Istoria pierduta a pamantului, parte 9

Voi incepe aceasta noua incursiune in secretele lumii vechi,  prin a va arata o serie de harti ale lumii lor, harti care sunt la indemana oricui. Daca aveti ochii bine formati, veti observa ca toate prezinta o anomalie comuna, o anomalie pe care o contin absolut toate hartile vechi sau noi, plecand de la cele care au desenate pamanturi necunoscute pana la Hiperboreea.

Traim pe un pamant plat si inchis, care la inceputuri a inceput sa isi creeze propria lui atmosfera si viata, devenind autosuficient.

Soarele si luna calatoresc deasupra pamantului nostru plat in spirale concentrice, iar datorita acestei miscari a lor, desenem pe oricare harta 5 cercuri concentrice, numite cercuri de latitudine. Incepand din mijloc, avem cercul polar, apoi, la 23,5 grade latitudine sudica avem tropicul Racului, apoi ecuatorul la 0 grade latitudine, apoi tropicul Capricornului la 23,5 grade latidunie nordica si apoi ultimul cerc polar.

Soarele isi incepe calatoria la ecuator, miscandu-se in spirale concentrice catre tropicul Racului. Cand soarele este in acesta pozitie, in emisfera nordica este vara, iar in cea sudica este iarna. Apoi, incet incet soarele isi schimba pozitia si se reintoarce la ecuator.

Cuvantul “tropic” deriva de la cuvantul latin “tropicus” , care inseamna “locul de intoarcere”. Ajuns in acest punct, soarele pleaca din nou de la ecuator in spirale concentrice catre tropicul Capricornului. Cand soarele este in acesta pozitie, in emisfera australa  este vara, iar in emisfera nordica este iarna.

Dupa putin timp, soarele incepe sa calatoreasca din nou catre ecuator, cand are loc echinoctiul de primavara. Echinoctiul are loc atunci cand soarele se invarteste deasupra ecuatorului, iar cei care locuiesc in aceste zone, vad soarele direct deasupra capetelor lor, cu un unghi de 90 de grade. Acest fenomen are loc la mijlocul zilei solare, despre care vom vorbi imediat. Echinoctiul din martie indica primavara in emisfera nordica, iar echinoctiul din septembrie indica toamna in emisfera sudica. Daca traiti in emisfera sudica, in Australia, de exemplu, acestea sunt inverse. Echinoctiul din martie indica toamna, iar echinoctiul din septembrie, primavara.  

Este important sa retineti, ca in toate aceste miscari ale lui, soarele nu ajunge niciodata nici la Polul Nord, nici la Polul Sud.

Niciodata nu ajunge la cei doi poli, deoarece calatoria lui se face catre cele doua puncte tropicale, iar apoi se intoarce inapoi. Cand soarele ajunge punctele tropicale de nord si de sud, se spune ca el a ajuns solstitiul. Solstitiul deriva din cuvantul latin “solstitium”, care inseamna “soarele pare ca s-a oprit din calatorie.” Cei care sunt atenti la aceste fenomene, spun ca soarele tinde sa se opreasca in perioada solstitiilor.

Aceasta se intampla pentru ca dintr-un anumit punct de vedere se opreste. Ajunge regiunile cele de nord si sud, iar apoi se reintoarce de unde a plecat.

Dar cine a ales aceste cercuri de latitudine si de ce ni se vorbeste despre tropicul Racului si al Capricornului? Pentru ca asa au decis strabunii nostrii care au facut aceasta masuratoare.

Orologiile lor nu indicau doar secundele, orele, minutele, ci si ora exacta a asfintitului si rasaritului de soare si fazele lunare.

Ceasurile lor nu aratau doar orele pamantene, ci si pe cele celeste. Stelele, atat cele de pe bolta cereasca, cat si cele din apele de deasupra firmamentului, se rotesc cu cate  un grad la fiecare 4 minute, de la est catre vest, in sens antiorar.  

Aplicand un calcul simplu, rezulta ca ele se invartesc cu 15 grade la fiecare ora. Deci, intr-o zi, miscarea lor traseaza un cerc complet de 360 de grade.

Stelele sunt fixe. Nu deviaza de la pozitia lor, iar strabunii nostrii stiau aceste lucruri, de aceea au insemnat locurile lor in constelatii fixe. Au impartit cercul de 360 de grade de desupra, in 12 arcuri de cerc de 30 de grade fiecare. In ele au pus fiecare constelatie a zodiacului. Fiecarui semn i-au fixat un simbol antropomorf, care in marea majoritate dintre ele ilustreaza animale.

