa lasati si ideea ca dv schimbati lumea sau ca ajutati oamenii. Incercati sa vedeti lumea care nu se vede, dar pe care vreti sa o explorati, singura, pt dv, nu pentru altii. Nu va mai folositi de adormiti care citesc mult dar nu inteleg nimic pentru ca este usor sa faci pe samariteanul pentru altii dar sa nu intelegi de pe proprii copii au probleme, de ce te certi cu vecinul, ce face barbatul sau de ce te-a pacalit smecherul. Atunci da, ca stii tot fara sa iti spuna spiritul suprem ceea ce vrea el. o zi minunata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s