gabriela dobrescu-Adevaratul trecut al omenirii, scris in mituri si legende/parte 4

Enoch, patriarhul antidiluvian, care a vazut pamantul din astonava

O alta marturie antica despre care merita sa va vorbesc, este  o scriere care a capatat numele de Cartea lui Enoch. Ceea ce a mai ramas din ea a fost modelul numarul unu dupa care s-a inspirat biserica cand a intocmit cartea sa de minciuni, numita Biblia. Nu se stie cine a scris cu adevarat aceste manuscrise care i-au fost atribuite acestui Enoch. In Biblie ei spun ca Enoch a fost al saptelea patriarh antidiluvian, o fiinta care a umblat cu zeii si cu dumne-zeul biblic.

Eu am aceasta carte tradusa in limba italiana, care face parte dintr-un volum imens de scrieri apocrife, care se intind pe mai bine de 1300 de pagini, si cuprind doua volume. Este o carte publicata in 1981 de editura UTET, din Italia. Scrierile apocrife nu sunt scrieri nereale sau inventate, ci scrieri pe care biserica nu le considera in concordanta cu canoanele ei. Cu toate acestea, din Cartea lui Enoch biserica a copiat zeci de pasaje pe care le reda in Biblie, iar marea majoritate a Noului Testament, a Psalmilor si a Apocalipsei lui Ioan, contin scrierile antice ale lui Enoch.

Enoch spune ca la indemnul zeilor, a scris 365 de carti, fiecare cu un subiect diferit fata de celelalte, in care descrie in prima persoana fapte si evenimente la care a asistat personal. Din aceste carti au mai ramas doar cateva. Ele sunt: “Cartea vigilentilor, Cartea parabolelor, Cartea astronomiei, Cartea viselor, Epistola lui Enoch si Apocalipsa lui Noe.” Acestea sunt titlurile cartilor care au mai ramas din cele 365 de carti scrise, asa cum sunt ele redate in cartea pe care o detin si care se intand pe mai bine de 200 de pagini, asa cum puteti vedea in fotografia de mai jos.

enoh

Am sa va vorbesc cate un pic despre ce este vorba in fiecare dintre ele. Cartea Vigilentilor este cea din care a  fost copiat in Biblie unirea fiilor cerurilor ( adica a extraterestrilor) cu pamantenii si motivul real pentru care acestia au provocat diluviul universal, cunoscut ca potopul lui Noe. Cand pe pamant oamenii au inceput a se indesi, fii cerului, adica extraterestrii, al caror sef era Semeyaza au coborat pe pamant. Cand au vazut cat de frumoase erau fiicele si femeile pamantenilor, acestia au decis sa se uneasca cu ele. Inainte insa, au facut un legament prin care impreuna trebuiau sa suporte consecintele faptelor lor, daca acest secret ajungea la urechile celor din natia lor. Ei erau 200 si fiecare isi alege cate o sotie pamanteana. Femeile le-au generat fii care au crescut peste masura, devenind giganti inalti de 3000 de cubiti. (1cubit=45cm) Aceasta inseamna ca acei hibrizi aveau intre 13-15m inaltime. Din cauza marimii lor au inceput sa manance toata frunza si iarba pamantului pana nu a mai ramas nimic. Bietii oameni nu reuseau sa ii sustina si erau disperati. Gigantii au inceput sa faca ceva care pe pamant nu exista in acele vremuri, cand orice vietate a acestei lumi manca doar frunza, iarba, fructe si seminte. Din cauza foamei lor nestapanite, hibrizii au inceput sa manance animale si apoi oamenii, incepand cu proprii lor parinti. Pamantul s-a inrosit de sange, crimele nu se mai sfarseau, animalele si oamenii isi cereau dreptatea si incetarea acestui genocid nemaivazut pe pamant.