Zodiacul este un cuvant interesant. ZOO DI ARCO, sau zoo dintr-un arc, animalele dintr-un arc de cerc. Nu putem sa nu ne ducem cu gandul la arca lui Noe, o arca plina cu animale, deoarece asemanarile sunt surprinzator de evidente. Fiecare constelatie fixa din apele de deasupra, se misca cu un grad la fiecare 72 de ani. Stele si constelatiile sunt fixe, dar la fiecare 72 de ani, intregul cerc se misca cu un grad. 

Aceasta miscare a lor, se numeste precesiunea echinoctiilor. Nu uitati ca fiecare arc are 30 de grade. Daca inmultim 30 de grade cu 72 de ani obtinem 2160 de ani.

Aceasta inseamna ca avem nevoie de 2160 de ani pentru ca intregul cerc de deasupra sa se miste cu singur grad. Aceasta perioada este ceea ce astronomii numesc O ERA. Aceasta este de fapt ceea ce se intelege prin a ajunge in punctul in care o era se sfarseste si incepe o alta.

Conform spuselor controlorilor, tropicele se numesc Rac si Capricorn, deoarece acum multi ani, cu mult inainte de a fi inventat Cristos, soarele se afla in constelatia  Racului in timpul solstitiului din iunie, si in constelatia Capricornului in timpul solstitiului din decembrie. Ce inseamna ca soarele se afla intr-o anumita constelatie in timpul solstitiului? Inseamna ca aceea era pozitia soarelui pe durata pranzului solar. Noi nu suntem in gradul de a vedea stelele si constelatiile in timpul zilei, dar asta nu insemna ca ele nu sunt mereu acolo.

Iata deci, ce cunostinte profunde aveau cei din lumea veche despre stele si despre pozitia lor de deasupra firmamentului. Au desenat complexe harti stelare cu pozitia lor din ceruri, dar pentru a le face, nu au utilizat astrolaburile, asa cum ne invata controlorii.

Aceste desene tehnice ale cerului, de o precizie si frumusete ametitoare au fost in mod sigur facute cu ajutorul  unei tehnologii informatice de inalt grad. Doar in acest fel se explica cum au putut sa suprapuna pozitia soarelui pe fundalul stelelor si al constelatiilor in timpul pranzului solar.

Prezenta soarelui intr-un anumit punct zodiacal, inseamna sa stii ce se intampla cu exactitate in timpul pranzului solar, in ziua solstitiului. Aceasta inseamna ca ei stiau dinainte in ce constelatie se va afla soarele la acea data. Priviti cercul zodiacal care este prezent pe absolut toate cadranele ceasurilor lumii vechi! In prima  figura de mai jos, vedeti cum cele doua constelatii, cea a Racului si cea a Capricornului se afla fata in fata, pe pozitia orelor 12 si 6.

Toata hartile lumii, cartografiile, ne arata cercurile acestor doua semne: Racul si Capricornul. Hartile lui Mercatore, Ortelius, Ruish, Urbano Monte, pana la Google, toate au aceste coordonate.

 Ni s-a spus ca toate hartile au aceste linii pentru a reusi sa te orientezi mai bine, de aceea se forteaza sa fie precisi, punandu-le pe orice harta actuala. Dar de ce???

Asa cum afirma Wikipedia ”inainte de Cristos, soarele se afla in constelatia Racului in timpul solstitiului din iunie, in momentul in care in fiecare an atinge zenitul la acesta latitudine. Tot la fel soarele era in constelatia Caroticornului in timpul solstitiului din decembrie. “

Acest lucru este usor de inteles daca privesti roata zodiacului. De exemplu daca soarele se afla intr-o anumita constelatie in timpul solstitiului din iunie, atunci, la solstitiul din decembrie se va afla in pozitie opusa semnului din iunie. Aceasta pozitie a lui este mereu reprezentata cu o linie verticala.

Daca soarele era in Pesti in timpul solstitiului di iunie,  atunci in timpul solstitiului din decembrie va fi in Fecioara. Aceste semne sunt legate intre ele din cauza pozitiei lor. Aceasta linie verticala, reprezinta de fapt cele doua tropice despre care am vorbit mai inainte. Ambele pozitii ale soarelui atunci cand se afla in timpul solstitului, sunt guvernate de un alt cerc de latitudine: ecuatorul.

Pe cercul zodiacului, ecuatorul este reprezentat de o linia orizontala, asa cum vedeti in figura de mai jos. Cele doua tropice si ecuatorul, sunt legate intre ele de aceasta cruce a pamantului. Nu uitati ca zodiacul este cercul stelelor care stau deasupra noastra, cand cercul se misca in sens antiorar. Linia ecuatorului din partea stanga, reprezinta constelatia in care se gaseste soarele in timpul echinoctiului din martie, iar in partea dreapta reprezinta constelatia in care se gaseste soarele in timpul echinoctiului din septembrie. 

