7 gânduri despre „Adevăruri ascunse 11-Ce e răpirea extraterestra, ce simți și ce urme lasă

 1. Buna ziua.Mi s-a întâmplat ceva foarte ciudat in dimineata asta. Azi noapte am adormit foarte profund,nu imi amintesc cum,stiu ca eram in dormitor,imi făceam manichiura.De dimineata cand m-am trezit aveam trusă lângă mine,presupun ca am adormit dintr-o data si nu am mai apucat să o pun la loc.
  M-am trezit brusc pentru că miorlaia intruna pisica,lucru care rar se intampla,stam la bloc si o ținem in apartament cu noi.Am verificat,nu avea nimic.Era becul aprins la baie,l-am stins.M-am uitat la ceasul din perete,era 5,afara intuneric.Am mers in bucătărie,am băut apa,m-am intors in dormitor,m-am așezat pe pat si m-am uitat la ceasul de pe telefon era 7,afară începuse să se lumineze.
  Cum e posibil ca pana am mers din bucătărie in dormitor 4-5m sa fi trecut 2 ore?

  • da, se numesc mising time, adica un gol de timp, o lipsa a timpului de care nu iti amintesti. se intampla cand esti rapit te-au luat la 5 si te-au readus la 7. incearca sa iti amintesti bine cateva detalii. candtu crezi ca mergeai prin casa erai singura? pisica mai era cu tine? daca mai stai cu cineva, ei mai erau in casa?

   • Nu stiu,nu-mi pot aminti,e o senzatie tare confuză,la ora 7 cand am privit pe geam eram amețită si somnoroasa.Astazi m-am trezit cu o senzatie ciudată la urechea stângă și un inel lipsa,am o stare de nervozitate,il caut si nu il gasesc,deși am adormit cu el pe deget,il port in fiecare zi…
    Cand era mic fiul meu a vazut niste păsări albe prin casă,le urmărea cu privirea îngrozită in miez de noapte.
    Pana si pisica s-a uitat pe geam odată si a inceput sa miorlaie speriată,vroiam sa ne apropiem si ea refuza,nu stiu ce a fost,a durat până am calmat-o,nu stiu daca de afară sau de înăuntru s-a speriat,în orice caz,la geam,pe pervaz statea și din senin încerca să se apere pana si de noi.
    Sotul meu încuie usa de la apartament la culcare si o găsește dimineata descuiată,ma intreaba daca am iesit peste noapte.
    O avea vreo legatura?
    Odată mi-a spus ca avea senzația in somn ca nu se află acasa,deși el e foarte sceptic,nu crede în paranormal.
    De semne nu stiu ce sa zic.Am pielea alba si fina si multe alunite pe corp si fata.Uneori mai am mici zgarieturi,dar nu prea am bagat de seama.
    Viața noastră e ca un vartej.Parca nimic nu e sortit sa mearga in directia potrivita pentru noi,incercarile sunt in van,planurile sortite eșecului.Am senzatia ca problema e la mine,nu stiu de ce,ca si cum viata incearca sa ma lase dezarmata cumva.
    Unii zic ca atragem ceea ce suntem,poate ca asa o fi si,in consecinta,asta e nivelul meu …
    Ma simt stoarsa de puteri si supta de energie,nu stiu prea bine nici cine sunt eu.Cine sunt eu? Stiu ce am facut pana acum in viata,cum arat,dar nu prea stiu cine sunt,nu sunt foarte legata de aceasta identitate a mea.

 2. Visele in care nu poti deschide ochii, nu mai vezi sau nu te poti misca si te chinui sa mergi…..adica in vis esti personajul care nu vede si nu merge,pot semnifica tot rapiri?Si mai e o situatie, cand te trezesti dar realizezi ca esti paralizat si doar cu un efort de vointa iti revii….conteaza si mediul in care lucrezi?de exemplu un penitenciar sa zicem. In alt video spuneati ceva de oglinzi, m-ar interesa .La un curs era prezentat un anume exercitiu in care trebuia sa te uiti la tine in oglinda din baie in semiintuneric.Am incercat din curiozitate dar ceva nu mi-a mirosit a bine.Am facut putin si apoi am avut o senzatie ciudata ,parca in oglinda era o alta lume….Multumesc.

 3. Extraordinar, va urmaresc cu mare interes, cred ca o sa urmaresc intr-un maraton toate postarile pe care le aveti aici.Mii de multumiri pentru munca depusa!!!

 4. Bună ziua, acum două zile am visat că eram într-o apă adâncă, provenită de la o cascadă, avea bule de aer ca și apa minerală, iar eu îmi doream să ies la suprafață și nu puteam. Am încercat odată, nu am ajuns la suprafață, atunci m-am întors înapoi spre fundul apei să-mi iau avânt, m-am împins cu toată forța în picioare și am străbătut cu putere apa care era foarte adâncă, dar nu am reusit decât să mă trezesc din vis,trăgând foarte tare aer în plămâni! Am foarte multe de povestit, eu chiar am avut niște situații cumplite! Acum 3 ani, în ziua înmormântării regelui Mihai, eram acasă, era noiembrie, iar peste o lună se împlinea un an de la moartea soțului meu! Făceam curățenie și am plâns toată ziua, seara pe la 23,mi-am făcut baie,dar în cadă mi s-a întâmplat ceva, am simțit că nu mai sunt eu,s-a întâmplat un declic,o amețeală, fără să-mi pierd cunoștința, eram ca un copil! Am ieșit din baie, m-am uscat la păr și mi-am sunat fata,să o întreb cine sunt eu și ce am făcut în ziua aia? A venit speriată ,mi-a spus tot ce am făcut și mă întreba dacă mai știu rețete de paste ( eu fiind bucătar ),i-am zis că nu știu ce se întâmplă,nu mai știu nimic! Am plecat la spital la Obregia,mi-au făcut, tomograf, analize,nu aveam nimic. Am ajuns și la psihiatru, iar acolo am început să plâng, îmi reveneam! Mi-a dat tratament pentru atac de panică și depresie! Nu le-am luat niciodată, iar a doua zi am mers la serviciu, ca și când nu s-a întâmplat nimic, doar că am avut câteva zile o stare de amețeală! Vă mulțumesc că existați!
  Mai am multe de povestit!

 5. Ce crezi ca este higher self despre care se vorbeste peste tot? Extraterestrii de unde vin, care e originea lor? Ce este constiinta? Corrado spunea ca sufletul, la un moment dat, odata cu finalul universului , se va sfarsi si el. Ce ramane in afara spatiu/ timp/ energie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s