Ca se se poata apara de aceste salbaticiuni, extraterestrii ii invata pe oameni sa se lupte, ii invata arta razboiului si a uciderii celorlalte vietuitoare. Le arata cum sa isi faca arme ca sabii, cutite, spade, scuduri, platose, arcuri si le arata tehnologia de fabricare a metalelor. Zeii le arata oamenilor cum sa isi gateasca mancarea deoarece ii invata sa isi vaneze fratii cu care pana atunci zburdau, se jucau, dormeau si mancau impreuna. Cand vegetatia a fost distrusa de hibrizi, omul a fost invatat sa isi gateasca hrana, deoarece carne cruda cum papau gigantii, el nu a mancat niciodata decat sub forma de biftec tartar. De aici au copiat biblistii prima versiune a creatiei, unde se spune clar ca la inceput pe pamant, omul si animale erau toate erbivore, iar sangele nu udase pamantul. Zeii extraterestrii il mai invata pe om sa isi faca bratari, ornamente, machiaj, coloratul parului, farmece, descantece, semnele cerului, tainele lunii, viitorul pamantenilor, si tainnele ierburilor tamaduitoare. Pamantul se umpluse de injustitie. Pamantenii invatasera munca, durerea, frica, nesiguranta, asasinatul, iar pamantul innecat de raurile de sange care il inrosea, striga sa se faca dreptate.

Acesti zei extraterestrii care au venit sa contamineze o alta lume care nu le apartinea, au devenit pentru poporul lor o specie de asasini care nu mai meritau sa se reintoarca la conditia lor de inceput. Toti erau inspaimantati de atata moarte si durere si atunci decid sa distruga aceasta lume printr-un diluviu de proportii colosale care sa inghita tot ce era viu pe pamant. In acest fel puteau spala sangele care contaminase totul. Zeii vinovati erau disperati si inspaimantati de deciziile luate de poporul lor, care decid sa ii inchida pe toti pe pamant. Dintre toti oamenii, Enoch este ales de zeii extraterestrii sa fie scribul lor si purtatorul deciziilor celor din afara cu cei de pe pamant. Din acesta cauza Biblia spune ca el a fost rapit in ceruri. In realitate el este dus pe astronava care il poarta sa faca sute de calatorii deasupra pamantului pe care il descrie in minime detalii. Astfel pamantul se inchide, zeii care au distrus pamantul raman inchisi aici cu conditia ca toti sa ii ceara iertare omului pentru dezastrul pe care l-au facut in lumea lui.

Cei 200 de extraterestrii care s-au impreunat cu fiicele oamenilor sunt obligati sa ramana pe pamant, iar din acel moment ei considera lumea pamanteana lumea lor. Ca sa spele sangele varsat de gigantii, extraterestrii decid sa distruga absolut tot ce era pe pamant printr-un diluviu de proportii catastrofale care sa cuprinda tot pamantul. Spiritele gigantilor ucisi care raman si ele inchise pe pamant, devin spirite rele. Aceste spirite impreuna cu zeii vor reface din nou totul creand alte corpuri atat pentru om cat si pentru aceste spirite. In acest fel toti se cred creatorii pamantenilor a caror lume au distrus-o. Ei devin patronii omului, iar omul scalvul lor. Zeii isi fac case, orase, dezvolta  tehnologia care pe pamant nu exista si obliga omul sa le fie suspus. Enoch este dus in astonavele lor deasupra pamantului.

El vede unde isi are originea Apa Vie atat de cautata din cele mai antice timpuri, vede fluviile si locul de unde vin toate apele, vede abisul in care intra toate, vede locul de unde vin vanturile, vede stalpii pamantului, marginile lui, firmamentul (cupola) si vantul care face cerul sa se invarta deasupra lui. Cu alte cuvinte Enoch descrie pamantul plat despre care stia absolut tot, fata de adormitii din ziua de astazi. Tot in aceasta carte, Enoch descrie o serie de zboruri pe care le-a facut in astronavele zeilor extraterestri deasupra pamantului. Una dintre cele mai frumoase descrieri este cea pe care o face atunci cand se gasea deasupra Carpatilor. El ramane uimit de acest lant de munti format din 7 grupe si de muntele din mijlocul lor care i se parea ca are forma unui tron imparatesc. Se minuneaza de bogatia apelor care curgeau in toate partile, de pietrele pretioase din care erau formati muntii si de mirosul florilor. Din acesta carte au fost copiate multe pasaje in Apocalipsa lui Ioan.