Dupa cum vedeti, si ecuatorul formeaza pe orizontala cercul lui zodiacal in care soarele se misca pe perioada echinoctiiilor.

Este partea stanga a crucii chemata echinoctiul de primavara si semnul lui zodiacal, cel mai important pentru intregul sistem de coordonate celeste. Se numeste primul punct al Berbecului. Denominarea acestui punct dupa semnul zodiacal al Berbecului, este arbitrara, asa cum ne spun. Il utilizam si pentru a numi era in care traim. Daca pornim de la era Bebecului, putem sa vedem precesiunea echinoctiiilor si pozitia constelatiilor corespunzatoare cercurilor lor de latitudine. De exemplu, daca soarele se afla in Berbec in timpul echinoctiului din martie, in timpul echinoctiului din septembrie se va afla in Balanta. De asemenea pe axa verticala von avea solstitiile in Rac si in Capricorn.

Stelele de deasupra noastra se rotesc de un grad, in sens antiorar din pozitia lor fixa, la fiecare 72 de ani si completeaza un intreg arc zodiacal in 2160 de ani. Daca facem un salt de 2160 de ani, in constelatia Pestilor, soarele se va gasi in semnul Pestilor in timpul echinoctiului din martie si in Fecioara in timpul echinoctiului din septembrie. De asemenea, in timpul solstitiilor, soarele se va afla in tropicul Gemenilor in partea lui de nord, iar in partea de sud in tropicul Sagetatorului.

Aceasta roata a zodiacelor, se invarte in sens orar, deoarece este o reperezentare a miscarilor solare vazute daca am fi in afara firmamentului nostru privind stelele de la inaltime. Daca insa ne-am uita la ele de pe pamant, privind catre cer, atunci roata zodiacala se va invarti in sens antiorar. Am utilzat miscarea orara deoarece este mai usor ca sa vedeti precesiunea echinoctiilor.  

Aceasta rotatie face ca in timp de 2160 de ani sa se mute cu un arc de 30 de grade, pana cand se va face un cerc complet, de 360 de grade. Aceasta completare a cercului se numeste Marele An. Acum o sa vedeti cum povestile mainstream sunt doar minciuni si falsitate. Tropicele Racului si al Capricornului au existat in era Berbecului, dar noi, in ultimii 2000 de ani, am fost in era Pestilor, o era, care asa cum am spus, dureaza 2160 de ani. Acum suntem pe punctul de a intra in era Varsatorului.

In iunie 2020, in timpul solstitiului, soarele a intrat in Taur, deci perioada de tranzitie a inceput deja, iar Google o spune foarte clar. Aceasta este o lege astronomica a stelelor de deasupra. Noi acum, am intrat deja intr-o noua era care va dura 2160 de ani. Este o componenta fundamentala a imparatiei noastre.

Daca intram in era Varsatorului, inseamna ca soarele nu a stat in constelatria Racului sau a Capricornului pe timpul solstitiului de mai bine de 2000 de ani, cand imparatia noastra era in era Berbecului.

Toate hartile cartografice vechi sau noi, pana si Google earth, ne prezinta aceste cercuri de altitudine ca fiind tropicul Racului si tropicul Capricornului. Nu exista nici o harta care sa prezinte liniile tropicale asa cum ar trebui sa fie in era noastra, in era Pestilor. Wikipedia, un instrument al minciunii perfecte lansata de   controlori, ne spune ca strabunii nostrii din carute, din epoca dinaintea lui Cristos, au numit aceste cercuri tropicul Racului si tropicul Capricornului. De atunci insa, absolut nimeni nu a considerat ca numele lor ar trebui schimbate cu numele corespondente din actuala era. Suntem inca in era Pestilor, de mai bine de 2000 de ani, iar aceste cercuri ar trebui chemate tropicul Gemenilor si tropicul Sagetatorului.

Probabil o sa va intrebati ce este atat de important in aceste nume, dar o intelegeti imediat despre ce este vorba. Hartile nu sunt doar proiectii ale masei terestre, ci sunt instrumente prcatice de navigare, deoarece oamenii antici depindeau de navigarea celesta, de pozitia stelelor de pe firmamentul de deasupra, cand in mare urmareau Steaua Polara, asa cum ne-au spus.

Daca busolele lor se stricau, atunci, cunoscand harta stelelor de desupra, ar fi reusit sa gaseasca drumul. Dar asta nu se putea face, era imposibil sa urmareasca rutele corecte urmarind harti pe care este scris Racul si Capricornul, in conditia in care aceste harti erau scrise de catre precedentii lor stramosi, care apartineau unei ere complet diferita. E absurd.