Cartea parabolelor descrie genealogia lui Enoch si diferenta dintre oamenii corecti si cei incorecti, sau mai bine spus, descrie omul cu constiinta si pe cel fara constiinta. Este cartea de baza din care s-au inspirat biblistii cand au creat Noul Testament in care au inventat pacatele si pedepsele pe care si le va atrage fiecare din partea dumne-zeului evreilor. Si de acesta data vorbeste despre zborurile pe care le face si despre ce vede in timp ce zbura. Astfel el povesteste despre fulgere, tunete, despre secretele norilor si ale vanturilor. Rafael, Fenuel, Mihail si Gabriel ii dezvaluie tainele soarelui si ale lunii care aveau aceeasi ruta, dar ramaneau fiecare pe culoarul lui fara sa se atinga unul pe altul. Cand o citesti, cartea aceasta pare geamana cu Apocalipsa lui Ioan si cu o parte din Evanghelie. In ceea ce ma priveste, ea a fost toata falsificata si transformata pentru a fi un fel de marturie a scrierilor biblice scrise la mii de ani dupa ea, dar si o deformare crunta a intelepciunii antice.   

Cartea viselor ne dezvaluie in intregime o mare parte a zborurilor pe care Enoch si zeii extraterestrii le-au facut. Aceste fiinte nepamantene ii arata tainele cerului si ale pamantului, ale stelelor si ale celor doua astre mari. Descrie cum oamenii din astronave dau drumul apelor care inunda pamantul care nu se mai vede din cauza marimii lor. Enoch vede insa si cum acestea se aduna inapoi ca sa apara iarasi pamantul si precizeaza ca dupa potop au ramas doar trei rase: alba, neagra si rosie (indienii). Restul naratiunii se refera la evrei si la o parte din istoria lor. De asemenea povesteste si despre razboaiele de cucerire a popoarelor care locuiau pamantul care le fusese promis. Dupa ei, filistenii erau caini, amonitii vulpi, idumeii porci mistreti, iar evreii oi. Este baza Vechiului Testament din Biblie.

Epistola lui Enoch este un fel de prevestire a viitorului, cand raul va inceta sa mai existe, biserica si popii vor fi redusi la tacere atunci cand constiinta se va trezi si se va face dreptatea. Cerul, adica firmamentul sau cupola se vor deschide si adevarata lumina va invada pamantul. Puterea ei va fi mai mare decat a sapte sori. Demintatea, dreptatea cunosterea si constiinta vor stapani totul. Cand totul se va implini, incepe un alt ciclu care va merge pe aceleasi regului.

Apocalipsa lui Noe este o carte care povesteste nasterea stranie a lui Noe pe care tatal sau, Lamah il crede unul din zeii cerului, nicidecum fiul sau. Acest lucru naste banuieli in mintea lui, de aceea isi crede sotia o tradatoare. Disperat merge sa caute raspunsul nasterii acestui copil straniu la tatal sau Matusalem si la bunicul lui, Enoch, care il linistesc si il anunta ca pruncul este fiul lui. Acest copil cu pielea alba ca laptele, ci ochii stralucitori ca soarele, cu parul alb ca neaua, care a vorbit imediat dupa nastere si care semana foarte mult cu zeii cerului, trebuia sa fie martorul unui eveniment important care trebuia sa schimbe fata pamantului. Din cauza zeilor extraterestrii care s-au unit cu fetele oamenilor, tot ce exista pe pamant trebuia distrus. Din acesta cauza, zeii au decis distrugerea vietii printr-un potop universal, nicidecum pentru ca omul incepuse sa pacatuiasca contra naturii, cum se spune in Biblie. Potopul universal nu a fost dezlantuit impotriva Sodomei si Gomorei, ci impotriva hibrizilor gigant care au inundat pamantul cu sangele victimelor ucise.  

Nu exista dubii ca Enoch a scris multe carti in epoca antidiluviana, pentru ca, asa cum vedeti, cateva dintre ele mai exista inca si astazi. Este adevarat ca nici una dintre ele nu mai este in forma ei originala si cu siguranta o mare parte din ele au fost modificate si falsificate, dar sunt dovada unui trecut diferit al omenirii. Cartile lui Enoch sunt de fapt primele carti ale omenirii. In timp ce stiinta mincinoasa ne obliga sa invatam si sa repetam la nesfarsit idiotenii si minciuni gognate despre primitivismul oamenilor antici, iata ca Enoch dezminte absolut tot.

Enoch demonstreaza cum inca dinainte de diluviu omul nu era primitiv, ci avea o societate dezvoltata, orase infloritoare, o cultura vasta si o stiinta de neegalat. Din cartile lui s-au inspirat romanii cand au nascocit Biblia in care au transformat zeii extraterestrii in ingeri, serafimi, cherubini, draci si demoni, iar pe seful lor in dumne-zeul stafie al crestinilor. Ca sa il faca pe om sa astepte posmagi fierti de  la naluci, si sa se simta vinovat toata viata pentru ceva ce nu a facut, au inventat tot felul de povesti care au avut la baza fapte reala. Aceste fapte marsave infaptuite de hoardele ceresti, au fost puse in carca omului, iar el se taraste  in patru labe in fata lor, cand de fapt ar trebui sa se tarasca ei in fata noastra.

Aspectele pe care le releva aceste carti, devasteaza cu adevarul lor minciunile pe care le stiam de la popi si de la asa zisii savanti. Potopul a fost o actiune decisa si controlata de zeii extraterestrii care au dorit sa ascunda pentru totdeauna genocidul si marsavia pe care au facut-o oamenilor blajini si nevinovati. Pe langa faptul ca s-au unit cu oamenii generand hibrizi dementi, ei au distrus cu puterea apelor o generatie care nu trebuia sa fie asasinata. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns acesta pedeapsa grea pusa in spatele omului, isi permit sa invete generatii intregi ca potopul a fost o pedeapsa pentru oamenirea care ajunsesera sa practice sodomia si sexul pervers.  Le-a fost greu sa recunoasca ca ei au fost cei care au sedus si distrus omul. Ei nu erau spirite, ci fiinte in carne si oase, asa cum spune toata antichitatea despre zeii cerului. Din acesta cauza au putut sa se uneasca cu oamenii de la care au avut gigantii dementi.  

Un alt aspect important se refera la zeii extraterestrii care au fost obligati de restul extraterestrilor sa ramana pe inchisoarea pamant. Acest lucru confirma existenta lor aici inca din acele mai vechi timpuri. Aceasta decizie i-a facut sa piarda lumea lor, dar in acelasi timp le oferea privilegiul de a ramane patronii acestei lumi si a omului. Din acesta cauza au rasturnat din nou adevarul inlocuindu-l cu minciuna. Nu puteau sa spuna omului ca ei sunt demonii inchisi, sechestrati intr-o lume pe care trebuiau sa o ajute sa se redreseze dupa raul pe care i l-a provocat. Nu. Mai bine au inventat iadul, raiul si pe dumne-zeul stafie la care omul trebuie sa se roage ca sa ii fie permis sa traiasca in lumea care este de fapt a lui.

O alta descriere extraordinara este cea a nenumaratelor lui zboruri in astronavele zeilor, de unde vedea pamantul de deasupra. El povesteste despre marginile pamantului pana unde a fost in zbor, despre stalpii lui care il mentin neclintit, despre firmament si despre vantul care face sa se rotesca bolta cerului,  care in acest caz este o holograma, asa cum deja se stie. El povesteste cu lux de amanunte despre miscarile lunii si ale soarelui, despre portile prin care intra si ies, despre eclipse, despre miscarile stelelor, despre vanturile care intra si ies prin anumite porti si care dintre ele sunt bune si care rele. Cum este posibil ca inca inainte de potop oamenii sa cunoasca aceste lucruri daca ei erau primitivi?

Deci, si in aceste scrieri se povesteste despre zei in carne si oase care traiau pe pamant impreuna cu oamenii, sclavii lor. Despre tecnologii necunoscute si despre  aparate stranii cu care zeii extraterestrii zburau deasupra capetelor oamenilor. Acestia iubeau sacrificiile si sangele, decideau soarta oamenilor si se culcau  fizic cu ei. Acesti zei au inventat cuvantul dumne-zeu, care in realitate este capul, seful zeilor sechestrati pe pamant. Dar despre ceea ce au mai facut acesti zei-extraterestrii si despre cum au devenit ei dumne-zeul la care se inchina omul, o sa vedem intr-un alt capitol

gabriela dobrescu

2 gânduri despre „gabriela dobrescu-Adevaratul trecut al omenirii, scris in mituri si legende/parte 4

    • va inselati amarnic. sunt mii de oameni care stiu cine au fost aceste fiinte si ce au facut pe aici. importante este sa vrei sa stii, sa cuti, sa intrebi, sa gaesti raspunsurile la intrebarile care crezi ca nu au raspunsuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s