Navigarea celesta este o abilitate esentiala pentru a putea stabili ruta corecta, mai ales pentru cei care traverseaza marile si oceanele. Ei, oamenii lumii vechi care aveau tehnologie computerizata si sisteme GPS, au fost atat de lenesi incat  nu s-au preocupat sa  treaca numele constelatiei din era in care traiau in mod corect pe propriile lor harti? Au investit atat de mult timp in construirea orologiilor astronomice avansate, dar au neglijat propriile harti? Nu, asa ceva nu e posibil din partea lor. Cu toate acestea, toate hartile erau reprezentate cu numele acestor tropice, desi au mai bine de 2000 de ani, iar noi astazi creem harti cu aceleasi nume ale tropicelor. Stiti de ce? Pentru ca am fost pacaliti din nou cu ajutorul acestor harti.

Unde sunt hartile din era Pestilor? Hartile din ultimii 2000  de ani? Hartile pe care le stim au mai mult de 2000 de ani, ca sa nu stim niciodata adevarul. Vor sa nu intelegem niciodata cat de importanta este precesiunea echinoctiilor. Deci, situatiile sunt acestea:

1)Absolut toate hartile originale apartin unei periode vechi de mii de ani, iar noua ne-au fost date informatii false privind crearea lor

2)Copii si versiuni de harti originale manipulate, mult mai vechi de 2160 de ani.

3)Sunt false si toate au fost create in perioada marii resetari de acum cateva sute de ani, pentru a crea o istorie si o linie temporara falsa, care trebuia sa sustina istoria falsei stiinte si marirea increderii in heliocentrismul galilean.

Dintre aceste 3 versiuni, a doua si a treia sunt cele mai probabile.

In lumea cartografiei, hartile nu sunt ceva usor de creat, deoarece cer o cunoastere profunda a dimensiunilor si a formei pamantului pe care stam. Cer o cunoastere dezvoltata a cecurilor de latitudine care sunt o parte importanta a lumii noastre si cer o cunoastere ilimitata a continetelor si a maselor terestre existente in imparatia noastra. Hartile pe care le avem sunt harti manipulate, falsificate care au multe mii de ani de cand au fost intocmite. Semnele acestei manipulari sunt peste tot, dar mai mult decat oricare alta, cea mai falsificata a fost masa de pamant numita de Hiperboreea. Acolo unde este reprezentata Hiperboreea ni se spune ca hartile apartin secolului 16, numai ca in secolul 17 vedem cum Hiperboreea incepe sa fie stearsa de pe harti. Vedem mase de pamant necunoscute prezente in unele din aceste vechi harti, disparand total.

Deci, nu aven nici macar o harta in care sa ne incredem. Nici macar una. Nu avem nimic care se ne prezinte cu adevarat imparatia in care traim. Cat a fost de modificat pamantul pe care stam de catre controlori? Cat din ceea ce stim este adevarat? De ce ascund hartile din ultimii 2000 de ani si ne prezinta harti mai vechi de aceasta perioada ca fiind actuale? Nu avem nici o harta a pamantului corecta si intreaga. Si totusi……priveste apa!! In ea vezi ceea ce cu ochii nu poti sa intelegi. Priveste apa pentru ca in ea se oglindeste intreg cerul! In ea vei gasi adevarul si calea. Oglinda oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din imaparatie? Cum ne mai mint! Ganditi-va la oglinda!

Cine poate sa fie cea mai perfecta oglinda a pamantului? Si ce oglinda!!

Intreaga noastra viata, NE-AU MINTIT !

DE CE? CE CINE LE ESTE FRICA?

PAMANTUL!!   LUMEA NOASTRA IN OGLINDA.

DAR DACA PAMANTUL ESTE ACESTA

CE PAMANTURI SUNT ACESTEA?

NU POATE FI ADEVARAT!!  LUNA E O HARTA!!!  O HARTA  ASCUNSA IN FATA NOASTRA IN  TOT ACEST TIMP!!

O HARTA PE CARE POTI SA TRASEZI DISTANTE,  ZBORURI SI FUSE ORARE

LUNA E UNICA HARTA ADEVARATA PE CARE O AVEM

SI ACESTA CE ESTE?? ACEASTA ESTE LUMEA PE CARE NU O CUNOASTEM

Aceasta este prima parte despre adevarata fata a lunii. In curand si restul.

gabriela dobrescu, dupa un documentar de Dino Tinelli

3 gânduri despre „Istoria pierduta a pamantului, parte 9

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s